Találatok a következő kifejezésre: Balatonhoz megyünk hét múlva, (3 db)

Másfél hét múlva megyünk a Balatonra, és pont meg lesz. Mit tehetnénk?

Milyen házi módszerrel tudnám el?rehozni a menstruációmat?

Legjobb válasz: Ugyanez volt a helyzet velem is. Pont egy hét mulva indulunk nyaralni és én is akkorra vártam DE kipróbáltam egykét dolgot hátha bejön és sikerült! :) 1 héttel elõrehoznom. Ezeket kell tenni(legalábbis én ezt csináltam) : sok paradicsom, melegvizbe fürdés, egy kis sör, meg mozgás. Én voltam futni, úszni, meg felülés csináltam este 30-at!! :) próbáld ki, remélem sikerül,jó nyaralást! :D

Ugyanez volt a helyzet velem is. Pont egy hét mulva indulunk nyaralni és én is akkorra vártam DE kipróbáltam egykét dolgot hátha bejön és sikerült! :) 1 héttel elõrehoznom. Ezeket kell tenni(legalábbis én ezt csináltam) : sok paradicsom, melegvizbe fürdés, egy kis sör, meg mozgás. Én voltam futni, úszni, meg felülés csináltam este 30-at!! :) próbáld ki, remélem sikerül, jó nyaralást! :D
Sok tömény rozmaring tea
Én még ezekrõl nem hallottam, de kipróbálom én is hátha bejön, de ha megjön a bajod arra azért van a tampon hogy ilyen helyzetekbe segítsen.
Ne nagyon reménykedj abban, hogy elõre tudod hozni a menstruációt. Neked kell alkalmazkodni. Mini tamponnal fürödhetsz, de maximum egy órát lehet vízben. Ha kijössz, intim törlõkendõvel töröld meg a puncidat és ha újra vízbe akarsz menni, új tampont tegyél be!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm az ötleteket.:) Megpróbálni meglehet, nem vesztek vele semmit.:D

Fél éve hogy elkezdtem menstruálni de még nem állt be és nem tudom hogy éppen mikor fog megjönni.1 hét múlva megyünk nyaralni a Balatonhoz és ha akkor fog megjönni akkor használhatok tampont? Ha igen akkor az milyen legyen?

13/L

Legjobb válasz: Mi most voltunk furodni,énis akkorra vártam a menstruáciom,de az anyukam elment a nogyogyaszhoz és kért olyan gyogyszert hogy késsen tole,nekem bejott beszeld meg ezt a dolgot az anyukáddal ja és énis csak 14 éves vagyok azt a gyogyszert akárki szedheti.

Mi most voltunk furodni, énis akkorra vártam a menstruáciom, de az anyukam elment a nogyogyaszhoz és kért olyan gyogyszert hogy késsen tole, nekem bejott beszeld meg ezt a dolgot az anyukáddal ja és énis csak 14 éves vagyok azt a gyogyszert akárki szedheti.
Igen, használhatsz tampont. Minit használj!!! Minden fürdés után cseréld ki, ne legyél 1-2 óránál többet a vízben. Jó strandolást! ;)
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :)
A kérdező hozzászólása: köszi! majd megmondom neki :)
Nem akarlak lelombozni, de az valami ritka gyökér orvos lehetett, aki nyaralás miatt ad egy KISLÁNYNAK erõs hormontrtalmú gyógyszert. Vigyél tampont, gyógyszert és szevasz. Max az elsõ 2 napon nem fürdesz, amíg nagyon erõs.
A kérdező hozzászólása: 3 napot tudunk csak ott lenni és nekem mindenem az úszás, ezért is kérdeztem meg h használhatom-e mert eddig még nem használtam és..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!