Találatok a következő kifejezésre: Baj hogyha elvesztett igazolványaimat nem (1 db)

Baj hogyha az elvesztett igazolványaimat nem jelentettem be a rendőrségen?

Miután elvesztettem, bementünk a rend?rségre, de ott azt mondták, ne tegyünk feljelentést, mert az csak macera. Az okmányirodában úgyis regisztrálják hogy elveszett. Hogy van ez most?

Legjobb válasz: ne keverd a szezont a fazonnal. A rendõrségen azt kellene/lehetne bejelenti, hogy ellopták. Azaz feljelentést tenni. Ez tartozik rájuk. Az, hogy nincs meg, az az okmányirodára tartozik.

ne keverd a szezont a fazonnal. A rendõrségen azt kellene/lehetne bejelenti, hogy ellopták. Azaz feljelentést tenni. Ez tartozik rájuk. Az, hogy nincs meg, az az okmányirodára tartozik.
Csak úgy mellékesen: Ha elveszett, fizetned kell valami büntetést. (Már jártam így évekkel ezelõtt. :-( ) Ha azt mondod (hivatalos helyen mondták...) ellopták, akkor nem kell kifizetned a büntetést, és a rendõrségen meg kell tenni a feljelentést -így nem küldhetnek el azzal, hogy macerás.
az ellopott igazolványokat köröztettetik, de tényleg macerás, nekem pár éve ellopták, és mivel kocsibol mással együtt mi tettünk feljelentést , és egy évre rá jött a hivatalos papír hogy körözik.
A kérdező hozzászólása: Azt mondták többen is, hogy hüléynek fognak nézni a rendõrségen ha most így fél év után bemegyek, és bejelentem...
Fél éve igazolvány nélkül jársz?
úgy tudom 8 napon belül kell bejelentened!!
Szerintem is macerás a feljelentés. Én inkább hanyagolnám.. Nem fognak milliókat kérni, mikor újat csináltatsz..


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A rendőrségnél miért a büntetés a legfontosabb dolog és miért nem inkább a bűnözők elkapására fordítják a figyelmet?

Ennyire a statisztika számít és a pénzbevétel?? De ha így van és mindenki ezt látja akkor miért nem vállalja fel a kormány?

14

Melyik rendőr keresi a legtöbbet?

És mennyit? És hogy és mit kell csinálni hogy elérjem azt a fokozatot? vagy elég szimplán csak annak tanulni? köszi előre is a válaszokat.

6

A börtönbe csak olyanhoz lehet menni látogatóba, akit személyesen is ismerünk?

Tehát ha csak mi ismerjük az elítéltet de ő minket nem, akkor nem lehet bemenni hozzá?

2

Mi a rendőrség hivatalos megnevezése?

Országos Rendőr-főkapitányság véleményem szerint de nem vagyok benne biztos ezért kérdezem meg :)
A választ előre köszönöm!

8

Ha igazoltatni akarnak a rendőrök, és épp nincs nálam semmilyen okirat, akkor mi történik?

Elhiszik az adataimat bemondásra is, vagy mindenképpen bevisznek?

6

Ha valaki fát vág ki erdőből és elkapják, rendőrt hívnak, és az ílletőt előállítják, mert bűncselekményt követett el és eljárás indul De mivan ha, ?

Ha nem fát vágni megy az erdőbe,mert az falopás és télen ilyenkor az mindennapi,de,nem vágni akar ki fát,hanem vannak azok a lehullott száraz fa gyallyak és azokat akarja összeszedni.Az is lopás és bünteti a rendőr vagy azt nyugodtan össze lehet szedni?

6

Paprika meg a bors spray között mi a különbség?

Én úgy láttam h a 2 ugyan az csak másképp fordítják.

10

Ha egy rendőr meg akar házasodni, akkor lehet olyan személyhez hozzámennie, aki 17 évesen egy lopást követett el? ( mely 800 ft értékű)

Hallottam olyat is, hogy házasság esetén teljesen átvizsgálják a másik felet, családtagjait is. igaz ez?

3

Lehetek rendőr vagy katona egy nagyon pici aszthával?

szóval 12 éves vagyok és ez a 2 foglalkozás nagyon érdekel. a Multkor voltam "aszthma" orvosnál és a tüdöm 100%os volt angyon jó volt a szivásom és a fújásom is. Futást nagoyn jól bírom 30 percet le futok fulladás az után se fulladnák csak már a lábaim fáradnak. Heti rendszereséggel úszok,Kosárlabdázok,kézilabdázok. Remélem lehetek eggyik a kétfoglalkozás közül!

5

Hogy lesz valakiből nyomozó?

És mit csinál egy nyomozó?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!