Találatok a következő kifejezésre: Baj hogy megerősödött (2 db)

Baj hogy kicsit megerősödött a vérzésem (nem tiszta vér hanem olyan nyálkás)?

Tegnap kellett megszakítani a terhességemet mert elhalt az embrió a 6. hétben(pedig kaptam utrogestant)Tegnap nem sok vérzésem volt mára kicsit meger?södött!otthon vagyok és piheneek olyan érzésem van mintha megjött volna

Legjobb válasz: Szerintem csak a bent maradt vér távozik belõled, annak ki ürülni. Pihenj sokat, hogy hamar felépülj.

Szerintem csak a bent maradt vér távozik belõled, annak ki ürülni. Pihenj sokat, hogy hamar felépülj.
csak a benned maradt vér távozik belõled. Pehenjj sokat.

Olyan problémám lenne, hogy késett 4 napot pedig nem szokott! Viszont tegnap kisebb vérzés volt, nem is látszott, csak ha pisiltem. Mára megerösödött! Tesztet nem csináltam még, de terhességre utaló jelek volt/vannak! Lehet baj?

Legjobb válasz: Én ebbõl nem gondolnám, hogy terhes lennél/lettél volna, szerintem csak simán késett valamitõl, és most megjött. A terhességnek is ugyanazok a tünetei mint a mensi elõtti pms-nek. Legalábbis én nem gondolnék terhességre, de ha nagyon kíváncsi vagy, tesztelj egyet, bár én nem látom túl sok értelmét.

Én ebbõl nem gondolnám, hogy terhes lennél/lettél volna, szerintem csak simán késett valamitõl, és most megjött. A terhességnek is ugyanazok a tünetei mint a mensi elõtti pms-nek. Legalábbis én nem gondolnék terhességre, de ha nagyon kíváncsi vagy, tesztelj egyet, bár én nem látom túl sok értelmét.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!