Találatok a következő kifejezésre: Baja lehet babócának ha (4 db)

És minden hülyeséget el is hiszel?! Nem, nem fog rajta meglátszani.
Nem fogunk. :)
elõzõ vagyok Oké, h vannak rémhírek, de azért van az agyad, h elgondolkozz rajta és felülbíráld.
Jajjj...mi vagy te, babonás vénasszony? nálunk az öregek meséltek ilyeneket, h pl. az egyik bácsinak azért vanaza nagy szõrös anyajegy az arcán, mert az anyja terhesen a fekete macskát simogatta. Meg hogy nem szabad terhesen rácsodálkozni semmi csúnyaságra, mondjuk egy csótányra vagy szõrös pókra, akármire, mert arra fog hasonlítani a születendõ gyerek.
Dehogy látszódik meg rajta. Én 7 hónapos terhesen leöntöttem a pocakom forró vízzel, a fiamon nincs semmi jele ennek.
Ez egy hülyeség! Ha így lenne, legalább a fele hiányozna a lányomnak. Nem egyszer megütöttem magam, neki mentem ennek-annak, megégettem magam... Egészséges kislányunk született, mindene megvan, és nem lett sehol foltos. Ja, és szõrös sem. :)
Jaj...
Dehogy! Ne aggódj, semmi baja nem lesz tõle, a pocidra vigyázz :)
Felháborodhatsz, de most komolyan: nem lehetsz ennyire BUTA, hogy ilyet elhigyjél...
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó....én feltettem egy kérdést és normális választ vártam rá....de a te dumádra nincs szükségem....és mi az hogy sajnos terhes????Ha csak gúnyolódni tudsz a másikkal akkor inkább ne is válaszolj a kérdésekre!!!!
Istenem...:S És az a borzasztó, hogy terhes..:S Mi lesz veled a végéig? Kedves kérdezõ....????Elmondom neked, ha magasabbra emeled a bal lábad, mint a jobbat, akkor a gyerekednek azon lába rövidebb lesz.....:D :D :D
Huh, azt hittem csak 80 éves mamikáknak vannak ilyen nézetei... Ma is tanultam valami újat :)
Mi köze van a te sipcsontodnak a babádhoz a méhedben?
A kérdező hozzászólása: Jól van na!!!!Nem kell rögtön bekapni!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!Csak volt egy osztálytársam akinek hiányzott 2 ujja és azt mondta hogy amikor az anyukája terhes volt vele ráesett a kezére és azért lett ilyen!!!Most hogy ez igaz e vagy sem nem tudom!!!!
Sõt, mi több terhességed végéig ki se mozdulj, mert ártalmas !!! Úristen, igazából nem is azon vagyok megrökönyödve, hogy feltetted a kérdést, hanem azon, hogy ennyire nem vagy tisztában a saját anatómiáddal... 6 hetes, még nem "babóca", Én is terhes vagyok, de egyébként az ilyen édi-bédi nyelvezettõl kiráz a hideg, babóca, manócska, meg mosolygombóc...

Baja lehet a babócának ha valaki a terhesség alatt szelesebb?

Legjobb válasz: Már miért lenne? A terhesség általános veljárója a felfújódás, szelesség. Számíthatsz rá végig. Ha kitapasztalod, mi teszi rosszabbá a helyzetet,kerüld azokat az ételeket, italokat. De ne aggódj, ez így normális és természetes.

Már miért lenne? A terhesség általános veljárója a felfújódás, szelesség. Számíthatsz rá végig. Ha kitapasztalod, mi teszi rosszabbá a helyzetet, kerüld azokat az ételeket, italokat. De ne aggódj, ez így normális és természetes.
A kérdező hozzászólása: Köszi megnyugtattál.
nem, ne izgulj :)
Az elsõ pár hónapban és is állandüan fel voltam fújódva és igencsak bántottak a szelek.Ez csak a páromnak volt rossz :oD De megbírkóztunk vele :oD
A kérdező hozzászólása: és ha sokat visszatartom lehet baj?
Sosem egészséges visszatartani, nem babásan sem mert bélgöcsöket, legrosszabb esetben akár bélcsavarodást is okozhat. Gondolom talán még dolgozol, azért okoz gondot. nem jó visszatartani, a terhességnek része, természetes része. Ha tudsz , és elõbb érzed, sétállj arrébb, menj kia wcre, vagy udvarra, de próbáld meg nem tartogatni, mert az nagyon nem jó:-(
A kérdező hozzászólása: remélem valamikor elmúlik, mert elégé kényelmetlen.

Aggodom a baba miatt! Nem érzékeny már a mellem, ha meg nyomom akkor sem. Miért van ez? Lehet baj van a babócával? Nagyon félek!

Er?s görcs nincs,sem vérzés.Meg is vagyok fázva,ugye nem lesz baja?Semmit nem vettem be,csak tea,negro.15 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nyugi, szerintem nincs semmi baj. nekem ugyanez volt, de már hamarabb elmúlt a mellfeszülésem, olyan 10 hetesen, én is megijedtem, elmentem UH-ra és kiderült, hogy semmi baj, ott mocorgott a babóca. Szóval szerintem a mellfeszülés, fájdalom nem kell, hogy tartós legyen, azóta már többször megint elõjött, aztán elmúlt. nekem a hányingerem is 10 hetesen azonnal elmúlt. A lényeg ne izgulj és menj el UH-ra, mert akkor végképp megnyugszol, hogy nincs semmi baj. Jó babavárást!

Nyugi, szerintem nincs semmi baj. nekem ugyanez volt, de már hamarabb elmúlt a mellfeszülésem, olyan 10 hetesen, én is megijedtem, elmentem UH-ra és kiderült, hogy semmi baj, ott mocorgott a babóca. Szóval szerintem a mellfeszülés, fájdalom nem kell, hogy tartós legyen, azóta már többször megint elõjött, aztán elmúlt. nekem a hányingerem is 10 hetesen azonnal elmúlt. A lényeg ne izgulj és menj el UH-ra, mert akkor végképp megnyugszol, hogy nincs semmi baj. Jó babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszi, megyek csütörtök este.Neked is jo babavárást!
Ne aggódj, nekem egyáltalán nem volt érzékeny a mellem, viszont vérzéstõl kezdve minden elõvett engem. Nem hiszem hogy emiatt gond lenne a babával, vannak tünetek amik elmúlnak, aztán elõjönnek mások... 35 hetes kismama
Ne aggódj, nekem amikor nõlni kezdett a cicim csak akkor fájt.Utána nem.Most néha, ha fázik, vagy amikor meg kellene jönnie akkor érzékenyebb.Amúgy nem.Én is fel vagyok fázva mindig.Alulról szoktam meleg párnát(zselét)berakni.Az segít.A barátnõm végig fel volt, neki adtak késõbb kúpot.16hetes kismama.
Nem lesz baja, tud õ ott mozogni:)
nem lesz baja, ha nagyon nem jó neki felébreszt. boldog babavárást

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!