Találatok a következő kifejezésre: Baj hogyha elvesztett igazolványaimat (1 db)

Baj hogyha az elvesztett igazolványaimat nem jelentettem be a rendőrségen?

Miután elvesztettem, bementünk a rend?rségre, de ott azt mondták, ne tegyünk feljelentést, mert az csak macera. Az okmányirodában úgyis regisztrálják hogy elveszett. Hogy van ez most?

Legjobb válasz: ne keverd a szezont a fazonnal. A rendõrségen azt kellene/lehetne bejelenti, hogy ellopták. Azaz feljelentést tenni. Ez tartozik rájuk. Az, hogy nincs meg, az az okmányirodára tartozik.

ne keverd a szezont a fazonnal. A rendõrségen azt kellene/lehetne bejelenti, hogy ellopták. Azaz feljelentést tenni. Ez tartozik rájuk. Az, hogy nincs meg, az az okmányirodára tartozik.
Csak úgy mellékesen: Ha elveszett, fizetned kell valami büntetést. (Már jártam így évekkel ezelõtt. :-( ) Ha azt mondod (hivatalos helyen mondták...) ellopták, akkor nem kell kifizetned a büntetést, és a rendõrségen meg kell tenni a feljelentést -így nem küldhetnek el azzal, hogy macerás.
az ellopott igazolványokat köröztettetik, de tényleg macerás, nekem pár éve ellopták, és mivel kocsibol mással együtt mi tettünk feljelentést , és egy évre rá jött a hivatalos papír hogy körözik.
A kérdező hozzászólása: Azt mondták többen is, hogy hüléynek fognak nézni a rendõrségen ha most így fél év után bemegyek, és bejelentem...
Fél éve igazolvány nélkül jársz?
úgy tudom 8 napon belül kell bejelentened!!
Szerintem is macerás a feljelentés. Én inkább hanyagolnám.. Nem fognak milliókat kérni, mikor újat csináltatsz..


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valaki leírná, hogyan is van?

A kérdésem az lenne ,hogy te melyik szakot gondolod könnyűnek a rendőrtiszti részen? Amelyikre aránylag érdemes bekerülni, és ha a munka azon része nem jön be idővel átmenni a pl a TEK-hez. Itt is így van ,hogy ha bekerülünk az osztályból a legjobb x tanuló választhat pl a közrendvédelmin belül szakirány? a többieket beosztják ahová kell ember, mert honvédtisztin ezt hallottam. És ha esetleg elvégeznék egy Katonai altisztképzőt és váltanék a rendőrséghez akkor a rangom megmarad ugyanaz? vagy kisebb lesz?

1

Ilyenkor mitcsinálnak vele?

Van egy Barátnöm 24 éves (legjobb barátnöm)akit nyáron letartoztatak majd 1 honap után kiengedték.De összel megint belekeveredet valamibe,és jött neki egy csekk a rendörségtöl hogy fizesebe,mert ha 8 napon belül nem fizeti ki akkor megint lecsukják.Ö nem fizete ki de már több mint 1 hónap eltelt,hogy kapta a levelet.Az érdekelne hogy ha van folyamatban ellene egy nyomozás akkor mint most is nem csukják le ha nem csekket kap,vagy megvárják hogy mit dönt a rendörség hogy mi lesz a másik dologal ami miat nyáron lecsukták,és majd a kettöt egyszere kell kifizetnije?Vagy ilyenkor mitcsinálnak vele? (15L)

2

Az általános iskola átlagot vagyis jegyet is nézik, ahhoz hogy bekerüljön valaki a rendőrségre? Vagy csak a gimnáziumét?

mivel sportos vagyok de ugyértem milyen átlagra van szükség? miből kell jeleskedni?

3

Rendőrszakközép iskola felvételivel kapcsolatosan mire lehet számítani a műveltségi teszten? Konkrét kérdések érdekelnek.

Szeretném tudni milyen kérdésekre lehet számítani,aki esetleg átesett ilyenen és tudna segíteni azt megköszönném. Ha lehet ne általánosságba írjatok, hogy történelem stb. Előre is köszönöm a válaszokat.

3

Ha hatástalanított lőfegyvert szállítok az autómban arra mit szól a rendőr?

Mondjuk ha egy hatástalanított gépkarabély van az autóm hátsóülésén és megállít a rendőr akkor mit szól hozzá?

5

Megbuntethet a rendor, ha simaszkban vezetek?

Nem emlekszem, hogy a kressz elmeleti oktatasan emlitettek volna erre vonatkozo szabalyozast :)

4

Lehet ilyet hordani?

Elnézést lehet hülye kérdés, de vannak neten ilyen póló tervező oldalak és ha én csinálok magamnak egy olyat amire rá van írva ,hogy TEK alá pedig ,hogy Terror elhárítási központ sárgával fekete alapon mint az igazi. Ilyet lehet hordani,hogyha semmi közöm hozzá??? de nagyon tetszik és célom oda bekerülni.

7

Hogyan bilincselnek meg egy olyan bűnözőt, akinek csak egy karja van?

9

2009-ben feltörték az egyik e-mail címem, amit azóta nem használtam, így csak most vettem észre. Elévült?

Elméleti szinten érdekel csupán, hogy akár tehetnék feljelentést, vagy már elévült? Nem töröltek, nem változtattak meg semmit, csupán egy nem odavaló IP-t láttam, ennyi.

12

(Volt) börtönőrök, megérivezt a hivatást választani? Előnyök-hátrányok?

Nem tudom, hogy bele vágjak-e ezért kérdezném, hogy kinek mi a saját tapasztalata?
Illetve a felvételi 'procedúra' az kb. mennyi időt vesz igénybe? 1-2 hónap?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!