Találatok a következő kifejezésre: Barátnőm most 16 (21 db)

a csavo semmit nem kaphat ha a csajod benne volt , de ha nem volt benne is nehez lessz bizonyitanotok
Istenem, mennyire kisgyerekek vagytok még! Szóval, ha a barátnõd a színtiszta igazat mondta el neked (én kétlem), akkor igen, ez nemi erõszak volt. DE!!! A jog nem úgy mûködik, mint mikor az óvónéninél árulkodunk, mindent hitelt érdemlõen kell igazolni/bizonyítani. Ebben az esetben még az is kevés lenne, ha hangfelvétel készült. Ez van, akármennyire is nem tetszik ez a feministáknak, szerencsére még bemondásra nem lehet lecsukni senkit, nemi erõszak vádjával sem.
én írtam a tutit ti nagy jogászok :D
Idõpont ma 13:02 és hol van itt szexuális bántalmazás?? "Ha akarta a lany " Ha a lány nem akarta a szexet, és úgy érezte, hogy megakarják erõszakolni 1. Miért nem kiabált segítségért? 2. Miért nem rohant a szex utána azonnal rendõrséghez? 3. miért gondolta, hogy ha szexel akkor mind oké lesz??? Ez nem más, mint egy utólag megbánt szexuális élmény a lány részérõl. Akkor nagyon is akarta õ is, sõt lefogadom élvezte, hogy egy 23 éves srác neki csapja a szelet. Talán egy kicsit bele is zúgott. Csak azt nem tudja megemészteni, hogy a srác végig hülyítette, és neki csak szexre kellett a lány. Megkapta, majd dobta. Ez sérti a lány lelki világát.
ma 12:56 Ne írjál már hülyeséget! Nincs az az ügyvéd aki elvállalna egy ilyen ügyet amiben nincs semmi törvénybe ütközõ dolog. 16 évesen fiatalkorú, így nincs semmi törvény arra, hogy kivel fekszik le. Önszántából rakta szét a lábát, ez sem törvénybe ütközõ. Nincs semmi bizonyíték, hogy a srác megerõszakolta, fõleg ha a lány önként dalolva ment el a sráccal. Csak, hogy tud. Van olyan törvény, hogy "Beleegyezési korhatár". Magyarországon 2012. évi C. törvény elfogadása a következõ. 18 év feletti személynél : ha a másik fél 12 év alatti- szexuális erõszak 12-14 év között- szexuális visszaélés 14 év felett- nem büntetendõ.
hááát gratulálok kedves elõzõ... ezért és ilyen hasonló dolgokért nem veszik komolyan azokat a nõket , akiket tényleg ért szexuális bántalmazás...
Egy jobb ügyvéddel símán rá lehetne húzni a vizes lepedõt a pasira! Majd apuci kerít egyet!
Miért is kapna a csávó bármit is? A barátnõd önszántából tette szét a lábát. Ez nem törvénysértés.
A kérdező hozzászólása: En is 16 vagyok:) !
és te hány éves vagy rolika? :)
ha akarta nem, ha nem akarta akkor szexuális erõszak, btk
Nem bizonyitható! Sajnálom szegény barátnõd...

17 éves vagyok, 134 az IQ-m, a barátnőm most 16, neki csak 80 . Ha későbblesz gyerekünk akkor kinek az iq-ját örökölheti?

Legjobb válasz: Túlságosan beleélted magad a tegnapi Houseba. Szerintem alkalmazd azt a módszert, amit a pasi használt az IQ-ja csökkentésére:D

Túlságosan beleélted magad a tegnapi Houseba. Szerintem alkalmazd azt a módszert, amit a pasi használt az IQ-ja csökkentésére:D
Hát ahogyan a tiedet nézem a 134-gyel a gyermek remélem a 80-at örökli
Nehezen tudom elképzelni, hogy 134-es IQ-val valki ilyen ökörséget kérdezzen... amúgy tényleg inkább azt a 80-at örökölje, de ezt elõre nem lehet tudni. (Egyébként állítólag egyszer egy gyönyörû színésznõ felajánlotta egy híres és elsimert írónak, hogy csináljanak gyereket, mert akkor szép és okos is lesz. Erre az író azt mondta: "remek ötlet, de mi lesz, ha az én külsõmet és a maga eszét örökli?")
Csak nem mély hatást gyakorolt rád a tegnapi Doktor House epizód? XD
Reméljük nem a tiédet.... ezt a mentalitást! Már bocs, de ha 17 évesen ezen gondolkozol, én erõsen kétségbe vonom azt az IQ-t. Mindenesetre elõre sajnálom azt, aki neked gyereket szül majd egyszer kisfiam. Szegény csak egy porrongy lesz 134-es IQ-jú csodálatos párja mellett.... hogy a szegény gyerekrõl ne is beszéljünk, ha véletlenül anyuci IQ-ját meri örökölni. Nézz magadba!!! Jó erõsen!!!! És mindezt nem rosszindulattal, hanem komolyan segítõ szándékkal írtam!!!!
Remélem egy színvonalas tesztet töltöttetek ki, és nem egy ilyen akármilyet...
az elsõnél a pont:D
nekem 132, de ez inkább hátrány, mint elõny. Gyorsabban oldok meg logikai feladatokat, jó a számmemóriám is ; de a párkapcsolatokba tisztára el vagyok veszve, mindig a barátnõimtõl kell segítséget kérnem, mert túlötletezem a pasim szinte összes kijelentését....Remélem egy átlagot örököl a gyerekem.
80iq az nagyon 'kevés'. Szellemi fogyatékos? Normális 95-105 között határozták meg. A nagy átlag kb 100iq-val rendelkezik.
Miért fikázzátok ennyire?17 éves és fiú, lövése sincs még az életrõl... Ilyen dolgokról pl, hogy hidd el, valószínûleg nem ez a lány lesz gyermekeid anyja.Az intelligenciaszint fejleszthetõ bizonyos százalékban megfelelõ foglalkozással.Ha majd oda kerülsz, hogy gyermeked legyen hidd el, nem fogsz IQ tesztet kitöltetni a pároddal, mert olyan szerelmes leszel, hogy kettõig nem fogsz látni, és minden hibája ellenére Õ lesz a tökéletes nõ számodra..Ja és a másik, hogy neten kitölthetõ IQ tesztek bõven nem megbízhatóak, hiszen ez néhány bejelölt válaszon kívül függ életkortól, "hangulattól", neveléstõl, stbstb...
A kérdező hozzászólása: tudjátok mit? bekaphatjátok, én szakmai segítséget kértem, nem fikázást. és 80-as iq az nem szellemi foggyos, az 60 alatt van, tisztelet a kivételnek. szerintem a 30 válasz írója közül rendesen 100-as átlag alatt van az iq-ja kb. 25-nek. ennyi
17:38 "12:08-asnak üzenném, hogy nem a magas IQ borzolta fel az idegeinket, hanem a mögötte megbúvó érzelmi sivárság.... de ha ezt nem értette meg a válaszainkból, akkor valószínû hiába beszélek itt most." Mármint a feltételezett érzelmi sivárság? Ami egyes válaszadók sietõs ítélkezésében nyilvánult meg? Igen, a válaszaitokban ott volt az érzelmi sivárság és annak feltételezése, átvetítése a kérdezõre. Nyugi, értettem, csakhogy engem nem érdekelnek az ilyen nagy valószínûséggel hibás szekunder információk, amik mögött ugyanúgy semmi információ nincs a valós helyzetrõl; primer információ a kérdezõtõl meg azóta sem jött. Aki a kérdésbe/kérdezõbe saját lelki sivárságát látja bele, majd jól felháborodik ezen, az nem a kérdezõrõl állít ki bizonyítványt, amikor elhamarkodottan ítélkezik. Nekem ez vicces/szánalmas. Attól függõen, hogy milyen hangulatban vagyok. Pont ezt mondtam elsõre is, remélem így még érthetõbb volt, nem kell hozzá 130 feletti IQ. :D :D :D
Mindegy igazából az érzelmi IQ a döntõ, nálad ez nyilván elég alacsony ilyen hozzáállással, szóval jobban jár a gyerkõc ha nem rád üt. Amúgy meg ne légy így elszállva magadtól mert 80 és 120 közötti érték számít normálisnak.
12:08-asnak üzenném, hogy nem a magas IQ borzolta fel az idegeinket, hanem a mögötte megbúvó érzelmi sivárság.... de ha ezt nem értette meg a válaszainkból, akkor valószínû hiába beszélek itt most.
Ilyen felfogással, ekkora intelligenciád van? Mind1, végül is nem az határozza meg, hogy ki milyen értelmes bizonyos élettel kapcsolatos kérdésekben. 17 éves vagy, hová akarsz még gyereket egy 16 éves csajtól? A 80as IQ-val nem menne bele ilyen marhaságba, az tuti. Amúgy a gyerekek általában a nagyszülõktõl öröklik a tulajdonságaikat, mind külsõleg, mind belsõleg. Miért, ha mondjuk anyukádnak csak 90es az IQ-ja kitagadod, vagy hogy gondoltad? A felfogásod szánalmas, aztán lehet érte lepontozni, leszarom :)
Ja igen és a 05-06 10:57-nak üzenem, hogy 70 alatt fogyatékos valaki szellemileg. A csajjal nincsen gond, csak a logikája nem olyan, de ettõl még lehet színjeles tanuló, nem ez határozza meg! Remélem szegény barátnõd talál magának egy jobbat. Itt nem az IQ-ra értem. Elõzõ voltam!
"én szakmai segítséget kértem, nem fikázást" - Miért? Neked az a munkád, hogy gyereket csinálj?
Tégy egy szívességet a világnak és soha ne hozz létre utódokat, oké?
Háh, ezen a "szakamai segítségen" én is elgondolkodtam :D "A csajjal nincsen gond, csak a logikája nem olyan, de ettõl még lehet színjeles tanuló..." Szerintem éppenhogy a színjelesség nem ér úgymond szart se. Én 3-as tanuló vagyok átlagban, de a legjobb felvételit írtam most tavasszal matekból. Egyszerûen lusta vagyok :D Viszont másik osztálytársam szín ötös, viszont az IQ-ja alig érheti el ezt a 80-at... A kérdezõ még nálam is hülyébb :D Pedig van köztünk három év. Nem ez határozza meg az intelligenciát.
(134+80)/2=107 Tehát a gyerek IQ-ja 107 lesz. 26 f 138
na, most csökkent az IQd..
a kérdés baromság......az IQ ugyanúgy múllik az öröklött géneken, mint a környezeti hatásokon ami az embert éri az élete során..neked 134 -es???jól vagy???egy ilyen kérdéssel a szellemi szinted a nagy átlagba tartozik vagy az alá esik.FOGALMAD SINCS ARRÓL, HOGY MIBÕL TEVÕDIK ÖSSZE AZ INTELLIGENCIA...
Hát ha ez valóban így van, akkor úgysem lesztek addig együtt, h gyerekeitek legyenek. Mert ugye gondolom, a 134-es iq-ddal nem csinálsz gyereket ilyen fiatalon. 80-as iq elég kevés, 100 a normál, 70-tõl már retardált lenne..
sztem ti nagyon rosz módszerrel mérhettétek az IQ-t. Nem értem mi a fenének kell ekkora [email protected]ágokra alapozni egy kapcsolatot. Jó vele midnen, meg vagy vele maximálisan elégedve? Ha igen, akkor ne legyél gyerekes és ne jöjj a kis IQ-val. Hüly3ség.
Kitöltöttél neten egy IQ tesztet. Hagytad, hogy megküldjék az eredményét a telefonodra és leemeljenek vele egy csomó pénzt. Ezek után még volt pofád a barátnõdet is rávenni ugyanerre, de õt nem is érdekelte ez az egész úgy igazán mert nem akkora hülye mint te, ezért figyelmetlenül töltött ki egy amúgy is megbízhatatlan tesztet... Ez történt ugye? Gratulálok. Remélem idõben rájön, hogy hülye a barátja és szakít.
Neten kitöltöttél valami iq tesztnek nevezett izébizét és most azt hiszed, hogy az hiteles eredmény? :)
es nem modnod komolyan hogy az volt a romantikus delutani program hogy ketesben elmentetek egy pszichologushoz, aki megfelelo korulmenyek kozott, es meghatarozott ideig toltette ki veletek az iq tesztet, mert ha nem akkor az nem iq teszt volt. nekem az interneten volt mar az iq-m 147 is meg 86 is, szoval ennyit errol
Jaj az tutti hogy az iqud nagy de az eszed annyi mint egy hangyának! Nem mindegy az hogy a gyereked milyen iquju lesz, sztem az a lényeg hogy egészséges legyen de a nagy iqudal még ezt sem tudod!
Az lehet, hogy az iq-d 134, de az EQ-d( érzelmi inteligencia hányados) közelit a 0-hoz, ha ilyeneken problémázol 17 évesen.
nekem 106 az iqm, es ez atlagos, de egyebkent, szerintem te nem vagy normalis ha ezen gondolkozol, e hogy neked ezen mulik a szeretet?Mert zerintem abzolut nem az iqn mulik!!!Szerintem tegyel fel egy hirdetest a neten, hogy megismerkednek 134es iqju lannyal, vagy az folott:-Dja vagy az az folott mar nem jo, mert akkor mar neki nagyobb???Hat elegge keves az eselyed talalni valakit lasuk be, de a te dontesed...."Mr Csolatasu:-D" 22/L
És ha nem lesz a te IQd hoz közeli az eredménye , akkor kicseréled jobbra? Hülye
Ha az én péniszem 18 cm és a barátnõmé 0, akkor a gyerekünké mekkora lesz?
hát majd rájössz, hogy fölösleges ilyeneken gondolkodni :) Lehet, hogy buta lesz, de lehet hogy okos lesz. Szerintem nem ettõl függ, de azért megtippelem neked, hogy szerintem egy átlagos IQ-jú gyerek lesz :) Egyébként mi volt a tegnapi Doktor Hous résZ? meg szeretném nézni. melyik epizód volt tegnap???
12:02 vagyok Szerintem már meg is találtam. ha valakinek kéne akkor: Doktor House (am. filmsor., 119. rész, 2004) (12) - A tudatlanság áldás
Érdekes mennyi embert felborzol egy ilyen nagy IQ emlegetése. Engem azért nem, mert ahogy itt feljebb valaki említette, nekem is volt már 147. (Lehet, ugyanazt a tesztet töltöttük ki?) ;) Semmit nem tudunk a kérdezõrõl ez alapján a kérdés alapján. Mégis sokan igyekeznek belelátni tulajdonságokat, majd ítélkezni. Csakhogy ilyenkor vajon kirõl is szól majd az "ítélet"? Nem tudjuk, pl. miért vannak együtt? Az is lehet, hogy a kérdezõ EQ-ja épp olyan magas, mint az IQ-ja, és azért. Ki tudja ezt és honnan? A 11:08-as történetet én egyébként Einstein-nel ismertem. A kérdés amúgy jogos is lehet. A válasz az, hogy senkiét, mert az IQ nem örökölhetõ. Hajlamokat, tehetségeket lehet örökölni. Egyébként az IQ nem is fejleszthetõ. Az EQ igen. Amit lehet fejleszteni, az, hogy milyen gyorsan és pontosan oldod meg az ismert feladatokat. De ez nem maga az IQ, csak a mérésére szolgáló tökéletlen eszköz, ami így mást fog mutatni. Miközben az IQ-d annyi, amennyi. És ez akkor derül ki, amikor új, ismeretlen feladatot kell megoldanod. Ami egyébként nem jelent túl sokat, ezért is hagytak fel a mérésével. (Na meg azért, mert kiderült, hogy mi szegény kelet-európaiak, meg a feketék ugyan alulmaradunk az átlag USA lakossághoz képest, de a kínaiak meg jól rájuk vernek. Ugyanis az IQ-mérés egy bevándorlási politika részére lett eredetileg kifejlesztve, hogy kiszûrjék a "hasznos" egyedeket a bevándorlók közül. Ez egy fájó szégyenfolt a történetben, nem is igen emlegetik.) De vegyünk példának valakit, aki az elméleti IQ teszteken rendre 200 pont felett van, viszont pánikbeteg és agórafóbiás. Jó élete lesz a magas IQ-jával? Aligha. Tehát, visszatérve az eredeti kérdéshez, ha lesz közös gyereketek, amit én sem tartok valószínûnek, akkor az genetikailag egy csomó mindent fog örökölni, a megfigyelés szerint (lappangó gének) fõleg olyanokat, amik a ti szüleitek hajlamai/tehetségei. Mert a legtöbb esetben ez átugrik egy generációt. Ugyanakkor az örökletes betegségeknél a helyzet általában az, hogy az egészséges szülõ génjei dominálnak, mivel a rendszer önjavító. Ha az egyik DNS az adott ponton sérült, a másik pedig ép, akkor a jó fogja továbbvinni az adott tulajdonságot. Ha nem így lenne, akkor a genetikai hibák egyre szaporodnának a generációk alatt, és minden bonyolultabb létforma kipusztulna idõvel pusztán e miatt. Szerencsére ez nincs így. Más kérdés, hogy a "jó" tulajdonságok a megváltozott körülmények miatt "rossz"-á válhatnak. Ilyen pl. az, hogy ki milyen hatásfokkal dolgozza fel az ételt? Aki rossz hatásfokkal, az korábban, amikor kevés kaja jutott egy emberre, nagyobb eséllyel halt éhen egy ínséges idõszakban. Ma meg a jó hatásfokú szervezet tulajdonosa van kitéve annak, hogy ha nem figyel oda, mit/mennyit eszik, és mennyit mozog, kórosan elhízik és egészségügyi gondjai lehetnek... Pedig õ örökölte a "jó" géneket.
utsó 17 évesen ezen gondolkodik? Szánalmas. Ha ekkora az IQja akkor talán be is látja, hogy a magas IQval együtt nem jár az egészség.
kamu 80-as iq már keményen szellemi fogyatékosnak számít
Nem biztos Forrest Gumpnak is ennyi volt:-DDD
Nem tudom te milyen felmérésen vetteél részt, de ha ilyen kérdést teszel fel, biztos, hogy nem 134 az iq, inkább az általad említett 2 szám különbsége :)

Én egy 16/f vagyok, és az lenne a problémám, h a barátnőmmel most lesz 2 éve h járunk, és még mindig nem akar pettingelni. Bennem van a baj, vagy Õ benne, vagy egyszerűen csak nem illünk össze?

Legjobb válasz: Nem akar vagy nem mer? Amúgy gondolom a lány is 16, szóval nem hoiszem, hogy nagy baromság, ha azt írom, hogy itt az ideje elkezdeni felfedezni egymást. Azt hiszem ezt neki is be kéne látni. Nem veled van a baj, ez hülyeség, és nem is a lánnyal. Csak próbáld rávezetni. Mikor "jól összebújtok", csókolgasd a nyakát, fülét, mindenét, aztán óvatosan nyúlj bele a nadrágjába és ha õ is nagyon be van indulva, tuti, hogy engedni fogja. Ha nem, kérdezd meg, hogy miért nem, meg hogy szerinted ideje lenne 2 év után elkezdeni felfedezni egymást, stb. Amúgy meg ha megengedi, hogy benyúlj, ne várd el tõle, hogy õ is cselekedjen, mert nem hiszem, hogy fog. Nekem mikor legelõször a barátom kinyalt, eltelt jó másfél hónap, mire én is hozzá mertem nyúlni az övéhez. Szóval az õ kezdeményezéséhez csak türelem, de te ne habozz! :)

Szerintem meg nem lúzer. Ha a csajszi is 16 éves, akkor ez az a kor, amikor elkezd megérni a dologra. Egy 14-15 éves kislány még kislány, nincs helye f.sznak a p.ncijában. Ez még "tiniszerelem" de ha kitartotok egymás mellett, és együtt fedezitek fel a dolgokat, akkor idõsebb korotokra egy ritka szép kapcsolatotok lesz :) (Félreértés ne essék, minden tiszteletem a tietek, hogy ennyi idõsen már ennyi ideje együtt vagytok.)
Nem akar vagy nem mer? Amúgy gondolom a lány is 16, szóval nem hoiszem, hogy nagy baromság, ha azt írom, hogy itt az ideje elkezdeni felfedezni egymást. Azt hiszem ezt neki is be kéne látni. Nem veled van a baj, ez hülyeség, és nem is a lánnyal. Csak próbáld rávezetni. Mikor "jól összebújtok", csókolgasd a nyakát, fülét, mindenét, aztán óvatosan nyúlj bele a nadrágjába és ha õ is nagyon be van indulva, tuti, hogy engedni fogja. Ha nem, kérdezd meg, hogy miért nem, meg hogy szerinted ideje lenne 2 év után elkezdeni felfedezni egymást, stb. Amúgy meg ha megengedi, hogy benyúlj, ne várd el tõle, hogy õ is cselekedjen, mert nem hiszem, hogy fog. Nekem mikor legelõször a barátom kinyalt, eltelt jó másfél hónap, mire én is hozzá mertem nyúlni az övéhez. Szóval az õ kezdeményezéséhez csak türelem, de te ne habozz! :)
A helyzetem dettó. Csak én vok a csaj.=) De am ugyanez. /Jo, inkább volt, mert pár hónapja szétmentünk./ De nem ez a lényeg. Szóval... szerintem ez a sok minden amit eddig írtak mind összesen. Benne van 1részt a félsz. Úgy ámblokk az egész dologtól. + az is lehet, h attól is fél, h nem tetszik majd neked. + mennyire tapasztalt 1ikõtök és másikótok? Ugyértem még esetleg elõtte v vmi? Mer bennem az is bennem vt, h az exem már vt elõttem 1 csajjal, és attól féltem... nem is tudom, h én nem leszek "elég jo"...:/ Remélem nektek jobb lesz! De ne siettetsd, meg éreztetsd vele, h nem csak ilyesmikért v vele!=)
Nem lehet, hogy volt valami negatív tapasztalata? Pl. kikezdett vele valaki kis korában stb...:S Vagy nem lehet, hogy van egy seb, anyajegy a mellén, és attól fél, hogy elmegy a kedved tõle? Szerintem beszéld meg vele, a pettinget én személy szerint még fiatalabb korban is elfogadhatónak találom, szóval tényleg nem értem...
A kérdező hozzászólása: 19:11 nek pedig: anyukájátol fosik megkérdezni, mert rögtön lebaszná, h mit képzel és akkor még a közelembe se engedné, ami elég nehéz, mivel osztály társak vunk :S:( és beszélgettem már vele errõl. Telefonon is, meg msn-en is, meg személyesen is.
Szia! Én tudok neked adni pár tanácsot ezzel kapcsolatosan mert én is voltam ebben a helyzetben! Írj rám egy privát e-mailt amiben megírod az msn címedet felveszlek és elmagyarázom kb mit és hogyan csinálj nekem beválltak!
A kérdező hozzászólása: nem tudnád csak a privátban elküldeni a tanácsokat? nem azért mintha nem bíznék benned, csak nem szeretek idegeneket felvenni msnemre.
elkuldhetem de komunikacio formajaban jobban el tudom mondani mit hogy mert ezen en is atmentem! idegen vagyok azt sem tudom ki vagy szoval nyugodtan felvehetsz hanem vegyel fel egy olyanra amit nem nagyon hasznalsz! azutan tilthatsz is!
Ha nem akarsz nem muszalj felvegyel szoval en csak felajanlottam a segitseget! Elozo vok! 16F
A kérdező hozzászólása: 19:52 nek: nem volt negatív tapasztlata, és nincs a mellén semmi, mert már láttam, és sztem nem volt semmi olyasmi, h kikeztek vna vele. 20:43 nak: én elég tapasztalt vagyok (csak elméletben), mert jártam már vkivel, de vele nem jutottam el még idáig se, viszont sok mindennek utánaolvastam meg ilyesmik, de gyakorlatban még nem volt szerencsém, de 99, 5% h jol fogom csinálni. Õm... és éreztetem vele mindig, h nem csak "azt" akarom, de már vmi több is kéne a dologba és én nem akarom siettetni, de már vhogy ez picit vhogy furcsa dolog, h ennyi ideje együtt vunk, és 10000-rel csókolózunk, és (több részletet nem mondok:P) nem történik ezeken kívül semmi 20:42 nek: lúzer a nénikéd édesapjának a keresztanyjának a hülye fia. Amúgy mért vok én lúzer? 22:57 nek: köszi mindent, de ez a kitartás már idegeimre megy, és félre ne értsd, de ha a csajszi ennyire félénk, akkor mivan, ha majd csak 18 éves korára megy bele a !PETTINGBE!. Van nekem jobb dolgom is minthogy azt sasoljam, meghogy azért izguljak, h végre azt mondja: készen állok a !PETTINGRE! A-a... ez sztem így nem igazán jó. És annyi jó csaj van körülöttem (rajta kívül), h ki#[email protected] nagy a kísértés, de én akkor is türelmes vok (egy ideig), de már tleg jolenne ha vmi történne, mert... áhh:@ Köszi a HASZNOS kommenteket várom továbbrra is õket;)
Beszélgess vele.. gyõzd meg, h a szex JÓ! nem félni kell tõle... jó ideje ûzik ezt a "sportot" és nem azért, mert rossz. Kérdeze meg anyukáját jó-e...
A kérdező hozzászólása: Ja és még annyi, h egész jol össze szoktunk bujni, meg igy ruhán keresztül, is szoktuk egymást izgatni, és ez igy rende is lenne, csak azért a 2év, az 2év és már többet szeretnék (itt nem a sexre értem)
LÚZER
A kérdező hozzászólása: Bocs, h ennyit irok, de még valami eszembe jutott ;). Õhm, akarja is, meg nem is fél tõle, de amikor oda kerülne a sor, egyszerûen eltol magát, és utána semmi.
A kérdező hozzászólása: Ja, és már megpróbáltam amit leírtál de egyszerûen nem enged.
A kérdező hozzászólása: Õ is annyi mint én, osztály társak vagyunk.
hát ezt vele kéne megbeszélned.lehet fél..lehet nemáll még rá..amugy hányéves a barátnöd?
A kérdező hozzászólása: Én is szveseb fogadom a segítséget, decsak 1 msn címem van sajnos, és azért, nem csinálok másikat. De ha nem veszed zokon akkor utána letiltalak. Am köszi;)

Fiúk, lányok! Vmi jó hely? Hova vihetnénk el? A barátnőm most lesz 16 éves. Egy meglepetés bulira gondoltunk. Mert bulizni akar menni vmi jóhelyre. Semmi öteltem sincsen. N Budapesten!

10-20ember lenne, kb ez a korosztály

Legjobb válasz: amikor nekem meglepi bulit szerveztek, akkor kibérelték az egyik koli ebédlõjét de akár egy kissebb szórakozóhelyet, cukrázdát, kávézót is felkereshetnétek..

amikor nekem meglepi bulit szerveztek, akkor kibérelték az egyik koli ebédlõjét de akár egy kissebb szórakozóhelyet, cukrázdát, kávézót is felkereshetnétek..
A kérdező hozzászólása: hmm, köszönöm szépen az ötletet..csak a baj, hogy nincs túl sok pénzünk :D
sztem biztos találtok oléyan helyet ahol nem kell sokat fizetni.

Barátnőm most lesz 16 jövő héten, sweet sixteen meglepetésbulit szerveznék neki, az alapok már megvannak, nyaralónkban lesz, ahol van egy kis felfújható medence, nagy kert. milyen programok legyenek?

nem találok semmi jót. valami pörg?s bulit szeretnék, de nem lehet hangos zene a bajos szomszédok miatt.

Legjobb válasz: Csinálj egy többfordulós brahis vetélkedõt (pl. gyufaskatolyát leszedni a másik orráról; két táncos hasa közé szorított pinponglabdákkal táncolni; zeneszóra körbejárni, s zeneszünetre leülni úgy, hogy mindig egy székkel kevesebb van, mint a játékosok; derékra kötött madzagon logó kanállal pinponglabdát teerelni célba; dekázni a focilabdával, lufiborotválás, párok bekötött szemmel egymást etetik lekváros kenyérrel, s azok gyõznek akik elõbb megetetik egymást, közös zsákban futás stb.) A gyõztes és minden helyezett minden szám végén zsetonokat kap. Ha húsz hasonló vidám játék lement, a megszerzett zsetonokkal "rabszolgavásárt" lehet tartani, s licitálni lehet bármelyik résztvevõre. (A szabályokat találd ki jó ügyesen!) A rabszi pedig az est végéig azzal kell maradjon, köteles azzal táncolni, azt kiszolgálni,aki megvette. Maguk a játékfordulók is hangulatosak, vidámak, s így a befejezõ rész is igen izgalmassá tud lenni...

Csinálj egy többfordulós brahis vetélkedõt (pl. gyufaskatolyát leszedni a másik orráról; két táncos hasa közé szorított pinponglabdákkal táncolni; zeneszóra körbejárni, s zeneszünetre leülni úgy, hogy mindig egy székkel kevesebb van, mint a játékosok; derékra kötött madzagon logó kanállal pinponglabdát teerelni célba; dekázni a focilabdával, lufiborotválás, párok bekötött szemmel egymást etetik lekváros kenyérrel, s azok gyõznek akik elõbb megetetik egymást, közös zsákban futás stb.) A gyõztes és minden helyezett minden szám végén zsetonokat kap. Ha húsz hasonló vidám játék lement, a megszerzett zsetonokkal "rabszolgavásárt" lehet tartani, s licitálni lehet bármelyik résztvevõre. (A szabályokat találd ki jó ügyesen!) A rabszi pedig az est végéig azzal kell maradjon, köteles azzal táncolni, azt kiszolgálni, aki megvette. Maguk a játékfordulók is hangulatosak, vidámak, s így a befejezõ rész is igen izgalmassá tud lenni...
hívj meg minél több embert! belépõ: egy üveg pia! a zene nem baj ha nem hangos, legalább halljátok egymást. röplabdázzatok a nappaliban, ugorjatok ruhástól a medencébe, az autósoknak pucsítson be mindenki, viselkedjetek úgy mint a gyerekek
na milyen lett?:D
Menjél el bulizni, csajozni, szedd össze magad! Egy ilyen csaj miatt ne törj össze. Jobbat érdemelsz. Hagyd békén, az ilyennek az a sorsa, hogy pár hónap alatt végig [email protected] az egész város, és a kutyának se kell, vagy meghal aids-ben . 18/L
Tereld el a gondolataid... Ha emészted magad attól nem lesz jobbb....( 16/l ) XD vagy :D Engem nem válalsz be ?:D 17/f
Ne búsulj egy percig sem. Nem való az ilyen lány hozzád. Próbáld meg elterelni a figyelmed: nézz filmet, kirándulj a haverokkal stb. Az idõ be fogja gyógyítani a lány által a szívedben okozott sebet.
Szia szerintem hogyd õt el nem érdemli meg hogy kikészûljmiatta 16/lány
A bánkódás helyett válaszd a csaj kúrát: két héten át naponta 1-2 különbözõ csajjal feküdj le!
én válalkozok a csaj kurára ;) 16/l
Szegénykém... :'( Nagyon rossz lehet. De ne válj papuccsá, keményíts be, és csajozz be! Aztán intézd el, h õ is megtudja, és egye a penész! Az ilyenek b.dös r.bancok. Te nagyon nem ezt érdemled. :)
Szia a 16/l vok rendben van:) irj privi ûzit ha gondoolod ;)
Kerekedj felül rajta!Mást is megcsalnak, meg is csaltak és meg is fognak csalni!Minek szerettél bele?Majd akkor is itt siránkozol mikor épp fordított lesz a helyzet?Spongyát rá.
basszus fájni fog amit tanácsolok, de hagyd ott és soha ne kezdj többet vele. csak magad miatt
Hidd el jobb helyzetben vagy minthogy gyerekkel és közös tulajdonnal kellene még veszödnöd. 18évesen még egy csomo minden elötted van. Csajozz be de ugy hogy hozzá is eljusson a hir, biztos eszi majd a fene hogy (látszolag) ilyen gyorsan tultetted magad rajta.
A kérdező hozzászólása: "én válalkozok a csaj kurára ;) 16/l" Ha gondolod megbeszélhetjük ;) =) // Köszönöm a válaszokat !
A kérdező hozzászólása: Ráadásul meg is alázott, belémrugott! Pedig nekem õ a mindenem :'(
irj privi ûzit:D
hát... de igen:D 16/l
Hasonló az esetem, csak nekem 3, 5 év után... Eddig rendes voltam a lányokkal, de most már azon gondolkozok, hogy én sem leszek az, hiszen úgyis csak megszivatnak. Csak az a baj, hogy én nem tudok ugyanilyen szemét lenni, de meg kell próbálni. Tégy Te is így.

Mit vegyek a barátnőmnek névnapjára? 5 hónapja járunk. Csoki kilőve, mert fogyókúrázik. Virágot most vettem neki nőnapra. én 18 ő 16

Legjobb válasz: Hát ne haragudj, de egy csokinál lehetnél kreatívabb. Amúgy is, ha fogyózik, a csoki kilõve, akár diétás, akár nem. Ne okozz neki bûntudatot. Az én ötleteim: ~ Egy általad díszített képkeret, benne egy fotóval rólatok. ~ Egy szép párna, amin ha alszik, rád gondol majd. ~ Valami szép, aranyos bögre (lehet, hogy közhelyes, de bögrébõl sosem elég), veszel neki is meg magadnak is egyet, és este önként vállalkozol, hogy csinálsz forró csokit, és összebújva a pokróc alatt, egy film közben elszürcsölgetitek...

diétás szarokat ne! nem jó ízûek
Hát ne haragudj, de egy csokinál lehetnél kreatívabb. Amúgy is, ha fogyózik, a csoki kilõve, akár diétás, akár nem. Ne okozz neki bûntudatot. Az én ötleteim: ~ Egy általad díszített képkeret, benne egy fotóval rólatok. ~ Egy szép párna, amin ha alszik, rád gondol majd. ~ Valami szép, aranyos bögre (lehet, hogy közhelyes, de bögrébõl sosem elég), veszel neki is meg magadnak is egyet, és este önként vállalkozol, hogy csinálsz forró csokit, és összebújva a pokróc alatt, egy film közben elszürcsölgetitek...
ékszer.abból sosem elég nekik! ha van pénzed, akkor együtt elmentek aznap egy ékszerboltba és választ valamit, ha kb 2000 Ft-od van akkor bizsut vegyél. Nézd meg milyen ékszerei vannak mit szeret... Réz színû? Régies? Új? Csicsás? Pávatollas? Szives? Szilikon? Fültágító? Gyûrû? stb stb.... egyébként az örök sláger ajándékok: virág, édesség, ékszer, parfüm, plüss állat.
milyen célzásnak? DIÉTÁSAT veszel nem extra kalóriásat :D De amikor átadod neki a csokit, esetleg tedd hozzá nagyon kedvesen hogy csak azért kapta, mert Te tudod hogy neki fontos a fogyókúrája, de azt is hogy mennyire szereti a csokit, és te szereted Õt fogyókúrával, meg anélkül is.És ezt viszont nyugodtan eheti :) Ezen nem szabad megsértõdnie, mert ez abszolút nem sértõ és nem célzó, ha mégis megsértõdik, akkor vele van baj hidd el...
jaj ne, szerintem illatos gyertyát meg a bögrét hanyagold, nagyon közhelyes és gagyi, kicsit sem személyes, olyat karácsonyra az kötelezõen húzott osztálytársának vesz az ember :S még a bizsu ékszer egész jó ötlet, pár száz forintért is szépeket lehet kapni, és annak tényleg mindig örül egy lány, persze ha hord ilyeneket. Vagy bármit amit szeret, vagy amire említést tett hogy mostanában szüksége lenne (színes, színtelen körömlakk, mert épp elfogyott, idegennyelvû szótár, mert épp venni kell, körömreszelõ, sõt vehetsz neki egészséges fogyókúráról szóló könyvet, csak tedd hozzá hogy egyébként nincs rá szüksége, mert így gyönyörû ;) )
Nem butaság, az is jóóóó! Én nem is tudtam hogy van olyan, lehet õ se, akkor meg külön örülni fog :)
16. válaszoló, megelõztél, így kénytelen vagyok valami értelmeset írni. Vegyél/készíts mondjuk valami kicsi, kedves dolgot, ami akár hozzá is kapcsolódhat.
vagy vidd el cukrászdába, étterembe, teaházba, kávéházba. úgyis fogyózik, akkor bowlingozni, fallabdázni, falat mászni, tandemezni, kiránduljatok.Persze csak ha szereti a sportot, mozgást. Mozi..Állatkert.
vibrátort
nõnek virágot bármikor lehet, csak ne ugyanolyant egymás után
Nem tudom mennyire vagy kreatív, de írhatsz akár egy pofás verset.Vagy ha venni akarsz neki valamit, akkor mivel 16 biztos szereti a plüsdögöket. rejtsd el a szobában, és mókás kis rejtvényekkel (mint egy kincs keresés) vezesd rá merre van.Nekem ez nagyon bejött.vagy ha fogalmad sincs, akkor egyszerûen kérdezz rá :D
ne vegyél neki semmit se. úgyis megcsal egyszer majd
Akár:)
A kérdező hozzászólása: Szives párna?
A kérdező hozzászólása: Szives kispárna?
Ja igaz is, fogyózik. Akkor csinálj egy forró teát édesítõvel, vagy mondjuk egy finom gyümölcsturmixot (pl eperbõl). Vagy ha mégis felhagyna erre a napra a diétájával, csináljátok ezt meg közösen: http://www.nosalty.hu/recept/bogreben-sult-suti-5-perc-alatt Nincs is jobb a közös sütögetésnél. :)
A kérdező hozzászólása: De nem gonosz dolog? nem fogja célzásnak venni?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Az ékszert nem nagyon szereti. Az a baj. Gondoltam hogy veszek neki valami diétás csokit. Szerintetek butaság lenne?
Illetve eszembe jutott, hogy van a TESCO-ban is, egy nagy mécses, akkora mint 1 pohár, és színváltós ha meggyújtja, és még illatos is. Ilyesmit is szeretnek a lányok. Ezenkívül bármi amit õ szeret. Ja! Könyv.
Csokit, és figyelmességbõl edd meg elõtte. Nálam ha VÁSÁRLOK ajándékot, akkor az spontán történik, az év bármelyik napján, véletlenül meglátok valamit, és Õ jut róla az eszembe, nagyon kapcsolódik hozzá, és tudom, hogy benne is jó érzést keltene, akkor megveszem, ha tehetem, és amikor eljön az alkalom, odaadom. máskor meg készítek valami meghatót.

Ma szakítottam barátnőmmel.16 hónapot voltunk együtt és eléggé megvisel a dolog. Tudom nem sok idő, együtt jártunk általánosba és az élet valahogy mindig egymás felé sodort minket és most vége. Mit tehetek hogy könnyebb legyen elviselni a hiányát?

Nem gondolkozom öngyilkosságon, csak voltam már magam miatt lány miatt, ezelőtt egy 4 éves kapcsolatom volt, de annak a vége nem készített ki negyede ennyire sem. Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Egy üveg Jack? :P

Egy üveg Jack? :P
ez egy nehéz idõszak lesz! de támaszkodj a barátaidra, nehogy elkövesd azt a hibat amit én, hogy mindenkivel megszakítod a kapcsolatot! ha úgyérzed esetleg, fordulj majd szakemberhez!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
ugyanígy jártam én is.szakítás után egy hetet végigittam meg folyton a haverokkal lógtam.az valamennyire segít.én most azon vagyok hogy be kéne csajozni mihamarabb ismerkedni és találni egy sokkal jobbat.2 hete szakítottunk.esténként meg reggelente mindig eszembe jut de az egykori szerelem érzése átmegy lassan közömbössé vagy talán gyûlöletbe is nálam..
egy idõ után menni fog:) találj másikat ...:D
Próbáld ki pasival..és meglátod. Csak ajánlani tudom!
Sztem egyik se vagy, csak szimplán 16 éves.
Hát szerintem inkább biszex...viszont lehetsz szimplán meleg is ha a nõkkel nem létesitesz szexuális kapcsolatot...te érzed
Szerintem, normális 16 éves srác vagy. Természetesek a gondolataid.
Hozz létre szexuális kapcsolatot nõkkel, akkor talán elmúlik ez a kettõsség, 16 évesen teljesen normális ez a bizonytalanság. Ha nem múlik el a férfiak iránti vágyad, akkor lehetsz biszex. Nincs ezzel semmi baj, teljesen normális ez is, csak még ne 16 évesen döntsd el, még alakulni fog a személyiséged.
TE JÓÉG!! TE TISZTÁRA OLYAN VAGY MINT ÉN EGY ÉVE!! Kivétel abban hogy én nem hiszek a szerelemben. Ja, meg én már teljesen meleg vagyok. :) Ha gondolod írj privit. MelegF/16
Na te 16 éves... a figyelmedbe ajánlom ezt a videót, talán ha okos vagy tudod értelmezni és tanulsz is belõle vmit: http://www.youtube.com/watch?v=WGmgniFMQPU
11-25 16:42- ez normális?a degenerált szexuális viselkedés normális? utolsó elõtti(elõtti)-próbálja ki férfival?ilyenre buzdítasz egy 16éves srácot?hadd legyen az is aberrált, úgy van!
Lány vagy? Milyen a kapcsolatotok?
parfüm?:)
Készíts neki valamit, ami a stílusához illik. Mert amit te készítesz az sokkal jobban fog tetszeni neki. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hasznosak voltak a válaszok a parfüm az jó
2.vagyok na és milyen parfüm lesz?:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!