Találatok a következő kifejezésre: Ballagási bulim Mit (4 db)

Ballagási bulira mit lehetne?

Lesz majd ballagási bulim(család+egy-két barát) általánosból ballagok. Olyan programok kellenének amibe a szinte minden korosztály(legkissebb 10 legidősebb 40)bennelenne és megvalósítható.

Legjobb válasz: Activity

Activity

Ballagási bulim lesz! Mit csináljunk ha unatkozunk?

Most ballagok nem sokára egy 6 osztályos gimibe...junius 28-án lesz a ballagási bulim.11 osztálytársamat hívtam meg...mit csináljak ha nem lesz hangulat?Ha jó id? lesz akkor a kertben leszünk,ha nem akkor a lakásban!12-13 évesek.Várok sok ötletet!S.O.S. kéne!Köszi ha írsz!

Legjobb válasz: Activity, vagy egyéb társasjáték. Nézhettek filmet is rossz idõ esetén. Ha jó idõ lesz, könnyebb, tollasozhattok, labdajátékokat játszhattok, szallonasütés stb.

Activity, vagy egyéb társasjáték. Nézhettek filmet is rossz idõ esetén. Ha jó idõ lesz, könnyebb, tollasozhattok, labdajátékokat játszhattok, szallonasütés stb.
Alkossatok két csopotrot, és rendezzetek versenyt. Természetesen nem futóversenyre gondoltam :) Mi "bátorságpróbát" rendeztünk régen, a régebbi Tv mûsorok hatására. Persze nem kell nehéz feladatokra gondolni. Egyébként láttad a Sleepover c. filmet? (magyarul azt hiszem, hogy Ottalvós buli a címen) Esetleg abból meríthetsz némi ötletet. Pont a te korosztályodnak van szánva:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!Megnézem majd vhonnan...:S Nincsen meg sajna :( Még 1× köszi az öteletek!Még várok :)
játszatok igazság vagy merésséget:) ))az tök jooo
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!Azt úgyis ismeri mindneki, télleg jó játék :D De azért még várok ötleteket!


Ballagás utána kis összejövetelre, "bulira" vagyok meghívva, egy helyen lesz 2 fiúé. Mit vigyek alkoholt?

Valami tömény kéne, de 1500nál ne legyen drágább, mert nincs sok pénzem most alkoholra..

Legjobb válasz: -Legolcsóbb tescos vodka + 2 - 4 liter narancs. -1 üveg pezsgõ és néhány darab sör

-Legolcsóbb tescos vodka + 2 - 4 liter narancs. -1 üveg pezsgõ és néhány darab sör
A kérdező hozzászólása: igen tudom h szeretik az alkoholt... nem kell kiforgatni mindent, azért köszönöm
Mégis itt kérdezed, hogy mit vigyél. Ha tudod mit szeretnek, azt vigyél. Ha nincs rá pénzed, ne vigyél, vagy menj be egy boltba (egy felnõttel, hogy kiadják a piát), és keresd meg a legolcsóbb, leggagyibb verziót, aztán lesz nagy öröm, ha meglátják a Tipli vodkát. :)
wut
A kérdező hozzászólása: barátaim, tudom mit szeretnek
Azt csinálsz amit akarsz, csak gondoltam szólok, ne élj tévhitben, 14 évesen pálinkázni/töményezni nem az a tipikus kis alkohol mennyiség.
A kérdező hozzászólása: arra kértem választ, hogy miket vigyek.nem kioktatásra, puszi
Pálinka meg más tömény már nem "kis alkohol".
A kérdező hozzászólása: képzeld, szülõk is ott lesznek. és nem hinné, hogy egy kis alkohol megártana egy 14-15 évesnek :) de köszi szépen a jó tanácsot, te tartsd meg ezt a szokásod, és ne hogy alkohollal menj egy buliba!! jo a Piroska szörpi :) ) [K]
Columbo hadnagy, kéretik a kérdésre válaszolni :) Helyedben inkább több középkategóriás sört, vagy pezsgõt vinnék.
Hol van ilyen késõn ballagás? Ja, hogy általánosban? 14 évesen 14 éveseknek ne vigyél alkoholt. Egy üveg szódát és egy Piroska szörpöt pedig olcsón megúszol. (Az ilyen bulikról hol vannak a szülõk, kérdem én?)
A kérdező hozzászólása: na végül egy üveg bort vittem és narancsot a vodkához :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!