Találatok a következő kifejezésre: Baj-e, ha éjjel (2 db)

Baj-e, ha egész éjjel használom a tejgyűjtőt?

Valahol azt olvastam, hogy nem tesz jót, mert nyomja a mellett stb.. Amíg nem használtam arra ébredtem, hogy minden tiszta tejcsi, így meg van, hogy napi 200 ml-t is összegy?jt.

Legjobb válasz: Ha neked nem kényelmetlen, akkor nem baj. De ha van elég tejed, minek gyûjtögeted? Gondolom, elég macerás dobozolni, figyelni a szavidejét, melegítgetni, stb. Teríts magad alá egy törölközõt, akkor nem lesz az egész ágy anyatejes - késõbb a mell úgyis "megtanulja", hogy mennyi a baba szükséglete és pont annyit /és olyan minõségben/ fog termelni, amennyi el is fogy /és a baba életkorának megfelel/.

Ha neked nem kényelmetlen, akkor nem baj. De ha van elég tejed, minek gyûjtögeted? Gondolom, elég macerás dobozolni, figyelni a szavidejét, melegítgetni, stb. Teríts magad alá egy törölközõt, akkor nem lesz az egész ágy anyatejes - késõbb a mell úgyis "megtanulja", hogy mennyi a baba szükséglete és pont annyit /és olyan minõségben/ fog termelni, amennyi el is fogy /és a baba életkorának megfelel/.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Azért gyûjtögetem, mert a babám kicsit lusti és nem mindig szopizza ki a kellõ mennyiséget. /Én mindent mérek, számolok../A gyûjtött tejcsit odaadom pótlásként.
Szia! Tudom hogy itt nem kérdezni kellene de milyen ez a tejgyüjtõ mert én is hasonló problémával küszködök. Éjjel csupa tej az egész ágy. Hol lehet kapni?
A kérdező hozzászólása: Én gyógyszertárban vettem, de az aventnek is van-Brendonban lehet kapni. Bimbókiemelõ és tejgyûjtõ is.Nekem nagyon nagy hasznomra van. Olyan mint egy kagyló, mûanyag.Nekem abszolut nem zavaró, nembeszélve arról, hogy a bimbómat sem irritálja a ruha, melltartó.
És a bimbó nem ázik el tõle? Engem is érdekelne, azért kérdezem. Éjszakára én is használnék vmi ilyesmit.
A kérdező hozzászólása: Nekem teljesen berepedt, sebes volt a bimbóm. Mostmár gyógyulgat és mondom kifejezetten jó, hogy ezzel a kagylóval nem ér hozzá semmi, csak esetleg a tejcsi.Nekem nagyon bevállt.

Jártál-e így? Ha igen, lett-e belőle baj? 16 hetes terhes vagyok és éjjel erős hidegrázásra ébredtem. Aztán reggel pedig csuron vizesesen. Nem mértem a lázam. Szerintetek lett baja a babámnak?

Legjobb válasz: Igen, nekem középidõs terhesen egyszer 39 fok felé ment a lázam két napig, de nem lett semmi baj. Lázcsillapítót is vettem be, de nem tudom melyiket, régen volt.

Igen, nekem középidõs terhesen egyszer 39 fok felé ment a lázam két napig, de nem lett semmi baj. Lázcsillapítót is vettem be, de nem tudom melyiket, régen volt.
Én 38 hetesen jártam így , éjszaka 2 órán át rázott a hideg , de lázam nem volt. Azóta megszületett a baba teljesen egészségesen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat, nyugodtabb lettem. De azért várom a következõ ultrahangot hogy minden rendben van-e.
Engem sûrûn ráz a hideg, viszont sosincs lázam.18 hetesek vagyunk, és a múlt heti vizsgálatok szerint szépen fejlõdõ a kisbabám.Azt hittem csak az elsõ három hónapban lesz így, viszont legközelebb én is megkérdezem az orvosom.Nekem az segít, ha mozgok egy kicsit. Szerintem ne aggódj, mert a sok stresszelés sem tesz jót.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!