Találatok a következő kifejezésre: Baj hogyha elvesztett igazolványaimat nem jelentettem (1 db)

Baj hogyha az elvesztett igazolványaimat nem jelentettem be a rendőrségen?

Miután elvesztettem, bementünk a rend?rségre, de ott azt mondták, ne tegyünk feljelentést, mert az csak macera. Az okmányirodában úgyis regisztrálják hogy elveszett. Hogy van ez most?

Legjobb válasz: ne keverd a szezont a fazonnal. A rendõrségen azt kellene/lehetne bejelenti, hogy ellopták. Azaz feljelentést tenni. Ez tartozik rájuk. Az, hogy nincs meg, az az okmányirodára tartozik.

ne keverd a szezont a fazonnal. A rendõrségen azt kellene/lehetne bejelenti, hogy ellopták. Azaz feljelentést tenni. Ez tartozik rájuk. Az, hogy nincs meg, az az okmányirodára tartozik.
Csak úgy mellékesen: Ha elveszett, fizetned kell valami büntetést. (Már jártam így évekkel ezelõtt. :-( ) Ha azt mondod (hivatalos helyen mondták...) ellopták, akkor nem kell kifizetned a büntetést, és a rendõrségen meg kell tenni a feljelentést -így nem küldhetnek el azzal, hogy macerás.
az ellopott igazolványokat köröztettetik, de tényleg macerás, nekem pár éve ellopták, és mivel kocsibol mással együtt mi tettünk feljelentést , és egy évre rá jött a hivatalos papír hogy körözik.
A kérdező hozzászólása: Azt mondták többen is, hogy hüléynek fognak nézni a rendõrségen ha most így fél év után bemegyek, és bejelentem...
Fél éve igazolvány nélkül jársz?
úgy tudom 8 napon belül kell bejelentened!!
Szerintem is macerás a feljelentés. Én inkább hanyagolnám.. Nem fognak milliókat kérni, mikor újat csináltatsz..


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a különbség a titkosszolga és az ügynök között?

2

Miért félnek a magyarok a rendőröktől, határőröktől, ellenőröktől?

16

Az LSD miért sokkal drágább mint a kokain, heroin?

http://szuperblog.hu/16-legdragabb-anyag-a-vilagon/

heroin: 130$/gramm
kokain: 215$/gramm
LSD: 3,000$/gramm

12

Polgárőrség kerületi irodái meddig vannak nyitva általában?

1

Szasztok tegnap megzsaroltak és lovét kérnek, egy infoért cserébe mit lehet csinálni?

6

Ezen a videon mégis mit kéne figyelni?

http://www.youtube.com/watch?v=UEodJViy1dM

nem látok én lopást.

4

Jogossan tesz ki a rendőr a saját lakásából ha albérletben vagyok nála és kiderül h eljárás folyik ellenem?

Mindent fizetek nincs elmaradásom fél éve lakok családommal egy rendőr házaspárnál albérletben ők is ,én is, megvagyunk elégedve egymással.Tavaj november óta folyik eljárás az ügyemben ami egy internetes csalással kapcsolatos ahol elvileg én is áldozat vagyok,de mégis ellenem is folyik az eljárás.Az idén március óta lakunk ennél a házaspárnál.Áprilisban elkérte az egész család felnőteinek személyi adatait.Tegnap megjelen nálunk és közölte az uriember h nagyon sajnálja de 30 napunk van elhagyni a lakást mivel neki a fővárosba lett munkahelye ,és ott megkövetelik h ilyen emberekkel ne legyen kapcsiolata.Nem azért küld el mert elmaradás nemfizetés vagy szerződés szegésem van hanem mert eljásrás folyik ellenem ez tényleg jogos ?Nem vagyok roma de úgyérzem magamat mint egy megkövezett ember.Ps2-tőket kelett árulnom a neten mint bedolgozó a foglalkoztatóm lelépett az utalt pénzekkel én csak postáztam levelezést folytattam és az én számlámra jöttek a károsultak pénzei én egy forintot nem csokiztam el mégis ellenem is folyik eljárás mert ha nem is akarattal de átvertem embereket .Engem is átvert aki felvette a pénzeket és nem hozott nekem játékgépet és nem továbbíthattam az ügyfeleknek.Ezért van eljárás ellenem de még nem büntettek meg semmivel .Kérdésem jogos ez az albérletből eltávolítás .Mert olyan érzésem van mint akinek súrolják a személyi jogait köszönöm a válaszokat

12

Ha az utcán ki akarnak rabolni és én egy játékpisztolyt rászegezek a rablóra hogy adja vissza a tulajdonom. Akkor ezért meg tudnak büntetni?

2

Mi a teendő ilyen esetben? Többi lent.

Kb másfél hónapja ellopták anyum telefonját és 50.000Ft-ját a szomszéd srácra gondoltunk, mert csak ő volt itt nálunk. Jelentettük a rendőrségen de nem tettünk feljelentést. Azóta engem is behívtak kihallgatásra és a srácot is. Ma kaptam egy fülest, fényképpel együtt amin a srác van anyum telefonjával. Hogy mondhatnám el a rendőröknek úgy h aki csinálta a fényképet annak fel se merüljön a neve? Mivel a családja jó kapcsolatban van a srác családjával és nem akarnak balhét.

6

Mi az a boxer meg a vipera (mint fegyver)? Hogy néz ki? És mire jó?

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!