Találatok a következő kifejezésre: Baj lehet hetes (620 db)

Mi baj lehet abból ha egy kutyát 7 hetesen választunk el az anyjától?

Legjobb válasz: Bajnak annyi a baj, hogy 7 hetesen csak szaporítótól kapsz kutyát, a tenyésztõ megvárja a 8 hetes kort.

Bajnak annyi a baj, hogy 7 hetesen csak szaporítótól kapsz kutyát, a tenyésztõ megvárja a 8 hetes kort.
hát egyáltalán nem igy van. Én 6 hetesen hoztam el a kutyámat, mondjuk õt munkakutyának vettem, és még azt sem engedtem, hogy beoltassák. az a biztos, amit én magam adatok.
Szerintem semmi baja nem lesz, bár elég 8 hetesen is, had nõjön addig is.Egyébként ha nagyobb testalkatú lesz, akkor 6 hetesen is el lehet szakítani a mamájától.Ha szépen törõdtök vele, akkor nagyon cuki lesz és az 1 hét után el is felejti anyukáját :) Jó kutyázást!
Minden kutyám eddig 6 hetesen került hozzám. Én ideálisnak tartom ezt a kort, mert így el tudom dönteni h milyen szokást vegyen fel és milyet ne. Nagyon sok galibát meg tudok vele elõzni, mert teljes mértékben én formálom a kutyát, nem "külsõs". Hajrá lepontozók, hajrá!
Az én kutyám 6 hetes volt, amikor hozzám került (szaporítótól:( 2 hónapomba telt mire leszoktattam arról, hogy ne harapja véresre a kezemet játék közben, és ne csinálja azt, hogy nekifutásból levadássza azok lábát, akik békésen tévéznek a nappaliban. Anyám már nagyon ki volt borulva, azt hitte, hogy a kutyám egy idegbeteg pusztító:) Mindössze annyi történt, hogy én nem tudtam megtanítani neki olyan gyorsan a határokat, ahogyan az anyja tudta volna. Amikor én fegyelmeztem, az neki játék volt.
A kérdező hozzászólása: Hát akkor ennyit errõl a "7 hetesen csak szaporítótól" szövegrõl. :)
A másik kutyosom viszont egy menhelyrõl mentett keverék kutyos, aki szintén ilyen fiatalon került hozzám. :) Na, a alényeg a lényeg, vannak tenyésztõk, akik bele mennek az egy két héttel korábbi elválasztásba, csak nem hangoztatják.
Nem. Mint írtam, hosszas megbeszélés után megengedte a tenyésztõ, hogy hamarabb elhozzam, mert nekem nagyon fontos, hogy korán hozzámszokjon, felvegye az életritmusom, és kötõdjön, mert versenyre szerettem volna :) . A szaporítósat átlagban írtam, mert vannak kivételek is.
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek szerint a te kutyád is szaporítótól van?
A kérdező hozzászólása: Ez a bajom: "7 hetesen csak szaporítótól kapsz kutyát" De különben kicsit lehet túlreagáltam csak már rohadtul unom ezt a szaporítós szöveget!
Mármint megbeszélni, hogy elhozhassam ilyen hamar. De tényleg, miért akadtál ki?
Most mi bajod is van? Ki mondta, hogy szaporító? Én ezt nem rád értettem, hanem hogy ezért nem szomták ajánlani, mert a lelkiismeretes tenyésztõ megvárja a 8 hetes kort. És a válaszodból annyi jön le, hogy a legjobb védekezés a támadás. És én is 6 hetesen hoztam el a kutyámat. Igaz nem volt könnyû lebeszélni...
A kérdező hozzászólása: Ja és különben köszi a normális válaszokat! :D
A kérdező hozzászólása: Ne gyere nekem ezzel a szaporítós szöveggel! Nem mindenki szaporító! A szomszédunknak van egy szuka és egy kan kutyusa. A kant ivartalanították és elzárták egy kennelbe, de kiugrott és a szuka épp tüzelt és hát a kanban maradt még egy kis "cucc".
Baja nem lesz, mert fejlettségileg ilyenkor már minden rendben, csak biztosítani kell a megfelelõ szicializációt. Sokan 6 hetesen viszik el a kutyát ha teheti, mert nem szeretnék, hogy a kutya eltanuljon egy két rossz szokást a mama kutyától, a kölyköktõl, és a gazdától.
Na, akkor bocsi kérdezõ, hogy nem fejtettem ki, de arra gondoltam, hogy a emberek azért nem ajánlják, mert ritka eset hogy egy tebyésztõ 8 hetesnél hamarbb nem ad kutyát. De ha valakinek nyomós oka van rá, hogy ilyen korán szeretné magához venni, akkor van olyan tenyésztõ, aki megengedi.

17+2 hetes kismama vagyok a harmadik babámal és még nem érzem mozogni. Baj lehet?

Legjobb válasz: Nem nincs baj. Én az elsõnél 15 hetesen éreztem, Másodiknál már majdnem 21 hetes voltam. Most a harmadiknál 16 hetesen.

Nem nincs baj. Én az elsõnél 15 hetesen éreztem, Másodiknál már majdnem 21 hetes voltam. Most a harmadiknál 16 hetesen.
Én a kislányomat 18+5 hetesen éreztem meg! 32hkm
Nem, nincs baj. Én a másodikat várom, 17+2 vagyok én is, és én sem éreztem még mozogni. :) A fiamat is valamikor a 18. héten éreztem elõször, de azt is úgy, hogy kinyúltam a kanapén, és nagyon apró rebbenés volt. Nem is voltam biztos benne, hogy õ az. Ráadásul most elöl van a méhlepény, talán emiatt sem érzem még.
én is a 18. után kezdtem érezni a másodikat. nagyon számít, hogy hogyan fekszik a baba, hol van a méhlepény, mennyire aktív és hogy esetleg maradt-e valami rajtad az elõzõ babák után. még van idõd:)
Én a 3.-at a 20. hét körül kezdtem egyértelmûem érezni, rendes rúgásokat a 23. héttõl.
Nekem is 3.baba lesz, most vagyok 24.heten es mostanabsn erzem minden nap tobbszor is. A 20.het korul en is aggodt, hogy miert nem erzem ot, mikor mindenhol azt olvastam, hogy a tobbedik terhrssegnel hamarabb erezni a mozgadokat. Hat en szinte ugyanakkor ereztem mindva harmat, a 20.het utan.

27 hetesen 63mm a babám bpd-je. Nem kicsi ez? Nektek mennyi volt? és a magzatvíz is kevesebb az átlagosnál. Baj lehet?

Legjobb válasz: Nekem 69 volt akkor az elsõ babámmal. Nekem egyszer 19 hetesen volt az átlagosnál kevesebb magzatvíz, majd 2 héttel késõbb már atlagos volt. Most meg a 2. babámmal vagyok 17+3 hetes terhes, de csak épp 16 hetes méretû Bpd-vel rendelkezik. Én is remélem, nincs baj.

Nekem 69 volt akkor az elsõ babámmal. Nekem egyszer 19 hetesen volt az átlagosnál kevesebb magzatvíz, majd 2 héttel késõbb már atlagos volt. Most meg a 2. babámmal vagyok 17+3 hetes terhes, de csak épp 16 hetes méretû Bpd-vel rendelkezik. Én is remélem, nincs baj.
Szia! BPD 74/88 27 hetes UH-n, de nekem mindig egy héttel idõsebb méretei vannak mint a hét, erre is az van írva, hogy 28 hetes.
Az én babámnak 27 hetesen 64, 9 mm volt a BPD-je. 1 héttel kisebb, mint lennie kéne. De utána voltunk a 31. héten a saját dokimnál, és õ mondta, hogy egyrészt hosszúkás a baba feje, és nem olyan gömbölyû, másrészt be van fordulva, és valószínûleg ott nyomódik is kicsit a feje. Így nem is biztos, hogy kisebb.
Én 27+5 hetesen voltam 4D-n. S ott 28 hetesnek felelt meg a méretek alapján a kisfiam. A BPD-je 6, 93 volt akkor


Baj lehet? 26 hetes terhes vagyok.61 kg-mal kezdtem a terhességet. Most 68 kg vagyok. Baj lehet?

Eleinte nem híztam csak alig, és most kezdtem el hirtelen hízni. Napok óta minden nap fél kg-mal vagyok nehezebb. (tegnap óta csak 30 dkg-mot híztam) Nem gyors ez egy kicsit. Nem eszek sokat és mégis. Félek, hogy valami baj van. kb. egy hete megy így.

Legjobb válasz: Én 53,5 voltam 6 hetesen most 20 hetesen pedig 59 kiló.Nekem azt mondta az orvos meg a védõnõ hogy még nem sok,de én is aggodom kixcsit.

Én 53, 5 voltam 6 hetesen most 20 hetesen pedig 59 kiló.Nekem azt mondta az orvos meg a védõnõ hogy még nem sok, de én is aggodom kixcsit.
Nincs miért aggódjál én 59 kgval kezdtem és most 65 vgyok 23 hetesen, és az elmult 2 hetben hiztam 2, 5 kgt. Szóval nem egyformán hizunk. Én sem eszem sokat, sõt egyre kevesebbet a nagy meleg miatt.
Kérdezd meg a védõnõt! Nem vizesedsz? 1 hét alatt majdnem 4 kg az sok mindenképp, ha napi fél kilo megy fel rád! Én mit szóljak?12 hetesen 6 kg-ot híztam, pedig nem eszem többet mint rég!61-rõl 67-re!
Hát ha 26 hét alatt hiztál 7 kg-ot az sztem nem sok, fõleg hogy már a második felén túl vagy. Ilyenkor jön a vizesedés, meg már a babádnak is van súlya. Max. 12 kg-ig normális. De azt mondják elvileg, hogy az elsõ 10 hétig heti 10dkg, utána heti 30 dkg hetente a normális hizási arány. Tehát kiszámolva 5, 8 kg-ot kellett volna mára hiznod. Az a 1, 2kg plussz, meg ingadozik naponta. Szerintem teljesen normális. De ne a kilókat nézd inkább hanem , hogy egészséges ételeket egyél. Az mindenkettõtöknek jó. Szoptatás alatt úgyis leadod a felesleget, ha nem ész nélkül zabálsz. Ne aggódj, szerintem ez teljesen normális hizás.
A második válaszoló vagyok, szerintem sem sok, nem kell aggódjunk, mondjuk egy hete nekem dagad a lábam a melegben és vizesedek, ugyhogy nem mind hizás az egész.
Szia! Nem feltétlen hízol végig ilyen ütemben, sõt biztosan nem. Én 57-tel kezdtem, rögtön az elsõ 2 hóban felszedtem 3 kg, majd a 28. hétig még 4-et, azaz összesen 7-et. A védõnõm és a dokim mondták, hogy jó lenne ha kicsit vigyáznék. Na, vigyáztam is...kevés szénhidrát, semmi édes, alig ettem...aztán mégis felszedtem még 2 kg-t. A 32. héten már 66 kg voltam. Úgy döntöttem nem foglalkozok vele, eszek mint rég, mondjanak amit akarnak, én úgy tudom 12 kg a terhesség végéig még elfogadható. Azóta mindent megeszek és az elmúlt 1 hó alatt mindössze fél kg-t híztam, míg a bébim 1 kg-t. Most 36 hetesen 66, 5 kg vagyok. Szóval szerintem mindenki annyit egyen amennyi jól esik. HA továbbra is naponta fél kg-t hízol, azért kérdezd ki az orvosod véleményét. Lehet a bébid is hirtelen növésnek indult, de az is lehet hogy vizesedsz?! Minden jót!
Én külföldön várok babát. 55 kilón kezdtem, és most, a 27. héten 62 vagyok. A bába még meg is dícsért, és bíztatott, hogy továbbra is ilyen szépen, mértékletesen gyarapodjam! Szóval, szerintem ahány ország, annyi "szokás", annyi protokoll, hogy mennyi hízást tartanak normálisnak hivatalosan. A barátnõm 22 kilót hízott, és fél évvel a szülés után már a régi súlyánál volt. Ha csoki helyett inkább gyümölcsöt eszünk, nagy baj talán már nem lehet...
Egyél nyugodtan, nem befojásolja szerintem.22 hetesen volt rajatam nem egészen 2 kg.26 hetesen má 5 kg.Na persze az nem sok, csak túl hirtelen jött fel.Hirtelen meg is állt.4 hét alatt csak 1.5 kg.A kaja mennyiségével nálam nem függöt össze soha.Néha le is ugrott 1 kiló csak úgy.Közben persze zabáltam.Most 36 hetesen 9 kg-nál járok.Ha vizesedsz, azt meg úgyis észreveszed.
én 12 hetsen 42 voltam és most 36 hetesen 62 vagyok.Nem tom h. gáz e !Majd lefogysz ugyis ha akarsz.Nem?

7+4 hetes vagyok. Ma reggel kíváncsiságból megmértem a hőmet.36, 5. A legmagasabb eddig is 36, 8 volt. Ennél magasabbra soha nem ment. BAj lehet? Amúgy nincs panaszom, nem görcsölök, nem vérzek.

Legjobb válasz: Dehogy lehet ez baj:) Én is mértem a hõmet és nekem kb. 37°-37,2° volt a hõm de a nemvárt felé közeledve leesett 36,8° körülire. Aztán miután nem jött meg és teszteltem már csak 36,5° körül mozgott. szerinted megijedtem?! Hát persze. Engem is ezzel riogattak hogy biztos elfog menni a baba. Azóta néha eszembe jut megmérni...hát elég változó. Úgy hogy szerintem emiatt ne aggódj ha egyébként minden rendben van. Boldog babavárást:) 18 hetes kismama

Dehogy lehet ez baj:) Én is mértem a hõmet és nekem kb. 37°-37, 2° volt a hõm de a nemvárt felé közeledve leesett 36, 8° körülire. Aztán miután nem jött meg és teszteltem már csak 36, 5° körül mozgott. szerinted megijedtem?! Hát persze. Engem is ezzel riogattak hogy biztos elfog menni a baba. Azóta néha eszembe jut megmérni...hát elég változó. Úgy hogy szerintem emiatt ne aggódj ha egyébként minden rendben van. Boldog babavárást:) 18 hetes kismama
Ilyenkor már nem kell méricskélni semmit!Mert a hõ ezután folyamatosan változni fog, mivel nincs már menzi, és csak felidegesíted magad vele.
Már megint méred a hõd? Tudod, hogy nálad a hõmérõzés nem jött be! Ne méregess, csak felidegesíted magad. NEM LESZ BAJ :)
A kérdező hozzászólása: :-))) Anna? :-)) Te mindig kiszúrsz?? :-)

Mi lehet ez? 35 hetes multam és azt vettem észre hogyha sétálok vagy itthon fözök vagy takaritok a hasam alja nehéz lesz! Ez keményedés vagy a baba ugy helyezkedik el? De 1 nap elég sokszor érzem az baj lehet?

Legjobb válasz: Ezt én is szoktam érezni és már hetek óta. Na nem mindig, de ha elfáradok, akkor nekem is nehéz lesz a poci. Nem tudom miért. De senki nem mondta eddig, hogy baj lenne. Ha ilyen sokszor érzed, azért elereszthetsz egy telefont. Te is megnyugszol majd, ha a dokival vagy a védõnõvel beszéltél! 34 hetes kismami

Ezt én is szoktam érezni és már hetek óta. Na nem mindig, de ha elfáradok, akkor nekem is nehéz lesz a poci. Nem tudom miért. De senki nem mondta eddig, hogy baj lenne. Ha ilyen sokszor érzed, azért elereszthetsz egy telefont. Te is megnyugszol majd, ha a dokival vagy a védõnõvel beszéltél! 34 hetes kismami
Lehet, hogy már kezdi magát a szüléshez befészkelni. Erre szokták mondani, hogy leszáll a pocak. Pihenj sokat, ha nem lesz más tünet, akkor nem lehet baj. Akár a dokidat is felhívhatod, Õ biztos jobban meg tud nyugtatni. Biztos nem te lennél az elsõ, és az utolsó aki ilyen kérdéssel felhívja. Kitartás, már nincs sok hátra!!:)

Egy 28 hetes pocaklakónak mennyit kell mocognia? Az én kisfiam az elmúlt két napban alig mozdult meg odabent. Baj lehet?

Legjobb válasz: Nem hiszem,hogy baj van. Lehet front van. Az én babóm is csinált ilyet,de azóta bepótolta!:) Ne aggódj,csak kicsit lusta!:) Boldog babavárást! 33 hetes kismami

Nem hiszem, hogy baj van. Lehet front van. Az én babóm is csinált ilyet, de azóta bepótolta!:) Ne aggódj, csak kicsit lusta!:) Boldog babavárást! 33 hetes kismami
Vannak mocorgósabb és pihenõsebb napjaik. Most pihenget, nincs semmi baja. Holnap már lehet, hogy boxolni fog a pocidban :-)
Van ilyen, ze normális jelenség! Ne aggodjj, semmi baj!
Nekem is volt ilyen tapasztalatom 2-3 napig, de tényleg utána rendesen bepótolta:) Lényeg az, hogy nagyon figyeld, ha nem is mozog intenzíven, de naponta érezd, hogy mozog (bármilyen enyhén is).

8 hetes vagyok és elmúltak a tünetek. Baj lehet a babával?

8. hetes vagyok és elmúltak a tüneteim kivéve a mell fájdalmat. Se hányinger se szédülés semmi.6 hetes uh-on voltam utoljára akkor még nem volt szívhang most megyek majd csütörtökön de félek hogy nem is lesz.

Legjobb válasz: Szia En is meg voltam ilyedve es irtam is kedest ide,h most mi lehet,de megnyugtattak a kedves kismamak,h ne izguljak,ha barmi baj lenne azt erznem. Nekem csak a mellfajdalom volt mint tunet de az nagyon erosen,aztan par napja mar nincsen.Nem torvenyszeru ,h vegig rosszuk erezzuk magunkat,nem? Nem felj minden rendben lesz,a babanak semmi baja. 8 hetes kismama

Szia En is meg voltam ilyedve es irtam is kedest ide, h most mi lehet, de megnyugtattak a kedves kismamak, h ne izguljak, ha barmi baj lenne azt erznem. Nekem csak a mellfajdalom volt mint tunet de az nagyon erosen, aztan par napja mar nincsen.Nem torvenyszeru , h vegig rosszuk erezzuk magunkat, nem? Nem felj minden rendben lesz, a babanak semmi baja. 8 hetes kismama
Elõször is nyugodj meg, a mellfájdalom, feszülgetés a legjobb jel.Hiányzik a hányinger?Még visszajöhet:-( Nincs semmi baj, csak mindenkinél máshogyan van az elején, nekem 10 hetesen múlt el a hányinger, és nagyon örülök neki:-) Ha a mellfeszülés, növögetés abbamarad, azt mondják az lehet jel, de az sem mindig biztos, ha görcsölsz erõsen, és vérezni kezdesz, vagy barnázol erõs görcs mellett, akkor van baj, de sokszor ha idõben mennek orvoshoz akkor is van segítség.Nyugodj meg, ne stresszeld magad, a pici jól van.Légy boldog, és örülj a benned növekvõ életnek!Amúgy elárulok neked valamit, mindenki félve megy arra az UH-ra ahol a szivecskéjét nézik elõször, aki nem fél az hazudik, de tudod a szorongásod õ is érzi.Nyugi! Gratulálok:-)
Ugyanmár!Még ez sem igaz. A mellfeszülés elmúlása sem jelent semmit.Nekem például igazán nem is fájt a mellem és semmim. Egy kicsi érzés van a mellbimbóm hegyén talán de semmi egyéb. és mégis 6hetes és 4 napos kismama vok., tegnap voltam ultrahangon és már szívhang is van. Egyáltalán nem múlik semmi a tüneteken. A felesleges aggódáson viszont annál több. Egyébként a 6 hetes ultrahangon még nem minden magzatnak van szívhangja, sõt van akinek csak 10hét körül!Ne aggódj elõre!Jo babózást!
Nyugodj meg, nincsen semmi baj! Nekem ekkortajt semmi tunetem nem volt szinte semmi hanyinger, de meg emelyges sem. nagyon aggodtam, de mar 6 hetesen hallottam a babam szivvereset. Mindenki irigykedett ram, milyen mazlista vagyok, hogy megusztam a reggeli rosszulletet.. baratnomnek sem volt vegig semmi.. na de bezzeg most 11 hetesen, amikor mulnia kellene a rossz tuneteknek, allandoan rosszul vagyok, egy falatot sem tudok lenyelni.. :-) mindenkinel mas es mas.. ne aggodj, minden rendben van!

20 hetes terhes vagyok eddig intenzíven éreztem a babát, de 2-3napja nem érzem. Baj lehet?

majd jövőhét kedden megyek orvoshoz,nem tudom, hogy érdemes lenne-e előbb visszamenni vagy csak én reagálom túl? Próbáltam mindennel hogy felébredjen( csoki, egy kis cola, a pocakomat kicsit erőteljesebben simiztem, de semmi)

Legjobb válasz: 20 hetesen én se éreztem valami intenzíven, talán nem is mindennap, szóval alapvetõen nem hiszem, hogy baj lenne, de hogy Te megnyugodj, nyugodtan menj el az ügyeletre, max. kicsit furcsán néznek rád. én legalább is mindig ezt mondom, inkább nézzenek hülyének, minthogy napokig lerágjam a körmöm valami miatt. esetleg hívd fel a védõnõdet, nincs-e 5 perce egy szívhang hallgatásra :)

20 hetesen én se éreztem valami intenzíven, talán nem is mindennap, szóval alapvetõen nem hiszem, hogy baj lenne, de hogy Te megnyugodj, nyugodtan menj el az ügyeletre, max. kicsit furcsán néznek rád. én legalább is mindig ezt mondom, inkább nézzenek hülyének, minthogy napokig lerágjam a körmöm valami miatt. esetleg hívd fel a védõnõdet, nincs-e 5 perce egy szívhang hallgatásra :)
Igen, menj orvoshoz mielöbb!!!
2-3 napja nem érzed, és még nem mentél orvoshoz???
2-3 napja egyáltalán nem érzed??Vagy csak ritkán, néha néha. Mert nem mind1 ám.Mert lehet hogy csak lustibb, de ad jelet magáról, hogy jól van. Ha egyáltalán nem érzed, akkor pedig indulás a korházba, MOST!
Nem értem, miért kell embereket paráztatni. Én 19 hetes vagyok, és csak néha-néha érzem, akkor is még csak kis kapargászásokban a babát. Ilyenkor még tök sok helye van, lehet, hogy el tudott helyezkedni kényelmesebben, vagy Te tudtál többet pihenni, vagy nem volt front, stb. Késõbb persze nem jó, ha ritkán érzed, de 20 hetesen?!
kedves 4-ees válaszoló, és miért kell szinte azt mondani, hogy ááá nincs gond, én sem érzem még a babám mindig.Tudsz olvasni?A kérdezõ azt írta eddig INTENZÍVEN érezte a babáját.
A kérdező hozzászólása: Hála a jó égnek, tegnap éjjel bejelentkezett a kisbab, és ma reggel is. :)
4-es vagyok. Nem mondtam, hogy áááá, tuti nincs semmi baj, hiszen nem táv-UH-készülék a szemem. Mindössze azt gondolom, hogy a babának és a mamának is jobb, ha inkább a pozitív lehetõséget világítja meg az ember, és nem azt, hogy mi minden rossz történhet. Utóbbira úgyis kevés kihatása van az embernek sajnos. Azzal meg nem is vitatkozom, hogy egy kanyar a védõnõnél, aki meghallgatja, nem árhat. Annak meg nagyon örülök, hogy a babó bejelzett, az enyém ugyanezt tette tegnap éjjel. 19 hkm

10 hetes terhes vagyok. Az elmúlt 4 hétben kínzott a hányinger, sokat hánytam is akár napi többször. Ma azonban semmi, se hányinger, se hányás. Szerintetek normális, hogy a tünetek így elmúltak? Vagy baj lehet?

Sőt, ma már annyira fáradtnak sem éreztem magamat. Ultrahangra sajnos csak 3 hét múlva megyek. Egyébként nem vérzek, a hasam fájogat, de nem erősen és nem görcsösen. Ez azért megnyugtat. A melleim fájdogálnak, de nem nagyon.

Legjobb válasz: Így megy ez a tünetekkel. Egyik nap vannak, másnap nincsenek. Teljesen normális ez így. Nekem kereken 7 hetesen még voltak tüneteim, 7 hetesen és 1 naposan egyszerûen semmi. Semmi gond, ne aggódj, ez természetes. Van, akiknek fokozatosan múlik el, van, akiknek hirtelen és a pecheseknek el sem múlnak a tünetek. 27 hetes kismama

Így megy ez a tünetekkel. Egyik nap vannak, másnap nincsenek. Teljesen normális ez így. Nekem kereken 7 hetesen még voltak tüneteim, 7 hetesen és 1 naposan egyszerûen semmi. Semmi gond, ne aggódj, ez természetes. Van, akiknek fokozatosan múlik el, van, akiknek hirtelen és a pecheseknek el sem múlnak a tünetek. 27 hetes kismama
Vannak jobb és rosszabb napok. Majd megszokod, az egész terhesség ilyen, minden nap meglepetés. EL múlik a rosszullét majd ugyan olyan gyorsan vissza is jön. Fog majd itt fájni ott fájni, szúrni. Nincs ezzel baj megszokod. :D Kellemes baba várást.
Örülj neki!!
Szia én 11 hetes leszek pénteken két hét mulva megyek uhra (12.heti genetikai) Nekem már bõ 2 hete nincsenek tüneteim csak az hogy a mellem meg van nagyobbodva, az elsõ lányommal semmi tünetem nem volt egyszer lettem vele rosszul és ennyi volt, de semmi egyéb
Nyugi!! Visszatér majd..férjem ilyenkor mindig viccelõdött, h.na kaptál 1-2 pihi napot:) ilyenkor egyél, mozdulj ki, töltõdj!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat.:) A hányinger vissza is tért, eddig tartott a szabadság. A fáradtság elmúlt viszont teljesen. Eddig délutánonként aludtam 2-2, 5 órát, tegnap egyáltalan nem aludtam, ma 1 órát ssikerült csak. Aztán ki tudja, lehet holnaptól az álomkór is visszatér.:)
én most vagyok 6 hetes és rám 2-3 napja tört rám ez a nagy fáradtság, éjszaka alig alszok, délután meg reggel már ragad is le a szemem:/ neked is volt h.egyik nap rosszul voltál második nap jobban?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!