Találatok a következő kifejezésre: Baj van nem merek (354 db)

Már legalább 4 vagy 3 éve van menstruációm, de még mindig van az úgynevezett "folyásom". Olykor szaga is van. Nem merek anyámnak szólni, mert nem akart nő nőgyógyászhoz elvinni, a férfitől meg félek. Ez nem természetes ugye? Van valami bajom? HELP.

Legjobb válasz: Üdv, Minden nõnek van egy természetes folyás ciklusa! Miután elmúlik akkor jön a fehéres utána tojásfehérje, utoljára a krémes és újra vérzés. Ezzel jelezve a ph változást a hüvelyben, és a peteérésed. Ha sárga vagy zöld, és kimondottan büdös akkor van gond. Tisztálkodj többet, hord pamut alsót, meg tisztaságit. A férfi nõgyógyászoktól meg nem kell félni, nagyon aranyosak, az enyém még helyes is:)

Üdv, Minden nõnek van egy természetes folyás ciklusa! Miután elmúlik akkor jön a fehéres utána tojásfehérje, utoljára a krémes és újra vérzés. Ezzel jelezve a ph változást a hüvelyben, és a peteérésed. Ha sárga vagy zöld, és kimondottan büdös akkor van gond. Tisztálkodj többet, hord pamut alsót, meg tisztaságit. A férfi nõgyógyászoktól meg nem kell félni, nagyon aranyosak, az enyém még helyes is:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a jó tanácsot!:) Rendes vagy!(:
Elmesélem neked, hogy elsõnek én is nõ nõgyógyászhoz mentem, mert pont így gondolkodtam ahogy te. Bár ne tettem volna. 17 lehettem, totál bunkó volt velem, tök lenézett. Fogamzásgátlót szerettem volna felíratni, nem is írta fel. Majdnem hogy elküldött a picsbe, hogy nekem nem hozzá kell mennem...könyörgöm, anyukám se tudta, én honnan tudhattam volna? ... na mind1, azóta is férfi nõgyógyászaim voltak. Azok között is akadt bunkó(ez benne van a pakliban), de nõhöz én soha többet! Ez az én tapasztalatom.
amúgy a nõgyógyok egy része néha azért bunkó, mert megint puncit látnak aznap már a 100. Pláne ha kórházi rendelésre mész, na ott egy húzósabb hidegfrontos nap 30kismama aki jön szülni... gondolhatod.

Az baj h nem merek a lányokkal beszélni mert soha sincsen olyan témám ami nekik is bejönne? és miért van viszont ez a többi fickókkal?

nem tudom hogyan tudnák a kedvükre tenni mert mindig amit csinálok soha nem jön be ... :(

Legjobb válasz: Ne kezd már te is. Erre írhatnám, hogy nõként meg az tapasztalható, hogy a lekezelõ, "b.nkó" lányok után fut mindenki (a rendesekre meg rá se hederítenek, illetve nem becsülik meg õket). De nem írom, mert ennél árnyaltabb a kérdés. :)

Ne kezd már te is. Erre írhatnám, hogy nõként meg az tapasztalható, hogy a lekezelõ, "b.nkó" lányok után fut mindenki (a rendesekre meg rá se hederítenek, illetve nem becsülik meg õket). De nem írom, mert ennél árnyaltabb a kérdés. :)
A kérdező hozzászólása: én kedves vagyok és azt sem bántottam soha életemben aki megérdemelte volna és egy lányt sem bántottam meg soha de viszont az össze ismerõsöm vagy 1000-r megcsinálta már ...
Én értelek, de a "másik oldalon" is ugyanez a helyzet. A lányok közül is kb. ezt látják a rendesek. Ha túl kedves, odaadó, rendes, sosem bánt meg senkit, akkor nem lesz népszerû a fiúk körében, max csak kihasználják, becsapják, megcsalják. És nem futnak nyálcsorgatva utána, mint a lekezelõ csajok után, akik mindennek lehordják a fiúkat. A lényeg az egyensúly megtalálása. Nem kell szemétkedni, stb. Hanem építs ki egy tartást magadban. Legyél tisztában a saját értékeiddel. Legyen önbizalmad. Mindkét nemnél ez a legfontosabb.
Nem hiszem, hogy ez lenne a gond. Sokkal inkább a mentalitásoddal lehet baj. Ha kapásból így állsz hozzá, ne csodálkozz, hogy nem jutsz semmire. És egyébként is, nem lehet meghatározni, milyen téma jön be a lányoknak (jesszus!), elég, ha valahogy beszélgetést kezdeményezel -tök mindegy, hogyan- és majd jönnek szépen a témák.
Legyél laza, spontán, ne görcsölj. :) Ennyi. :)
Miért nem próbálsz ismerkedni, beszélgetni interneten idegen emberekkel? Teljesen névtelen, azonban kis gyakorlásnak, önbizalom-növelésnek kiváló. Bár személyfüggõ, hogy az adott lány mirõl szeret beszélgetni, egyfajta kép mégis kialakul benned, amit késõbb egy személyes beszélgetésben felhasználhatsz.
A kérdező hozzászólása: ok értem h mit mondasz ( utólsó )

Valami nagyon nagy baj van velem, mert egy ideje egyáltalán nem kívánom a testiséget. Mit tehetek most?

23 éves nő vagyok, 4 éve van barátom, akit imádok, és megbízom benne minden téren. Kezdetben egész nap a szexen járt az eszem, aztán ez szép lassan lemorzsolódott rólam olyannyira, hogy újabban (néhány hónapja) értelmetlennek találom az egész szexualitást. Nem tudom átadni magam az élvezeteknek, mert nem látom értelmét, sőt, még az időt is sajnálom rá. Más férfiak látványa sem képes felizgatni engem. Nincs bennem undor vagy akármilyen ellenérzés a barátom iránt, éppen ellenkezőleg: jobban kijövünk egymással, mint valaha (ő persze észrevett rajtam minden változást). Furcsamód, őt imádom kényeztetni, főleg szájjal - így végképp nem áll bennem össze, hogy mi a fene lehet velem. Tudtok erre valamilyen megoldást?

Legjobb válasz: Nem kívánod az orgazmust, vagy nem szokott orgazmusod lenni? Nincs sok munkád??

Nem kívánod az orgazmust, vagy nem szokott orgazmusod lenni? Nincs sok munkád??
A kérdező hozzászólása: Nincs egyáltalán orgazmusom, és abban sem vagyok biztos, hogy volt-e valaha - annyira átütõ érzés még sosem kapott el - és nem is motivál semmi, hogy eljussak a csúcsra. A tanulmányaim tényleg eléggé lekötnek, akkor is, amikor együtt vagyunk, és úgy érzem, mindenképpen hasznosan kell eltöltenem az idõmet, és valahol önzésnek érzem, amikor ilyesmivel foglalkozzak (mármint szexualitással)... Baromi betegesnek hangzik, és szerintem az is. Mit lehet kezdeni ezzel az állapottal?
A kérdező hozzászólása: * foglalkozok
Nem tudom, mert nem vagyok pszichológus és még csak nõ sem. De ha nem volt orgazmusod még soha, akkor érthetõbb a dolog. Hisz többekközt azért jó sexelni. A másikat pedig lehet úgyis szeretni, hogy nem meztelen fekszel rajta. A tanulást azért ne vidd õrülten túlzásba...Lehet egy kis pihenésre lenne szükséged. Depresszió is okozhat ilyesmit. De lehet valami hormonos cucc áll a dolog mögött.
Mi változhatott meg? A sexen kívül?
A kérdező hozzászólása: Talán tényleg mindent háttérbe szorítottam, és csak az köt le, hogy információt halmozzak fel, és hogy folyamatosan, kivétel nélkül hasznos dolgokra fordítsam a szabadidõmet. Ez eléggé szembetûnõ változás, de nem látom az okát, hogy miért ne így tegyek... meg sem érdemlem a barátomat.
Miért ne érdemelnéd meg?:( Nem menekülsz valami elõl?
A kérdező hozzászólása: Most, hogy kérdezed, meneküléssel kapcsolatban eléggé belenyúltál a lényegbe. Az Egyetem kötelékébõl már jó ideje ki akarok szabadulni (szakváltás eredményeképpen majdnem 2X annyi idõbe kerül, mint anélkül), de ennek ellenére nagyon szeretem ezt a szakot. Nem tudom, hol gyökerezhet a libidóvesztés. Lehet, hogy mégiscsak egy lélekbúvárnak kellene megmutatnom magam. Az eddigi válaszokat egyébként nagyon köszönöm!

Baj van? Nem tudom mit csináljak, nem merek szólni senkinek.17/L

szóval antidepresszánst (SSRI-t) szedek kb 2 hónapja, mellette járok pszichiáterhez is (anrexiával).

Legjobb válasz: Hívd fel a pszichiátered, és mondjál el neki mindent. Csak õ tud segíteni rajtad!

Hívd fel a pszichiátered, és mondjál el neki mindent. Csak õ tud segíteni rajtad!
Ne aggódj, én is vagdostam magam, a kezemet, de nem eret, ez bûntudat miatt van, én abbahagytam egy idõ után, 18 évesen csináltam. A begyógyszerezés meg eléggé valószínûtlen, mert rengeteget kéne bevenned, hogy belehalj, több százat, ezt orvos mondta mert én is megpróbáltam. Ha beveszel kb 50-et akkor szét [email protected] a szervezeted és nem fogsz meghalni csak megrémíted a családod és maradandó sérüléseket okozol magadban. Ne reagálj ennyire túl mindent, próbálj meg lazábban élni, és nyugi meg fogsz változni, ki fogod nõni ezeket az érzéseket.
Ez lehet az antidepresszáns mellékhatása is, legalábbis van olyan ami elõhozhat ilyet, olvasd el a dobozában lévõ tájékoztató papírt. A pszichiáterednek el kell mondanod hogy ilyen érzéseid vannak. Akár telefonon is, szerintem minél hamarabb, annál jobb. Szóval a legjobb lenne azonnal telefonálnod neki és kikérni a tanácsát, hiszen õ a szakember és õ ismer téged.
A kérdező hozzászólása: köszi hogy írtatok. de nem merem felhívni emrt el fogja mondani anyáméknak és õk ezt nem tudhatják meg....apukám is találkozni akar ma velem meg étterembe menni ahol le ott látja a kezem egy órán át......
Ezt kell csinálnije more??? Há' normális vagyol buksi?? Na...komolyra fordítva a szót. Ez már régen túllépte a normális mértéket. Segítségre van szükséged még pedig elég gyorsan. Ilyenkor mindig felmerül bennem a kérdés, hogy egy érett lány miért tenne ilyet? Begyógyszerezi magát? Bûntudatból vagdossa magát? Én ilyenen még soha nem is gondolkoztam... Oké... teszem azt te meghalsz... és attól jobb lesz neked? Jobb lesz a családodnak, aki szenvedni fog a hiányodtól? Nézd... nekem is volt már olyan, hogy az utolsó pillanatban szóltam a külön tanáromnak, hogy sajnos nem tudok menni. Nem volt belõle probléma sosem... Ilyenek miatt nem szabad kínozni magad még csak szellemileg sem... Velem is elõfordul, hogy valaki megszól az utcán és tudom, hogy nincs igaza, de utána még hetekig azon rágom magam... de túl szoktam élni. Szerintem beszéld meg a szüleiddel, hogy elég komoly gondjaid vannak. Ha a szülõkkel nem is, akkor a barátokkal...nekem õk a mindenem. Ha nem lennének belehalnék...és azt hiszem még sokan mások vannak így. 18/F
Ahogy gondolod, de akár meg is kérheted az orvost, hogy ne szóljon a szüleidnek, bár még nem vagy nagykorú szóval szerintem joguk van tudni róla. És ne érezd kínosnak a problémáidat, ezek olyan dolgok amirõl az orvosodnak tudnia kell.
A kérdező hozzászólása: köszi mégegyszer azoknak akik írtak! végül találkoztam apukámmal, és mindent elmondtam neki. nem volt jó, de megértett, viszont azt mondta h muszáj a pszichoval is megdumálnom..meg h talán másik gyógyszer kéne:P
és igaza is van. jobbulást! :)

A lány szeret de nem meri megmondani a szemembe és nagy a távolság és csak akkor adja önmagát amikor ketten vagyunk és hiába mondom hogy adja önmagát mások elõtt nem veszi figyelembe. Mi lehet a baj bennem van a hiba?

Legjobb válasz: A baj inkább a lánnyal van. Nem meri önmagát adni mert fél,hogy ezért nem barátkoznának vele stb. Benned megbízik mert felvállalja önmagát,örülj neki.Az,hogy nem meri elmondani,hogy szeret hát akkor mond neki te. Valamelyikõtöknek merni kell. :)

A baj inkább a lánnyal van. Nem meri önmagát adni mert fél, hogy ezért nem barátkoznának vele stb. Benned megbízik mert felvállalja önmagát, örülj neki.Az, hogy nem meri elmondani, hogy szeret hát akkor mond neki te. Valamelyikõtöknek merni kell. :)

Nekem olyan bajom van, hogy nincs meg már egy jo ideje, de még nem voltam fiuval sem, ugyhogy terhes sem lehetek! De nem merek elmenni a nőgyogyászhoz! Mi lehet a bajom?

Legjobb válasz: Miért nem mersz nögyógyászhoz menni? be me´sz az sztk-ba aztán késsz. a bajod sok minden lehet, lehet csak idegeség környezet változás, de lehet fizikai bajod, akár rák is. vagy olyan betegség, akkut gyulladás ami rákot okozhat késöbb. de ezt senki nem tudja megmondani, mert ha nincs mensid az ezer millio oka lehet, csak is egy doki aki megvizsgál.

Miért nem mersz nögyógyászhoz menni? be me´sz az sztk-ba aztán késsz. a bajod sok minden lehet, lehet csak idegeség környezet változás, de lehet fizikai bajod, akár rák is. vagy olyan betegség, akkut gyulladás ami rákot okozhat késöbb. de ezt senki nem tudja megmondani, mert ha nincs mensid az ezer millio oka lehet, csak is egy doki aki megvizsgál.
Szia! Nehogy hallgass az elözö válaszolóra, egyáltalán nem biztos hogy sulyos egészségügyi problémád lenne! egyébként nyugodtan menj el nögyogyászhoz, ezer, meg egy oka lehet annak hogy nem jött meg, nem kell mindjárt rosszra gondolni!!!!
Az elsõ válaszoló nem azt írta, hogy "Figyi kisanyám, meg fogsz halni", csak leírta, hogy akár ez is lehet. Hogy lehet valaki akkora bunkó, hogy ezzel indít: "Nehogy hallgass az elõzõ válaszolóra"??? Igenis nagyon sokféle dolog állhat a háttérben, akár még ilyen súlyos dolgok is, nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, de pont ezért kell elmenni a dokihoz, hogy majd õ megmondja mi van. A nõgyógyászban nincs semmi félelmetes, nálunk úgy zajlik, hogy be kell menni a rendelõintézetbe, és kell idõpontot kérni a dokihoz (nem mindenhol kell), meg szokták kérdezni, hogy melyikhez, én mindig azt mondtam régen, hogy mindegy, mert tényleg mindegy volt, mostmár megvan a kedvencem, de mindegyik érti a dolgát. Utána szépen visszamész az idõpontodra (ha nem kellett idõpontot kérni, akkor meg leülsz a váróba és vársz), amikor a doki behív, akkor bemész, jó, ha megmondod neki, hogy még sose voltál nõgyógyásznál, úgyhogy neked mindent mondjon, mert kicsit zavarban vagy, hogy nem tudod mire számíts. Nincs ebben semmi szégyen, ha ezt megmondod. Meg fogja kérdezni mi a panaszod, utána elküld levetkõzni, akkor leveszed a nadrágod és a bugyid, majd felülsz a vizsgálószékbe és megvizsgál. Az picit kellemetlen lesz, de ki lehet bírni. Az orvos elõtt nem kell szégyenlõsnek lenni, naponta rengeteg ilyet lát, meg az asszisztensnõ is. Ha megvizsgált, akkor visszaöltözhetsz és utána mindent el fog mondani. Ennyi az egész. Az is lehet, hogy vesz egy kenetet (méhnyakrákszûrést mindenképp csinál és ahhoz kell), aminek nem biztos, hogy rögtön megvan az eredménye, így azért majd lehet, hogy be kell menni külön. A szûrésrõl ad majd egy kis kártyát, hogy mikor csinálta a vizsgálatot, azt jól tedd el, mert erre fogja ráírni a további szûréseket, ilyesmit, mert ha nincs meg a kártyád, akkor minden alkalommal, amikor mész hozzá, újra meg fogja ismételni a szûrést, pedig évente egyszer elég.
a 3-ik válaszolonak üzenem hogy bunko vagy te kisanyám!!!!! a második válaszolóval mi a bajod, az hogy nem riogat halálra egy megijedt embert????máskor talán olvasd végig bunkó!!!!!
Mindenképpen menj el nõgyógyászhoz, hidd el, nincs mitõl félned! Semmi borzasztó nincs benne. Sejtem, hogy az zavar, hogy le kell vetkõzni egy idegen elõtt és szétrakni a lábad, és megértem, hogy ettõl zavarban vagy, de arra gondolj, hogy az ott egy orvos! Rengeteg ilyet lát, ráadásul, ha szólsz neki, hogy elõször vagy ott és zavarban vagy, meg még azt is elmondod, hogy még szûz vagy, különösen fog vigyázni rád, hidd el! De fontos, hogy elmenj és kiderítsd, mi okozza a tüneteidet, mert arra nem szabad várni, hogy majd magától helyrejön! Lehet, hogy a vizsgálat után csak simán felír egy gyógyszert és az rendbehoz! Sokminden okozhat ilyen problémát, de mi itt kevesek vagyunk hozzá, hogy segítsünk, ehhez mindenképpen orvos kell! Gyõzd le a félelmedet és menj! Hidd el, rá fogsz jönni, hogy nem volt mitõl félned és legközelebb már biztatás nélkül is el tudsz menni!
Kérdezd meg anyukádat, õ melyik nõgyógyászhoz jár, valszeg ahhoz, akinél születtél. Én is ahhoz mentem el, és mondtam is neki, hogy nála születtem, és utána nagyon kedves volt velem. :) Nem kell félni tõle, nem bánt. Csak hideg az a vacak, amivel vizsgál, ennyi az egész. :)

Van kölyökkutyám és a székletével van valami probléma mert eszik (nem sokat de azért eleget) és baj van a széklettel mert nem végzi el a "dolgát". Mi a tehendő? Ez természetes vagy valami betegség idézheti elő?

egy 2hónapos tacskó spániel keverék szuka

Legjobb válasz: Ha most került hozzád akkor lehet hogy csak szégyenlõs, de ha már rég óta nállad van akkor viszon vidd el mihamarabb állatorvoshoz nehogy baj legyen.

Ha most került hozzád akkor lehet hogy csak szégyenlõs, de ha már rég óta nállad van akkor viszon vidd el mihamarabb állatorvoshoz nehogy baj legyen.

S. O. S.! Arról van szó hogy van egy hét hónapos Yorkim. Kan. Valami baj van a kis micsodájával, mert nem tudja magának visszahúzni és én nem sem tudom neki, hiába próbálom. Ez mitől van?

Szerintetek ha megáztatom neki úgy könnyebb lesz visszahúzni rá a b?rt? Vagy esetleg kamillázzam is? Vagy rögtön doki? Ja, és tegnap este olyan 9-fél 10 körül vettem észre, délután még semmi nem volt mert hemperg?zött és észrevettem volna. Köszi a válaszokat! Bunkók inkább ne is írjanak...

Legjobb válasz: és rosszul van vagy valami?...mert ha semmi baj a viselkedésével akkor sztem nincs gond...van h a cicámnak is napokig kinnt van a micsodája:) sztem vissza tudja húzni ha õ akarja...:)

és rosszul van vagy valami?...mert ha semmi baj a viselkedésével akkor sztem nincs gond...van h a cicámnak is napokig kinnt van a micsodája:) sztem vissza tudja húzni ha õ akarja...:)
Szia! NYugi, kezd ivaréretté válni a kutyád! Most nagyon figyelj oda rá, ha nem akarod, hogy a lakásban mindent össze-vissza jelölgessen, mert késõbb nagyon nehéz lesz róla leszoktatni. Üdv.
szia, nyugi, ez természetes, gondolom meg"hegedûlt" vmi plüsst, és a merevedési testecskék kint tartották neki a fütyijét. a miénknek ugyanez volt. mi még az ügyeletes állatorvost is felhivtuk, annyira megijedtünk, hogy baja lesz.... le kell neki jegelni (persze óvatosan) valami rongyba mirelitet, vagy jeget tenni és azt rá kell tenni a fütyijére. :) :) egy 10 hónapos yorki gazdája
Szia! Ha ez nem állandó probléma akkor csak "kanos" a kicsike. Nem kell aggódni.
A kérdező hozzászólása: nincs rosszul... virgonc, eleven, játszik, eszik... még arra is gondoltam hogy ez esetleg amiatt lehet hogy még nem szálltak le a heréi. De a doki azt mondta még mikor a herék miatt voltunk nála hogy nem lesz tõle semmi, ha betölti az 1 évet megmûti. Hát nem tudom. Mit gondoltok?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :) hál istennek ma mire hazaértem már visszahúzodott neki :) És igen, mielõtt kijött neki "hegedülte" a plüssmaciját :D :)

Ma voltam uh-n, betöltött 32. hétben vagyok (a 33. hét első napján) Aggódóm, mert nagy lett a BPD, 90, 6 mm, ami 36+5 napnak felel meg. A többi méret is nagyobb a koránál, de nem ennyire. Ha neadjisten valami baj van, mi lehet a baj?

Már a 19. héten is nagyobb volt a BPD az átlagnál, de akkor még nem t?nt ez fel a dokinak. Nagyon aggódom, és még a doki is elcsodálkozott, és visszarendelt 2 hét múlva újra egy uh-ra.

Legjobb válasz: Nem lehet hogy el van számolva mégiscsak? A többi mérete (femur, th, meg fod ilyesmi) azok hány hetesnek mutatják? Tudod esetleg h kisfiú vagy kislány? Az én kisfiamnak 36. héten mértek 10es BPD-t és már riogattak is hogy nagyfeje lesz a babának, meg milyen nagy, nehéz lesz megszülni stb. 42.hétre született, semmi baja és a fejecskéje abszolut nem volt nagy, 34 cm körfogatú volt, és õ maga is csak 3400 gramm. Amúgy nekünk a 23.héten volt egy iyen BPD paránk, a feje 24-25 hetes méretû volt a lába 21, a mellkasa 22 szóval totál eltért a 3 érték.De semmi baja nemvolt és nincs!!! Sztem ne aggódj még!! Ha mondjuk hydrocephalusa lenne (vízfejûség) akkor a kamrái is nagyok lennének, azt meg észrevette volna a doki!!

Nem lehet hogy el van számolva mégiscsak? A többi mérete (femur, th, meg fod ilyesmi) azok hány hetesnek mutatják? Tudod esetleg h kisfiú vagy kislány? Az én kisfiamnak 36. héten mértek 10es BPD-t és már riogattak is hogy nagyfeje lesz a babának, meg milyen nagy, nehéz lesz megszülni stb. 42.hétre született, semmi baja és a fejecskéje abszolut nem volt nagy, 34 cm körfogatú volt, és õ maga is csak 3400 gramm. Amúgy nekünk a 23.héten volt egy iyen BPD paránk, a feje 24-25 hetes méretû volt a lába 21, a mellkasa 22 szóval totál eltért a 3 érték.De semmi baja nemvolt és nincs!!! Sztem ne aggódj még!! Ha mondjuk hydrocephalusa lenne (vízfejûség) akkor a kamrái is nagyok lennének, azt meg észrevette volna a doki!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nagyon köszönöm a megnyugtató válaszokat! A cukrom jó lett, a terhelésen az éhgyomri 4, 5, a cukroslötty után 4, 9. Viszont amikor a kiflis-tejesre kellett mennem, ott egy picit több lett a kelleténél, 6, 7 illetve 6.3. De alapvetõen nincs gond a cukorral. Mindketten magasak vagyunk a párommal, de a súlyunk nem nagy. A doki azt is megkérdezte, hogy mi mekkora súllyal születtünk, mert állítólag ettõl is függhet a baba súlya. De én icike picike voltam, 2200 gramm.
Szia! Nekem 32+6 naposan lett a BPD 93; TAD 103; FL 62, 3 és kb. 3 kg-ra becsülték a bébikémet. Engem is visszarendeltek kontrollra. Azt mondta az orvos, hogy arányos, csak nagy méretû. Val.színû, hogy 4-4, 5 kg fölötti lesz a súlya. Én is aggódom egy picit. A vércukrom jó, totál normál testalkat. Apukája 4, 5 kg-val született és szép magas ember.:-)Azt mondják genetika miatt lehet nagyobb a baba. Egyébként fiú lesz. A 12. és 18. hetes UH adatai még terminus szerintiek voltak.
Szerintem sincs semmi baj, hisz mindene nagyobb. Cukorterhelésen voltál?
Az elsõ vagyok, óóó akkor nem lehet baj sztem!! Ez nem akkora eltérés a hetek között!!! Ezek szerint mindene nagyobb hát akkor õ ilyen nagyobb bébi biztos:) A femur azért érdekes mert az pl. nem baj ha mondjuk 1 héttel vagy akár másféllel is kisebb mint pl. a fej, mert kisfiúknál rövidebb a femur általában!
Szia!engenm pont az ellenkezõjével riogattak, hogy kicsi a feje a babának, hogy retardált, elmaradott.Feleslegesen fektettek kórházban 3 hetet, bár nem lett óriási a kislányom-3001 gr, 50 centi-de teljesen egészséges, és a feje is pont tökéletes méretû!
Akkor sztem menj el egy másik dokihoz uh-ra.Több szem többet lát, és legalább megnyugtatnak h nincs baj!!! Annyit megér-anyagilag- és legalább más is látja a bébit, h megnyugodhass.
A kérdező hozzászólása: Szia! A becsült súlya 2507 gramm. A doki azt mondta reméli, hogy nincs semmi baj, ami nem volt túl bíztató :(
Mekkora a súlya a bébinek?Én is 32+1 vagyok:) ) Bizti nincs baj, nyugi!!Mondta volna a doki!
Szia! Nyugi, nincs semmi gond:) Nekem a 20.héttõl fokozatosan nagyobbnak mérték a babámat, mint amekkorának a terhességi hét szerint lennie kellett volna. A 30.héttõl már 1 hónappal mérték nagyobbnak. Én is be voltam tojva, de a doki mondta, hogy minden oké, valószínû nagy baba lesz. És még azt is hozzátette, hogy a fiúk általában nagyobbak. A méreteihez képest viszont pici pocakom volt. Ezt is szóvá tette a doki, de megis magyarázta a magas testalkatommal. Koraszüléssel voltam fenyegetve, és ehhez képest 40+4 hetesen szültem a kisfiam, aki 59 centi volt, és 3750 g. Szóval, szép nagy baba lett:) ) Dehát a férjem is, és én is elég magasak vagyunk.
A kérdező hozzászólása: Kedves 2.! Persze megírom! Neked mennyi az eltérés? És hányadik hétben vagy?
2. vagyok. Azt nemtudom hogy számit e, bár nekem is fiú. De megirnád majd hogy mi volt? :)
A kérdező hozzászólása: Ja és kisfiú lesz. Az számít valamit?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Köszönöm a válaszokat.A többi méret: HC:314, 7 mm, ami 35+2 nap, AC:306, 6 mm, ami 34/5 nap, FL: 66.2 mm, ami 34+1 nap. Tehát mindegyik nagyobb egy kicsit, de a BPD különösen. Elszámolva valószínûleg nincs, mert tuti az utolsó menzi idõpontja, sõt én még azt is tudom melyik napon fogant, mivel csak egyszer nem védekeztünk :) A doki nem mondta mi lehet, de szerdán megyek magánrendelõbe, akkor megbeszéljük. A többi érték jó, magzatvíz mennyisége, a lepény érettségi foka, szívhang, stb. A védõnõ nekem is azt mondta ne aggódjak, de a doki annyira elcsodálkozott, és vagy háromszor megmérte, hogy hát persze hogy aggódom.
Szia! Én is aggódom, mert legutóbb nekünk is nagyobb volt a BPD, de azt mondta a védönö hogy ne aggódjak...csütörtökön megyek UHra, alig várom. És az orvos nem mondott semmit?? Hogy mi lehet?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Azóta voltam 4D-n, és ma ismét 2D-n, a baba változatlanul nagy, most vagyok a 35. hétben és már 3100 grammra becsülik a súlyát, a ma mért adatok már 38 hetesnek felelnek meg, de azt mondták minden rendben vele. A 4D-n a doki a fejét, és az egész kis testét átnézte, és mindent rendben talált hálistennek.

Valami baj van? Ma 6 napja, hogy késik és a laborom kimutatta, hogy több peteérésem is volt. Félek, mert tegnap barnáztam egy picit, de nem jött meg. Terhes lennék és valami baj van?

Legjobb válasz: Teszteltél már? Sztem nem lenne baj! A barnázás nem biztos, hogy jót jelent! Elõzd meg a bajt! Teszt, és ha pozitív, doki! Drukkolok! Vigyázz magadra! :)

Teszteltél már? Sztem nem lenne baj! A barnázás nem biztos, hogy jót jelent! Elõzd meg a bajt! Teszt, és ha pozitív, doki! Drukkolok! Vigyázz magadra! :)
a barna lehet beágyazódásos vérzés, pihenj, magnéziumozz, és tesztelj!
Nekem is 5 napot késett már reménykedtem. Tegnap este kicsit barnáztam, ma reggelre megjött. Lehet hogy neked is megjönni készül.
sztm tesztelj akkor okosabb leszel..
A kérdező hozzászólása: Tegnap délután volt egy picike barnázás kb 1 forintos nagyságú de azóta semmi!Szerintem azért volt mert nehezet emeltem de nem gondoltam, hogy ennyire!Tudom, hogy tesztelenm kellene de félek, hogy megint negatív!
Ne aggódj!Én is barnáztam és azt hittem hogy meg fog jönni de nem jött.És rá majdnem egy hétre kiderült hogy jön a baba.Menj el egy nõgyógyászhoz és mondd el neki mi a helyzet.Ha már nincs több barna akkor nem hiszem hogy baj lenne.Ne gondolj rosszra!Sok sikert!9 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Pénteken tudok majd menni addig meg még sok idõ van!Egy nagyon picit barnáztam ugy gondolom akkora baj nem lehet!Nagyon fájt a cicim de az elmúlt és most csak sárga folyásom van!Csak félek a csalódástól!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!