Találatok a következő kifejezésre: Balera fogamzásgátló barnázás (1 db)

Balera fogamzásgátló melet barnázás?

Olvastam már hogy tettek fel ilyen kérdést de nagyon félek 14. napon tartotam a gyogyszer szedésével és délután egy két barna folt keletkezett a bugyimon azóta minden délután egyre több ma már délelöt is dde már kicsit véres! nagyon félek ez mit?l van Minden szem gyógyszert bevettem ugyan abban az id?ben els? levélnél tartok most kezdtem SEgÍTSETEK kérlek

Legjobb válasz: Ha elolvastad már a hasonló kérdéseket, akkor a válaszokat is el kellett volna: AZ ELSÕ LEVÉLNÉL elõfordulhat ilyen, ugyan nekem nem volt, de sokaknál igen. Szépen szedd végig ezt a levelet és ha a másodiknál is lesz ilyen, menj vissza a dokihoz, mert elõfordulhat, hogy másik tabira kellene váltanod. Egyszerûen csak most a szervezetednek rá kell állnia erre.

Ha elolvastad már a hasonló kérdéseket, akkor a válaszokat is el kellett volna: AZ ELSÕ LEVÉLNÉL elõfordulhat ilyen, ugyan nekem nem volt, de sokaknál igen. Szépen szedd végig ezt a levelet és ha a másodiknál is lesz ilyen, menj vissza a dokihoz, mert elõfordulhat, hogy másik tabira kellene váltanod. Egyszerûen csak most a szervezetednek rá kell állnia erre.
A kérdező hozzászólása: rendben köszönöm szépen a válaszokat és a megnyugtatásokat! csak az a baj hogy múltkor egy antibiotikumra jött ki a mellékhatása de annál úgy hogy már másnap lábrase tudtam állni szoval kicsit félek
Az utolsó 2 válaszolónak IGAZA VAN!!!! Várd ki a 3 hónapot türelmesen, ha nem múlik el, irány a doki! Nehogy abbahagyd emiatt, mert akkor csak még nagyon zavart csinálsz a szervezetednek!! És VÉD, NE AGGÓDJ!!
Még csak az elsõ hónapban vagy, még szokja a szervezeted! Ha a 2. hónapban is barnázol, akkor menj vissza a dokihoz és írass fel másikat! Attól véd, hogy vérzésed van!
A kérdező hozzászólása: csak hát mot már nem pecsételõ sajnos hanem olyan mindha meglenne
Az elején teljesen normális, és nem azt jelenti, hogy nem hat a tabi rendesen! 3 hónapot kell várni, hogy kiderüljön, hogy megfelelõ-e számodra egy gyógyszer, ha továbbra is tapasztalsz mellékhatásokat, akkor érdemes váltani! Attól hogy pecsételsz az elsõ hónapokban, attól még rendesen hat!!! Nem tudom egyesek honnan szedik, hogy akkor nem véd megfelelõen!
nem, ez nem menzesz, azt mondod, most vagy a 14. szemnél, hát végig szedes a 21-et, utána vársz 7 nap szünetet, akkor kell, hogy megjöjjön és utána szépen elkezded megint, ha marad a barnázás, akkor doki. Mst hiába kérdeznéd meg, ugiys azt mondaná, hogy az elején ez természetes, de ezzel késõbb vigyázz, mert jelentheti a csökkent hatását is.
A kérdező hozzászólása: rendben köszönöm! mondjuk ez meddig fog tartani ez már menssnek számít vagy nem?
Elméletben már véd egy hét után, persze sokan megvárják az elsõ hónapot, én is megvártam, de nem véletlenül írják rá az egy hetet, szerintem nyugodj meg, véd már.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ de ha mással nem védekezünk lehet baba vagy azért hat? mert a tájékoztató azt írta hogy az elsõ ét után már nem kell
A kérdező hozzászólása: meg honnan fogom tudni hogy ez már a mensimm?

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Vérvételből megállapítható, hogy az ember terhese-e?

Tegyük fel, hogy lefeküdtem a barátommal utána két nappal pedig volt vérvételem. Megint két nap múlva megjött az eredmény. Minden rendben. Egy sima vérvételnél látnák, ha az ember terhes? Vagy még pár nap után alapól korai?

4

Fogamzásgátló tabletta feliratásának menete hogy zajlik? Tényleg nagy az esély rá, hogy hízzak tőle?

7

Mikor kezdjem el szedni megint? (fogamzásgátló)

2,5 évig szedtem fogamzásgátlót, aztán most a nyáron 2 hónapig pihentettem, most akarom majd elkezdeni szedni megint, de nem tudom, hogy mikor vegyem be. ha megjött, és elmúlt, vagy a következő mensi első napján? köszi előre is.

6

Fogamzásgátlót feliratni mehetek a gyermek nőgyógyászatra? A rendes nagyon drága.17/L

11

Gestomix20 fogamzásgátló tablettát szedek.11 npja kezdtem el szedni, az első menstruációs napon. Azóta is vérzek. Ez baj?

Úgy tudom ilyenkor még rövidebbnek kellene lenni a menstruációnak mint általában. Nekem 6-7 napig szokott tartani normális esetben, ezért kicsit aggódom.

3

A Lifestyles neve Mathes-re változott? Vagy ez csak kamu?

Itt a két honlap:

1

Az normális, hogy 72 órás esemény utáni után az első menstruáció alatti vérzés kevesebb mint általában szokott lenni?

3

1 hónap tabletta szedése után mennyi idő után jön meg a menzesz? Második nap nem szedem és még nem jött meg.

2

Miért tekeredik vissza?

Mitől lehet az, hogy szex közben feltekeredik egy kicsit a gumi, és le kell mindig újra húzni? Olvastam olyat már, hogy amikor fel van húzva akkor kicsit még kell engedni belőle, hogy legyen hely mozogni, ez igaz?

5

Lehetséges? Kioktatásokat, oltásokat nem kérek!

endesen,darabosan,élénk pirosan megjött a mensim.DE:észlelem hogy néha hányingerem van,és a hasam is kicsit megnőtt (az alhas is)...utána néztem,és elképzelhető hogy valaki menstruál terhesség alatt.

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!