Találatok a következő kifejezésre: Balatonhoz megyünk hét (14 db)

Menstruálok, ez az elsô napom, de csak jővô hét közepére vártam, holnap randizom és holnap után Balatonra megyek. Fogamzásgátlót szedek, ha most elkezdek egy új levelet elmúlik a menszeszem?

Legjobb válasz: remélem, h betartottad a szünetet, és nem kezdted el a másik levelet!?!? Egyébként ha nem élsz nemi életet, akkor minek szeded a tabit. remélem, h nem válaszoltam késõn.

remélem, h betartottad a szünetet, és nem kezdted el a másik levelet!?!? Egyébként ha nem élsz nemi életet, akkor minek szeded a tabit. remélem, h nem válaszoltam késõn.

S. O. S! Holnap ( ma) megyünk a Balatonra 1 hétre, 2 és fél éves lányunkkal. Mit vigyünk mindenképpen magunkkal? Bármi tipp jól jön, kicsit nagyon megcsúsztam a csomagolással.

Legjobb válasz: úszópelus (ha még kell) fürdõruha, strandpokróc, törölközõ, papucs, szúnyogriasztó, naptej, fürdetõ, pohár, kulacs, rágcsa, homokozójátékok, karúszó/úszógumi, labda, UHT 2dl-es szívószálas tej vagy kakaó reggelre, alvósjáték, papucs, szandi, csatt vagy hajgumi, evõeszközök, ételtárolásra alkalmas eszköz és dobozok a szállásra és a strandra. Kell vinned edényt? Nézd meg, milyen lesz az idõ, ahoz pakolj ruhát!

úszópelus (ha még kell) fürdõruha, strandpokróc, törölközõ, papucs, szúnyogriasztó, naptej, fürdetõ, pohár, kulacs, rágcsa, homokozójátékok, karúszó/úszógumi, labda, UHT 2dl-es szívószálas tej vagy kakaó reggelre, alvósjáték, papucs, szandi, csatt vagy hajgumi, evõeszközök, ételtárolásra alkalmas eszköz és dobozok a szállásra és a strandra. Kell vinned edényt? Nézd meg, milyen lesz az idõ, ahoz pakolj ruhát!
7 napnyi váltóruha, alsónemû, hajszárító, törölközõ, ész, papucs, pénztárca, fürdõruha. Nézd meg, hogy a szálláson, amit lefoglaltatok mik vannak. Ahol mi voltunk ott pl. Volt szappan, hajszárító, sampon. Persze ilyen picik, amit a hotel tesz ki.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, jegyzeteltem :) Lakókocsiba megyünk, edények, nagy hûtõ, evõeszközök, stb. lesznek. Beleülõs úszógumik, karúszó, felfújható mellény, úszódeszka, stb. már eltéve :) Pakolom a többit.
A kérdező hozzászólása: Szerencsére végig 30 fok körüli idõt mond, és napsütést. Azért pakolok neki melegebbet ( hosszút) is, ha este kimegyünk sétálni a faluba. Jaj, a mesefigurás ragtapasz! De jó, eszembe jutott :)
Rakd mellé a lázcsillapítót is!!! :)
Majd a nagy csomagolási lázban, nehogy itthon felejtsétek a gyereket... :)
Hát attól függ milyen kisebb nõgyógyászati mûtéted volt?
Jobb lenne errõl szakembert kérdezni.
ha eü küret volt, 6 hétig nem ajánlott.
A kérdező hozzászólása: Egy polipot szedtek le, és az ezzel járó küret is volt. Az orvos 4 hete mondott, hogy nincs fürdés, csak zuhany. Ebben az idõben nehéz megállni.
Nehéz vagy sem, ha az orvos 4 hetet mondott, akkor az 4 hét (és még jófej volt, mert inkább 6 hetet szoktak). Ilyenkor még nyitva a méhszájad, ne akarj összeszedni egy komoly gyulladást!
A kérdező hozzászólása: Igazatok van! Köszönöm a válaszokat.
Magadat!
Mennyi idõs vagy? :)
f/l?
jól megasszonta
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.
bankkártya, rajta min. 200e ft

Egy hétre a Balatonhoz megyünk nyaralni 1 éves kisfiúnkkal. Mik azok a dolgok amiket feltétlenül vigyek magammal?

Legjobb válasz: Mi most voltunk, igaz csak 3 napig. Nagyon jól viselte, õ is 1 éves. Én is féltem tõle, de jó volt, bár kicsit fárasztó, mert otthon meg van a ritmus, itt kicsit felborult. Sok ruha kell neki az tuti. Babakocsi mindenféleképpen és pár játék. Nekünk nagyon sokat volt pucéran, nem is kellett sok pelus. Kaját már bármit megeszik, azt is alig vittem.Nekünk volt utazóágyunk, amitõl kicsit féltem, de szuperül aludt benne.Jó nyaralást.

Mi most voltunk, igaz csak 3 napig. Nagyon jól viselte, õ is 1 éves. Én is féltem tõle, de jó volt, bár kicsit fárasztó, mert otthon meg van a ritmus, itt kicsit felborult. Sok ruha kell neki az tuti. Babakocsi mindenféleképpen és pár játék. Nekünk nagyon sokat volt pucéran, nem is kellett sok pelus. Kaját már bármit megeszik, azt is alig vittem.Nekünk volt utazóágyunk, amitõl kicsit féltem, de szuperül aludt benne.Jó nyaralást.
Hát rengetek ruhaa kicsiknek mert gyorsan összeköszölják magukat.melegitõt is rakjál be mert nehogy fázzon. jó sok kaja, amit szeret hátha az étermi kaják nem jönnek be neki. pelenka özönnel, játékjára figyelj oda amit szeret vidd nehogy hiszti legyen 1 hétig. 3 féle cipõt vigyél , papucsot amin standolhat szandált és meleg cipõt.
Én biztos bepakolnám a következõket is: lázmérõ, lázcsillapító, hasfogó. Ha olyan helyre mentek ahol nincs porszívó akkor azt is vinném persze az orrszívóval együtt. Nagyon el tudja rontani a nyaralást egy kis nátha ha nem tudjátok kiszívni az orrát.

Nemsokára megyünk egy hétre a balatonra nyaralni és végre elértem egy testsulyt amire aztmondom hogy okés de ez a balatonon hogyan tudnám megtartani hogy ne hizzak egy dekátse?

mivel sportolásra ott nemnagyon lesz idö max uszni.Meg hát a jo kaják is:s mit ajálotok tipek trükök valami?Akármi érdekel

Legjobb válasz: egy hét alatt nem tudsz annyit hízni, h látszódjon... nem kell mindent szart megenni, csak azért mert elõtted van. én ez ellen úgy küzdök, h nem veszek itthonra kaját, és hiába nyitogatom a hûtõt, úgysem találok benne semmit :)

egy hét alatt nem tudsz annyit hízni, h látszódjon... nem kell mindent szart megenni, csak azért mert elõtted van. én ez ellen úgy küzdök, h nem veszek itthonra kaját, és hiába nyitogatom a hûtõt, úgysem találok benne semmit :)
Próbáld meg, hogy ilyne hízlalóbb(annyira nem) kajákat délelõtt eszel, aztán már nem, hat után se semmit, max gyümölcs, aztán este ledolgozod a napi adagot, mondjuk 30 perc futással, /úszássa, /tornával. Jobb ötletem nincsen:S:(
Hát ez hihetetlen! Az elsõ válasz javítása: Próbáld meg, hogy ilyen hízlalóbb kajákat egyáltalán nem eszel. 6 után is eszel, csak nem szénhidrátot, fõleg nem gyümölcsöt, futás/úszás/torna pedig reggel végzendõ. Tehát mindennek az ellenkezõje igaz, mint amit leírt, gratulálok.
Nagyon egyszerû! Kevesebbet egyél és amikor már elõször úgyérzed hogy jól laktál hagyd abba az evést és ne fogj hozzá újra és lassan egyél tornázz napi 30 percet. ennyi az egész

Jövő héten megyünk le Balatonra telekre. Milyen ruhába vihetem ki 9 hónapos babám a strandra. Természetesen vízbe még nem megy be.30 fok lesz elvileg. Esetleg kis medencéjébe pancsolhat?

Legjobb válasz: Én akkor tenném ki pancsolni, ha már legalább 2 hete 30 fok körüli a hõmérséklet, nálunk tegnap is 25-30 fok között volt, de hûvös szél fújt mellette, szerintem ez így áprilisban nagyon korai lenne, hiába van 30 fok. Ugye nem mindegy, hogy több hete tartó nyári kánikula van, vagy csak 12-15 óra között van 30 fok.

Én akkor tenném ki pancsolni, ha már legalább 2 hete 30 fok körüli a hõmérséklet, nálunk tegnap is 25-30 fok között volt, de hûvös szél fújt mellette, szerintem ez így áprilisban nagyon korai lenne, hiába van 30 fok. Ugye nem mindegy, hogy több hete tartó nyári kánikula van, vagy csak 12-15 óra között van 30 fok.

Másfél hét múlva megyünk a Balatonra, és pont meg lesz. Mit tehetnénk?

Milyen házi módszerrel tudnám el?rehozni a menstruációmat?

Legjobb válasz: Ugyanez volt a helyzet velem is. Pont egy hét mulva indulunk nyaralni és én is akkorra vártam DE kipróbáltam egykét dolgot hátha bejön és sikerült! :) 1 héttel elõrehoznom. Ezeket kell tenni(legalábbis én ezt csináltam) : sok paradicsom, melegvizbe fürdés, egy kis sör, meg mozgás. Én voltam futni, úszni, meg felülés csináltam este 30-at!! :) próbáld ki, remélem sikerül,jó nyaralást! :D

Ugyanez volt a helyzet velem is. Pont egy hét mulva indulunk nyaralni és én is akkorra vártam DE kipróbáltam egykét dolgot hátha bejön és sikerült! :) 1 héttel elõrehoznom. Ezeket kell tenni(legalábbis én ezt csináltam) : sok paradicsom, melegvizbe fürdés, egy kis sör, meg mozgás. Én voltam futni, úszni, meg felülés csináltam este 30-at!! :) próbáld ki, remélem sikerül, jó nyaralást! :D
Sok tömény rozmaring tea
Én még ezekrõl nem hallottam, de kipróbálom én is hátha bejön, de ha megjön a bajod arra azért van a tampon hogy ilyen helyzetekbe segítsen.
Ne nagyon reménykedj abban, hogy elõre tudod hozni a menstruációt. Neked kell alkalmazkodni. Mini tamponnal fürödhetsz, de maximum egy órát lehet vízben. Ha kijössz, intim törlõkendõvel töröld meg a puncidat és ha újra vízbe akarsz menni, új tampont tegyél be!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm az ötleteket.:) Megpróbálni meglehet, nem vesztek vele semmit.:D

Mit tegyek? Már csak 2 hét és megyek nyaralni a Balatonra és attól félek vagyis biztos vagyok benne hogy akkor fog megjönni. Ezért írok nektek . Mit tegyek? Hogy hamarabb megjöjjön? Nekem mindig 1 hetet szokott tartani

ezért minél el?bb elkel kezdjem ez a kúrálást..sok tippet szeretnék!Hallottam már a rozmaring teáról de nem tudom beválik. Megakartam anyával vettetni a boltokban de féltem elmondani hogy miért kell és mindig elhatározom hogy elmondjam de sosem merem ezért kéne nagyon sok tipp

Legjobb válasz: ess teherbe gyorsan :) am nem tudom.. kérded meg a szüleid..

ess teherbe gyorsan :) am nem tudom.. kérded meg a szüleid..
A kérdező hozzászólása: köszi :)
nincs ilyen!! ha akkor kell megjönnie, akkor ez van!
Próbáld ki a cickafarkat de az se biztos hogy jó.De amúgy tamponnal simán fürcsizhetsz ha meg még nem tamponoztál vegyél minit és figyelj oda mindenre amit leírnak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!