Találatok a következő kifejezésre: Baj hogyha elvesztett igazolványaimat (1 db)

Baj hogyha az elvesztett igazolványaimat nem jelentettem be a rendőrségen?

Miután elvesztettem, bementünk a rend?rségre, de ott azt mondták, ne tegyünk feljelentést, mert az csak macera. Az okmányirodában úgyis regisztrálják hogy elveszett. Hogy van ez most?

Legjobb válasz: ne keverd a szezont a fazonnal. A rendõrségen azt kellene/lehetne bejelenti, hogy ellopták. Azaz feljelentést tenni. Ez tartozik rájuk. Az, hogy nincs meg, az az okmányirodára tartozik.

ne keverd a szezont a fazonnal. A rendõrségen azt kellene/lehetne bejelenti, hogy ellopták. Azaz feljelentést tenni. Ez tartozik rájuk. Az, hogy nincs meg, az az okmányirodára tartozik.
Csak úgy mellékesen: Ha elveszett, fizetned kell valami büntetést. (Már jártam így évekkel ezelõtt. :-( ) Ha azt mondod (hivatalos helyen mondták...) ellopták, akkor nem kell kifizetned a büntetést, és a rendõrségen meg kell tenni a feljelentést -így nem küldhetnek el azzal, hogy macerás.
az ellopott igazolványokat köröztettetik, de tényleg macerás, nekem pár éve ellopták, és mivel kocsibol mással együtt mi tettünk feljelentést , és egy évre rá jött a hivatalos papír hogy körözik.
A kérdező hozzászólása: Azt mondták többen is, hogy hüléynek fognak nézni a rendõrségen ha most így fél év után bemegyek, és bejelentem...
Fél éve igazolvány nélkül jársz?
úgy tudom 8 napon belül kell bejelentened!!
Szerintem is macerás a feljelentés. Én inkább hanyagolnám.. Nem fognak milliókat kérni, mikor újat csináltatsz..


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kinek mi a véleménye a két vödörnyi bodza miatti rendőrségi eljáráshoz? Mindenhol őriztetik a bodzásokat, a vadonérőket a rendőrök, más munkájuk nincs nekik?

Bodza helyett fogda

12

Egy rendört hogy fizetik meg? Ugy hogy akkor kap csak penzt ha pl bevetésen van vagy ugy hogy minden honapban egy ugyanolyan összeget?

3

Mi a feladata egy pénzügy nyomozónak?

2

A TEK-et vagy a NAV-ot képzik ki jobban?

2

Büszkék lehetnek magukra a rendőrök, a "NAGY" drogfogásukra?

Ozora party...Biztos elkapták az 1%-ot :) ......

49

Mi a véleményetek az Ozorai akcióról?

50

Rendőrök! Mennyit visztek haza?

Tudom, kicsit illetlen a kérdés, de borzasztóan kíváncsi vagyok, meg amúgyis anonim ez az egész.

5

Ezt a képet látva, tényleg mindenkiből lehet rendőr?

http://www.facekep.com/wp-content/uploads/Int%C3%A9zkedik-a-..

6

Milyen érzés "rendőrként" oszlatni a békésen tüntető, magyar érzelmű tömeget?

Továbbá milyen érzés hallgatni a jogos "hazaáruló" kiáltásokat? Fotelkommunisták és nem rend?rök véleményére NEM vagyok kíváncsi!

14

A rendőrök alkoholisták lesznek?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!