Találatok a következő kifejezésre: Baj lehet hogy a teszt (23 db)

Eddig nem volt hőemelkedésem, de ma du 36, 8 lett. Amellett petefészkeim fájnak, napközben többször rám tör a fáradtság, olyan mintha megjönne, de nem jön. Kettő teszt negatív. Vajon mi lehet a baj? Lehet, hogy baba?

2 hete késik,január 11-én volt meg utoljára.Február 13-án kellett volna megjönnie.Kb 2 hete volt,hogy 2 napig eszeveszetten viszketett a mellem,de azóta semmi tünet.Eddig nem volt h?emelkedésem,de ma du 36,8 lett.Amellett petefészkeim fájnak,napközben többször rám tör a fáradtság,olyan mintha megjönne,de nem jön.Kett? teszt negatív.Viszont több helyen olvastam,hogy nem mindig mutatja ki a teszt.

Legjobb válasz: Lehet hogy babás vagy.Bár azt azért már ki kellett volna mutatnia a tesztnek.Menj el egy nõgyógyászhoz.Sok sikert.

Lehet hogy babás vagy.Bár azt azért már ki kellett volna mutatnia a tesztnek.Menj el egy nõgyógyászhoz.Sok sikert.

Baj lehet az hogy a teszt azt mutatta terhes vagyok, mégis enyhén barnás folyásom van?

ma reggel azt mutatta a teszt hogy terhes vagyok, ma mégis enyhén barnás folyásom van!normális lehet

Legjobb válasz: Szia. Nekem a 7, hétbe mutatta a terhességet,és elõtte 3szor is volt barna meg véres folyásom, de nem sok.Persze ez már megszûnt, azóta nem volt. Azért menj dokihoz hogy megnézzen téged is és a babát iS sok sikert egy 27 hetes kismama

Szia. Nekem a 7, hétbe mutatta a terhességet, és elõtte 3szor is volt barna meg véres folyásom, de nem sok.Persze ez már megszûnt, azóta nem volt. Azért menj dokihoz hogy megnézzen téged is és a babát iS sok sikert egy 27 hetes kismama
Szia!Nekem is volt, gyorsan dokihoz mentem, de megnyugtatott hogy nincs semmi gond.elõ szokott fordulni, de ismétlõdne és több akkor korház.Mármint nekem.De azóta semmi, sõt már szivhangot is hallottam. Azért nézesd meg magad!!! Szoritok és gratulálok!!!! 8hetes kismami
nekem is volt az elején akkor mikor megkellett volna jönnie elõször.(az utolsóra rá 1 hónapra.)És semmi bajom a se nekem se a babucimnak.19 hete kismama

Miért nem erősödik a teszt? Mitől lehet ez? Lehet, hogy baj van?

Sziasztok! November 29.-én volt az utolsó mensim. December 27.-én este csináltam egy x-epil tesztet, ami halvány, de látható pozitív lett. Csináltam még egyet reggel is, az is halvány lett. Csináltam ezután még egy Gabriel és egy gravi-hcg tesztet, mindegyik pontosan ugyan olyan halvány. Gondoltam én vagyok a türelmetlen és vártam ma reggelig, csináltam megint egy x-epil tesztet reggel, de ez is halvány, sőt még lehet halványabb mint az eddigiek. Jártam már így. Nem rég volt egy vetélésem, akkor 6 hetes voltam és halványodtak a tesztek, majd végül kórházban fejezték be. Most is ez a helyzet vajon? vagy én vagyok a türelmetlen és várnom kellett volna egy hetet a következő tesztel? ( az előző vetélésem miatt csináltam ilyen sokat) Valaki esetleg volt hasonló helyzetben, hogy csak halvány tesztjei voltak és még is ott volt, megmaradt és megszületett a babája? Köszönöm a válaszokat! Szép napot mindenkinek!

Legjobb válasz: Bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok,de hasonló cipõben járok. Nekem nov 26-án volt meg, dec 24-én (szombaton) kellett volna megjöjjön.se híre se hamva...kedden teszteltem halvány pozitívat.majd csütörtökön ugyanez 2 féle teszttel, és ma reggel újra halvány pozitív.Már egy hete késik ennek erõsnek kéne lennie.... Úgyhogy a válaszokat én is várom, remélem a babáinknak (ha vannak tényleg) semmi baja...

Bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok, de hasonló cipõben járok. Nekem nov 26-án volt meg, dec 24-én (szombaton) kellett volna megjöjjön.se híre se hamva...kedden teszteltem halvány pozitívat.majd csütörtökön ugyanez 2 féle teszttel, és ma reggel újra halvány pozitív.Már egy hete késik ennek erõsnek kéne lennie.... Úgyhogy a válaszokat én is várom, remélem a babáinknak (ha vannak tényleg) semmi baja...
Én már jártam így... Tesztelgettem szép halvány pozikat, de nem erõsödtek. Majd másfél hét késés után megjött. :( Szerintem ilyenkor az van, hogy elkezdõdik valami de nem megfelelõ a beágyazódás és.... Kívánom, hogy nektek ne ez miatt legyen!!! Buék!
Szerintem is lehetséges az, hogy terhes vagy, de nem egészséges. Azért ilyenkor már tényleg erõs pozitívat kellene mutatnia, fõleg reggel. Viszont olvastam már olyan válaszokat is, hogy sosem teszteltek erõset, még is minden rendben volt. Úgyhogy még lehet bármi, szerintem ne tesztelgess mostmár, jövõ héten menj el orvoshoz.
Itt látszik, hogy mennyire tág a hcg érték úgy általában, szóval ez nem feltétlenül jelent rosszat. HCG szintek: 9. nap min. 17- max.119 10.nap min. 17- max. 147 11.nap min. 33- max. 220 12.nap min. 33- max. 429 13.nap min. 70- max. 750 14.nap min. 111- max. 1690 Nagyon drukkolok, minden jót, boldog új évet!
Nekem akkor volt ilyen amikor cistám volt.Halvány pozi teszt mensi sehol. :(

5 hetes terhes vagyok. Nagyon aggódom, hogy nincs semmi tünetem, csak egy kicsit szédülök és általában éhes vagyok. Nem baj ha nincs hányingerem? Nem feszül a mellem? 2 tesztet csináltam, mindkettő pozitiv. Lehet, hogy téved a teszt?

Legjobb válasz: Nekem sem volt hányingerem. Én csak álmos voltam, de az nagyon durván. Ne aggódj!! Gondolom lassacskán mész dokihoz, és õ úgyis megerõsít, hogy tényleg terhes vagy. Két teszt nem téved. Gratula!!! 29 hetes kismami

Nekem sem volt hányingerem. Én csak álmos voltam, de az nagyon durván. Ne aggódj!! Gondolom lassacskán mész dokihoz, és õ úgyis megerõsít, hogy tényleg terhes vagy. Két teszt nem téved. Gratula!!! 29 hetes kismami
Ne aggodj!Nekem sem fàjt a cicim egyàltalàn.Semmi tunetem nem volt kb.a 8.hètig.Csak èhhsèg:)
szia. nyugodj meg, szerencsére nem kell mindeninek végig küszködnie az elsõ harmadot. nekem néhány hétig feszült a mellem, de azonkívül csak annyi bajom volt, hogy állandóan fáradt voltam. 38 hetes pocakos
szerencsés harmadhoz tartozol, orulj neki. :D nyugi. nodokinal voltal, o csinal majd neked uh kepet is az embriorol (meg csak a petezsak latszik valoszinuleg)
22 hetes vagyok - nem volt soha hányingerem - nem feszült soha a mellem, pedig már elõtejem is van és mégis itt van a babó a pocakban. :)

Ez igaz? Azt mondták, ha a piercing szúrásakor úgy teszem be az ékszert, hogy beleteszem a tűbe és úgy húzom ki a tűt, abból bajom lehet.

Tudom, magamnak készíteni a testékszert, már nem "biztonságos", de nem akarok megint pénzt kidobni rá. Egyszer már szúrtam magamnak, de amint kivettem a t?t, rengeteget szenvedtem az ékszer behelyezésével. Végül sikerült, de kész önkínzás :D

Legjobb válasz: Hát nekem az összes piercigemet úgy csinálták,hogy kihúzták a tût a mûanyag benne maradt és abba rakták az ékszert. A septum-nál volt az,hogy kiesett a mûanyag és nem tudtuk belerakni ezért vastagabb tûvel átkellett szúrni :S De nekem 2 monroe van(angelbite) és azt is úgy csinálták,hogy benne volt a mûanyag és azon keresztül rakták be az ékszert,szóval nem lesz semmi bajod tõle :D A köldök és tragus piercingem is így készült..

Hát nekem az összes piercigemet úgy csinálták, hogy kihúzták a tût a mûanyag benne maradt és abba rakták az ékszert. A septum-nál volt az, hogy kiesett a mûanyag és nem tudtuk belerakni ezért vastagabb tûvel átkellett szúrni :S De nekem 2 monroe van(angelbite) és azt is úgy csinálták, hogy benne volt a mûanyag és azon keresztül rakták be az ékszert, szóval nem lesz semmi bajod tõle :D A köldök és tragus piercingem is így készült..
hát ugyanoda szerintem ne szúrd mert ahogy az elõzõ összeforrt ott van egy kis csomó és azt fáj átszúrni, a tû helyett meg vegyél branüle-t, pár száz forint vmi gyógyászati segédeszközös boltba, abból ha megveszed a narancssárgát az jó, azért jobb a branüle mert a tû körül van egy ilyen mûanyag csõ, szóval h kiszúrtad a tûvel azt kihúzod a mûanyagból, a csõ bent marad, abba belehelyezed a pc szárát kihúzod és a másik végén csak rácsavarod a golyót :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:)
Semmi.
Rosszat sem tesz. Én mindig azzal mosok, nem dõlök be, hogy minden testrészünkre külön tisztítószer kell.

Lehet bajom belőle, hogy szinte minden nap megiszok egy egész doboz tejet (1, 5%)? A folyadékbevitelem 60%-át ez teszi ki. Kb 3. hónapja már

Legjobb válasz: A tejet azt ne folyadéknak számold hanem ételnek. Sokkal több vizet igyál.

A tejet azt ne folyadéknak számold hanem ételnek. Sokkal több vizet igyál.
A kérdező hozzászólása: Tejnek nem tej, de az a megfizethetõ... sajnos...
A tejtõl bajod nem lesz, de miért iszol ennyit? Viszont abból lehet bajod, hogy ilyen keveset iszol. És mi a maradék 40%?
A kérdező hozzászólása: A maradék 40% az bubis víz vagy háziszörp, kb fele-fele, mikor hogy. Hogy miért iszom azt nem tudom, csak jól esik, KV, cappuccino, kakaó, sima tej, karamellás... nasik helyett szoktam, régebben a helyén tábla csokik meg rágcsák voltak. valahogy átszoktam rá.
igyál többet
Ne 1, 5 %-os tejet igyál, hanem legalább 2, 8-ast. A 1, 5 %-os NEM TEJ! Ihatsz akár két litert is naponta, mert a tej egészséges. De mellette igyál több vizet, teát is.
Ha nem tej akkor micsoda?
Max annyi, hogy elhízol, amúgy nem.

Több mint egy hónapja késik a menstruációm, 2negatív teszt, viszont rendszeresen hányingerem van és van hogy a hasam úgy görcsöl, hogy felállni nem birok. Mi lehet a baj?

Tudom, hogy orvoshoz kéne mennem, viszont az iskola miatt semmi időm nincs rá, viszont a két teszt negatív lett. cisztára gyanakszom, vagy esetleg mégis terhesség?

Legjobb válasz: nem fogytál sokat hirtelen?

nem fogytál sokat hirtelen?
A kérdező hozzászólása: Nem egyáltalán nem, sokat eszek, mert a hányingerem úgy kevésbé erõsödik. viszont a tünetek elõtt is sokat ettem, de nem vagyok hízékony sem. átlagos a testsúlyom.
sürgõsen húzz orvoshoz, tünetek alapján valami masszív nõgyógyászati gyulladásod lehet
Akár terhesség is lehet csak nem mutatta ki a teszt, Sürgõsen menj orvoshoz. Nem értelek. Fontosabb az h 1 napot se hiányozz mint az egészséged???
szerintem menj el orvos hozz mert nem játék ez ami veled van! nem tudom mi lehet a bajod de én a helyedbe orvos hozz fordulnék és nem foglalkoznék az iskolával!

Mi lehet a baj? Hogy lehet az ovu teszt 6 napig pozitív?

Tesz-Veszen vettem, azt használom már 3. hónapja. Eddig mindig 1, vagy 2 napig volt pozitv. De most elfogyott a 18. napon és vettem másikat (expect), 4 db volt benne, mindegyik pozitív lett (mármint egymást követ? 4 napon). Ma vettem másikat (baby markt, lehet nem jól írtam) és ez is pozitív lett. Szerintetek mit?l? Már nagyon idegesít!

Legjobb válasz: Én nálam akkor volt ilyen,mikor ott kucorgott a most 8 hós babám a pocakomban!! :) Szurkolok!!! Várok a fejleményeket!!

Én nálam akkor volt ilyen, mikor ott kucorgott a most 8 hós babám a pocakomban!! :) Szurkolok!!! Várok a fejleményeket!!
Hát, igen. De nekem is példagörbéim voltak addig. És pont ez a vacak sikerült jól. Azt javaslom, hogy nagyon sokat legyetek együtt, mert nem tudhatod, mikor találjátok el a megfelelõ idõpontot. Drukk nektek.
A kérdező hozzászólása: Hát a mai ovu tesztem is pozitív, de még csak azt sem mondhatnám határeset. Ott virít a másik csík, erõsebb, mint a kontroll. Már csináltam reggel egy terhességi tesztet, az negatív lett. Majd szétvet az ideg, eddig azt vártam mikor lesz pozitív, most meg azt, hogy végre legyen negatív. Vagy ilyenkor mi a fene van?
Elsõ vagyok.... én már a lázmérõt is falhoz vágtam, mert 36, 3-nál nem mennt magasabbra a hõm, már teljesen elvoltam keseredve hogy most sem sikerült....de aztán mégis!!! Nagyon-nagyon szorítok, hogy minnél elöbb teljesüljön a baba álom!! :)
A kérdező hozzászólása: De jó! Tényleg elég ronda a görbéd, de nem is ez a lényeg most már! Örülök, hogy sikerült Neked. És ha abból indulok ki, hogy az enyém is ugyan olyan ronda, mint a tiéd... Jó, hogy megmutattad. Reménykedek, hogy nincs semmi bajom, de eddig olyan szép görbéim voltak, hátha ez csak kilóg a sorból. Egyszer a télen is volt, hogy 41 napra jött meg. Akkor kezdtem el hõmérõzni a 30. napon és akkor fent volt a hõm, amibõl arra következtetek, hogy akkor is volt tüszõrepedés, csak valamikor késõbb. Lehet ez a hónap is ilyen, mintha próbálkozna a szervezetem, de nem sikerül. Köszi, tényleg megnyugodtam egy kicsit!
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d0f1487bb6bb5134988892.. Azért kérdeztem, mert nézd az enyémet? Abszolút esélytelennek tûnt, és most 30 hetes pocakos vagyok.
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5a5f2bcb2d3eab660891c6.. Képet nem tudok feltenni sajnos. De arra gondoltam, hogy talán az expect teszt nem valami jó.
Feltennéd a hõgörbéd, esetleg képet az ovutesztekrõl?
A kérdező hozzászólása: De nekem április 9-én megjött rendesen, a hõm meg a béka s..e alatt, és nem is akar felmenni!
A kérdező hozzászólása: De jó, hogy írtál még! Azóta is pozitív minden nap, már apától kértem pisimintát, megnézni nem a tesztnek van-e esetleg baja, de neki csak igen halványka második csíkja lett. Szerinted létezik, hogy meg fog még repedni a tüszõ? A 27. napon tartok és most is csak 36, 1 a hõm. De az utolsó ovutesztet ma ellövöm, aztán befejeztem, mert lassan beleõrülök. Írtam a neten egy orvos válaszol rovatba ezzel kapcsolatban, de nem érkezett még válasz. Ha megkapom bemásolom.

5 hete vették le a spirálom, március óta volt fönt. Már 4-napja késik, pozitív lett a teszt. Nem lehet baj, hogy nem tisztultam még ki. Okozhat-e kárt a terhesség alatt?

Márciusban,miel?tt felrakták volna a spirálom,eltelt 3-hónap tisztulás.

Legjobb válasz: Szerintem nem okoz gondot.

Szerintem nem okoz gondot.
Nem hinném, hogy gondot okozna, de említsd meg az elsõ vizsgálatnál, jobban odafigyelnek. Gratulálok!
Szerintem sem okozhat bajt. Édesanyám úgy lett ikerterhes, hogy bent volt a spirál, és nem is távolították el. A szülészorvos még viccesen meg is jegyezte, hogy az elsõszülött fiú a kezében hozta magával a "beépült" spirált...
Szia. Nekem is van ismerosom aki spirallal maradt terhes es megtartotta a babat aki mellesleg egeszseges. Ugyhogy ne aggodj...:-))).Boldog babavarast:-))
Lehet hogy tudatlan vagyok, de a spirál után miért kell "tisztulni"? Valamilyen hormonális anyag bent marad? Az csak egy kis fütyfürütty, ami meggátolja a spermák bejutását, nem? Ha hülyeséget beszélek, akkor bocsi, az lenne a gond ha még bent lenne a spirál, és görcsölnél iszonyúan.Szóval szvsz legyél nagyon boldog és gratula! :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!