Találatok a következő kifejezésre: Barátnőm lehet ha (356 db)

A barátnőm terhes. Ha megtartja viszont én nem akarom, a gyerektartásra köteleznek? Mit lehet tenni, ha én előre tudom, h nem szeretném felnevelni, de a barátnőm önkényesen meg akarja tartani. Ne más döntsön a jövőmről =/

18 éves vagyok, a barátn?m véletlenül teherbe esett, de úgy néz ki meg szeretné tartani velem ellentétben. Mondtam neki hogy nem szeretnék ilyen fiatalon semmiképpen gyereket és már a kapcsolatunk is a végét járja. 18/F

Legjobb válasz: Ha megállapítják az apaságot (ha nem akarod elismerni, ez ma már rutinvizsgálat), akkor kötelezhetnek gyerektartás fizetésére, amennyiben kéri az anya..

Ha megállapítják az apaságot (ha nem akarod elismerni, ez ma már rutinvizsgálat), akkor kötelezhetnek gyerektartás fizetésére, amennyiben kéri az anya..
Neked csak gyerektartést kell fizetned. De a barátnõd évekig éjjel nappal a gyerekkel lesz, amikor sír egész éjjel, neked nem kell hallgatnod, csak kicsengeted a gyerektartást és élheted az életed. A barátnõdnek viszont gyökeresen megváltozik az élete, fiatalon kell mindenrõl lemondania a gyermeke érdekében. Szóval ne sajnáltasd magad.
Az igazán [email protected], hogy mennyire ki akarsz bújni a felelõsség alól.Az a gyerek a TE gyereked is, és igen, fizetned kell, mert te vagy az apja, vállalj érte felelõsséget, ha már megcsináltad!
Ahhoz a babához két ember kellett, tehát igen, ha bíróságra megy, akkor kötelezhetnek gyerektartás fizetésére.
Tudom, nem jo hallani, de a jovodrol igazabol te dontottel akkor, amikor szeretkeztel a baratnoddel es megadtal a lehetoseget annak, hogy gyermeketek fogan. Ez kb pont olyan, mintha atsetalnal nyugodt leptekkel korulnezes nelkul az M3-ason. Te dontenel ugy, hogy atsetalsz, nem mas lok le, azutan vagy elutnek, vagy nem, de ha igen, akkor sem az lesz a hibas, aki atgazolt rajtad, hanem a te tetted kovetkezmenye lesz a dolog. Szoval: ha nem akarod elismerni a gyereket, akkor nem irod ala az apasagi nyilatkozatot a terhesseg alatt, amikor a baratnod megker erre. De ezzel meg nem befejezett a dolog, csak most kezdodik. Merthogy a baratnod ettol fuggetlenul ugyanugy megadhatja a te neved apakent, nagy esellyel meg is fogja tenni, akkor viszont hivatalos uton fognak teged felkerni arra, hogy ismerd el az apasagot. Ha nem teszed meg, akkor rendelkezesre all vizsgalat annak a bizonyitasara, hogy a gyermek a tied. Ha a tied, akkor ez ki fog derulni es kotelezett leszel a gyermektartas fizetesere, visszamenoleg is. Annyival jarsz rosszabbul, hogy minden hivatalos eljaras koltsege teged illett, merthogy a te felesleges ellenallasod miatt kerult penzbe. A dns tesz allami keretek kozott nagyon nem olcso mulatsag. Rengeteget ki kell fizetned a huzavona miatt pluszban. (Ha kiderulne, hogy nem a tied a gyerek es a baratnod feleslegesen vadolt teged, abban az esetben mondjuk az ove lenne a koltseg es nem kellene gyermektartast fizetned, de te tudod, hogy erre van-e esely. Ha nincs, akkor nem eri meg szorakozni.) Jah, es az sem mentesit, ha mondjuk nincs munkad, vagy egyeb okok miatt nem tudod fizetni. Allambacsi aranyos, helyetted fizet egy ideig, de ezzel meg mindig nem uszod meg, mert ezt szepen vezetni is fogja a neved alatt. Gyulni fog az adossagod allambacsi fele es amint lesz mibol visszavennie meg is fogja tenni. Tehat elobb-utobb kifizeted, lehet, hogy meg kamatostol is, igy felesleges ellenkezni, ha te is tudod, hogy a tied a gyerek.
"Ne más döntsön a jövõmrõl...." És te miért akarsz dönteni a gyermeked jövõjérõl? Vagyis az életérõl? Szerintem is még korai neked a baba, de már ha összehoztátok, akkor vállalni kell a felelõsséget.
A jövõdrõl akkor döntöttél, amikor a barátnõddel nemi kapcsolatba kezdtél, ugyanis, kicsi fiú, nincs 100%-os védekezés, ezt jegyezd meg! Hála az égnek kettõtök közül valaki a gyermek érdekeit is nézi és a törvény az õ oldalán áll. A válasz pedig: természetesen kötelezhetnek a gyermektartásra: mit gondolsz, mire való ez az intézmény? A lelkiismeretes, gyermekszeretõ apáknak kell a körmére nézni?
Sajnos hiába tiltakozol. Ha a barátnõd úgy dönt, szül és beperel gyerektartásért, fizetned kell. Persze, ha nem ismered el, még neki apaság megállapítására is perelni kell.Próbálj meg hatni rá, hogy nem jó megoldás ilyen módon gyereket világra hozni.
Na az ilyen verebeket mint te kuldenem el legszivesebben a ....-ba. Akkor bezzeg nagy fiu voltal mikor a cerkat kellett hasznalni, mi? A baratnodet TE ejtetted teherbe es nem magatol lett az. Gondolom ott nem a bizonsagos vedekezes jart az eszedbe. A baratnod meg nem tartozik neked magyarazattal. Az O testebe novekszik a baba. Abortusz soran rajta vegzik a mutetet es lehet, hogy utana soha tobbet nem lehet gyereke. Erre nem gondolsz kicsi fiu? Te csak a sajat jovodre gondolsz es arra nem is, hogy a baratnod mehebe el a TE GYEREKED akinek ugyanolyan joga van az elethez mint neked. Most vallald a tetteid kovetkezmenyet. Igazabol a baratnodnek jobb is ha nem maradsz vele mert te meg eretlen vagy vele ellentetbe! Viszont gyerektartas fizetesere igenis keszulj es ez a legkevesebb, szerintem!
A kérdező hozzászólása: Normális kérdést tettem fel, nem értem miért kell leoltani, higgyétek el el gondolkoztam, de sajnos az óvszer ellenére sikerült így, és nem akarom kihúzni magam a felelõsség alól. Én nem szeretnék gyereket, szerintem ti sem szerettetek volna ennyi idõsen, de ezen kívül elég indokom van arra amit kérdeztem. A barátnõm nem él jó körülmények közt, apa és pénz nélkül nõtt fel, félig van bevezetve a víz, se normális fûtés, se normális ház, se elegendõ pénzük nincs és én is tanulok még. A gyerek érdekeit is szemelött tartom amikor nem szeretném, hogy nyomorban kelljen felnõnie, hogy ha nem tud mit enni, akkor bûnözzön stb. Szeretném hogy amikor gyerekem születik mindent meg tudjak adni neki, és ezt jelen körülmények között SEHOGY nem tudom biztosítani. Tudom lehet kiogást keresni, h megtudnám oldani ha akarnám, és hogy nem az abortusz a megoldás, ezzel nem tudok mit kezdeni. Én sem így terveztem, a gyerektartást azért kérdeztem, mert minden jó szándékom ellenére úgy érzem a barátnõm meg szeretné tartani a babát. Nem örülök az abortusznak, de ebben a helyzetben ez az ésszerû. Ja és végül amikor azt írjátok, hogy nem kellett volna szexelni ha nem vállalom a felelõsséget.. Az életben csak akkor szexeljek amikor gyereket szeretnék? Szerintem ezt ti sem gondoltátok komolyan. Köszönöm a segítséget annak aki nem csak leugatni tud. Tudom, látom én is, mennyi unintelligens ember van itt, de nem azt jelenti hogy mindenki az.
A tényen mit sem változtat, hogy lesz egy gyereked, aki után fizetned kell, vagy ha te nem tudsz (mert még tanulsz, és nincs kereseted) akkor a szüleid fognak fizetni. Tudod amit írtál az mind szép és jó, de aki szexel, az tudja, hogy nincs 100%-os módszer.Én 16 éves korom óta szexelek, és mindig meg volt mondva, hogy ha teherbeesek, akkor NINCS ABORTUSZ.Szedtem a fogamzásgátlót lelkiismeretesen, a pasi meg ennek fényében dönthetett, hogy húz-e gumit, avagy sem. A kérdésed meg ne haragudj, de nagyon kétértelmûen úgy hangzik, hogy ki akarod magad vonni a felelõsség alól, és azt nem lehet.Elhiszem, hogy nem akartad, de ha megszületik, akkor igenis felelõsséggel tartozol érte, és nem csak anyagilag.Az apja leszel!
Most valami teljesen mást írsz, mint amit a kérdésben megfogalmaztál. Itt azt írod, hogy te a gyerek érdekeit nézed. A kérdésben csak a magadéról írsz, hogy ilyen fiatalon ne szóljanak bele az életedbe. Lehet, hogy nem 18 évesen akartál gyereket, de MÁR VAN 1 neked! Õ nem egy sejtkupac, hanem egy kicsi emberi lény, ezt fogd fel! És ennek fényében azt állítani, hogy a jövõbeli szegénységtõl megkímélendõ az õ kimondott érdeke, hogy egy orvos elkaparja, ez önáltatás, önhazugság, ez igenis menekülés a felelõsség elõl. A kislány meg majd kap annyi támogatást az államtól, hogy a legszükségesebbeket meg tudja venni, éhen halni meg megnyomorodni a szegénységtõl nem azok a gyermekek szoktak, akiket így vállalnak, derült égbõl hanem azok a szerencsétlenek, akinek 10 testvére van és a szülei elherdálják a segélyeket, és eszük ágában sincs a gyerekre költeni.

Amikor a barátnőmmel vagyok (akár fekszünk egymás mellett, akár csak az utcán csókolózunk) mindig ilyen átlátszó, nyálkás cucc folyik a makkomból. Pár cseppnyi, de zavar hogy nem tudom mi az? !? !? ! És barátnőmnek zavaró lehet ha esetleg játszik vele.

Mi lehet ez és mit lehetne tenni ellene?!? Csak értelmes válaszokat kérnék!!! Köszönöm ;) Mint kiderült FÉRFI vagyok (csak hogy a félreértéseket elkerüljük. A dokinő meg kilőve már voltam és nem mondott semmi értelmeset.

Legjobb válasz: Hány éves vagy bakker??? Elõváladék?!

Hány éves vagy bakker??? Elõváladék?!
Semmit nem lehet, ez normális reakció .A sexuális izgalom váltja ki .Inkább örülj hogy így van ez, még akkor is ha zavarónak tûnik .Ami jön, az az elõ nedv .
1 es.ez független a z életkortól .Ha már dolgoznak a nemi szervek , akkor már azok a mirigyek is dolgoznak , amelyek ezt termelik.Járatlanok kedvéért, Cowper mirigyek .
Szerintem ez a Smegma. Nézd meg Wikipédián.
Te hány éves vagy? Bioszra sose jártál, vagy mi a jó franc? Tök normális dolog, elõváladéknak hívják. Azért van, hogy megkönnyítse a behatolást... Jézusom. Ennyi ésszel még remélem nem szexelsz.
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok és jártam biosz órára.... de nem mindenki olyan okos mint te...
"A dokinõ meg kilõve már voltam és nem mondott semmi értelmeset." ORVOS(!) és nem hallott még arról hogy elõváladék... Én a helyedben soha többet nem mennék el hozzá, bármilyen panaszom is legyen.
Azt nem írod hogy utána dugtok vagy nincs semmi.Az a gáz ha elmarad a szex .
Vágycseppek, és a nõnek hatszázezerszer ennyi van hüvelyváladékból, amikor csókolózik.:)

Lehet úgy terhes a barátnőm hogy ha a barátjával a multhònapban voktak együtt úgy hogy nem védekeztek?

A multhònapban a szex után meg jött neki de csak 3 napra, ebben a hònapban meg 11-én kellet volna megjönnie.Lehet hogy terhes?Vagy csak késik neki?A válaszokat el?re is köszönöm.

Legjobb válasz: ha nem védekeztek lehet terhes miért nem vett be esemény utánit ha már felelõtlenül szexel...küld el nõgyógyászhoz mert szerintem terhes

ha nem védekeztek lehet terhes miért nem vett be esemény utánit ha már felelõtlenül szexel...küld el nõgyógyászhoz mert szerintem terhes
Téged mit érdekel?????? -.-' Majd ha baja van, jön õ ide, hogy elküldhessük mellette a picsäba... Mert biza megérdemli aki hüj'e...
Van esélye rá. De nem biztos hogy tényleg az. Kelleni fog egy terhességi teszt, mert szerintem könnyebben rá is tudod venni a barátnõd erre, mint hogy elmenjen a dokihoz.
Jó duma... hát persze, a barátnõd:) Nem hinném, hogy terhes, de azért van rá odds.
Lehetsz terhes.
Ennek a "barátnõdnek" vegyél terhességu tesztet, majd rá egy héttel mégegyet, így már biztos, hogy negatív, vagy pozitív. A 2 különvözõ eredmény születik, akkor kell egy 3. teszt, tehát 2 egyforma kell. Ha terhes, akkor gyõzd meg, hogy tartsa meg, mert se neki, se senkinek nincs joga életet elvenni!!! EZT SOSE FELEJTSD!
Igen és ez elég felelõtlen dolog volt... De elõfordulhat, hogy kicsit összezavarodtak a hormonjai; amikor elõször szexeltem és az utána köv. 1-2 alkalommal, nekem is késett pár napot (védekeztünk...)

A baratnom lehet-e terhes? Hogy ha aprilis 3. -an jott meg a menszesze es 7. -8. -an fejezte be. Majd 13. , 14. es 15. -en lefekudtunk vedekezes nelkul, de nem mentem bele.

Mar 4 napja gorcsol a hasa es valami csomok is lettek a has alatti tajekon, a mellbimboja megvaltozott, megrepedezett. Mennyi eselye van a terhessegnek? Remelem semennyi!

Legjobb válasz: Természetesen lehet terhes, nem kizárt, bár jóval kisebb az esélye, mint ha bele mentél volna. A naptármódszer minden, csak nem megbízható, és az elõváladékban is van sperma.

Természetesen lehet terhes, nem kizárt, bár jóval kisebb az esélye, mint ha bele mentél volna. A naptármódszer minden, csak nem megbízható, és az elõváladékban is van sperma.
Szia! Megvan rá az esély! A férfi elõ nedvje is tartalmazhat minimális mennyiségû spermát! Ha a párodnak pont ovulációja volt / peteérés/ akkor nagyobb rá az esély! A megszakításos sex nem védekezés! Vagy használj gumit vagy szedjen gyógyszert és máskor nem kell ilyen miatt aggódni! A csómókkal peddig menjen orvoshoz mert az abnormális még terhesség esetén is! Lehet ciszta is ami szintén erõs görcsöket okozhat!
A kérdező hozzászólása: És a mellbimboja miert valtozott meg? Ilyen meg nem volt. Meg van kicsit repedezve. Szerintetek mit csinaljunk?
Mit csináljatok? Ha már elkövettetek egy nagy hibát, ne tetézzétek azzal, hogy nem megy el a barátnõd orvoshoz.
Vegytek tesztet, aztán irány a doki! Azt megjegyezném, nem kicsit bosszantó, hogy más hónapokig vagy évekig próbálkozik és nem jöwn össze a baba ti meg puszta felelõtlenségbõl csináltok egyet aminek biztos abortusz a vége!

Lehet a barátnőm terhes, ha nem mindig védekeztünk megfelelően, de soha nem "mentem" el benne, ?

Orvoshoz nem tudunk elmenni, mert a szül?k...... 4 negatív teszt, és 4 normális menstruáció. Terhességi ünetek relatívak. bármire rá lehetne fogni, hogy tünet...

Legjobb válasz: Terhes még lehet attól, bár kicsi az esélye nagyon, szerintem. 4 negatív teszt, 4 menstruáció azt jelzi elég egyértelmûen, hogy a barátnõd nem terhes!!! Tüneteket pszichésen tök könnyen lehet produkálni.

Terhes még lehet attól, bár kicsi az esélye nagyon, szerintem. 4 negatív teszt, 4 menstruáció azt jelzi elég egyértelmûen, hogy a barátnõd nem terhes!!! Tüneteket pszichésen tök könnyen lehet produkálni.
Mi az hogy mert a szülõk? Én ezt egyszerûen azért nem értem, mert ha ahhoz elég érettnek érzitek magatokat, hogy szexeljetek, akkor ahhoz miért nem, hogy a szülõk elé álljatok és tõlük kérjetek tanácsot és segítséget. Amúgy a szülõk sem ostobák, ráadásul nem csak akkor "csinálták", amikor a barátnõd megfogant...
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:) Remélem nem terhes. Szülõ ismeri az orvost és nem örülne neki...
Én szülõként támogatnám a lányomat, egy nõgyógyászati látogatásban, és megfelelõ fogamzásgátlásban!Akkor lenne esélye normális kiegyensúlyozott szexuális életre(ha már egyszer itt tart)nem pedig tudatlanul, kétségek közt, rettegve tenni ugyanezt.TESSÉK MEGFELELÕEN VÉDEKEZNI!Ez mindkettõtök érdeke.

Olvasom a kérdések között a telefonos zaklatást. én is szoktam a volt barátnőmnek még sms-eket küldeni. Még mindig szeretem. Birósági ügy is lehet, ha feljelent? Ezért?

Legjobb válasz: szerintem hogyha úgy írogatod azokat az sms-eket, hogy õt idegesíti és már többször is megkért rá hogy hagyd abba, akkor igen, lehet....szóval hagyd abba, ha nem tetszik neki a dolog

szerintem hogyha úgy írogatod azokat az sms-eket, hogy õt idegesíti és már többször is megkért rá hogy hagyd abba, akkor igen, lehet....szóval hagyd abba, ha nem tetszik neki a dolog
kedve s utolsó. látszik hoyg téged még nem zaklattak. én szeméyl szerint el ekllett hoyg költüözzek a saját városombol, mert nem volt nyugtom, mindehol ott volt, hivogatott, üzengetett, félelemben életm . elkölteöztem , mert nem birtam tovább, de itt is megtalált, csak szerencvcsére jo meszzire költöztem, ihgy nincs pénze állandüó jelleggel utánnam futni.ugyhogy nehogy már még az iylen beteg embereket sajnáljuk. épn eszü emberr felfogja és feldolgozza, ha valkivel vége a dolognak.de uyg látom ez neked is magas.
igen , én igy jelentetem fela volt pasimat szépen elmentem a rendörséger és elmondtam hoyg zaklat, kiirtákatz sms-eket a telombol, és megindult a dolog.
ja és a 17: 59 es voltam. 26/L
Ne zaklasd, mert feljelenthet, és akár bírósági ügy is lehet. Hogy mi számít zaklatásnak azt már egy korábbi kérdésnél közöltem. Csak tudd, téged megillet az ártatlanság védelme. Valamint nem neked kell bizonyítani, hogy nem zaklatod. Attól, hogy esetleg a te neveden van a SIM kártya az még nem bizonytíja egyérdemlûen, hogy te követed/követted el bûncselekményt. Továbbá szerintetek mennyire etikus az, ha valaki a volt barátját, akit eddig szeretett feljelenti zaklatás gyanúja miatt????? Cseréljen SIM kártyát, de ne alázza meg azt az embert, akinek a feljelentõ a legfontosabb az életében. Nem eléggé szenved az ember egy szakítás után?
A kérdező hozzászólása: És mi lett a dologból, mit kapott a volt pasid?
A kérdező hozzászólása: 26/L! én cak sms-t küldtem és nem követem.
26/L! Semmi sem történik ok nélkül. Tetteinknek elõzményei és következményei vannak. Kedves kérdezõ, ha felhívta rá a lány a figyelmed, hogy ne háborgasd és ez valamint azt, hogy te ezek után továbbra is háborgatod bebizonyítható, akkor van esélye a bíróságon ellened. Kérdéses, hogy mit ér el vele.
Ahelyett, hogy lepontozod, a hozzászólásokat, inkább válaszolj a kérdezõ kérdésére. Engem is érdekel, mi lett a feljelentésbõl!
kapott egy levelet a rendörségröl, hogy feljelentés érkezett ellene, valamint azt hoyg megfigyelés alatt állok, és kapott egy távolságtartási végzést is na ettöl szart be , és lejjebb adta a dolgokat.mai napig 5 évvel a szakitás után...van hogy szándékosan áll olyan helyeken ahol szerinte várható hogy megjelenek.pl tesom garázsa, ahol neki semmi keresni valoja, mert nincs ott semmi a garázson kivül. annak aki azt irta hogy valoszinü én is tehettem erröl, csak annyit üzenek, hogy a nnyi volt minden hibám, hogy meguntam az örökös féltékenykedését, még anyámmal sem mehettem ki a saját telkünkre, ugy hogy anyuékkal éltem.ezek után ha én vagyoka hibás ... ám legyen.de tudod mit kivánok nekd?!olyan félrelelemmel, rettegéssel teli, idöszakot amit én átéltem, de ne ennyit mint én csak egy kicsit mert már az is elég ahhoz, hogy érezd amit én éreztem, és megváltozik a véleményed , hogy nem mehettem ki egyedül a lakásból, mindig velem volt valaki, mert megfenyegett életveszéélyesen a végén már, hoyg állandóan 2 perecként csörgette a telomet, még amikor dolgozott is, nehogy valakivel beszéljek, és ha foglat volatm azonnal hicvvott ki volt az, és este visszaellenörizte.soha nem csaltam meg, mégis ezt kaptam. na mindegy..... a kérdezönek: téynleg ne irogass neki, nálam is ezek mind sms-ek voltak.söt most már szigorúbb a dolog, merta mikor én tettm feljelentést akkor még olyan hogy zaklatás nem létezett, most már igen. remélem nem bántottam meg s enkit, de kényesen érint a dolog, ha megvádolnak hogy biztosan tettem ezért a bánásmódért.rémes idöszak volt, de végre ujra szabad vagyok.
ja és én vagyok a 26/L. kérdezönek elfelejtettm, nem mindegy azs em milyen hangvitelü, és mia tartalma annak az sms-nek

Barátnőm szerint, ha peteérés van akkor ilyen "tojásfehérje" szerű váladékja van. Ez normális? Ez aznap következik be ha peteérés van, tehát ilyenkor lehet teherbeesni, az előtte és utána lévő napokon nem?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hgy úgy tudod megvizsgálni magad, hogy fel kell helyezni a mutatóujjad a méhszájig, majd kihúzni, és a rajta lévõ váladékot amit a méhszájról vettél a mutató és hüvelyk ujjaddal kell összecsippenteni majd szétnyitni óvatosan ameddig lehet. Ha átlátszó, és egészen jól hosszúra nyúlik, akkor van peteérésed (a nagykönyv szerint ez van megírva). Peteérés elõtt 3-4 nappal, peteéréskor, és peteérés után 2-3 nappal érdemes próbálkozni, akkor a legnagyobb az esély a teherbe esésre! Sok sikert!

Én úgy tudom, hgy úgy tudod megvizsgálni magad, hogy fel kell helyezni a mutatóujjad a méhszájig, majd kihúzni, és a rajta lévõ váladékot amit a méhszájról vettél a mutató és hüvelyk ujjaddal kell összecsippenteni majd szétnyitni óvatosan ameddig lehet. Ha átlátszó, és egészen jól hosszúra nyúlik, akkor van peteérésed (a nagykönyv szerint ez van megírva). Peteérés elõtt 3-4 nappal, peteéréskor, és peteérés után 2-3 nappal érdemes próbálkozni, akkor a legnagyobb az esély a teherbe esésre! Sok sikert!
szia, 3-4 hetes terhes vagyok, mi akkor szexeltünk amikor az a nyálkás váladék jött belõlem. 12-14 napon, és teherbeestem:) de mind a 3 nap szexeltünk.

Barátnőm msnje ha webkamerázunk magától kijelentkezik és egy nagy piros X-et ír ki neki, visszase tud jelentkezni pár óráig. Ez mért lehet?

Legjobb válasz: Rossz az internetkapcsolat?Lehetséges szerintem,de nem biztos.Nem akarlak megrémíteni de hogyha nem tud vissza jelentkezni lehet hogy valami vírus van?De konkrétan én se tudok rá pontos választ....

Rossz az internetkapcsolat?Lehetséges szerintem, de nem biztos.Nem akarlak megrémíteni de hogyha nem tud vissza jelentkezni lehet hogy valami vírus van?De konkrétan én se tudok rá pontos választ....

Lehet-e a barátnőm terhes ha a sex alatt nem használtunk óvszert? Nem mentem el benne, de élöválladék biztosan volt.

A barátn?mmel 1 hete h lefeküdtünk. Nem élveztem el benne, viszont élöválladék biztosan volt. több orvosi lapot elolvastam , körbekérdezgettem mindenkit. A véd?n? is azt állította h a megszakításos sex igaz nem a legbiztonságosabb, de terhességet nem idézhet el?.... merthogy a váladékban az a minimális spermium mennyiség nem eléged? a fogantatáshoz.

Legjobb válasz: Ne parázz elvileg lehet terhes gyakorlatilag nembiztos.. kevés az eséyl és arra hogy pontt megtermékenyül az az eggy kis petesejet kevés az esély 1 petesejetet 20 millio himivarsejt termékenyit meg most nem érdekelnek a hülyébnél hülyébb ellen válaszok hogy hád de eggy is elég .. bla bla bla .. épp azért kell 20 millio mert aból csak eggy olyan erõs hogy bejusson a petesejtbe az hogy ez az eggy abba az elõváladékban lessz benne több esélyed van a lottón nyerni.. de azért nem lehetetlen de kevés az esély .. amugy meg mit félsz.. max lessz egy babátok.. nagy ügy..:)

Volt rá példa, hogy lefeküdtem a barátommal és nem védekeztünk csak annyi, hogy nem élvezett belém. Nem lettem terhes. Rengeted ilyen kérdést olvastam én is ezen az oldalon és többnyire riogatások, hogy húú gyereketek lesz. A doki is megmondhatja, hogy ettõl nem lesz....
Ne parázz elvileg lehet terhes gyakorlatilag nembiztos.. kevés az eséyl és arra hogy pontt megtermékenyül az az eggy kis petesejet kevés az esély 1 petesejetet 20 millio himivarsejt termékenyit meg most nem érdekelnek a hülyébnél hülyébb ellen válaszok hogy hád de eggy is elég .. bla bla bla .. épp azért kell 20 millio mert aból csak eggy olyan erõs hogy bejusson a petesejtbe az hogy ez az eggy abba az elõváladékban lessz benne több esélyed van a lottón nyerni.. de azért nem lehetetlen de kevés az esély .. amugy meg mit félsz.. max lessz egy babátok.. nagy ügy..:)
szerintem nincs mitõl félnetek :D
Hát barátocskám megeshet =/ Szóval ideje terhességi tesztet beszerezni.
lehet, a névadásban segítek
A kérdező hozzászólása: 72 orás tabit bevettük.....voltunk nõgyógyásznál...elvileg semmi gond nem lehet, azt mondta az orvos :) Köszönöm még1x a kommenteket...
nyugi, ha bevette, nem lehet semmi gond, en is vettem mar be, es nem lett semmi. maskor védekezni!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a korrekt válaszokat :) DE ez mi?:D egyen sok pilótakekszet?:D
A kérdező hozzászólása: Nem félnék ennyire ha nem peteérése közben lett volna ez az egész...de már ma bevette a 72 órást! Remélem nem lesz baj :S
Keves utolsó ! A megszakításosm módszernél igenis lehet terhesség. Nekem októberben így sikerült be. 13 éve védekeztünk így. A babát elveszítettem, 9 hetesen még csak az üres petezsák volt meg , szívhahg nem volt. Múvi befejezése volt a terhességemnek. Én sem hittem benne , de most beigazolódott, hogy az elõváladéktól is terhes maradhat.
jaj ugyan már, emberek... nem értem mi van már! Vannak itt akkora parasztok. nem a név kitalálásra kért segitséget sem nem keresztelöi meghivókat osztogat. bárkivel megeshet ez a dolog, és beismeri hogy felelötlen! KEDVES KÉRDEZÖ! szerintem a barátnöd nem terhes. mi párommal 3 éve együtt vagyunk, ritkán használunk óvszert, megszakitásosal védekezünk. nem estem teherbe. volt hogy pont gumit használtunk s kilyukadt, akkor volt a bibi mikor szaladhatott a gyógyszertárba 72 órásér. nem kell mindenkit blamálni, csak elég a kérdésére válaszolni
mond a csajodnak hogy egyen sok pilótakekszet és akkor nem lesz baj
mehetek a keresztelore?
Sztem készüljetek arra, hogy terhes. Gratulálok apuka.
te mi a faszt keresel itt 13 évesen "nem tom hogy mirõl van szó" nem tudsz olvasni vagy mia fasz? ja lehet hogy lesz kislurkó de ennek 10% esélye van Kb
A kérdező hozzászólása: Hát igen erre is gondoltam :/
"A védõnõ is azt állította h a megszakításos sex igaz nem a legbiztonságosabb, de terhességet nem idézhet elõ.... merthogy a váladékban az a minimális spermium mennyiség nem elégedõ a fogantatáshoz." Azért ez ebben a formában nem teljesn igaz!! Az esetek 80%-ában tényleg nem lesznek terhesek, de mi van akkor ha ti a maradék 20%-ba tartoztok!?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a kommenteket....természetesen tesztet csináltatunk.... hát inkább a lotton szeretnék nyerni mint hogy összjöjjön 1 gyerek :S Több orvost is kikérdeztem errõl...szerintük az esély egyenlõ a nullával. Azért köszönöm a korrekt válaszokat!
Annyi idõ alatt, míg ezt nagy nehezen megírtad, leszaladhattál volna a gyógyszertárba.
Az nem élöválladék, hanem elõváladék:D.
A kérdező hozzászólása: nincs már gond :O megjött a tabi által okozott vérzés...már 3 napja...

Nem arra vagyok kíváncsi, hogy terhes e a barátnőm, viszont ha esetleg az, 1hónap után mit lehet tenni?

Barátn?m kicsit megijedt, mert hízott 1.5kg-t(így most 45kg) és tegnap volt hányingere és szerinte n?tt is egy kicsit a csíp?je.Nem az a kérdésem, hogy terhes e, mivel mindig védekezünk gumival és tudtunkkal nem is szakadt még ki soha, viszont HA esetleg valamilyen baki becsúszott, mivel ugye az mindig lehet és véletlen valahogy pl. a kezünkr?l a nemi szervébe került a sperma, és kb 1hónapos terhes lenne(azt hiszem 3-4hétt?l kezd?dnek a tünetek és amúgy is csak 1.5hónapja feküdtünk le el?sz?r) akkor még van gyógyszeres megoldás vagy 1-3hónapig csak az elvetés jöhet szóba?

Legjobb válasz: Elõzõ vagyok (6-os). Egyébként ha a magzat nem beteg, akkor nem 4 hónap, hanem 12 hét. Ha az anyuka kiskorú, akkor ez kitolódhat 18 hétre. Viszont a terhesség korát nem az aktustól számolják! Ha esetleg már az elsõ alkalmatok során összejött volna, akkor jelenleg már a (1,5 hó+2 hét)= 8 hétben jár. Az engedélyeztetési procedúra pedig nem 1-2 nap, így baj esetén nincs idõ a késlekedésre! Plusz minél késõbb végzik el a mûtétet, annál megterhelõbb a szervezetre nézve, és annál nagyobb a késõbbi szövõdmények esélye.

Elõzõ vagyok (6-os). Egyébként ha a magzat nem beteg, akkor nem 4 hónap, hanem 12 hét. Ha az anyuka kiskorú, akkor ez kitolódhat 18 hétre. Viszont a terhesség korát nem az aktustól számolják! Ha esetleg már az elsõ alkalmatok során összejött volna, akkor jelenleg már a (1, 5 hó+2 hét)= 8 hétben jár. Az engedélyeztetési procedúra pedig nem 1-2 nap, így baj esetén nincs idõ a késlekedésre! Plusz minél késõbb végzik el a mûtétet, annál megterhelõbb a szervezetre nézve, és annál nagyobb a késõbbi szövõdmények esélye.
Hogy alakultak a dolgok? Minden rendben van?
egy pesti magánklinikán Mo.-n is van tablettás, Rózsakert a neve vagy vmi ilyesmi, 100 E körül van az ára. 9. hétig végzik
Na, mi lett végül?
A kérdező hozzászólása: Holnap csinál terhességi tesztet, hogy megnyugodjon, egyelõre az a biztos .. :) köszi mindent.
Aktus után 72 orás tabi lett volna a megoldás.. Csináljon tesztet és igen sajnos akkor csak az elvetetés jöhet szóba mert az abortusz tabletátt még nem hozták forgalmomba vagy már igen ?
Jól mondja az elõzõ, ennyi idõ után bármelyik terhesteszt kimutatja (mindössze 2 hétnek kell eltelnie az aktustól). Drogériában is kapható, akciósan akár 300-ért is. Reggeli vizeletbõl a legbiztosabb az eredmény, de ennyi idõ után már a nap bármelyik szakában elvégezhetõ. Pár perc és megvan a válasz. Ne parázzatok feleslegesen, ráértek akkor, ha baj van, de nem hiszem.
A hízással együtt jár hogy valahol a testen ez meg is látszik nála éppen a csípõjén. csináljatok tesztet ennyi idõ után ki kell mutatnia mindenképp! Ha terhes akkor sajnos abortusz, kaparás!
A kérdező hozzászólása: Az elsõ két válaszolónak köszi.Azért nem vettünk esemény utánit, mert mint mondtam, mindig védekeztünk és nem gondoltunk arra, hogy terhes lehet.Szerintem most se az, csak kicsit fél tõle, mert hogy hízott 1.5kg-t, és hányingere volt tegnap. 2-3-4hónapos pedig még nem lehet, mert 1.5hónapja feküdtünk le elõször.
Esemény utáni tablettára esély nincs, abortusztablettára van, de csak külföldön, nem hiszem, hogy a kiutazást ottalvást, meg az eljárás díját megengedhetitek magatoknak. (a tablettával is ugyan úgy be kell feküdni kórházba) De itthon 4 hónapos korig végeznek abortuszt.
A kérdező hozzászólása: Még nem tudjuk egyelõre, azt mondta, hogy szerinte ma vagy holnap meg fog neki jönni, mert érzi.Persze tudom, hogy ritka, de van olyan, hogy a terhes nõknek is ugyanúgy megjön a menstruációjuk, de reméljük azért, hogy nem terhes, túl fiatal még :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!