Találatok a következő kifejezésre: Baj lehet hogy a teszt azt (10 db)

Baj lehet az hogy a teszt azt mutatta terhes vagyok, mégis enyhén barnás folyásom van?

ma reggel azt mutatta a teszt hogy terhes vagyok, ma mégis enyhén barnás folyásom van!normális lehet

Legjobb válasz: Szia. Nekem a 7, hétbe mutatta a terhességet,és elõtte 3szor is volt barna meg véres folyásom, de nem sok.Persze ez már megszûnt, azóta nem volt. Azért menj dokihoz hogy megnézzen téged is és a babát iS sok sikert egy 27 hetes kismama

Szia. Nekem a 7, hétbe mutatta a terhességet, és elõtte 3szor is volt barna meg véres folyásom, de nem sok.Persze ez már megszûnt, azóta nem volt. Azért menj dokihoz hogy megnézzen téged is és a babát iS sok sikert egy 27 hetes kismama
Szia!Nekem is volt, gyorsan dokihoz mentem, de megnyugtatott hogy nincs semmi gond.elõ szokott fordulni, de ismétlõdne és több akkor korház.Mármint nekem.De azóta semmi, sõt már szivhangot is hallottam. Azért nézesd meg magad!!! Szoritok és gratulálok!!!! 8hetes kismami
nekem is volt az elején akkor mikor megkellett volna jönnie elõször.(az utolsóra rá 1 hónapra.)És semmi bajom a se nekem se a babucimnak.19 hete kismama

Ez igaz? Azt mondták, ha a piercing szúrásakor úgy teszem be az ékszert, hogy beleteszem a tűbe és úgy húzom ki a tűt, abból bajom lehet.

Tudom, magamnak készíteni a testékszert, már nem "biztonságos", de nem akarok megint pénzt kidobni rá. Egyszer már szúrtam magamnak, de amint kivettem a t?t, rengeteget szenvedtem az ékszer behelyezésével. Végül sikerült, de kész önkínzás :D

Legjobb válasz: Hát nekem az összes piercigemet úgy csinálták,hogy kihúzták a tût a mûanyag benne maradt és abba rakták az ékszert. A septum-nál volt az,hogy kiesett a mûanyag és nem tudtuk belerakni ezért vastagabb tûvel átkellett szúrni :S De nekem 2 monroe van(angelbite) és azt is úgy csinálták,hogy benne volt a mûanyag és azon keresztül rakták be az ékszert,szóval nem lesz semmi bajod tõle :D A köldök és tragus piercingem is így készült..

Hát nekem az összes piercigemet úgy csinálták, hogy kihúzták a tût a mûanyag benne maradt és abba rakták az ékszert. A septum-nál volt az, hogy kiesett a mûanyag és nem tudtuk belerakni ezért vastagabb tûvel átkellett szúrni :S De nekem 2 monroe van(angelbite) és azt is úgy csinálták, hogy benne volt a mûanyag és azon keresztül rakták be az ékszert, szóval nem lesz semmi bajod tõle :D A köldök és tragus piercingem is így készült..
hát ugyanoda szerintem ne szúrd mert ahogy az elõzõ összeforrt ott van egy kis csomó és azt fáj átszúrni, a tû helyett meg vegyél branüle-t, pár száz forint vmi gyógyászati segédeszközös boltba, abból ha megveszed a narancssárgát az jó, azért jobb a branüle mert a tû körül van egy ilyen mûanyag csõ, szóval h kiszúrtad a tûvel azt kihúzod a mûanyagból, a csõ bent marad, abba belehelyezed a pc szárát kihúzod és a másik végén csak rácsavarod a golyót :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:)
Semmi.
Rosszat sem tesz. Én mindig azzal mosok, nem dõlök be, hogy minden testrészünkre külön tisztítószer kell.


Szervízbe kéne például elvinni, ahol ezt KONKRÉTAN megmondják...
A kérdező hozzászólása: ha annyira kellene, már elvittem volna! Csak azért kérdezek itt, hátha valaki tudja itt, hogy mi a baja, hogy találkozott e ilyen hibával...
Figyu, lehet az akksi halt meg, lehet valami más elektronika halt meg benne, ezer baja lehet igazából. Ezt így látatlanban nem lehet megmondani.

Van egy talált kutyánk, ezzel az a baj hogy minden ami rágható kárt tesz benne, ami mozdítható elviszi, és ami még a baj van vele kapar ahol csak tud a kiskertben nagy kárt csinál. Hogyan lehet megtanítani, ill. leszoktatni erről a rossz szokásairól?

Legjobb válasz: Mi nemrég hoztunk menhelyrõl két kutyát, õk is ezt csinálják. Gyakran rá kell szólni, megfenyíteni, õk már tudják, hogy nem szabad, de azért titokban még ellopnak ezt-azt, ha nem figyelek. Azzal amit szétrágott, azon nyomban oda kell vágni, persze nem hülyére verni, de rásózni vele. Valamilyen szinten magalkuvóak is lettünk, igyekszünk nem elérhetõ helyen hagyni olyan dolgokat, amikhez nem nyúlhatnak, de hagytunk nekik néhány olyan dolgot amit rághatnak. Az ásással egy darabig kínlódtunk, minden reggel kiásták, mi minden reggel betemettük. Végül úgy döntöttünk nem temetjük be azt az egy kis gödröt, azóta nem ásnak újabbat, jól el vannak azzal az egy gödörrel, hol az egyik fekszik benne, hol a másik.

Mi nemrég hoztunk menhelyrõl két kutyát, õk is ezt csinálják. Gyakran rá kell szólni, megfenyíteni, õk már tudják, hogy nem szabad, de azért titokban még ellopnak ezt-azt, ha nem figyelek. Azzal amit szétrágott, azon nyomban oda kell vágni, persze nem hülyére verni, de rásózni vele. Valamilyen szinten magalkuvóak is lettünk, igyekszünk nem elérhetõ helyen hagyni olyan dolgokat, amikhez nem nyúlhatnak, de hagytunk nekik néhány olyan dolgot amit rághatnak. Az ásással egy darabig kínlódtunk, minden reggel kiásták, mi minden reggel betemettük. Végül úgy döntöttünk nem temetjük be azt az egy kis gödröt, azóta nem ásnak újabbat, jól el vannak azzal az egy gödörrel, hol az egyik fekszik benne, hol a másik.
Normális dolog, alighanem kölyökkutya, fogzik, mint a babák, csecsemõk... kell neki venni rágókát, mindenféle gumikat. Amit meg tönkre tudna tenni, azokat elrakni abból a közegbõl, amit felér, akár ágaskodva is. Pár hónap, és ez el fog maradni.
Foglalkozz vele sokat, tanítsd, sétáltasd, fáraszd le fizikailag és szellemileg. Ha kölyök kutya, akkor ez "normális", meg fogja tanulni, hogy mit szabad és mit nem. Ha már felnõtt, akkor egy dolgot ne felejts el: csak az a kutya rombol, amelyik unatkozik.
Elöször is minden nap le kellene fizikailag és szellemileg fárasztani, utána jöhet az otthoni szabályok bevezetése. Ameddig egy kutya teli van levezetetlen energiával le fogja magát foglalni, olyan dolgokkal, amik örömet okoznak neki. Ergo azért rombol és rosszalkodik, mert unatkozik.
Egyetértek Catz-el.A kutya akkor rosszalkodik, ha frusztrált vagy ha túl sok a fölös energiája.Nagyon kedves vagy, hogy befogadtad a kutyust, de kutyát tartani nem csak annyi, hogy kint hagyod a kertben, és kiraksz neki némi kaját.Függetlenül attól, hogy kertben van, igenis ki kell vinni sétálni, mozgatni, tanítani, lefoglalni szellemileg és fizikailag.Ha jól csinálod, otthon már csak aludni fog.
elsõnek pasztázd újra a processzorod, nagy eséllyel a kiszáradt paszta miatt túlmelegszik. a tápegységnek sem árt utána nézni.
A kérdező hozzászólása: hát igazából a gépem 8 hónapos szóval nem kéne hogy ez legyen a hibája vagy mégis ?? De csak ennél a 2 játéknál van

Mi lehet a baj? Hogy lehet az ovu teszt 6 napig pozitív?

Tesz-Veszen vettem, azt használom már 3. hónapja. Eddig mindig 1, vagy 2 napig volt pozitv. De most elfogyott a 18. napon és vettem másikat (expect), 4 db volt benne, mindegyik pozitív lett (mármint egymást követ? 4 napon). Ma vettem másikat (baby markt, lehet nem jól írtam) és ez is pozitív lett. Szerintetek mit?l? Már nagyon idegesít!

Legjobb válasz: Én nálam akkor volt ilyen,mikor ott kucorgott a most 8 hós babám a pocakomban!! :) Szurkolok!!! Várok a fejleményeket!!

Én nálam akkor volt ilyen, mikor ott kucorgott a most 8 hós babám a pocakomban!! :) Szurkolok!!! Várok a fejleményeket!!
Hát, igen. De nekem is példagörbéim voltak addig. És pont ez a vacak sikerült jól. Azt javaslom, hogy nagyon sokat legyetek együtt, mert nem tudhatod, mikor találjátok el a megfelelõ idõpontot. Drukk nektek.
A kérdező hozzászólása: Hát a mai ovu tesztem is pozitív, de még csak azt sem mondhatnám határeset. Ott virít a másik csík, erõsebb, mint a kontroll. Már csináltam reggel egy terhességi tesztet, az negatív lett. Majd szétvet az ideg, eddig azt vártam mikor lesz pozitív, most meg azt, hogy végre legyen negatív. Vagy ilyenkor mi a fene van?
Elsõ vagyok.... én már a lázmérõt is falhoz vágtam, mert 36, 3-nál nem mennt magasabbra a hõm, már teljesen elvoltam keseredve hogy most sem sikerült....de aztán mégis!!! Nagyon-nagyon szorítok, hogy minnél elöbb teljesüljön a baba álom!! :)
A kérdező hozzászólása: De jó! Tényleg elég ronda a görbéd, de nem is ez a lényeg most már! Örülök, hogy sikerült Neked. És ha abból indulok ki, hogy az enyém is ugyan olyan ronda, mint a tiéd... Jó, hogy megmutattad. Reménykedek, hogy nincs semmi bajom, de eddig olyan szép görbéim voltak, hátha ez csak kilóg a sorból. Egyszer a télen is volt, hogy 41 napra jött meg. Akkor kezdtem el hõmérõzni a 30. napon és akkor fent volt a hõm, amibõl arra következtetek, hogy akkor is volt tüszõrepedés, csak valamikor késõbb. Lehet ez a hónap is ilyen, mintha próbálkozna a szervezetem, de nem sikerül. Köszi, tényleg megnyugodtam egy kicsit!
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d0f1487bb6bb5134988892.. Azért kérdeztem, mert nézd az enyémet? Abszolút esélytelennek tûnt, és most 30 hetes pocakos vagyok.
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5a5f2bcb2d3eab660891c6.. Képet nem tudok feltenni sajnos. De arra gondoltam, hogy talán az expect teszt nem valami jó.
Feltennéd a hõgörbéd, esetleg képet az ovutesztekrõl?
A kérdező hozzászólása: De nekem április 9-én megjött rendesen, a hõm meg a béka s..e alatt, és nem is akar felmenni!
A kérdező hozzászólása: De jó, hogy írtál még! Azóta is pozitív minden nap, már apától kértem pisimintát, megnézni nem a tesztnek van-e esetleg baja, de neki csak igen halványka második csíkja lett. Szerinted létezik, hogy meg fog még repedni a tüszõ? A 27. napon tartok és most is csak 36, 1 a hõm. De az utolsó ovutesztet ma ellövöm, aztán befejeztem, mert lassan beleõrülök. Írtam a neten egy orvos válaszol rovatba ezzel kapcsolatban, de nem érkezett még válasz. Ha megkapom bemásolom.
Nem csak a down-t, az Edwards és a Patau szindróma valószínûségét is mutatja.
Ha így is úgy is megtartanád, akkor felesleges megcsináltatni!! De azt hiszem Edwards meg Patau szindrómát is szûr
Biztos sokan lepontoznak miatta de én nem csináltattam meg. 24 éves vagyok és akármi is lett volna az eredmény nem változtat semmin. A sima uh-n nem volt semmi eltérés soha. 10 hetes a lányom és egészséges szép baba. Igaz annyi komplikációnk volt h a nyakára csavarodott a zsinór ezért császár lett a vége de ez ezzel nincs összefüggésben. Mindenki ahogy érzi ha akarod megcsináltatod ha nem akkor nem. Fõleg ha nem változtat semmin akkor meg nem mindegy?
én is így voltam, mint te, nem is csináltattam meg a tesztet. igen, csak az esélyességét mutatja ki. hallottam olyanról, akinek az jött ki, hogy nagy az esély a down-ra, aztán nem lett beteg a baba, és olyat is, hogy minden eredmény rendben volt, mégis down-os lett a gyermek (ez épp a család-barát c. mûsor egyik riportjában volt a tévében).
Én sem csináltattam meg! Nekem azt mondta az orvosom fiatal vagyok én is és a párom is ( én 22 párom 25) Elsõ terhességem nem volt még vetélésem semmi, az ultrahangon mindig mindent rendben talált Szóval azt mondta nagyon kicsi az esély , hogy beteg a baba. A másik meg azt mondta nem 100% os az eredmény! De , hogy az én döntésem mi megbeszéltük párommal és úgy döntöttük , hogy nem csináltatjuk meg. Még 6 hét a szülésig és folyamatosan azt mondja az orvosom , hogy minden rendben a picivel! Boldog baba várást!
Sziasztok.Én megyek megcsináltatni, mert egyik barátnõmnek down kóros a kislánya.Az orvosok azt mondták neki örüljön, ha az elsõ szülinapját megéli, de most 7 éves.Én sajnálom nagyon, azóta szenvedés az életük minden megváltozott nekik :(

Telepítettem a The Sims2re a Csilli Villi Cuccok Kieg. Et és amikor ellenőrizni akarja a frisességet ha be teszem a DVD-t és leokézom nem tűnik el az ablak, nem regisztrálja, hogy beraktam a DVD-t. Mi lehet a baj?

Lehúztam torrentel a Sims2-?t de 4 ISO fájlba kaptam meg. Amikor próbáltam ezt a frissességet Demon Toolsal beraktam az els? iso fájlt akkor sem t?nik el az ablak. Mit tegyek?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!