Találatok a következő kifejezésre: Barátnőm lehet terhes, ha olyan (4 db)

Barátnőm lehet e terhes, ha olyan tünete van h szédül meg eszik is azért többet meg néha van hányingere de más tünete nincs, meg nem jött meg neki általában 20. a - 30. a között szokott megjönni de még nem jött meg?

Április 11.én pettingeltünk a barátn?mmel és nem mentem el meg nem is volt el?váladék semmi sem! és véletlenül becsuszott neki ( gumi semmi sem) és ki is vettem 5 másodperc múlva! ett?l lehet terhes? idegeskedés és stressz miatt késhet a menszesze? pl veszekedés miatt is? köszönöm a válaszokat el?re is!

Legjobb válasz: Persze, hogy késhet stressz miatt! Nem hiszem, hogy terhes, de ha tutira akartok menni, csináljon tesztet. Legközelebb pedig vigyázzatok jobban, hogy ne kelljen idegeskedni utána.

Persze, hogy késhet stressz miatt! Nem hiszem, hogy terhes, de ha tutira akartok menni, csináljon tesztet. Legközelebb pedig vigyázzatok jobban, hogy ne kelljen idegeskedni utána.
Szerintem is teszteljetek, mert ennyi idõ után már kimutatná, ha baba van.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!!! tegnap este végül megjött a barátnõmnek és igy lehet még terhes ettõl? vagy csináltassunk azért mindenképpen tesztet? és hány napjára lehet csináltatni menszesz után? köszönöm ha irtok!
szia!kicsi az esély rá, de lehet még így is terhes. De nem valószínû. Menszi után csinálhattok rögtön, de csak akkor ha teljesen elmúl! Ne idegeskedjetek, a hányingert és a szédülést az ember be is tudja magának "beszélni", pláne ha ideges. Ne aggódjatok! Sok sikert remélem minden rendben lesz
Igen lehet terhes, mivel a spermiumok nem azonnal pusztulnak el, kell nekik jó pár óra, úgyhogy jobb lesz jobban vigyáznod!
Felelõtlen voltál. Gondold át mit csinálsz mert ez nem játék. Igen lehet terhes.
pont valamelyik nap volt egy kérdés, hogy a csajszi még szûz csak ujjazta a pasija, de cuccok kézzel. késik neki...elõször lehurrogták, de irta, hogy pozitivat tesztelt!!! szüzen!!!!
12.27-es. ez melyik kérdés volt???
igen leheet. :) irány 72 óráás. énis kiváncsi lennék melyik kérdéés.
A kérdező hozzászólása: most hogy láttam hogy írta az egyik kérdezõ az én barátnõm is szûzm ég, így is lehetséges? úgy látszik valakivel egy cipõben járunk..
Igen, lehet.
ha most történt vagy tegnap akkor irány a nödoki 72 orás tabletta. bár hétvégén nem tudom mennyire lehet.
A kérdező hozzászólása: Kb. mennyi rá az esély, hogy teherbe eshet?
50-50..ezt igy nem lehet. van aki simán teherbe esik egy kis elöváladéktol is, van aki tervezett szextöl sem. egyéni. tul sok az esély...
Eseményit a hétvégi ügyeleten is felírják. Menjetek inkább irattassátok fel.

Mi az oka annak hogy ha barátnömnek nem fáj semmije, nem duzzad a melle, nincs hányingere, és semmi olyan tünete, hogy terhes lenne! De mégis késik neki a "női dolga" mitöl lehet ez?

van olyan valóban, hogy nem havonta jön meg hanem két havonta vagy nem állt be neki még??

Legjobb válasz: Hormonális probléma.Menjen el nõgyógyászhoz,és majd õ elküldi hormon vizsgálatra.Vagy ad neki gyógyszert,hogy megjöjjön,és utána hormon vizsg.

Hormonális probléma.Menjen el nõgyógyászhoz, és majd õ elküldi hormon vizsgálatra.Vagy ad neki gyógyszert, hogy megjöjjön, és utána hormon vizsg.
Mennyi ideje késik? Nekem is csak a 6 hét után jöttek a terhességi tünetek, addig csak mensi maradt ki és pozitív tesztbõl tudtam, hogy babát várok. Tesztet nem csinált még? Az is lehet, hogy ideges és azért nem jött még meg neki.
gondolom, tizenévesek vagytok. gyakori, hogy még nem óramûpontosságú a nõi ciklus, de majd késõbb tapasztalod, hogy felnõtt nõknél is gyakori ez. szóval semmi pánik, de az lenne a legmegnyugtatóbb, ha összedobnátok pénzt egy terhességi tesztre (patikában leheet kapni 700-800 forintért, drogériában 1000-1500 forintért) amúgy a terhesség nem feltétlenül jár az általad említett tipikus terhességi tünetekkel, úgyhogy ha nincs hányinger, mellfeszülés stb, az még nem azt jelenti, hogy akkor nem terhes.
A terhességnek nem mindenkinél vannak tünetei. Nálam sem volt sem mellfeszülés, sem hányinger, semmi fájdalom, csupán fáradtnak éreztem magam. Vegyetek egy tesztet, az a legbiztosabb. Egyébként terhességen kívül más is okozhat vérzéskimaradást. Ha túl sokat stresszelt mostanában vagy költözés, nem várt esemény stb....
A kérdező hozzászólása: azt mondja hogy nem késik csak két havonta jön meg neki!van ilyen???
ahány nõ, annyiféle ciklus. nekem pl. tinikoromban volt egy idõszak, mikor 3 és 5 hetente jött meg, felváltva, huzamosabb ideig. egyszer egy héttel elõbb a normálisnál, egyszer egy héttel késõbb. szóval igen, könnyen lehet, hogy a barátnõd ciklusa éppen két havonta jön meg, késõbb majd valószínûleg beáll havira. bízz benne...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!