Találatok a következő kifejezésre: Bajt jelez, az (21 db)

16 hetesen bajt jelez az alhasi szurkálás, enyhe fájdalom, feszülés?

Székelés közben ,kis er?lködésnél fájnak inkább a baba körüli alkatrészeim,de séta közben is érzem...

Legjobb válasz: Szia! Most nagyon nõ a méhed és nyúlnak a méhtartó szalagok. Emiatt érezheted ezt a szurkálást. De ha nagyon erõsen fáj már, inkább menj el orvoshoz. Feszülni feszülhet ugyancsak a növekedés miatt, de ha kellemetlen már, akkor valószínû magnéziumot ír fel az orvos, nekem is azt tette 16 hetesen. 34 hetes km.

Szia! Most nagyon nõ a méhed és nyúlnak a méhtartó szalagok. Emiatt érezheted ezt a szurkálást. De ha nagyon erõsen fáj már, inkább menj el orvoshoz. Feszülni feszülhet ugyancsak a növekedés miatt, de ha kellemetlen már, akkor valószínû magnéziumot ír fel az orvos, nekem is azt tette 16 hetesen. 34 hetes km.
Olcsóbb a citrát, viszont abban sokkal több a magnézium. Nem biztos, hogy akkora dózisra szükséged van. MgB6-48mg/ citrát-500mg. Vagy úgy csináld, hogy kettétörsz egy tablettát és reggel este veszed be. :) 38km
Nekem azt mondták, hogy nyugodtan szedhetem a magnézium citrátot és több kismamától is hallottam. De ha bizonytalan vagy, kérdezd meg a gyógyszerészt is. Engem is megerõsített.
A kérdező hozzászólása: Köszi!Akkor válthatok majd én is?Meg kell róla kérdeznem a dokimat?
Elsõ vagyok: nekem 16 hetesen feszülés miatt naoi 3*4 Magne b6-ot írt fel az orvos 2-3 héig, után lehetett csökkenteni 2*3-ra. Most magnézium citrátot szedek2*1-et, és jobb, mert emellett a lábam sem görcsöl és olcsobb is.
A kérdező hozzászólása: Hááát én az anyagiak miatt csak naponta kettõt szedek!Lehet hogy így viszont semmit nem ér???
Nálam is u.ez van, 14+4 vagyok! 3X1 MagneB6 mehet!
A kérdező hozzászólása: Köszi, kicsit megnyugodtam!Akkor tehát másnál is vannak ilyenek?!Azt nem értem, a dokim ilyeneket miért nem mond el?Soha semmit nem mond...a baba nemére sem mond semmit. Kivettem pár napot, fekszem itthon...szedem a Magne B6-ot is!
Szia. Elõször is NE ERÕLKÖDJ! Nem szabad! A szurkálás és enyhe fájdalom normális, többször fogod még érezni, nõ a méhed. Ha nagyon fáj, akkor menj dokihoz. Szedhetsz magne B6-ot, ezt orvos nélkül is elkezdheted szedni. Sok boldogságot!
Szia!Én béres magnéziumot szedek, sokkal kifizetõdöbb mint a magne b6.Én mondtam a dokinak is hogy szedem, mondta hogy nyugodtan.Abból elég napi egy szem, és egész napra biztosit.Esetleg ha nagyon fáj, görcsölsz, bevehetsz még egyet.14+5hetes kismami.

A kisfiam 6 hetes, eddig kevest aludt a kezdetektöl fogva, tegnaptol alszik elég sokat, nem lehet, hogy valami bajt jelez? Lehethogy az a baj, hogy sokat kakil, napi 8-10 kakis pelus, és olyan hig.

anyatejes baba.mondjuk eddig nappal csak 1 szer aludt,fél órát,tegnaptol alszik délelött is meg délután is.éjszaka azért alszik,bár este nehezen szok elaludni.

Legjobb válasz: Szia!Azt csodálom, hogy nem furcsálltad, hogy egy 6 hetes baba ilyen keveset alszik!Úgy látszik, most állt be a normális alvási idõkre, nekik még szükségük van a napi többszöri alvásra.Amúgy ne aggódj, az idõ miatt is aludhat sokat. Lehet, hogy még most tisztul ki rendesen a bélrendszere azért kakil ennyit.De azért figyeld õt.

Szia!Azt csodálom, hogy nem furcsálltad, hogy egy 6 hetes baba ilyen keveset alszik!Úgy látszik, most állt be a normális alvási idõkre, nekik még szükségük van a napi többszöri alvásra.Amúgy ne aggódj, az idõ miatt is aludhat sokat. Lehet, hogy még most tisztul ki rendesen a bélrendszere azért kakil ennyit.De azért figyeld õt.
A kérdező hozzászólása: de furcsáltam, hogy eddig keveset aludt, mondtuk is az orvosnak, nem szolt semmit.és az igaz, hogy 3 hos korig tisztulhat a bélrendszerük?, legalábbis az orvos szerint.
3 hónapig? Hmm, szerintem az sok egy kicsit. Nekünk is akkor állt be az alvása. Addig semmi... Most délelõtt 1 óra utána ebéd után 3-4 órát alszik és még 40 perc késõ délután. :)
miért nem õt kérdezted?????
az a legtöbb nõnek érzékeny ha a méhszáját piszálják, aktusnál is kellemetlen tud lenni ha túl mélyre megy.... Nincs ezzel semmi gond. Ha gond lett volna szól az orvos.

Az lenne a baj, hogy az origin rendszerében az online rendszer abszolút nem érem el szóval nem tudok vásárolni sem és offline nak jelez! Ez miért van?

Legjobb válasz: Nálam néha gondol egyet és offba teszi magát elég ujraráerõszakolni hogy ujra belépjen. Vagy addig nyomom a kapcsolodást még nem sikerûl vagy kénytelen vagyok restartolni az origint.

Nálam néha gondol egyet és offba teszi magát elég ujraráerõszakolni hogy ujra belépjen. Vagy addig nyomom a kapcsolodást még nem sikerûl vagy kénytelen vagyok restartolni az origint.
A kérdező hozzászólása: Ezt már sokszor probáltam!És már vagy 3 hete nem jó!
Probáltad ujra rakni?
A kérdező hozzászólása: Többször Is!

Nyúlnak a szalagok vagy valami bajt jelez ez az érzés?

12 napos vagyok+4 hetes vagyok,eddig semmi gondom nem volt.Ma kb 1tol erzek ilyen mindjart megjon erzest,hol a mehemet erzem hol korulotte de inkabb mellette..Bevettem egy magneziumot meg pihentem is es egesznap fekszem,de igy csak kicsit enyhult eddig.Mikor nagy wcre kell mennem akkor is igy szokott fesziteni,voltam is mar wcn(nagy nehezen) de akkor is jobb lett egy kicsit de aztan megint ilyen huzzodas. Borsot ettem mar tegnap este is,lehet hogy az puffaszt es azert van?Lehet meg baj most hogy mindjart 13 hetes vagyok?6 napja voltam UH-n,ott minden rendben volt.

Legjobb válasz: 12+4 (bocsi rosszul irtam):)

A kérdező hozzászólása: 12+4 (bocsi rosszul irtam):)
Simán lehet a borsó is, de szerintem nõ a méhed, azt érzed így.
Valószínûleg nyúlnak a szalagok, ne izgulj! Persze a puffasztó ételektõl is görcsölhet a hasad.

Milyen bajt jelez ha a kutya állás közben púpos háttal van. A párom azt mondta hogy a régi öregek ha ilyet tapasztaltak a kutyánál akkor elpusztul a jószág. Ez igaz?

Legjobb válasz: Itt van a domborítás, erre gondoltál? http://www.haziallat.hu/egyedi-esetek/1755/kiskep/a-macskak-.. (a képen macska van, bocsi, csak ilyet találtam)

Itt van a domborítás, erre gondoltál? http://www.haziallat.hu/egyedi-esetek/1755/kiskep/a-macskak-.. (a képen macska van, bocsi, csak ilyet találtam)
Ha folyamatosan domború a háta (és eddig nem volt ilyen), akkor lehet, hogy fáj a veséje és így próbálja tehermentesíteni. Az a baj, hogy így látatlanban nem lehet megmondani. Ha úgy látod, hogy valami baja van, vidd állatorvoshoz. Mellesleg ha a veséje fáj, akkor símán lehet, hogy igazuk volt az "öregeknek", ugyanis a vesebetegségekbe (is) belepusztulhat a kutya.
Ha a kutya négy lábon állva domborít, az azt az óriási bajt jelzi, hogy jól kialudta magát a kutya és utána nyújtózkodik egy jót. :) Körülbelül ennyit jelent. Ez a kutyahomorítás: http://www.bloki.hu/petmedia/images/14380/166288.jpg És a domborítás ennek a teljes ellenkezõje. Egybéként az öregeknek sokminden nem szabad elhinni. Az õ idejükben minden, ami szentírás volt a kutyákkal kapcsolatban, az ma már tévhitként van a köztudatban. Mint pl.: Ha a kutya orra száraz, akkor a kutya beteg és lázas és meg fog halni. Ha a kutya nyers húst eszik, akkor meg fog vadulni és jobb házörzõ lesz. Ha a kutyának étolajat adunk inni, akkor fényes lesz a szõre. Ha a kutyát egy-két éventi alkalomnál többször fürdetjük, beteg lesz. ....stb. :) :) :)
Milyen fajta kutya és mennyi idõs?
Szia. Az én kutyám is csinált ilyet. Eleinte nem tudtuk mi a baja, mindig összekucorodva feküdt, alig bírt felkelni, menni alig tudott, annyira fájt a hasa. Lehívtuk az állatorvost, kiderült, hogy a Pici elkapta ezt a vírusos fertõzést, ami, a beleket támadta. Akkor járvány volt a kutyáknál. Adott neki két inekciót, megmérte a lázát, és még adott azt hiszem három szem gyógyszert három napra. Nagyon megíjedtünk, mert azt mondta a doki, hogy ha 33 nap múlva nem javul, akkor ne fûzzünk hozzá sok reményt. Az elsõ nap nem sok változás történt, de mire beadtuk neki a harmadik szem bogyót is, negyedik napra már nem volt semmi baja, vígan ugrándozott, mint az elõtt. Nagyon beteg volt akkor, annyira látszott a kis szeme se ált jól. De háistennek meggyógyúlt.
Bocs 33nap az csak 3 nap lenne.

Bajt jelez, ha az egyébként igen mocorgós, 25 hetes pocaklakóm 2 napja szinte alig mozdul meg?

Máskor mindig rendesen éreztem, most meg alig, naponta egyszer, akkor is bizonytalan vagyok benne. Mindig várok egy újabb mozdulatot, de nem tesz.

Legjobb válasz: Szia! Az idõjárásváltozás is okozhatja, hogy kevesebbet mocorog a babád- fõleg melegben. DE... Szerintem mindenképpen keresd fel az orvosodat, nem árt megnézni, mi a helyzet a picivel.

Szia! Az idõjárásváltozás is okozhatja, hogy kevesebbet mocorog a babád- fõleg melegben. DE... Szerintem mindenképpen keresd fel az orvosodat, nem árt megnézni, mi a helyzet a picivel.
Szia! Velünk ugyanez van. Nagyon csöndben van a babám 2 napja, lehet, hogy tényleg csak a meleg, vagy az idõjárás változás. Én ma megyek orvoshoz, azért megkérem, hogy hallgason szívhangot. Boldog babavárást!
Én is igy vagyok 2 napig reggel, este mózog aztán csend van.3-dik nap meg egésznap jönn megy a hasamba, nekem azt mondták ez természetes dolog õk is elfáradnak, és a frontok is jönnek mennek.Szóval nyugi!!Üdv:Zsuzsa 27 pocakos
Nekem amikor meleg van akkor keveset mozog a babóm, viszont amikor esõs, hüvösebb nap van (mint pl. ma) ilyenkor meg sem áll :) õk is érzik a frontot, ez biztos...
Ne aggodj en 20 hetes vagyok de mar tobb mint 3 hete erzem ot es a 18. hetben nagyon aktiv volt, viszont a 19. hetet vegig paraztam mert mar en sem tudtam h az a napi 1x bejelentkezes o volt e... nem csak halucinaltam(?)....aztan par napja ejjel 3 kor arra ebredtem h valaki focozik a pocakomban es nem is kicsit , azota szinte meg sem all, 1 pillanatra sem. Szerintem is a nagy meleg oket is eltompitja nem csak minket. Gratulalok !
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenki válaszát. Úgy gondolom, ennyien nem tévedhettek, tehát igyekszem megnyugtatni magamat:) . Most éppen bejelentkezett, nem olyan erõteljesen, de azért...Akkor vagyok csak nyugodt, amikor érzem, hogy mocorog. De, gondolom, nem csak én vagyok így ezzel? Boldog babázást mindenkinek!
Nem paráztatni akarlak, de egy szívhang nézésre szerintem menj el a kórházba. Pár perc az egész, és legalább megnyugszol, hogy minden rendben van. Az én babámnál a nem mocorgás miatt néztek meg ultrahangon, ilyenkor egy csomó baj megelõzhetõ. Ha meg nincs semmi baj, nem stresszeled magad feleslegesen:)

Az mekkora baj hogy a validátor rengeteg hibát jelez a honlapomnál? Vagy nem kell annyira komolyan venni? Mert a legmenőbb oldalaknál is rengeteg hibát jelez.

Validátor :

Legjobb válasz: Mondjuk úgy, hogy nem igazán "illik" invalid oldalt írni. Magára valamit is adó webfejlesztõ legalábbis törekszik arra, hogy szép, tiszta és valid html/js kerüljön ki a keze alól. Persze erre nem mindig volt/van lehetõség, meg odafigyelés helyett egyszerûbb a "megy 3 böngészõn, jóaz" hozzáállás. Addig nincs is gond, _amíg_ megy, viszont senki sem garantálja, hogy a "jóaz" késõbb is jó lesz. Egy valid oldal megfelel a w3c szabványának, így minden browserben (már amelyik képes rendesen implementálni a szabványt ugyebár, lásd: IE) ugyanúgy kell, hogy megjelenjen 5 év múlva is, hiszen - elvileg - a <!DOCTYPE> leíró része pont azért van, hogy tudja a brózer engine a verziót (így téve lehetõvé a visszamenõleges kompatibilitást). Egy invalid oldalon lesz olyan "egzotikusabb" böngészõ, amelyik megfexik, míg valid esetén erre jóval kisebb az esély.

Mondjuk úgy, hogy nem igazán "illik" invalid oldalt írni. Magára valamit is adó webfejlesztõ legalábbis törekszik arra, hogy szép, tiszta és valid html/js kerüljön ki a keze alól. Persze erre nem mindig volt/van lehetõség, meg odafigyelés helyett egyszerûbb a "megy 3 böngészõn, jóaz" hozzáállás. Addig nincs is gond, _amíg_ megy, viszont senki sem garantálja, hogy a "jóaz" késõbb is jó lesz. Egy valid oldal megfelel a w3c szabványának, így minden browserben (már amelyik képes rendesen implementálni a szabványt ugyebár, lásd: IE) ugyanúgy kell, hogy megjelenjen 5 év múlva is, hiszen - elvileg - a <!DOCTYPE> leíró része pont azért van, hogy tudja a brózer engine a verziót (így téve lehetõvé a visszamenõleges kompatibilitást). Egy invalid oldalon lesz olyan "egzotikusabb" böngészõ, amelyik megfexik, míg valid esetén erre jóval kisebb az esély.
elsõ, csillagos ötös! :)
A w3.org validálása sajnos nem minden esetben mérvadó. Általánosságban persze érdemes megpróbálni kijavítani a javasolt hibákat, de ha olyan oldalt próbálsz készíteni, ami a régebbi ie böngészõknek is megfelel, akkor biztosan belefutsz néhány invalid css kódba. Ettõl függetlenül idõnként nem árt validálni a kódot, mert hibakeresésre is jó.
Bocsi, azt nem írtam hozzá, hogy az a link, amit írtam, csak példa, de nem él...
semmi köze sincs ahhoz hogy baj lenne. A baj kezdete a görcs és vérzés.
Ez mondjuk nem igaz, mert nekem se görcseim se vérzésem nem volt és már akkor majdnem 1 hete, hogy elhalt a babám.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!