Találatok a következő kifejezésre: Baj lehet hogy a (2354 db)

Baj lehet, hogy a babám egy hét alatt 250g-ot hízott, vagy ez normális? !

Eddig soha nem hízott ennyit egy héten. Nem is evett többet, mint eddig. Szerintetek mi lehet? Ma 14 hetes.

Legjobb válasz: Én babám 6 hónapos koráig 1 kilókat hízott havonta. Sõt, van ismerõsöm, akinek 1,5 kg-ot! Szóval nyugi, semmi baja. Amióta mást is eszik és sokat mozog, keveset hízik.

Én babám 6 hónapos koráig 1 kilókat hízott havonta. Sõt, van ismerõsöm, akinek 1, 5 kg-ot! Szóval nyugi, semmi baja. Amióta mást is eszik és sokat mozog, keveset hízik.
Teljesen jó a súlygyarapodása!
Dokibácsink szerint 15-30 dkg között kell lennie a heti hízásnak, de egy-egy héten kieshet esetleg ebbõl a tartományból is, de tartósan nem. Teljesen normális a 25 dkg!!!
Az én babám az 2.-5. hétig heti fél kilókat hízott. Én is nagyon megijedtem, de szépen csökkent a gyarapodás. Most két hónapos és csak heti 130 g-ot hízik.

Miért nem indul el a Gnome Shell? Ubuntu 11.10 alatt telepítettem a Gnome Shell és mikor elindítom nem tölti be a kezelőfelületet mi lehet a baj? Lehet hogy a hardver kevés hozzá?

A hardver: 3Ghz-es Intel processzor, 1.2Gb memória 256Mb-os Nvidia videókártya.

Legjobb válasz: http://ubuntu.hu/forum Itt kérdez utána. Szerintem az itt lévõk nem értelen az Ubuntu Linux/UNIX rendszerekhez.

http://ubuntu.hu/forum Itt kérdez utána. Szerintem az itt lévõk nem értelen az Ubuntu Linux/UNIX rendszerekhez.

Az baj lehet, hogy a husky-m figyelmetlenségemből megivott 3/4 korsó sört?

Legjobb válasz: A kutyákra úgyanúgy hat az alkohol, mint az emberre. Estére kialussza, hagyd pihenni. Ha más nem, reggelre biztosan kiürül belõle.

A kutyákra úgyanúgy hat az alkohol, mint az emberre. Estére kialussza, hagyd pihenni. Ha más nem, reggelre biztosan kiürül belõle.
Off 'Néha mikor részeg vagyok engem is zavar a fény.' Ez óriási! 5 perce ezen röhögök. :) On
Néha mikor részeg vagyok engem is zavar a fény.
berug és elalszik
Majd kijózanodik. De azért ne csináljatok ebbõl rendszert.
A kérdező hozzászólása: azóta ugat a wc-re...Megha felkapcsolom a villanyt vicsorit.... kb 1 órája történt.
A kérdező hozzászólása: 5 percre megyek ki szomszéddal beszélni és a tökélyletesen behûtõtt majd korsóba tett söröm 3/4-e volt nincs...és csak õ volt még a házban....


Ha kicsit fáj a jobb petefészeknél az nem baj? Lehet hogy a méh növekszik? Mert csak este érezni.

12 hét után tartok

Legjobb válasz: Igen, növögethet a babád, és a méhszalagok feszülnek.. de akkor is fájhat ha túlhajtod magad és nem pihensz eleget.. Ez megmagyarázza a fájdalom esti jelentkezését.. Pihensz eleget?

Igen, növögethet a babád, és a méhszalagok feszülnek.. de akkor is fájhat ha túlhajtod magad és nem pihensz eleget.. Ez megmagyarázza a fájdalom esti jelentkezését.. Pihensz eleget?
Szerintem nem baj
Ha túl forró volt a víz, akkor lehet, hogy megégette a hasát. Más baj nem lehet, nyugi :) )
"Szeretkeztünk a barátnõmmel" inkább EBBÕL lehet baj ha a hasára "mentél el", akkor gondolom, gumi nélkül csináltad megszakítás nem védekezés
A kérdező hozzászólása: Gumival történt, csak levettük. Õ pedig miközben törölgette magát, beletörölt oda véletlenül.

Szerintetek nagyon ronda vagyok? Véleményeket várok! A pasikkal nincs szerencsém, nem vesz észre senki. Az is nagy baj lehet, hogy szinte nulla önbizalmam van, visszahúzódó vagy és antiszociális.

a href="http://i1067.photobucket.com/albums/u437/zit88/selfphotos2/selfie_zps9fa49fa5.png" target="_blank">http://i1067.photobucket.com/albums/u437/zit88/selfphotos2/s..

Legjobb válasz: nyuszikám, nincs veled semmi baj ... talán kicsit komoly fazon lehetsz

Nem vagy ronda, talán egy kicsit megnöveszthetnéd a hajad :) 5-ös te meg egy paraszt vagy! Így sincs szegénynek önbizalma!
Nem vagy ronda, de nagyon komolynak tûnsz fõleg ezzel a hajjal mosolyogj kicsit öltözz kirívóbban használj élénk színeket gyõzd meg magad hogy jó csaj vagy és nem marad majd el a hatás hidd el nekem. 23/F
szerintem nem vagy csúnya. 10/7, de egy kis sminkkel és esetleg mondjuk hajváltoztatással szerintem 10/10 is lehetnél. 20/L
dehogy vagy ronda :D nem tudom ezt ki mondta, de azt az idiótát se ütötte elégszer az apja.
nyuszikám, nincs veled semmi baj ... talán kicsit komoly fazon lehetsz
Túl komoly vagy, olyan a kinézeted így mint egy 50 éves fideszes nõé. Növeszd meg a hajad, és másik ruha.
azért nem vesz észre senki, mert küzdesz ellene ... -lehajtott fejjel közlekedsz -csak igent/nemet válaszolsz -nem mosolyogsz rá egy hímnemûre, ha szól hozzád -nem szereted magad, akkor hogyan várhatod el mástól, hogy szeressen -nem divatosan öltözködsz, mert úgy gondolod az qrvás soroljam még? (az az én bajom, hogy imádom az ilyen nõkbõl kihozni az állatot és a NÕt)
A kérdező hozzászólása: nemáááá mintha 1000 éve ismernél, olyan jó kis jellemzést hoztál össze rólam :DD ami sajna szinte mind igaz :/
ez az erõsségem :) és így meg könnyû: http://kepfeltoltes.hu/130523/iq_www.kepfeltoltes.hu_.jpg :) )
az url-bõl itélve ez egy csapda
nem vagy ronda, nem ez a jó szó, de egyáltalán nem vagy vonzó, semmi szexuális kisugárzásod hogy érezheted magad jól ilyen kinézettel?
Szerintem sem vagy ronda, nekem még tetszel is, de ezzel a hajjal és öltözettel többnek gondolnálak, mint 25. Ami nem baj, csak ez sem tesz jót az önbizalmadnak. Túl komolynak és zárkózottnak tünsz, de ezen csak saját magad segíthetsz, ha akarod, akkor tudsz is. Ezt a nagygombos kabátot meg ne vedd fel többet, anyámnak is van egy ilyen. 40F
Nagyon tetszel, jól nézel ki.
Öltözködhetnél nõiesebben és megnöveszthetnéd a hajad. Az sokat dobna a külsõdön.
Átlagos kinézet, de egyáltalán nem ronda. Kivehetõ rólad a zárkózottság.
A kérdező hozzászólása: 1. válaszolónak: a belinkelt oldal nem csapda, nem tudom mibõl gondoltad, a képen tényleg én vagyok. Többen is írtátok, hogy nagyon komoly lehetek, hát ez tényleg így van és nehezen is oldódok társaságban. Egyébként nem vagyok se kereszténydemokrata, se 50 éves, csak 25. :D
ja, egy kicsit hosszabb haj, de így sem vagy ronda, messze vagy te a rondaságtól, de hosszabb hajjal még jobban néznél ki.
Inkább 50 éves Kereszténydemokrata...
Tényleg jobban állna egy hosszabb haj, és kicsit harsányabb smink.
Öreg vagy te. Kép alapján 30-40 éves lehetsz, de gondolom való korod fiatalabb annál. Meg te tipikusan olyan alázni való nõ vagy.
nagyon csinos vagy. kezdj új hobbiba, és beszélgess nõkkel is férfiakkal is. gyakorolj, aztán majd jöhet a flört is, abból a randi, kavarás, összejövés. :)
talán ha hosszabb lenne a hajad pl. Különösebb gond nincs.
egy kis szolárium, hosszabb haj, krvásabb ruházat azt dõõzs :)
Nem vagy ronda, a képen aranyosnak tûnsz.:)
Vagy 10 évvel idõsebbnek nézel ki... :/ Nekem nem tetszel...

Mitől lehet hogy a 6 hetes babám nem kakál 2 napig? Volt már valakinek ilyen? Baj?

Legjobb válasz: anyatejes vagy tápszeres? Van olyan baba,aki 1 hétig sem kakil és az sem baj.Van ilyen. Az én babám 2-3 naponta kakil anyatejet és tápszert is eszik.

anyatejes vagy tápszeres? Van olyan baba, aki 1 hétig sem kakil és az sem baj.Van ilyen. Az én babám 2-3 naponta kakil anyatejet és tápszert is eszik.
Ha nem sír többet, nem kemény a pocakja, akkor teljesen normális. Az enyémnél anyatejes korában pár hónapon át heti egy széklet volt.
Ha csak anyatejes, akkor nem baj, ilyenkor felhasználja az anyatejet teljesen :) Ha kap pótlást, akkor kéne minden nap, mert a tápszer nem olyan jól emészthetõ. Õt zavarja? Feszeng, nyûgös, sírós?
Mi babánk rekordja 4 nap. tápszeres
Anyatejesen anno 10 nap volt a max, tápszeresen 4. Doki szerint tápszeresnél 5 nap a max, aztán tenni kell valamit, mert besül a kaki.

Miért baj az ha egy kamasz lányt érdekel a divat? Sőt még lehet, hogy a fiúk is érdeklik.

Itt mindig feltesznek egy kérdést,hogy 'jaj én így különc vagyok,engem inkább csak a tanulás érdekel,a fiúk meg a divat egyáltalán nem,normális vagyok?megkéne változnom?" És akkor erre jönnek a válaszok,hogy "dehogyis,maradj ilyen amilyen vagy,ne kövesd a sok divatmajmot,foglalkozz csak a tanulással" és hasonlók. Erre kérdem én,hogy ez miért baj?Talán nem lehet jól tanulni meg jól öltözködni Pl engem érdekel,hogy mi a divat,persze nem követek mindent,de ami tetszik az tetszik.És érdekel,hogy-hogy öltözködöm. Ezért miért kell le ribäncozni meg plázapicsäzni meg divatmajmozni??F?leg úgy,hogy nem is ismerjük azokat akik felteszik a kérdést.

Legjobb válasz: Szerintem meg az is hülye, aki a divattal jön, meg az is, aki erényének tartja, hogy nem követi. Én se követem a divatot igazán, elég egyéni a kinézetem a környezetemben... de ettõl se jobb, se rosszabb nem vagyok. Ettõl max jól érzem magam a bõrömben, épp ezért nem írok ki ilyen kérdéseket. :D Akik kiírják, meg akik a divattal vannak nonstop elfoglalva, azok magukat nem találják szerintem, frusztráltak és hát, hogy mondják ezt szépen magyarul... figyelemre éhezõk (attention whores). Az nem baj, ha egy tinit érdekel a divat, még a fiúk is, inkább azzal van baj, hogy nagy részének ennyiben ki is merül a világ. Semmi motiváció, csak túlélni, felvenni ugyanazt, amit a többiek, mert akkor a csorda része lesz, meg mert akkor nem nézik ki. Vagy mikor feltûnési viszketegsége van, és lila a haja, valami nagyon alter stílust erõltet, vagy mindent kitesz... Van ilyen, nem kevés. Persze nem mind. Az meg hogy nem ismerjük a kérdezõt... hát ha az ilyesmi számít, ne tegyen fel itt kérdéseket. Akkor faggassa a barátait, akik ismerik és nem a kirakat alapján ítélnek. De talán érdemes elgondolkodni azon, hogyha a többség ránézésre egy ócska riherongynak tartja az illetõt, akkor talán mégis ezt sugározza a külsõ pl... persze ettõl lehet még egy hiperzseni, aki megdönti a gravitációról alkotott elméleteket... csak nem ez jön le.

Szerintem meg az is hülye, aki a divattal jön, meg az is, aki erényének tartja, hogy nem követi. Én se követem a divatot igazán, elég egyéni a kinézetem a környezetemben... de ettõl se jobb, se rosszabb nem vagyok. Ettõl max jól érzem magam a bõrömben, épp ezért nem írok ki ilyen kérdéseket. :D Akik kiírják, meg akik a divattal vannak nonstop elfoglalva, azok magukat nem találják szerintem, frusztráltak és hát, hogy mondják ezt szépen magyarul... figyelemre éhezõk (attention whores). Az nem baj, ha egy tinit érdekel a divat, még a fiúk is, inkább azzal van baj, hogy nagy részének ennyiben ki is merül a világ. Semmi motiváció, csak túlélni, felvenni ugyanazt, amit a többiek, mert akkor a csorda része lesz, meg mert akkor nem nézik ki. Vagy mikor feltûnési viszketegsége van, és lila a haja, valami nagyon alter stílust erõltet, vagy mindent kitesz... Van ilyen, nem kevés. Persze nem mind. Az meg hogy nem ismerjük a kérdezõt... hát ha az ilyesmi számít, ne tegyen fel itt kérdéseket. Akkor faggassa a barátait, akik ismerik és nem a kirakat alapján ítélnek. De talán érdemes elgondolkodni azon, hogyha a többség ránézésre egy ócska riherongynak tartja az illetõt, akkor talán mégis ezt sugározza a külsõ pl... persze ettõl lehet még egy hiperzseni, aki megdönti a gravitációról alkotott elméleteket... csak nem ez jön le.
Egyet jól jegyezz meg: a stílus önmagunk utánzása. Ha hisztérikusan követed a divatot, akkor másokat majmolsz. Nyilván itt szélsõségekrõl van szó, egyik sem jó. Az sem, ha úgy öltözöl, mint a nagyanyád, és az sem, ha a fél éves pulcsit már nem veszed fel, mert kiment a divatból. A lényeg az, hogy belül találd meg az egyéniségedet, a többi csak csomagolás - de ki lehet vele fejezni önmagadat. Ezért harmóniában kell lenni a külsõnek és a belsõnek.
Sosem értettem milyen emberek írják az ilyeneket. Õket kiutálták, mert szegény volt vagy mi? Mindenki a többséghez akar tartozni.
Nekem például elegem van az ilyen: jaj én így különc vagyok, engem inkább csak a tanulás érdekel, a fiúk meg a divat egyáltalán nem, normális vagyok?megkéne változnom?" kérdésekbõl. Ezeknek a 99 sõt szerintem inkáább a 100%-a csak dicsekedni akar meg növelni az ego-ját. Persze nem baj hogyha vannak ilyen emberek de legem van ezekbõl a kérdésekbõl mert úgyis csak dicsekedni akarnak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, hogy válaszoltatok.

Remélem holnap nem lesz semmi baj meg csinálom a 3. tesztet reggel! Hétfön megyek dokihoz ha nem jön meg, szoritsatok hogy jöjön meg! De akkor mi lehet a baj? Lehet hogy tolodik hátra felé a mesim? Mert okt elején volt meg, lehet azért késik?

Legjobb válasz: Késõi peteérés is lehet. Én drukkolok hogy megjöjjön ha azt szeretnéd! Idegeskedés, fogyókúra is okozhat késés. Meg a félelem a terhességtõl.

Késõi peteérés is lehet. Én drukkolok hogy megjöjjön ha azt szeretnéd! Idegeskedés, fogyókúra is okozhat késés. Meg a félelem a terhességtõl.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!