Találatok a következő kifejezésre: Balatonlellén vagy milyen helyek (1 db)

Balatonlellén vagy környékén milyen helyek vannak ahová érdemes elmenni?

Valami szép helyre esetleg discora lennék kíváncsi.

Legjobb válasz: Balatonlelle központjában zajlik az élet esténként, ott nagyon jó. Van egy Y nevû hely, ott lehet bulizni is, az diszkó. Nem ipszilon a teljes neve, hanem két szó között van ez az Y, az kékkel világít a piros betûk között. Már nem emlékszem. De mindenki így hívja. Ha fiatal csajokat srácokat megkérdezel merre van, tudni fogják, amúgy az is a központban van.

Balatonlelle központjában zajlik az élet esténként, ott nagyon jó. Van egy Y nevû hely, ott lehet bulizni is, az diszkó. Nem ipszilon a teljes neve, hanem két szó között van ez az Y, az kékkel világít a piros betûk között. Már nem emlékszem. De mindenki így hívja. Ha fiatal csajokat srácokat megkérdezel merre van, tudni fogják, amúgy az is a központban van.
az Y tényleg király hely!!voltam már én is!:P és a közelében van egy karaoke bár ami szntén nagyon jó hely!! szerintem mindenképpen érdemes benézni;)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit ajánlanátok, Magyarországon hova menjünk nászútra?

Város, szállás?

2

Van olyan barlang Magyarországon, amiben földalatti tavak is vannak és nem kell idegenvezető a belépéshez? A József-hegyi barlang ilyen?

Lehetőleg Pest megyében érdekel.

2

Balaton Soundra keresnék 3 fő részére szállást lehetőleg Zamárdiban ha valaki tud írjon?

0

Van ingyenes strand a Balatonnál?

5

Szeretnénk részletes információt kapni! 1 . Hogyan jutok el a Miskolc Vasútállomástól a Miskolctapolca barlangfürdőig? 2. A másik hogy a Miskolc vasútállomástól hogyan jutok el a Miskolc Vadasparkhoz?

1

Mit szoktak felolvasni/előadni az osztálykiránduláson a tábortűznél?

1

Mennyibe kerül egy buszjegy Veszprémből a Balcsira (pl. Bfüred)?

kb..? :)

4

Mennyibe kerül egy felnőtt jegy a Fertő tavon fél napra?

Nagyon fontos, segítsetek! (Fertőrákoson)

1

Velencei-tavon melyik a legjobb hely?

3

Melyik városokba érdemes ellátogatni?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!