Találatok a következő kifejezésre: Baj van leszek 5 (17 db)

Jövő héten lesz 5 hónapos a kislányom. Baj, ha 1, 5-2 óránként aludni kíván és alszik is ált.1, 5-2 órákat, van hogy 2, 5-et? Nem sok ez ennyi idősen? Egyébkén eszik rendesen és jókedvű baba.

Legjobb válasz: Szia! az enyém is ennyi idõs és pont ezt csinálja, csak õ a babakocsiban hajlandó elaludi. Szerintem nem baj, mert jókedvûek, esznek, játszanak, csak több az alvásigényük. Nálunk a férjem is és én is nagy alvók vagyunk. Lehet a baba örökölte-. Szerintem örüljünk neki. A szomszéd kiscsaj naponta kétzer fél órát alszik és egész nap visongat. Fél éves. Ne aggódj. Jó babázást!

Szia! az enyém is ennyi idõs és pont ezt csinálja, csak õ a babakocsiban hajlandó elaludi. Szerintem nem baj, mert jókedvûek, esznek, játszanak, csak több az alvásigényük. Nálunk a férjem is és én is nagy alvók vagyunk. Lehet a baba örökölte-. Szerintem örüljünk neki. A szomszéd kiscsaj naponta kétzer fél órát alszik és egész nap visongat. Fél éves. Ne aggódj. Jó babázást!
Az én kisbabám most lett 8 hónapos. Nála hasonló volt a szitu. Én végül elvittem a gyerekorvoshoz - nem mintha nagyon aggódtam volna - de nem akartam úgy járni, hogy átsiklok valami fontos felett. A gyerekorvos azt mondta, hogy ez az alvás tényleg több, mint a megszokott, de van esély rá, hogy csak arról van szó, hogy az én kisfiam ilyen. Mindenesetre elküldött minket vérvételre, amibõl kiderülhet, ha valami gond van. Énbennem a vérszegénység és vashiány merült fel, de a gyerekorvos konkrétat nem akart mondani (aranyos, nem az a riogatós fajta). Abban maradtunk, hogy majd a vérvétel eredményétõl függõen megbeszéljük a további tennivalókat(ha egyáltalán lesz ilyen). Ha akarod, megírom, hogy mi lett a vérvétel eredménye. Én mindenesetre bízom abban, hogy semmi gond nincs, mert egyébként semmi baj nincs vele. Kicsit keveset eszik, de õ mindig is ilyen volt.
ivartalanítás! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Nem vagyok jövõbe látó, honnan tudjam. Kérdezd meg az EZOTV-n õk biztosan jobban tudják.
A kérdező hozzászólása: de az ivartalanítás menyibe kerül?
A kanok általában elfogadják a kölyök kutyákat, a szukák a sajáton kívül mást nem nagyon. Jól sejted, két kan, de két azonos nemû kutyával baj lesz ivaréréskor, mert konkurenciái egymásnak. Feltétlenül ivartalanítani kell mindkettõt. Aztán menj kutyasuliba, ott sok mindent megtanulhatsz, amit nehéz így leírni.
Kan kutyáknál kb. tizenötezer forint körül, plusz-minusz ötezer...

Baj van? Szerdán leszek 5 hetes, eddig a folyásom nem igen volt, csak nagyon kevés és fehér krémes, de most emellett van nagyon kevés nyúlós szintelen is.

De csak törlésnél és kb 1 nap 2szer kevés. A hasam menzis szerüen érzem és néha szúrkál. Normális?

Legjobb válasz: Szió!Terhességnél természetes a folyás,sõt van akinek addig nem volt,terhesség alatt pedig elég sok van.Nekem elõtte is volt,terhesség alatt pedig megváltozott a színe sárgára.A mensi szerû görcs is teljesen természetes.Én is görcsöltem,holott elõtte sose. Minden jót,és boldog babavárást! Üdv:34 hetes pocakos

Szió!Terhességnél természetes a folyás, sõt van akinek addig nem volt, terhesség alatt pedig elég sok van.Nekem elõtte is volt, terhesség alatt pedig megváltozott a színe sárgára.A mensi szerû görcs is teljesen természetes.Én is görcsöltem, holott elõtte sose. Minden jót, és boldog babavárást! Üdv:34 hetes pocakos
Szia!Megint én vagyok.A görcs, és szúrkálás azért van, mert nõl a méhed. Na tényleg minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Remélem ez a nyúlós átlátszószerûség is normális. Lehet hogy a hormonoktól van? De nagyon kevész, a bugyin semmi.
Szia! Folyás elõfordul terhesség során és van akinek több, van akinek kevesebb.Nekem is volt folyásom ami a terhesség elején több volt majd a végére meg szünt, szerintem is lehet hogy a hormonok miatt van.Az átlátszó kocsonyás folyás is elõfordúlt nálam is, ne aggódj, én megfigyeltem ha a férjemmel szexeltünk pl. másnap volt egy kicsi illetve most már a 39.hétben járok és a nõgyógyászati belsõ vizsgálat után másnap ujra volt egy kicsi kocsonyás folyásom.Nem tudom mitõl van, lehet hogy a nyákdugó egy darabja.Remélem segítettem. 39.hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ!
Akkor lenne baj, ha véreznél, és/vagy görcsölnél.


Van egy 5 hónapos babám aki közel 8kg, állandóan rajtam csüng ami nem lenne baj, de leszakad a derekam, ma már alig tudtam kikászálódni az ágyból, van erre valami jó kenőcs?

Legjobb válasz: Inkább tornássz, amikor alszik, hogy megerõsödjön a hátad! Ha gyenge hátizmokkal emelgetsz rendszeresen, annak még gerincsérv is lehet a vége.

Inkább tornássz, amikor alszik, hogy megerõsödjön a hátad! Ha gyenge hátizmokkal emelgetsz rendszeresen, annak még gerincsérv is lehet a vége.
a fastumgél valóban az egyik legjobb, de nem érdemes rászokni, valóban igaza van az elottem válaszolónak jobb a "gyengéd" torna, mert az által más izmok is mozognak és nem lesz egyoldalú a terhelés.van egy ilyen gerinctorna gyakorlat a http://www.hazipatika oldalán.nem nehezek próbáld ki oket.sok sikert!

Evés után 2-3 órával mindig megéhezem.7:15 körül eszem előszőr 10 körül már éhes leszek, annyira hogy már minden bajom van, volt hogy a vércukorszintem is leesett. Ha eszem, akkor 5 min után jól vagyok!?

Nem tudom miért van ez, valamikor6-7 óráig nem eszem semmit és mégsincsen bajom. Szerintetek mi ennek az oka, cukorbetegség vagy mégis mi?

Legjobb válasz: kéne egy 3 pontos terheléses vércukor vizsgálat izulinszintet is nézve nálam is ez volt a fõ tünet, kiderült, hogy a cukrom telesen rendben, de az inzulinom az egekben, inzulin rezisztenciát diagnosztizáltak, azóta tartom a ch diétát és a lassú felszívódású ételek miatt nincsenek ilyen megéhezéseim, nem akarok éhen halni, inkább az a fura, hogy hú, már ennyi az idõ, az óra szerint ennem kéne, de még nem vagyok éhes ne hanyagold el, mert cukorbetegség lehet belõle

kéne egy 3 pontos terheléses vércukor vizsgálat izulinszintet is nézve nálam is ez volt a fõ tünet, kiderült, hogy a cukrom telesen rendben, de az inzulinom az egekben, inzulin rezisztenciát diagnosztizáltak, azóta tartom a ch diétát és a lassú felszívódású ételek miatt nincsenek ilyen megéhezéseim, nem akarok éhen halni, inkább az a fura, hogy hú, már ennyi az idõ, az óra szerint ennem kéne, de még nem vagyok éhes ne hanyagold el, mert cukorbetegség lehet belõle
Mindent leírt az elõttem szóló. Ezt kell tenned.
ja és endokrinológushoz kérj beutalót ez rájuk tartozik. Nincs súly problémád, pattanások, zsíros haj, hajhullás, rendszertelen mensi, policisztás petefészek?
A kérdező hozzászólása: Férfi vagyok. Eléggé sovány vagyok, kb 180 cm és kb 60 kg.
Értem, akkor elõször is egy szimpla vércukor vizsgálat kéne. lehet ott van valami bibi, mindenképp kérj tanácsot a háziorvostól. Inzulin rezisztencia lehet férfinál is csak nem foglalkoznak vele, nõknél is nehéz sokszor kikönyörgni a vizsgálatot nem hogy férfinél:( Lehet sajna cukorbetegség, de remélhetõleg el küld egy nagy labor vizsgálatra a háziorvos.
A kérdező hozzászólása: Értem. köszi a segítséget!

Normális hogy néha evés vagy ivás után fáj a gyomrom? Még csak hétfőn leszek 5 hetes, de pár napja ez van. Mitől lehet? Ez baj?

Ma éjjel 2-kor fel is ébredtem rá hogy fáj a gyomrom és nekiálltam 1 pirítóst csinálni. Utána elmúlt. És nagyon felpuffad a hasam, néha az egész feszít, mintha lenyeltem volna egy lufit.

Legjobb válasz: Nekem annak idejen nem fajt a gyomrom, csak fel volt puffadva. Nem tudtam tenni semmit sem ellen, az Espumisan gyongyok nekem nem segitettek, de hatha neked bejonnek. Probald ki esetleg.

Nekem annak idejen nem fajt a gyomrom, csak fel volt puffadva. Nem tudtam tenni semmit sem ellen, az Espumisan gyongyok nekem nem segitettek, de hatha neked bejonnek. Probald ki esetleg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Amikor majd megyek orvoshoz mindenképp megemlítem neki! A fõtt krumpli eszembe sem jutott pedig mikor gyerek voltam az bevált! A pirítóstól most elmúlt!
Szia, én is gyomorfájós voltam...rettenetesen tudott fájni. Nekem az evéstõl sem múlt el, szedhettem a Rennie-t is, semmi hatás. Próbáltam egy csomó mindent - könnyû kaja, keksz meg tea, citromos ásványvíz, cola, mindig csak keveset ettem és nem hagytam, hogy a gyomrom kiürüljön...nekem semmi sem használt. Csak a 11. hét! Azóta sokkal jobban vagyok! Próbálgass te is mindent, hátha szerencsésebb leszel, mint én. Kitartás! És boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az éjjel elég rossz volt, de ma reggel már egy kis émelygés társult hozzá. Még vizet sem merek inni. Igyekszem mindent kipróbálni, eddig a pirítós tûnik jónak.
Lehet azért fáj a gyomrod, mert sok lett a savad. Ilyenkor jó nem csak a pirítós, hanem a fõtt krumpli, héjában sült krumpli (nem olajos), keksz, ropi, sós perec, ezek magukba szívják a savat. Feltétlenül úgy étkezz, hogy naponta többször kevesebbet, mert ha sokáig nem eszel, a gyomorsav elkezdi marni a gyomor falát. Ha ezek ellenére sem múlik , feltétlen menj orvoshoz! Jobb utána járni..

09. 04. én lesz 4 hónapos a kisfiam. Éjjel-nappal eszik, sajnos tápszert (humana babyfit+).24 óra alatt kb.1100 ml-t eszik meg, súlya 5, 5 kg.3, 3 kg-mal született. Sajnos nagyon keveseket hízik egy hónap alatt, van hogy csak 4-500 grammot. Ez baj?

3-4 órát bír ki kajcsi nélkül, éjszaka is ébred enni, max 2-x. Valamit rosszul csinálunk? Nem jó a tápszer? A gyerekorvos kórházzal ijesztget, hogy ennyit eszik és nem hízik rendesen. 4 hós anyukák, megírnátok a Ti babátok hogy és mennyit eszik? (Hozzáteszem, 3.baba, egyik gyerk?ccel sem volt semmi gond, de most tanácstalan vagyok!) Köszönöm szépen el?re is!

Legjobb válasz: A babák átlagosan fél kilót híznak az elsõ hónapokban. Féléves korukra az átlag megduplázza, egyéves korra megtriplázza a születési súlyt. Átlagosan 24 óra alatt a testsúly kg-ban *150 ml-t eszik egy baba. Ez nálatok 5,5*150=825 ml. De ez csak egy átlag, van ki többet, ki kevesebbet. 3-4 óránál többet nem is kell kibírnia, éjjel 1-2* ébredni még tök normális. Az enyémek ugyan anyatejesek voltak, de 2,5-3 óránként ettek, és míg szoptak (10, ill 11 hó) éjjel 1-2* ettek.

A babák átlagosan fél kilót híznak az elsõ hónapokban. Féléves korukra az átlag megduplázza, egyéves korra megtriplázza a születési súlyt. Átlagosan 24 óra alatt a testsúly kg-ban *150 ml-t eszik egy baba. Ez nálatok 5, 5*150=825 ml. De ez csak egy átlag, van ki többet, ki kevesebbet. 3-4 óránál többet nem is kell kibírnia, éjjel 1-2* ébredni még tök normális. Az enyémek ugyan anyatejesek voltak, de 2, 5-3 óránként ettek, és míg szoptak (10, ill 11 hó) éjjel 1-2* ettek.
Szerintem nem baj, hogy ennyit hízott, mert fél éves korára kell megdupláznia a születési súlyát. Az én kisfiam Milumil 1-et eszik, 4 és fél hós, 4 óránként kap 150 ml-t, 8-12-16-20-24-kor és éjjel egyszer 120-at. Emellett fontos a folyadék, kb 2-3 dl teát és vizet kap!
Az én kislányom 10-én lesz 4 hónapos, õ 3800g volt amikor született, most 5900-6000g. Az elmúlt hónapban õ is ilyen keveset hízott és a védõnõ és a gyerekorvos is kicsit kevésnek találta (én is). Milumil HA Start Optimát eszik. Viszont az én kislányom sokkal kevesebbet eszik mint a tied, kb 650-750 ml között. Ráadásul sokat bukik, most kapott másik tápszert is emiatt (eddig nem nagyon használ). Nekem a védõnõ heti 150g, a doki 100-120g hízást mondott ideálisnak. Kislányom az utóbbi hetekben egy kivételével 80-90g-ot hízott és ez kevés. Szóval szerintem (de ez tényleg csak az én véleményem, hiszen nekem elsõ baba és nem is vagyok doki), hogy ahhoz képest, hogy mennyit eszik, tényleg nagyon keveset hízik. Ja, és a kislányom éjjel nem is kel enni, már 7 hetes kora óta. Nem tudom, hogy van-e ilyen, de lehet, hogy nem elég tápláló neki ez a típusú tápszer. Nem ijesztgetni akarlak vagy ilyesmi, csak nekem is fura, amit írsz.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszi a gyors és megnyugtató válaszokat! :) Csak azért estem kétségbe, mert a dr.nõnk szerint, heti 200-220 gr-ot kellene hízni a kicsinek, az majdnem ott van hogy havi 1 kg. De mi csak ennyiket hízunk. Azt mondta, már minimum 6 kg-nak kellett volna lennie 3 hónaposan! Köszönöm nektek mégegyszer! :)
A kérdező hozzászólása: Azt hozzáteszem, a kórházból 3000 grammal hoztuk haza. Nem tudom én már, teljesen jól érzi magát, vidám baba, kiegyensúlyozott, nem sokat sír, csak akkor ha éhes! Ugyanazt csinálj, mint más 4 hónapos babák, sõt a dr.nõ meg is dicsérte, hogy milyen erõs baba! Amit nem írtam, hogy 11 cm-ert nyúlt 3 hónaposan 62 cm volt, 51 cm-el született! Tegnap mértük le, 5600 a súly, szóval most 4 nap alatt a héten 100 grammot hízott.

5-6 hetes babás vagyok, és már van pocakom. Az előző terhességemnél is hamar látszott, de sajnos elment. Most is baj lesz, vagy csak ilyen alkat vagyok?

Annyira félek! Lehetséges, hogy már látszódjon? Csak pénteken megyek dokihoz!

Legjobb válasz: Szia!Én 8 hetes vagyok de 2 hete nekem is szembetûnõen látszik a hasam, ami persze még nem a baba, hanem az ezzel járó puffadás.Nem lesz semmi baj, ne gondolj rosszra!

Szia!Én 8 hetes vagyok de 2 hete nekem is szembetûnõen látszik a hasam, ami persze még nem a baba, hanem az ezzel járó puffadás.Nem lesz semmi baj, ne gondolj rosszra!
biztos, hogy nem a terhesség miatt van nagy pocakod, még nagyon korai lenne, szerintem csak fel vagy fújódva. Kiderítette az orvosod, hogy az elõzõ terhességed miért halt el?
Elõször is ne aggódj azon, h elmegy.(Tudom könnyû ezt annak mondani, aki tabi szedése mellett is teherbe esett, és a lehetõ legproblémamentesebb eddig a terhessége.)Ami most látszódik az felfúvódás, sokunknak van, és a terheség teljesen természetes velejárója.Az igazi babapocak, nekem a 17-18. hét környékén kezdett látszani, és mostanában lett akkora, h vitathatatlanul baba.(23. hét) Most még csak olyan 6-7 mm-es(vagy még kisebb) a baba, és körülötte a petezsák.Még gond nélkül elfér. Vigyázz, h ne emelj nehezet, pihenj sokat, kerüld a forró fürdõt!
Szia. Az, hogy volt egy vetélésed, nem jelenti azt, hogy most is baj lessz.Ne is gondolj ilyesmire.A hasad azért látszik, mert felvagy puffadva.ez teljesen normális.ne idegeskedj, nyugodj meg.Minden rendben lessz. 40hetes kismama.
Ne félj, és bizakodj! Amit az agyad gondol, az fog történni. Az hogy egyszer baj volt, még nem jelent semmit. Gondolj arra, hogy lesz egy babád, és minden rendben lesz!!! Ez nagyon fontos!! Pozitív gondolkodás!!
Nem lesz semmi gond! Nekem is 5 hetesen latszodott mar, de teny, h csak azert volt nagy a hasam mert fel voltam puffadva, es vagyok is.Ez majd elmulik, es hamarosan a bab miatt lesz nagy a pocink. Gratulalok a babahoz 8 hetes kismama
Szia a babád kb 5mmes én is ennyi idõsen mentem elõször dokihoz onnan tudom.Puffadás amit látsz tényleg nem a baba, nekem egy két hete kezdett kigömbölyödni a pocim..monjduk mindig is volt egy kis hasam, de már látszik kicsit.Gartula a babához és ne idegeskedj mert a baba is megérzi az ideget és az nem jó most.Nyugodj meg nem lesz vele gond:) Higgy a babádban, erõs kis pocaklakó õ:) Egy 15hetes kismama
Mivel konkrétan a 4-5. héten maximum annyit kellene "érezned", hogy nem jött meg, nehéz erre bármit is válaszolni.
Te is vigyázz magatokra! Biztosan rendben lesz minden. Akár hogyan is szeretnék, nem tudok megnyugodni, talán majd az ünnepek alatt. Nagyon szeretnék visszamenni az orvoshoz, talán valamelyik este munka után rám néz...
Szia! Kérdezõ!!Voltam vizsgálaton :) rákszûréshez mintát vett a doki, aztán hüvelyi ultrahangon megállapította a terhességet.Azt nézte hogy jó helyen van-e és hogy van-e már szívmûködés!!:) Nekünk már volt:) Elmondta keressem meg a védõnõt aztán hogy legközelebb mikor mennyek és milyen vizsgálatok lesznek. :) Tünetem azóta sincs!:) Ti hogy vagytok??A.
A kérdező hozzászólása: Kedves A! Mi is ma voltunk orvosnál. Csinált rákszûrést, megnézett uh-val. Minden rendben van, jó helyen van, 7 hetes és szívhang is van! Nagyon boldog vagyok! Holnap megyek a védõnõhöz. GRATULÁLOK NEKED KISMAMA!
Gratulálok nektek! Jó, hogy minden rendben van, nagyon örülök! :) Sajnos nekem elment a babám, de ha így kellett lennie, legyen, inkább most... Éreztem én, hogy nem jó jel koraterhességnél ha elmúlnak a tünetek... Majd máskor nekünk is sikerül, nem adom fel!
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnálom kedves A! :( Majd a következõ hónap hátha sikeresebb lesz! Minden hónap egy újabb remény egy újabb lehetõség.Nekünk 5 évbe tellett míg megfogant, most nagyon fogok rá vigyázni.
Kedves kérdezõ!Az útólsót nem én írtam!A. Én is nagyon sajnálom kitartás neked fel a fejjel! Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!!A.
A kérdező hozzászólása: Húúú bocsi kedves A!!!! Hogy vagy? Minden rendben? Bocsi mégegyszer!!!!
Semmi baj!!Igen minden rendben!!Hétfõn megyünk védõnõhöz :) Rosszulléteim még mindig nincsenek csak a mell fájdalom!!Igyekszem lekötni magam :) Majd Január végén kell vissza mennem dokihoz akkor leszünk 12 hetesek!:) Csak bírjam ki addig!!Te hogy vagy??
21/21 :) A. Voltam :) :)
A kérdező hozzászólása: Vigyázz magatokra pihenj sokat ne filóz nehéz de muszáj elterelni a gondolatokat. Mielõbb menj vissza orvoshoz ha tudsz, szakíts rá idõt. Megéri! :) Én is nagyon izgulós vagyok de mindjárt itt az idõ és végre elõször én is láthatom a picikémet, és remélem minden ok lesz és jó helyen van.
A héten majd vmelyik nap, de karàcsonyig minden nap dolgozok, így lehet csak jövõre tudok visszamenni... Addig meg izgulok.:-(
A kérdező hozzászólása: Csak nyugodj meg ne idegeskedj mert azzal csak ártasz. Nekem is ezt tanácsolták, meg hogy a tünetek jönnek-mennek. Mikor kell vissza menned a dokihoz?
A kérdező hozzászólása: Nagyon intenzív mell feszülés volt, enyhe görcs alhasban, szédülés. Most meg csak émelygés. Egyáltalán nem fáj a mellem és a hasam sem érzem. Ez nem baj? Így ingadoznak a tünetek egyik hétrõl a másikra?
A kérdező hozzászólása: Ja és nem is jött meg.
kedves kérdezõ!!Én is így vagyok vele .6 hetes vagyok :) Az elején nagyon fájt a cicim ami mára már enyhült. A tünetek jönnek mennek ne aggódj!!Boldog baba várást!!a.
A kérdező hozzászólása: Köszi kedves A. Neked is boldog babavárást! Te már voltál az elsõ vizsgálaton? Hogy zajlott?
Még nem voltam majd csak hétfõn tudok menni arra kaptam idõpontot!!Ugyan úgy zajlik mint normál vizsgálaton.Hüvelyi ultra hangot csinálnak és talán még vért is vesznek de ebben nem vagyok biztos.A. :)
A kérdező hozzászólása: Kedves A.!Milyen tüneteid vannak? Elsõ terhesség? Szorítok mindenképp írd meg mi volt!
:) Köszi. Elsõ baba lesz :) Tüneteim rosszulléteim nincsenek a melleim fájtak nagyon az elején most már elviselhetõbb!!:) A sósat kívántam a az volt nagyon furcsa aztán elmaradt a nem várt!Eddig csak hangulat ingadozásim vannak.És nektek elsõ baba?mindenképp megírom majd!A. :)
A kérdező hozzászólása: Igen nekünk is elsõ baba, sok évet szám szerint 5 évet vártunk rá, és nagyon reméljük, hogy most nem ciszta, és abban is bízunk hogy nem méhenkívüli. De majd kedden minden kiderül. Na a hangulat ingadozás az nagyon dúrva. Szegény férjem! :)
Huuu, akár én is írhattam volna a kérdést. Kb már a beágyazódástól feszült-szúrt a hasam alja, duzzadtak-fájtak a melleim, most meg pár napja semmi, csak puffadok és szédülök. Aggódom is amiatt, hogy meg van-e még a baba. Múlt héten voltam orvosnál, 4 hetes terhességet mondott, még pici a petezsák. Remélem minden a legnagyobb rendben lesz mindenkivel!
A kérdező hozzászólása: A védõnõnél csütörtökön voltam megkaptam a kiskönyvem. Doktorhoz január 7.-kén kell mennem akkor leszünk 10 hetesek, megnézi hogy szépen növögetünk-e meg akkor lesz meg a rákszûrésem eredménye is. Te a munkahelyeden szóltál, hogy mondtad el? Idõsekkel foglalkozok tuti kiír a doki mert minden váladék fertõzõ.

18+5-hetes pocis. Sok kismamát irigylek, akik irják hogy rendezgetik már a babaszobát. Sajnos nekünk csak 1 szobánk van, velünk lesz a pici. Más kismama is van igy? Nem baj? Vélemények?

Legjobb válasz: Nálunk lenne lehetõség babaszobát kialakítani, valahogy még sem fordult meg a fejemben,hogy külön legyen a baba. Szerintem úgy is ott ülnék állandóan, annak meg mi értelme. 3 óránként szoptatni,meg közben tisztába tenni, fürdetni, stb.stb. Majd ha nagyobb lesz, külön tesszük. Ez az én véleményem.

Nálunk lenne lehetõség babaszobát kialakítani, valahogy még sem fordult meg a fejemben, hogy külön legyen a baba. Szerintem úgy is ott ülnék állandóan, annak meg mi értelme. 3 óránként szoptatni, meg közben tisztába tenni, fürdetni, stb.stb. Majd ha nagyobb lesz, külön tesszük. Ez az én véleményem.
Nekünk is van lehetõség, hogy külön szobája legyen, de nekem se fordult meg a fejemben, hogy külön. Legalábbis egy ideig. Én is tuti ott aludnék mellette. Az meg, hogy a férjemmel külön legyünk, nem tetszik. Szóval ezen ne parázz. Mi is még csak most kezdjük berendezni a kis babasarkot. :) Babaholmink sincs még sok. Ma vettünk a férjemmel kis rugikat. Szép lassan meg lesz minden. Minden jót! 21 hetes kismami
Szia! Szerintem sokan vannak így, és egyáltalán nem baj. Nálunk sincs külön gyerekszoba, csak betettünk egy kiságyat meg egy pelenkázót! A gyerek úgyis ott szeret lenni, ahol a szülei vannak.
A picinek biztosan nem baj. Szeretet, közelség kell neki, nem szoba. Persze én is örülnék nagyobb lakásnak, de magam és nem a pici miatt.
Szia, Nálunk is itt van a hálóba berendezve a baba részleg is. Bár csak játékra használja az ágyát a kisasszony, mert velünk alszik..:) ) 17 hónapos, de még mindig nem tenném külön szobába. Szerintem még mindig kicsi ahhoz, hogy egyedül ébredjen egy szobába éjszaka.
én 37 hetes vagyok, és nekünk is csak 1 szobánk van, velünk lesz. majd mikor kicsit nagyobb lesz, akkor remélhetõleg már nem itt fogunk lakni, és akkor törekedni fogunk arra, hogy saját szobája is legyen. szerintem fontos hogy legyen majd késõbb neki is egy külön kis kuckója - tapasztalatból mondom, nekem sose volt külön szobám, csak mikor elköltöztem otthonról :(
Az én lányom majdnem 7 hónapos. Csodálatos babaszobája van. És még mindig a hálószobánkban van az ágya :) ))))) Szerintem néhány hónapig még így is lesz. Úgyse lehet kibírni, hogy ne szuszogjon melletted!
Óh, ezen ne aggódj! :) Szerintem, rengetegen vagyunk így. Nálunk sincs külön szobája, majd 2-3 év múlva tervezzük bõvíteni a házunkat! Addig is, mi is babasarkot rendezünk a hálónkban, ami lassan már hármunké. :)
Nekünk másfélszobás lakásunk van, 35m2. Egy ici pici szoba, azt berendeztük a babának, mi meg a nappaliban alszunk kihúzhatós kanapén. Mostanság én is azon gondolkodom hogy este ne kelljen felkelni, a szobába bemászkálni nézegetni hogy minden oké, a mózest lerakom az ágy mellé, s abba a gyereket, ott lesz mellettem, mert én meg azt nem tudom megoldani hogy a kiságy kint legyen a nappaliban, mert nem fér.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!