Találatok a következő kifejezésre: Baj hogy tetszik (114 db)

18 éves vagyok. Soha nem volt barátnőm az ciki? Az a baj, hogy tetszik egy lány nem merem leszólítani. Mi sulinkba néha fordítva, megy lányok köszönnek neke. Nagyon furcsálom.

Legjobb válasz: Mi lenne ciki ebben? Nekem Általános és középiskolai éveim úgymentek el hogy 1deka lánnyal nem voltam kontaktusban, ehhez mit szólsz Aki tetszik, szólítsd meg, nem kell itt agyalni rajta 20/F

Mi lenne ciki ebben? Nekem Általános és középiskolai éveim úgymentek el hogy 1deka lánnyal nem voltam kontaktusban, ehhez mit szólsz Aki tetszik, szólítsd meg, nem kell itt agyalni rajta 20/F
Mért lenne ciki most kell elkezdeni. Én meg 21 vagyok és nekem se volt , na ez a ciki.

Van egy fiú, akinek én tetszek és nekem is tetszik. Csak egy baj van. (És amit most leírok egyes személyek ne vegyék sértésnek! ) AZ a baj, hogy cigány. Szerintetek beszélgessek vele tovább is vagy mondjam meg neki, hogy ez nem fog összejönni?

Legjobb válasz: tõled függ. Nekem is van egy tök jó fej cigány barátom és nem tagadom le csak ezért. Ha neked tetszik akkor hajrá. Egy barátnõm is hasonló helyzetben van csak õ neki az anyukájának van baja vele. De õ szereti és ezért nem adja fel a párját/szerelmét. A saját anyjával küzd és próbálja megkedveltetni vele.

tõled függ. Nekem is van egy tök jó fej cigány barátom és nem tagadom le csak ezért. Ha neked tetszik akkor hajrá. Egy barátnõm is hasonló helyzetben van csak õ neki az anyukájának van baja vele. De õ szereti és ezért nem adja fel a párját/szerelmét. A saját anyjával küzd és próbálja megkedveltetni vele.
Ezt te magad kellene eldöntsd, hogy felvállalod a nemzetiségével eggyütt vagy nem.Itt megoszlanak errõl a vélemények:) de gondolom ezt tudod.
Miért zavar, hogy cigány? Szerintem a legjobbak a cigány csajok! ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket! :)
Ne, Ne SOHA. Hagyd a fenébe, annyi magyar értelmes lány van.

Van egy fiu nagyon tetszik nekem nem olyan régóta ismertem meg de nagyon jól kijövünk. Énis tetszek neki mert elmondta csak az a baj hogy egy másik lányis. Mit csináljak?

Nem akar egyikünknek se rosszat mert a csajal osztálytársak vagyunk meg barátnők.Nem tudja eldönteni mit akar mit csináljak ?

Legjobb válasz: Tapasztalatból mondom neked, hogy hagyd, amíg nem tetszik meg jobban, különben rajta vesztesz. Ha tényleg barátok vagytok, ne kockáztassatok egy fiúért!

Tapasztalatból mondom neked, hogy hagyd, amíg nem tetszik meg jobban, különben rajta vesztesz. Ha tényleg barátok vagytok, ne kockáztassatok egy fiúért!
helyezd el a másik csajt egy befõttes üvegbe


Baj / gáz (ciki) ha egy lánynak SMS-ben mondom el, hogy tetszik, kedvelem?

normál válaszokat kérnék!

Legjobb válasz: bajnak nem gáz, de gáznak azért baj

bajnak nem gáz, de gáznak azért baj
Dehogyis, bárki szívsen kapna ilyen sömit!
Ha már randiztatok, valamennyire megismertétek egymást, szerintem nem gáz.
én barátom is így monda, szal nem gáz... de hogy járna velem, azt már személyesen kérdezte meg.
Vasalva jobb lenne:)
Igen, az. Nagyon gyorsan tanulj meg élõben is beszélni vele. Az elsõ belõlem komolyabb érzéseket kiváltó lányt MSN-en hívtam el randizni, miközben naponta találkoztunk. Azóta inkább a régi plüssmacikat leültetem magammal szembe, és azon gyakorlom, hogy kell élõben is beszélni. Nagyon nem éri meg nem élõben elhívni a lányt, csak ha õ is nagyon beléd van zúgva, és akkor is igent mondana, ha borítékos levélben kérnéd meg. De ez az eset ritkán áll fenn. F/16
16.03-nak Az elõzõ
Nem írtam NAGY VALLOMÁST!:) De valakinek elmondani azt hogy érzel iránta valamit az már vallomás!Fontosnak érzed kimondani neki!Nem fosztanám meg magam az élménytõl, bármi legyen a vége!
Hát, az lesz az elsõ benyomása, hogy "mekkora csíra, csak susmusban meri elmondani", szóval ne számíts sok jóra.
Sztem az elég... hogyismondjam... nem férfias.
a tetszik, kedvelem mióta számít nagy vallomásnak?
Ha nagyon messze lakik tõled akkor nem
Ha személyesen is megtehetnéd, akkor szerintem nagyon ciki!Kedves üzenetekre jó, de egy vallomás csak felemelõbb érzés "élesben"!Ne szégyenlõsködj!:)
Személyesen lehet hogy kínos.. A szitutól függ.
Bátortalannak fog (joggal) gondolni.Telefonon kérhetsz randit, de sms-ben közölni a tetszést elég pipogyaság.
Személyesen jobb lenne! De én nem sértõdnék meg ha smsben megirnád nekem! :) 20/L
sms rendben van sztem...bár személyesen õszintébbnek tûnik.

13 eves vagyok es a suliba van egy fiu aki nekem nagyon tetszik. De az a baj hogy ennek a fiunak egy masik lany tetszik. De en nagyon megszerettem es akar hogy is probalom sese tudom kiverni a fejembol. Hogy tudnam elerni hogy jarjunk?

Legjobb válasz: Hát talán hasznos lenne valahogyan tudatni vele az érzéseidet ha még nem tudja. Mert ha legalább tudná, akkor már elõbbre lenne a dolog! De ha tudja, és így sem érdekled, akkor sajnos kevés az esély. De ki tudja! Meg kell próbálni, sosem lehet tudni. Ennél többet nem tudok tanácsolni, én csak egy költõnõ vagyok! :)

Hát talán hasznos lenne valahogyan tudatni vele az érzéseidet ha még nem tudja. Mert ha legalább tudná, akkor már elõbbre lenne a dolog! De ha tudja, és így sem érdekled, akkor sajnos kevés az esély. De ki tudja! Meg kell próbálni, sosem lehet tudni. Ennél többet nem tudok tanácsolni, én csak egy költõnõ vagyok! :)
ÓÓÓÓÓÓ Szerelmem! Jöjj velem! Jöjj velem és számodra csakis én leszek a végtelen! Karjaimban megnyugvásra lelsz, Álmaidban én velem szárnyra kelsz! Nem kell, hogy ez mind csak álom legyen! Gyere velem és megmutatom milyen is az igaz szerelem! (magánköltemémy):)
A kérdező hozzászólása: Szep...de nincs vlami hasznosabb tanacsod?? :)
A kérdező hozzászólása: azert koszonom...:)
Talán segítene néhány csinibb ruha meg mongyuk hívd meg moziba de ha nem használna mutass kicsit többet magadból!
A kérdező hozzászólása: es nem ciki hogy en hivom el ot mondjuk moziba...??
Szerintem nem de elõtte pl beszélgess vele meg ilyenek nálunk (6.oszt) úgy jött össze 1 fiú meg 1 lány hogy a lány hívta moziba meg randira(nem személyes)
Miközben öleled markolj rá a faszára ha tetszik neki akkor sínen vagy.
Úgy nézem ez még csak az elsõ szerelem kategóriába tartozik. De am nem baj, hogy nem írjátok egymásnak, hogy , , szeretlek". sokszor van, h rögtön járás elején mondják egymásnak és nem gondolják úgy...
A kérdező hozzászólása: Ó értem, akkor jó köszii!
Hány éves vagy most õszintén 12?
A kérdező hozzászólása: Igrn a fiú 13
egy apróság "facebookon nem merjük egymásnak írni, hogy szeretlek" egyrészt... egymás falára és képei alá ne kezdjetek el szívecskézni meg szeretlekezni.. egyszerûen udnorító, és álszent chaten, ahol más nem látja, még taláán de maradjatok az élõszónál!!! a facebook egy ócska közösségi portál, de nem szabad, hogy az életed egy helyszíne legyen, mint a szobád, vagy az iskola a kérdésre válaszolva amúgy nyugi, idõvel menni fog.. 12-13 évesen nem is kell sokkal több ölelésnél:)

Lányok! Tetszik egy srác de az a baj hogy élsportoló és biztos nem lenne rám ideje soha :S meg az se tetszik hogy ilyen küzdősportot csinál. Itt van egy videó hogy róla, nektek mik a tapasztalatotok az ilyen srácokról? Köszi a normális válaszokat

link :

Legjobb válasz: Az én barátom is küzdõsportra jár ,de meg tudja osztani az idejét köztem a sport a tanulás és a család között. Még akkor is jut ideje rám, amikor több versenyre készül egyszerre. Tudod, arra van idõ, amire szánsz idõt.

Az én barátom is küzdõsportra jár , de meg tudja osztani az idejét köztem a sport a tanulás és a család között. Még akkor is jut ideje rám, amikor több versenyre készül egyszerre. Tudod, arra van idõ, amire szánsz idõt.
Szia. 1: nem jön be a link " nekem " 2: olyan nincs, hogy nincs ideje egy kapcsolatra... Ha te lennél a barátnõje és akarna látni akkor látni is fog, ha akar telefonálni veled akkor telefonálni fogtok és stb.stb.. a többi csak kifogás...ha valamit agyon akarunk akkor elérjük.
nekem se jön be a link
nekem se
A kérdező hozzászólása: köszi most megnyugtattál :) és igazad is van csak én túldramatizálom:S ja és link megpróbálom itt http://www.youtube.com/watch?v=t7Zdyhih56Q
basszus beleszerettem ebbe a srácba... légyszíves adj meg róla minden adatot én ugyan nem szarakodok....én megpróbálkozok vele..
A kérdező hozzászólása: haha nem:) majd én probálok valamit =)
na jól van büszke vagyok rád! látod sikerült döntened! elõzõ voltam ;)

Tetszik nekem egy lány, de az a baj, hogy ha jól tudom neki más tetszik. Hogyan tudnám valahogyan "elcsábítani"? . Picit félõs vagyok mert már sokszor csalódtam és utasítottak vissza.

Egyébként eddig 2-3 szor találkoztunk baráti buliban és elég sokszor szokott rajtam nevetni meg néha látom,hogy nézz engem... Létezhet,hogy egy picit is bejövök neki? :)

Legjobb válasz: Nos meg kell tanulnod nem foglalkozni a régi vissza utasitásoktól. MINDEN leány megnyerhetõ, kitartás, "konokság", és udvarlás kérdése. Mindhárom kell hozzá. Az udvarlást a klasszikus értelemben vedd, és el kell tudni viselni, ha körberöhögnek. (mert nem divat manapság) Én 7 hónapig udvaroltam egy lánynak kaptam hideget-meleget, és sokáig tartott mert kifejezetten utált engem amikor elõször meglátott. 2 csodás évet töltöttünk együtt :))

Nos meg kell tanulnod nem foglalkozni a régi vissza utasitásoktól. MINDEN leány megnyerhetõ, kitartás, "konokság", és udvarlás kérdése. Mindhárom kell hozzá. Az udvarlást a klasszikus értelemben vedd, és el kell tudni viselni, ha körberöhögnek. (mert nem divat manapság) Én 7 hónapig udvaroltam egy lánynak kaptam hideget-meleget, és sokáig tartott mert kifejezetten utált engem amikor elõször meglátott. 2 csodás évet töltöttünk együtt :) )
A kérdező hozzászólása: Értem csak az a baj, hogy nem AKAROM, hogy másé legyen...:/
Nem tudom???
És õ hány éves?
A kérdező hozzászólása: Ö 26 èves.
2# vagyok. Csak annyit tudok írni hogy a szerelemben a kor nem számít.
A kérdező hozzászólása: Ööhhmm nem tudom mit mondjak neki mert igazábol ö ilyen diszkontban dolgozik ès ugye ott nem lehet feltartani.
Fizetés közben adj át neki egy papírt valami elérhetõséggel, illetve írd oda, hogy szívesen megismernéd.

Van egy srác akinek tetszek, és ő is tetszik nekem csak az a baj hogy ő 29 éves és 14 év van köztünk. Szerintetek meg kéne probálnom, vagy hadjam az egészet?

Legjobb válasz: Hagyd az egészet, túl éretlen vagy még hozzá, és ilyen korú férfinek szexuális igényei is vannak. Azon kívül normális férfi nem kezdene ki egy ilyen fiatal lánnyal.

Hagyd az egészet, túl éretlen vagy még hozzá, és ilyen korú férfinek szexuális igényei is vannak. Azon kívül normális férfi nem kezdene ki egy ilyen fiatal lánnyal.
How about Pedo Bear?! Éretlen csitri vagy hozzá ne haragudj. És a csávótól szégyen hogy a korabeli nõket nem képes meghódítani .:)
pedomaci újra támadásba lendül…
Ez nem egy srác, hanem egy felnõtt férfi. Ha szerinted tetszel neki, akkor csak arra az egy dologra kellenél, ami nem túl jó cégér plusz még némi pedofil hajlamra is utalhat. Mert 29 éves felnõttek nem lesznek szerelmesek gyereklányokba. Ha jót akarsz, akkor hagyd a dolgot.
hagyd.. egyértelmû..
Szerintem még a nevét is felejtsd el! Elég cinkes lehet a tag! Ne mocskold be magad egy ilyen pedofil féreggel, jó pofizik neked mert te még naiv vagy nem úgy mint a korabeli nõk akik már nem eszik az átlátszó szövegét!
Pedobear
az elsõ jól leírta, bár szerintem létezhet sokféle szerelem :D f19


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!