Találatok a következő kifejezésre: Baj hogyha elvesztett igazolványaimat nem (1 db)

Baj hogyha az elvesztett igazolványaimat nem jelentettem be a rendőrségen?

Miután elvesztettem, bementünk a rend?rségre, de ott azt mondták, ne tegyünk feljelentést, mert az csak macera. Az okmányirodában úgyis regisztrálják hogy elveszett. Hogy van ez most?

Legjobb válasz: ne keverd a szezont a fazonnal. A rendõrségen azt kellene/lehetne bejelenti, hogy ellopták. Azaz feljelentést tenni. Ez tartozik rájuk. Az, hogy nincs meg, az az okmányirodára tartozik.

ne keverd a szezont a fazonnal. A rendõrségen azt kellene/lehetne bejelenti, hogy ellopták. Azaz feljelentést tenni. Ez tartozik rájuk. Az, hogy nincs meg, az az okmányirodára tartozik.
Csak úgy mellékesen: Ha elveszett, fizetned kell valami büntetést. (Már jártam így évekkel ezelõtt. :-( ) Ha azt mondod (hivatalos helyen mondták...) ellopták, akkor nem kell kifizetned a büntetést, és a rendõrségen meg kell tenni a feljelentést -így nem küldhetnek el azzal, hogy macerás.
az ellopott igazolványokat köröztettetik, de tényleg macerás, nekem pár éve ellopták, és mivel kocsibol mással együtt mi tettünk feljelentést , és egy évre rá jött a hivatalos papír hogy körözik.
A kérdező hozzászólása: Azt mondták többen is, hogy hüléynek fognak nézni a rendõrségen ha most így fél év után bemegyek, és bejelentem...
Fél éve igazolvány nélkül jársz?
úgy tudom 8 napon belül kell bejelentened!!
Szerintem is macerás a feljelentés. Én inkább hanyagolnám.. Nem fognak milliókat kérni, mikor újat csináltatsz..


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nekem milyen bajom származhat abból ha végignéztem egy füvezést? (többi lent)

Sziasztok!

10

Mi a következö lépés? (Bővebben lenn)

Feljelentést tettem, amikor betörtek.2hónapja bekellett mennem még egy kihallgatásra, hogy az ügyésznek is felvegyenek egy jegyz?könyvet.Valószinü megint mennem kell a napokban.Mi fog történni a következ? alkalommal?Nagyon fontos lenne!El?re is köszönöm a válaszokat.

1

Ha 70-80 ccm-s motort 50-es papírokkal észrevesznek a rendőrök?

6

A Robogósokat meg szokták állítani a rendőrök?

Ugy mint pl az autósokat hogy elkéri az iratokat meg ilyenek...

8

Mennyit keres egy frissen kikerült járőr?

2

Felvesznek pesten rendőrnek úgy hogy az egyikszemem +0, 5 a másik +0, 75-ös?

4

Ha fogszabályzóm van akkor is felvesznek rendőrnek szakközépiskolában?

4

Kinek mi a véleménye a két vödörnyi bodza miatti rendőrségi eljáráshoz? Mindenhol őriztetik a bodzásokat, a vadonérőket a rendőrök, más munkájuk nincs nekik?

Bodza helyett fogda

12

Egy rendört hogy fizetik meg? Ugy hogy akkor kap csak penzt ha pl bevetésen van vagy ugy hogy minden honapban egy ugyanolyan összeget?

3

Mi a feladata egy pénzügy nyomozónak?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!