Találatok a következő kifejezésre: Balatonlellén vagy milyen helyek vannak (1 db)

Balatonlellén vagy környékén milyen helyek vannak ahová érdemes elmenni?

Valami szép helyre esetleg discora lennék kíváncsi.

Legjobb válasz: Balatonlelle központjában zajlik az élet esténként, ott nagyon jó. Van egy Y nevû hely, ott lehet bulizni is, az diszkó. Nem ipszilon a teljes neve, hanem két szó között van ez az Y, az kékkel világít a piros betûk között. Már nem emlékszem. De mindenki így hívja. Ha fiatal csajokat srácokat megkérdezel merre van, tudni fogják, amúgy az is a központban van.

Balatonlelle központjában zajlik az élet esténként, ott nagyon jó. Van egy Y nevû hely, ott lehet bulizni is, az diszkó. Nem ipszilon a teljes neve, hanem két szó között van ez az Y, az kékkel világít a piros betûk között. Már nem emlékszem. De mindenki így hívja. Ha fiatal csajokat srácokat megkérdezel merre van, tudni fogják, amúgy az is a központban van.
az Y tényleg király hely!!voltam már én is!:P és a közelében van egy karaoke bár ami szntén nagyon jó hely!! szerintem mindenképpen érdemes benézni;)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol lehet Magyarországon vadkempingezni/sátorozni?

Szeretnék elmenni sátorozni, de nem szeretnénk fizetni kempingért. Akár tó/folyó/erdő/hegy közelébe is elmennénk, vagy város közelébe, csak ingyen lehessen sátrat verni tetszés szerint.

1

Balaton Zamárdiban keresek kiadó apartmant vagy vendégházat 2 éjszakára 4 személyre Július 12-13 van mág valahol szabad hely ezekre az éjszakákra?

2

Szegeden és környékén mit lehet megnézni?

Észak-Magyarországról tervezünk oda menni,szóval az útba eső városok is lehetnek,még semmi konkrétat nem tudok.
Fiatal pár vagyunk, a Tisza nem érdekel.
egyenlőre a szegedi fördőt és állatkertet néztem,oda megyünk mindenképp.
Útközben Gyopárosfürdő is megtetszett.

Mit ajánlotok még?

4

Erzsébet programban szereplő szálláshelyekről van valakinek tapasztalata?

Balatonszárszóra megyünk a nyáron Erzsébet szállóba.
Ha valaki járt már ott megírná milyen?

0

Szállt már meg valaki egyedül kollégiumban/szállón? Ha igen, mik a tapasztalatok?

A lényeg, hogy szeretnék egy napra elmenni Egerbe és a Bükkbe túrázni, ezért kikerestem a lehető legolcsóbb szállásokat, mert nekem csak annyira kell, hogy előző este odamenjek, aludjak és kora reggel indulok is túrázni egészen estig, amikor szintén csak aludni tévednék be a helyre. Legolcsóbban a kollégiumi szállásokkal jönnék ki és ezek árban is elfogadhatóak lennének számomra, viszont én még sosem szálltam meg ilyen helyen. Láttam, hogy 6-8 fős szobák vannak, ez azt jelenti, hogy idegenekkel kellene egy szobában aludnom? Hogyan zajlik ez? Én hajnal 5 körül már kelnék és el kellene kezdenem pakolászni meg ilyenek, az nem zavarja a többieket?
Ha esetleg valaki volt már ilyen szálláson egyedül, az kérem írja le a tapasztalatait. Nagyon szeretnék elmenni, de ez az egyetlen dolog, amitől kicsit tartok. :)

4

Olcsó puritán szállás?

Nem érdekes, ha faluban van, ha van a környéken kirándulóhely vagy falusi turizmus, nem érdekes, ha faház vagy vadászház, a lényeg, hogy a lehető legolcsóbb legyen. Hárman mennénk, hárman csajok.

1

Látnivalók, programok Székesfehérvár 50 km-es körzetében?

Barátnőm Szegedről érkezik hozzánk. Szeretnék neki érdekes programokat szervezni. Adnátok ötleteket? Két kisgyermekem van, így őket is számításba kell venni, de jöhetnek egész napos programok is!

2

Biztonságos a Bookingon foglalni, vásárolni? Miért drágábbak olykor a szállodák saját honlapjukon?

7

Budapestről indul közvetlen vonat Sopronba? (Átszállás nélkül)

elvirát nem tudom felfogni,bejelöltem h átszállás nélkül de nem irta Sopron állomást..

5

Hol található ez Székesfehérváron?

A kép egy szabadtéri sakktábláról készült, valami parkban vagy zöldövezeti részben lehet.
Régebben találtam ezt a képet egy külföldi oldalon, ahol csak annyi volt odaírva, hogy "Szekesfehervar". Ezen kívül sajnos semmi egyéb információ, se koordináta, se semmi. Fordított képkeresővel is csak ezt az egyet találtam meg.

Kérdezem a Székesfehérvárt jól ismerőket, hogy található-e ilyen a városban? Ha igen, akkor hol?
Köszönöm előre is!

A kép hivatkozása:


3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!