Találatok a következő kifejezésre: Baj hogyha elvesztett (1 db)

Baj hogyha az elvesztett igazolványaimat nem jelentettem be a rendőrségen?

Miután elvesztettem, bementünk a rend?rségre, de ott azt mondták, ne tegyünk feljelentést, mert az csak macera. Az okmányirodában úgyis regisztrálják hogy elveszett. Hogy van ez most?

Legjobb válasz: ne keverd a szezont a fazonnal. A rendõrségen azt kellene/lehetne bejelenti, hogy ellopták. Azaz feljelentést tenni. Ez tartozik rájuk. Az, hogy nincs meg, az az okmányirodára tartozik.

ne keverd a szezont a fazonnal. A rendõrségen azt kellene/lehetne bejelenti, hogy ellopták. Azaz feljelentést tenni. Ez tartozik rájuk. Az, hogy nincs meg, az az okmányirodára tartozik.
Csak úgy mellékesen: Ha elveszett, fizetned kell valami büntetést. (Már jártam így évekkel ezelõtt. :-( ) Ha azt mondod (hivatalos helyen mondták...) ellopták, akkor nem kell kifizetned a büntetést, és a rendõrségen meg kell tenni a feljelentést -így nem küldhetnek el azzal, hogy macerás.
az ellopott igazolványokat köröztettetik, de tényleg macerás, nekem pár éve ellopták, és mivel kocsibol mással együtt mi tettünk feljelentést , és egy évre rá jött a hivatalos papír hogy körözik.
A kérdező hozzászólása: Azt mondták többen is, hogy hüléynek fognak nézni a rendõrségen ha most így fél év után bemegyek, és bejelentem...
Fél éve igazolvány nélkül jársz?
úgy tudom 8 napon belül kell bejelentened!!
Szerintem is macerás a feljelentés. Én inkább hanyagolnám.. Nem fognak milliókat kérni, mikor újat csináltatsz..


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyire használják nyomozásoknál az internetes közösségi oldalak információit?

7

A barátnőm szülei életveszélyesen megfenyegettek. Hangfelvételem is van. Mit tudok tenni?

Az rendben van hogy feljelentem őket, van róla legalább 5-6 felvételem amit a párom csinált hogy olyanokat mondanak hogy feljönnek hozzám és megölik a családom meg stb...
A kérdés még annyi hogy mi lenne ennek az egésznek a menete? Bíróság meg ilyenek? Valaki leírná pontosan mi hogy zajlik egy feljelentés után?

16

Ellopták a nyakláncom. Mit tegyek?

Már több hete hogy nincs meg a nyakláncom.Biztosan tudom hogy a szobámban a szekrényre tettem, pár napig nem is figyeltem csak 5-6 napra rá feltűnt hogy nincs ott.
Az egyik nap elmentem délután és pár óráig nem voltam otthon, a kaput nem zártam be, valószínűleg itthonról lopták el.
Hogyan tegyek feljelentést?-Nincs képem se más információm a nyakláncról...

9

Mi lesz a végső elbeszélgetésen?

Rendészeti szakközépiskolai felvételin:
Túl vagyok a fizikain, műveltségin, pszichológiai, orvosi vizsgálatokon, és szeretném tudni, hogy mi lesz a végső elbeszélgetésen, a kerületi rendőrkapitányságon?
Ha volt valakinek "élménye" róla, az kérem ossza meg.

1

Egy rendőr a szolgálat befejeztével vagy a szolgálat előtt nem viselheti az egyenruháját?

Mondjuk ha egy rendőr busszal jár dolgozni akkor nem csinálhatja meg,hogy otthon felöltözik és úgy megy be dolgozni?
Csak elgondolkoztam rajta,hogy tömegközlekedésen miért nincsenek egyenruhás rendőrök és erre jutottam, hogy talán ezért, de gondoltam megkérdezem,hogy hogy van ez náluk?

4

Igaz hogy Újszilvás - Tápiószőlős - Tápiószele - Farmos - Cegléd fele szervkereskedők vannak?

16

Rendészeti felvételi, hiányos papír?

Holnap kell mennem felvételizni Miskolcra, Rendészeti Szakközépbe. Felkészültem, minden rendben, csak az a baj, hogy nem találom azt a papírt, amit az iskola küldött ki, a behívás időpontjával és más információkkal. Már 1 hete keresem, de annyira eltettem, hogy meglegyen, hogy sehol sem találom. Szükséges ezt a papírt elvinnem? Vagy "beengednek" anélkül is?
Válaszokat előre is köszönöm.

1

Egy nőnek mekkora esélye van a büntetés-végrehajtásban elhelyezkedni nevelőként?

11

Mi lesz ha feljelentenek zaklatásért?

2

Mikor jutunk el oda, hogy ha egy rendőr keményebben intézkedik, akkor nem őt hurcolják meg?

Értem ez alatt, hogy egy rendőr, ha már a pisztolytáskát kikapcsolja, azt is hónapokig vizsgálgatják. Kérem, jussunk már el oda, hogy azért vette elő a stukkert, mert rendőr, s mert ő így ítélte meg a helyzetet. Legyenek már eszközeik szerencsétleneknek. Mindenki beléjük törli a lábát, miközben nincsenek azzal tisztában az emberek, hogy laposra verné ő a kedves kisbbségit amikor elkapja ezért azért, de őt cincálják meg érte.

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!