Találatok a következő kifejezésre: Baj lehet, amikor (886 db)

Baj lehet? Amikor reggel nyújtózkodok nagyon megfájdul a petefészkem. Olyan mintha meghúzódna.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is van néha ilyen érzésem :) Nem tudom én sem mitõl lehet. Én gondoltam magamnál arra, hogy a pco miatt, mert az vagyok, és van néhány cisztám, de mivel elég kicsik, lehet, hogy csak beképzelem. Talán csak adottság kérdése. Szerintem nem jelent gondot.

Szia! Nekem is van néha ilyen érzésem :) Nem tudom én sem mitõl lehet. Én gondoltam magamnál arra, hogy a pco miatt, mert az vagyok, és van néhány cisztám, de mivel elég kicsik, lehet, hogy csak beképzelem. Talán csak adottság kérdése. Szerintem nem jelent gondot.
Lehetséges, hogy peteérésed volt? Nekem akkor fáj, ha nagyot nyújtózok és amikor leülök az a legrosszabb.
A kérdező hozzászólása: Hát pé-m nem most volt de akkor is szokott fájni.

Mi baj lehet? Amikor maszturbálok és elmegyek akkor csak simán kifolyik és nem spriccel az ondo.

mi lehet a baj? :S

Legjobb válasz: TALÁN KEVÉS A NYOMÁS VAGY INKÁBB KEVÉS

TALÁN KEVÉS A NYOMÁS VAGY INKÁBB KEVÉS
MAGA AZ ANYAG
Másokat nem zavar.. Mert csoportban csináljátok? :D Najó viccet féretéve nem lehetsz több 15 évesnél, szóval nyugi, még fejlõdni fogsz. 17/F
Ne nyuljál magadhoz 1 hétig..utána megígérem, hogy felspriccelsz a plafonig.
Vagy próbáldd meg mégtovább!!!
Mert tul sokszor nyukalsz magadhoz.2 hetig ne csinalj semmit aztan majd lehet orulni hogy elaztattad magad
Baj lehet e? Lefog lankadni!!
A kérdező hozzászólása: de amikor tánc után újra elkezdtünk smárolni akkor megint állt mint a cövek :S
ha szexnél is táncolgattok akkor jahh


egyáltalán nem baj:D barátod tudná, biztos örülne neki:D
Igen baj. Szaktís vele azonnal!
Azta. :D:D Ez aztán vágy, szenvedély és szerelem!! :D:D Dehogy baj. :) Õ az igazi. :)
A kérdező hozzászólása: :D Tényleg?
Ahogy az elõttem lévõ hozzászóló írta, Õ AZ IGAZI! Én ugy vagyok ezzel mikor beteszem neki a 3-adik tolásnál már elélvezek, ez azért van mert nekem õ az igazi.
A kérdező hozzászólása: Elõzõ: hûûû... De nem hinném, hogy ez azért van, mert viszonylag elég fiatalok vagyunk, és csak 1 éve ismerjük egymást (és több mint fél éve járunk), és nekem õ a 2. , én neki az 1. Bár örülnék ha így lenne! :D

Szerintetek mit lehet azzal az állandóvá vállt élethelyzettel kezdeni amikor NEM engednek át a zebrán? Sehol, senki még RENDÕR SEM! Az a baj hogy amíg ő ül az autóban ő az erősebb, ergo ha kilépek és elgázol én halok meg. Ti mit tesztek ilyenkor?

Megfogattam hogy nem büntetem magam mások hibájai miatt és nem állok le anyázni, de ezt nem tudom hova tenni.

Legjobb válasz: Sajnos ez egy olyan dolog amivel nem tudsz mi kezdeni. Nem rajtad múlik. Viszont árthatsz magadnak azzal ha felspannolod magad, mert lehet hogy le fogsz lépni mérgedben olyankor amikor nem kellene pl. féktávon belül. Gondolom azzal nem vigasztallak hogy én át szoktam engedni a gyalogosokat, sokszor csodálkoznak is mert nincsenek hozzászokva. Olyan is volt hogy egy idõs bácsi kikérte magának. Van ez a szabály miszerint az autósnak meg kell állni ha a gyalogos ott ácsorog a zebra szélén. Tudtommal érvényben van, és nem kis veszélyt rejt magában ez is, mert egyrészt a gyalogosok bátrabban ugranak le a zebrára (esetleg féktávon belül) abban a tudatban hogy elsõbbségük van, és az autósok pedig ha mindig betartják gondolkodás nélkül, akkor pedig a mögöttük jövõ autóst lephetik meg azzal hogy hirtelen a fékre lépnek. Nehéz ügy. Nekem az oktatóm azt tanította hogy ha megállok a zebránál, sose intsek a gyalogosnak hogy menjél csak nyugodtan, mert lehet hogy én elengedem, de a másik irányból érkezõ autós nem, és máris megvan a baleset. Nézzen csak körül a gyalogos, és õ majd eldönti hogy megy vagy sem. Azért amikor tiszta a szitu és sehol senki, akkor néha szoktam inteni. De van hogy az elõbb említettek miatt nem intek, és akkor mókás a szitu, mert állok a zebránál, a gyalogos néz, nem mer elindulni én pedig nem intek neki. Idõvel összeszedi a bátorságát és átmegy. De ezidõ alatt azért körülnéz. És így biztonságosan jut át. Üdv.

Na ezért hogy a gyalogos nem tud átmenni ahol nem lámpa irányítja a forgalmat, bírságolni kéne b.zdmeg, de azért nem hogy a sárgán még átmentél.
Sajnos ez egy olyan dolog amivel nem tudsz mi kezdeni. Nem rajtad múlik. Viszont árthatsz magadnak azzal ha felspannolod magad, mert lehet hogy le fogsz lépni mérgedben olyankor amikor nem kellene pl. féktávon belül. Gondolom azzal nem vigasztallak hogy én át szoktam engedni a gyalogosokat, sokszor csodálkoznak is mert nincsenek hozzászokva. Olyan is volt hogy egy idõs bácsi kikérte magának. Van ez a szabály miszerint az autósnak meg kell állni ha a gyalogos ott ácsorog a zebra szélén. Tudtommal érvényben van, és nem kis veszélyt rejt magában ez is, mert egyrészt a gyalogosok bátrabban ugranak le a zebrára (esetleg féktávon belül) abban a tudatban hogy elsõbbségük van, és az autósok pedig ha mindig betartják gondolkodás nélkül, akkor pedig a mögöttük jövõ autóst lephetik meg azzal hogy hirtelen a fékre lépnek. Nehéz ügy. Nekem az oktatóm azt tanította hogy ha megállok a zebránál, sose intsek a gyalogosnak hogy menjél csak nyugodtan, mert lehet hogy én elengedem, de a másik irányból érkezõ autós nem, és máris megvan a baleset. Nézzen csak körül a gyalogos, és õ majd eldönti hogy megy vagy sem. Azért amikor tiszta a szitu és sehol senki, akkor néha szoktam inteni. De van hogy az elõbb említettek miatt nem intek, és akkor mókás a szitu, mert állok a zebránál, a gyalogos néz, nem mer elindulni én pedig nem intek neki. Idõvel összeszedi a bátorságát és átmegy. De ezidõ alatt azért körülnéz. És így biztonságosan jut át. Üdv.
Nyomtasd ki egy A4 papírra ezt a szöveget: SZERETNÉK ÁTMENNI A ZEBRÁN! :-) Komolyan mondom, már én is gondolkodom ezen, nálunk néhány zebránál (pedig az út szélessége nem indokolja, a forgalom ezek szerint igen) van az út közepén egy járdasziget, ahol a gyalogos megállhat, így ha egyik irányból elengednek, de a másikból még nem, akkor félúton át tudunk menni, és ott lehet várakozni, mire a másik irányból is észbe kap valaki. Ilyeneket lehetne több helyre is. Már lámpás keresztezõdésben is volt problémám autóssal, mikor nekünk gyalogosoknak zöld volt.
Lehet, hogy én vagyok egy elmebeteg állat öngyilkosjelölt, de én minden zebránál át tudok menni, maximum 2 mp várakozás után, azért, hogy a féktávon belül lévõ autókat elengedjem. Utána indulok, és érdekes módon még sosem ütöttek el, de még csak nem is dudáltak! Tetszik-nem tetszik a gyalogosok több mint 90%-a BALFÉK, mondom azt úgy, hogy többet járok gyalog mint kocsival...
én semmit. nemvagyok ideges típus, megvárom míg áttudok szaladni 2 kocsi között, vagy várok míg átengednek. gyalogosnak is szoktak közlekedni, plusz autóm is van. ismerem mind2 szemszögbõl a helyzetet.
Mirõl beszélsz ? Mi minden zebrán át tudunk menni a párommal.
Ha rálépsz a zebrára akkor meg kell hogy álljanak. Akkor lépj rá ha úgy látod hogy a kocsi idõben tud fékezni.
Ha ennyire nem tudnék átmenni a zebrán, szereznék egy talicskát és jóhiszemûen elé tolnám a kocsinak (a józan ész határán belül), lehetõleg tanúskodni hajlandó ismerõsök figyelme mellett. Nekem nincs gondom az átmenéssel és a megállással sem, ha épp nem gyalog vagyok, bár néha benézem sajnos, de pl. apám egy életre nyomorék, mert többedmagával az út közepéig eljutva hitte, hogy ennyi embert átenged majd az autós.
Egyszer gyalog kellett mennem középiskolában az éves fogászati szûrésre, mert elterelték az M3-ast, és ott ment el minden autó, ahol át kellett volna mennem a 69-es villamoshoz, itt nincs lámpa, egy autós se volt hajlandó lassítani, negyed órát vártam, aztán miután elment a villamos, is az orrom elõtt, elindultam gyalog, 45 perc alatt értem oda, közben lestem, vajon hol engednek át végre, de csak ott tudtam átmenni az úton, ahol az M3-as felõl jöttek lefelé terelve az autók. Viszont sajnos a villamossal se volt aznap szerencsém, mert a következõ nem akart jönni több megállót legyalogolva se.
Élhetsz panasszal a helyileg illetékes közlekedési hatóságnál /kapitányságon/. Sõt, valószínûleg ennél jóval többet is tehetsz, amint hivatalos dokumentumok keletkeznek a problémáról, már kénytelenek lesznek vele foglalkozni. De rögös út az is.
Mindenkinek aki azt irja, hogy az a baj, hogy a gyalogos figylemetlenül lép le a zebrára figyelmébe ajánlom azt a szabályt, hogy úgy kell megközelíteni a zebrát, hogy meg tudjon állni ha kell. Ez teljesen kizárja azt hogy a gyalogos figyelmetlen lelépése okozna bármi féle balesetet! Már ha betartanák. Gondoljanak csak arra, amikor a kanyarodó jármûvel szemben van elsõbbsége a gyalogosnak, ott aztán a legkevésbé néz körül az egyenesen átkelni szándékozó gyalogos, és itt mivel alapból lassan kanyarodik az autós, meg is szokta adni az elsõbbséget. Csak a zebránál kényelmesedik el!

A mai nappal petefészek cisztát állapított meg a sz orvos. Sem tapintással, sem uh-val nem tudta megmondani, hogy jó vagy rossz indulatú. Vettek vért is, ami azt jelenti, hogy baj lehet/van a hormonjaimmal is. Túljutok ezen valaha is?

Nagyon félek és csak az jár az eszembe, hogy már megint mûteni kell, holott tavaly szeptemberben már volt egy vakbélmûtétem. Úgy látszik nem kaptam még eleget az élettõl (terhesség megszakítás, utána vakbélmûtét és most még ez is.

Legjobb válasz: Azért az ereidet nem kell rögtön felvágni, meg koporsót sem kell rendelni:D A nõk legalább felének van az élete során legalább egyszer petefészekcisztája. Az esetek nagy részében magától elmúlik pár hónapon belül. Mûteni csak akkor kell, ha nagyon nagy és nem múlik. Hány centis a cisztád? Vakbélmûtéten szintén sok ember átesik. A terhességmegszakítást nem kommentálom, mert nem tudom milyen okból történt. Nyugodj meg, nem lesz semmi baj. Felesleges elõre parázni a dolgon, lehet egy hónap múlva már ott se lesz az a ciszta.

Azért az ereidet nem kell rögtön felvágni, meg koporsót sem kell rendelni:D A nõk legalább felének van az élete során legalább egyszer petefészekcisztája. Az esetek nagy részében magától elmúlik pár hónapon belül. Mûteni csak akkor kell, ha nagyon nagy és nem múlik. Hány centis a cisztád? Vakbélmûtéten szintén sok ember átesik. A terhességmegszakítást nem kommentálom, mert nem tudom milyen okból történt. Nyugodj meg, nem lesz semmi baj. Felesleges elõre parázni a dolgon, lehet egy hónap múlva már ott se lesz az a ciszta.
A kérdező hozzászólása: 3 nap alatt nõtt meg 2-2, 5 cm-re.
Huhh, hát nekem ciszta ciszta hátán van, mindig van egy-két nagyobb is, PCOS-em is van, az egész petefészkem cisztikus jellegû, és a terhességem alatt is volt egy 7 cm-es cisztám, a hormonjaim totál dilisek voltak, és inzulinrezisztanciám is van. Ezek többnyire maguktól felszívódnak. Nem szabad ennyire kiborulni, fel a fejjel. :) Én a harmadik hónapban várandós lettem, 2 éves a lányunk.
2-2, 5 centis képlet nem ciszta. Cisztáról 3 cm felett beszélünk. Simán lehet, hogy csak egy érõ tüszõ... Hol tartasz a ciklusodban? Hanyadik napon vagy, és milyen hosszúak szoktak lenni?
A kérdező hozzászólása: A ciklusaim általában 27-29 naposak, de az utóbbi idõben 28. Érõ tüszõ sem lehet, mert az ovulációs napon már túl vagyok.
Akkor sem jelentõs méretû, mondom, igazából 3 centi alatt nem is ciszta. Nézesd meg egy hónap múlva, addigra lehet, hogy simán elmúlik. Nekem 4, 5 centis is elmúlt egy hónap alatt.
gyenge a géped
200k is elég :-D
Na figyelj emulátorhoz olyan gép kell amit 1 misi alatt nem kapsz és vagy felfogod vagy nem
Beszarás... értlmes válaszokat kaptál, nem fogadtad el õket! Legalább konfigod leírhattad volna... Az emulátor futtatásához minimum grafon, WWE 13 alatt minimum, egy erõs I3 kell... Az EMU csak 2 magot képes használni.
A kérdező hozzászólása: Nem írom le még egyszer, amit az elõbb is. Értek a gépekhez, és fogadnám a válaszokat, ha értelmesek lennének. És én nem nézek senkit se hülyének, csak nincs olyan válasz, amibõl kitudnák indulni. Segítséget kértem, nem ilyen értelmetlen válaszokat.
Ez egy emulátor te észlény! egy PS2 leemulálásához, 2 mag 2.5 ghz fölött van szükség, mikor abban csak egy nyomi 333mhz-s proci van! NE nézz mindenkit hülyének, mikor fingod nincs az egészhez, és nem tudod azt sem mi az az emulátor! Minek teszed fel a rohadt kérdésed ha egyszer úgysem fogadod el a választ? Legalább azt írd már le hogy milyen géped van? Mellesleg nekem megy a Battlefield 3 Mediumon 35-40 fps-el, de az emuláûtoron a WWE 13 összesen 25fps-el, LEBUTÍTOTT GRAFIKÁVAL! Ne pofázz olyanokat amikhez nem értesz, fogadd el hogy nem bírja az a nyomi szar géped és kész!
A kérdező hozzászólása: Okostojás. Figyelj ide ! Ez olyan, mint a WWE Ultimate Impact változata. És csak egy sima kis nyomorult semmi fájl. Betesztem a Dolphin-ba, és nem bír normálisan menni. A géppel semmi gond nincs. Mit gondoltok, milyen ez a játék? Medal of Honor Warfighter-hez hasonló gragikájú? Vagy Battlefield 4? Vagy mi? Esetleg Crysis 3?
Az utolsó hülye volt...
LEhet hogy nincs meg a szükséges mag , vagy nem tom! Nekem intel cor 7 2.66 ghz 8 gb ram 2 gb videokártya nekem kicsit sem akadozik de lehet a grafikát kell lejebb csavarni ! xd sok szerencsét hozzá!
Márpedig ha laggol akkor szar a géped... Csak két magot használ a prociból, és ha az a kettõ, alacsony órajelen fut, gyenge teljesítménnyel, akkor bizony LAGGOL!
A kérdező hozzászólása: Már nem tudom honnan töltöttem le, csak annyit, hogy a youtuberól.
Az a hiba hogy pc-re nem jött ki nem tudták tökéletesen megcsinálni hogy fusson rajta itt az eredménye. De add meg a linkeket és kipróbálom én is
A kérdező hozzászólása: Figyelj! Olyan nincs, hogy szarul tettem fel. Csak egy sima egy fájlt ad ki, amit be kell tenni a Dolphin Managger-be, és már indul is. Nincs mit erontani. Hidd el, hogy volt már elég sok nehéz dolgom a játékokkal. Eddig még olyan nem volt, ami az utamba állt volna.
Szarul tetted fel akkor , de milyen géped van? De mivel alapból nem jött ki pcre valószínû vannak hibái és már meg is van
A kérdező hozzászólása: Én is ezt hittem. De az LEHETETLEN!!!
A kedves kérdezõ befogta a száját, rájött hogy rohadtul nincs igaza....
Szia, Nyugodj meg, már meg is válaszoltad, csak ilyen picike még. Semmi baj nem lesz. Gratulálok.
Szia!Ne agodj semmi baj , mert nálam semm látta még akkor.Olyan 9-10hetesen már biztos fogja látni.Még nagyon pici.Következö ultrahangnál fogja látni.Én most vagyok 21hetes ugy hogy én is igy jártam, nálam sem látta még.

Baj lehet, ha, amikor fogant a baba röntgenen voltam, ráadásul a gerincemet röntgenezték?

Mi baja lehet, ha most esek teherbe???? Nagyon félek! Írjon olyan is aki így volt, és hogy mi lett a babával!

Legjobb válasz: Ha nem napi szinten röntgeneztek, nem lesz semmi baj. Az nagyon kis mértékû amit 1 röngenezéssel kapsz.

Ha nem napi szinten röntgeneztek, nem lesz semmi baj. Az nagyon kis mértékû amit 1 röngenezéssel kapsz.
A korai idõszakban kapott röntgensugárzás nyúlszájat és farkastorkot okozhat a babának.
édesanyám amikor terhes lett velem nem tudták mi van vele mert a terhességet kizárták mivel volt egy komoly mûtéte, ráadásul a petefészkét mûtötték, és megröntgenezték, és itt vagyok makk egészségesen nyúlszáj és farkastorok nélkül. szerintem kicsi a valószínûsége h beteg legyen a baba, de ha félsz akkor a legközelebbi nõgyógyászati vizsgálaton kérdezd meg a nõdokit, de szerintem pici a valószínûsége
jah és akkor már nagyobb voltam, kb 5-6 hetes. szerintem nyugi
Szia!Nekem 5 hetesen derült ki a terhességem.4 hetesen volt egy sportsérülésem, röntgenezték a kezem, sõt gipszelni is kellett.Én is féltem, hogy mi lesz a babóval, de semmi rendellenesség, hál'istennek.Úgyhogy szerintem nyugi.És sok sikert a babóhoz. 28 hetes pocakos


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!