Találatok a következő kifejezésre: Barátnő az ember Miért van az (5 db)

Miért van az, hogy akarok is barátnőt, és nem is? Az emberek miért értékelik túl a párkapcsolat szerepét az életben?

Néha jó lenne valakivel beszélgetni, de én tökéletesen megvagyok enélkül is. Miért annyira furcsa másoknak, hogy nincs senkim? Ezzel van valami baj? És miért van az, hogy a szex olyan fontos? Miért mondják, hogy ez a párkapcsolat alapja? Olyan fontos, hogy nélküle nem is ér semmit a kapcsolat? (mert ha ezen áll vagy bukik a dolog, akkor nem is olyan nagy szám ez a párkapcsolatosdi)

Legjobb válasz: Hát ha nem is a szex,de maga az intimitás fontos egy kapcsolatban.Összebújás,szerelmes ölelés és csók is nagyon fontos.Ha ezt még szex is kíséri,akkor kb lottó ötös szerintem. Én is elvagyok egyedül,de esténként rámtör az, hogy jó lenne valaki befeküdne mellém az ágyba.Nem is a szex miatt,csakúgy, hogy ne legyek egyedül.Napközben nem jut eszembe például ez. Szóval érdekes téma:)

Hát ha nem is a szex, de maga az intimitás fontos egy kapcsolatban.Összebújás, szerelmes ölelés és csók is nagyon fontos.Ha ezt még szex is kíséri, akkor kb lottó ötös szerintem. Én is elvagyok egyedül, de esténként rámtör az, hogy jó lenne valaki befeküdne mellém az ágyba.Nem is a szex miatt, csakúgy, hogy ne legyek egyedül.Napközben nem jut eszembe például ez. Szóval érdekes téma:)
A kérdező hozzászólása: A leírtak 75-80%-a igaz rám. Nagyjából pontos képet festett le.
És elolvastad? Szerinted mennyire jellemzõ rád? 21F
A kérdező hozzászólása: Kitöltöttem a tesztet! http://mbti.tarhely.biz/tipusok/sp/istp/jellemzes Ez az eredményem.
Az "Ezt nekem tudnom kell.." és hasonló mondatok gyakoriak lennének, úgy érzem. Na most ez nem igaz, ha van valami amit nem akarsz megosztani a barátnõddel azt mondod, nem szeretnék most errõl beszélni, akkor megvárja amíg magadtól elmondod, ha elmondod.
Nem tudom már ki kérdezte a csillagjegyem, de bika vagyok. Jellemrajz pedig 85-90%-ban illik rám... Nem mintha ennek különösebb jelentõséget tulajdonítanék... Unalmas perceimben van hogy vetek rá egy pillantást :) Minap a tenyérjóslásról olvasgattam, hát gyereke, ékbekiáltó átbaszás... Égbekiáltó... Inkább töltsetek ki egy személyiség tesztet :) Ez sokkal többet elárul: http://mbti.tarhely.biz/tesztek/teszt_94 Aztán osszátok meg az eredményt! :D 21F
A kérdező hozzászólása: Így egybõl furcsa, és abnormális lettem. :)
Nekem már volt több párkapcsolatom is, rövid is, hosszú is.A leghosszabb 2év. De hogy a kérdezõnek még nem volt, így már nem tudom hova tenni a kérdését és a véleményét...
A kérdező hozzászólása: És eddig még arra sem szorultam rá, hogy anyagi vagy kényelmi megfontolásokból bútorozzak össze valakivel.
A kérdező hozzászólása: Vannak barátaim, de õk nem faggatóznak. Ha valamit meg akarok tartani magamnak, akkor az úgy is marad. Egy párkapcsolatban viszont ez így nem mûködne. Az "Ezt nekem tudnom kell.." és hasonló mondatok gyakoriak lennének, úgy érzem. Nem mintha olyan sok és fontos titkom lenne, de akkor sem akarom kiszolgáltatni magamat senkinek. Itt a gyakorin is elég sok pletykálódós barát, barátnõ, férj, feleség van.. akikben valaki szintén megbízott. (Meg lettek csalva, elárulva, nemi fertõzésekkel megajándékozva, stb.)
Na :) Nálam is hasonló képp van. Én ez vagyok: http://mbti.tarhely.biz/tipusok/sj/istj/jellemzes Még a munkaterület is optimális, lévén rendszergazda vagyok ami megfelel a hálózati adminnal :D Viszont a tiedben is volt ami stimmelt rám. Azthiszem a második bekezdés volt. :) 21F
Én is megcsináltam.A munka nem stimmel :D A többi igen, fõleg a magánélet.
Jóéjt! 21F
A kérdező hozzászólása: Jó éjt! :)
na de megyek jó éjt:)
meg az elejébe beleolvastam a kérdezõébe, az alapján is ugyanaz :D 24N
%-ban tök ugyanaz, mint a kérdezõnek :D
01:20: Igen, az eredményt oszd meg, kíváncsivá tettél! :D 21F
A kérdező hozzászólása: És neked melyik típus lett az eredmény?
Rák???? :O Kár!!!! :(
Titkok ? miröl beszélünk ? Nektek barátoto se volt soha ?
Ez azért van mert.... Szeretlek is meg nem is. Tudod, így van ez.
Cselesen próbálod tagadni, hogy aszexuális vagy kedves kérdezõ.
Elsõ válaszolóval nagyon egy véleményen vagyok. Nálam is ugyan ez van. Frankón meg vagyok kapcsolat nélkül, ahogy eddig is megvoltam, de néha fõként este azért rám is rámtör ez az egész amit leírt. És akkor jön az, hogy megérné-e kapcsolatot kezdeni pusztán ennek a szükségletnek kielégítésére. Nem nagyon... Legalábbis eddíg így véltem, de lassan kedzem meggondolni magam :D 21F
Na akkor itt a válasz xD Én is olyan vagyok, mint te. A kulcsszó. MEGNYÍLT A SZEMED!
Ha kiveszem a szexet, akkor marad a kapcsolat, az hogy van valakivel együttlenni, nem csak a monitort bámulom....
A kérdező hozzászólása: De szerintem ez a szûk látókör nem csak a tinikre jellemzõ. Régen én is hülyének, különcnek néztem azokat, akik egyedül éltek, de azóta "megnyílt a szemem". Most talán még azt is el tudom képzelni, hogy én is egyedül maradok. (Nem, nem azért, mert nem találok magamnak senkit, hanem azért, mert még olyannal nem találkoztam, akitõl többet akarnék.)
Én úgy vagyok vele, hogy amíg egyedül vagyok, addig kiélvezem az egyedüllétet. Aztán jöjjön, aminek jönnie kell, és akkor, amikor jönnie kell :) .
Ha meg tinikrõl van szó, akkor szerintem az imázsukkal lehet valami gond.
Kérdezõ: Bak jegyében születtél?
Húú most mindjárt kiderül, hogy az asztrológia valós tudomány ...
A kérdező hozzászólása: Nem hinném, hogy aszexuális vagyok. Nekem is tetszenek a szép nõk. (Férfi vagyok, ha nem derült volna ki.) Izgatnak szexuálisan is, de nem kívánok intim kapcsolatba lépni senkivel. Nem akarok a titkaimról beszélni, és úgy indokolatlanul közel engedni magamhoz valakit. És nincs kedvem energiát ölni abba, hogy találjak valakit, majd ha találtam, akkor az õ szórakoztatásába, vele való veszekedésbe. Így sokkal egyszerûbb az élet, és nem tudom, hogy másoknak miért ad ez akkora pluszt, hogy megérje csinálni. Persze-persze jó dolog, de beszélgetni barátként is lehet a nõkkel. Csak a szexért viszont bolond lennék vállalni bármilyen kötelezettséget.
#1 vagyok, és amúgy rák! Ezzel pedig totál ugyanígy vagyok: ". Nem akarok a titkaimról beszélni, és úgy indokolatlanul közel engedni magamhoz valakit. " 24N
A kérdező hozzászólása: Tévedsz, én nem akarok senkit téríteni. :D Inkább arra voltam kíváncsi, hogy másoknak miért annyira fontos, hogy legyen valakijük. De eddig nem tudta megmagyarázni senki, hogy miért az. És én sem, hogy nekem miért nem. Eddig még nem volt senkim, és lehet hogy ezért van ez. De... ha nem vagyok szerelmes, nem kell igazán senki, akkor miért keressek valakit? Hogy legyen? Talán értitek, hogy mire gondolok. Ha nincs egy olyan, akire szükségem van, akkor miért válogassak?
Egyébként hinni én sem hiszek az asztrológiában, de azt tapasztalom hogy az emberek úgy viselkednek, ahogy a jegyük alapján kellene. :)
Hát én is hasonló vagyok kis eltérésekkel, szintén bak.
Pasi vagyok , full hetero, és az a véleményem, hgoy az ember társaslény, de naon ráérek per pill, gyözz meg az elveidröl, és elismerem hogy neked van igazad.
A kérdező hozzászólása: Igen, a Bak jegyében születtem. (De én ezekben a dolgokban sem hiszek. :D) Hátha neked ez többet elárul, mint nekem.
Kérdezzük meg #1 és #8 válaszolót is, már lassan minta... :)
Abszolút szimpatikus hozzáállás:) én is csak gyõzök csodálkozni azokon, akik benne maradnak egy rossz kapcsolatban is csak, hogy ne legyenek egyedül. vagy azokat akik lelúzerezik magukat, mert nem megy a barátnõ " szerzés"...egyáltalán ez a szó, hogy szerzés vicces:D én is úgy vagyok vele, hogy leéldegélem én szinglin is az életem, köszönöm szépen, ha meg mégis szembejön a társ, hát az a bonúsz:D 23/l
Most csak annyit írnék, hogy én sem értem azokat, akiknek az életük azon bukik, hogy van-e párkapcsolata vagy sem. Szerintem õk sem értik magukat, becsapják magukat. Vagy magányosak nagyon és elborult már az agyuk egy picit. Nem olyan értelemben, hogy hülyék.

Miért van az, hogy vannak bizonyos emberek, akik úgy bánnak velem, mintha már lett volna barátnőm? Õk ezek szerint helyes fiúnak tartanak?

Mert sok lány gúnyolt már ki a külsőm miatt, így sosem volt önbizalmam a csajozásban, nem is hiszem, hogy van lány, akinek én tetszenék, pedig néha történtek már fura dolgok, amik arra utaltak, hogy talán tetszem lányoknak, de nem vagyok benne biztos, lehet ez is csak gúnyolódás volt.

Legjobb válasz: Én ocsmány vagyok, alacsony és dagadt, szóval nálam az ilyen dolog kizárt. Tõlem minden lány undorodik.

Én ocsmány vagyok, alacsony és dagadt, szóval nálam az ilyen dolog kizárt. Tõlem minden lány undorodik.
engem gyerekkoromban csúfoltak a szeplõim miatt, aztán 16 évesen egy srác azok miatt zúgott belém. :-) szóval így megy ez. Az van, hogy van, akinek tetszel, van, akinek nem. nem lehet és nem is kell mindenkinek megfelelni. fõ a pozitív kisugárzás és életszemlélet. :-)
Nem is tudtam volna jobban leírni az elõzõ válaszolónál! Én is csak ennyit akartam írni. Ne add fel! Biztos, hogy lesz majd olyan lány, aki nagyon szépnek tart és vonzónak, mert mindenkinek más az ízlése és mindenki mást tart jónak. Úgyhogy én drukkolok!

Miért van az hogy időnként ha hív a barátnőm vagy ha én hívom valami idegen ember szólal meg a telefonba?

Barátnőm szlovák, szlovák telefonról is hívta az én T-mobilosom, és nem tudom miért de valaki más veszi fel. Pedig telefonkönyvből hív...és máskor meg jó. Velem is előfordult már, reggel.

Legjobb válasz: Ezt személyesen kellene leülnötök megbeszélni..

Ezt személyesen kellene leülnötök megbeszélni..
Van erre szakszó: crosstalk. Sajnos néha elõfordul, hogy összekeverednek az idõrések a beszélgetések alatt. Errõl sem te, sem a barátnõd nem tehet. Valamelyik szolgáltató eszköze hibázik.
Szia! Barátnõd melyik szolgáltatónál van? Mi is hasonló cipõben járunk és nem bírunk rájönni hol lehet a gond... Kicsit néha már rémísztõ. Sokszor olasz, meg mindenféle nemzetiségûek veszik fel, sokszor olyan mintha felvennék és süket a telefon, sokszor pedig nem érem el mintha ki lenne kapcsolva és automata magyaráz benne idegen nyelven. 5-bõl 3x tuti ez van... Sikerült kiküszöbölni valahogyan a hibákat? Én felvidéki vagyok O2-s, párom magyarországi és T-mobilos.


Barátnő az ilyen ember? Miért van az hogy ha születik egy gyerek akkor minden régi barát lefarcol a fenébe?

Gyerek korunk óta ismerjük egymást a barátn?mmel.Egy oviba,álltalánosba és szakmunkásba jártunk.Együtt buliztunk és minden megbeszéltünk.Szóval sülve-f?ve együtt voltunk.Ezért is fáj nekem nagyon,hogy mióta megszületett a kislányom már 1 éve,egyetlen egyszer volt nálunk látogatóba csak.Amikor meg felhív mindig mondja,hogy majd a jöv?héten átjön hozzánk.Nagyon rosszul esik.Õk is nemsokára babát szeretnének és én mondtam,hogy szívesen segítek bármiben neki,de ezekután már nem tudom,hogy mitév? legyek mert legszívesebben elsírnám magam olyan dühös vagyok rá.vajon mért csinálja ezt,hiszen én azt hittem,hogy mindig nagyon jóban leszünk?és mért van az hogyha születik egy gyerek akkor minden régi barát lefarcol a fenébe?

Legjobb válasz: Van benne valami! Én még "csak" terhes vagyok,és érzékelem!De a legjobb az volt,hogy a barátnõmmel mentem egy kocsial valahova,és ment egy jó kis pörgõs mai sláger,és megkérdezte,hogy kapcsoljon-e el,hogy már biztos más zenét szeretek?!Hát miért szeretnék más zenét????Szerintem azt hiszik a terhesség álltal hipp-hopp más emberek leszünk és megszûnünk saját magunknak lenni!Nem értem én se!!!

Van benne valami! Én még "csak" terhes vagyok, és érzékelem!De a legjobb az volt, hogy a barátnõmmel mentem egy kocsial valahova, és ment egy jó kis pörgõs mai sláger, és megkérdezte, hogy kapcsoljon-e el, hogy már biztos más zenét szeretek?!Hát miért szeretnék más zenét????Szerintem azt hiszik a terhesség álltal hipp-hopp más emberek leszünk és megszûnünk saját magunknak lenni!Nem értem én se!!!
Az 1-õ vagyok megint! Szerintem kezdünk unalmasak lenni, mert nem járunk velük bulizni, inni, stb..!És mivel õk járnak másokkal, mi nem illünk az életükbe, és lassan lemaradnak!De szerintem ezek nem is igazi barátok!
Tõlem már akkor lepattantak a "barátnõk", amikor megismertem a Szerelmemet. Egyszerûen nem tudták kezelni a helyzetet, hogy nekem a párom lett a legfontosabb az életemben. A babókkal ugyanez lehet a helyzet. Tisztelet a kivitelnek. 36 hetes kismami
Szerintem sokan azt hiszik, l hogy mostmár a babád teljesen kitölti az életedet, és ezért zavarnának. Biztosan vannak, akik nem azért hanyagolnak, mert nem érdekled õket, hanem mert nem akarnak zavarni. Lehet, hogy a barátnõd is így van vele. Mondd meg neki, hogy ugyanolyan fontos neked a barátságotok, és hogy szeretnéd gyakrabban látni, mert egyáltalán nem zavar! A másik lehetõség, hogy úgy érzi, már nem találná meg a közös hangot, mert Neked már a babád, a családod a legfontosabb, õ meg attól tart, hogy már csak errõl tudsz beszélgetni. Esetleg ha a telefonos beszélgetéseitek során tényleg ez a fõ téma, akkor nem tud mit kezdeni vele, kellemetlen neki, hogy õ még ehhez nem nagyon tud hozzászólni. Ezek szerintem azok a lehetõségek, amik akkor vannak, ha nem az érdektelenség miatt tûnik el egy barát.
Én is pont ebben a cipõben járok, csak az én lányom még csak 4 hónapos. Amióta bejelentettem hogy babám lesz, magasívbõl leszarja a fejemet. Én vagyok az elsõ a barátaim közül aki férjhez mentem és kisbabám lett. ELõször akkor kezdtünk el távolodni mikor a férjem megkérte a kezem, mintha egy feleségnek nem szabadna eljárnia itthonról. És mikor megtudták hogy terhes vagyok, utána már fel sem hívtak. Én próbálkozom, küldök képeket és helyzetjelentést, hátha meggondolják megukat. Lehet, ha egyszer õk is babásak lesznek rájönnek milyen magányos is lehet az ember.
Mert a baratnod nem hiszem hogy a pelenkàzàsrol szeretne veled beszelni! Ismerek egy-ket kismamat, aki csak arrol tud beszelni hogy mikor sz..rt a gyerek! hat koszi erre nem vagyok kivancsi!
Szia! Saját példámat tudom elmondani neked. Két barátnõm szült, egyikkel szûnt meg a kapcsolatom. Õ tényleg nem tudodd semmi másról sem beszélni, csak az úgymond kakis pelenka sztori ment mindig. Az én mondanómra nem volt kiváncsi egyátalán. A másik legjobb barátnõm tiszteletben tartja, hogy nem vagyok gyerekcentrikus, de én is meghallgatom az õ mondanivalóját. Nem lehet hogy tényleg túlterhelted õket a gyerektémával?

Miért néznek rám furcsán az emberek mikor megtudják hogy a barátnőm és én köztem kicsit több mimt 200km-er van? Lent

hogy tudnám ezt úgy felvezetni annak aki kérdezi hogy ne nézzen h*lyének hogy 17évesen nem keresek magamnak másik nőt? És nektek mi a véleményetek egy távkapcsolatrol? 17/f

Legjobb válasz: Egyáltalán ez hogy jön szóba? - Van barátnõd? - Igen, van. - És hol lakik? Vagy hogy?

Egyáltalán ez hogy jön szóba? - Van barátnõd? - Igen, van. - És hol lakik? Vagy hogy?
17 évesen "nõt".....
Biztosan csodálkoznak, hogy mi az a kétszáz kilométerer..
200 km van! A km kilométer!
200 km nem sok. Ha szereted, akkor hagyd rájuk, és legyél bátran a csajsziddal.
Muhaha ez nem tavkapcsolat :) koztunk 1400 km van :) de mar nem sokaig ♡ Aki ebbe kot bele, az irigykedik a kapcsolatodra ;)
Távkapcs?? Szar film volt... Amúgy ez a km-er ez brutál. Amúgy tudod, hány m-er egy zsiráf? Vagy te hány kg-amm vagy? Vagy, hogy 30.000 vagy 300.000 L-er? Egy utolsó kérdés: Ennyi baromságot hány ó-ra alatt írsz meg?
Ahány ember, annyi féle dologra néz furcsán. Nem tudsz olyat csinálni, amire senki nem néz furcsán. Tegyél le errõl a célodról, ha nyugodt közérzetet akarsz!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!