Találatok a következő kifejezésre: Baj lehet nem (5262 db)

azért ezt a mindent kipróbált a szexben dolgot fejtsd ki bõvebben.amúgy hagyd magad .....
Nyugi! Gondolom, a lány úgy jött Veled össze, hogy tudta, mi Veled a helyzet (gondolom, nem kamuztál(!), és mivel már jártok, valószínûleg nem zavarja! Csak ne parázd túl, ne hagyd, hogy félelmeid eluraljanak, mert akkor tényleg bénázni fogsz! Vezessen inkább a szenvedély, a ráérzés, a másikra való odafigyelés! Nyalásba majd belejössz, próbáld csak csinálni, ás úgyis fogod látni, érezni, hallani ;) hogy mikor csinálod jól - ami meg az anált illeti, hát sok-sok ember van, aki több év vagy akár évtized szenvedélyes, felszabadult, boldog szexuális élet során is jól megvolt nélküle, sõt a háta közepére se kívánta :) Csak a pornó sugallja, hogy ez "természetes" része a szexnek. Fenét! 29/N
Szerintem ne stresszelj ezen. Mond neki, hogy tanítgasson, vezessen a szexben. Biztos neki is tetszene ez a szerepjáték dolog. Persze majd úgyis belejössz ha meg ez miatt lenéz vagy valami akkor jó nagy k....
csak az a lényeg, hogy ne stresszelj ezen. Hagyd, hogy tanítson, és engedd el magad. Nálunk is hasonló a felállás. Egyáltalán nem zavar, hogy tapasztalatlan, csak az, ha néha befeszül emiatt.
Majd be vezet. Még is mit vársz? Valaki felkínálja, hogy seggberak és leszopat?
kb 3 este behozzataok a lemaradasod es onnantol mehet a menet :)
Volt már szamárral is? woooooow
A kérdező hozzászólása: de vajon mit gondolhat rolam hogy én még nem tudom azt amit õ egy kicsit idegesit ez
A kérdező hozzászólása: Hát ugyértem hogy 69 meg anál amit én még nem
Semmi gond tényleg, majd beavat. Sok csaj egyenesen felizgul ettõl, ha tapasztalatlan fiúval szexelhet, és õ mutathat meg neki dolgot. Meg neked is jó lesz, mert nem kell majd könyörögnöd ilyenekért, mint az anális szex, hanem majd jön teljesen természetesen. ;)
õ vette el a szüzességed? mennyi partnerrel volt elötted? hány évesek vagytok?

Mitől csíphet pisiléskor? 7 hetes vagyok, félek, hogy baj lehet! (Nem mindig csíp, kb. napi 2) Mit lehet tenni ellene?

Legjobb válasz: Szerintem menny orvoshoz mert sok mindentõl lehet. Lehet h összeszedtél valami gomba félét és azt akkor kezelni kell. Nekem is volt csak nem terhesség alatt.

Szerintem menny orvoshoz mert sok mindentõl lehet. Lehet h összeszedtél valami gomba félét és azt akkor kezelni kell. Nekem is volt csak nem terhesség alatt.
Orvoshoz menni.Az orvos majd valószínû felír rá valami olyan kúpot vagy kenõcsöt amit elsõ trimeszterben is lehet használni.
Ha dokihoz mész antibiotikumot fog adni.Nekem is volt ilyenem és mai napig is van.Fel vagy fázva és ezért csip a pisidvolt olyan nekem csak a hajnali pisilés csipett a többi nem és kimutatta a labort, hogy van baktérium a vizeletembe.Ha ilyen koráb kezdõdik szokj hozzá.Ami nekem bevált az a tözegáfonya kapszula, 3000 ft a gyógyszertárba.Szerintem próbáld ki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tõzegáfonyát kipróbálom, mert dokihoz csak jövõ héten tudok menni! remélem a babának nem lesz baja!
Én is voltam terhesen felfázva. A védõnõ javasolta, hogy igyak sok citromos vizet, mert a citrom megváltoztatja a vizelet ph értékét, a sok folyadék kimossa a fertõzést. Én literszámra ittam, még ha többször is kell menni wc-re, ami ilyenkor kellemetlen, de hatásos. És orvos minél hamarabb, mert a fertõzés könnyen ráterjedhet a vesére!!!!!
Lehet valami fertõzést szedtél össze, és nem ártana, ha látna majd a doki.Vagy esetleg én még arra gondoltam, hogy iszol elég folyadékot??Mert pl nálam úgy van, hogy ha nem iszok elég folyadékot akkor kicsit égõ érzést érzek pisilés közben, mert besûrûsödik a vizelet és ez okozhat ilyen érzést.De attól, hogy nálam így van, nem biztos, hogy nálad is.Én javasolnám, hogy fõzz kamilla teát és azzal mosogasd meg a hüvelyed.Sajnos kamilla fürdõt nem tudok javasolni, mert 12 hetes korig nem igazán ajánlatos a fürdés, de lemosni lemoshatod, rosszat nem teszel vele. 12+6 hkm
A kérdező hozzászólása: tymybaba19! Nagyon köszi, ez is jó ötlet!

Mi bajom lehet? Nem rég lefeküdtem a barátommal, használtunk óvszert, és nem is ment el ( abbba hagytuk mert fájt), de már 2 hete késik. Régen sem volt pontos a menstruációm, de félek mert nem tudom ez mitől lehet.

Sok helyen olvastam, hogy a szüzesség elvesztése után késhet . Nem tudom ez mennyire igaz, eléggé sokat stresszelek emiatt. Szerintetek mit?l lehet?

Legjobb válasz: szerintem azért, mert stresszelsz, majd megjön!

szerintem azért, mert stresszelsz, majd megjön!
nem vagy terhes, ha ettõl félsz, majd megjön.
Egyrészt, mert stressz hatása alatt vagy, másrészt meg valóban felborul a hormonrendszered amikor az elsõ aktusra sor kerül. Ne aggódj be fog állni majd viszonylag normálisra.:) 19/L
Nyugodj meg nekem most is szokott késni (7 éve megvan) illetve amikor elvesztettem a szüzességem akkor is késett, szóval ez egy normális dolog. A stressz miatt nem jön meg, nyugodj meg és ne gondolj rá, de ha attól jobban érzed magad, akkor vegyél egy terhességi tesztet és ellenõrizd le. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) ma megjött, úgyhogy minden oké.

Mi bajom lehet, nem értem?

Tegnap egésznap lázas voltam, éjszaka kiizzadtam, ma reggel h?emelkedésem volt, a nyelvem lepedékes, kicsit fájt a fejem, de ezen kívül semmi bajom, torkom és más egyéb sem fáj, náthás sem vagyok. 17/L

Legjobb válasz: szerintem gyomorrontás lehet, vagy lappang nálad valami, a láz, hõemelkedés többnyire gyulladást jelez a szervezetben

szerintem gyomorrontás lehet, vagy lappang nálad valami, a láz, hõemelkedés többnyire gyulladást jelez a szervezetben

Valami baj lehet? Nem jó ez az eredmény?

Elvileg 22hetes terhes vagyok.

Legjobb válasz: Itt egy táblázat, eszerint tökéletes a babád!!! Bár az AC nem tudom, mit jelent... [link] Keresd meg a 22. hetet, elvileg minden OK!!!

Itt egy táblázat, eszerint tökéletes a babád!!! Bár az AC nem tudom, mit jelent... [link] Keresd meg a 22. hetet, elvileg minden OK!!!
A táblázat alapján az AC és az FL 21. hetesnek felel meg, de 1-2 mm-t ha félremért máris 22. hetesek az adatok. Szerintem ez nem akkora eltérés hogy aggódnod kellene.

Baj lehet? Nem egyenes a padlóm?

Szóval a bútor és a padló között kb. fél cm rés van középen a 2 szélénél nem. az aki 300l es. ez mennyire necces? tegyek a bútor alá valamit?

Legjobb válasz: Nálunk se túl egyenes. Én szoktam olyat csinálni, pl hogy a bútor aljába betekerek ilyen kis pozdorja csavart hogy a feje kiálljon, az stabilizálja, vagy csinálok egy éket fából azt beütögetem alá, vagy szoktak itthon lenni 2-3mm-es mûanyag lemezeim, van hogy olyanból egy csíkot betolok alá.

Nálunk se túl egyenes. Én szoktam olyat csinálni, pl hogy a bútor aljába betekerek ilyen kis pozdorja csavart hogy a feje kiálljon, az stabilizálja, vagy csinálok egy éket fából azt beütögetem alá, vagy szoktak itthon lenni 2-3mm-es mûanyag lemezeim, van hogy olyanból egy csíkot betolok alá.
Hát ezt látni kéne. Mekkora felületen áll a bútor? Középen van merevítve? Mert jó lenne, de ha a merevítés nem adja le a súlyt középen a padlónak, akkor nem tölti be a funkcióját. Mennyire stabil így? Mennyire deformálódhat a teteje? Jó lenne egy kép. A lényeg, hogy a teteje sík legyen, és fél tonnától is sík maradjon. És stabilan álljon. Ez a cél.
Karton lapot is lehet hajtogatni és alá tenni.
A kérdező hozzászólása: 120*50-es a bútor középen van 2 merevítõ is. oldalt ajtós középen nyitott típusú bútor. Ma megpróbáltam funér lemezt méretre vágni alá. Kiszámoltam, levágtam erre bepróbálom és nem jó... Elég lehet ha csak középen megtámasztom vele?

Mi bajom lehet nem élvezem a szexet?

21 éves vagyok oltam már több fiuval is de nem élveztem soha a szexet...ez mi kiatt lehet??

Legjobb válasz: Azt próbáltad már, hogy a [email protected] ne a s*ggedbe rakják? :)

Azt próbáltad már, hogy a [email protected] ne a s*ggedbe rakják? :)
A kérdező hozzászólása: akármilyen nehéz elhinni igen próbáltam! bunkó pff..
Talán ki kéne próbálnod azt, hogy mondjuk úgy 1 évig csak ugyanavval a férfival/fiúval vagy, és senki mással. Hidd el, hogy ha a férfinem megsismeri a testedet, rájön az erogénzónáidra és viszont akkor valószínû jobb lesz. De mégmelegebben ajánlom hozzá a szerelmet is!!! Ha így sem megy akkor menj el nõgyógyászhoz. 22/N (És nem váltogattam a pasijaim és nincs okom panaszra).
Nem tudom (nem tudhatom) hogy pontosan mi a bajod, de gyanítom, hogy nem fiziológiai inkább pszichológiai a probléma.

Mi bajom lehet? (nem tudok állva elélvezni)

Ülve rendesen el tudok élvezni,de állva azvan hogy érzem hogy jön, ésaztán mégse, max egy kicsit ki tudok csavarni bel?le. Mi bajom lehet?

Legjobb válasz: 15 évesen nincs nagyobb gondod? tanulj, olvass, mûvelõdj.

15 évesen nincs nagyobb gondod? tanulj, olvass, mûvelõdj.
Nekem csak fekve megy, de soha nem izgultam emiatt. 24/L
ez legyen a legnagyobb bajod a szexben. :)
Boldog ember vagy, ha ezen kívül minden 100%-os a szexben! Nyugi, még nem kell ilyesmin törnöd a fejed, de egyébként sem sikerül mindenkinek (pl. nekem sem, pedig már középkorú vagyok)! Amúgy pedig 15 évesen még ne a szex legyen a legfontosabb :=).

Valami baj lehet? Nem reg kezdtem el, de ilyennek kene legyen?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/53e3037cab1588e176f2ea..

Legjobb válasz: azért esett le a hõd mert valószínû mensi lesz de ha gondolod tesztelj

azért esett le a hõd mert valószínû mensi lesz de ha gondolod tesztelj
A kérdező hozzászólása: Akkor tuti nem baba? Nincs jele hogy megjonne. :(

52. napon mensi sehol! Mi lehet a bajom? Tesztet nem csináltam mostanában, mert egy hete negatív volt! Mi lehet a bajom? Volt valakinek ilyen?

Legjobb válasz: Miért nem mész már el orvoshoz? Itt senki nem fogja megmondani, hogy mi lehet a bajod, csak találgathatunk. Hormonprobléma, ciszta is okozhatja pl.

Miért nem mész már el orvoshoz? Itt senki nem fogja megmondani, hogy mi lehet a bajod, csak találgathatunk. Hormonprobléma, ciszta is okozhatja pl.
Menj orvoshoz akámi is van ez nem vicc.
Én is pont ezzel "küzdök" :( Annyival elõrébb járok, hogy elmentem már dokihoz (72.napon) és holnap veszem be az utolsó gyógyszert amit kiírt. Ez majd meghozza a mensim. Nekem a doki szerint "csak" összekuszálódtak kicsit a hormonjaim, és most reménykedek, hogy a bogyó után visszaáll normálba! Ha a teszted negatív akkor tuti nem vagy babás - ha csak nem késõi peteérésed volt. Máskor is volt már ilyen? Mert igazából ha nem akkor ne izgulj rajta, majd megjön (persze ez csak az én véleményem, és én dokihoz csak végszükségben megyek)
A kérdező hozzászólása: elsõre van ilyen!köszi a válaszokat!
Szia! Voltál orvosnál, vagy esetleg megjött azóta?
A kérdező hozzászólása: Szia még nem voltam.23.-án megyek.azóta sem jött meg.de szerintem nincs baba mert nincs semmi tünetem :(majd meglátjuk mi lesz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!