Találatok a következő kifejezésre: Barátnőm bevette 72 órás (4 db)

Barátnőm bevette a 72 órás tablettát a 67. órába és 5 nappal elöbb megjött neki, ezek után már biztos hogy nem terhes ugye?

Legjobb válasz: Így nagy a valószínûsége,hogy nem! Bár azt tudjuk,hogy a 72 órás tablettának is az idõ elõrehaladtával egyre kisebb a hatása. 18/L

Így nagy a valószínûsége, hogy nem! Bár azt tudjuk, hogy a 72 órás tablettának is az idõ elõrehaladtával egyre kisebb a hatása. 18/L
72 oras bevetele utan szinte biztos, hogy megjon par nap elteltevel. hany nappal utana jott meg neki? De ez nem igazi menstruacio, hanem megvonasos alverzes, ami ez azt jelenti, hogy a ciklusaba belezavart, ido elott idezte elo a hormonbomba. Valoszinu ezt megusztatok es erre 1 honapra megjon majd neki a rendes mensi, de ha akartok teszzzteljetek.
Nem terhes. 72 órási 3 módon tud hatni, attól függetlenül, hogy a ciklus melyik szakaszában veszik be. 1. nem engedi kiszabadulni a petesejtet, így nem lesz mit megtermékenyíteni (és tudjuk, hogy a sperma max 3 napig életképes a hüvelyben és nõi nemi szervek bármelyikében úgy, hogy nem termékenyített meg egy petesejtet sem, csak kószál) 2. a megtermékenyítést akadályozza meg, vagy 3. a már megtermékenyített petesejt beágyazódását akadályozza meg olyan módon, hogy lelöki a méhnyálkahártyát. Vagyis jön a vérzés, a kelleténél hamarabb.
Elég késõn vette be, így kisebb a hatása. Teszttel mindenképp ki kell zárni majd a terhességet 2 hét múltán leghamarabb.

Lefeküdtem a barátnőmmel, de nem védekeztünk. Másnap bevette a 72 órás tabit, ez elég nem?

Tudom, hogy ez a kedvenc kérdéseitek közé tartozik stb, meg vannak akiknél erre már nyílik a bicska dehát.. vannak olyan helyzetek amikor leszarod h van gumi v nincs..

Legjobb válasz: az ilyen tabi után pár nap mire megjön..

az ilyen tabi után pár nap mire megjön..
A kérdező hozzászólása: Kb egyhét telt el.. vett tesztet és az azt mutatta h nem terhes. Bár lehet h két hét kell a teszthez?
Elég kell hogy legyen.
2 hónapja egyik rokonom is bevette az esemény utánit, de terhes maradt, ikrekkel.Aztán sajna elvetélt.
Egyébként van olyan kategória, ahol nem esik bántódásod a kérdés miatt. ( szerelem, szex/ fogamzásgátlás ) Engem nem zavar, ezért válaszolok. Mindenki más, nem biztos, hogy elõbb jön meg neki. A terhességi teszt még nem mutathat semmit, leghamarabb 1 hét múlva.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. :) :$ Lehet még írni !! :)

A barátnőm hétfőn bevette a 72 órás tablettát, de még nem vérzett, a ciklusa közepén volt. A tesztet mikor végezhetjük el és az mikorra mutatja tutira?

Legjobb válasz: Eredeti mensiidõ után egy héttel érdemes elõszõr próbálni reggeli vizeletbõl, de ha tutira akartok menni a 10. nap.

Eredeti mensiidõ után egy héttel érdemes elõszõr próbálni reggeli vizeletbõl, de ha tutira akartok menni a 10. nap.
Mondjuk ha hétfõhöz 2 hétre (az 28-a) se jön meg a vérzése, akkor 28-án reggel ébredés után az elsõ vizeletbõl csinálhatjátok a tesztet. Ehhez ugye péntek délután már meg kell venni a tesztet. Vagy ha türelmesek vagytok, hétfõn vesztek tesztet és kedden eggel teszteltek. A reggelibõl érdemes, mert abban sok a HCG. A várakozás ideje alatt meg is beszélhetnétek, hogy ha most elkerül benneteket a baba-áldás, akkor ezentúl mivel védekeztek majd. Mert az a 72 órás nem megoldás. Én leginkább az óvszert vgy az állandó tablettát tudon szívbõl ajánlani. Nektek már csak dönteni kell, melyíik felel meg jobban az igényeiteknek.

Barátnőm bevette a 72 órás tablettát, kb. 40 óránál járhattunk. Így hány % az esély arra, hogy terhes lessz?

és a tabletta után hány nappal mutatja ki a teszt a terhességet?

Legjobb válasz: 0,0000001 kb elvleg ha benne vagytok a 72órában akkor hatnia kell dehát mindig ott van hogy hátha nem hatot...:/:S de ilyenrõl nem tudok h vkinek 72órás után gyereke született volna nyugi

0, 0000001 kb elvleg ha benne vagytok a 72órában akkor hatnia kell dehát mindig ott van hogy hátha nem hatot...:/:S de ilyenrõl nem tudok h vkinek 72órás után gyereke született volna nyugi
Minél késõbb veszi be az ember, annálkevesebb %-ban hat! Nálatok fele-fele....
Ha bevette, akkor szinte 0 esélye van. Nyugi. A mesit megzavarhatja. A teszt a mensi elmaradása után lehet tesztet csinálni, de sokszor az is késõbb mutatja csak ki. Ha vérzik, akkor nem lesz semmi gond, nyugi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!