Találatok a következő kifejezésre: Barátnőm 17, 18 vagyok. Több (2 db)

Barátnőm 17, én 18 vagyok. Több mint 1 éve együtt vagyunk, szeretjük egymást. Szeretném végre kényeztetni az ujjaimmal és a nyelvemmel, de szerinte gusztustalan, hallani se akar róla. Bennem hatalmas a vágy, Benne kevésbé. Mit tegyek?

Azt mondta hogy fél hogy fájna,és szerinte undorító...(szerintem éppen ellenkez?leg).Mondtam neki hogy rengeteget utánanéztem a témának,nem fog fájni.Szerintem nem bízik meg Bennem azért nem engedi.

Legjobb válasz: Hát nem tudom, de ha egy év alatt nem tudtad rávenni, akkor valami baja lehet. Aki már ezt is undorítónak tartja, azzal már komoly bajok vannak. Nyugodtan le lehet pontozni, de szerintem ha valaki elkezd egy kapcsolatot, akkor gondolhatja, hogy elõbb-utóbb történnek majd ilyen dolgok. Beszélgess vele sokat errõl, hátha megváltozik a váleménye, mást igazából nem tudsz tenni.

Hát nem tudom, de ha egy év alatt nem tudtad rávenni, akkor valami baja lehet. Aki már ezt is undorítónak tartja, azzal már komoly bajok vannak. Nyugodtan le lehet pontozni, de szerintem ha valaki elkezd egy kapcsolatot, akkor gondolhatja, hogy elõbb-utóbb történnek majd ilyen dolgok. Beszélgess vele sokat errõl, hátha megváltozik a váleménye, mást igazából nem tudsz tenni.
Tudom nem kell kényszeriteni csak elmondtam a következményeket, söt aztán ugye történhetnek dolgok az elnyomástol.Tudom hogy vágysz arra hogy kivánjon és te is kivánhasd öt.De igazábol több tanácsot nem tudok adni, mert itt már nemtudom mit tehetsz.Nem hat a finom célzás, sem a beszéd, sem a probálkozás.Nemtudni mitöl vete ezt a fejébe kérdezd meg hogy egyátalán kiván-e téged.És mitöl fél?lehet hogy hülyén hangzik de ugy tünik mintha tartogatná az "igazinak".Az viszont eléggé elszomorito , hogy "kitudja meddig leszünk együtt lehet hogy szétmegyünk és akkor feleslegesen adtam neki oda.Nemtudom igazábol a szüzesség csak addig fontos amig van , és sokszor a férfiaknak nem fontos hogy a nö szüz-e ha igazán szereti! (3.válaszolo) Andi
Ez sajnos tényleg nem normális, lelki okai lehetnek. Nem zaklatta valaki korábban? Vagy esetleg valami trauma érte? Vagy esetleg még a neveltetésével lehet valami... Vagy csak fél a kiszolgáltatottságtól... Te egy nagyon rendes és türelmes pasinak tûnsz, 1 év után biztos nagyon szoros köztetek a lelki kapcsolat, próbáld megbeszélni Vele, hogy mi lehet az oka annak, hogy ennyire elzárkózik. Másik fontos kérdés, hogy mikor érzi úgy, hogy lehet köztetek testiség? Nyugtasd meg, hogy vársz, amíg csak szeretné, hisz szereted. De ha tényleg hallani sem akar az egészrõl, akkor jót tenne Neki egy pszichológus. Az ilyen undor mögött komoly lelki problémák húzódhatnak meg. De legjobb lenne, ha Veled tudná megbeszélni... szurkolok Nektek! :)
Hát igy már elégg gáz(3., válaszolo vagyok)Ha ennyire elkötelezte akkor bizony szerintem semmit nem nagyon tudsz tenni:(ugylátszik ö is ilyen "majd az esküvö után" fajta.Nem is fogod kibirni annyi ideig vagy szakitasz vagy férrelépsz.Tudom hogy ezt igy nem tudod elképzelni mert imádod meg minden de ez nem mehet igy magyarázzd el neki .Kivánod a testét kivánod öt is minden hibájával együtt.
Az a baj hogy saját magát gyözködi hogy nemjo meg gusztustalan meg ilyenek.Pórbáld meg izgatni késsel ruhán keresztül közbe csokolgasd a nyakát , a fülét és el tudja majd engedni magát.Ha ugy el tudod vinni, akkor megismétled egy párszor és talán enged.Mondd meg neki ezek után hogy mennyire kivánod mennyire kinyalnád a punciát, és csak azt nem csinálsz semmi más.Légy ovatos , figyelmes és próbáld felizgatni.
Ezt hívják szopásnak...nekem is volt egy hasonló csajismerõsöm aki így vélekedett de 3 éve ugyan az a szitu nála. Ha szerencséd van rá tudod beszélni, de ha nem akkor vagy nézz másik barátnõ után vagy itasd le..
A kérdező hozzászólása: köszönöm Andi, újfent :)
irj egy moderátornak hogy szeretnéd ha törölnék és törlik:) Andi
Nemazért de meddig várjon??A csaj aztmondta majd összeköltözés után.A srác azért csak nem veri hitelbe magát hogy a csaj vmit engedjen.Ez igy nem sokáig fog menni vkinek engedni kell.
A kérdező hozzászólása: Nem tudja valaki hogyan lehet kitörölni a posztot?Holnap már le szeretném venni, mert nem akarom hogy véletlenül ráakadjon erre.A véleményeket továbbra is szívesen várom, és köszönöm az eddigieket.
Ezzel elkéstél már.. Ha nem teszed fel kétszer akkor sose akadok rá, így viszont rátok ismertem és el fogom neki mondani.
Szakits vele. A baratnod nem oteves, fel kene fognia, hogy egy fiunak/ferfinak vannak szuksegletei, amit ki kellene elegiteni egy egyeves kapcsolatban mar boven, es nevetseges, hogy o azt gondolja, hogy neked kene varni ra. Ez a "ha szeretsz, varsz ram" legalabb olyan szanalmas duma, mint a "ha szeretsz, lefekszel velem", ugyanolyan zsarolas es ugyanolyan kihasznalas. Ha en pasi lennek es ilyen baratnom lenne, mar reg szakitottam volna vele.
Elolvastam az övét is, tiédet is. Neked minden elismerésem: jó, megértõ és kedves ember lehetsz, viszont a barátnõdrõl nem sok jó vélemény alakult ki. Megkérdezte, de csak azokat a válszokat értékelte, amik az õ álláspontjának felel meg. Akkor miért kérdezett egyáltalán? Nem veszi figyelembe más véleményét, ezek szerint a tiédet sem. Önmaga számára még csak õ létezik, a másik véleménye, igénye már nem. Sajnálom, sajnállak ezért. Te toleráns vagy vele szemben, de õ már veled egyáltalán nem, és ha együtt is maradtok, ez akkor is igy lesz.
Én is beleolvastam a barátnõd kérdésébe. Szerintem - bocs, ha esetleg keményen fogalmazok, de az a lány meg sem érdemel téged. Egy ilyen rendes fiú, mint te, egy ilyen erõszakos, önzõ természetû lánnyal... Na de ha szereted õt, akkor bárki bármit mondhat, és ez így van rendjén. :) Szerintem furcsa, hogy 17 évesen még nem akarja a pettinget sem, de biztos van valami oka, nem tudom, mi... Erõltetni fölösleges, az biztos, mert még jobban megmakacsolja magát. Rajtad múlik, hogy meddig tudsz megbirkózni a folyamatos elutasítással.
Én is elolvastam mindkettõt. "Megkérdezte, de csak azokat a válszokat értékelte, amik az õ álláspontjának felel meg. Akkor miért kérdezett egyáltalán?": én is egyetértek, és ez azért van, mert nagyon is tudja a leányzó, hogy nincs teljesen igaza, csak önmagát is gyõzködi. Amúgy lehet, hogy nincs még olyan barátnõje, akinmek már vannak ilyen tapasztalatai, aki részletesen kiokítja a pettingrõl, hogy mit hogyan kell csinálni és h nem kell megijedni. És szerintem azzal, hogy kitûzött egy 17 évesen elég távoli(nak tûnõ) idõpontot (amikor együtt éltek már) az is a félelmet jelenti, hogy menekül. Na igen, csakhogy te mire mész ezekkel az infókkal...:\ Biztos tanácsot nem tudok mondani...:S Olvastam már olyat, aki kicsit leitatta a barátnõjét, hogy pettingelhessen vele, aztán megszerette a dolgot. Én lehet a helyedben ezt tenném, ha lehetõség adódik rá, ez nem is minõsül kihasználásnak (azért ne rögtön orális szexszel kezdd, csak simogatás meg ilyenek). Meg kell járni az utat, és ezzel a barátnõd valószínûleg nincs teljesen tisztában. Nagyon sok idõtök van még a szeretkezésig, de úgy tûnik, mintha vmiért attól tartana, hogy ha megengedi a pettingnek bármilyen formáját is, elindul egy "lejtõn", és hipphopp már nem is szûz, kiég stb. Meg kéne értenie, hogy ez nem így mûködik... XLX
Szia Elõttem páran írtak a barátnõdrõl...hát én sem vagyok pozitív véleménnyel róla. De ez mindegy is. Sokkal fontosabb vagy TE! Ez tök szépen hangzik, h nem akarsz te semmit rákényszeríteni...csak közben meg magadat szivatod. Nem az a lényeg, hogy egy "ilyen korú fiunak" milyen igényei vannak - hanem h neked milyen van! Mit szeretnél?? Elgondolkodnék azon is, h vajon ti együtt vagytok-e? Mert tudod, amikor van egy párom, és úgy vagyunk, hogy MI, akkor van valami, ami megfoghatatlan, és nagyobb mint az, hogy te meg én. És az, hogy figyelmes vagy, és törõdsz a másikkal, az azt jelenti, hogy hallod ennek a MInek a hangját. Hogy a KÖZÖS vágyaitokat veszed figyelembe. Hoogyha ez nincsen, akkor TI nem vagytok. Akkor vagy Õ van, aki alá te elbujsz, és szinte nem is létezel, vagy csak TE vagy, akibe meg beleolvad/megszûnik a másik. Ennyit az elvont/lelki oldalról;) A szeretkezés: na ez meg olyan, hogy nagyon nehéz megváltoztatni az embernek a saját hozzáállását. Mert hogy ezt csak igy lehet. Vki más nem tudja, csak mi magunk. Az a mázli, h a barátnõdnek még nincsen tapasztalata, és még igy jó esélye van. Tudod, a szexualitás, az annyira fontos, hogy szem ha 2 ember nagyon különbözik ilyen téren, akkor ne is legyenek együtt. Mert ez nem csak arról szól, h dugunk, sose arról, hanem mindig ott a lelked is. És ha valakiknek egy ennyire fontos dologban különbözik a lelke, akkor nehéz úgy együtt, hogy ne érezze megcsonkítva magát az egyik...vagy tévedek?? A nagyon személyes véleményem meg az, hogy ilyenrõl, hogy házasság, ne is álmodozzon senki, amig nem volt együtt 3-4 másikkal szexuálisan. Mert egyszerûen úgy bontakozol ki, ha tapasztalsz. Szóval, sztem ne vedd azért még feleségül;) (Ja zárójelben: a közös lakás megteremtését tõled várja?? mert én azt tippelem, h õ nem tesz semmit... Persze 17 éves, de itt inkább hozzáállásra vagyok kíváncsi. És gyere az ELTEre szexuálpszichológiát hallgatni - be lehet ülni csak úgy;) Sõt, lehet lesz szemináárium is ezzel kapcsolatban, akkor meg hozd el a barátnõdet is:D ) Ja és ne titkolózz elõtte, pl ezzel az oldallal kapcsolatban.õ is írt ide miért lenne baj h te is írtál?;)
Tudom hogy csak jot akarsz jot is tennél ha hagynád.Van benne vmi gát valamitöl fél.Vagy a terhességtöl, vagy hogy fájni fog.Vagy csak nagyon nagyon szégyenlös.Erösitsd meg hogy szereted imádod a testét.Semmiség:) Andi
ha szereted akkor vársz vele. világosan megmondta hogy még nem akarja, akkor mit nem értesz ezen? ha tovább erölteted akkor ki fog dobni
A kérdező hozzászólása: Pedig ilyenrõl szó sincs!Azt akarom hogy boldog legyen, és tudom, vagyis sejtem hogy ezzel mégboldogabbá tudnám varázsolni, csak hát... köszi Andi
A kérdező hozzászólása: a 3.kommentre: Próbáltam, de mindig ügyel hogy ne nyúljak oda
A kérdező hozzászólása: a a .Tudtommal semmi zaklatás, és semmit ilyen nemû trauma nem érte.Már sokszor próbáltuk megbeszélni de...Nekem azt mondta, hogy akkor szeretné elkezdeni a testiséget, amikor már együtt élünk(saját lakás ilyenek).Így 18 éves fejjel foggalmam sincs mikor lesz saját lakásom, szerintem minimum 4-5 év.De most 4-5 évet várni, az elég húzós lenne..
A kérdező hozzászólása: (3.válaszolonak) Nem akarom kényszeríteni semmire amit nem szeretne, próbáltuk megbeszélni hogy így , úgy, de nem tudok mit tenni.Az lenne az egyetlen jo megoldás a kapcsolatunkban(ha már nem hajlandó semmire), hogy én mondok le a vágyról.De ez nem lesz könnyû mert HATALMAS a vágy bennem.Pszichológiát is tanulok, és tudom hogy ha elfojtom annak komoly következményei lesznek.Megbeszélni hiába, mert ugyanoda kerülünk mindig :(
A kérdező hozzászólása: Tudom önzõ vagyok, de engem valamilyen szinten megnyugtatna, ha egy olyan nõ megmondaná nekem hogy amit akarok vele csinálni, az jó.Vagy mégjobb lenne ha neki mondaná meg valaki, hogy amit akarok vele csinálni azt Õ élvezné nagyon!Csakhát a közelében nagyon nincs ilyen személy.
(Szerintem ne késsel izgasd, inkább csak kézzel ;-)) Ha nem vallási oka van az elzárkózásának a téma elõl, akkor valami lelki gubancra gyanakszom én is. Ez lehet egy szülõi 'fújj, ne nyúlj oda' eredet is, vagy annyira tabu náluk ez a téma, hogy valami gusztustalan dologként tudja csak elképzelni. Szerintem ne 'ijesztgesd' rögtön megujjazással, meg kinyalással :) Valahogy próbálj segíteni neki, hogy tisztázza magával a testiség dolgait, akár kereshetsz valami kulturált (ne pornó) weboldalt, amit ajánlasz neki. Ha oldódik benne a gátlás, akkor meg már vágyni fog a simogatásodra is, és nem tolja el a kezedet, stb. Ha bírsz várni, akkor még egy fél évet adj neki, de ha egyáltalán semmi nem változik, akkor jobb, ha mást keresel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Andi, és mindenkinek!Természetesen még várom a véleményeket.
én egy 21 éves lány vagyok.. és 17évesen hasonló lehettem, mint a barátnõd. Az akkori barátom nem volt olyan figyelmes, mint te.. vagyis az volt, csak vele sose tudtunk a problémákról beszélni!Pedig kell! Bár én imádtam, ahogy ruhán keresztül kényeztet, de bugyi mindig volt rajtam..eccerûen nem érzetem készen magam 17 évesen többre, pedig ma már tudom, hogy ha errõl beszélünk, akkor ez teljesen másképp lett volna. Jah és az is sokat segített volna, ha 17évesen olvasgattam volna ezt az oldalt, mert szerintem egy ilyen korú lány folyton azt hiszi, h bizonyos "szörnyûségek" csak vele történnek, pedig egyáltalán nem:) És tuti, h a barátnõdet is emészti ez a dolog, ha szeret téged!csak nem tud mit kezdeni a félelmével! Pedig, ha tudná.. Nah ezt tapasztalatból írtam sajnos.. mert a félelmemmel, meg az önbizalomhiányommal én is elbénáztam sokminden..és csak 20évesen veszítettem el a szüzességem.. Szerintem meséld el ez a leányzónak..és azt is, h az orális szex csodás dolog..és ha még nem akar szexelni az rendben, de legalább a kezed engedje oda, mert az jó..és ha valami rossz neki vagy fáj úgyis abbahagyod! Sok sikert..és meséld el mi volt:) és ha gondolod privát mailt is írthatsz..
Nem próbáltál még "ráijeszteni", hogy neked erre már szükséged lenne, mert már 1 éve együtt vagytok és nagyon kívánod, de ha nem hajlandó semmire, még csak hozzá sem érhetsz akkor más után fogsz nézni. Erre mit mondana? Mert ha annyit hogy "szia mehetsz máshoz", akkor nem is szeret igazán. Nem normális dolog ez, és azért mondom, mert én is ilyen vagyok mint a barátnõd, 24 éves vagyok, de undorítónak tartom hogy hozzám érjenek ott. Ennek oka van, a barátnõdnél is, legfeljebb nem tudsz róla, ahogy az én gondomról sem tud rajtam kívül senki. Pszichológus segíthet, de várni nem éri meg rá, mert nem fog változni ha nem tesz érte semmit, fõleg ha fel sem ismerte hogy vele valami gond van. Nekem is évekbe telt hogy rájöjjek miért nem vágyom senkire.
A kérdező hozzászólása: Nem szeretnék ráerõltetni semmit, mert akkor már én se tudnám úgy kényeztetni mint ha tudnám, hogy akarja.Az a baj hogy kicsit makacs, és nem hajlandó ezt az újdonságot kipróbálni se.Ha legalább egyszer kipróbálnánk, és azt mondaná hogy neki ez nem volt jo, okés, többet nem csinálom, de így...
lehet hogy ö ugy érzi hogy bele akarod kényszeriteni pedig erröl szó sincsen:( Andi
A barátnõdnek igaza van, hogy nem enged neked! Azok alapján, amit leírsz, egy f***szopó vagy, örülj, hogy a barátnõd még nem szakított veled... Ugyanis ha igazán szeretnéd, akkor nem akarnál vele olyan dolgokat csinálni, amitõl õ retteg és amit õ gusztustalannak tart, ergo egy szexéhes, perverz állat vagy! Dugd az ujjaidat meg a nyelvedet az anyádba vagy a parkolóautomatába, és verd ki a tinisuna.blog.hu-ra: ENNYI!

Én egy 17 éves szűz srác vagyok és mostanában fogjuk tervezni a barátnőmmel (18 éves és már nem szűz) hogy szexelünk. Kb én mennyi ideig fogom bírni amíg el nem élvezek? (többi lent)

Én egy 17 éves szűz srác vagyok és mostanában fogjuk tervezni a barátnőmmel (18 éves és már nem szűz) hogy szexelünk. Kb én mennyi ideig fogom bírni amíg el nem élvezek? Miután elélvezek lehet az hogy nem fog lelankadni a péniszem? Melyik pózban csináljam neki hogy minél jobban élvezze a szexet a barátnőm?

Legjobb válasz: ez hülyeség, hogy aki szûz, annak stilszerûen el kell lõni 1 perc alatt. most szakítottunk a barátommal 2 év után, nagy nõcsábász hírében állt, amikor elõször lefeküdtünk egymással nagyon jó volt, erre is számítottam a hírnevét hallván. és szex után beismerte, hogy még egy lánnyal sem feküdt még le, csak pettingig jutottak. 22N

ez hülyeség, hogy aki szûz, annak stilszerûen el kell lõni 1 perc alatt. most szakítottunk a barátommal 2 év után, nagy nõcsábász hírében állt, amikor elõször lefeküdtünk egymással nagyon jó volt, erre is számítottam a hírnevét hallván. és szex után beismerte, hogy még egy lánnyal sem feküdt még le, csak pettingig jutottak. 22N
max 1 perc
Tényleg nagyon könnyen megeshet, hogy pár másodperc alatt elsülsz. Tedd rendbe a fejedben, hogy ez nem gáz csak tapasztalatlan vagy, sokan jártak még így rajtad kívül. Ha véletlen veled is megtörténne ne érezd magad csalódottnak, mint mindent ezt is meg kell tanulni. Néhány alkalom múlva már szabályozni is fogod tudni ;) A barátnõd meg ha szeret, akkor nem fog ezen fönnakadni.
Ez rajtad áll egyébként! A leginkább az a valószínû, hogy igen rövid ideig fogod bírni, de létezik ettõl eltérõ eset is. Számít, hogy az évek során mennyire tudtad kontrollálni a maszturbációkat? Tudtad-e elnyújtani õket, vagy leginkább csak arra törekedtél hogy minél gyorsabban orgazmushoz juss? Én 16 évesen veszítettem el a szüzességem egy olyan lánnyal (barátnõ), aki már nem volt szûz. 2 orgazmusa volt addig, amíg nekem is lett 1, és ez csak rajtam múlott (pedig hát életem elsõ szeretkezése volt)! Idõvel nagyon jól lehet egyébként fejlõdni ebben is! Ma ha akarom 5 perc alatt is képes vagyok orgazmusra, ha akarom akkor másfél óra akár - szóval csak lelkesen és ügyesen, mert abszolút tanulható a dolog! 43/F
E=mc^2 képlettel ki tudod számolni hogy mennyi idõ után
gyakorolj!
Az a 5.-6. mp lesz vészes ha addig kibírtad, akkor meglesz az 15 másodperc is! :)
lehet még addig se
A kérdező hozzászólása: csak ilyen rövid ideig fogom majd bírni?
Azt csak õ tudja melyiket szereti. Hogy meddig birod az kérdéses, én úgy fél percre tippelnék :) Le fog lankadni.
Én az elso alkalomnál annyira izgultam, hogy el sem sultem, a másodiknál meg betettem és elsultem. Ha elsulsz hamar, nincs semmi baj, pihentek 10 percet, majd dolgozol a csajon (ujjazod, nyalod) még 10 percet, és 20 perc múlva mehet a második menet. Az már tovább tart. 21/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!