Találatok a következő kifejezésre: Balatonon van strand (14 db)

Hol van a Balatonon olyan strand, ahol nem tiltott az éjszakai fürdőzés?

Legjobb válasz: Az összes szabad-strand ilyen!!

Az összes szabad-strand ilyen!!
Ha szabályosan akarsz éjszaka fürdeni, akkor olyan strandot kell keresned, ahol van a parton mûködõ világítás. Ugyanis a fürdésrõl szóló jogszabály szerint éjszaka csak megvilágított vízfelületen lehet. A fényerõ nincs meghatározva.:) A fizetõs strandok a pénztár zárása után többnyire szabadstranddá alakulnak. A legtöbb helyen éjfélig biztosan lehet tartózkodni, de például a siófoki Nagystrandon reggel négyig. Itt a parton végig lámpasor húzódik, így nyugodtan fürödhetsz ingyen. A strandot ezen az oldalon találod. http://www.balatontipp.hu/index.php?p=strandok&id=30 Ha ez valamiért nem jó, nézd végig a balatontipp.hu-n a strandok fotóit, azokból megláthatod, hol van világítás éjjel. Csak vigyázz, hogy fürdés közben valaki el ne vigye a ruhádat. :)
Balatonföldvár tuti ingyenes.

Balatonon van olyan strand ahova belehet vinni kiskutyát?

Fürdeni nem szeretne, csak velünk lenni. és van kisbabánk is, szóval több szempontból kellenne a strandnak megfelelni. Ja, a kutya: Shih-tzu, szóval tényleg pici.

Legjobb válasz: A Balaton körül vannak olyan kempingek, ahová kutyát be lehet vinni és napijeggyel is látogathatóak, tehát nem muszáj ott aludnotok. Ilyenek, amirõl eddig tudok, de lehet több is: Vonyarsvashegy, Park kemping (mi második éve ott is nyaralunk, olcsó, tiszta, kulturált hely) aztán Balatonszemes, Lidó kemping is, bár ott egyedül a déli part sekély vize és a kedves település vonzó, de beengednek kutyát is és szemeset konkrétan tudom, hogy van napi látogatás is. Ha nyaralni akartok, Vonyarcot ajánlom. Ez nem úgy kemping, hogy csak sátor v lakókocsi, vannak faházak is full összkomforttal. Aztán másik dolog, Keszthely-Hévíz vonzáskörzetében van Esztergályhorváti-Bárándpuszta, kutyabarát panzió, kifejezetten kutyásoknak. Megõrzést is vállal.

A Balaton körül vannak olyan kempingek, ahová kutyát be lehet vinni és napijeggyel is látogathatóak, tehát nem muszáj ott aludnotok. Ilyenek, amirõl eddig tudok, de lehet több is: Vonyarsvashegy, Park kemping (mi második éve ott is nyaralunk, olcsó, tiszta, kulturált hely) aztán Balatonszemes, Lidó kemping is, bár ott egyedül a déli part sekély vize és a kedves település vonzó, de beengednek kutyát is és szemeset konkrétan tudom, hogy van napi látogatás is. Ha nyaralni akartok, Vonyarcot ajánlom. Ez nem úgy kemping, hogy csak sátor v lakókocsi, vannak faházak is full összkomforttal. Aztán másik dolog, Keszthely-Hévíz vonzáskörzetében van Esztergályhorváti-Bárándpuszta, kutyabarát panzió, kifejezetten kutyásoknak. Megõrzést is vállal.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, jó tudni, hogy vannak ilyen helyek. szép nyarat
De jó tudni ezeket! Nekem októberben érkezik a fiacskám és nekünk is van egy shih-tzunk! Jövõre jó lesz az infó! Köszi
A google-ban kerestem rá a 'kutyabarát strand' címszóra és harmadikként dobta ki ezt a linket. Ennek hatására utánanéztük, foglaltunk és kipróbáltuk a vonyarci Park kempinget. Valóban kutyabarát!!! és saját strandja van, így nem gond a kutyust levinni a partra. Mellesleg mi gyerekcsónakban magunkkal vittük a vízbe. Így bent is volt meg nem is. Hiszen csak vízbe nem lehet bevinni, de a víz felszíne ugye más kérdés. Pláne ha kutya bele sem ér. Mint ott kiderült, nem mi vagyunk az egyetlenek, akik ezt a megoldást választották. Egyébként nagyon igényes, kultúrált hely. Csak ajánlani tudom. Vissza fogunk járni. Úgyhogy nagyon köszönjük a tippet. Bevált!!
Mi ia a vonyarcvashegyi Park Kempingben nyaraltunk idén, és a kempingbe valóban bemehet a kutya, de a strandra OTT sem. A recepción kedvesen tájékoztattak minket a kutyatartás szabályairól, és külön felhívták a figyelmünket arra, hogy sem a strandra sem a vízbe nem mehet a kutya, hiszen ez mindenhol tilos, ahol a víz fürdõhelynek van van minõsítve. Ettõl függetlenül nagyon jól éreztük magunkat, a kemping gyönyörû, tiszta, igényes, és az árak is elfogadhatóak.

Hol van Balatonon ingyenes strand?

Füzf?,Kenese oldalon?

Legjobb válasz: Hát én Keszthely mellett tudok egy kis partszakaszt, meg a déli oldalon valahol, de arra már nem emlékszem, hogy hol. De ha körbekérdezõsködsz szabadstrand után, akkor biztosan tudnak neked mondani valamit.

Hát én Keszthely mellett tudok egy kis partszakaszt, meg a déli oldalon valahol, de arra már nem emlékszem, hogy hol. De ha körbekérdezõsködsz szabadstrand után, akkor biztosan tudnak neked mondani valamit.
Zamárdiban van egy igen hosszú szabad strand szakasz! (Remélem, még ezzel valakinek tudtam segíteni.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!:)
Fövenyes. Tök jó a víz, homokos, nem sekély, nem mély. Van árnyékos és napos rész. Olcsók az árusok, és ingyenes a parkoló is.
Balatonfenyves:)
siófok
FENYVESFENYVESFENYVES!!! :D <3


Balatonnál hol vannak a lellei Napfény strandhoz hasonló helyek, tehát kisgyerekeknek ideális stranddal? Balatonhoz tervezzük a nyaralást augusztusra, Lelle jó is lenne, csak gondolom, milyen tömeg lesz.

Legjobb válasz: Mi Balatonszárszóra járunk a vonat a strand elõttáll meg, viszont szállások nem tudom milyenek vannak (de biztos vannak) mert mi rokonoknál szoktunk aludni. Kajáldák is vannak a környéken igaz nem túl sok. Viszont viszonylag kevesebben szoktak lenni, jó a víz, tiszta a part, ingyenes a strand, van egy kis gyerek pancsi rész a Balaton elején, vannak programok és koncertek esténként. (gyerek koncertek)

Mi Balatonszárszóra járunk a vonat a strand elõttáll meg, viszont szállások nem tudom milyenek vannak (de biztos vannak) mert mi rokonoknál szoktunk aludni. Kajáldák is vannak a környéken igaz nem túl sok. Viszont viszonylag kevesebben szoktak lenni, jó a víz, tiszta a part, ingyenes a strand, van egy kis gyerek pancsi rész a Balaton elején, vannak programok és koncertek esténként. (gyerek koncertek)
mindenhol tömeg lesz ha jó az idõ

A Balatonon keresek olcsó, igényes szállást olyan helyen, ahol 4 gyerek, köztük egy 7 hónapos jól érezné magát, mert jó a strand és van látnivaló is. Hol találok konkrét vendégházat, apartmant, vagy esetleg olyan weboldalt, ahol kereshetek ilyet?

Tudom, hogy sok keres? van a Balatonról, de a b?ség zavarában nem találok olyan keres?t, ami kiadna olyan szállást, ami jó lenne. Segítsetek, ha tudtok! Köszönöm

Legjobb válasz: Szerintem próbálkozzatok Zamárdiban.. Ez a település szinte Siófok mellett van,nekünk onnan nem messze,Szárszón van nyaralónk,de ott fizetõs strand van.. Zamárdiban sok édekes programot szoktak tartani nyáron,van egy hatalmas szabad strand,ahol sok féle program van,vannak ugrálók is meg minden más.Kisgyerekeknek,meg talán felnõteknek is ez a legalkalmasabb.. Ott sok panzió és apartmanos ház van,szerintem érdemes az interneten rákeresni. Remélem tudtam segíteni:)

Szerintem próbálkozzatok Zamárdiban.. Ez a település szinte Siófok mellett van, nekünk onnan nem messze, Szárszón van nyaralónk, de ott fizetõs strand van.. Zamárdiban sok édekes programot szoktak tartani nyáron, van egy hatalmas szabad strand, ahol sok féle program van, vannak ugrálók is meg minden más.Kisgyerekeknek, meg talán felnõteknek is ez a legalkalmasabb.. Ott sok panzió és apartmanos ház van, szerintem érdemes az interneten rákeresni. Remélem tudtam segíteni:)
Én Balatonlellét javaslom.Van több jó strandja, Napfény-fizetõs (fokozatosan mélyülõ, homokos, kicsit "tengerpart hatása" van).Ettõl kb. 2 km-re van jacht kikötõ, sétahajókázás, és egy szabadstrand ami ingyenes.Mi 3 gyerekkel voltunk. Rád-pusztát se hagyjátok ki (kb.5-6 km Lellétõl)lovas bemutató, borkóstolás és egy jó étterem is van, a gyerekeknek pedig mindenféle állat.Ja és van egy jó cukrászda, sok étterem. A Balatonlelle.hu oldalon találsz több információt és szállás lehetõséget is.
Sikerült találnod valami lehetõséget?

Balatonra szeretnénk lemenni egy szombati napra és olyan szabd strandot szeretnénk ahol ingyen lehet parkolni a parthoz közel és szép helyen van büfével mindennel. Ebben kérném a segítségeteket? !

Legjobb válasz: Én a Balatonnál nagyon tudom ajánlani a tihanyi szabad strandot. Közvetlenül az út mellett van és van pár kajálda, de ez köves rész és a parkolás is fizetõs. Meg a WC is. De közel van hozzá a tihanyi kalandpark is meg persze lehet onnan kirándulni is. Igazából a Balatonnál ilyen jó feltételekkel szerintem nem találsz szabad strandot.

Én a Balatonnál nagyon tudom ajánlani a tihanyi szabad strandot. Közvetlenül az út mellett van és van pár kajálda, de ez köves rész és a parkolás is fizetõs. Meg a WC is. De közel van hozzá a tihanyi kalandpark is meg persze lehet onnan kirándulni is. Igazából a Balatonnál ilyen jó feltételekkel szerintem nem találsz szabad strandot.

Hol van a legjobb Balatoni strand, ahova10 hónapos kisfiamat elvihetem?

Legjobb válasz: Szerintem rengeteg olyan hely van a Balaton körül. Az én nagymamámnak Balatonfenyvesen van nyaralója és ott van egy hatalmas szabadstrand ami szép, rendezett és még a mosdó is kulturált szokott lenni. Én biztos el fogom oda vinni a gyerekemet hát mivel augusztusba szülök így kb. 10 hónaposan viszem majd én is elõször. De rengeteg szép rendezett strandon jártam már.Azért elsõsorban a déli parton nézelõdj szerintem, mert gondolom könnyebb lenne kisebb vízben, mint ahol belépsz és máris nyakig ér. Minden jót! 25 hetes kismami :-)

Szerintem rengeteg olyan hely van a Balaton körül. Az én nagymamámnak Balatonfenyvesen van nyaralója és ott van egy hatalmas szabadstrand ami szép, rendezett és még a mosdó is kulturált szokott lenni. Én biztos el fogom oda vinni a gyerekemet hát mivel augusztusba szülök így kb. 10 hónaposan viszem majd én is elõször. De rengeteg szép rendezett strandon jártam már.Azért elsõsorban a déli parton nézelõdj szerintem, mert gondolom könnyebb lenne kisebb vízben, mint ahol belépsz és máris nyakig ér. Minden jót! 25 hetes kismami :-)
Ábrahámhegyrõl azt mondják, hogy a Balaton egyik legszebb, legjobb strandja. Én is voltam már ott és tényleg nagyon jó a strand. Külön homokos rész a babáknak, gyerekeknek, akkor van két játszótér, a nagyobbaknak két tengópálya, kosárpálya, focipálya, a vízben kapuk, kosárpalánkok. Tényleg nagyon jó hely, én ajánlom.
Siófokon épült az Aranyparton egy íves ház, a Beac House végénél, ahol a sétány kezdõdik, de nem a kikötõ felõli részén, hanem a másik oldalt. Szóval az az új negyed köríves épület mellett van egy nagyon jó szabad strand, csak babákkal vannak ott, mert nagyon sokáig csak bokáig ér ott a víz, tudnak homokozni a vízben a babák ülve. Ezt keressétek: http://www.balatontourist.hu/index.php?WG_NODE=WebBTEgysegek..
Szia.Én Veszprémben lakom és mi nagyon sokat járunk a balcsira, az én kisfiam most 8hónapos és mi Csopakra járunk, nagyon igényes, van feltöltött rész a babáknak, játszótér, füves és ingyenes a parkolás:D, de Siófok is jó hely, de jóval drágább.A balcs melyik részére gondoltál, mert nagyon sok szép hely van és sok a bababarát strand:D Szép napot!
A balatoni strandok tavalyi sorrendjét itt találod_ http://www.balatontipp.hu/index.php?p=strandok&uid=37 Külön osztályoztattuk azt is, hogy milyen lehetõséget kínálnak a gyerekeknek a játékra. Én egyébként Alsóörsöt, Balatonszárszót, Gyenesdiást ajánlom. (Balatontipp.hu)

S. O. S. Balatonra szeretnénk menni nyaralni. Homokos strand, lassan mélyülő víz, hangulatos szállás. Van ötlet?

Tavaly Balatonfüreden voltunk, az tetszett, most Keszthelyre gondoltunk, de nem hangzik nagy számnak, vagy én tévedek? A múzeumok miatt, meg a kastély miatt akár majd oda is utazhatunk.

Legjobb válasz: Lellén van homokos strand, a víz lassan mélyül

Lellén van homokos strand, a víz lassan mélyül
Balatonmáriafürdõ ott is jó strand van .pelso panzió hangulatos szállás közel van a balatonhoz
Balatonboglár(homokos strand)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, a lényeg ez volt. Köszi
A kérdező hozzászólása: Amúgy inkább Keszthely vagy Balatonfüred? Ki mire szavaz?

Melyik balatoni strandon van a legkevesebb jó pasi?

Egy kicsit dagi vagyok még mindig, emiatt szeretném elkerülni az olyan strandot, ahol túl sok a jó test? fiú, mivel az kicsit elrontja az amúgy se túl jó kedvem, mivel már 5 éve nem voltam Balatonon, ha már egyszer lemegyek, akkor jó lenne felh?tlenül jól érezni magam. Ezért inkább ilyen nyugdíjasok meg családok által látogatott strandra lennék kíváncsi, tehát mondjuk nem Siófok. :D

Legjobb válasz: OK! Írok ha megyek strandra,nehogy véletlen oda gyere ahová megyek ;) :D 33f

OK! Írok ha megyek strandra, nehogy véletlen oda gyere ahová megyek ;) :D 33f
Szerintem ez nem szépségverseny, és nem csajozni mész, vagy pontoztatni magad, meg aztán gondolom mindenkinek más a jó pasi, lehet valakinek pont te.
Akkor siófok kivan zárva mert mindenki ott van kb. keress valami kevésbé frekventált helyet, a déli parton földvár vagy lelle mondjuk.
A kérdező hozzászólása: Jó, de ezt most tényleg nem viccbõl kérdezem... :D
Menj a balton túlsó felére, Keszthely környékére valamelyik kis faluba, ott garantáltan csak 60+ -al fogsz találkozni!
Minél kisebb strandra menj, egy kisvárosba vagy faluba.
B.Boglár -> sziget strand B.Lelle -> kikötõ
158 cm vagyok, és 77 kiló...balcsiparton lakom, és nincs senki valagára ráírva a neve!!!! amugy meg neked is lehet pasid, ha mellettem már 2 éve bírja a párom :)
"és nincs senki valagára ráírva a neve!" honnan tudod? mi van ha valaki pl. pont oda rátetováltatta? ja, de a fürdõruha úgyis eltakarja

A dunántúlon van valahol nudista strand? Esetleg balatonon? Véleményetek erről?

Bocsi, hogy ide tettem fel...

Legjobb válasz: Agárdon van, ez egy város a velencei tó mellett.

Agárdon van, ez egy város a velencei tó mellett.
Én a Gárdonyit láttam futólag: elhagyatott betonstégek, dzsumbuj, és egy tonna férfi. Elég luzer egy hely.
Régen volt a Piroska strand, Balatonakarattyán, de nem tudom, hogy még mûködik-e. Üdv 25/f
Elõzõ vagyok, bocsi. Agárd az Gárdony mellett van, lehet hogy ugyan azt láttátok. :) Üdv. 25/f
berényben van ha jól tudom...
Balatonberény, Balatonakali
Tihanyban is van ha jól tudom. ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!