Találatok a következő kifejezésre: Baj hogyha elvesztett igazolványaimat nem (1 db)

Baj hogyha az elvesztett igazolványaimat nem jelentettem be a rendőrségen?

Miután elvesztettem, bementünk a rend?rségre, de ott azt mondták, ne tegyünk feljelentést, mert az csak macera. Az okmányirodában úgyis regisztrálják hogy elveszett. Hogy van ez most?

Legjobb válasz: ne keverd a szezont a fazonnal. A rendõrségen azt kellene/lehetne bejelenti, hogy ellopták. Azaz feljelentést tenni. Ez tartozik rájuk. Az, hogy nincs meg, az az okmányirodára tartozik.

ne keverd a szezont a fazonnal. A rendõrségen azt kellene/lehetne bejelenti, hogy ellopták. Azaz feljelentést tenni. Ez tartozik rájuk. Az, hogy nincs meg, az az okmányirodára tartozik.
Csak úgy mellékesen: Ha elveszett, fizetned kell valami büntetést. (Már jártam így évekkel ezelõtt. :-( ) Ha azt mondod (hivatalos helyen mondták...) ellopták, akkor nem kell kifizetned a büntetést, és a rendõrségen meg kell tenni a feljelentést -így nem küldhetnek el azzal, hogy macerás.
az ellopott igazolványokat köröztettetik, de tényleg macerás, nekem pár éve ellopták, és mivel kocsibol mással együtt mi tettünk feljelentést , és egy évre rá jött a hivatalos papír hogy körözik.
A kérdező hozzászólása: Azt mondták többen is, hogy hüléynek fognak nézni a rendõrségen ha most így fél év után bemegyek, és bejelentem...
Fél éve igazolvány nélkül jársz?
úgy tudom 8 napon belül kell bejelentened!!
Szerintem is macerás a feljelentés. Én inkább hanyagolnám.. Nem fognak milliókat kérni, mikor újat csináltatsz..

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen előnyökkel és hátrányokkal jár ha valaki egy bevetési egységnél kommandós?

Leginkább a szabadidő és magánélet érdekel... Tisztában vagyok azzal hogy állandó készenlétben vannak tehát bármikor hívhatják őket a központba, de ennek is van egy bizonyos korlátja nem?

1

Minek a bilincs ilyenkor?

Sokszor lehet látni a médiában, hogy pl. elfogáskor vagy bírósági tárgyaláskor a letartóztatott önként teszi a kezét a bilincsbe és nem tanúsít semmilyen ellenállást. Akkor meg miért kell mégis a bilincs, főleg olyan nők esetében, akik ráadásul nem is erőszakos bűncselekményt követtek el? Nem beszélve a pórázos bilincsről, meg amikor egy széles övhöz van láncolva a kezük. Tök megalázó és amúgy milyen kényelmetlen lehet így végigülni egy tárgyalást reggeltől estig, vagy egy rabszállítást az ország egyik végéből a másikba.

6

Mit csináljak? (SOS LENT)

Ma jöttem haza és szomszédom mondta hogy neked véged lesz barátom és telefonált nagyon komolyan mondta vörös szemekkel egy rossz szót nem szóltam neki soha nem merek aludni se mit csináljak?://

6

A rendőr kiadhatja a személyes adataimat egy civil embernek, mert ő erre kéri?

13

Mit tenne a rendőr ilyenkor?

Ha egy rossz gyerek nézeget az ablakból mondjuk a 10-dik emeleten és a társasház előtt lent közút van és látja,hogy ott jön egy rendőrautó és egy tojást ledob a rendőrautóra,az ráesik a tetejére és szétplattyan,a rendőrök meg a nagy koppanás hatására kiszállnak és látják,hogy tiszta sárga a kocsi teteje,látják a széttört tojást és rögtön tudják,hogy valaki direkt ledobta a kocsira.
Mit tenne a rendőr,mert mire felnézne addigra a gyerek rég bement az ablakból és még szemtanú sincs ,hogy derítené ki a rendőr,hogy ki dobta le?
Egyáltalán elindulna fel a lakásokra kopogtatni,kideríteni,hogy ki volt,hogy jól elverjék aztán?

Egy barátom mondta,hogy már volt ilyen,hogy ledobtak egy tojást a suhancok a rendőrkocsira és ezért kérdezem.

4

Pornó oldalt néztem és kidobott egy ablakot hogy én tiltott pornográf oldalt néztem és hogy fizessek 12 órán belül. Ez mi lehet?

ez Angliába történt.Lehet valami gyermekpornót tekintettem meg?De ezért lecsukhatnak? még a 16 -ot sem töltöttem be.Vagy ez micsoda?vírus?Létszives válaszoljatok mert kicsit bepánikoltam.

17

Kihívnák ezért a Rendőrséget?

Ha póló nélkül és alsógatyában felszállok a buszra meg mászkálok a járdán? A boxerem az körülbelül olyan hosszúságú mint egy rövidgatya majdnem!

4

Felvettek a NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEMRE RENDÉSZETTUDOMÁNY KARRA titeket hova vettek fel?

14

A rendőrségi figyelmeztetés az mi?

na szóval azt volt, hogy siettem hazafelé a munkából, és elfelejtettem a lámpát felkapcsolni. Megállított 2 rendőr, és mondták, hogy nem kapok helyszíni bírságot, csak figyelmeztetést. Elkérte a személyit, jogsit, forgalmit, és a lakcímkártyát, és beült vele a rendőrautóba, vagy kb. fél órán át csinált vele valamit. Utána odajött hozzám mosolyogva, hogy legközelebb kapcsoljam fel a lámpát, kezet fogott velem, visszaadta a papírokat, és mentem tovább. Lesz ebből valami, vagy most akkor mi lesz?

9

Miért viszik úgy el a rendőrök a bűnös embert ahogy éppen van öltözve?

Amikor van egy bűncselekmény és kihívják a rendőröket a bűnös lakására,azok bekopognak,hogy"itt a rendőrség" és mikor kinyitja az ajtót akkor megbilincselik és elviszik.
Sokat hallani ilyenről.
De,ha éppen félmeztelenül egy szál alsó nadrágban van,semmi más nincs rajta vagy,ha lány és épp fürdőruhában van akkor is úgy viszik el?
Olyankor nem mondják azt,hogy na jó öltözzön fel normálisan de siessen és utána bilincselik meg és viszik?
Ha nem és úgy van ahogyan éppen van akkor miért?
Mi erre az indok?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!