Találatok a következő kifejezésre: Barátnőm 2 veszítette (2 db)

Venni egy terhességi tesztet.
én is ezt ajánlom aztán ha negatív, lehet fellélegezni ha meg nem akkor lehet gondolkodni, hogy hol rontotta el

A barátnőm EGYSZER régebben megujjazta magát (még szűz volt) és elvileg velem veszítette el. De mielőtt sor került volna az aktusra megujjaztam és 2 ujjam simán belefért és nem is fájt neki! Szerintetek télleg velem veszítette el?

Legjobb válasz: egy lány onnantól fogva nem szûz, hogy hímvesszõ járt a hüvelyében. most az részletkérdés h hány centire tágította ki a szûzhártyáját meg ilyenek.

egy lány onnantól fogva nem szûz, hogy hímvesszõ járt a hüvelyében. most az részletkérdés h hány centire tágította ki a szûzhártyáját meg ilyenek.
ez kemeny... nem attol szuz egy szaj ha nem fer be neki ket ujjad! Semmi koze sincsen... lehet a csak OB-t hasznal (tampont) es ezert tagult ki ennyire a szuzhartyaja... atool mert te megujjaztad nem veszti el a szuzesseget! s nem kotelezo az elso aktus kozben elveszteni azt bar legtobb esetben igy van... en a helyedben inkabb utanajarnek a csajnak, ha meg szereted akkor nem mindegy?
van, akinek eleve nincs szûzhártyája, mondjuk ez igen ritka. van akinek meg sport során magától átszakad.
Lehet, h nem egyszer volt, vagy nem veled veszítette el
A kérdező hozzászólása: na de...õ régebben megujjazta egyszer magát és többször se õ se más!aztán jöttem én és én ahhogy megujjaztam akkor belefért a hüvelyébe 2 ujjam és nem is fájt neki sem akkor sem mikor elõször szeretkeztünk!
ha nem bízol benne, minek vagy vele? szerinted hogy esne neki, hogy kétségbe vonod?
Te olyan hülye vagy mint a segg, nem kéne dugnod, hanem inkább legózni.
Bakker, mert igaza van. Mit számít? Szeret? Jól nézz ki? Kedves? Aranyos? Akkor mit számít? Majd az idõ bizonyít! Mert te hibátlan vagy aranypöcörõ?
Szia! Most miért kell fikázni?! Hát szerintem már nem volt szûz.Én magamból indulok ki.Én is ugyanígy voltam , azt mondta a barátomnak hogy õ az elsõ.És csak azért nem fájt és voltam kitágulva mert sokat újjaztam magam.Hát elhitte, rossz volt neki hazudni, de az is rossz lett volna elmondani neki h nem õ az elsõ, mert szegénykém annyira örült h õ az elsõ:S Kételkedett õ is, de addig beszéltem neki, h elhitte. De lehet h a te bnõdnél másképp volt, lehet h tényleg csak az újjazás miatt volt már kitágulva.De a lényeg h szeretitek egymást és hogy jó volt a sex:)
Én is így voltam, a pasimnak két ujja simán belefért, és nem fájt, a szex is csak minimálisan, de ettõl még szûz voltam, egyébként kb. az 5 aktusnál véreztem egy kicsit, valószínû, hogy akkor szakadt át teljesen a szûzhártyám..., de nem értem, hogy miért ilyen fontos ez, ha nem volt szûz már nem is szereted??
A kérdező hozzászólása: Most mit szólsz be?!
Az is elõfordulhatott, hogy a szûzhártyája már teljesen el volt szakadva, a fájdalmat nem is a hártya szokta okozni, hanem inkább maga a hüvely, aminek kellemetlen, ha még sose tágították. Ilyen szempontból még jó is, ha õ elõzõleg már , , próbálgatta magát", neked sem kellett még egy kicsi fájdalmat sem okoznod. Sztem szûz volt, és a legfontosabb az lenne, hogy bízzatok egymásban...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!