Találatok a következő kifejezésre: Barátnőm én nő (18 db)

Gáz, hogy a barátnőm több férfival feküdt le mint én nővel?

Nekem ő az első, neki meg én vagyok a 4.

Legjobb válasz: Nem neked gáz, hanem neki, hogy ennyi embernek széttette már. Egy csajnak amúgy sincs nehéz dolga, manapság az igénytelen tramplikra is jut 10 kanos srác.

Nem neked gáz, hanem neki, hogy ennyi embernek széttette már. Egy csajnak amúgy sincs nehéz dolga, manapság az igénytelen tramplikra is jut 10 kanos srác.
ma 14:55 Neked nem jutott pic$a, ezért írod le? Semmi gáz nincs benne.... Ha belegondolok, 10 éve élek szexuális életet, 10 pasival feküdtem le, az átlag 1/év, már mi a farkamtol lenne gáz.... Szánalmas vagy.....
Annyira nem.
Ha dicsekedik vele és kérdés ellenére az orromra köti akkor biztos nem kezdenék ilyen nõvel.
nem baj és amikor a férfi fekszik le több lánnyal. ne a múltját nézd handm hogy veled milyen
az tök jó. semmi baj nincs azzal.
mivel elõtted volt, ezzel ne foglalkozzál nekem is több volt , mint neki, ez lényegtelen N
A kérdező hozzászólása: 24, mindegyik komoly kapcsolatban volt.
dehogy gaz!!... a lanyok korabban ernek.. ez teny :D
attól függ hány éves. ha 20 fölött nem gáz, ha alatta eléggé...
Mert ha gáz akkor dobod? Mert akkor te vagy a gáz.
nem gáz. szerintem mindenkinek annyi volt amennyi. nem érdekel, csak a MOST!

Nem kíván a barátnőm ( én is nő) pedig szeretjük egymást, mi oka lehet?

Legjobb válasz: Lehet, hogy csak a kíváncsiság hajtotta, de maradt hetero.

Lehet, hogy csak a kíváncsiság hajtotta, de maradt hetero.
Sztem se teljesen leszbikus. talán beszélgess el vele errõl.
Vannak ilyen periódusok, hogy az ember kedve csökken. Pl. stressz, munkahelyi gondok vagy bármi más nyomasztó gond miatt. Az is lehet, hogy ellaposodott a kapcsolatotok. Próbáljatok változatosságot vinni a hétköznapokba- ha nem éltek együtt, akkor pl. egy ideig találkozhatnátok kevesebbet (ez kegyetlenül hangzik, de egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem szeretitek egymást). Lehet, hogy nála pont az a gond, hogy "saját térre" vágyik. Ja és az is lehet, hogy õ egyszerûen kevesebb szexet igényel.
én is erre tippelnék amit az elõzõ írt, vagy esetleg még az is lehet, hogy nem tetszik a fazonod, esetleg többször is valami miatt büdös volt, vagy esetleg nem olyn ízû mint szokott lenni, és most fóbiái vannak

Barátnőm (én is nő vagyok) tartozik nekem 10000 forinttal. Nagy szükségem lenne arra a pénzre, ugyanakkor tudom, hogy ők is rosszul állnak anyagilag. Hogy kérjem vissza a pénzemet?

Már 2 hónapja oda kellett volna adnia, de mindig közbe jött neki valami. Ezt én meg is értem, de most a sulikezdés el?tt én is be akarnék vásárolni a gyerekeimnek, amihez a nála lév? pénz is fontos lenne. Mit mondjak, vagy hogyan beszéljek vele, ha nem akarom, hogy összevesszünk? És ha megint haladékot akar (amellett, hogy tudja mi a helyzet nálunk), akkor mit válaszoljak?

Legjobb válasz: Ha már két hónapja haladékot kér, akkor most legyél nagyon határozott. Mondd meg neki, hogy te azért nem fogsz mástól kölcsön kérni, mert õ ilyen rosszul áll - az iskolakezdés kiadásaiba pedig betervezted ezt az összeget. Mondhatod azt is (mert lehet, hogy így is van), hogy az arra félretett pénzbõl adtál neki. Nagyon nehéz helyzet, de ha emiatt õ megsértõdik, akkor ne magadat okold. Ha most is engedsz, akkor szerintem arról a pénzrõl le is mondhatsz. :(

Ha már két hónapja haladékot kér, akkor most legyél nagyon határozott. Mondd meg neki, hogy te azért nem fogsz mástól kölcsön kérni, mert õ ilyen rosszul áll - az iskolakezdés kiadásaiba pedig betervezted ezt az összeget. Mondhatod azt is (mert lehet, hogy így is van), hogy az arra félretett pénzbõl adtál neki. Nagyon nehéz helyzet, de ha emiatt õ megsértõdik, akkor ne magadat okold. Ha most is engedsz, akkor szerintem arról a pénzrõl le is mondhatsz. :(
Beszélj vele, mondd el neki, hogy te sem állsz valami fényesen anyagilag, és ha tudja, adja vissza a pénzt. Vagy kérj kölcsön te is tõle egy ezrest, és ha vissza akarja kérni, mondod neki, hogy úgyis tartozott õ is neked, úgyhogy egálba vagytok.:-)
Ja, bocs, elnéztem egy nullával. szóval kérj kölcsön egy tízest.:-)
ha elmúltatok18, jelendst fel. D:

Van barátnőm, de titokban van egy férfi partnerem is. A férfi azt mondta hogy elhagy hogyha nem szakítok a nővel. Azt hiszi meleg vagyok és divatbol vagyok a nővel, de közben én biszex vagyok. Vagy rosszul tudom?

Legjobb válasz: Én is biszex vagyok, de egyszerre kettõvel nem menne. Hisz ez olyan mint heteronál a két csaj. Ez megcsalás és tiszteletlenség mindkét partnereddel szembe.

Én is biszex vagyok, de egyszerre kettõvel nem menne. Hisz ez olyan mint heteronál a két csaj. Ez megcsalás és tiszteletlenség mindkét partnereddel szembe.
Biszexuálisnak hívják azt, akit a nõk és a férfiak is felizgatntak. Sajno sokszor rosszabb helyzetbe kerülnek, mint a homoszexuálisok, mert a melegek nem értik, miért nem tudják elhatározni magukat, a heterók pedig azt, miért vannak buzikkal is. Sajnos azt kell mondanom, hogy a jelenlegi helyzetben mindenképpen döntened kell, ugyanis tartós kapcsolatban senki sem szereti, ha megcsalják, akár nõvel, akár férfivel. Ha bármelyik kapcsolatodat hosszú távon folytatni akarod, mindenképpen monogámiára kell törekedned, így valahogy döntened kell. Ne izgulj, ez a heterók és a homokosok esetében is így van, egy normális kapcsolatba csak két ember fér bele.
Már ne haragudj, de tök undorító, h a palid seggébe vagy, aztán hazamész és megdugod a barátnõdet. Az ilyenektõl a hányinger kerülget! És közlöm, hogy nem a melegek és a bisexek ellen van kifogásom, hanem hogy ezt így csinálod!
Most miért vagytok vele ilyenek? ... Én is biszex vagyok, és én is szoktam úgy, hogy egyszerre van pasim és csajom is. Vagy tudnak egymásról, vagy nem. ;) Azt pedig csak te tudod, hogy meleg vagy vagy biszex. Mindkettõt kívánod? mindkettõt szereted, vagy szeretted?
Biszex vagy (bár ezt neked kellene tudnod nem nekünk) és egy hülye seggfej is vagy ha a titokban pasit tartasz, a barátnõd meg mit sem sejt. Én is bi vagyok, de nem kavarnék kettõvel egyszerre, ez undorító, az ilyeneket mint te baltával ölném sorra...
Csatlakozok az elõttem hozzászólóhoz.Nekem sincs semmi bajom de amikor két pasi egymás seggében mászkál utána megy a csajhoz komolyan udorító és nem higénikus.A barátnõd igy könnyen elkaphat mindenféle fertõzést meg te is.
Jesszus, ez rosszabb mintha azonos nemûvel csalnád, hisz így még nem is lehet versengeni, azonkívül tényleg rohadt undorító, hogy egyszerre dugod a barátod és a barátnõd, szállj már magadba ember! Nem kapsz hányingert amikor tükörbe nézel? Döncsd el a pasival, vagy a csajjal maradsz? Ne csalj egyszerre kettõt!
Igen, rosszul. Ez aberáció.
Pff magyarázzátok má el hogy 1 férfi hogy izgulhat fel 1 férfire??? EZ UNDORÍTÓ!!! szánalmasak vagytok ti homik és bi...ek SZÁNALOM!!! ó hogy fulladnátok meg mindanyian
A kérdező hozzászólása: Hát hogy meleg vagyok e vagy biszex

Mit tegyek ha Tetszik a barátnöm barátnöje és van neki barátja de sztem én is bejövök neki mert mikor megcsókolom a barátnőm mindig a szemembe néz már mint a barát nője és folytatás lennt?

mikor megkérdezi a barátnőm hogy szeretem-e először a barátnőjére néztem és utána mondtam hogy igen ilyenkor?

Legjobb válasz: :DD ide kell néhány feles :D

:DD ide kell néhány feles :D
Aljas ember vagy. átvered a barátnõdet, miközben azt mondod neki , hogy szereted. Megcsalod a szeme elõtt, játszol az érzéseiddel. A nõ meg kíváncsi vagyok miféle barát, ha így bánik a barátnõjével. A barátnõdet egyszerre csapja be a barátja és a saját barátnõje.Kegyetlen játékot ûzöl a "szerelmeddel". Nem szabad így lelkileg terrorizálni valakit.
lõdd fõbe magad...az a biztos.
A 4#-es válasz író le írta milyen ember leszel ha megteszed! Az a lány össze fog omlani! Nem egyszerû helyzet az biztos, de gondolkozz el rajta, hogy melyikõjüket szereted és téged melyik lány szeret viszont!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom h mit csináljak
Tök mindegy mit mondasz! Ebbõl jól nem tudsz kijönni hiszen a másik lány a barátnõje!! Tegyük fel összejössz a csajjal- a barátnõjével össze fog veszni aki meg az exed! Szerinted ebbõl lehetne kapcsolat, vagy csak inkább megcsalás alapon némi kicsapongás?
A kérdező hozzászólása: Kösz és akk mondajm hogy nem szeretlek vagy mi??
Az esélyeid: - elmondod és édes hármasban fogsz éjszakázni - elmondod a barátnõdnek aki felpofoz, a barátnõje közli veled, hogy semmi nem lesz- tehát 2-bõl semmi - a harmadik is ugyan ez csak a csaj barátja megpróbál beleütni a betonba Tehát szerintem simán próbáld meg! :)
mond!
A kérdező hozzászólása: Mondjam el neki vagy nem?
5, kommentelõ, megszakadtam ezen...:D én szétvernélek a barátnõd barátnõje barátja helyében.

Mit tegyek? A barátnőm a temetőben a sírol vett le 2 db db kb 100 ftos virágot egy nő feljelentette . És engem is bele kevertek az ugybe mert vele voltam . Én és a bárátnőm nemsoká 13 évesek leszünk

Legjobb válasz: Ez a lehetõ legnagyobb bûn, temetõbõl lopni, hihetetlen és elképesztõ, ne tegyél semmit, csak gondold végig, mit tettetek és milyen barátnõd van.

Ez a lehetõ legnagyobb bûn, temetõbõl lopni, hihetetlen és elképesztõ, ne tegyél semmit, csak gondold végig, mit tettetek és milyen barátnõd van.
Az elõttem szólónál a pont!
ez bizony sírrablás, majd a szüleidet elõveszik és szégyenkezhetnek miattad.neked nem kell tenni semmit ezzel kapcsolatban.
az ugye megvan, hogy nem a száz forint számít, hanem, hogy sírról lopott?!
meg is érdemlitek!!! hogy mertetek sírról virágot lopni? tisztában vagy azzal, hogy itt nem az anyagiak számítanak, hanem maga a tettnek a súlyossága? egy hallottól virágot lopni, olyan mint vak embert szakadékba vezetni halt már meg rokonod? tudod te egyáltalán, milyen szar érzés, mikor egyik szerettedrõl valaki pofátlan, aljas és undorító módon ellopja azt a virágot, amit te nagy szeretettel és gondoskodással vittél oda? hánynom kell tõletek...
Cs betûvel kezdõdõ sincs. Mi olyan fura ezen?
az abc összes többi betûjével meg van?
Светлана
ha-ha-ha így én is tudok, Саша, Соня xD
A kérdező hozzászólása: Hát mert megkérdeztem.___. azért mert nekem furcsa.>< és ezen akadt meg a szemem aztán gondoltam megkérdezem, ha már mások olyanokat kérdeznek hogy egy gyõzike-kiszel tünde csatában ki nyerne? ez értelmesebbnek tûnt egy fokkal... azt hiszem.xD
Nagyon gáz. Levegõ sem jár neked.
Aha szal azért kéne egy csaj h megmutogasd az osztálytársaidnak h már te se vagy lúzer? Hát sztem ez nagyobb gáz :D Egyébként te miért nem mentél velük szórakozóhelyekre?
Ebben a korban hogy lehetne már ez gáz? Basszus, nem olyan rég voltam 15 éves, mi mégis még csak tervezgettük ilyen korban, hogy majd hova járunk bulizni.
Lajosmizsén laksz?
ja lemaradt a 14/l mert én taliznék veled
A kérdező hozzászólása: debreceni lakos vagyok.köszi hogy ilyen gyorsan válaszoltatok, megnyugodtam.
15 évesen mit akarsz [email protected]!Idõsebb csajok úgyse állnak szóba veled a 15 év alattiak meg még gyerekek!Az osztálytársaid nagy része meg csak azt hazudta hogy volt már nõvel!
Az nem egy EREDMÉNY, vagy ERÉNY, hogy volt már nõd, illetve hogy hány. Ha kölcsönösen beleszerettek egymásba egy lánnyal, akkor lesz barátnõd - ha nem, úgy ne is legyen, mert annak nincs értelme. Tanulj, légy ápolt, add önmagad - a többi jön magától. Persze nem árt elmenni valami buliba is, mert ott könnyebb ismerkedni. Egyszerûnek tûnik? Az is! Ha nem görcsölsz ezen, elõbb összejön.

Van olyan oldal ahol barátnőt lehet keresni? Aki szintén egyedül van mint én és elmenne valahova szórakozni. Nő vagyok én is! 30 körüliek

Legjobb válasz: LOVE.HU ,ONLY YOU PROBÁLD EZEKEN AZ OLDALAKON VAGY ÜSD BE A GOOGLEBA A TÁRSKERESÕ KLUB SZÓT VALAMIT BIZTOS ADD KI

LOVE.HU , ONLY YOU PROBÁLD EZEKEN AZ OLDALAKON VAGY ÜSD BE A GOOGLEBA A TÁRSKERESÕ KLUB SZÓT VALAMIT BIZTOS ADD KI
volt már itt 1 harminc köüli nõci, aki barátnõt keresett

Barátnőm amikor elélve érzem hogy a hüvelyéből mint egy kis gömg folyadékot bocsájt ki, szex után amikor elmegy a wcre átlátszó folyadék jön ki belőle. Ennek közze van a női sqirthez?

Legjobb válasz: Nem, ez csak méhnyaknyák, minden nõnél termelõdik, állaga és mennyisége a ciklus során változik. A spriccelõs orgazmus során áttetszõ folyadék távozik, de nem minden nõ képes rá.

Nem, ez csak méhnyaknyák, minden nõnél termelõdik, állaga és mennyisége a ciklus során változik. A spriccelõs orgazmus során áttetszõ folyadék távozik, de nem minden nõ képes rá.
hüvelyváladék.
nem ahhoz van köze, mert az ott az adott pillanatban jön, ha dugás közben lenne, akkor ragadnál Te is, bõven olyan lennél N
A kérdező hozzászólása: szex közben van amikor õ elmegy érzem én is mintha teljesen elfolyna belülrõl!Nöi orgazmusnál van ilyen??
igen, de nem belülrõl, hanem kifolyik, ezért ragadnál Te is de ez sincs mindenkinél, N
A kérdező hozzászólása: létezik hogy õ így megy el??mert mindig akkor van csak amikor elmegy!És ha kihúznám menet közben lehet spriccelne??vagy az nem hüvelyi??

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!