Találatok a következő kifejezésre: Baj hogyha elvesztett igazolványaimat nem (1 db)

Baj hogyha az elvesztett igazolványaimat nem jelentettem be a rendőrségen?

Miután elvesztettem, bementünk a rend?rségre, de ott azt mondták, ne tegyünk feljelentést, mert az csak macera. Az okmányirodában úgyis regisztrálják hogy elveszett. Hogy van ez most?

Legjobb válasz: ne keverd a szezont a fazonnal. A rendõrségen azt kellene/lehetne bejelenti, hogy ellopták. Azaz feljelentést tenni. Ez tartozik rájuk. Az, hogy nincs meg, az az okmányirodára tartozik.

ne keverd a szezont a fazonnal. A rendõrségen azt kellene/lehetne bejelenti, hogy ellopták. Azaz feljelentést tenni. Ez tartozik rájuk. Az, hogy nincs meg, az az okmányirodára tartozik.
Csak úgy mellékesen: Ha elveszett, fizetned kell valami büntetést. (Már jártam így évekkel ezelõtt. :-( ) Ha azt mondod (hivatalos helyen mondták...) ellopták, akkor nem kell kifizetned a büntetést, és a rendõrségen meg kell tenni a feljelentést -így nem küldhetnek el azzal, hogy macerás.
az ellopott igazolványokat köröztettetik, de tényleg macerás, nekem pár éve ellopták, és mivel kocsibol mással együtt mi tettünk feljelentést , és egy évre rá jött a hivatalos papír hogy körözik.
A kérdező hozzászólása: Azt mondták többen is, hogy hüléynek fognak nézni a rendõrségen ha most így fél év után bemegyek, és bejelentem...
Fél éve igazolvány nélkül jársz?
úgy tudom 8 napon belül kell bejelentened!!
Szerintem is macerás a feljelentés. Én inkább hanyagolnám.. Nem fognak milliókat kérni, mikor újat csináltatsz..


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy nőnek mekkora esélye van a büntetés-végrehajtásban elhelyezkedni nevelőként?

11

Mi lesz ha feljelentenek zaklatásért?

2

Mikor jutunk el oda, hogy ha egy rendőr keményebben intézkedik, akkor nem őt hurcolják meg?

Értem ez alatt, hogy egy rendőr, ha már a pisztolytáskát kikapcsolja, azt is hónapokig vizsgálgatják. Kérem, jussunk már el oda, hogy azért vette elő a stukkert, mert rendőr, s mert ő így ítélte meg a helyzetet. Legyenek már eszközeik szerencsétleneknek. Mindenki beléjük törli a lábát, miközben nincsenek azzal tisztában az emberek, hogy laposra verné ő a kedves kisbbségit amikor elkapja ezért azért, de őt cincálják meg érte.

14

Ilyenkor a rendőrök miért nem használnak valami eszközt?

Tegnap este a VIII. kerültben összeverekedett két kisebbségi és a jelen lévő rendőrök csak nagy küzdelem árán tudták őket szétszedni, az egyik zsaru húzta a földön fekvő romát akibe a fajtársa kapaszkodott és ütötte, őt pedig a másik rendőr próbálta lehúzni a másik irányba.
Olyan amatőr volt az egész, elvártam volna hogy előveszik a gumibotot és rájuk húznak egyet kettőt, vagy a legcélszerűbbek a kis ólom golyók lettek volna, de hivatalosan azt nem kívánta meg a helyzet.(csak az ország).
Ilyenkor nem lehet gumibotot használni vagy valahogy hatékonyabban fellépni?

5

Van az Egyesült Államokban a rendőrségnél külön, csak a fegyverekre specializálódott csoport, és ha igen, hogy hívják?

Olyan csoportra gondolok, mint például a DEA, ami az illegális drogkereskedelemmel foglalkozik.

1

Meddig lehet lőportesztet csinálni? Meddig marad a lőpor a kézen? Akár hónapokig is?

5

A rendőrfőnök, hogyhogy nem fél, én félnék?

Pesten az egyik kapitányság előtt mindig ott áll az egyik nagy rendőrfőnök kocsija,egy fehér opel,de modern az biztos.
Nem a parkolóba van,hanem mindig a rendőrség épülete elé parkol vele a járda mellé ahol elmennek egy nap alatt több százan.
Hogy meri a rendőrfőnök ott hagyni,nem fél,hogy valaki megrongálja azt az autót?
Én nem merném ott hagyni.

3

Bekerült a rndőrségi nyílvántartásba? Ez priusznak számít?

Ha feljelentettem valakit zaklatásért és megkapta a feljelentést. Mikortól számít priusznak? Benne van a rendőrségi nyilvántartásban?

4

Mégse szóbeszéd a szóbeszéd? Izraeliek is oszlattak 2006-ban?

http://index.hu/belfold/2013/04/25/stratfor_izraeli_katonak_..

évek óta mondják akik részt vettek, hogy idegen, szláv szerű rendőrbeszédet is hallottak. Akkor az valójában héber volt?

22

Mekkora hatalma van felettem egy rendőrnek?

Közlekedési szabálysértést követtem el, el ismerem.
Kérte a papírjaim, odaadtam kiszabta a helyszíni bírságot, aláírtam innentől nála volt a labda kb 20 pece szarakodik a kocsiba miután megkérdezem h. elmehetnék e a cba-ba aminek a bejárata előtt voltunk hogy vegyek egy rágót meg valami innivalót...hisz nála van minden papírom ott áll a motorom is meg sietek is meg én úgyis előbb végzek mint ő hisz nekem ez 2 perces művelet ő meg már majdnem fél órája "eljár" de nem, nem lehet nekem ott kell végig szobroznom...most ennek így kellett lennie h. parancsolhat nekem mint egy kutyának és levegőt sem vehetek vagy csak én vagyok a hülye hogy ezt hagytam...
Kíváncsi vagyok minden válaszra kivéve az agresszív kötekedős stb válaszokra nem. Leginkább a papírforma érdekelne h. mit kell és mit nem kell megtennem.

16

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!