Találatok a következő kifejezésre: Baja lehet babócának (10 db)

Wifi-től lehet vmi baja a babócámnak?

Legjobb válasz: Ere pontos valaszt nem lehet mondani, de a mai vilagban ha baja lenne tole akkor szerintem minden 3. baba serulten szuletne... 37 hetes kismami

Ere pontos valaszt nem lehet mondani, de a mai vilagban ha baja lenne tole akkor szerintem minden 3. baba serulten szuletne... 37 hetes kismami
Nem :D én is laptop+ wirelesst hasznalok napi sok oraban. Semmi baja nem lesz.
A kérdező hozzászólása: ebben lehet vmi... én is azon gondolkodtam, h a mobil is hasonlóan hatna, de szerencsére attól sincs baj, szóval, talán ez se túl nagy gáz...
nagyon jól védve van a baba, ha mozog akkor nincs gond.
Szerintem nincs gond, én tettem fel 2 napja azt a kérdést, hogy a kutyám ráugrott a hasamra, de szerencsére nem lett gond, másnap mentünk dokihoz és szépen bokszolt odabent. Szóval nem izgulj:) Minden rendben lesz!!!!!!
És minden hülyeséget el is hiszel?! Nem, nem fog rajta meglátszani.
Nem fogunk. :)
elõzõ vagyok Oké, h vannak rémhírek, de azért van az agyad, h elgondolkozz rajta és felülbíráld.
Jajjj...mi vagy te, babonás vénasszony? nálunk az öregek meséltek ilyeneket, h pl. az egyik bácsinak azért vanaza nagy szõrös anyajegy az arcán, mert az anyja terhesen a fekete macskát simogatta. Meg hogy nem szabad terhesen rácsodálkozni semmi csúnyaságra, mondjuk egy csótányra vagy szõrös pókra, akármire, mert arra fog hasonlítani a születendõ gyerek.
Dehogy látszódik meg rajta. Én 7 hónapos terhesen leöntöttem a pocakom forró vízzel, a fiamon nincs semmi jele ennek.
Ez egy hülyeség! Ha így lenne, legalább a fele hiányozna a lányomnak. Nem egyszer megütöttem magam, neki mentem ennek-annak, megégettem magam... Egészséges kislányunk született, mindene megvan, és nem lett sehol foltos. Ja, és szõrös sem. :)
Jaj...
Dehogy! Ne aggódj, semmi baja nem lesz tõle, a pocidra vigyázz :)
Felháborodhatsz, de most komolyan: nem lehetsz ennyire BUTA, hogy ilyet elhigyjél...
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó....én feltettem egy kérdést és normális választ vártam rá....de a te dumádra nincs szükségem....és mi az hogy sajnos terhes????Ha csak gúnyolódni tudsz a másikkal akkor inkább ne is válaszolj a kérdésekre!!!!
Istenem...:S És az a borzasztó, hogy terhes..:S Mi lesz veled a végéig? Kedves kérdezõ....????Elmondom neked, ha magasabbra emeled a bal lábad, mint a jobbat, akkor a gyerekednek azon lába rövidebb lesz.....:D :D :D
Huh, azt hittem csak 80 éves mamikáknak vannak ilyen nézetei... Ma is tanultam valami újat :)
Mi köze van a te sipcsontodnak a babádhoz a méhedben?
A kérdező hozzászólása: Jól van na!!!!Nem kell rögtön bekapni!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!Csak volt egy osztálytársam akinek hiányzott 2 ujja és azt mondta hogy amikor az anyukája terhes volt vele ráesett a kezére és azért lett ilyen!!!Most hogy ez igaz e vagy sem nem tudom!!!!
Sõt, mi több terhességed végéig ki se mozdulj, mert ártalmas !!! Úristen, igazából nem is azon vagyok megrökönyödve, hogy feltetted a kérdést, hanem azon, hogy ennyire nem vagy tisztában a saját anatómiáddal... 6 hetes, még nem "babóca", Én is terhes vagyok, de egyébként az ilyen édi-bédi nyelvezettõl kiráz a hideg, babóca, manócska, meg mosolygombóc...

Baja lehet a babócának ha valaki a terhesség alatt szelesebb?

Legjobb válasz: Már miért lenne? A terhesség általános veljárója a felfújódás, szelesség. Számíthatsz rá végig. Ha kitapasztalod, mi teszi rosszabbá a helyzetet,kerüld azokat az ételeket, italokat. De ne aggódj, ez így normális és természetes.

Már miért lenne? A terhesség általános veljárója a felfújódás, szelesség. Számíthatsz rá végig. Ha kitapasztalod, mi teszi rosszabbá a helyzetet, kerüld azokat az ételeket, italokat. De ne aggódj, ez így normális és természetes.
A kérdező hozzászólása: Köszi megnyugtattál.
nem, ne izgulj :)
Az elsõ pár hónapban és is állandüan fel voltam fújódva és igencsak bántottak a szelek.Ez csak a páromnak volt rossz :oD De megbírkóztunk vele :oD
A kérdező hozzászólása: és ha sokat visszatartom lehet baj?
Sosem egészséges visszatartani, nem babásan sem mert bélgöcsöket, legrosszabb esetben akár bélcsavarodást is okozhat. Gondolom talán még dolgozol, azért okoz gondot. nem jó visszatartani, a terhességnek része, természetes része. Ha tudsz , és elõbb érzed, sétállj arrébb, menj kia wcre, vagy udvarra, de próbáld meg nem tartogatni, mert az nagyon nem jó:-(
A kérdező hozzászólása: remélem valamikor elmúlik, mert elégé kényelmetlen.

Aggodom a baba miatt! Nem érzékeny már a mellem, ha meg nyomom akkor sem. Miért van ez? Lehet baj van a babócával? Nagyon félek!

Er?s görcs nincs,sem vérzés.Meg is vagyok fázva,ugye nem lesz baja?Semmit nem vettem be,csak tea,negro.15 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nyugi, szerintem nincs semmi baj. nekem ugyanez volt, de már hamarabb elmúlt a mellfeszülésem, olyan 10 hetesen, én is megijedtem, elmentem UH-ra és kiderült, hogy semmi baj, ott mocorgott a babóca. Szóval szerintem a mellfeszülés, fájdalom nem kell, hogy tartós legyen, azóta már többször megint elõjött, aztán elmúlt. nekem a hányingerem is 10 hetesen azonnal elmúlt. A lényeg ne izgulj és menj el UH-ra, mert akkor végképp megnyugszol, hogy nincs semmi baj. Jó babavárást!

Nyugi, szerintem nincs semmi baj. nekem ugyanez volt, de már hamarabb elmúlt a mellfeszülésem, olyan 10 hetesen, én is megijedtem, elmentem UH-ra és kiderült, hogy semmi baj, ott mocorgott a babóca. Szóval szerintem a mellfeszülés, fájdalom nem kell, hogy tartós legyen, azóta már többször megint elõjött, aztán elmúlt. nekem a hányingerem is 10 hetesen azonnal elmúlt. A lényeg ne izgulj és menj el UH-ra, mert akkor végképp megnyugszol, hogy nincs semmi baj. Jó babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszi, megyek csütörtök este.Neked is jo babavárást!
Ne aggódj, nekem egyáltalán nem volt érzékeny a mellem, viszont vérzéstõl kezdve minden elõvett engem. Nem hiszem hogy emiatt gond lenne a babával, vannak tünetek amik elmúlnak, aztán elõjönnek mások... 35 hetes kismama
Ne aggódj, nekem amikor nõlni kezdett a cicim csak akkor fájt.Utána nem.Most néha, ha fázik, vagy amikor meg kellene jönnie akkor érzékenyebb.Amúgy nem.Én is fel vagyok fázva mindig.Alulról szoktam meleg párnát(zselét)berakni.Az segít.A barátnõm végig fel volt, neki adtak késõbb kúpot.16hetes kismama.
Nem lesz baja, tud õ ott mozogni:)
nem lesz baja, ha nagyon nem jó neki felébreszt. boldog babavárást

8 hetes terhes vagyok. Ma iszonyú fogfájásom volt. Az Anyósom azt ajánlotta, hogy vegyek be egy szem Algopirynt. Csak egy felet vettem be. Lehet a Babócának valami baja tőle?

A fogam körül begyulladt az ínyem is, ezért lázam is van :(

Legjobb válasz: Annyitól nem lehet.De mindenképp menj orvoshoz,a lázad többet árt a babának,mint a gyógyszer.

Annyitól nem lehet.De mindenképp menj orvoshoz, a lázad többet árt a babának, mint a gyógyszer.
Algopirynt nyugodtan szedhetsz, de a láz nem játék!Azonnal menj dokihoz!
jaja nekem is egyszer terhesen rettenetes fogfajasom volt de en nem vettem be ra semmit, mert feltem de azt hiszem a laz tobbet arthat neki, az tenyleg nem jatek! menj a dokihoz el!
Nyugalom! Nem csináltál rosszat, én is fél szemeket vettem be belõle, az orvosom napi max 2 szemet engedett, ebbõl mindig csak fél lett... Meg is mosolygott, hogy az nem sokat érhet:) De azért a fogorvoshoz nem árt elmenni... Boldog Babóvárást!

A petezsák 0, 5 cm, de a bal oldali petefészkem meg van nagyobbodva, lehet hogy ciszta. Ugye nem lehet baja babócával?

5hetes+3napos vagyok 04.29.én, tegnap voltam orvosnál. Azt mondta, hogy a petezsák 0,5 cm., de a bal oldali petefészkem meg van nagyobbodva, lehet hogy ciszta. 1 hét múlva kell viszamennem, gyógyszert is kell szednem duphaston-t.Írjon akinek esetleg volt ilyen, nagyon félek.

Legjobb válasz: Volt-e valakinek megnagyobbodva petefészke (esetleg a hormonok miatt), a terhesség alatt?

A kérdező hozzászólása: Volt-e valakinek megnagyobbodva petefészke (esetleg a hormonok miatt), a terhesség alatt?
Terheséég alatt nem volt megnagyobbodva de elõtte igen.Azt tudom, h éppen egy ciszta kezelésen voltam túl.Meg nekem volt mûtétem is ciosztával, nem is kicsi.Aztán terhes lettem a következõ cisztám felszívódott.Sztem nem lehet baja a babócának.Ha meg van is a baba mellett ciszta, akkor jobban fognak figyelni.Nekem terhesség elsõ 3 hónapjába utrogestant írt fel.Ez is sárgatest hormon.

12 hetes uh-n lehet látni a baba nemét? Nektek mikor derült ki Fiú/lány a babóca?

12 hetesen megyekk nyaki red?/tarkó red? vizsgálatra

Legjobb válasz: Nekem a 12 hetes UH-n még nem tudták, annyit mondtak, hogy még korai!Viszont olvastam itt olyan kismama válaszát, akinek megmondták.Én jövõhéten megyek és remélem nem szégyenlõs a Pocaklakóm!Általában a 18. hét körül tudják leginkább megállapítani a Picik nemét.Boldog babavárást!

Nekem a 12 hetes UH-n még nem tudták, annyit mondtak, hogy még korai!Viszont olvastam itt olyan kismama válaszát, akinek megmondták.Én jövõhéten megyek és remélem nem szégyenlõs a Pocaklakóm!Általában a 18. hét körül tudják leginkább megállapítani a Picik nemét.Boldog babavárást!
Nekem a 18 hetesen ugy felvolt huzva a lába hogy nem tudták megmondani!Na és a dokinak nem is volt türelme nézegetni.Igy 22 hetesen a 4d-s uh mondták meg hogy lány lesz!!!!!
Szia!Nekem 12 hetesen már megmondták 4D ultrahangon!!!persze ehez azért szerencs is kell(üdv egy 7 hónapos kislány anyukája)
33 hetesen mondták meg szégyenlõs csajszi anyukája :)
A 12. heten nekunk 3D-s uh-t keszitettek egy eleg profi geppel, de ennek ellenere sem lehetett meg semmit sem tudni a nemerol. A 14. heten 2D-s uh-n a dokinak egy eleg eros sejtese volt, hogy fiu, de nem merte hatarozottan kideriteni. Legkozelebb a 20. heten mentunk, akkor mar biztosan fiut mondtak, fiu is lett. Szoval szerintem a 12. heten meg korai, biztosan van ellenpelda is, de nem altalanos.
16hetesen mondták, hogy lány.Azota is az:) .35hetes km
Szia, nekem a 19.hetes genetikai uh-n mondták meg biztosra hogy kislány, azóta 4D-sen is megerõsítették! Üdv: 26 kismama
Nekem csak a 23. hetin tudták biztosra megmondani. Elõtte 1 hónappal azt mondta a doki, hogy szégyenlõs. Bár azt mondják, ha nem látszik, akkor inkább kislány. A kukit nehezebb eldugni. Kislány is lett.
Nekem csak a 18. hetin mondta, de akkor is hozzátette, hogy ez nem biztos! Szerintem a 12.heti még korai!
Szia! Nekem a 12 hetesen mondták, hogy 90%kisfiú. Beleéltük magunkat és a 20hetesen kiderült, h kiscsaj. Olyankor még annyira egyformák! És a köldökzsinórt is nézhetik fütyinek. :) Egy kis türelem és hamarosan megtudod, inkább, mint hogy úgy járj, ahogy mi. :)
Szia! Nekem is ezen a 12 hetes vizsgálaton mondta meg a doki hogy kisfiam lesz...mivel egy már van otthon biztosra vettem hogy elnézte és kislány lesz az... 18 hetesen annyit fûzött hozzá hogy az ott nem a 3.-ik combcsontja...Amikor ezidõben más dokival is megnézettem õk azt mondták bátor aki ilyen korán állítja hogy milyen nemû. Nálunk beletrafált. Az elsõ törpém nekem is 24 hétig takarta, ugy hogy ennél nem is számítottam ilyen korai villantásra. Üdv.: 28 hetes
Nekem 4 dimenzióval mondták meg 18 hetesen, hogy kislányom lesz, a saját orvosom, csak 26 hetesen látta biztosan 2 dimenzióval.Nagyon függ az orvos tapasztaltságától, és az ultrahang modernségétöl.Szerintem még ne éld bele magad semmibe akármit is mondanak az elején, mert félrevásárolhatsz és rossz néven hívhatod a babád.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!!!!!! csak olyan kiváncsi vagyok:)

Lehet baba? Ilyen tünetekkel mensi lesz, vagy babóca?

Sziasztok!Nekem holnap(nem)kellene megjönni a mensimnek.3 napja van mindjárt megjön érzésem,(föleg reggelente),cicifájás még annyira se,mint mensi elött szokott,viszont keményebbek, feszülnek.Már kb.1 hete szurkál a hasam,2 napig volt fehér folyásom,ma már inkább ilyen barnás folyás.Amugy se hányinger, se kávéundor,se szédelgés.Szerintetek mi lehet?Már 1 éve szeretnénk babát,és most valahogy mást érzek, mint eddig mensi elött!Remélem összejött!Köszi elöre is a válaszokat!Puszi nektek!

Legjobb válasz: Jah,és még elfelejtettem, hogy a hõm. ma reggelre 37.2 lett...eddig 36.7-36.9 volt.Én ugy tudom, mensi elött lefelé megy.Ugye?

A kérdező hozzászólása: Jah, és még elfelejtettem, hogy a hõm. ma reggelre 37.2 lett...eddig 36.7-36.9 volt.Én ugy tudom, mensi elött lefelé megy.Ugye?
Szia nagyon is lehetsz terhes, fõleg ha a hõd fenntebb van. Nekem 3-hete késik és még mindig menzi érzésem vn.sokan azt mondják hogy a menzis érzéseket akkor is érzed ha babás vagy.Mi is 1 éve szeretnénk babát a férjemmel.De én meg még terhességi tesztet sem vettem, mertfélek a negatív ered ménytõl.Régebben mindig vettem tesztet ha késett 1 napot akkor is de amikor - lett nagyon elkeseredtem. Ugyhogy most inkább kihagyom.sok sikert neked.
HÕD MIATT LEHET BABA A DOLOGBAN. A TÖBBI DOLOG SZERINTEM INKÁBB A MENSIT JELZI.
AZ ELSÕ VÁLASZADÓNAK MONDOM, HOGY SZERINTEM A HÁROM HETES KÉSÉS MIATT NYUGODTAN VEGYEN TESZTET, MERT AZ NAGY VALÓSZÍNÛSÉGGEL + LESZ.
ha barnás a folyás lehet hogy megjön de ha még ma veszel egy medilab tesztet az kimutatja ha baba lesz nekem a menzesz elõtt három nappal már két csík volt legyél optimista és az érzéseidre halgass
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek a gyors válaszokat, ugy gondoltam, hogy ha nem jön meg addig, akkor holnap reggel tesztelek.Csak én is félek a nega teszttõl:(Majd megirom mi lett!Köszi mégeccer, és szoritsatok! Puszi
lehetséges a holnap reggeli teszt még korai lesz, inkább várj még 4-5 napot, ha addig sem jön meg, csak hogy nehogy csalódj a nega teszttõl:) )) Drukkolok, majd írj!
2. válaszoló vagyok.Én is azt tanácsolnám hogy majd csak 4-5 nap múlva vegyél tesztet, mert ha még negatív, és terhes vagy potyára szomorítod el magad.Én is nagyon félek a teszttõl mert mindig azt érzem hogy megakar jönni de már 3hete késik és a hõm meg 36, 9. drukkolok neked.
A kérdező hozzászólása: Na jól van:) Ha kibirom, akkor szót fogadok nektek, és várok egy pár napot, addig nem tesztelek!Jajj, de nehéz lesz:) És én is drukkolok nektek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!