Találatok a következő kifejezésre: Barátnő az ember Miért (13 db)

Miért van az, hogy akarok is barátnőt, és nem is? Az emberek miért értékelik túl a párkapcsolat szerepét az életben?

Néha jó lenne valakivel beszélgetni, de én tökéletesen megvagyok enélkül is. Miért annyira furcsa másoknak, hogy nincs senkim? Ezzel van valami baj? És miért van az, hogy a szex olyan fontos? Miért mondják, hogy ez a párkapcsolat alapja? Olyan fontos, hogy nélküle nem is ér semmit a kapcsolat? (mert ha ezen áll vagy bukik a dolog, akkor nem is olyan nagy szám ez a párkapcsolatosdi)

Legjobb válasz: Hát ha nem is a szex,de maga az intimitás fontos egy kapcsolatban.Összebújás,szerelmes ölelés és csók is nagyon fontos.Ha ezt még szex is kíséri,akkor kb lottó ötös szerintem. Én is elvagyok egyedül,de esténként rámtör az, hogy jó lenne valaki befeküdne mellém az ágyba.Nem is a szex miatt,csakúgy, hogy ne legyek egyedül.Napközben nem jut eszembe például ez. Szóval érdekes téma:)

Hát ha nem is a szex, de maga az intimitás fontos egy kapcsolatban.Összebújás, szerelmes ölelés és csók is nagyon fontos.Ha ezt még szex is kíséri, akkor kb lottó ötös szerintem. Én is elvagyok egyedül, de esténként rámtör az, hogy jó lenne valaki befeküdne mellém az ágyba.Nem is a szex miatt, csakúgy, hogy ne legyek egyedül.Napközben nem jut eszembe például ez. Szóval érdekes téma:)
A kérdező hozzászólása: A leírtak 75-80%-a igaz rám. Nagyjából pontos képet festett le.
És elolvastad? Szerinted mennyire jellemzõ rád? 21F
A kérdező hozzászólása: Kitöltöttem a tesztet! http://mbti.tarhely.biz/tipusok/sp/istp/jellemzes Ez az eredményem.
Az "Ezt nekem tudnom kell.." és hasonló mondatok gyakoriak lennének, úgy érzem. Na most ez nem igaz, ha van valami amit nem akarsz megosztani a barátnõddel azt mondod, nem szeretnék most errõl beszélni, akkor megvárja amíg magadtól elmondod, ha elmondod.
Nem tudom már ki kérdezte a csillagjegyem, de bika vagyok. Jellemrajz pedig 85-90%-ban illik rám... Nem mintha ennek különösebb jelentõséget tulajdonítanék... Unalmas perceimben van hogy vetek rá egy pillantást :) Minap a tenyérjóslásról olvasgattam, hát gyereke, ékbekiáltó átbaszás... Égbekiáltó... Inkább töltsetek ki egy személyiség tesztet :) Ez sokkal többet elárul: http://mbti.tarhely.biz/tesztek/teszt_94 Aztán osszátok meg az eredményt! :D 21F
A kérdező hozzászólása: Így egybõl furcsa, és abnormális lettem. :)
Nekem már volt több párkapcsolatom is, rövid is, hosszú is.A leghosszabb 2év. De hogy a kérdezõnek még nem volt, így már nem tudom hova tenni a kérdését és a véleményét...
A kérdező hozzászólása: És eddig még arra sem szorultam rá, hogy anyagi vagy kényelmi megfontolásokból bútorozzak össze valakivel.
A kérdező hozzászólása: Vannak barátaim, de õk nem faggatóznak. Ha valamit meg akarok tartani magamnak, akkor az úgy is marad. Egy párkapcsolatban viszont ez így nem mûködne. Az "Ezt nekem tudnom kell.." és hasonló mondatok gyakoriak lennének, úgy érzem. Nem mintha olyan sok és fontos titkom lenne, de akkor sem akarom kiszolgáltatni magamat senkinek. Itt a gyakorin is elég sok pletykálódós barát, barátnõ, férj, feleség van.. akikben valaki szintén megbízott. (Meg lettek csalva, elárulva, nemi fertõzésekkel megajándékozva, stb.)
Na :) Nálam is hasonló képp van. Én ez vagyok: http://mbti.tarhely.biz/tipusok/sj/istj/jellemzes Még a munkaterület is optimális, lévén rendszergazda vagyok ami megfelel a hálózati adminnal :D Viszont a tiedben is volt ami stimmelt rám. Azthiszem a második bekezdés volt. :) 21F
Én is megcsináltam.A munka nem stimmel :D A többi igen, fõleg a magánélet.
Jóéjt! 21F
A kérdező hozzászólása: Jó éjt! :)
na de megyek jó éjt:)
meg az elejébe beleolvastam a kérdezõébe, az alapján is ugyanaz :D 24N
%-ban tök ugyanaz, mint a kérdezõnek :D
01:20: Igen, az eredményt oszd meg, kíváncsivá tettél! :D 21F
A kérdező hozzászólása: És neked melyik típus lett az eredmény?
Rák???? :O Kár!!!! :(
Titkok ? miröl beszélünk ? Nektek barátoto se volt soha ?
Ez azért van mert.... Szeretlek is meg nem is. Tudod, így van ez.
Cselesen próbálod tagadni, hogy aszexuális vagy kedves kérdezõ.
Elsõ válaszolóval nagyon egy véleményen vagyok. Nálam is ugyan ez van. Frankón meg vagyok kapcsolat nélkül, ahogy eddig is megvoltam, de néha fõként este azért rám is rámtör ez az egész amit leírt. És akkor jön az, hogy megérné-e kapcsolatot kezdeni pusztán ennek a szükségletnek kielégítésére. Nem nagyon... Legalábbis eddíg így véltem, de lassan kedzem meggondolni magam :D 21F
Na akkor itt a válasz xD Én is olyan vagyok, mint te. A kulcsszó. MEGNYÍLT A SZEMED!
Ha kiveszem a szexet, akkor marad a kapcsolat, az hogy van valakivel együttlenni, nem csak a monitort bámulom....
A kérdező hozzászólása: De szerintem ez a szûk látókör nem csak a tinikre jellemzõ. Régen én is hülyének, különcnek néztem azokat, akik egyedül éltek, de azóta "megnyílt a szemem". Most talán még azt is el tudom képzelni, hogy én is egyedül maradok. (Nem, nem azért, mert nem találok magamnak senkit, hanem azért, mert még olyannal nem találkoztam, akitõl többet akarnék.)
Én úgy vagyok vele, hogy amíg egyedül vagyok, addig kiélvezem az egyedüllétet. Aztán jöjjön, aminek jönnie kell, és akkor, amikor jönnie kell :) .
Ha meg tinikrõl van szó, akkor szerintem az imázsukkal lehet valami gond.
Kérdezõ: Bak jegyében születtél?
Húú most mindjárt kiderül, hogy az asztrológia valós tudomány ...
A kérdező hozzászólása: Nem hinném, hogy aszexuális vagyok. Nekem is tetszenek a szép nõk. (Férfi vagyok, ha nem derült volna ki.) Izgatnak szexuálisan is, de nem kívánok intim kapcsolatba lépni senkivel. Nem akarok a titkaimról beszélni, és úgy indokolatlanul közel engedni magamhoz valakit. És nincs kedvem energiát ölni abba, hogy találjak valakit, majd ha találtam, akkor az õ szórakoztatásába, vele való veszekedésbe. Így sokkal egyszerûbb az élet, és nem tudom, hogy másoknak miért ad ez akkora pluszt, hogy megérje csinálni. Persze-persze jó dolog, de beszélgetni barátként is lehet a nõkkel. Csak a szexért viszont bolond lennék vállalni bármilyen kötelezettséget.
#1 vagyok, és amúgy rák! Ezzel pedig totál ugyanígy vagyok: ". Nem akarok a titkaimról beszélni, és úgy indokolatlanul közel engedni magamhoz valakit. " 24N
A kérdező hozzászólása: Tévedsz, én nem akarok senkit téríteni. :D Inkább arra voltam kíváncsi, hogy másoknak miért annyira fontos, hogy legyen valakijük. De eddig nem tudta megmagyarázni senki, hogy miért az. És én sem, hogy nekem miért nem. Eddig még nem volt senkim, és lehet hogy ezért van ez. De... ha nem vagyok szerelmes, nem kell igazán senki, akkor miért keressek valakit? Hogy legyen? Talán értitek, hogy mire gondolok. Ha nincs egy olyan, akire szükségem van, akkor miért válogassak?
Egyébként hinni én sem hiszek az asztrológiában, de azt tapasztalom hogy az emberek úgy viselkednek, ahogy a jegyük alapján kellene. :)
Hát én is hasonló vagyok kis eltérésekkel, szintén bak.
Pasi vagyok , full hetero, és az a véleményem, hgoy az ember társaslény, de naon ráérek per pill, gyözz meg az elveidröl, és elismerem hogy neked van igazad.
A kérdező hozzászólása: Igen, a Bak jegyében születtem. (De én ezekben a dolgokban sem hiszek. :D) Hátha neked ez többet elárul, mint nekem.
Kérdezzük meg #1 és #8 válaszolót is, már lassan minta... :)
Abszolút szimpatikus hozzáállás:) én is csak gyõzök csodálkozni azokon, akik benne maradnak egy rossz kapcsolatban is csak, hogy ne legyenek egyedül. vagy azokat akik lelúzerezik magukat, mert nem megy a barátnõ " szerzés"...egyáltalán ez a szó, hogy szerzés vicces:D én is úgy vagyok vele, hogy leéldegélem én szinglin is az életem, köszönöm szépen, ha meg mégis szembejön a társ, hát az a bonúsz:D 23/l
Most csak annyit írnék, hogy én sem értem azokat, akiknek az életük azon bukik, hogy van-e párkapcsolata vagy sem. Szerintem õk sem értik magukat, becsapják magukat. Vagy magányosak nagyon és elborult már az agyuk egy picit. Nem olyan értelemben, hogy hülyék.

Miért tartják az emberek furcsának és miért bámulnak meg bennünket? A barátnőmmel aki kissé magasabb (6cm). Én 180 vagyok, és azt gondolom ez a magasság különbség még elmegy.

Legjobb válasz: Az emberek, fõleg Magyarországon, mindent megbámulnak és kibeszélnek, ami egy kicsit is eltér az átlagtól. Én pl. kövér vagyok, és volt egy elég vékony barátom, minket is úton-útfélen úgy néztek, mint egy szörnypárt. Ne törõdj az ostoba emberekkel, szeressétek egymást, ha ez a kis különbség titeket nem zavar. :)

Az emberek, fõleg Magyarországon, mindent megbámulnak és kibeszélnek, ami egy kicsit is eltér az átlagtól. Én pl. kövér vagyok, és volt egy elég vékony barátom, minket is úton-útfélen úgy néztek, mint egy szörnypárt. Ne törõdj az ostoba emberekkel, szeressétek egymást, ha ez a kis különbség titeket nem zavar. :)
Bizony, ne törõdjetek velük. :) Én is kövér vagyok, van párom, mackós típus, minket is megbámulnak, de nem érdekel, boldog vagyok vele, akinek meg nem tetszik tehet valamit. :) )
Ugyan, hadd bámuljanak, gondolj arra, hogy szegényekkel nem történik semmi érdekes, valamit bámulni kell :P Én már észre se veszem, ha megbámulnak - régebben zavart. Bár én _választottam_ a nem átlagos külsõt, úgyhogy "meg is érdemlem, " hogy bámulnak :D - Ti meg "kaptátok" :D De milyen hülyeség ez már most amiatt a 6 centi miatt ne jártatok volna? Ismerek olyan párt, ahol a fiú egy fejjel alacsonyabb. Nem mondom, hogy nem fura, de gyorsan meg lehet szokni :) Nekem a 164 centimmel nem volt ilyen gondom, hogy a srác alacsonyab lett volna, de szerintem ez nem lehet akadálya a kapcsolatnak.
Kicsit késõn válaszlok:D Én is magasabb vagyok a barátomnál, és igen minket is bámulnak.Nem érdekel, bámuljanak azért van a két szemük:) Látják hogy boldogság van és szerelem már 3 éve:) Nekik meg semmi érdekes nincs az életükbe:)
Szia! ÉS?? Mit számít , ha szeretitek egymást? Ismerek olyan házaspárt, ahol a férfi 2 fejjel alacsonyabb és boldogok. Elég szép magas a barátnõd, ez tény, de ha szeretitek egymást , ez legyen a legnagyobb problémátok!
Azért, mert ez a magasságkülönbség már nem az elmegy kategória, mert eleve már a fiúnak kellene magasabbnak lennie.De ha a te barátnõd nõnek tudja érezni magát melletted, te meg férfinek magad mellette, akkor semmi probléma, hagy bámuljanak.Szegény bnõdnek se lehet könnyû így pasit találni, sztem õ is örül, h legalább egy 180centist talált végre:D

Barátnő az ilyen ember? Miért van az hogy ha születik egy gyerek akkor minden régi barát lefarcol a fenébe?

Gyerek korunk óta ismerjük egymást a barátn?mmel.Egy oviba,álltalánosba és szakmunkásba jártunk.Együtt buliztunk és minden megbeszéltünk.Szóval sülve-f?ve együtt voltunk.Ezért is fáj nekem nagyon,hogy mióta megszületett a kislányom már 1 éve,egyetlen egyszer volt nálunk látogatóba csak.Amikor meg felhív mindig mondja,hogy majd a jöv?héten átjön hozzánk.Nagyon rosszul esik.Õk is nemsokára babát szeretnének és én mondtam,hogy szívesen segítek bármiben neki,de ezekután már nem tudom,hogy mitév? legyek mert legszívesebben elsírnám magam olyan dühös vagyok rá.vajon mért csinálja ezt,hiszen én azt hittem,hogy mindig nagyon jóban leszünk?és mért van az hogyha születik egy gyerek akkor minden régi barát lefarcol a fenébe?

Legjobb válasz: Van benne valami! Én még "csak" terhes vagyok,és érzékelem!De a legjobb az volt,hogy a barátnõmmel mentem egy kocsial valahova,és ment egy jó kis pörgõs mai sláger,és megkérdezte,hogy kapcsoljon-e el,hogy már biztos más zenét szeretek?!Hát miért szeretnék más zenét????Szerintem azt hiszik a terhesség álltal hipp-hopp más emberek leszünk és megszûnünk saját magunknak lenni!Nem értem én se!!!

Van benne valami! Én még "csak" terhes vagyok, és érzékelem!De a legjobb az volt, hogy a barátnõmmel mentem egy kocsial valahova, és ment egy jó kis pörgõs mai sláger, és megkérdezte, hogy kapcsoljon-e el, hogy már biztos más zenét szeretek?!Hát miért szeretnék más zenét????Szerintem azt hiszik a terhesség álltal hipp-hopp más emberek leszünk és megszûnünk saját magunknak lenni!Nem értem én se!!!
Az 1-õ vagyok megint! Szerintem kezdünk unalmasak lenni, mert nem járunk velük bulizni, inni, stb..!És mivel õk járnak másokkal, mi nem illünk az életükbe, és lassan lemaradnak!De szerintem ezek nem is igazi barátok!
Tõlem már akkor lepattantak a "barátnõk", amikor megismertem a Szerelmemet. Egyszerûen nem tudták kezelni a helyzetet, hogy nekem a párom lett a legfontosabb az életemben. A babókkal ugyanez lehet a helyzet. Tisztelet a kivitelnek. 36 hetes kismami
Szerintem sokan azt hiszik, l hogy mostmár a babád teljesen kitölti az életedet, és ezért zavarnának. Biztosan vannak, akik nem azért hanyagolnak, mert nem érdekled õket, hanem mert nem akarnak zavarni. Lehet, hogy a barátnõd is így van vele. Mondd meg neki, hogy ugyanolyan fontos neked a barátságotok, és hogy szeretnéd gyakrabban látni, mert egyáltalán nem zavar! A másik lehetõség, hogy úgy érzi, már nem találná meg a közös hangot, mert Neked már a babád, a családod a legfontosabb, õ meg attól tart, hogy már csak errõl tudsz beszélgetni. Esetleg ha a telefonos beszélgetéseitek során tényleg ez a fõ téma, akkor nem tud mit kezdeni vele, kellemetlen neki, hogy õ még ehhez nem nagyon tud hozzászólni. Ezek szerintem azok a lehetõségek, amik akkor vannak, ha nem az érdektelenség miatt tûnik el egy barát.
Én is pont ebben a cipõben járok, csak az én lányom még csak 4 hónapos. Amióta bejelentettem hogy babám lesz, magasívbõl leszarja a fejemet. Én vagyok az elsõ a barátaim közül aki férjhez mentem és kisbabám lett. ELõször akkor kezdtünk el távolodni mikor a férjem megkérte a kezem, mintha egy feleségnek nem szabadna eljárnia itthonról. És mikor megtudták hogy terhes vagyok, utána már fel sem hívtak. Én próbálkozom, küldök képeket és helyzetjelentést, hátha meggondolják megukat. Lehet, ha egyszer õk is babásak lesznek rájönnek milyen magányos is lehet az ember.
Mert a baratnod nem hiszem hogy a pelenkàzàsrol szeretne veled beszelni! Ismerek egy-ket kismamat, aki csak arrol tud beszelni hogy mikor sz..rt a gyerek! hat koszi erre nem vagyok kivancsi!
Szia! Saját példámat tudom elmondani neked. Két barátnõm szült, egyikkel szûnt meg a kapcsolatom. Õ tényleg nem tudodd semmi másról sem beszélni, csak az úgymond kakis pelenka sztori ment mindig. Az én mondanómra nem volt kiváncsi egyátalán. A másik legjobb barátnõm tiszteletben tartja, hogy nem vagyok gyerekcentrikus, de én is meghallgatom az õ mondanivalóját. Nem lehet hogy tényleg túlterhelted õket a gyerektémával?

Mióta megszületett a babám, a barátnők hirtelen eltávolodtak, nem hívnak, nem jönnek. Miért ilyenek az emberek? Attól, hogy gyermekem született még ugyanolyan vagyok, ugyanúgy vágyom a társaságra.

Az úgynevezett legjobb barátn?mmel rendszeresen tartottuk a kapcsolatot hosszú hosszú évek óta, most 1 éves a babám és még egyszer sem látta!!! Nemhogy nem látta, még a telefont sem emelte fel, csak az els? hónapban. Néhány kollegan?mmel is nagyon jóban voltunk, most mégsem jelentkeznek, így kicsit rossz érzésekkel megyek vissza a munkahelyemre.

Legjobb válasz: Ès te jelentkezel? te hívtad öket? kérdezted a legjobb barátnödet hogy átmenne? vagy elmenne veled sétálni vásárolni? hívtad a volt kolléganöket hogy ha legközelebb mennek közösen enni akkor te is elmennél? szerintem ök azt gondolják hogy te begubózodtál a gyerekkel, és neked az a fontos, ök nem zavarnak.

Ès te jelentkezel? te hívtad öket? kérdezted a legjobb barátnödet hogy átmenne? vagy elmenne veled sétálni vásárolni? hívtad a volt kolléganöket hogy ha legközelebb mennek közösen enni akkor te is elmennél? szerintem ök azt gondolják hogy te begubózodtál a gyerekkel, és neked az a fontos, ök nem zavarnak.
nálunk ugyanez a helyzet.a kolléganõim közül volt egy pár, akire azt hittem, hogy barátnõm.az elején hívogattak, jöttek, de kb fél éve nem jönnek, az egyiknél kb 3 hónapja várom, hogy visszahívjon.én hívogattam egy ideig hívtam õket, de aztán nem, én sem vagyok rosszabb, mint õk.az, hogy munkaidõ után eszükbe sem jut, hogy felhívjanak.és csak azt várják, hogy a kicsivel buszozzunk át a városon és menjünk be hozzájuk.én erre annyit mondtam, õk is tudják, hol lakunk, ha nagyon akarják, el tudnak jönni látogatni.de már hamarosan úgyis elköltözünk, hátha ott lesz valaki, akivel jóban lehetnék.csak tényleg sz.r érzés ez. aki meg legjobb barátnõnek tartja magát és 1 év alatt nem volt ideje elmenni a babádat, hát mindennek nevezném, csak nem barátnõnek.nincs a környékeden kisgyerekes anyuka, akivel tudnál barátkozni?
A kérdező hozzászólása: 10.32 ment a privi!
falun lakunk, de ha varosba laknek en sem vinnem a gyereket jatszoterre, az a sok rosszindulatu anyuka, a sok pletyka kiborito!nekem a legjobb baratnom 20km lakik tolunk mar amikor itthon van mert kulfoldon el, de most hogy itthon volt en voltam nala mert o nem tudott eljonni, nincs abbol semmi ha te megy, nincs az eloirva sehol hogy nekik kell menni mindig, azert mert neked babad van!6 honapos a babam de en mindenhova viszem magammal, baratnok, seta, kavezas, attol az elet nem all meg sot boldogabb hogy gyerek van.menj te ha ok nem mennek, persze 1*2* aztan ha neha nem mennek ok is akkor felejtoek, van millio egy mas ember aki pont a te baratsagodra var!
Nekem is van sajnos ilyen tapasztalatom. Fõleg a gyermektelenek távolodtak el. Az egykori legjobb barátnõmmel már annyira eltávolodtunk, hogy már nem is hiányzik, inkább haragszom rá. Egyetlen egyszer látta a lányomat, (most már 4 éves) de akkor sem érdekelte a gyerek. Szinte r se nézett. Utána sokáig nem is beszéltünk, találkoztunk, aztán 1 év után én kezdeményeztem még egy találkozót, elmentem én hozzá. Fél napig nála voltam, és egyszer nem kérdezett rá, hogy hogy van a kislányom, mit csinál, milyen, stb. Csak levágott egy monológot, hogy õ úgy sajnálja a gyerekeseket, mert csupa lemondás és depresszió az életük... Na, itt elvágta magát nálam. Fõleg azért, mert tudom, hogy a barátságunk 10 éve alatt mindvégig gyermekre, családra vágyott, csak sajnos mindig hülye pasikat fogott ki, nem jött össze egy normális kapcsolat sem. Mikor ezt mondta, már 40 éves volt, szóval biztos hogy a saját szomorúságát próbálta azzal álcázni, hogy elkezdte játszani az öntudatos szinglit. De nálam ez akkor is az utolsó csepp volt. A második gyereket még nem is látta, pedig tudja, hogy megszületett, egy SMS-en kívül semmi reakciója. Egyébként van egy nagyon kedves rokonom, akinek szintén nem lehetett soha saját gyereke eü. okból. De õ nem taszította el magától a gyerekes ismerõseit, hanem pont, hogy minden gyereket kicsit a sajátjaként imádott, pótmamáskodott, vitte õket mindenféle programokra, vásárolt nekik, stb. Ez már kb. 20 éve így megy, azóta már több generáció felnõtt, van, ahol most már pótnagymama, de mindig kb. 5-6 gyerekkel törõdik egyszerre. Mind rokoni, baráti körbõl. Õ így élte ki az anyai hajlamait, és közben a barátságait is tudta ápolni. Miért nem tudja a legtöbb ember így csinálni?
Velem is hasonló a helyzet!Tényleg furák az emberek! Hozzám is érdekes módon azok jöttek, akikkel nem voltam olyan szoros kapcsolatban, meg is lepett a kedvességük, míg az állítólagos barátnõm azóta felém sem néz. Én sem igazán értem mindezt, és nemcsak a babás helyzet tekintetében, hanem alapjában is egy kissé ki vagyok ábrándulva a barátságból... De nagyon örülök annak a pár embernek, aki gondol rám!!
Sajnos én is pont ugyan ilyen helyzetben vagyok, így át tudom érezni! Nekem a legjobb barátnõm eddig 2x látta a babámat (semmit nem hozott) és kb. ennyiszer is hívott telefonon, mindig én hívom, õszintén nagyon rosszul esik, hogy õ nem is keres sehogyan sem... se telefon, se egy e-mail vagy iwiw! De, ha én nem hívom akkor el sem jött volna! Nem mondok neki semmit, mert nem akarok veszekedést...egy hónapig nem hívtam, kíváncsi voltam keres-e, szerintem ha én nem hívom neki eszébe sem jutott volna sajnos! A szülinapomat is elfelejtette, 2 nap után hívott fel, én mindig megköszöntöm idõben! Neki nincs gyereke, de amíg meg nem lett a pici majdcsak napi kapcsolatban voltunk! Mindig mondja, hogy eljön, meg szeretne már látni minket, de csak ígérget! A kolleganõim is mondják, hogy hívnak, de õk is csak ígérgetnek, én meg már belefáradtam, hogy mindenkit nekem kell megkeresnem, mert nekik eszébe sem jutok!Csak jól esne egy e-mail vagy írnának az iwiwen vagy bármi, mert azok keresnek akikre nem is számítanék! Ez viszont jól esik! Én abban bízok, hogy a barátnõm egy kicsit magába száll! Csak nagyon rossz lesz így visszamenni a munkahelyre dolgozni, meg most is bemenni és megnézni õket, hiszen minek menjünk, ha nem is kíváncsiak ránk?! Viszont, ha bemegyünk örülnek nekünk vagy ez csak a látszat?!! Sajnálom, hogy a barátnõd nem érdeklõdik felõletek és még nem látta a babádat és nem is nagyon keres titeket! A megoldásra még én sem jöttem rá, mert igaz, hogy meglett a pici az ember megváltozik, de a barátokra akkor is szükség van, szerintem ez a kötõdés nem változik! legalábbis részemrõl nem...de ezek szerint a barátnõk nem tudnak mit kezdeni a helyzettel.... Ha gondolod írj privátban! Mennyi idõs a babád? Bocsi, hogy kicsit hosszúra sikeredett az üzenet! 7 hónapos kislány anyukája!
Hívd fel, mondd meg neki higy ekkor meg ekkor nincs-e kedve elmenni veled kávézni vagy vásárolni stb. Kezdeményezz te! Ha vissza mondja hogy nem jó neki bla bla bla, akkor tényleg nem èrdekled! Engem sem nagyon hívnak, 3 jó barátnõm van/ volt! Havonta 1-2x telefonon beszélünk, de ha elunom magam, valamelyiket felhívom nincs-e keve velem eljönni valamerre, kaphatóak rá! Bár én viszem a gyereket, mert nincs kire hagyni. Igaz fárasztó az ilyen nap, de várom, kimozdulunk legalább!
A barátnõdnek van gyereke? Hány éves? Mert ha még nincs, akkor valóban nehéz neki beleéreznie magát a Te helyzetedbe és ilyenkor távolságot tartanak. Na nem azért, mert már nem szeretnek, hanem azért, mert egy új szerepben vagy és õk ezzel talán nem tudnak mit kezdeni. Lehet, hogy el kell telnie több idõnek, esetleg amikor neki is gyereke születik újra közelebb kerültök egymáshoz... a jó barátok mindig visszatérnek...
A kérdező hozzászólása: Igen, hívtam már õket, még mikor a lányom pár hónapos volt. Gondoltam, majd õk is hívnak, hisz egyre nagyobb a pici, jobban rá tudom hagyni bárkire, és eltudok velük menni bárhová. De nem hívtak. Nem nekik kéne érdeklõdni, hogy hogy vagyunk, vagy hogy egyáltalán eljönni megnézni a babámat? Ami pedig a "legjobb barátnõmet" illeti, már nemhogy legjobb, semmilyen barátnak nem tekintem. Csak egyszerûen marha pocsék érzés, hogy ezt kapom tõle. Nem ilyennek ismertem, nagyon nagy, hatalmas csalódás. De igen, itt ahol lakom vannak babás anyukák, egyikük szinte sosincs itthon a gyerekkel, panelban lakunk, sokat mennek nagyszülõkhöz, másik anyuka pedig nem igazán barátkozós típus... Õk játszótérre sem járnak, mi igen, már szóltam nekik, hogy jöjjenek, de azt mondta nem hozza a picit játszótérre. Hogy miért, nem tudom, de még tényleg nem voltak egyszer sem.
Sajnos sok ilyent hallani:(! Velem nem ez van szerencsére fõleg h többnyire nekik is már baba.DE a kolleganõim közül pont akikkel a legjobb volt a viszonyom azok tüntek el nem keresnek.Akikkel kevésbé jóban voltam velük heti szinten megvan a kapcsolat érdekesek az emberek igen!
én már túl vagyok rajta, hogy a kollegáim nagyívben leszarták, hogy babám született... pedig jó kollektíva voltunk, sokat jártunk el együtt meló után. A barátnõim pedig akik valóban azok voltak eddig is, továbbra is keresnek és jönnek látogatni. Ilyenkor derül ki, hogy ki is az igazi barát.
A kérdező hozzászólása: Ami a pesti játszóteret illeti, hát igen, vannak érdekes anyukák-apukák! Igazából én sem szeretek kijárni, de ha sétálunk, és elmegyünk a játszótér mellett, a kislányom annyira örül, nevet, vigyorog, tapsol, hogy menjünk be! Én vidéki vagyok, de Pesten élek, és sokkal de sokkal másabbak a városi emberek, mint "mi". Egyáltalán nem barátságosak, igazából a közvetlenséget sem nagyon vettem észre. Nem mondhatnám, hogy barátkozni akartak. De nem is a játszótér a lényeg, hanem a barátok, kollegák, akik elfelejtettek. Magányosnak érzem magam néha.

Miért nem értik meg az emberek, a családom, hogy jól megvagyok egyedül, barátnő nélkül is?

Legjobb válasz: Mert mindenki magából indul ki. Miért nem érted meg?

Mert mindenki magából indul ki. Miért nem érted meg?
Ha tényleg jól megvagy, akkor nem kell vele foglalkoznod.
Mert elképzelhetetlen számukra az egyedüllét, az emberek nagyobb rész vágyik a párkapcsolatra és nem tudják elfogadni, hogy te nem tartozol a többséghez. Részvétem, tudom mit érzel. Engem is folyton nyaggatnak. :S Már úgy csinálok, mintha meg se hallanám, aztán csak megunják. :D
*az emberek nagyobb része
Mert vágysz bnõre, csak hazudsz magadnak is

Miért nem tudom elfogadni hogyha valaki nem kedvel, és nem szivesen beszélget velem? Miért akarom mégis hogy a barátom/barátnőm vagy egyszerűen csak a haverom legyen? Hagynom kéne akkor az embereket vagy tovább próbálkozni?

Mikor ilyen helyzetbe kerülök állandóan azon görcsölök hogy megkedveltessem magam, és ha nem sikerül akkor egész nap rosz a kedvem és sírni is tudnék annyira fáj!

Legjobb válasz: Engem is zavar ha valaki aki nekem szimpi én nem neki, és ilyenkor sztem mi sugárzunk ki valami negatívat magunkból ami nem tudatos tehát változtatni se igen tudsz rajta, hagyd a fenébe, ne erõlködj!

Engem is zavar ha valaki aki nekem szimpi én nem neki, és ilyenkor sztem mi sugárzunk ki valami negatívat magunkból ami nem tudatos tehát változtatni se igen tudsz rajta, hagyd a fenébe, ne erõlködj!
A kérdező hozzászólása: lehet hogy igazad van, de annyira rossz! nincs segítség erre?
Nem kell mindenkinek megfelelni.

Miért kell az embereknek barátnő?

Nem értem, hogy miért vannak együtt barátnőjükkel a barátaim. Alig tudunk így programokat csinálni, mert mindegyikük a párjára hivatkozva lemondja. Minek nekik barátnő? Sokkal jobb lenne, ha a barátaikkal foglalkoznának és nem ilyen önző nőkkel, akik teljesen kisajátítják őket, majd idővel úgyis otthagyják őket. Én direkt teljes erőbedobással a baráti társaságomért vagyok, de nagyrészük már kikopik onnan, mert barátnőznek. :S Nem értem, miért olyan jó az, ha van barátnőjük, ahelyett, hogy a barátaikkal lennének.

Legjobb válasz: Mert a barátnõjük biztos nem ilyen irigy és féltékeny mint te :D

Mert a barátnõjük biztos nem ilyen irigy és féltékeny mint te :D
Tesó, keress te is magadnak egy csajt, és utána megérted.
A kérdező hozzászólása: Már leírtam, nem fogom a kedvedért megismételni. Olvass vissza. Biztos a barátnõd elvonja a figyelmedet. :) ))
Tuti te írtad ki a mai másik kérdést is. Gondolkozz el azon, h hetero-e vagy...
Istenem mert szerinted mivel jobb egy fiú társasága egy lányénál?-.- bunkó primitív... Lényeg az h énis otthagynálak haverjaid helyében :)
bocsi elkerülte a figylememet és férjnél vagyok és már rég alszik a férjem....
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem tudom mivel jobb egy barátnõ a barátoknál...
Haver ha 23 évesen nem tudod miért jobb egy barátnõ.. akkor van egy rossz hírem :D
A kérdező hozzászólása: Ok, mondd is ne csak a billentyûzetet koptasd. Eddig SENKI nem támasztotta alá, hogy miért is jobb.
Finoman arra akart célozni, hogy homoszexuális vagy. Szerintem az is az, aki puncit néha szeretne használni farokpumpának, de egyébként nem okoz élvezetet neki a csajok társasága.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok homoszexuális. Tehát miért is jobb a barátnõ? MÉG MINDIG nem kaptam rá választ.
Ha nekem egyik haverom elkezdene lelkizni, hogy mennyivel többet jelentek számára, mint amennyit egy nõ jelenthetne az életében, és tudnám róla hogy nincsenek körülötte soha csajok, akkor én nagyon elkezdenék arra gyanakodni, hogy homokos, és bizony kerülném. Bár a diszkrét, "másságukat" nem a társadalom orra alá dörgölõ homokosokkal nincsen különösebben bajom.
Azért jobb a barátnõ mert egy haverral nemnagyon lehet pl összebújós estét tartani (bár te lehet hogy szoktál), és egy baráttal nemtudsz például lefeküdni :DD meg egyéb apróságok :D
kedves kérdezõ hány éves vagy áruld már el?
A kérdező hozzászólása: Ezek pont hogy jobbak haverokkal. A lányokat csak mutogatásra használják, ha meg szexelni akar valaki, ahhoz nem kell barátnõ.
mert az ember társas lény és idõvel nem elég a baráti társaság. persze az is kell, de családot nem a baráti társaságoddal fogsz idõvel alapitani. Nem a barátaiddal élsz nemi életet, nem velük karácsonyozol, stb....
szex
A kérdező hozzászólása: Nem keresek, nem akarok olyanná válni mint õk. A barátság százszor fontosabb mindennél.
fiatalka vagy még az tuti, sokat fogsz még változni.... Föleg ha csalódsz a nagy komoly barátaidban.... Mivel ez gyakori. A hozzáállásoddal nincs baj mert tuti fiatal vagy és csak azért érzel igy mert még éretlen vagy egy kapcsolatra ezzel nincs is gond, idõvel változni fog.
Márbocs de elég primitív vagy... Amugymeg igen a barátság fontos de a család az elsõ.. És nem hiszem h mindig csak a barátnöjükkel vannak. Ha meg igen akkor neked mint barátnak ezt el kell fogadnod..
A kérdező hozzászólása: Annyira nem vagyok fiatal mert 23 vagyok. Viszont mindig azt látom, hogy rossz hatással van a barátaimra a kapcsolatuk. :(
Egy fiúnak vannak olyan idõszakai amikor nem szeretne barátnõt mert elvan úgy ahogy van, de ha van egy barátnõje akit szerethet viszont szereti, szexuális kapcsolat.. akkor az áldozatokkal jár és ha szereti a lányt még a barátait is lemondja és ez nem azért van mert kevésbé vagy fontos nekik csak õk már megérettek egy kapcsolathoz :)
Ha már elmúltál 14 éves, és nem tudod hogy miért kellemes a csajok társasága, akkor veled gond van. :)
A kérdező hozzászólása: Micsoda süket duma. :D Miért követi mindenki birka módra a többieket? Afelõl, hogy párat azt hiszik milyen jó, ha van barátnõjük, még nem kéne elfelejteni, hogy a baráti társaság sokkal jobb... Azért meg nem kell barátnõt tartani, ha szexelni akarnak.
A kérdező hozzászólása: Na mivel jobb egy barátnõ, mivel? Mondjatok 1 okot, csak egyet kérek!
Most ez komoly? :) Szerinted nem jobb pl. csajjal nyaralni, mint haverokkal lógni. Napközben vele strandolni, este sétálgatni, szórakozóhelyen táncolni, majd szexelni. Testileg, lelkileg feltöltõdve igazi férfiként élni.
A kérdező hozzászólása: Még mindig ugyanott járunk, hogy szexhez nem kell barátnõ.

Miért néznek rám furcsán az emberek mikor megtudják hogy a barátnőm és én köztem kicsit több mimt 200km-er van? Lent

hogy tudnám ezt úgy felvezetni annak aki kérdezi hogy ne nézzen h*lyének hogy 17évesen nem keresek magamnak másik nőt? És nektek mi a véleményetek egy távkapcsolatrol? 17/f

Legjobb válasz: Egyáltalán ez hogy jön szóba? - Van barátnõd? - Igen, van. - És hol lakik? Vagy hogy?

Egyáltalán ez hogy jön szóba? - Van barátnõd? - Igen, van. - És hol lakik? Vagy hogy?
17 évesen "nõt".....
Biztosan csodálkoznak, hogy mi az a kétszáz kilométerer..
200 km van! A km kilométer!
200 km nem sok. Ha szereted, akkor hagyd rájuk, és legyél bátran a csajsziddal.
Muhaha ez nem tavkapcsolat :) koztunk 1400 km van :) de mar nem sokaig ♡ Aki ebbe kot bele, az irigykedik a kapcsolatodra ;)
Távkapcs?? Szar film volt... Amúgy ez a km-er ez brutál. Amúgy tudod, hány m-er egy zsiráf? Vagy te hány kg-amm vagy? Vagy, hogy 30.000 vagy 300.000 L-er? Egy utolsó kérdés: Ennyi baromságot hány ó-ra alatt írsz meg?
Ahány ember, annyi féle dologra néz furcsán. Nem tudsz olyat csinálni, amire senki nem néz furcsán. Tegyél le errõl a célodról, ha nyugodt közérzetet akarsz!:)

Az ember azt hinné, ahogy olvassa az ittenieket, hogy állati nehéz összeszedni egy barátnőt, miért dramatizálják el?

Szerintem nem olyan nagyon nehéz felszedni valakit.De ahogy látom/hallom/olvasom,a pasik többsége nem is tud udvarolni...Ha mondjuk nem járkálnék sehova,csak itt olvasnék egész nap,azt hihetném,a n?k gonosz,önz?,szívtelen ribancok,akikért hónapokig kell küzdeni.De nem hiszem...Ja,én is pasi vagyok.

Legjobb válasz: Jó örülök, hogy így látod. én meg nõként akkor azt hihetném, hogy minden férfi megcsalja a feleségét, több éves együtt élés, de legalább a gyerek születése után, hogy ide csak tinilányokkal hetyegõ pedofilok és siránkozó kisfiúk járnak, esetleg olyanok, akik híján vannak az érzelmi intelligenciának, akik azt gondolják néhány ajándék megvásárlása feljogosítja õket a szexre, és ha a lány nem hajlandó a legújabb pornófogásra az ágyban, már joga sincs párkapcsolatra, inkább elmegy a pasi egy prostihoz..következtetés, kihaltak volna a férfiak? De ne, szerencsére nem gondolom ezt, ennél sokkal érettebb és egészségesebb a férfi társadalom, bízom benne. 27/n

Jó örülök, hogy így látod. én meg nõként akkor azt hihetném, hogy minden férfi megcsalja a feleségét, több éves együtt élés, de legalább a gyerek születése után, hogy ide csak tinilányokkal hetyegõ pedofilok és siránkozó kisfiúk járnak, esetleg olyanok, akik híján vannak az érzelmi intelligenciának, akik azt gondolják néhány ajándék megvásárlása feljogosítja õket a szexre, és ha a lány nem hajlandó a legújabb pornófogásra az ágyban, már joga sincs párkapcsolatra, inkább elmegy a pasi egy prostihoz..következtetés, kihaltak volna a férfiak? De ne, szerencsére nem gondolom ezt, ennél sokkal érettebb és egészségesebb a férfi társadalom, bízom benne. 27/n
Én se értem. :) Igaz én nõ vagyok. :D
Ha jól nézel ki, tényleg nem nehéz összeszedni egy barátnõt. Ha nem, akkor viszont állati nehéz, ha kifejezetten ronda és alacsony vagy, akkor pedig lehetetlen.
Mert jobb hibáztatni a másikat, problémázni mintsem tenni ellene, hogy ne így legyen. Könnyebb ugye, kifogásokat keresni.
Na jó, innentõl már 100%, h ez kamu :)
És összejött már valaha vmi barátságon kívül?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom gondoltad-e, de az ember nem rakja ki a volt barátnõi listáját a facebookjára+nem szeretem ha fényképeznek, ez is csak azért van, hogy a haverok felismerjenek facebookon, ha már ilyen átlagos nevem van.Ha gondolod, küldj egy üzenetet face-ra , én meg visszaírok.Nem jelölök vissza, csak akit ismerek, vagy spongyabob.
A facebookodon (már ha egyáltalán ez a tiéd) nem látszik se az, h milyen magas vagy, se az, h hány nõd volt eddig, az viszont igen, h egyedülálló vagy. Az igaz, h nem nézel ki túl jól, bár nálam még mindig sokkal jobban.
"Hát 20as, nem tudom, ezt magamról nem mondhatom el.CSak azokkal kerülök haverságba, kis kivétellel, akikkel haverkodni akarok.Barátnõ jelöltekbõl nem lett nagyon haver.Szóval nem tudom átérezni a problémádat. Persze, hogy nem tudod átérezni, mivel sosem élted át. Azért írtam le az én esetemet, mert a legtöbb ember azt hiszi, minden egyes embernek kivétel nélkül ugyanonnan eredeztethetõ a problémája. Holott nem és ebbe pár Gyakori-s hozzászólással nem lehet belelátni. Én arról beszéltem, hogy bármikor is próbáltam udvarolni, mindig falakba ütköztem. A fent említett probléma, vagyis a kisugárzás hiánya az oka, hogy bármelyik lánnyal beszélgettem, próbáltam közeledni hozzá, soha egyikbõl sem váltottam ki többet. Jóval húsz felett lett elõször barátnõm, de az is kínkeserves nehezen. Elõször az anyját ismertem meg és mivel õ szimpatikusnak talált, ezért elkezdte megpuhítani a lányát.Két hónapba telt, amíg végre hajlandónak mutatkozott esélyt adni nekem. És nem is bánta meg, mert egy másfél éves, szép kapcsolat lett belõle. De ha nincs ez a hátszél, akkor õ sem jött volna össze nekem.
Nagyon ritka az az ember, aki azt mondja: nem vagyok sikeres, ezért nyilván változnom kéne. A többség inkább azt mondja: nem vagyok sikeres, úgyhogy leülök a s...ggemre és megmondom, mit kéne változnia a világnak. :) Így sokkal, de sokkal kényelmesebb.
A kérdező hozzászólása: Szerintem lehet hogy csak be vagy görcsösödve, ha csajnál vagy, gyurjál rá a magabiztosságra.Ez igazából nem olyan nagy probléma, ha meg tudod változtatni a helyzetet, és szerinte meg lehet.
Ez a farkába harapó kígyó esete. Magabiztos az lehet, akinek már vannak sikerélményei. Egy barátnõhöz is ilyen irdatlan erõkifejtés kellett (két hónapi utánajárás, külsõ hátszél) és akkor nagy nehezen összejött. Más elmegy egy társaságba, a csajok azonnal felfigyelnek rá, érdeklõdnek utána stb...Nálam akkor sem volt ilyen, amikor már javában tartott a kapcsolatunk, pedig itt a Gyakori-n ódákat zengenek róla, hogy mennyire kelendõ lett x és y, amikor már kapcsolatuk volt. De nem folytatom tovább, nem akarom, hogy esetleg engem is besorolj a "többiek" közé, úgyhogy most már csak olvasni fogom a hozzászólásokat. Max. akkor írok majd, ha valami felkelti az érdeklõdésemet.
A kérdező hozzászólása: Én azt csináltam rengetegszer, hogy leültem a buszon, vagy akárhol, ahol idegenek vannak, és megkérdeztem(õszintén), hogy hosszú az út, mindketten egyedül vagyunk (nem ismerõs társaságban), van-e kedve beszélgetni.És 10bõl 8 azt mondja, hogy van.Persze csak a normálisabbjával megy ez.És ha az embert tényleg érdekli a másik, nem csak a végeredményért csinálja, a nõnek fel fog tûnni minden ami jó, és ha nincs pasija, bele fog menni egy randiba HA szimpatikus neki a másik fél.Azért butaság ez, amit a 31es ír, mert akkor senkinek nem lenne elsõ barátnõje 15-6 évesen, nekem is akörül lett.Alapból hinni kell az embernek magában, nem csak a csajozásban, mindenben.Ahhoz, hogy a 31es megváltozon csajozásban, az egész lényét kell-kellene megváltoztatni, hogy a férfi mindig legyen magabiztos, erõs, férfias.Sokan mondják, hogy a sírás nem férfias dolog.Ez csak akkor igaz, ha egy letört körömért sír valaki, mint egy kisbaba.De ha valami érzelmi megrázkódtatás éri, akkor muszáj, meg nem kell szégyenleni szerintem, ez csak azt jelzi, hogy ember valaki, nem azt, hogy gyenge.De ezt csak megjegyeztem halkan, nem ez e lényeg, hanem a magabiztosság, amit egyedül érhet csak el.Fejben.
"Az ember azt hinné, ahogy olvassa az ittenieket, hogy állati nehéz összeszedni egy barátnõt, miért dramatizálják el?" Azert, mert nem vagyunk egyformak. Ez kerdes kicsit olyan, mintha azt kerdezned, hogy miert lesznek egyesek rakosak amikor az emberek 99%a nem lesz az. Most csak peldat akartam mondani, a lenyeg az, hogy ami nekem konnyu neked nehez es forditva. Mindenkinek mas a nehez.
Szerintem ez egyáltalán nincs eldramatizálva, ha valaki rondán néz ki, akkor ténylegesen sokkal nehezebb dolga van, sõt, mit ne mondjak, szinte lehetetlen. Én egy idõben tényleg elhittem, hogy ha megváltozom, akkor talán több sikerem lesz a lányoknál. Fejlesztetem a külsõmet és a belsõmet is egyaránt, önbizalmat szereztem. Semmire sem mentem vele, és ott tartok, hogy 26 évesen még nem volt semmiféle kapcsolatom lányokkal, mert olyan ronda vagyok, hogy talán annak is örülnöm kellene ha egy lány nem hányja el magát, ha rám néz. Így jár az, aki rondának születik.
butaság ez, amit a 31es ír, mert akkor senkinek nem lenne elsõ barátnõje 15-6 évesen, nekem is akörül lett. Amit leírtam, az 24 évesen történt meg. Ha 15-16 évesen lett volna már barátnõm és azóta folyamatosan, akkor semmi bajom nem lenne.
A kérdező hozzászólása: Na, az ilyenekrõl volt szó eddig.Nektek lehet akármit mondani, nem fogjátok fel, ezért nem is erõlködöm, de gondolkodhatnátok, ha valakinek sikerült, nektek miért ne sikerülhetne?Azon kívül, hogy vesztes módján álltok a dologhoz, és hamar feladjátok.
Na akkor minden pasi elsírta magát, hogy ronda, alacsony, sovány, és, ezért egy nõnek sem kell, akkor itt az ideje, hogy én is írjak!!! Itt vagyok 24 évesen, majdnem 190 cm vagyok, van humorom, intelligenciám, jóképûnek mondott vagyok (meg is néznek a csajok az utcán -nem mind persze), nem vagyok elhízva, hanem ékony testalakatú vagyok, de nem vézna, voltak barátnõim 16 évesen az elsõ, a második meg 18 évesen. AZÓTA SEMMI!!! Ja és szûz vagyok! A külsõ tényleg nem minden!! Ha gyáva, töketlen, hisztis alak vagy, az csajos, nem FÉRFIAS!!! Szóval férfiasnak kell lenni, ahhoz nõd legyen.
A kérdező hozzászólása: Utolsó:Ugyanezt írtam le én is kicsit elõbbre a válaszok közt, csak más szavakkal.Rólam lehet sok rosszat mondani, de azt, hogy nem férfias, azt nem.
"Lehet, de csak lehet, hogy a nõk jobban értékelik a belsõre értékes embereket, mint gondolod" Igen, ez igaz, de nem ez az út vezet az ágyba. Ez az út a barátzónába visz. Velem is sok mindenrõl el tudnak dumcsizni a nõk, akár órákig le tudom kötni a figyelmüket, de ez barátzóna sajnos :)
Hiába szeded fel, meg is kell tudni tartani. Már ez egy eleve elrémisztõ gondolat. Fõleg ha egy csúcskategoriás buxáról van szó. Lehet, hogy éppen ba, szatlan, nincs neki senki aki lekötné, és bevállal téged, hogy ne unatkozzon, fõleg ha kapcsolatfüggõ. Neked meg örül a fejed, hogy ÛÛ! kellettem neki, dééjjó! most aztán igazán nyeregben érezheted magad, igazi partyképes egyed lettél. Aztán eltelik egy hónap, a nõ meg talál egy ezerszer különbet nálad, téged meg kivág mint a taknyot. Az igazán a nagy show, ha még 10 év mulva is magad mellett tudhatod õt. Ezt igazán nem sokan túdják odáig kihúzatni. Bár igaz, sokaknak akinek meg lehetne, az meg nem tudja felszedni sem, mert béna sza rházi hozzá. Én is. Egyszerüen az ilyen embereknek halvány lila fingjuk, elképzelésük nincs róla, mi fenét lehet egy nõvel beszélni a hallo, az aha oké, jössz hágni- n kívül. Itt vannak a kutyák elásva. Enélkül meg csak fizetõs némberig húzatod magad. Tovább már kuss a neved!
A kérdező hozzászólása: Szerintem egy nõvel lehet úgy beszélgetni, hogy normálisan, és közben éreztetni vele, hogy nem a haverja akarsz lenni.Leírni elég nehéz lenne, nekem igaz rengeteg csaj haverom van, de mind akkor lett a haverom, amikor már épp másik csajjal voltam, vagyis volt barátnõm.Szerintem ti, akik ilyen furcsamód élitek az életeteket, nem vagytok logikusak, lehet egy pszichológus végig kéne menjen rajtatok...
A kérdező hozzászólása: Mondtam a többség szerint csúnya vagyok...Igen, én is beszóltam többnek is, hogy ezzel szembe köpik azt, akivel próbálkoznak, hogy csúnyának érzik a csajt, és mégis oda mennek...Ez egy szemét, és megalázó dolog.
A kérdező hozzászólása: Hát 20as, nem tudom, ezt magamról nem mondhatom el.CSak azokkal kerülök haverságba, kis kivétellel, akikkel haverkodni akarok.Barátnõ jelöltekbõl nem lett nagyon haver.Szóval nem tudom átérezni a problémádat.
kérdezõ! ismerek egy olyan pasast, aki tényleg nem a legjóképûbb pasi, de még az is ront a helyzetén, hogy hisztiztik, annyira látszik rajta, hogy milyen önsanyargató, szinte sugárzik belõle és minden lány messzirõl elkerüli. ráadásul azt mondja, hogy nem válogatós, pedig mindig a legszebb lányokhoz megy oda :D.. a másik: olvasom itt gyk-n hogy egy ronda lánynál próbálkozik, de még az se akar tõle semmit.. meg a csúnya lányok is válogatósak. szerintem ez nagyon bunkó dolog és még csodálkozik, hogy nem kell senkinek. egyrészt, ha már egy pasi úgy megy oda egy lányhoz, hogy csúnya, ronda, akkor azt megérzi a lány! egy lány se szereti, ha nem tetszik a pasijának!! pedig minden lányban, még azokban is akik nem annyira szépek, van bennük valami ami egyszer megfog egy férfit! és ezek a rinyálós pasik a legfelszínesebbek! egyébként akár kamu akár nem a kérdezõ, a kérdésnek van alapja, és sajnos elég szomorú...
A kérdező hozzászólása: Eddig összesen volt kb 8-10 barátnõm, egyikkel 4 évig voltam, össze is költöztünk.
A külsõ nem minden. Én elég jó csaj vagyok, de voltam már együtt olyan pasival, aki kifejezetten csúnya volt, de olyan szexuális energiája volt, aminek nem tudtam ellenállni. És nem bántam meg, a srác egy Isten volt az ágyban. Jó mondjuk tartós kapcsolatot nem akartam vele, az tény, de neki pl van most felesége, aki kifejezetten csinos...
A kérdező hozzászólása: 8.nak:csak tudom már, kivel éltem együtt évekig, meg aztán semmi értelme nem lenne kamuzni+ attól hogy már valaki magába égette hogy ez lehetetlen, attól pedig lehetséges...9.:valahogy így lehettünk mi is, mert sokat szexeltünk, és soha semmi panasz nem volt, csak hogy akarja még.
Ha tényleg 170 cm vagy, és nem vagy jóképû, akkor max a szüleiddel éltél együtt évekig. Ha valóban ilyen eredményeid voltak a csajokkal, akkor magasabb és jóképûbb vagy, mint írod. De legvalószínûbbnek azt tartom, h lány vagy, és csak próbálkozol elhitetni velünk, h nem a külsõ a legfontosabb nektek.
Na kérdezõ, akkor remélem tudod mit kell csinálnod? Gyûjtsd össze az összes gyk-s gyíkot, akik sírnak, hogy nincs nõjük és adj nekik különórákat udvarlásból. Te lehetsz a forever alone-ok megmentõje.
Nem feltétlenül kamu. Meg amióta elkezdtem ezt a témakört olvasni én is rácsodálkoztam már néhányszor, hogy úristen, az embereknek milyen problémái vannak illetve mikbõl képesek gondot csinálni. Ismerek én olyan pasit, aki bruttó 160cm magas, cingár, felesége van, meg gyerekei. *legyint* Az nem hátrány, ha nem egy bányarém az ember, de hosszú távú kapcsolatot nem lehet pusztán egy helyes pofira alapozni, ahhoz személyiség is kell.
A kérdező hozzászólása: Ember, 1 hogy ez nem "eredmény" , szerintem ez teljesen normális 23 évesen talán még kevés is.2 nagyon bután gondolkodsz, ha nagyon akarod , megmutatom a facebookomat aztán csodálkozz, hogy kinek mi volt eddig.Tudod, az ész a fontos, nem a haj.Lehet, de csak lehet, hogy a nõk jobban értékelik a belsõre értékes embereket, mint gondolod.De ha eleve úgy állsz hozzá, hogy nincs esélyed, akkor nincs esélyed.
Persze, itt mindenkinek van olyan ismerõse, aki kicsi és csúnya, mégis bombázó nõje van. Kezdem azt hinni, h egy másik bolygóról is szoktak ide írni.
A kérdező hozzászólása: Vagy az van, hogy te élsz álomvilágban, ahol a gonosz nõk utálják a szerintük csúnyákat.Volt hogy egy 55 kilós 90/D -s szép barátnõm volt.Nem örökké, de velem volt, és mindenkinek tetszett.
23 évesen csak a legjóképûbb srácok tarthatnak 8-10 elfogyasztott barátnõnél. Megmutathatod a facebookodat, de nem hiszem h tényleg meg fogod. Még ami eszembe jutott, h gazdag vagy, a pénz kompenzálja a legrondább külsõt is egy jó pár csajnál.
Mert valakit muszáj okolni a sikertelenségükért. Ezek a srácok rendszerint nagyon felszínesek, tisztelet a kivételnek. Elsõsorban a külsõ alapján választanak barátnõt, a belsõ értékek csak sokadrendûek náluk. Aztán meg megsértõdnek, ha hozzájuk hasonló felszínes lányokkal hozza õket össze a sors. Rendeseknek tartják magukat, pedig lekezelõek, nõgyûlölõk, udvariatlanok. Lenézik az állítólagos "bunkó alfahímeket", közben azok, akik itt sokszor bunkón nyilatkoznak általánosságban az egész nõi nemrõl. Itt a többségrõl beszélek, nem mindenki ilyen persze. Olyanok is vannak, akik csak azért írnak ilyeneket, mert még fiatalok, tapasztalatlanok és megviselte õket pár kudarc, általában õk kinövik ezt a nyafogást. Ott azért van némi igazságuk, hogy elõször tényleg mindenki a külsõt látja meg és aki a stílusával, a jellemével akar hódítani, annak azért már tudnia kell valamit és tennie kell érte. Az is igaz, hogy nagyon felszínes, buta emberek mindkét nembõl akadnak jócskán, akiket tényleg csak az érdekel, hogy villogjanak a barátjukkal, barátnõjükkel. De igenis a nem túl magas, helyes, izmos és gazdag pasiknak is lehet párjuk, különben a társadalom nagy része egyedül élné le az életét és mint tudjuk, ez nem igaz. Aki mást mond, az konkrétan hazudik, vagy téved. Vagy önvédelembõl, vagy csak tapasztalatlanságból.
55 kilós lánynak kizárt, hogy 90-es a hátkörmérete. Ettõl még írhatsz igazat, de tény, h 55 kilósan nincs 90 centis körmérete a hátnak... Én 68 kiló vagyok és 85-ös a körméretem.
szerintem azért, mert te természetes tehetség vagy, naturálnak is hívják az ilyen férfiakat. Ami engem illeti, külsõleg rendben vagyok, ezt itt a Gyakori-n is megerõsített pár lány a képeim alapján. Értelmesnek is tartanak, szóval ezen a téren sincsenek problémáim. Viszont semmiféle férfias kisugárzással, komoly vonzerõvel nem rendelkezem. Amikor lányokkal beszélgetek, õk maximum egy kellemes társaságot látnak bennem, semmi többet.Akárhogy is küzdök ez ellen, semmit nem tudok tenni ellene, olyan vagyok nekik, mint a langyos víz. Ez ezerszer súlyosabb probléma, mint azt a legtöbben el tudják képzelni. Az embert teljesen bekorlátozza és maximum egy kompromisszumkapcsolatra lesz alkalmas, ami tudjuk, mennyit ér. Soha nem lennék boldog egy olyanban.
A kérdező hozzászólása: 19es, alacsony lányoknál más, mint magasabbaknál+ genetika, ezt örökölte.Ja és a kis hitetlenkének:nem vagyok gazdag, csak sokan szeretik a jó embereket, erre nem gondoltál?És nem csinálok pi_sát a számból: http://www.facebook.com/janos.horvath.1069
Tényleg elég csúnya vagy :) De férfias. A férfiatlan pasik azok, akik igazán vesztesek.
A kérdező hozzászólása: Hát, én 170 centi vagyok, van rajtam felesleg, és a többség szerint nem vagyok éppen szép ember...De vicces, okos, kedves , nyitott ember vagyok.Nem mondom, hogy egyenlõ esélyekkel indulok én Banderas barátunkkal a csajoknál, de aki tudja milyen csaj kell neki, olyanok közt keres.Nem szoktam odamenni plázaqrvákhoz, csak normálisakhoz, és ha el is utasítanak, nem megalázó módon.De valahogy mégis azt mondom könnyû dolgom van, mert szinte senki nem tudja, mit kell mondani egy nõnek.A legtöbb:szép vagy, vagy jó a csöcsöd.Ennyire képes nem mindenki, de rengetegen.Jó, nem hazudok senkinek, mindenkinek csak arra mondom, hogy jó, ami tényleg jó, de legalább éreztetem a nõkkel, hogy nem egy darab húsnak nézem, hanem embernek.És megismerni akarom, és szeretni, nem csakis megdugni.Én komolyan nem értem a sok palit, akinek ez olyan marha nehéz...

Miért szólják meg az emberek, ha egyszerűen nem akarok barátnőt?

Évekkel ezel?tt eldöntöttem, nem akarok barátn?t, mert soha nem értettem meg a n?ket, nem tudom mire vágynak, és nem is jöttem ki ezért velük emberileg. A legtöbb férfival 2 perc alatt megvan a közös hullámhossz, de egyetlen n?vel sem tudok egyszer?en kijönni. Úgy gondoltam ezt a dolgot jobb nem er?ltetni, és jól megvagyok egyedül is, sportolok, tanulok, dolgozom, pénzt keresek, és megpróbálok a haverokkal szórakozni.

Legjobb válasz: Az okat nem tudom, de aterzem a helyzeted, nokent. Engem is megszolnak, mar a sajat barataim is kioktatnak, hogy nem egeszseges ahogy elek. Voltam en mar leszbikus es frigid is, pusztan azert, mert nem akarok kapcsolatot. Mas koti le az energiaimat, es jol megvagyok egyedul. A szex neha hianyzik, de csak azert nem megyek bele kapcsolatba.

Virtualis pacsi! :D Latod, a tobbiek hulyek, mi vagyunk az okosak. :D Komolyra veve, neked is csak azt javaslom, amit magamnak. Ugy elj, ahogy neked jol esik, ezt ugyis csak te erzed, nem masok.
Figyu! 9, es fel evet eltem tartos kapcsolatba majdnem a fel eletemet. Amikor fel eve egyedul maradtam, azt hittem belepusztulok. Most ott tartok, hogy iszonyatosan elvezem. Szabad vagyok mint a madar, oda megyek azt csinalok amit akarok. Egyedul magamnak kell megfelelni! Nem vagyok se meleg se latans meleg, a szex neha hianyzik de ez van! Ugy gondolom mint, te egy parkapcsolat mindig a taktikazasrol szol, s egy ido utan a hazugsagokrol, a szexert rengetegen feladjak onmagukat! Ne foglalkozz masok velemenyevel ez a te eleted!
Ugyanez, én szerintem irigység miatt, hogy egyedül is simán megvagy. Sok ember kapcsolat függõ (én ezt lenézem, my bad), képtelenek magukban meglenni akárcsak pár napra is, nem bírják elviselni magukat egyedül, ezért kell valaki melléjük minél elõbb. Nekem nem jön be a mai felszínes jóarcság alapú, fb önmarketinges világ, és nem akarok ebben szaporodni és ezért nem is lesz bnõm soha. Hogy ez kinek nem tetszik az már tényleg nem az én gondom.
Az okat nem tudom, de aterzem a helyzeted, nokent. Engem is megszolnak, mar a sajat barataim is kioktatnak, hogy nem egeszseges ahogy elek. Voltam en mar leszbikus es frigid is, pusztan azert, mert nem akarok kapcsolatot. Mas koti le az energiaimat, es jol megvagyok egyedul. A szex neha hianyzik, de csak azert nem megyek bele kapcsolatba.
Nah hát akkor levelezzetek :)
A: látens homokos vagy B: majd összefutsz a nagy Õ-vel és odáig leszel, meg vissza
Én csak próbálom lelkileg bemagyarázni magamnak (több-kevesebb sikerrel), hogy nincs szükségem barátnõre, mert nem tudok udvarolni, de ezeket a mocskos ösztönöket nagyon nehéz kordában tartani. 29/F
A kérdező hozzászólása: utolsó: hajszál pontosan ez van nálam férfiban;)
Majd találsz valakit.A nõk mások mint a férfiak.Velünk van közös téma:SÖR, FOCI, SÖR. De egy nõ már más tészta. Ismerkedj bátran.Nem kell kapcsolatra gondolni.Csak barátságra.Rögtön javulni fog a helyzet.
Akik megszólják, ezt a dolgot nyilván okkal teszik, egy átlagos embernek szüksége van azokra a dolgokra amiket csak egy párkapcsolat tud nyújtani. Te nem ebbe a bizonyos átlagba tartozol. Az emberek mindig értetlenkedve, furcsán tekintenek arra a személyre, akinek az övéktõl eltérõ életfelfogása, gondolkodásmódja van. Ez a véleményem.
Nincs semmi kitartásod! Egy nõért harcolni kell!
Nekem az a kedvencem, hogy jobban elviselik azt, hogy ha fiúkkal dugsz, mintha senkivel. Ez ma a világ: aki nem dug, az vesztes.
" Nincs semmi kitartásod! Egy nõért harcolni kell!" Én már egy szalmaszálat nem teszek keresztbe egy lányért sem, nemhogy még harcoljak is érte! Öreg vagyok én már ahhoz. 29/F
Mindenki úgy él, ahogy akar. Rám is furcsán néznek olykor, hogy mért nincs senkim (én amúgy szeretnék kapcsolatot), de mivel felszínes dolgokba nem megyek bele, megvárom amíg összejön valami komolyabb. Elõbb-utóbb rátalál az emberre a szerelem, ha utóbb, hát utóbb. Attól, hogy más emberek máshogy gondolkoznak még nem adom fel önmagam. Tedd azt, amit jónak látsz és amihez kedved van, ne mások mondják már meg mi a normális és mi nem. Ne foglalkozz senkivel. Ez a Te életed, úgy éled, ahogy neked tetszik.
Én a saját problémáim megoldását magamtól várom, nem hárítom másra, még ha hozzá kellemes dugás is társul sem. 9-es

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!