Találatok a következő kifejezésre: Baj ha zsirosodik (4 db)

Az sem baj, ha zsírosodom, csak ne vékony, magas legyek?

Legjobb válasz: Én magas és vékony vagyok, mégis tapadnak a nõk. Ennyi.:P

Én magas és vékony vagyok, mégis tapadnak a nõk. Ennyi.:P
"zsírosodom"? Azt akarod mondani, hogy kövéredsz? Nekem pl. pont a vékonyak tetszenek, de vannak, akiknek meg az ellentéte.

Baj ha a 4 éves fiam füle egyáltalán nem zsírosodik?

Sosem kell tisztitanom mert nincs bent semmi, eddig nem volt gond a fülével (le is kopogom), pedig sokszor volt náthás, beteg. Haja sem zsírosodik egyébként.

Baj ha nagyon zsirosodik a babám füle?

Régebben minden nap sok zsírt takarítottam ki a füléb?l, majd ez megszünt és most újra el? jött.Reggel kitakarítom, és du már újra ott van.Néha fura szaga is van.Elvileg nincs begyulladva, mert nem fáj neki.Mit?l lehet?

Legjobb válasz: Nem tudom, nekünk is így van, a gyerekorvos szerint ilyen típus.

Nem tudom, nekünk is így van, a gyerekorvos szerint ilyen típus.
Szia! A mi Dorotinknak is ilyen volt.Egyáltalán nem baj fõleg ha kifolyik mert tisztul.Az lenne a baj ha nem lenne semmi, mert akkor bent tokosodik össze a váladék.


Ha nagyon zsírosodik a hajam szinte már mindennap mosnom kell, akkor mi lehet a bajom?

Mit tehetnék ellene?

Legjobb válasz: Bármi. Rossz táplálkozás, sok édesítõszer (aszpartam és társai), rossz sampon, és a sûrû hajmosás pl. a legfõbb ok. Menj el patikába hajvizsgálatra, és fokozatosan szokj le a napi hajmosásról. Mostantól mosd 2 naponként, jövõ hónapban 3 naponkén. Egy ideig csúnya lesz, de aztán normalizálódik. (Táplálkozáson változtatni kell!) Betegségekkel (pl. PCO) is járhat hajzsírosodás, de a felsoroltak a gyakoribb okok, ne gondolj a legrosszabra mindjárt.

Bármi. Rossz táplálkozás, sok édesítõszer (aszpartam és társai), rossz sampon, és a sûrû hajmosás pl. a legfõbb ok. Menj el patikába hajvizsgálatra, és fokozatosan szokj le a napi hajmosásról. Mostantól mosd 2 naponként, jövõ hónapban 3 naponkén. Egy ideig csúnya lesz, de aztán normalizálódik. (Táplálkozáson változtatni kell!) Betegségekkel (pl. PCO) is járhat hajzsírosodás, de a felsoroltak a gyakoribb okok, ne gondolj a legrosszabra mindjárt.
+ ötlet még: gyakran cseréld a párnahuzatot, gyakran mosd a fésût és a sapkát, arról is kerülhet zsír. Kerüld a hajra való kencéket: hab, zselé, kondicionáló, balzsam, mind vegyi anyag, csak ingerli a bõröd. Soha ne zsíros hajra való sampont vegyél, hanem normált, a zsíros csak ront a helyzeten.
A kérdező hozzászólása: Nem eszek annyira egészségtelenül pl mekis kajákat nem eszek, csokit sem chipset, olajos dolgokat sem pl sültkrumplit se eszek már. Húst azt szoktam de ritkábban. Gyümölcsöt, zöldséget is eszek, fõzeléket. Amit mindennap enni szoktam az túrórudi. Már voltam itthon mikor beteg voltam olyan 1 hétig 1 hétnél többet, de nem javított semmit. Próbáltam visszaszoktatni rá, de lehet akkor újra kipróbálom. Csak hõvédõ spray-t szoktam használni. balzsamot meg ilyeneket már nem. Schauma sampont használok, nem tudom hogy samponok közül melyik választás lenne a jó. Hajlakkot is csak nagyon ritkán.
Na erre én is kíváncsi vagyok. Nekem gyerekkorom óta nagyon zsírosodik a hajam. Próbáltam ritkítani a hajmosást, de nem állt át rá a hajam, ugyanolyan undorító volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!