Találatok a következő kifejezésre: Baj hogyha elvesztett igazolványaimat nem jelentettem (1 db)

Baj hogyha az elvesztett igazolványaimat nem jelentettem be a rendőrségen?

Miután elvesztettem, bementünk a rend?rségre, de ott azt mondták, ne tegyünk feljelentést, mert az csak macera. Az okmányirodában úgyis regisztrálják hogy elveszett. Hogy van ez most?

Legjobb válasz: ne keverd a szezont a fazonnal. A rendõrségen azt kellene/lehetne bejelenti, hogy ellopták. Azaz feljelentést tenni. Ez tartozik rájuk. Az, hogy nincs meg, az az okmányirodára tartozik.

ne keverd a szezont a fazonnal. A rendõrségen azt kellene/lehetne bejelenti, hogy ellopták. Azaz feljelentést tenni. Ez tartozik rájuk. Az, hogy nincs meg, az az okmányirodára tartozik.
Csak úgy mellékesen: Ha elveszett, fizetned kell valami büntetést. (Már jártam így évekkel ezelõtt. :-( ) Ha azt mondod (hivatalos helyen mondták...) ellopták, akkor nem kell kifizetned a büntetést, és a rendõrségen meg kell tenni a feljelentést -így nem küldhetnek el azzal, hogy macerás.
az ellopott igazolványokat köröztettetik, de tényleg macerás, nekem pár éve ellopták, és mivel kocsibol mással együtt mi tettünk feljelentést , és egy évre rá jött a hivatalos papír hogy körözik.
A kérdező hozzászólása: Azt mondták többen is, hogy hüléynek fognak nézni a rendõrségen ha most így fél év után bemegyek, és bejelentem...
Fél éve igazolvány nélkül jársz?
úgy tudom 8 napon belül kell bejelentened!!
Szerintem is macerás a feljelentés. Én inkább hanyagolnám.. Nem fognak milliókat kérni, mikor újat csináltatsz..


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez az esemény most komoly vagy vicc?

Ez a videó arról szól,hogy elfogtak egy bankrablót,de szerintem ez csak valami vicc,hiszen ott az ember bilincsben viszik a kocsihoz úgy ahogy a rendőrök szokták,csak ők nem rendőrök.Két kabátos civíl ember viszi civíl autóhoz az embert akik nem rendőrök.
Mert ugye a rendőrök azok kék öltözetben vannak.
Szerintetek,ez a videó valami vicc,filmforgatás?

6

Hol lehet (ne) Tarjányi Péter Rendőrségi szakérzővel találkozni?

4

Elméleti kérdés! Körözést adnak ki ellened. Hová rejtőznél? Szerinted meddig tudnál bújkálni?

10

Hogy tudnék én is a barátaimmal tolvajkergető lenni?

Mint ismerős van olyan,hogy tolvajkergetők,ez 3-4 fiatal srácból áll össze.Vettek egy értékes biciklit és járták az országot,hogy kit tudnak csőbe húzni,és így segíteték a rendőrség munkáját.
Vajon ők ezzel kerestek pénzt,vagy csak hobbiból csinálták?
Ha pénzt kerestek vele,akkor akár én is foghatok magam mellé 2-3 havert akivel vállaljuk,hogy segítünk a rendőröknek,én is tudnék egy tolvajkergető csapatot alkotni? Persze én pénzért csinálnám,nem ingyen a munkát.

14

Ismét alkotott a rendőrség? Mert ugye "2 hét alatt rendet tettünk. "

Még 2 év alatt se.


7 éves gyereket nem tudom , hogy lehet terroristának vagy veszélyes elemnek nézni.

Épp olyan a rendőrség , mint Gyurcsány idején ,lassan szemeket is kilövetnek majd.

7

Az egyik ismerősömet állítólag azért nem vették föl a Rendvédelmi Főiskolára mert az apja börtönben ül. Komolyan lehetséges ez?

10

Van itt rendőr? Ha van, tudna válaszolni egy kérdésre?

Mi a hivatalos, vagy pontos neve annak a sapkának? sisaknak? amit leginkább az autómegálligató közlekedésieken látni (persze biztos más rendőr is viseli) általában hidegebb időben. Olyan prémesnek látszó oldala van, ami mintha fülvédő lenne, de mindig a tetején van összefogatva a sakának. Szal az igazából csak a rendőr fejetetejét védi a hidegben. Aki kompetens biztos tudja mire gondolok. Nah ennek van valami "különleges" neve?

6

A rendőrök bele tudnak nézni bárki facebook fiókjába?

ezzel paráztatja magát egy csaj h őt figyelik a rendőrök... de sztem nagy hülyeség ez... arra lennék kíváncsi h valóban lehetséges-e vagy pedig érveket kérnék h miért nem lehetséges pl milyen szintű parancs szükséges ehhez stb... örülnék ha rendőr urak is válaszolnának mert hát mégis ők vannak ott a témában

14

Szokott olyan lenni, hogy a rendőrkapitányságon kidíszítik a folyosót?

Hogy ünnepelnek valamit és ki van díszítve a rendőrség belül a folyosó fel van kötve egy csomó lufi és szól a zene.
Az ügyfelek meg amíg nem szólítják őket,a folyosón gyönyörködnek az eseményben?
Van ilyen és mikor?
Annyit tudok,hogy most volt nemrégen rendőr nap.

3

Szerintetek melyik szakaszt mérte a trafipax?

Ma az m0-áson haladtam Szentedre felé és az Auchannál van egy felhajtó ahol 80-as sebességkorlátozás van. A 80-as tábla után álltak a rendőrök egy 50 méterrel. Valószínűleg igazoltattak egy autóst mert volt ott egy személyautó is, de volt kint a rendőrautó előtt egy, szerintem trafipax amit éppen nem kezelt a rendőr hanem attól kb 3 méterre állt és a kollegája felé nézett hátra. Nos az a kérdésem lenne, hogy a trafipax tud autómatikusan is üzemelni? Tehát felteszem nem kell hozzá kezelő, csak be kell indítani és az mér folyamatosan, vagy kell hozzá? A másik kérdésem pedig hogy szerintetek melyik szakaszt mérhette? a 80-as korlátozás utáni szakaszt vagy az előtte lévő 110-es szakaszt, mivel én későn vettem észre a trafit és a 80-as tábla vonalában kb 95-98 KM/h-val mentem.

Lesz belőle 30 ezres büntetés? Gondolom sokszor szokta arra felé mérni, én sajnos nem tudom mert nem sűrűn járok arra, szóval elsősorban azok véleményre vagyok kíváncsi akik mindennap arra járnak. Előre is köszönöm szépen a válasszokat.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!