Találatok a következő kifejezésre: Barátnőm én nő vagyok (10 db)

Van barátnőm, de titokban van egy férfi partnerem is. A férfi azt mondta hogy elhagy hogyha nem szakítok a nővel. Azt hiszi meleg vagyok és divatbol vagyok a nővel, de közben én biszex vagyok. Vagy rosszul tudom?

Legjobb válasz: Én is biszex vagyok, de egyszerre kettõvel nem menne. Hisz ez olyan mint heteronál a két csaj. Ez megcsalás és tiszteletlenség mindkét partnereddel szembe.

Én is biszex vagyok, de egyszerre kettõvel nem menne. Hisz ez olyan mint heteronál a két csaj. Ez megcsalás és tiszteletlenség mindkét partnereddel szembe.
Biszexuálisnak hívják azt, akit a nõk és a férfiak is felizgatntak. Sajno sokszor rosszabb helyzetbe kerülnek, mint a homoszexuálisok, mert a melegek nem értik, miért nem tudják elhatározni magukat, a heterók pedig azt, miért vannak buzikkal is. Sajnos azt kell mondanom, hogy a jelenlegi helyzetben mindenképpen döntened kell, ugyanis tartós kapcsolatban senki sem szereti, ha megcsalják, akár nõvel, akár férfivel. Ha bármelyik kapcsolatodat hosszú távon folytatni akarod, mindenképpen monogámiára kell törekedned, így valahogy döntened kell. Ne izgulj, ez a heterók és a homokosok esetében is így van, egy normális kapcsolatba csak két ember fér bele.
Már ne haragudj, de tök undorító, h a palid seggébe vagy, aztán hazamész és megdugod a barátnõdet. Az ilyenektõl a hányinger kerülget! És közlöm, hogy nem a melegek és a bisexek ellen van kifogásom, hanem hogy ezt így csinálod!
Most miért vagytok vele ilyenek? ... Én is biszex vagyok, és én is szoktam úgy, hogy egyszerre van pasim és csajom is. Vagy tudnak egymásról, vagy nem. ;) Azt pedig csak te tudod, hogy meleg vagy vagy biszex. Mindkettõt kívánod? mindkettõt szereted, vagy szeretted?
Biszex vagy (bár ezt neked kellene tudnod nem nekünk) és egy hülye seggfej is vagy ha a titokban pasit tartasz, a barátnõd meg mit sem sejt. Én is bi vagyok, de nem kavarnék kettõvel egyszerre, ez undorító, az ilyeneket mint te baltával ölném sorra...
Csatlakozok az elõttem hozzászólóhoz.Nekem sincs semmi bajom de amikor két pasi egymás seggében mászkál utána megy a csajhoz komolyan udorító és nem higénikus.A barátnõd igy könnyen elkaphat mindenféle fertõzést meg te is.
Jesszus, ez rosszabb mintha azonos nemûvel csalnád, hisz így még nem is lehet versengeni, azonkívül tényleg rohadt undorító, hogy egyszerre dugod a barátod és a barátnõd, szállj már magadba ember! Nem kapsz hányingert amikor tükörbe nézel? Döncsd el a pasival, vagy a csajjal maradsz? Ne csalj egyszerre kettõt!
Igen, rosszul. Ez aberáció.
Pff magyarázzátok má el hogy 1 férfi hogy izgulhat fel 1 férfire??? EZ UNDORÍTÓ!!! szánalmasak vagytok ti homik és bi...ek SZÁNALOM!!! ó hogy fulladnátok meg mindanyian
A kérdező hozzászólása: Hát hogy meleg vagyok e vagy biszex

Van olyan oldal ahol barátnőt lehet keresni? Aki szintén egyedül van mint én és elmenne valahova szórakozni. Nő vagyok én is! 30 körüliek

Legjobb válasz: LOVE.HU ,ONLY YOU PROBÁLD EZEKEN AZ OLDALAKON VAGY ÜSD BE A GOOGLEBA A TÁRSKERESÕ KLUB SZÓT VALAMIT BIZTOS ADD KI

LOVE.HU , ONLY YOU PROBÁLD EZEKEN AZ OLDALAKON VAGY ÜSD BE A GOOGLEBA A TÁRSKERESÕ KLUB SZÓT VALAMIT BIZTOS ADD KI
volt már itt 1 harminc köüli nõci, aki barátnõt keresett

Miért van az, ha valaki árusítani akar női ruhákat, akkor rögtön mondják, hogy "barátnődnek esetleg kellene" vagy valami hasonló, ha én úgyis egyedülálló vagyok?

Hiszen úgysem kérdezték meg, így nem tudhatják, hogy van-e valakim. (F)

Legjobb válasz: A barnabõrû utcai árusokra gondolsz?

A barnabõrû utcai árusokra gondolsz?
rá kell vágni hogy: " akkor nem veszem meg, mert nincs senkim"
A kérdező hozzászólása: Nem, nem a barna bõrû árusokra gondolok, sõt õk még nem is mondták. Inkább a magyar árusokra gondolok, volt ruha árus, illetve étterem ajánló, valamint már szálloda ajánlatkor is kérdezték, de a Westendben is kérdezték a külföldi árusok (asszem a körömfényesítõ). De komolyan mondom, miért kell feltételezni azt, hogy van valakim?
Az utcai arusitas nehez szakma.En peldaul gyerekoromban zsebpenz gyanant arusitottam gyuruket es ilyenkor szoktak mondani hogy"lepje meg a noi ismeroseit ezzel azzal" vagy "anyukanak baratnonek nyagymamanak" ezzekel a szovegel probaljak elnyerni a vasarlokat
Naon nem tetszet nekem. Naon nem.
A põornóban szétkurt nõk vannak, akik lóval is vannak néha. Persze, azért csinálják, mert jól néz ki, nem mert élvezik.Ez pornó, nem meglestél egy szomszédot...
ha szex közben odaférsz a kezeddel, inkább a csiklóját izgasd, te szerencsétlen....ne nyúlkálj be! 32 N
Egy próbát végül is megér a dolog... Ha nem jó, akkor nem csináljuk többet és ennyi.
nagyon nem örülnék. Egy idõre szépen elvenné a kedvem a dolgoktól az biztos. Ez pornó.... ne innen tanulj már.
Engem izgatna de pontosan hogy volt? A fasza mellé az ujat is bedugta a punciba? Linkeld be
A kérdező hozzászólása: már kerestem de nem találom a linket, én is szivesen megnézném még párszor pedig, ja tom h nem valós dolgok vannak benne mindig ezért is kérdezem h jó lehet-e az vagy csak én vagyok perverz vagy?
szerintem ez már túl megy a határon. De kérdezed meg a barátnõdet, hátha neki tetszene az ötlet. ha kicsi méreteid vannak, akkor lehet nem lesz rossz, de ha az én barátom még az ujját is bedugná nekem... hát az már nem lenne túl jó :D
nem perverz vagy te hanem idióta......hogy a pornóból akarsz tanulni...lóval mikor szeretnél lefeküdni? vagy esetleg valami betegebb, japán polipos lesz a következõ?

Hogyan reagáljak a barátnőm panaszaira? Õk gyereket terveznek a férjével, én magam pedig egyedülálló nő vagyok. (Részletek lentebb. )

Legjobb válasz: Sehogy! Valaki így gondolkodik, valaki úgy! Ha Õ tényleg így érez, hogy pár év, és öreg lesz, akkor Õ valóban az, és össze se hasonlítsd vele magad! Nyílván nem 1 a felfogásotok, ami szerintem ebben az esetben a javadra válik. Ne sértõdj meg rajta, magát minõsíti, nem Téged! Te örülj neki, hogy még 5 év után sem leszel lekésve semmirõl! Ne hagyd, hogy belevigyen ebbe a kapuzárási pánik betegségbe! Amúgy nem haragudhatsz rá, ha Õ így gondolja, akkor meg kell hallgatnod, hisz csak õszinte hozzád!

Sehogy! Valaki így gondolkodik, valaki úgy! Ha Õ tényleg így érez, hogy pár év, és öreg lesz, akkor Õ valóban az, és össze se hasonlítsd vele magad! Nyílván nem 1 a felfogásotok, ami szerintem ebben az esetben a javadra válik. Ne sértõdj meg rajta, magát minõsíti, nem Téged! Te örülj neki, hogy még 5 év után sem leszel lekésve semmirõl! Ne hagyd, hogy belevigyen ebbe a kapuzárási pánik betegségbe! Amúgy nem haragudhatsz rá, ha Õ így gondolja, akkor meg kell hallgatnod, hisz csak õszinte hozzád!
tudod, mindenkinek a saját kínja a legnagyobb :) most neki ez a fõ problémája, ekörül forognak a gondolatai, persze, hogy Neked (IS, mert valószínû másnak is), folytaon errõl ír. mondd meg neki, hogy ha ennyit görcsöl, akkor sosem lesz anya. és ejtsétek végre szerét a találkozásnak, hidd el, lesz egy csomó más közös témátok is!
Jajj lányok /nõk/ti de furcsán gondolkodtok, férfi aggyal ez számomra követhetetlen. Ez olyan lehet mint a szüzesség elvesztése? Ne másokhoz hasonlítsad magad, éld a saját életedet. Nekem férfiként ezek századrangú problémák.
Stílus? Erre csak azt tudom mondani, hogy ha majd te is ott tartasz, és akár egy hónap után nem jön a baba, megnézném, hogy te milyen stílusban panaszkodnál. Mert ezt csak azt tudja, aki vágyik a babára és nem jön. Még ha csak pár hónapja sem!
De megértettem. Ha nem lennél rá irigy akkor tudnád, hogy hogy kezeld a dolgot. Nézz magadba és rájössz.
Sehogy. Amit leírtál abból csak az irigységed szûrhetõ le. Irigy vagy a barátnõdre. Keress magadnak valakit és szülj gyereket és akkor elmúlik az irigységed. Bocsi , hogy ezt írom de ez jön le a kérdésesbõl.
A kérdező hozzászólása: Hopp, közben jött még egy, szóval az az elõzõ elõttinek ment. A barátnõm szokott azért kérdezni rólam (ha már így szóba került), a kiinduló probléma az volt, hogy kicsit tapintatlannak érzem azt, ahogy elõadja a dolgait.
A kérdező hozzászólása: Ma 08:54-esnek üzenem, ha még olvasod: "Stílus? Erre csak azt tudom mondani, hogy ha majd te is ott tartasz, és akár egy hónap után nem jön a baba, megnézném, hogy te milyen stílusban panaszkodnál." A kérdésedre válaszolva: nem, nem tudom, milyen stílusban panaszkodnék, ha egyszer (ne adj Isten) olyan helyzetbe kerülök, hogy nem jön a baba. DE! Az tuti, hogy nem azt mondanám, hogy "bezzeg X. Y.-nak már van gyereke és telepakolja a kölykével az iwiwet". Meg úgy általában lesz*rom az egész iwiwet, facebookot meg hasonlóakat.
Nézd, szerintem az egyoldalú kapcsolat az nem barátság. Ha nagyon nem akarsz hirtelen megválni tõle, akkor egyszer próbáld meg rávezetni, hogy ez neked nem tetszik, de... én nem fûznék hozzá sok reményt. A lényeg, hogy ne hagyd magad kihasználni! Sok sikert! Amelyik kommentelõ, meg az én válaszomra írt: Azért, mert amelyik "barát" ennyire tapintatlan, annak semmit sem számít a másik mások élete, csak magával foglalkozik és ha kérdez is, legfeljebb udvariasságból. 61%-os
Hihetetlen vagy. Miért kéne máshogy mondani? Így érzi, érted? Pánikol, fél, hogy kifut az idõbõl, hogy pár év múlva már öreg lesz, csak erre tud most gondolni, a babájára, ami még nincs, eszébe sem jut, hogy Neked ez bántó lehet. Csak odaveti magát a számítógép elé, és kiönti a lelkét, ezzel átgázolva Rajtad, de szerinted Õ ezt tudja? Nem. Ha egyszer szólnál, hogy Neked ez fáj, és Te ugyan annyi idõs vagy mint Õ, és sehol nem tartasz, akkor azonnal beesne az asztal alá csodálkozásában, és elképedésében. Nem Téged tart öregnek, hanem magát, nem Rólad hiszi, hogy kifutsz, kifutottál az idõbõl, hanem Magáról, annak, hogy hány évesek vagytok ehhez semmi köze.
Kedves Kérdezõ! Én nem a barátnõdrõl akarok írni, hanem rólad: Nem maradtál még le semmirõl! Nem vagy öreg, nem vagy csúnya! Nálad még nem jött el az idõ, nálad még nem jött el az igazi, tehát van lehetõséged a tanulásra, az élet egyéb szép dolgaira összpontosítani. Ne szalaszd el ezeket a lehetõségeket! ÉLJ!!!!!! A barátnõd problémái (akár lelkiek, akár egyéb jellegûek) nem a te problémáid, az az övé. Ha nem hasonlítgatod magad õhozzá (õ már itt tart, te pedig még sehol stb.), akkor nem fog lelkiekben így megviselni. Mondd neki, hogy te nagyon sajnálod, hogy még nem jön a baba, együttérzel vele, de sajnos ezen te nem tudsz neki segíteni. És megkéred, hogy legközelebb errõl majd akkor beszéljen neked, amikor pozitív változás van! Ugyanis az állandó panaszkodásával téged is "lehúz", nem veszi észre, hogy neked fáj, és ezt meg is mondhatod neki. És ha õ is úgy érzi, hogy barátnõk vagytok, tekintettel lehetne rád is. Ettõl vagy észheztér, vagy megharagszik, ez esetben nem volt igazi barátnõd, csak egy lelki szemetesládának voltál jó neki. Terád viszont negatívan hat, és ez esetben minél elõbb szakítjátok meg a kapcsolatot, terád nézve annál jobb. Hidd el, nem vagy lemaradva semmirõl. Ismerek olyan tanárnõt, aki 35 éves koráig talán még randevún sem volt (egyrészt tanult, másrészt külsõleg valóban nem szép). Aztán a munkahelyére jött egy új kolléga, egy éven belül megesküdtek, mostmár a babát várják. Ilyen is van, az életben sosem tudni, kinek mit hoz a jövõ. Gondold végig! Nézz körbe, mi minden szépet kínál jelenleg neked az élet. Kapaszkodj azokba, és próbáld meg elterelni a figyelmedet arról, hogy (akár gondolatban is) összehasonlítsd magad a barátnõddel! Semmi értelme! Járj új közösségekbe, keress új szabad-idõs elfoglaltságot magadnak. Új ismeretségeket kötsz, lehet hogy éppen ott fogod megtalálni a saját boldogságodat!
Kedves kerdezo! Miert lett megint aktualis ez a kerdes? Tortent valami veled vagy a baratnoddel? Meglett a baba, esetleg te megtalaltad eleted parjat idokozben? Vagy sikerult tultenni magad baratnod banto irogatasain? Mizujs mostanaban? :)
A kérdező hozzászólása: Tulajdonképpen nem történt semmi, ha csak azt nem vesszük, hogy barátnõm már vagy két hónapja nem írt. :( De sokat jár a fejemben, ezért is emeltem ki újból a kérdést.
te aztan szep baratno vagy. Sut beloled az irigyseg. Tudod egyaltalan mit jelent a baratsag? Orulnod kene, h neki mar sikerult, ami neked meg nem. Szegyeld magad. Ha az en "baratnom" lennel, szoba sem allnek veled.
dilis csajok....
A kérdező hozzászólása: Kedves adla7176! Ha elolvastad volna a válaszaimat, láthattad volna, hogy bevallottam, igen, tényleg érzek némi irigységet. Ugyanakkor azt is láthattad volna, ha figyelmesen olvasol, hogy konkrétan a barátnõm elõadásmódjával van bajom, azzal, hogy tapintatlannak érzem a stílusát. Ezt a kérdést, amirõl szó van, meg lehetett volna fogalmazni úgy is, hogy számomra ne legyen bántó. Afelõl megnyugtatlak, hogy én sem szeretnék a Te barátnõd lenni, így látatlanban. Ha így elsõre irigynek és rossz barátnak nevezel engem, anélkül hogy ismernél, engedd meg: szerintem te meg egy nulla empátiával rendelkezõ ember lehetsz, aki meg sem érti a probléma lényegét. Részemrõl a vita lezárva, minden jót.
tenyleg eleg nehezen viseled el az igazsagot... :) keress magadnak egy pasit, mert lathatoan a futyihiany a bajod. Orulj a baratnodnek, ne acsarkodj. Es foleg ne itt beszeld ki, mert az csunya dolog. Az ember nem ezt varja a barataitol. :)
A kérdező hozzászólása: Igaz, ami igaz, tényleg nincs párom, nyilván vágyom is rá, de nem görcsölök rajta. Az említett lányt pedig az egyszerûség kedvéért nevezem barátnõmnek, most már inkább csak lányismerõsömnek mondanám, mert eléggé elfelületesedett a kapcsolatunk. Való igaz, talán nem a legszebb dolog a gyakorikérdéseken "kibeszélni", de nem rosszindulat, irigység vezérelt, hanem pusztán az érdekelt, hogy mások mit reagálnának ebben a helyzetben. Van különbség aközött, hogy azt mondom az ismerõsnõmre, hogy "hülye p***a", vagy pedig azt, hogy szerintem nem túl tapintatos. Ez utóbbit én még nem érzem olyan szintû kibeszélésnek, fõleg azok után, hogy sajnos már nem igazán nevezhetõ barátságnak a kapcsolatunk (hozzátenném, nem énmiattam).
na. Latod? Ez most korrekt volt. Menj pasizni (nem lesz konnyu, sok idiotan kell magad tulverekedni, mire talalsz egy viszonylag normalisat) es ne kattogj a baratnodon. Ugy tunik elfordult toled, lehet, h o is erezte az irigyseged vagy egyszeruen csak masfele vitte az elet. Valoszinuleg sosem volt az igazi baratnod es akkor nem is kar erte. Sok szerencset a pasikhoz! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Elõzõ válaszolónak: most már csak levélben tartjuk a kapcsolatot jó ideje, szóval azért nem olyan rossz ez, mintha élõben kéne végighallgatnom a "deöregvagyok" szöveget. De hidd el, már én is többször fontolgattam, hogy nem írok többet a lánynak. Csak ilyenkor meg belegondolok, mi van, ha én tévedek, és kár lenne felrúgni egy barátságot?
És kedves utolsó! Te honnan tudod, hogy a kérdezõ barátnõje nem kérdez felõle? Ilyet egy szóval sem ír. Úgy imádom, amikor vadigenek emberek, 200 km-rõl megítélnek valamit. Azért mert ebben éppen nem egyeznek, nem kell senkit ismeretlenül véleményezni, ledögözni meg végképp!
A kérdező hozzászólása: Igen, persze hogy van bennem némi természetes irigység, és ezt nyíltan vállalom is, mert szerintem a huszonéves nõk nagy része vágyik családra (ha nem is most rögtön, de az elkövetkezõ években). Emberek vagyunk, szerintem ez természetes. Úgy látszik, nem értetted meg a kérdésem lényegét.
A kérdező hozzászólása: Akkor elmondom még egyszer: nekem nem az a bajom, hogy a barátnõmnek aktuális a gyerektéma, nekem meg komoly kapcsolat még a kanyarban sincs. Hanem az a MÓD, az a STÍLUS, ahogy ezekrõl beszél nekem.
A kérdező hozzászólása: 08:50-esnek: Miért bizonygatod, hogy én bizony irigy vagyok? Mondtam már, hogy van bennem némi természetes irigység, ami alatt nem azt kell érteni, hogy rosszat kívánok a barátnõmnek (dehogy is!), hanem hogy: de jó lenne, ha idõvel nekem is aktuálissá válna ez a kérdés. Szerintem minden nõben megfordulnak ilyen gondolatok, amikor hasonló szituba kerül. Emberek vagyunk, nem robotok. Nem értitek, hogy nekem az fáj, hogy a barátnõm egyfolytában azzal jön, hogy õ már hogy kicsúszott az idõbõl, nem akar öregen szülni stb.? Ha ezen körítések nélkül mesélné el a dolgait, egy szavam nem lenne.
Tény, a barátnõd lehetne tapintatosabb. Ebben igazat adok! De ettõl függetlenül, neked meg barátnõi kötelességed vele örülni, szomorkodni. A legtisztább, ha leültök és elmondod, hogy te nagyon örülsz az õ életének, de az, hogy õ folyamatosan leöregezi magát, téged arra figyelmeztet, mintha már te is kicsúsztál volna az idõbõl és neked rossz!
Beszéltél már az érzéseidrõl a barátnõdnek? ha csak nyugtatgatod, akkor õ abban a hitben van, hogy kisírja valakinek a bánatát, aki meghallgatja és megérti. Sajnos én is estem már ebbe a hibába. Barátnõmnek már nagyon régóta nem volt pasija én meg áradoztam, hogy milyen jó az új párommal. Egy idõ után szólt, hogy õ szereti ezeket a történeteket és igazán kíváncsi rá, csak próbáljak már valahogy (õ se tudja hogy, mert kíváncsi is) tekintettel lenni rá.
Bocs, a kommenteket nem olvastam végig, csak a kérdésedet. Ha tényleg ennyire zavar, ami érthetõ, akkor vállald fel a konfrontációt, és mondd el neki. Ha tényleg a barátnõd, észbekap. Azért azt elmondanám, hogy ilyenkor annyira belegolyóznak a gyerek projektbe, hogy készülj fel mindenre... Esetleg a barátság végére is.
egyébként ilyenkor egyes nõk egymást tuningolják. ha nem esnek az elsõ pár hónapban teherbe, már rögtön évekig tartó sikertelen próbálkozás rémképét festik maguk/egymás elé. szórakoztatják egymást évtizedes sikertelen próbálkozásokról szóló rémtörténetekkel. ezért van ez a "kifutok az idõbõl" pánik.
Van egy barátnõm, aki egy évvel fiatalabb nálam. Õ 24 évesen már teljesen rágörcsölt, hogy kifut az idõbõl, nem lesz pasija, nem lesz gyereke, úristen. Én jobbára vakargattam a fejem, mert akkoriban nekem se volt kilátásban ilyen, de úgy voltam vele, hogy ráérek 32-35 éves korom körül pánikolni, ha még mindig nem lesz mellettem senki. A barátnõm már olyan szintre fejlesztette az agyalást, hogy egész depressziós állapotba süllyedt. Eközben kapcsolatot aktívan nem keresett, így az esélyeit maga csökkentette. Végül az egyik üzletfelemmel összeismertettem, bár akkor munka miatt (nem tudtam mindent elvállalni és neki passzoltam tovább). Házasság lett a dologból. Ennek már 4 éve, de kb. fél évvel ezelõtt úgy tûnt, hogy terhes lehet, hát én úgy félni embert nem láttam :) Végül kiderült, hogy csak késett és akkor mondta, hogy most realizálta, mennyire korai lenne neki a gyerekvállalás. Most vár még 2-3 évet, amíg felkészültnek érzi magát.
nem mindenkinek van érzéke az ilyesmihez. õ nem akarattal bánt meg, egyszerûen nem érzi, hogy ez bántó. pedig ugye akasztott ember házában nem emlegetünk kötelet...ez az, amikor valakibõl hiányzik a tapintat.
(Elolvastam a linkedet is)Írnál egy olyan mondatot ami neked nem tetszik az õ levelében? Amúgy elég szomorú h ilyen és nem veszi észre h téged ez bánt....attól mert van dolog, ami õt foglalkoztatja épp azért még téged is észre kéne vennie...és nem a baba miatt van mert már elõtte is "rádsz*rt" mert férjhez ment!Még is az mi h még nem volt férjnél tudtatok talizni (AKART!!!!), most meg nem?A föld másik felére költözött vagy mi?Szerintem ebben abszolút nem a féltékenység a döntõ! Én az ilyen barátnõket már leselejteztem!Persze felnõtt emberek vagyunk mindenki más életvitellel, de attól függetlenül aki nekem a BARÁTOM azt nem sz*rom le!!!!!Na meg évi 2szer bele ne haljon már! De én azt mondom neked ami nem megy azt nem kell erõltetni!Ne írj neki, ne foglalkozz vele hátha észbe kap...ha nem, akkor hagyd a francba!Ilyeneken kár búsulni!:)
A kérdező hozzászólása: Jó, hát idézek (nem szó szerint): - idéz egy neves genetikust, aki szerint 25 évesen a legideálisabb szülni (mindketten 26 évesek vagyunk), de õ sajnos már lekésett errõl, mert leghamarabb is csak 27 évesen fog - régi csoporttársai 23 évesen szültek, nem lehet elég korán kezdeni, ráadásul telepakolják az iwiwet a "kölykükkel" (!) - nem akar 30 évesen szülni, nem akar "öreg anyuka" lenni, meg 30-on felül nõ a kockázat Értitek már? Erre mondtam azt, hogy az, ahogy elõadja, az nem esik nekem jól.
Utcsó vagyok! És még valaki azt írja te vagy a féltékeny?:D:D:D:D Hát nem tudom!"Telerakják az iwiwet a kölykükkel"...miért nem kérdezed meg tõle h õ nem fogja telerakni az iwiwet a kölykével?Szánalmas ne haragudj h ezt mondom! Nekem a volt barátnõm ilyen...nekem a rózsaszín akkor neki is...nekem a kék akkor neki is...nekem tavaly eljegyzés õ sokkot kapott h neki még nem(4 éves kapcsolatban volt)most csak azért h ne maradjon le eljegyeztette magát egy sráccal akivel 3 hónapja van együtt!:) :) :) Szerinted?Mindenki kineveti!:) A barátnõd is azért hisztizik ennyit a gyerek témán mert mindenhol azt látja!Engem is bosszant h a volt osztálytársaim fele már anyuka, sõt vmelyiknek már óvodás a gyereke, de ettõl függetlenül nem ugrok fejest a kútba! Más mikor a természetes féltékenység motoszkál az emberben, de a barátnõd "divatból" lovagol a baba kérdésen és ez elég baj!:(
Szia Kérdezõ! Én elolvastam az elõzményeket és egész más véleményen vagyok, mint a korábbi válaszolók. Szerintem a Te állítólagos barátnõd egy önzõ dög. (Elnézést az erõs jelzõért, leírom miért ezt használtam.) A barátságról általában: 2 fél van benne jelen, és õk kölcsönösen (!) segítik egymást. Amiket leírtál az arról árulkodik, hogy õ folyamatosan panaszkodik, Te pedig állandóan vígasztalod. Érted õ nem tesz semmit. Természetesen a helyzetedet csak Te magad ismered, én az írásaidból ezt vettem le. Amiért a dög szót használtam az az, hogy nekem is volt egy hasonló "barátnõm". Annak idején jóban voltunk, majd, amikor már az életünk fordulópontra érkezett, akkor az egymásra figyelés nem kölcsönös lett (ahogy fentebb is írtam), hanem egyoldalú: Én ráfigyeltem, õt én nem érdekeltem. Mindig csak az õ élete, az õ problémái, az õ gondolatai volt a téma, rólam nem kérdezett semmit, de arra jó voltam, hogy kipanaszkodhassa magát. Az energiáimat pedig szépen elszívta. Így hát egyszer annyira mérges lettem, hogy teljesen megszakítottam vele a kapcsolatot, azóta nem is beszéltünk. De a hab a tortán az volt, hogy nem sokkal utána megismerkedtem egy új emberrel, akivel azóta tényleg nagyon jó barátságban vagyok és meghallgatjuk egymást, és segítünk egymásnak. Én azt javaslom, hogy szakítsd meg a lánnyal a kapcsolatot, és keress olyas valakit, aki valóban megbecsül, mert az egyoldalú kapcsolatoknak nincs semmi értelme az elszenvedõ alany számára. Ez pontosan olyan, mint a parazitizmus az állatvilágban. Te fogsz kijönni rosszul belõle. Minden jót kívánok neked!
A kérdező hozzászólása: Még az irigységhez annyit fûznék hozzá, hogy olykor mondtam is neki, hogy de irigyellek. És õ is mondta nekem, hogy õ is irigyel, õ meg amiatt, hogy én meg tanulmányi, szakmai téren vagyok sokkal sikeresebb, mint õ. Nem gondolnám, hogy amiatt fordult volna el, hogy érezte az irigységem. Igazság szerint azóta nem találkoztunk, hogy férjhez ment, de hát sajnos valóban sokszor véget vetnek a barátságnak az eltérõ életkörülmények.

Barátnőm (én is nő vagyok) tartozik nekem 10000 forinttal. Nagy szükségem lenne arra a pénzre, ugyanakkor tudom, hogy ők is rosszul állnak anyagilag. Hogy kérjem vissza a pénzemet?

Már 2 hónapja oda kellett volna adnia, de mindig közbe jött neki valami. Ezt én meg is értem, de most a sulikezdés el?tt én is be akarnék vásárolni a gyerekeimnek, amihez a nála lév? pénz is fontos lenne. Mit mondjak, vagy hogyan beszéljek vele, ha nem akarom, hogy összevesszünk? És ha megint haladékot akar (amellett, hogy tudja mi a helyzet nálunk), akkor mit válaszoljak?

Legjobb válasz: Ha már két hónapja haladékot kér, akkor most legyél nagyon határozott. Mondd meg neki, hogy te azért nem fogsz mástól kölcsön kérni, mert õ ilyen rosszul áll - az iskolakezdés kiadásaiba pedig betervezted ezt az összeget. Mondhatod azt is (mert lehet, hogy így is van), hogy az arra félretett pénzbõl adtál neki. Nagyon nehéz helyzet, de ha emiatt õ megsértõdik, akkor ne magadat okold. Ha most is engedsz, akkor szerintem arról a pénzrõl le is mondhatsz. :(

Ha már két hónapja haladékot kér, akkor most legyél nagyon határozott. Mondd meg neki, hogy te azért nem fogsz mástól kölcsön kérni, mert õ ilyen rosszul áll - az iskolakezdés kiadásaiba pedig betervezted ezt az összeget. Mondhatod azt is (mert lehet, hogy így is van), hogy az arra félretett pénzbõl adtál neki. Nagyon nehéz helyzet, de ha emiatt õ megsértõdik, akkor ne magadat okold. Ha most is engedsz, akkor szerintem arról a pénzrõl le is mondhatsz. :(
Beszélj vele, mondd el neki, hogy te sem állsz valami fényesen anyagilag, és ha tudja, adja vissza a pénzt. Vagy kérj kölcsön te is tõle egy ezrest, és ha vissza akarja kérni, mondod neki, hogy úgyis tartozott õ is neked, úgyhogy egálba vagytok.:-)
Ja, bocs, elnéztem egy nullával. szóval kérj kölcsön egy tízest.:-)
ha elmúltatok18, jelendst fel. D:
Cs betûvel kezdõdõ sincs. Mi olyan fura ezen?
az abc összes többi betûjével meg van?
Светлана
ha-ha-ha így én is tudok, Саша, Соня xD
A kérdező hozzászólása: Hát mert megkérdeztem.___. azért mert nekem furcsa.>< és ezen akadt meg a szemem aztán gondoltam megkérdezem, ha már mások olyanokat kérdeznek hogy egy gyõzike-kiszel tünde csatában ki nyerne? ez értelmesebbnek tûnt egy fokkal... azt hiszem.xD
Nagyon gáz. Levegõ sem jár neked.
Aha szal azért kéne egy csaj h megmutogasd az osztálytársaidnak h már te se vagy lúzer? Hát sztem ez nagyobb gáz :D Egyébként te miért nem mentél velük szórakozóhelyekre?
Ebben a korban hogy lehetne már ez gáz? Basszus, nem olyan rég voltam 15 éves, mi mégis még csak tervezgettük ilyen korban, hogy majd hova járunk bulizni.
Lajosmizsén laksz?
ja lemaradt a 14/l mert én taliznék veled
A kérdező hozzászólása: debreceni lakos vagyok.köszi hogy ilyen gyorsan válaszoltatok, megnyugodtam.
15 évesen mit akarsz [email protected]!Idõsebb csajok úgyse állnak szóba veled a 15 év alattiak meg még gyerekek!Az osztálytársaid nagy része meg csak azt hazudta hogy volt már nõvel!
Az nem egy EREDMÉNY, vagy ERÉNY, hogy volt már nõd, illetve hogy hány. Ha kölcsönösen beleszerettek egymásba egy lánnyal, akkor lesz barátnõd - ha nem, úgy ne is legyen, mert annak nincs értelme. Tanulj, légy ápolt, add önmagad - a többi jön magától. Persze nem árt elmenni valami buliba is, mert ott könnyebb ismerkedni. Egyszerûnek tûnik? Az is! Ha nem görcsölsz ezen, elõbb összejön.

Ha a 26 éves barátnőm egy másik nővel kavar, az megcsalásnak számít e? Én 24 éves pasi vagyok.

Azt mondja csak az számítana megcsalásnak, ha egy másik pasival flörtölne, ne foglalkozzam vele...

Legjobb válasz: De miért nem szállsz be közéjük? Szúrd a két p.csát amég lélegeznek.

De miért nem szállsz be közéjük? Szúrd a két p.csát amég lélegeznek.
Már miért is vagy te egy nagyképû lekezelõ biszex ribanccal?Ha menyasszony, ha nem, dobd ki a fenébe, nem ér ez egy lyukas forintot.Még örülj, hogy idõben kiderült.
ez baromság. megcsalás. még is miért csak a pasihoz lenne közöd? de ha te ezt beveszed és még itt kérdezed meg......ez borzalmas
semmi közöd hozzá? elvileg egy pár vagytok.. dobni kell az ilyen (már bocs de) ribancot!
Mindegy , hogy nõvel vagy férfival teszi, ez megcsalás.
Ez úgy megy, ha valakivel olyat csinál, amit csakis veled csinálhatna, az megcsalás, a flörtölés, a csók, a szex, minden, enyibõl szexelhetne egy csajjal, és szerinte az nem megcsalás?Ez gyenge kifogás...Dobni kell az ilyen ribancokat.
Itt csak 2 lehetõség van. Dugni mindkét csajt egyszerre amig lehet. Ha pedig erre nincs mód akkor ki kell dobni a homokos ribancát.
Aki hü-lye az szenvedjen, csak tudd, hogy talán a világon nincs más akkora szarvasmarha aki ezt elnézné.
Itt az a kérdés, hogy te megcsalásnak veszed-e. Ha igen mondd meg neki, hogy téged ez zavar. Ha szeret, akkor megérti és felhagy a csajjal való kavarással, viszont ha annyira nem tartja tiszteletben az érzéseidet, hogy ezzel felhagyjon , akkor szerintem nincs értelme együtt lennetek, mert késõbb ugyanennyire semmibe fog venni, ha úgy hozza az érdeke.
Igaza van, ez nem megcsalás
A kérdező hozzászólása: szerelmes vagyok belé:(
A kérdező hozzászólása: amúgy a menyasszonyom a csaj...
A kérdező hozzászólása: azt mondta örüljek neki, hogy egy nõvel csal meg, és inkább mással foglalkozzam, mert semmi közöm hozzá, csak ahhoz lenne ha pasival csalna meg, ez olyan csajos dolog szerinte...
Annak számít.
Megcsalás de ha téged nem zavar akkor hagy csinálja. De gondolom ha nem zavarna nem írtál volna ide tehát két lehetõség maradt. Szerintem ha ez az igénye nem fog a kedvedért megváltozni de viszont még beszállhatnál harmadiknak. Arra még nem gondoltál, hogy alibi vagy neki? Tudja a környezetetek, hogy biszex? A második lehetõséged, hogy észhez térsz és keresel magadnak egy normális lányt. A két lehetõség nem zárja ki egymást :)
Kamu kérdés...hülye téma...gyökér kölök! :D
és a nagyanyja milyen?
Túl sok milf pornót nézel
persze, fektesd meg, így vagy tudod mire számíthatsz a lányánál 20 év múlva, vagy ha béna, akkor mondhatod neki, hogy bezzeg anyád ezt jobban tudja, vagy felcsinálod anyucit, és ha késõbb komoly lesz a kiscsajjal, akkor a lányod lehet a sógornõd :)
A kérdező hozzászólása: Abból, ahogy szólt hozzám és rám nézett.
21 év van köztetek. Mondjuk nekem is a 40 körüliek jönnek be... Mibõl vetted észre hogy bejössz neki ? miket csinált, hogy erre következtetsz ?
A kérdező hozzászólása: 19 éves vagyok.
Fektesd. Kit érdekel?
csináljátok 3asban anya lánya sex :)
Kelj fel gyerek, bilibe lóg a kezed!
nem fog veled lefeküdni még ha bejössz neki akkor sem, mert a lánya barátja vagy. te hány éves vagy ?
vannak azért pálcásku.rva anyák is.. bár bocs..
a barátnõd anyja..gondolkozz..megér ennyit?
Biztos hogy nem tudnád megfektetni mert ha tényleg annyira jó nõ akkor bárkit megkaphat és nem a lánya pasijával fog szexelni. A lánya miatt sem.
Ez jó ez a szitu, ezt melyik könyvbõl olvastad?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!