Találatok a következő kifejezésre: Baj lehet ha nem akarok (51 db)

Baj lehet, ha nem akarunk 3 hónapot várni a műszeres terhességbefejezés után?

Volt egy elhalt babánk, május 9.-én m?szeresen lett a terhesség befejezve, de mi már újra próbálkozni akaruk, júniusba.

Legjobb válasz: Szia! Nekem januáraba mûszaresen kellett befejzni a terhességemet, mert nem maradt meg a baba. Én akkor 6 hetes terhes voltam! A doki azt monta, hogy nem muszály várni a 3 hónapot. Nekem megjött február elején és utána is próbálkoztunk és terhes vagyok!!! Most töltöttem be a 13. hetet. Voltak pecsételõ vérzéseim, de kaptam rá Utrogestant, ami teljesen rendbe hozott. Nálam csak az a furcsa, hogy már van két gyermekem, akikkel nagyon gyorsan terhes lettem. Most pedig sajnos eltelt már egy kis ídõ és szerintem ezért kellett a mûtét is elõzõleg, meg talán a korom is, mert elmúltram 30 éves?.. De most bízom benne, hogy minden rendben lesz... A legjobbakat kívánom neketek! +Mielõbbi gyermekáldást!

Szia! Nekem januáraba mûszaresen kellett befejzni a terhességemet, mert nem maradt meg a baba. Én akkor 6 hetes terhes voltam! A doki azt monta, hogy nem muszály várni a 3 hónapot. Nekem megjött február elején és utána is próbálkoztunk és terhes vagyok!!! Most töltöttem be a 13. hetet. Voltak pecsételõ vérzéseim, de kaptam rá Utrogestant, ami teljesen rendbe hozott. Nálam csak az a furcsa, hogy már van két gyermekem, akikkel nagyon gyorsan terhes lettem. Most pedig sajnos eltelt már egy kis ídõ és szerintem ezért kellett a mûtét is elõzõleg, meg talán a korom is, mert elmúltram 30 éves?.. De most bízom benne, hogy minden rendben lesz... A legjobbakat kívánom neketek! +Mielõbbi gyermekáldást!
Igazából a méhednek kellene regenerálódni, akkor nagyobb eséllyel nem halna meg a következõ baba.Egy a gyerekre félig felkészült méhnek nem biztos hogy jót tesz egy megtapadt magzat. De beszélj errõl egy orvossal!Õ talán többet tud mondani, én nem vagyok szakember.
A kérdező hozzászólása: sziasztok köszi szépen a válaszikat! az elsõ válaszolónak nekem is van már két kislányom, decemberben is volt egy ilyen vetélésem, utána megvártuk a 3 hónapot de aztán megint ez történt, mind a kettõ 5 hetes volt mikor elhalt azért gondoltuk hogy nem befolyásolja az idõ, de nagyon félek hogy mi lesz! neked most rendben ment minden? mit mondtak miért vetéltél el?
utrogestan most már kell hogy adjanak!! Kérdezz rá a dokira. És ha észreveszed a terhességet mielõbb keresd is meg az orvost.Ha nem bízol benne menj másikhoz.
Szia! Az elsõ válaszoló vagyok. Nekem mostmár minden rendben van. Amikor kb 5 hetes voltam, akkor elkezdtem pecsételve vérezni és a dokim egybõl Utrogestant adott rá, ami segített, meg 2x1 folsavat is kellett-kell szednem. Az elhalt terhességemnél már 6 hetes voltam, amikor dokihoz mentem és a dokim csak 4 hetes terhességet látott egy 51mm átmérõjû üres petezsákkal. Akkor azt mondta, , hogy vagy van egy elhalt terhességem vagy csak késõbb fogant a baba. Sajnos akkor hiába keztem el utrogestant és folsavat szedni, mert néhány nap múlva dõlt belõlem a vér, de nem akart a méhem magától kitisztulni, azért kellett mûszeresen befejezni... Azt, hogy mitõl lehetett, senki sem tudta megmondani, én magamat okoltam, de a párom és a dokim szerint biztosan valami genetikai rendellenesség volt vele, ezét nem maradt meg. A mûtéten vettek szövetmintát is, ami szerencsére nem mutatott semmilyen kóros elváltozást, csak a terhességi szövetek voltak benne. A legjobbakat! Mielõbbi gyermekáldást kívánok. Ne aggódj, mostmár biztosan rendben lesz minden veletek! Szorítok nektek nagyon!!!
mindenképp várd meg a 3 honapot. merrt ha nem várod meg akkor van rá esélyed hogy nemlesz egészséges, mert a méhednek megkell erõsödnie
Szia! Nekem márc. 20-án volt a mûszeres befejezésem, nekem is meghalt a babám. Már van egy 7 éves kisfiam. Én megvárom a 3 hónapot. Kicsit félek attól, hogy nehogy az én hibámból történjen valami a következõ babóval. Erõsödni kell a méhnek. A türelem rózsát terem, szerintem várd meg a 3 hónapot, hamar elszalad az idõ, majd meglátod! :) Minden jót kívánok neked!
nekem se. galaxy s5660 (gio) szólj ha rájöttél, majd én is írok :D
A kérdező hozzászólása: oké :D de ebbõl szerintem szerviz lesz :/
na, én ma megjavítottam!! gyári beállításokat kell visszahozni. Magyarul törlõdni fog minden.. pl itt egy oldal: http://www.hard-reset.com/samsung-vodafone-360-h1-hard-reset..
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi :DD
Bármikor elkezdheted.Nekem is ezt írták fel anno.Nem lesz bajod.
a tabit a menstruáció elsõ napján kell elkezdeni szedni , szóval addig várnod kell, de olvasd el a betegtájékoztatót benne van MIKOR kell és hogyan elkezdeni szedni..
Akinek nem jön meg, az bármikor elkezdheti.Tök mindegy igazából, mert úgyis egy mesterséges ciklust csinál a tabletta.
Megvizsgált egyáltalán? Vagy csak felírta?
A kérdező hozzászólása: Megvizsgált, azt mondta hogy nincs peteérésem, és hogy a közeljövõben nem is nagyon fog megjönni..nem tudom mit csináljak, mert mondták már többen is hogy kezdjem el spontán szedni, és akkor beáll.Elolvastam a tájékoztatón is mindent, utánna olvastam, de tanácstalan vagyok.:/
Inkább alaposabb kivizsgálás kellene, hogy miért is nincsen peteérésed, és az okot kezelni. Ugyanis a tabletta nem kezeli az okot, még véletlenül sem. Attól sem lesz peteérésed, hanem a szarul mûködõ hormonrendszeredet még jobban legátolja. Nem a ciklusodat rakja helyre, hanem egy teljesen mesterséges ciklust csinál, amit a tabletta szabályoz. Menstruációd sem lesz, csak egy megvonsásos vérzés, ami szintén a tabletta matt van, a saját hormonjaidhoz semmi köze. Aztán ha babát akarsz, akkor lehet az isten se tudja helyrerakni. Még most kellene a problémát kezelni...
igen, az utolsónak igaza van, a tabitól nem lesz peteérésed... lehet most nem akarsz még babát, de késõbb igen is fontos , hogy legyen ovulációd , meg egyébként is egészséges nõnek van rendszeresen ! Próbáld ki az AVIVA tornát, nézz utána , hogy hol van hozzád legközelebb és a méhpempõt tudom ajánlani és mindkettõrõl tapasztalatból csak jót tudok mondani !!! http://www.mehpempo.hu/teherbeeses/ http://avivamodszer.hu/aviva-modszer-oktatok
A kérdező hozzászólása: Nagyon -nagyon szépen köszönöm mindenkinek a jó tanácsokat, kipróbálom az avivát és a méhpempõt mindenféleképpen:) Remélem lesz változás:/

Ez nem egy ördögi kör? -- Napközben már alig akar szopizni 10 hósom, ezért nekem muszáj fejni, ha nem akarok magamnak bajt. De ha fejek, akkor fenntartom a termelést és akkor sose fog elapadni? Hogy lehet így egyáltalán elapasztani a tejet?

Nem mintha már most teljesen el akarnám apasztani, szívesen szoptatnék még a baba érdekében, de sajnos nem mindig vehet? rá, és ez nem csak hogy elkeserít?, de a szervezetem is feleslegesen termeli a sok tejet és ez így nem egy értelmes dolog

Legjobb válasz: Köszi a választ, Stefi. Igen, én is így gondoltam, hogy így fogom csinálni. Meg hát valamikor többször hajlandó szopizni nappal (fõleg ha 2x megy aludni napközben, akkor elõtte), máskor szinte egyáltalán, és olyankor azért mégiscsak meg kell etetni ez esetben szilárd étellel. (fejni fõleg azért fejek, akkor, mikor már nagyon kemény a mellem, csomósodna, mert nagyon tele van)Remélem, nem szokik le még teljesen a nappali szopikról legalább addig az 1-2 hónapig.

A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, Stefi. Igen, én is így gondoltam, hogy így fogom csinálni. Meg hát valamikor többször hajlandó szopizni nappal (fõleg ha 2x megy aludni napközben, akkor elõtte), máskor szinte egyáltalán, és olyankor azért mégiscsak meg kell etetni ez esetben szilárd étellel. (fejni fõleg azért fejek, akkor, mikor már nagyon kemény a mellem, csomósodna, mert nagyon tele van)Remélem, nem szokik le még teljesen a nappali szopikról legalább addig az 1-2 hónapig.

Mi baj lehet a varrógépemmel, ha nem akar cikkcakkolni?

Egy ideig minden rendben volt a varrógépemmel, de mostanában hiába állítom cikkcakk öltésre, csak egyenest varr, és azt is lazán. Nem vagyok egy nagy varrógép zseni, szóval tudna valaki segíteni? :) Előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Szerelõvel nézesd meg. De ha mûanyag az alkatrésze, és azokat megolajoztad, az is oka lehet. A többi program mûködik?

Szerelõvel nézesd meg. De ha mûanyag az alkatrésze, és azokat megolajoztad, az is oka lehet. A többi program mûködik?
oldalsó mozgása le van korlátozva, nálunk van rá tekerõ. ezzel állítható a cik-cakk oldalsó kitérés nagysága
A kérdező hozzászólása: Igen, a sima egyenes varrás tökéletesen mûködik, de a cikkcakkból se a kicsi, se a nagy... Az oldalsó öltésnél nem hurkol az alsó szálba. Tekerõt sajnos nem fedeztem fel rá, az enyém még a jó régi Neumann táskavarrógép, ami sosem romlik el... Hát ez úgy látszik, nem igaz :) Köszönöm azért a segítséget, ezek szerint erre nincs instant megoldás, úgyhogy keresek akkor egy szerelõt. :)
Nem jól állítottad át a varrógépedet. Kell lenni egy "majdnem" kerek korongszerû résznek aminek a körbefutó felületén vannak elhelyezve a varrásminták (egyenes, cikk-cakk, gomblyuk hímzés, gomb felvarrás)programok.Azt kellene megnézned, hogy azt a kart amivel átállítod a gépet az eltolódott-e egyáltalán? Az is lehet, hogy kerek szerû gombot nem nyomtad vissza a helyére?

Május 26. -án szeretnék köldök pc-t. Az a nagy gond, hogy apum Június 10-en akárhányadikán már akar strandra menni.3 hetes köldök pc-vel már mehetek strandra? Ha még nem, akkor mi baj lehet ha mégis elmegyek?

Elõre is köszönöm!

Legjobb válasz: Igen, gond, simán elfertõzõdhet még ilyen frissen a strandon lévõ víztõl, aztán majd szenvedhetsz vele:s Ezért nem ajánlott nyáron köldök piercinget csináltatni.

Igen, gond, simán elfertõzõdhet még ilyen frissen a strandon lévõ víztõl, aztán majd szenvedhetsz vele:s Ezért nem ajánlott nyáron köldök piercinget csináltatni.
Egyet kell értsek az elõttem szólóval...én tavaly márciusban csináltattam meg, nyárra az már rendbe jött...:D

Mi lehet a baj, ha nem akar a mikrofon működni a gépen? Újra feltettem a hangkártya programját, de nem. Fogalmam sincs miért van, 5let?

Csatlakoztatom a mikrofont,és nincs hang,most kipróbáltam úgy h hangot veszek fel... és nagyon halk... szóval rendesen nem is lehet hallani,csak ha beleordibálok... Szerintetek mi lehet a baj?

Legjobb válasz: esetleg a hangerõszabályzónál állítsd feljebb a mikrofon érzékenységét illetve a némítást szedd ki

esetleg a hangerõszabályzónál állítsd feljebb a mikrofon érzékenységét illetve a némítást szedd ki
Legalább nem kell majd bemutatni otthon..
jaja kérdezd meg a szüleidet mit gondolnak róla.
Hello Ez nem számít már vérfertõzésnek. Akkor van baj, ha testvér az illetõ, akitõl gyerek van, vagy esetleg elsõ unokatesóbol is baj lehet ( nem történik génfrissülés) 2.nál már megtörtén a génfrissülés így a génjeitek nem hasonló annyira.
Unokateso mánia mindenki megzakant vagy ennyire magányos nem igaz hogy a rokonodon kivül nincsen senki más!!!!!!
de emberek kicsit gondolkozzunk pozítivan is hát legalább családban marad:D
kérdezd meg ANYÁDAT
Persze. Az egyiknek leszárad, a másiknak benõ.
nem lesz semmi, mert már van! amúgymeg jóh lesz?! várj, te biztos nem az értelmiségi közé tartozol!!!
Gratulálok, egy újabb incest bitch (vérfertõzõs ku***)
21:25-ös, ne írj baromságokat.Ugyanúgy vérfertõzés! Annyi pasi meg csaj van, nem hiszem hogy nem találtok egy olyan embert aki nem a családba tartozik! Viszont annyi elõnye tuti van, hogy nem kell bemutatni a szüleidnek. DE NE FEKÜDJETEK LE!
Szerintem nyugodtan lefeküdhettek. Bár azt szerintem úgy sem e fórum alapján fogjátok eldönteni. Jogilag nincs akadálya, genetikusan nem veszélyes. Az hogy pár álszent mit hebeg itt meg ne érdekeljen.
Ne, ne feküdj le vele! (szerintem! -és semmi közöm hozzá, ha nem igy döntenél, csak jó tanács!) A családodat nem tudod megválogatni, viszont sokkal inkább bemocskolódtok, mint amennyire szerethetnétek valaha egymást. Van, akinek nem okoz problémát az ilyen párkapcsolat (pillanatnyilag). Szerintem van még idöd. Mindenki számára el van készitve a legideálisabb ember. Gondold át, hogy tényleg Ö az igazi? Mert ha morzsányi kétséged van, vagy picit meginogtál már, akkor jobb, ha megmarad a három lépés távolság. Hagyd meg Öt tisztán!
Ha szeretitek egymást, akkor legyetek nyugodtan együtt. A másod unokatesó már nem számít vérfertõzésnek. Különben sem tiltja a törvény, hogy másodunokatestvérrel házasodj. Ha pedig szeretnétek kisbabát, akkor csináltassatok elõtte genetikai vizsgálatot a baba érdekében.
A kérdező hozzászólása: Aha értlek akkor most mit csináljak???? Ne fekugyek le vele??? De szeretem nagyon és o is szeret engem!!!!!!
Mindenkit kérek: NE KÖVESSEN EL SENKI SEM EKKORA HIBÀT! A Magyarok maradjanak meg tisztának és ne degenerálódjanak! Magyar embertársaitokat biztatjátok, hogy menjenek bele a Magyar vér fertözésébe? A második világháború után a Svéd állam kapkodott a tüdö és egyéb szervi betegséggel küzdö emberekért. Azokért akik más országoknak nem kellettek. Miért? -Mert nagy mértékben kezdett eluralkodni a degeneráció az országban. Miért? -Mert engedték a másod unokatestvérek közötti házasodást.Aztán az elsö unokatesókét is aztán a családon belüli gyermeknemzést is elnézték! Igaz, nem egyik napról a másikra, de pár száz év alatt súlyos problémává vált a rengeteg magatehetetlen vagy gyogykósan született kisgyerek... Soha ne engedjétek be közénk ennek a lehetöségét! Mi most amúgy is rossz helyzetben vagyunk, ne rontsuk tovább, inkább azon kellene morfondirozni, hogy az országot hogyan tudnák a kezükbe venni a fiatalok, hisz ÖK (Ti, -mi vagyunk) a jövö!!!!
Azt, hogy nem gáz, a másodunokatesó már nem tabu szerintem.
A kérdező hozzászólása: Szia ezt most hogy érted mire írtad azt hogy nyugodtan????
Szerintem az nem gáz. Az uncsitesó az határeset, de a másodunokatesó az nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: Igen nagyon sokat segítettél te is és a tobbiek is koszonom mindenkinek!!!!!! De még nem tervezzuk a sexuális életet de azért ugy gondoltam mégis jobb ha utánanézek a dolgoknak!!!!!! koszike a segítséget :) :) :)
Az én párom is másoduni és nem is tudtam hogy az, késõbb derült ki. Mivel nagyon szeretjük egymást, utánaérdeklõdtünk mindennek és se törvényileg se genetikailag nincs akadálya. (hogy egy példát is mondjak, pl.: Down kórra 1%-kal több az esélye a babának) Ma már mindent ki lehet küszöbölni magzatvíz vételbõl. Ha te ezt bevállalod, akkor nincs baj. Semmi bajod nem lesz. Egyébként meg faluban még mindig szinte mindenki mindenki rokona...a szülõkkelazonban el kell fogadtatni a dolgot, viszont ha mindezt elmondod neki, felvilágosítod, akkor nyert ügyed van. De tényleg csak akkor tedd ha õ az igazi, ne csak heppbõl feküdj le vele. Felvettem a kapcsolatot ilyen fórumokon már házastársakkal, sõt ahol baba is van már s még nem találkoztam sehol olyannal, akinél bármi rendellenesség lenne. viszont ha majd a te gyereket is így "járna", akkor már fenn áll a veszély, genetikai dolgok többszörös öröklõdnek, akkor már egyre több a közös gén, így a betegségekre való öröklõdés is. Remélem segítettem!
NA de kérem, kezeljük komolyan ezt a komoly kérdést! Szerintem nem helyes, hogy az unokatesóddal kezdesz és vele szexelsz. Mégiscsak rokonok vagytok. JObb mintha a tesód lenne.... Na szal, ha védekeztek, akkor nem követtek el vérfertõzést és sem nektek sem más senkinek nem lesz úgymond "baja". Ha gyereketek születne, nos neki valószínûleg nagy esélyei vannak, hogy lesznek neki krónikus, genetikai alapú betegségei. Megkockáztatnátok? Születne egy olyan gyereked aki nem teljesen egészséges? Feltudnál nevelni úgy, hogy ráadásul a saját unokatesódtól van és a családod nem fog támogatni? Szerintem most szállj ki ebbõl, amíg nem csúszik be a baj!
A kérdező hozzászólása: Aha értem!!! De lehet hogy valamejiknek igaza van nem??? De majd meglátom!!!!! Koszike mindenkinek mindent!!!!!! :) :) :) :)

Baj lehet belőle, ha nem akarok külön orvost fogadni?

Azt hallottam egy kismamától, hogy ? nem fogadott senkit és így is eleget foglalkoztak vele. Nem tudom mi lenne a jobb...

Legjobb válasz: Szia! Egyetlen tanácsom van, hogy ne fogadj el tanácsot! Itt teletömik a fejed mindenfélével. Figyelj befele, ülj le napi 10 percre lágy zene mellett csukott szemmel és, ha nem gondolkozol, megérkezik a megfelelõ megoldás amit a szíved diktál. Az az igazi jó döntés hidd el. Üdv, egy 30 hetes kismama

Szia! Egyetlen tanácsom van, hogy ne fogadj el tanácsot! Itt teletömik a fejed mindenfélével. Figyelj befele, ülj le napi 10 percre lágy zene mellett csukott szemmel és, ha nem gondolkozol, megérkezik a megfelelõ megoldás amit a szíved diktál. Az az igazi jó döntés hidd el. Üdv, egy 30 hetes kismama
Sok esetben az ügyeletes orvos többet foglalkozik az anyával, mint fogadott orvos, mert õ lehet, hogy csak az utolsó 10 percre ér oda. Az ügyeletes orvos ott van, figyel rád, és ellát minden tekintetben.
Ne aggódj, bajod nem lehet és ellátatlanul nem maradhatsz semmiképp. Az más kérdés, ha probléma adódik vagy egyszerûen kérdezgetni akarnál, és nincs kihez fordulni, aki elejétõl végéig ismeri az esetedet. A nõgyógyász, szülész szerintem bizalmi dolog, én nagyon rosszul éreztem magam, amikor 3-4 doki vizsgálgatott egymás után (akkor abban a kórházban ez volt a gyakorlat, ne félj, másodszor nem ott szültem!). Nem akarom bántani azokat, akik nem választanak orvost, biztos tisztelet a kivételnek, de sokszor tudatlanságból vagy egyszerûen spórolásból teszik. Száz szónak is egy vége, hallgass meg minden véleményt, mérlegelj és a döntés a Tiéd! Sok sikert!
Nos, én akartam dokit fogadni, de a doki kijelentette, h mindez 140ezer forint...tény, h Bp, és nagyon jó orvos.Itt láttam be, h telejesen mindegy, h mi lesz.Baj, semmiképpen nem lehet belõle.Van, akit megnyugtat az, h van egy orvos, aki mindent tud a terhességérõl.De különösen, ha elsõ baba és 35 alatt vagy és genetikai UHkat nem õ csinálja, akkor alig fogod látni.Én sem láttam a 7.hét óta. Neked kell érezni, h szükséged van-e arra plusz biztonságra, h van egy ilyen doki abban a kórházban ahol szülni fogsz!
Szia! Én Veszprémben fogok szülni és ott egyáltalán nem lehet orvost fogadni már évek óta és nagyon jók a tapasztalatok! Az elsõt máshol szültem, volt fogadott orvos és nem voltam elájulva tõle! Szerintem dokija válogatja!

4 hós anyatejes kislányom ma nem akar szopizni. Ordítva áll ellen, ha cicire akarom tenni. De azért éhes, mert a lefejt tejet üvegből kiszívta. Mi lehet a baj, elválasztaná magát ilyen korán? Szopiszrájk? Vagy ritkább szopira akar átállni?

Legjobb válasz: Nálunk is pont ugyan így volt minden.Nem tudom a te babád miért csinálja,de az én kislányom este 5-kor elfogadta a cicit.Õ is sírt egész nap.Nem akart se szopizni,sem üvegbõl enni.Már a kórházba akartam vinni. Most nagyon együtt érzek veled.Próbáld bele erõltetni a cicit a szájában.Én ezt csináltam!!! Kitartás......

Nálunk is pont ugyan így volt minden.Nem tudom a te babád miért csinálja, de az én kislányom este 5-kor elfogadta a cicit.Õ is sírt egész nap.Nem akart se szopizni, sem üvegbõl enni.Már a kórházba akartam vinni. Most nagyon együtt érzek veled.Próbáld bele erõltetni a cicit a szájában.Én ezt csináltam!!! Kitartás......
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válszt, igen, én is ezt tettem, közelharcban mellre kényszerítettem a lányom... de azért jó lenne tudni, mi lehet az oka, vagy ez is egy X-akta...
Szopi sztrájk. Fogzás..?
Biztosan nem választja még le magát ennyi idõsen. Nálunk egyébként pont 4 hósan jelezte, hogy köszöni, õ már nem kér ilyen sûrûn cicit, így napi egy szopi kiesett, de így is bõven elég volt. A másik a fogzás, simán jöhetnek neki a kis fogacskái! De tuti nem leválasztás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a többi választ is! Inkább a ritkább szopit tudom, mint okot elképzelni, sokszor volt már olyan érzésem, hogy én erõltetem a szopit, de õ még nem is annyira éhes... holnap megpróbálok több idõt hagyni két szopi között, aztán meglátjuk... Szerintem nem fogzás, mert megnéztem a száját és semmi különöset nem látok az ínyén. Persze látszanak a kis fogacskái, de nincs megduzzadva sehol sem...?????
Menstruáció? Mármint nálad :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!