Találatok a következő kifejezésre: Baj van ha (2235 db)

Fiú! Miért kérdezgetik meg az emberek "hogy baj van" ha nem mosolygok. Elég sokat szoktam mosolyogni és ha már nem mosolygok rögtön azthiszik hogy baj van. Mit tegyek ez ellen? Kezd idegesíteni (? )

Azért raktam ebbe a témába ,mert gondolom itt fogom a legtöbb választ kapni ! :D

Legjobb válasz: Ha általánosságban szoktál mosolyogni akkor azt szokják meg és zavarja õket ha a megszokottól eltérõt látnak amire jobbnak látnak rákérdezni.

Ha általánosságban szoktál mosolyogni akkor azt szokják meg és zavarja õket ha a megszokottól eltérõt látnak amire jobbnak látnak rákérdezni.
Ja, én pont így vagyok vele , de nálam tényleg gáz van, ha nem mosolygok vagy nevetek :D.
legyél a barátnõm :(

Akkor már baj van, ha az ember köhög reggelente a cigizéstől? Miért nem akar leszokni?

Ott aludtam egyszer haveromnál, és reggel megyek be hozzá, és köhögött tökre. És mondtam neki, hogy mivan, megfáztál? Erre, ja nem, a cigitől köhögök! Mondom mennyit szívtál tegnap? Ja nem sokat, minden reggel köhögök tőle. több mint 3 éve cigizik. Ott már baj van, ha az ember csak úgy köhög reggel a cigizétől nem? Mondtam neki, hogy nem akar leszokni? Csak a vállát vonogatta, hogy Õ szeret cigizni...

Legjobb válasz: Szerintem is baj van, jobb lenne ha letenné. Hány éves? Milyen fajtát szív?

Szerintem is baj van, jobb lenne ha letenné. Hány éves? Milyen fajtát szív?

Valami bajom van ha fáj a mellem és csomót érzek benne?

Már pár éve hogy mindkét mellemben csomót érzek,elég nagyokat egyébként,de am mindig is ugyanakkorának érzetem.Amikor megérintem őket amúgy nem fáj. Néha szokott fájni is de az csak úgy magába,nem azért mert fogdosnám vagy ilyesmi. Ez azért van mert nő? 15éves,lány vagyok, és még nem túl nagyok a melleim,és mondták már nekem hogy azért fájhat néha mert növésben van. Ez így van? És a csomók ? Azok is azért vannak, vagy ilyen mindenkinek van?:O Lécci válaszoljatok,mert nem értek ehhez, és félek kicsit.Köszi előre is !! 15/L

Legjobb válasz: Azok a tejmirigyek, mindenkinek ott vannak, ne aggódj. Ha vmi baj lenne, az biztos nem szimmetrikusan mind a két melledben lenne. Egyébként a ciklus során változhat picit a mérete és fájhat is akár. Menzesz elõtt pl. nekem meg szokott duzzadni és fájdalmas is:)

Azok a tejmirigyek, mindenkinek ott vannak, ne aggódj. Ha vmi baj lenne, az biztos nem szimmetrikusan mind a két melledben lenne. Egyébként a ciklus során változhat picit a mérete és fájhat is akár. Menzesz elõtt pl. nekem meg szokott duzzadni és fájdalmas is:)
Kérd meg anyukádat, vigyen el mammográfiára. Jobb félni, mint megilyedni!
A kérdező hozzászólása: ó, akkor jó(: köszönöm a válaszod.Egyébként nekem múlt hét pénteken kellett volna megjönnie, úgyhogy akkor lehet hogy nekem is azért fáj! Nagyon köszi a választ!(:
* megijedni
Ne küld már mammográfiára egy 15 évest! Azt idõsebb korban szabad csak, mert rákkeltõ hatású fiatal korban. Max emlõ ultrahangra mehetne ilyen fiatalon, de elsõ körben ha ennyire aggódik elég egy nõgyógyász, aki megtapintja. Feltehetõleg az égvilágon semmi baja, egyszerûen a tejmirigyeket tapintja.
mammográfiára?!?! jézus mária... 40 felett is alig akarják magukat a nõk mammográfia alá vetni, hát még egy 15 évest!!! anyám.. max ha NAGYON aggódsz, mutasd meg nõgyógyásznak, és ha indokolt, õ el fog küldeni ultrahangra, ami NEM káros. lehet még akár ciszta is, vagy fibroadenoma, mindkettõ ártalmatlan.
Nyugodj meg, az ég világon semmi bajod sincs! Szóba se jöhet még ilyen korban rák, a mammográfiát meg felejtsd el! Ugyse csinálnák meg még ebben a korban, majd 35 felett esetleg!
nyugodj meg én 12 vagyok és én is már régóta félek vmi mellráktól vagy ilyesmitõl de engem is megnyugtattak hogy ez ebben a korban teljesen normális, nyugi

A 39-ik hétben vagyok, és nagyon kivánom a szexet, más is van igy? Fél nap után már minden bajom van ha nincsen, ez normális dolog, sosem éreztem még ilyet. Akinek szülés után könnyen ment ujra a szex, az előtte is nagyon kivánta?

Tényleg sok minden az agyban d?l el ezzel kapcsolatban,hogy ki hogy viszonyul a szexhez szülés után?

Legjobb válasz: szia! Természetesen semmi bajod nincsen , ez a hormonok játéka. Van olyan kismami, aki pont az ellenkezõjét "éli" át, hogy semmi kedve.Amíg a párod bírja szusszal, hajrá :) Csak arra vigyázzatok, hogy ne legyen túl nagy a lendület , nehogy megsértsen "odabent" valamit. Egyébként a tényt mellé, hogy a szex az utolsó napokban hamarabbi szülést is okozhat, meg is cáfolták, meg meg is erõsítették :) /Tudom ez nem volt kérdés, csak leírtam/

szia! Természetesen semmi bajod nincsen , ez a hormonok játéka. Van olyan kismami, aki pont az ellenkezõjét "éli" át, hogy semmi kedve.Amíg a párod bírja szusszal, hajrá :) Csak arra vigyázzatok, hogy ne legyen túl nagy a lendület , nehogy megsértsen "odabent" valamit. Egyébként a tényt mellé, hogy a szex az utolsó napokban hamarabbi szülést is okozhat, meg is cáfolták, meg meg is erõsítették :) /Tudom ez nem volt kérdés, csak leírtam/
Én is hasonlóan voltam, pontosabban mi is, mert a férjemet is érintette a dolog. Az az igazság, hogy ez nem csak az utolsó hetekben volt így, hanem amióta ismerjük egymást, mert szerencsére hasonlóan jó mindkettõnk libidója. Utolsó hetekben szerintem még az is rádobott a kívánósságra egy lapáttal, hogy gyakran eszünkbe jutott, hogy bármikor szülhetek, utána pedig jó pár hétig nem lesz szex. A gyermekágyi idõszak után sem változott semmi, alig bírtuk kivárni, hogy teljesen elmúljon a vérzésem. Öt hónapos a babánk és most is napi szinten együtt vagyunk.
Mi el voltunk tiltva a 29. héttõl, és túlhordtam a babám. Ezért nekileselkedtünk az utolsó héten:-) Én végig nagyon kívántam, és szülés után is kívántam nagyon:-) Nincs ezzel semmi baj:-) Ha kívánod, hajrá:-))) (élvezzétek ki, mert a baba születése után úgysem lehet egy ideig)
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat, remélem utána hamar "helyre áll a rend" nálam is.

Szerintetek valami nagy baj van ha nem szedtem sosem fogamzásgátlót, mindig megszakítással védekeztem, sosem lett belöle baba, de most, hogy szeretnék védekezés nélkül lassan egy fél éve most sincs belöle?

Legjobb válasz: Hát erre nehéz válaszolni. Csak doki tud válaszokat adni. De olyan is van hogy semmi baj sem a nõnél sem a férfinál, a baba mégis éveket várat magára. A szomszédaim így voltak, de végül összejött:) Ne idegeskedj! Biztos minden ok. Az egyik csoptársam 2 évig nem esett teherbe most 8 hósak az ikrei:)

Hát erre nehéz válaszolni. Csak doki tud válaszokat adni. De olyan is van hogy semmi baj sem a nõnél sem a férfinál, a baba mégis éveket várat magára. A szomszédaim így voltak, de végül összejött:) Ne idegeskedj! Biztos minden ok. Az egyik csoptársam 2 évig nem esett teherbe most 8 hósak az ikrei:)
Én is ebben a cipõben járok, csak régebb óta. Ez a kérdés már megfordult az én fejemben is. Annak idején bizonyos okokból a legtöbbször megszakításos módszerrel védekeztünk, nem is volt baj sosem, most pedig már régóta szeretnénk, de nem jön a baba.:(

A mensimmel bajok vannak. Ha szednék cickafark tablettát akkor helyre állna? és ha jó lesz akkor szedjem tovább?

Legjobb válasz: Nem derül ki mi a baj a mensiddel... Így nem fogsz felelõsségteljes választ kapni. Mondjuk egy orvos valószínûleg normálisan tudna kezelni.

Nem derül ki mi a baj a mensiddel... Így nem fogsz felelõsségteljes választ kapni. Mondjuk egy orvos valószínûleg normálisan tudna kezelni.
Nem, nem állna. Valószínûleg hormonprobléma amin a cickafark semmit nem segít. Az fertõzésre jó.
A kérdező hozzászólása: bocsi kemény :) nem kenyém :D
Nem nyomkodj, magadtól úgysem tudod diagnosztizálni, ha esetleg ciszta. Szerintem amúgy nem az, a ciszta lágy, mert folyadék van benne. Mióta késik? Tesztet csináltál? Orvos?
A kérdező hozzászólása: elvileg 29.-én kellett volna megjönnie de azóta semmi elõtte csináltam 2 nappal egy tesztet de negatív. Lehet még a gyógyszer kevert be?! Áprilisba hagytam abba de utána meg is jött rendesen.
A gyógyszer még elég sokáig bekeverhet. Nem tudom milyen keménységet érzel, de sem a babát sem a cisztát nem tudnád kitapintani. Ne nyomkodd, most már kimutatná a teszt, ha terhes lennél. Ha nem múlik el ez akkor menj dokihoz.
29 már régen volt. Érdemes lenn csinálnod egy új tesztet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat majd reggel az elsõ vizeletbõl csinálok még 1-et de nem érzem úgy hogy terhes lennék :( :( :( Akkor meg ha nem jön meg megyek doihoz remélem nics nagy baj.

Akkor baj van ha egyszer ma pisilés után nyálka folyt?

ilyen még nem fordult el? velem. 15 éves vagyok és nagyon megilyedtem. valaki nem tudja hogy ez mi lehet?

Legjobb válasz: semmi bajod szerintem. a vizelettel néha sperma és egyéb dolgok is távoznak belõled. nem kell megijedni.

semmi bajod szerintem. a vizelettel néha sperma és egyéb dolgok is távoznak belõled. nem kell megijedni.
A kérdező hozzászólása: okés de még szûz vagyok és lány..
Megjött már? Mer ha nem akkor annak is lehet a jele. Nyugi, ha nem akkor sincs sztem semmi baj

Valami bajom van ha barna folyásom van?

Most van a menstruációm 5.napja és ahelyett h normális vörös vér folyna, barna folyik.. Az előző napokba minden normális volt, csak ma lett ilyen. Valami bajom lehet??

Legjobb válasz: Néha a menstruáció végén ilyen barna folyás van nem kell megijedned, várd meg a következõ hónapot és ha akkor sem normális, vagy eddig nem volt ehhez hasonló gondod, akkor pedig menny el egy nõgyógyászhoz.

Néha a menstruáció végén ilyen barna folyás van nem kell megijedned, várd meg a következõ hónapot és ha akkor sem normális, vagy eddig nem volt ehhez hasonló gondod, akkor pedig menny el egy nõgyógyászhoz.
Mivel mi itt csak találgatni tudunk, jobb lenne ha orvoshoz mennél.
Szia! Nekem is ez volt decemberben, és én sem tudtam miért, én is itt kértem segítséget.. Azt mondták azért, mert megalvadt a vér.. de akkor az elõzõ napokban miért nem? Érdekes a nõi élet! :) Én nem mentem el orvoshoz, várom a januárit, és ha most is olyan lesz ( mert eddig csak egyszer fordult elõ ), akkor megyek dokihoz, szerintem te is! :) Amúgy mióta menstruálsz? 14L
Nembaj, valószinû h megfog jönni...:)
Mármint nem megfog hanem megvan, azért ez, elõzõ voltam, bocsi csk máshoz ezt akartam írni xD
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.(: Harmadik: lassan két éve.. egyébként máskor is fordult már ez elõ de régebben soha..

Baj van ha 3 napig van meg a menzeszem? Eben a hónapban 2 napot késett is Mi lehet az oka?

Volt már hogy 2 napig volt meg ugyanígy egy októberi hónapban. De akkor még sz?z voltam. 2 éve van meg nekem, és fél éve vesztettem el a szüzességemet legutóbb a hétvégén csináltuk a barátommal. Most terhes vagyok? vagy fel vagyok fázva esetleg? vagy netán nem lehet gyerekem a kés?bbiekben? Mi lehet az oka a késésnek illetve a hamarabbi elmúlásnak általában 4-5 napig szokott meglenni most viszont kedden megjött és pénteken elmúlt az az ma:S. CSAK AKKOR VÁLASZOLJ HA KOMOLYAN ÍRSZ!(NE KÁROMKODJ LÉCI)

Legjobb válasz: Hátha a szine is másabb volt, esetleg barnásabb az terhességre utal, ha mégsem vagy az akkor lehet hormonprobléma is. Pozitiv és negatív terhességi teszt esetén is érdemes elmenned nõgyógyászhoz!!!

Hátha a szine is másabb volt, esetleg barnásabb az terhességre utal, ha mégsem vagy az akkor lehet hormonprobléma is. Pozitiv és negatív terhességi teszt esetén is érdemes elmenned nõgyógyászhoz!!!
Szoktatok védekezni? Hogyan? Mikor voltál együtt utolsó elõtti alkalommal a barátoddal? Terhességi tesztet csinálj. Ha negatív akkor egy hét vagy inkább két hét múlva csinálj mégegyet. A felfázásnak ehhez nem sok köze van, max valamilyen nõgyõgyászati probléma, esetleg ciszta. De ha nem terhesség akkor is még elég fiatalka vagy, ilyenkor elõfordulhat hogy nem mindig úgy jön meg ahogy kéne. Az a gyanúm, hogy nem voltàl nõgyógyásznál a szüzességed elvesztése óta. Pótold! Ezt a nem lehet többet gyerekem kérdést nem tudom mi alapján vetetted fel. Nem bántásból mondom, de ha màr elég érettnek érzed magad a szexhez, akkor felkészültebb is lehetnél. Még nem késõ informàciókat gyüjteni, ha más nem internetrõl, vagy nõgyógyásztól. Ha mész dokihoz minden kérdésre õszintén válaszolj, hogy indokoltnak lásson ultrahangra küldeni, ami mindenkêpp hasznos lenne neked. Most még ne rémülj halálra, nem kizárt hogy semmi "gond". Bár sanszos ha nem szoktatok normálisan védekezni. Ha most terhes is vagy, valószínû ettõl nem leszel meddõ.
A kérdező hozzászólása: köszike a válaszokat szerintem nem vagyok terhes mert hétvégén csináltuk utoljára és az elõtt pedig dátumra nem tudom de múlthéten hétvégén mert nem érek rá máskor ilyennel foglalkozni mert tanulok nem érzem magamat érettnek sem a szexhez sem semmi máshoz nõgyógyásznál soha nem voltam még de nem lehetek terhes mert akkor nem jött volna meg és tényleg meg vagyok fázva mert a derekam is szokott fájni nyáron is így voltam és már máskor is késett volt hogy 30 naponta jött meg szóval még nem állt be és olyan is volt már hogy 2 napig volt meg szóval szerintem nem vagyok az csak arra lettem volna kíváncsi miért nem áll eb és hány éves kortól fog beállni rendesen már tudom nem mindenkinél ugyanúgy van de általában milyen korban áll be mire számítsak?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!