Találatok a következő kifejezésre: Barátnőm 3 tudta meg, hogy (2 db)

Barátnőm 3 hónaposan tudta meg, hogy gyermeket vár (12 hét). Ez idáig cigizett. Sokat ártott a babának?

Legjobb válasz: 12 hetes korig fejlõdik legtöbbet a baba, fõleg az idegrendszere. Sajna nem tesz jót, de sok olyan ismerõsöm van, aki végig cigizett terhesen, és mindegyiknek egészséges a babája. A lényeg, hogy most, hogy már tudja hogy terhes, tegye le a cigit. Sok sikert Neki!

12 hetes korig fejlõdik legtöbbet a baba, fõleg az idegrendszere. Sajna nem tesz jót, de sok olyan ismerõsöm van, aki végig cigizett terhesen, és mindegyiknek egészséges a babája. A lényeg, hogy most, hogy már tudja hogy terhes, tegye le a cigit. Sok sikert Neki!
reméljük nem, viszont, hogy hogy csak most tudta meg?
Nem ártott, de most már tegye le a terhesség végéig.
Szia! Nem hinném, de azonnal tegye le.Nem akarok senkit befolyásolni, de én is sokat adtam a "füstmentes" életre amikor terhes voltam.Minden hiába, ha a baba beteg az már a fogantatás után azonnal az.Az én kisbabámnak agyi fejlõdési rendellenessége volt, pedig nem cigiztem.Sok ismerõsöm cigizett végig és makk egészséges a gyermeke.Azért jó, hogy nem cigiztem, mert így mindent megtettem azért, hogy egészséges legyen.Tegyen Õ is így!Nem okolhatom magam azért, hogy a kicsikém csak 1hónapig lehetett velem és az Angyalok közé költözött.
Az én ismerõsöm 20 hetes koráig cigizett. Nem sokat, napi 2-3 szálat. (elmondása szerint!!!) Kiderült , hogy sulyos csontritkulása van a babuciának és a kis agyacskája sem fejlõdött ki. A 20. hétben elvették tõlle a babát. Nem ismeri el , hogy a cigeretta okozta. Én is dohányoztam addig mig el nem kezdtünk próbálkozni a férjemmel.22hetes kismami
csak azért mer találkozott vele még ne szakíts vele, de ha több is volt akk meg döntsd el te
A kérdező hozzászólása: Kézenfogva séta, + csókozás.
Akkor az mindenképpen megcsalás. Én a helyedben nem tudnék neki megbocsájtani.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!