Találatok a következő kifejezésre: Baj van nem merek elmenni a nőgyógyászomhoz (2 db)

Nekem olyan bajom van, hogy nincs meg már egy jo ideje, de még nem voltam fiuval sem, ugyhogy terhes sem lehetek! De nem merek elmenni a nőgyogyászhoz! Mi lehet a bajom?

Legjobb válasz: Miért nem mersz nögyógyászhoz menni? be me´sz az sztk-ba aztán késsz. a bajod sok minden lehet, lehet csak idegeség környezet változás, de lehet fizikai bajod, akár rák is. vagy olyan betegség, akkut gyulladás ami rákot okozhat késöbb. de ezt senki nem tudja megmondani, mert ha nincs mensid az ezer millio oka lehet, csak is egy doki aki megvizsgál.

Miért nem mersz nögyógyászhoz menni? be me´sz az sztk-ba aztán késsz. a bajod sok minden lehet, lehet csak idegeség környezet változás, de lehet fizikai bajod, akár rák is. vagy olyan betegség, akkut gyulladás ami rákot okozhat késöbb. de ezt senki nem tudja megmondani, mert ha nincs mensid az ezer millio oka lehet, csak is egy doki aki megvizsgál.
Szia! Nehogy hallgass az elözö válaszolóra, egyáltalán nem biztos hogy sulyos egészségügyi problémád lenne! egyébként nyugodtan menj el nögyogyászhoz, ezer, meg egy oka lehet annak hogy nem jött meg, nem kell mindjárt rosszra gondolni!!!!
Az elsõ válaszoló nem azt írta, hogy "Figyi kisanyám, meg fogsz halni", csak leírta, hogy akár ez is lehet. Hogy lehet valaki akkora bunkó, hogy ezzel indít: "Nehogy hallgass az elõzõ válaszolóra"??? Igenis nagyon sokféle dolog állhat a háttérben, akár még ilyen súlyos dolgok is, nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, de pont ezért kell elmenni a dokihoz, hogy majd õ megmondja mi van. A nõgyógyászban nincs semmi félelmetes, nálunk úgy zajlik, hogy be kell menni a rendelõintézetbe, és kell idõpontot kérni a dokihoz (nem mindenhol kell), meg szokták kérdezni, hogy melyikhez, én mindig azt mondtam régen, hogy mindegy, mert tényleg mindegy volt, mostmár megvan a kedvencem, de mindegyik érti a dolgát. Utána szépen visszamész az idõpontodra (ha nem kellett idõpontot kérni, akkor meg leülsz a váróba és vársz), amikor a doki behív, akkor bemész, jó, ha megmondod neki, hogy még sose voltál nõgyógyásznál, úgyhogy neked mindent mondjon, mert kicsit zavarban vagy, hogy nem tudod mire számíts. Nincs ebben semmi szégyen, ha ezt megmondod. Meg fogja kérdezni mi a panaszod, utána elküld levetkõzni, akkor leveszed a nadrágod és a bugyid, majd felülsz a vizsgálószékbe és megvizsgál. Az picit kellemetlen lesz, de ki lehet bírni. Az orvos elõtt nem kell szégyenlõsnek lenni, naponta rengeteg ilyet lát, meg az asszisztensnõ is. Ha megvizsgált, akkor visszaöltözhetsz és utána mindent el fog mondani. Ennyi az egész. Az is lehet, hogy vesz egy kenetet (méhnyakrákszûrést mindenképp csinál és ahhoz kell), aminek nem biztos, hogy rögtön megvan az eredménye, így azért majd lehet, hogy be kell menni külön. A szûrésrõl ad majd egy kis kártyát, hogy mikor csinálta a vizsgálatot, azt jól tedd el, mert erre fogja ráírni a további szûréseket, ilyesmit, mert ha nincs meg a kártyád, akkor minden alkalommal, amikor mész hozzá, újra meg fogja ismételni a szûrést, pedig évente egyszer elég.
a 3-ik válaszolonak üzenem hogy bunko vagy te kisanyám!!!!! a második válaszolóval mi a bajod, az hogy nem riogat halálra egy megijedt embert????máskor talán olvasd végig bunkó!!!!!
Mindenképpen menj el nõgyógyászhoz, hidd el, nincs mitõl félned! Semmi borzasztó nincs benne. Sejtem, hogy az zavar, hogy le kell vetkõzni egy idegen elõtt és szétrakni a lábad, és megértem, hogy ettõl zavarban vagy, de arra gondolj, hogy az ott egy orvos! Rengeteg ilyet lát, ráadásul, ha szólsz neki, hogy elõször vagy ott és zavarban vagy, meg még azt is elmondod, hogy még szûz vagy, különösen fog vigyázni rád, hidd el! De fontos, hogy elmenj és kiderítsd, mi okozza a tüneteidet, mert arra nem szabad várni, hogy majd magától helyrejön! Lehet, hogy a vizsgálat után csak simán felír egy gyógyszert és az rendbehoz! Sokminden okozhat ilyen problémát, de mi itt kevesek vagyunk hozzá, hogy segítsünk, ehhez mindenképpen orvos kell! Gyõzd le a félelmedet és menj! Hidd el, rá fogsz jönni, hogy nem volt mitõl félned és legközelebb már biztatás nélkül is el tudsz menni!
Kérdezd meg anyukádat, õ melyik nõgyógyászhoz jár, valszeg ahhoz, akinél születtél. Én is ahhoz mentem el, és mondtam is neki, hogy nála születtem, és utána nagyon kedves volt velem. :) Nem kell félni tõle, nem bánt. Csak hideg az a vacak, amivel vizsgál, ennyi az egész. :)

Baj van? Már nem merek elmenni a nőgyógyászomhoz.

A ciklusom közepén voltunk együtt a férjemmel, rá 3 napra barnás folyásom volt, ami elmúlt 2 napra, majd visszajött, azóta egyfolytában van, kis mennyiségben. Reméltem, babát várunk, de egyre kevesebb esélyt látok rá. Múlt hónapban 2-szer voltam n?dokinál, azt mondta teljesen egészséges vagyok. Akkor most mi lehet? Ja, 3 hónapja nem szedek fogamzásgátlót.

Legjobb válasz: Csak 3 hónap.Az nem sok idö.Nekünk egy évre volt szükség.3 ho´napot ajánlanak gyo´gyszer utánn,hogy a szervezet kiürüljön a hormonoktól. Ne idegskedj ezen, a baba jön amikor itt lessz az ideje.Lehetséges,hogy terhes vagy,de az is,hogy a gyógyszer hia´nya miatt van a barnafolyas. Elözször is nyugodj meg. 29hetes kismama.

Csak 3 hónap.Az nem sok idö.Nekünk egy évre volt szükség.3 ho´napot ajánlanak gyo´gyszer utánn, hogy a szervezet kiürüljön a hormonoktól. Ne idegskedj ezen, a baba jön amikor itt lessz az ideje.Lehetséges, hogy terhes vagy, de az is, hogy a gyógyszer hia´nya miatt van a barnafolyas. Elözször is nyugodj meg. 29hetes kismama.
Nem egészséges a kis mennyiségû barna folyás sem, ha menses megjön és utánna sem mmúlik el akkor menj el nõdokihoz.De mehetsz másikhoz is, két vélemény ugyan az lesz akkor biztos egészséges vagy, nincs ok az aggodalomra.lehet még a gyógyszer sem ürült ki a szervezetedbõl.Ne aggódj és ne siettesd a terhességet, és ne akard görcsösen.Jönni fog a baba mikor jönnie kell:-):
Nyugi, valószínûleg csak a fogamzásgátló ürül ki.Van akinek elég erre egy hónap, van akinek egy év.(Nekem egyikre sem volt szükségem, szedése közben estem teherbe.)Szerintem ha megmarad a folyás, akkor menj el dokihoz, ha nagyon aggódsz! Ne akard görcsösen a babát!
Szia! Nekem is egy év kellett amíg kiürült! És pont ez az egy év volt amíg a szervezetem visszaállt a normális kerékvágásba!
Sajnos van olyan , hogy a fogamzasgatlo igy felboritja a hormonhaztartast.Nekem 2 ev mulva sem urult ki a szervezetembol, hiaba probalkoztunk nem lett baba.Orvosi segitseg kellett hozza , hogy visszaalljon a szint.Azt hozza kell tennem , hogy nagyon eros fogalzasgatlo volt.(szuri 3 havonta) De a tuneteid alapjan lehetsz te terhes is , van akinek igy kezdodik...Ha a rendes idoben nem jon meg akkor szerintem csinalj egy tesztet.Kitartas jon az a baba, es minel tovabb varsz ra annal boldogabb erzes tolt majd el!Nekem elhiheted!Csak ne gorcsolj ra tulsagosan!24 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!