Találatok a következő kifejezésre: Baj lehet, amikor fogant a (2 db)

Baj lehet, ha, amikor fogant a baba röntgenen voltam, ráadásul a gerincemet röntgenezték?

Mi baja lehet, ha most esek teherbe???? Nagyon félek! Írjon olyan is aki így volt, és hogy mi lett a babával!

Legjobb válasz: Ha nem napi szinten röntgeneztek, nem lesz semmi baj. Az nagyon kis mértékû amit 1 röngenezéssel kapsz.

Ha nem napi szinten röntgeneztek, nem lesz semmi baj. Az nagyon kis mértékû amit 1 röngenezéssel kapsz.
A korai idõszakban kapott röntgensugárzás nyúlszájat és farkastorkot okozhat a babának.
édesanyám amikor terhes lett velem nem tudták mi van vele mert a terhességet kizárták mivel volt egy komoly mûtéte, ráadásul a petefészkét mûtötték, és megröntgenezték, és itt vagyok makk egészségesen nyúlszáj és farkastorok nélkül. szerintem kicsi a valószínûsége h beteg legyen a baba, de ha félsz akkor a legközelebbi nõgyógyászati vizsgálaton kérdezd meg a nõdokit, de szerintem pici a valószínûsége
jah és akkor már nagyobb voltam, kb 5-6 hetes. szerintem nyugi
Szia!Nekem 5 hetesen derült ki a terhességem.4 hetesen volt egy sportsérülésem, röntgenezték a kezem, sõt gipszelni is kellett.Én is féltem, hogy mi lesz a babóval, de semmi rendellenesség, hál'istennek.Úgyhogy szerintem nyugi.És sok sikert a babóhoz. 28 hetes pocakos

Sógornőm ma 3 hetes terhes, ha akkor fogant meg a pici amikor gondolja. A doki aggódik, mert meg van vastagodva a fala a méhének 12 mm de azt írta a papírra, hogy embrio nem sejthető benne, menjen 2 hét múlva. Baj lehet?

4 hónapja volt egy spontán vetélése, akkor is ugyan így nem volt ott embrio. Els? kislányánál ilyenkor már minden jól látszott...

Legjobb válasz: 3 hetes terhesen max a petezsák látszik, még nincs szikhólyag amibõl késõbb az embrió lesz. ezért hívták vissza pár héttel késõbbre, 7-8 hetesen már van szívdobogás, utána irhatja le a doki az élõ terhességet. Bocsi, de nem volt korai 4 hóval vetélés után? én úgy hallottam egy félévet célszerû várni a következõ próbálkozással... Azért szorítok nektek, remélem minden rendben lesz vele is meg a babával is!

3 hetes terhesen max a petezsák látszik, még nincs szikhólyag amibõl késõbb az embrió lesz. ezért hívták vissza pár héttel késõbbre, 7-8 hetesen már van szívdobogás, utána irhatja le a doki az élõ terhességet. Bocsi, de nem volt korai 4 hóval vetélés után? én úgy hallottam egy félévet célszerû várni a következõ próbálkozással... Azért szorítok nektek, remélem minden rendben lesz vele is meg a babával is!
3 hetes terhesen nem látszik még semmi.Vastagabb a méh nyálkahártya.Nekem 5hetesen látszott elöször, akkor is csak a petezsák.Szivhang 6hetesen volt.Ilyen korán az orvos nem tudja kimondani a terhességet.
Ilyenkor még nem látnak semmit! Ezért kell visszamennie. Akkor már valószínû fognak látni valamit!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!