Találatok a következő kifejezésre: Barátnőm már eset! (657 db)

A barátnőmnek is nekem is tetszik egy fiú, de a barátnőm már "lestoppolta". A múlt heti bulin a srác viszont velem flörtölt, mire a barátnőm megsértődött. Most mi legyen a sráccal? És mit mondjak a barátnőmnek?

Legjobb válasz: Hát tudod, az úgy szokott lenni, hogy aki a barátnõnek is tetszik, az tabu. De szerintem ha a srác egyértelmûen tõled akar többet, akkor ülj le beszélgetni a barátnõddel, hogy ezen ne vesszetek össze, de neked is nagyon tetszik a fiú, és úgy tûnik, hogy te is neki. Csak nem fogja megtiltani...

Hát tudod, az úgy szokott lenni, hogy aki a barátnõnek is tetszik, az tabu. De szerintem ha a srác egyértelmûen tõled akar többet, akkor ülj le beszélgetni a barátnõddel, hogy ezen ne vesszetek össze, de neked is nagyon tetszik a fiú, és úgy tûnik, hogy te is neki. Csak nem fogja megtiltani...
bocsi de msot kapsz egy kis lecseszést... szal az ok h eldöntitek h a másik pasijára nem startoltok rá... de könyörgöm.. a pasinak is van véleménye, és eldönti h ki tetszik.. ne csináljunk belõle egy szép mûtûrgyat... am kérdésedre a válasz.. ha a barátnõd ezt megérti, tehát h nem te nyomultál, hanem a pasi téged választott, és fel tudja fogni, akkor nem lesz baj. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindkettõtöknek és ne értsd félre, nem úgy stoppolta le, mint egy mûtárgyat.:) Csak kifejezte, hogy õ akar megpróbálni összejönni vele. De a srác ugye hozzám jött...
hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: mi a barátnõmmel 16 a fiú 18.
A srácnak is van beleszólása. Nem dönthetitek el ketten a háta mögött, hogy melyikõtöké legyen.

Szeretnék egy barátnőt, már most ott tartok, hogy mindegy hogy néz ki, csak ápolt legyen és jellemre szimpatikus. Van-e esélyem találni így most már barátnőt?

Belefáradtam, hogy a szép lányokban vagy csalódtam, vagy már úgyis foglaltak voltak és ismerkedni sem lehetett velük, mert jöttek a van barátom szöveggel. MÁr nevetek, ha meghallom ezt Debrecenben. Kb. minden lány ezzel jön, nem csak nálam, haveroméknál is. Legutóbb már hárman röhögtünk, amikor egyik haveromat ezzel koptatták le a "szépek".

Legjobb válasz: Remélem hogy lesz esélyed találni így barátnõt mert már nagyon unjuk hogy minden nap itt spammolsz a hülye kérdéseiddel! A debreceni srácokra meg rossz hírnevet hozol mert azt hiszik az emberek hogy debrecenben ennyi sügér van közben meg ugyanaz a debreceni srác nyomatja ezeket a szánalmas kérdéseket minden nap!

Remélem hogy lesz esélyed találni így barátnõt mert már nagyon unjuk hogy minden nap itt spammolsz a hülye kérdéseiddel! A debreceni srácokra meg rossz hírnevet hozol mert azt hiszik az emberek hogy debrecenben ennyi sügér van közben meg ugyanaz a debreceni srác nyomatja ezeket a szánalmas kérdéseket minden nap!
De basszus állandóan "ott tartasz". Fogadd el, ronda vagy, önsajnáltatós vagy, egy igazi [email protected] nyomorék. Nem lesz nõd soha. Felesleges próbálkoznod. Felejtsd el ezt az oldalt egy életre.
Azért annyira ne add le az igényeidet. Legyen közepesen csinos.
Küldj már egy fotót magadról, hadd lássuk már hogy nézel ki!
A kérdező hozzászólása: ma 15:00 Nyílván nagyon csúnya lehetek ezek szerint, ezért is adom lejjebb az igényeimet. Nincs jogom nekem tetszõ lányhoz, most már tudatosítom ezt magamban és eszerint próbálkozom nekem nem tetszõ lányoknál.
Ennyi kérdés után már kezdek kíváncsi lenni, hogy hogy nézhetsz ki, milyen lehetsz. Mert nem létezik, hogy ennyi megkérdezett csajból még eggyel sem jöttél össze. 24/L
A kérdező hozzászólása: MÁr ott tartok, hogy kedvem sincs ismerkedni lányokkal, mert akik nekem bejönnek azok sajnos szörnyen érzéketlenek jellemre, akik meg nem jönnek be azokkal nem foglalkozom, mert nem vonzanak, ennyivel fiúknál is próbálkozhatnék, õk hozzájuk sem vonzódom testileg. Ez van.
Ne úgy álljál hozzá h na most barátnõt akarsz! Hanem ha mondjuk az ismerõs köreidben van olyan csaj akivel meg van a kölcsönös szimpátia, akkor finoman közelìts felé :) . Vagy ismerkedj minél több csajjal és úgy...
Még egy kicsit alábbadod, fejleszted magad, pénzt keresel, és akkor, ha nagyon sokat próbálkozol, valaki össze fog jönni veled. Nem duma!
Nem úgy volt hogy bármikor lehetne egy ronda/dagadt csajod viszont te undorodnál tõlük ezért inkább maradsz egyedül?:D Még ronda csajod se lesz szerintem se, te még 10 év múlva is itt fogsz siránkozni ha lesz ez az oldal még:D
rossz kategóriát választottál a lányoknál és nem a külsõre célzok, de majd rájössz
Fog már fel, hogy nincs esélyed barátnõt találni! Nem lesz csajod soha, egyedül döglesz meg. Akkor se lesz, ha esténként 843 ilyen kérdést írsz ki. Röhejes vagy és szánalmas. Melyik csajnak kellene egy ilyen pali szerinted?
Esélyed mindig van találni barátnõt, de szerintem ne keress ennyire.. majd csak lesz hogy megtetszik valaki váratlanul.. ezt nem lehet így irányítani. MIndennek eljön az ideje, csak gyõzd kivárni.
A kérdező hozzászólása: Ide biztos nem teszek fel képet, elég gáz már így is, hogy itt kel panaszkodnom, mert amúgy senkinek sem szoktam picsogni a való életben, játszom a boldog, büszke férfit.

Barátnőmmel lefeküdtünk és 1 óvszerbe kétszer mentem el. Behatolás után kb 4 perc után utána kivettem és csak ujjal "játszotam" vele aztán egy 3-4 perc után mikor már érztem hogy megint mehetne megint behatoltam. Lehet e terhes a barátnőm?

Legjobb válasz: egyáltalán nem tuti, hogy terhes. Bírom az ilyen kommentelõket, akik 100%-ra mondják, mikor még próbálkozó pároknál is van, hogy évekig nem jön össze, akkor hogy lenne már tutira terhes valaki, akinek ki tudja, hogy állt éppen a ciklusa, meg hogy került-e bele egyáltalán sperma? Mindenesetre tényleg ne csináljatok ilyet, mert ha most nem is jött össze, legközelebbi ilyen "okos" akciónál bekaphatja a legyet a barátnõd!

egyáltalán nem tuti, hogy terhes. Bírom az ilyen kommentelõket, akik 100%-ra mondják, mikor még próbálkozó pároknál is van, hogy évekig nem jön össze, akkor hogy lenne már tutira terhes valaki, akinek ki tudja, hogy állt éppen a ciklusa, meg hogy került-e bele egyáltalán sperma? Mindenesetre tényleg ne csináljatok ilyet, mert ha most nem is jött össze, legközelebbi ilyen "okos" akciónál bekaphatja a legyet a barátnõd!
persze hogy lehet! Máskor ne csinálj iylet! Ez veszélyes! NEm poénból van a dobozra írva, hogy ha elmséz utána mégegyszer nem ahsználható fel a gumi! A barátnõd tuti terhes lett. MEnjetek el nõgyógyászhoz és meséljétek el, hogy mit csináltatok!
Hogyha nem csúszott le és nem szakadt el a gumi, akkor már hogy lehetne terhes? Ha viszont elmúlt a merevedés, de újra felhúztad azt a gumit, akkor simán kerülhetett spermium a hüvelybe. Nem mi voltunk ott (szerencsére), te tudod, hogy a helyén maradt-e a cucc vagy sem. Ne légy már ennyire életképtelen...
Csak azt nem értem, hogy ha tisztában vagy vele, hogy ez veszélyes, mi a francnak csinálod meg mégis?! Csak hogy aztán kiírhass ide errõl egy kérdést? Idióta...
A kérdező hozzászólása: nemtudom mé csináltam :/ de nem vettem le a gumit meg miután másodszorra elmentem volna kivettem a péniszem... több ilyen biztos nem lesz de félek eléggé

Hogyan tudnék segíteni a barátnőmön? Már 5 éve nem tudja feldolgozni a férjével való válást, aki összejött a barátnőjével és azóta vele él. Sajnos már legalább 3 éve iszik.

Most lesz egy esküv? ahova hivatalosak mind a ketten, és az exférj viszi a csajt is, nagyon tartok t?le, hogy valami ?rültséget fog csinálni miután látja ?ket együtt!! Az esküv?re mindenképpen elmegy, nem lehet lebeszélni. segítsetek!

Legjobb válasz: Az életben talán ez a második dolog amit borzalmas átélni.Ha teheted menj el vele az esküvöre,fontos hogy egy támasz legyen mellette....Az ivásrol,lehet jobb lenne ha magátol nem megy forduljatok orvoshoz vele.Nem szabad magát tönkre tennie az élet megy tovább.Nagyon szép dolog tölled hogy törödsz vele,büszke lehetsz magadra.Fel a fejjel a barátnödnek,ne hagyd elveszni a világba.

Az életben talán ez a második dolog amit borzalmas átélni.Ha teheted menj el vele az esküvöre, fontos hogy egy támasz legyen mellette....Az ivásrol, lehet jobb lenne ha magátol nem megy forduljatok orvoshoz vele.Nem szabad magát tönkre tennie az élet megy tovább.Nagyon szép dolog tölled hogy törödsz vele, büszke lehetsz magadra.Fel a fejjel a barátnödnek, ne hagyd elveszni a világba.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy engem nem hívtak az esküvõre, így nem tudok menni.
Ha elmegy, és nem tudod lebeszélni, akkor nem sokat tehetsz. Esetleg ha tudsz valakirõl, aki szintén ott lesz, figyelmeztesd.

A legjobb baratnomet a pasija megcsalta a masik legjobb baratnommel, mar fel eve tortent, es nem birom tovabb, elmondjam?

A pasija egy igazi szemetlada, de viszonyt a masik lannyal sem akarok kicseszni, mert neki is rossz lenne es mar nagyon megbanta, es a ket lany nagyon jo baratnok.

Legjobb válasz: A lehetõ legrosszabb helyzetben vagy, mert esélyes,h meg fog szakadni köztetek a kapcsolat, megharagszanak Rád. A szerelmes lányok nem mindig látják racionálisan a dolgokat... Szerintem el kell mondanod! Én a helyedben, rögtön elmondtam volna, fõleg,ha a legjobb barátnõmrõl van szó... gondolj bele, milyen érzés lehet,h a pasid akit szeretsz megcsalt egy olyan lánnyal, akinek mindent elmondasz és akiben 100%-ig megbízol...undorító

A lehetõ legrosszabb helyzetben vagy, mert esélyes, h meg fog szakadni köztetek a kapcsolat, megharagszanak Rád. A szerelmes lányok nem mindig látják racionálisan a dolgokat... Szerintem el kell mondanod! Én a helyedben, rögtön elmondtam volna, fõleg, ha a legjobb barátnõmrõl van szó... gondolj bele, milyen érzés lehet, h a pasid akit szeretsz megcsalt egy olyan lánnyal, akinek mindent elmondasz és akiben 100%-ig megbízol...undorító
hú, nagyon jó barátnõk lehetnek:DD Ha eddig nem mondtad el, akkor most minek.Reméljük rájön a pasi barátnõje, hogy mekkora szemét.
Én is elmondanám, akkor is ha tudnám biztosra, hogy ezért megharagszik rám mind két barátnõm... Egyrészt ilyen nincs, hogy barátnõm pasijával lefekszem, elképzelni sem tudom! Ha tõlem megkérdeznék akarnék e errõl tudni vagy sem, azt mondanám akarnék! NEm akarok egy olyan álomvilágban élni ahol nincs õszinteség, csak hazugság van. Még késõbb is kiderülhet ez, akár a pasi hibájából, akár a barátnõ hibájából, de mi lesz ha megtudja te tudtál errõl és mégsem szólnál neki! Akkor már téged is elveszítene...

Mit tegyek ha Tetszik a barátnöm barátnöje és van neki barátja de sztem én is bejövök neki mert mikor megcsókolom a barátnőm mindig a szemembe néz már mint a barát nője és folytatás lennt?

mikor megkérdezi a barátnőm hogy szeretem-e először a barátnőjére néztem és utána mondtam hogy igen ilyenkor?

Legjobb válasz: :DD ide kell néhány feles :D

:DD ide kell néhány feles :D
Aljas ember vagy. átvered a barátnõdet, miközben azt mondod neki , hogy szereted. Megcsalod a szeme elõtt, játszol az érzéseiddel. A nõ meg kíváncsi vagyok miféle barát, ha így bánik a barátnõjével. A barátnõdet egyszerre csapja be a barátja és a saját barátnõje.Kegyetlen játékot ûzöl a "szerelmeddel". Nem szabad így lelkileg terrorizálni valakit.
lõdd fõbe magad...az a biztos.
A 4#-es válasz író le írta milyen ember leszel ha megteszed! Az a lány össze fog omlani! Nem egyszerû helyzet az biztos, de gondolkozz el rajta, hogy melyikõjüket szereted és téged melyik lány szeret viszont!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom h mit csináljak
Tök mindegy mit mondasz! Ebbõl jól nem tudsz kijönni hiszen a másik lány a barátnõje!! Tegyük fel összejössz a csajjal- a barátnõjével össze fog veszni aki meg az exed! Szerinted ebbõl lehetne kapcsolat, vagy csak inkább megcsalás alapon némi kicsapongás?
A kérdező hozzászólása: Kösz és akk mondajm hogy nem szeretlek vagy mi??
Az esélyeid: - elmondod és édes hármasban fogsz éjszakázni - elmondod a barátnõdnek aki felpofoz, a barátnõje közli veled, hogy semmi nem lesz- tehát 2-bõl semmi - a harmadik is ugyan ez csak a csaj barátja megpróbál beleütni a betonba Tehát szerintem simán próbáld meg! :)
mond!
A kérdező hozzászólása: Mondjam el neki vagy nem?
5, kommentelõ, megszakadtam ezen...:D én szétvernélek a barátnõd barátnõje barátja helyében.
Ne aggódj, és ne görcsölj miatta. Szerintem nem lesz gond!
Ugye azzal tisztában vagy, hogy a nõi hüvely nem feltétlenül több 13 centiméternél? Illetve hogy az átlagosnál 1 centivel nagyobb? 15 centi az átlag méret 3, 8 átmérõvel, bár a kerület a lényeg, ha nem lötyög a farkadon a koton, akkor nincs okod az aggodalomra. Ami pedig a kotonra van írva mm-el az nem az átmérõ, hanem ha egy síkben kifeszíted a kotont, akkor annak a hossza.
Ha kicsinek találod a valamennyivel több mint az átlag méretett akkor növeszd meg egy félmétéres ökörfarokra, de vigyázz nehogy rád is bepöccenjen a pornóipar.. Viccet félretéve. A 16cm teljesen rendben van és simán ki lehet vele elégíteni egy nõt. De köztudott, hogy azon van a hangsúly, hogy hogyan is használod.
Csak hogy megrémítselek:a vastagság többet számít. Amúgy ne parázzál, a 16cm jó, csak tudnod kell használni, de abba majd belejössz.
A kérdező hozzászólása: Lehet hülyén mértem de a vastagság az 14 cm.(spárgával közbemértem és ennyi lett.)
Miért hiszitek, hogy az számít, hogy mekkora hosszra?
A szex hogy mennyire jó nem a hossztól függ hanem hogy mennyire szenvedélyes és hogy mennyire adjátok át magatokat a másiknak
maximum levág belõle!
Biztos, hogy hülyén mérted a 14 cm zsinórral körbetekerve a kerülete, és nem a vastagsága. Matekóráról hiányoztál?

15 éves fiú vagyok és még szűz, a barátnőm is velem egy idős kb. (nyár elején leszek 16) és a barátnőm már nem szűz. Mit tegyek?

15éves vagyok nyáron leszek 16 és összejöttem egy lánnyal majdnem egy hónapja vagyunk együtt ? már nem sz?z de én az vagyok. Még nem pettingeltünk meg semmi de ha oda kerül a sor akkor, mit tegyek mármint a sexel kapcsolatban? De viszont már szívesen csinálnám.

Legjobb válasz: Engedd el magad. :D Viccen kívül, ha nagyon parázól (hidd el jobb lesz, mint egy beöntés) utánaolvashatnál neten vagy (ciki nem ciki) valamelyik szülõvel megbeszéled. A legjobb viszont, hogy valamelyik tapasztaltabb jóbarátodat kérdezed meg, akiben tényleg megbízol.(egy idõsebb testvér a legjobb erre, persze ha van)

Engedd el magad. :D Viccen kívül, ha nagyon parázól (hidd el jobb lesz, mint egy beöntés) utánaolvashatnál neten vagy (ciki nem ciki) valamelyik szülõvel megbeszéled. A legjobb viszont, hogy valamelyik tapasztaltabb jóbarátodat kérdezed meg, akiben tényleg megbízol.(egy idõsebb testvér a legjobb erre, persze ha van)
Hát egy hónap után tényleg nem kell sietni, ráértek! Bár a barátnõdnek ezt már hiába mondanám, picit gyors volt... Csak lazaság, ne izgulj, jön magától. A barátnõd meg csak várjon, míg te is ugy érzed!
ne aggódj, menni fog az magától. Ha valamiben bizonytalan leszel kérdezd a barátnõd, õ érzi, hogy mi jó neki.
A kérdező hozzászólása: nem az hogy parázok johh az is benne van kicsit csak nem tom olyan fura hogy õ már nem szûz én meg még az vagyok meg sokan írják hogy nem kell elsietni......
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
Ha ilyenekkel nem vagy tisztában, inkább ne csináljatok semmit. Az ilyen sok gy*kér miatt van itt annyi "lehetek terhes?" meg hasonló kérdés.
nem.
Mivel a sperma levegõt ért így nem lehet terhes.
Ennek az esélye kb 0, 01%, szóval nyugi.
Azért ne törekedj spermás újjal izgatni aztán feltenni ide ilyen kérdést. Én azt mondom lehet, inkább féljél tõle, hogy máskor ne legyen.
Minek kéne õket összehozni? Felesleges.
zárd össze õket 1 gumi szobába:D na de poént félretéve:D mi az , h fura? tuti , h tetszik neki bnõd? én is szoktam csak úgy bámulni lányokat:D igazából te sehogy itt bnõdnek kéne tennie ennek érdekébe mert a srác visszahúzódó mint 1-ik ismerösöm....vegye fel msn-re sokat beszéljenek éss proálja valahova elhivni (pl.:kávézó, stb. csak ne moziba legszar*bb hely ) és ha minden jól megy akkor elõbb utóbb összejönnek:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!