Találatok a következő kifejezésre: Barátnőm anyja mondta hogy (5 db)

hóhó az anyja is XD de nagy sikered van LOL
próbáltad már megkérdezni a barátnõdet?
A kis nõstényed féltékenykedik nehogy lekapjanak a kezérõl, ez a probléma vagy neked fel sem tûnt? 21/F
ez max szokványos kérdés és Te túl bonyolítod amúgy az anyja nem hiszem azért, mert nem tenne ilyet, innen honnan lehet tudni mit csinálsz? N
Irigyellek. ;)

Megtegyem? Barátnőm anyja azt mondta, hogy szívesen lefeküdne velem. és őszintén eléggé jól néz ki pont az esetem de nem tudom megtegyem e

Legjobb válasz: csak próbára akarnak tenni, mint a viccben, amikor a csávót az menti meg, hogy kimenne a kocsiba gumiért.. :)

csak próbára akarnak tenni, mint a viccben, amikor a csávót az menti meg, hogy kimenne a kocsiba gumiért.. :)
ha tezsvír vagy, akkor simán. különben ne. mit szólna hozzá a barátnõd?
ha viszont nem tesztel, buktál egy jó milfet
ja sztem tesztel xD
Az oké, hogy tesztelni próbál de egyszerûen maga az a szituáció amikor feljön ez a téma az lehetett érdekes:D
Egyrészt szerintem kamu a kérdés. Másrészt lehet hogy muter csak tesztel. Harmadrészt ha megteszed egy gerinctelen tróger vagy mert nem elég hogy megcsalod a barátnõd, de ezt a saját anyjával teszed meg. És hidd el, ki fog derülni, akkor borul minden. Alapból egy jó milfet bármikor bevállalnék, de a barátnõm anyját... biztos hogy nem, lehet akár maga Cindy Crawford is.
nehogy megdugd, hülye vagy? add meg a számát nekem
Ébredj fel, jóreggelt..
Persze, végül is családban marad nem?? :) Ne! Amúgy ne légy hülye! Tönkreteheted az egész család életét ha kitudódik.
Kis idõ már eltellt a kérdés óta. Történt valami? Egyébként szerintem teszteld le te is. Pl. te x helyen leszel y idõben, lepjen meg, vagy hasonló. Esetleg amikor egyedül alszol náluk....
És akkor most mi hova sz*rjunk?
Itt most mi is a kérdés pontosan?
De egyébként sztem a wc-be.
"faszonom"? Talán a faZonom, vagyis a puncija volt körbenyúzva! Biztos kellemetlen, meg fájdalmas, de nem szokás vele dicsekedni!
A kérdező hozzászólása: pont ezért mondom. szerinte ez engem érdekel?
Addig rendben van és érthetõ is a kiírt kérdésed, ez téged nem érdekel. Viszont az hogy jön ide hogy a te anyukád is kozmetikus? Néha minél több információja van az embernek, annál jobban nem érti a dolgot.
A kérdező hozzászólása: Hogy az enyém is az, de õ meg csak mondta, hogy a 'faszona' (túlaffektálva mondja) fáj

Barátnőm anyja azt mondta hogy ha egy csajnak megvan akkor lehet kotton nélkül mert nem esik teherbe. Szerintem nem. Kinek van igaza?

Legjobb válasz: Teherbe lehet esni így is. Nagyon kicsi rá az esély, de vannak anyukák, akik ilyenkor estek teherbe.

Teherbe lehet esni így is. Nagyon kicsi rá az esély, de vannak anyukák, akik ilyenkor estek teherbe.
Neked, persze kisseb rá az esély, de teherbe lehet esni ilyenkor is.
Jó dolog hogy ilyen dolgokat megbeszéled a baráátnõd anyukájával csak épp nem tudja az igazságot.Kevés rá az esély de lehetséges.Olyan 5-10°% az esély
Annyi rá az esély, mint ha gumival csináljátok normál idõben, vagy jóval kevesebb, csak sokkal véresebb.
Hát ha neki van igaza, cinikus lehetett unokatesóm orvosa mikor azt mondta menstruáció ideje alatt próbálkozzanak a gyerekcsinálással... A peteérés lehet elég hamar ahhoz hogy még életben legyenek spermák akkor.
gondolom ezzel akarja motiválni, de elég borzasztó hozzáállás :(
Régen az orvosira, jogira nem volt ritka, hogy 5-6 éven át futott neki valaki, mert nem is pontszám, hanem helyhiány miatt utasítottak el valakit. Inkább tisztelni kell a kitartó embereket, mert nem sodortatják magukat - valahova majd csak felvesznek - hanem eltökélt céljuk van. Azt kellene megnézni, hogy barátnõdnek meg van-e a reális esélye a bejutásra, vagy nagyon távol van attól, csak a szándéka erõs. Nem azt látja a mama, hogy vágyai és a relitás távol van egymástól? Ha mindig csak egy kicsi hiányzik, akkor pótolja a hiányosságokat, s addig is keressen munkát állatok közelében: állatkert, állatorvos mellett, kutyamenhelyen, stb. !
Állatorvosokat az országban 1 helyen képeznek, borzasztó nehéz a bejutás. Az anyuka nemhogy bíztatná a gyereket, inkább még rátesz egy lapáttal, az amúgy is izguló gyereknek pont ez hiányzik. Ha ilyen nagyokos, akkor fizesse ki a képzését, és akkor nem kell szégyenkeznie.Szegény lány...
"szóval ha most sem veszik fel akkor nem tanult eleget, ha valaki az orvosira akar menni akkor tanuljon rendesen" Akkor is borzasztó, hogy egy anya ilyet képes mondani a lányának, hogy szégyellni fogja. Anyuka szégyellheti magát, akár reális a gyerek álma, akár nem.
Nem szép hozzáállás, ez tény és nem is valami motiváló... Viszont: egy orvosihoz bizony tényleg tanulni kell. Ezen kívül azért nem mindegy az sem, hogy évrõl-évre próbálkozik az illetõ és közben bizony rengeteg pénzébe kerül a szüleinek, a suli meg még többe fog. Van ismerõsöm, aki úgy oldotta meg a dolgot, hogy elhelyezkedett egy állatorvosi rendelõben dolgozni, közben rengeteget tanult, elvégezte az állatorvosi asszisztens képzést két felvételi között, abban dolgozott, közben tanult. Következõ évben fel is vették. Így a szüleinek se került extra pénzbe, meg értelme is volt a kihagyott idõnek.
Nem jó hozzáállás az tény, de azért ha valaki sokat tanul akkor elég pontja lesz, hogy felvegyék az egyetemre, szóval ha most sem veszik fel akkor nem tanult eleget, ha valaki az orvosira akar menni akkor tanuljon rendesen, és csinálja meg jól az érettségit.
tudom, hogy borzasztó, hogy ilyet mond írtam is, hogy nem jó hozzáállás, a többit meg azért írtam, mert a környezetemben aki orvos akart lenni elsõre felvették, köztük öcsémet is és tudom, hogy rengeteget dolgoztak érte
A kérdező hozzászólása: Megmondom neki.Nem akar orvos lenni azt mondta csak állatorvos.
Mindenesetre lehet, hogy nagyobb lenne a "tekintélye" ha megmondaná, h ezzel a vidéki orvosira felvennék...azért nem lehet annyira buta valaki, akit az orvosira felvennének...ez általában be szokott jönni, mivel a szülõk nem nagyon ismerik ezt a mai oktatási rendszert, még a diákok is nehezen ismerik ki magukat, de ha a szülei látják, hogy egy tekintélyes orvosi egyetemre felvennék, akkor látják legalább, hogy az állatorvosira bekerülni milyen nehéz.
szerintem még van rá esély!a legtöbb amiket hallottam a bioszról, ilyen 60 % körüliek.Nézegesse a felvi fórumot, ott szoktak lenni elég sûrûn.(a biológia emelt néven) Ráadásul nem jelentkeztek sokkal többen idén az állatorvosira, csak egy kicsivel.megmondom õszíntén én számítottam is rá, h ennyivel többen fognak:S de abban mindig lehet reménykedni, hogy ha télleg igaz, hogy nem lettek jók a bioszok, akkor nem emelkedik sokkal a határ.szóval sztem reménykedni lehet mindig.amúgy máshova nem szeretne menni?sztem ez a pont pl vidéki orvosikra elég lenne, tutira, ha esetleg az ÁOTK mégse jönne össze. megjegyzem csendesen, hogy az állatorvosira azért járnak idõsebbek is, mert oda szinte a legnehezebb bejutni...szóval egyáltalán nem szégyen ha vki 20-22-24 évesen jut be.
A kérdező hozzászólása: Másodszorra próbálja.
A kérdező hozzászólása: Megmondom neki.Szerinted van rá esély, hogy csak 4-5 pontot emelkedjen a ponthatár?
akkor kb 430 pontja van.másodszorra felvételizik?akkor egyáltalán nem rossz ez a pont!!nagyon is jó!és ez akár még elég is lehet!vigasztald meg sztem, mondd meg Neki, h nagyon okos, és ne foglalkozzon az Anyukájával.akár jót akar Neki, akár nem.ezt nem szabad mondani senkinek se h nem elég okos...mindenben hátráltatni fogja, és ezért nem fognak Neki menni a vizsgák.ez egy nagyon rossz taktika az Anyukájától, és csak azt éri majd el vele, hogy a lánya tiszta ideges, szorongós, neurózisos lesz néhány év múlva..fõleg ha komolyan veszi.mondd meg a barátnõdnek, hogy ne vegye komolyan, és nagyon okos!más ennyi pontnak nagyon örülne!
A kérdező hozzászólása: Annyit mondott , hogy 5 ponttal van több pontja mint amennyi tavaly kellett és idén tuti 10 pontot legalább emelnek.
Ez elég borzalmas, hogy ilyet mondjon valaki a lányának...amúgy hány pontja van?miért ne kerülne be?semmi sem bbiztos!még nincsenek meg a határok! de ettõl függetlenül az anyának nagyon nincs igaza.épp büszkének kéne lennie, hogy ilyen szépek az álmai a lánynak, és igenis tesz is értük!nem csak fizetteti a tandíjat, vagy henyél, hanem tanul!az idei bioszok tényleg nehezek voltak, szóval még nincs veszve minden!
A kérdező hozzászólása: Ebben az évben is sok diákmunkát vállalt, meg OKJs képzést végzett, így volt diákigazolványa.Semmire nem kért pénzt a szüleitõl mindenre õ kereste meg szóval nem került sok pénzbe, hogy otthon volt egyébként is gazdagok.
A kérdező hozzászólása: Igen de ha megnézed a biosz emeltet csomó helyen nem az számít mennyit tanult, meg van ismerõsünk akit negyedszerre vettek fel és végig ötösei voltak.
A kérdező hozzászólása: Tavaly 10 pontotn múlott neki idén kb. 5-6 ponton fog, de azt mondja nem adja fel.
A kérdező hozzászólása: Igazad van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!