Találatok a következő kifejezésre: Baj ha után mindig (48 db)

Én most diétázok mert szálkásítok és az baj ha futnék minden nap? Mert hallottam már olyanról hogy ha edzés után futnák akkor leráznám az izom összehúzódást. Edzés után futnák egyébként és az baj szerintetek?

Legjobb válasz: Sárga kapszulát javaslom, kitisztulnának az ilyen dolgok, és az olvasás egyéb képességeket is fejleszt:)Például utána talán el tudod magyarázni, mi az a lerázni az izomösszehúzódást.

Sárga kapszulát javaslom, kitisztulnának az ilyen dolgok, és az olvasás egyéb képességeket is fejleszt:) Például utána talán el tudod magyarázni, mi az a lerázni az izomösszehúzódást.
Talán a nyújtásra gondoltál, kérdezõ, de azt el kell végezni, nem pedig ilyen alibi dolgokkal letudottnak vélni. Mellesleg aerob edzés szükséges szálkásításnál. De mivel a futás sokaknál kardió tartományban van, és te minden nap végeznéd az aerob edzést az ajánlott heti 3-4 helyett, így figyelnék, nehogy a túlzott kalória mínusz miatt izomvesztés legyen. Ja, és : futnék. Így a helyes.
A kérdező hozzászólása: A "lerázást" úgy értem, hogy ha mondjuk edzettem mellre meg mondjuk bicepszre, és ha utánna futnék akkor az baj lenne? Hogy futás közben ugye mozognak a végtagok és az nem rázza le az izomöszehúzódást?
A kérdező hozzászólása: Ja, és köszönöm a helyesírási hibám kijavítását, és a választ is.

Hányhat a kutya a vemhességtől? Illetve baj, ha fedeztetés után még mindig vérzik?

Nem akarok butaságot kérdezni, csak a kutyámat fedeztettem (először 5 napja, majd 3 napja is), tegnap pedig 4-szer hányt(igaz új tápot kapott, ami jobban megfelel egy vemhes kutyának). A vérzése sem maradt abba, sőt úgy vette fel a kant is, hogy vérzett közben. Voltam állatdokinál, aki már antibiotikummal akarta tömni a vérzés miatt. Viszont én inkább körültekintőbb lennék, mielőtt gyógyszert adok neki, főleg, ha vemhes. És nem vagyok szaporító, mielőtt bárki letámadna, hogy minek fedeztetek, ha nem értek hozzá.... Én is szeretnék egy kiskutyát megtartani, mert a másik kutyánk már nagyon beteg, illetve, a baráti körömben már most megvannak a gazdik (persze, ha sikerül minden).

Legjobb válasz: Nem hányhat a kutyád a vemhességtõl,max. vissza öklendezi az ételt a szülés elõtti órákban.Tehát a te esetedben nem ez a hányás oka! Baj ha fedeztetés után még mindig vérzik,ugyan is már a fedeztetéskor sem kellene véreznie, a megfelelõ idõpontban a péra ajkak duzzadtak és halvány piros átlátszó váladék van nem vér. Kedves állatgazdi tessék elvinni állatdokihoz a kutyát! Úgy látom minden áron kölyök kutyákat akarsz gyártani akkor pedig olvasgatni elõtte egy kis szaporodás biológiát... Egyébként nem olcsóbb egy császározás esetleg egy késõn felismert gennyes méh gyulladás esetén a méh eltávolítása sem mint egy ivartalanítás!

Nem hányhat a kutyád a vemhességtõl, max. vissza öklendezi az ételt a szülés elõtti órákban.Tehát a te esetedben nem ez a hányás oka! Baj ha fedeztetés után még mindig vérzik, ugyan is már a fedeztetéskor sem kellene véreznie, a megfelelõ idõpontban a péra ajkak duzzadtak és halvány piros átlátszó váladék van nem vér. Kedves állatgazdi tessék elvinni állatdokihoz a kutyát! Úgy látom minden áron kölyök kutyákat akarsz gyártani akkor pedig olvasgatni elõtte egy kis szaporodás biológiát... Egyébként nem olcsóbb egy császározás esetleg egy késõn felismert gennyes méh gyulladás esetén a méh eltávolítása sem mint egy ivartalanítás!
Nem attól leszel szaporító, mert a kiskutyáknak nem tudsz helyet találni. Hanem attól, hogy semmit nem tudsz a tenyésztésrõl magáról, és csak kedvtelésbõl/pénzszerzés céljából szaporítja az ember a kutyáját. Van törzskönyve a kutyádnak? Standardnak megfelel? Bizonyos genetikai adottságok alapján fedeztetted? Szóval csak azért mert nem tudod mit takar a szaporító szó maga attól még sajnos abba a kategóriába tartozol, mivel az egész dologról fogalmad sincs, belevágtál úgy, hogy akár még a kutyád életét is kockáztatod. Amúgy ha nem felel meg az állatorvosod szakértelme akkor menj másikhoz.
Ha vérzett, már fedeztetni sem kellett volna.Egyáltalán idõben volt? Sanszos a méhgyulladás. Ultrahangra kell vinni.
Tehát akkor mégis szaporító vagy. :S
Szóval szaporító vagy. Mindegy, ha ebben az orvosban nem bízol, akkor vidd másikhoz. Remélem, hogy nem fogantak meg a kicsik!
Volt már kölyke?
A kérdező hozzászólása: 15:16 :) Köszi a választ. Õ nem bevérzett, hanem simán tüzel, csak nem maradt abba vérzés akkor sem, amikor már a kant felvette. De az elsõ tüzelésnél is végig vérzett 21 napon keresztül! És sem méhgyulladása, sem semmi más baja nem volt. Persze, nem adatok neki antibiotikumot, legalábbis, amíg nem muszáj, addig biztosan nem. Egyébként már tegnap is alig vérzett, ma meg már egyáltalán nem. :) Remélem minden rendben lesz. Amúgy tegnap még utána olvastam, és azt találtam, hogy fedeztetés után, ha 8 napon túl is vérzik, akkor nem volt sikeres a fedeztetés. A 8. nap vasárnap lesz.
Aham, miért is vagyunk idióta bunkók? Én sehol sem látok olyan hozzászólást ami idióta lenne és bunkón írták volna. Leírtunk egy tényt, és attól, hogy neked nem tetszik attól még igaz. Tudod ez ":DDDDDD XDDDDDD :PPPPP" smileyk tömkelege eléggé irritáló... Na mindegy. Igazából azt csinálsz amit akarsz, úgy csinálod ahogy akarod, de ha lesz*rod a véleményünket akkor legközelebb ne itt kérdezz, mert hát itt úgyis csak idióta bunkók vannak.
Jártam anno én is így egy kutyámmal. Bevérzett fedeztetésnél. Persze, kölyök nem lett és ivartalanítás lett a vége. Lehet, nálad sem marad vemhes a szuka.Vemhességnél antibogyó azért nem jó . Egyáltalán nem jó a kiskutyákra a hatása. Az az alom már nem teljesen normális körülmények között fejlõdik. De Te tudod.
A kérdező hozzászólása: Még valamit kihagytam kedveskéim: az ellés után, mindenképpen ivartalaníttatni akarom!!!!! Csak szeretnék egy kuttyot megtartani, és miért fizessek érte súlyos tízezreket, ha egyszer meg tudom így oldani???? :DDDD Amúgy meg inkább azokat a gazdikat kellene megszólni, akik nem tudnak vigyázni a kutyájukra, aztán felcsinálja szegény kutyát ki tudja mennyi és milyen fajtájú kutya, aztán a kölyköket dobozba kidobják az út szélére.... Pffffff Ennyi.
A kérdező hozzászólása: A többinek meg üzenem, hogy lekakkantom, hogy mit gondolnak... XDDDD Oké, akkor legyek szaporító. Nem fáj ez nekem!!!! XDDD Megjegyzem amúgy meg mindenki elkezdte valamikor, és ha érdekel bárkit is, igenis tájékozódtam, nem is egy helyrõl, mielõtt elvittem a kanhoz. :P :DDD Csak tudjátok, mindig jönnek közbe váratlan dolgok! :P
A kérdező hozzászólása: Utolsó hozzászólónak, aki tudott normális hangnemben válaszolni: Igen, idõben volt, a tüzelés kezdetétõl számított 12. napon. A 11. napon pl. nem is engedte a kant magához közel. Voltunk dokinál, azt mondta várjunk pár napot a vérzéssel, és utána antibiotikum kúra. De ma már nem vérzik, csak nagyon halvány pár csepp van itt ott. :)
A kérdező hozzászólása: Ennyi idióta bunkót!!!!!! De azért köszi!! XDDDDD
A kérdező hozzászólása: Még nem volt! Most szeretnék elõször és utoljára.

Az baj, ha minden séta után a fürdőkádban megmosom a kutyám lábát és a fenekét? Árthat neki?

Legjobb válasz: Jajj dehogyis épp az hogy ez jó, így legalább mindig tiszta a kutyád, de nem kell minden séta után szerintem egy nap elég egyszer vagy ha sáros a lábuk mert esõs idõ van akkor minden kutya séta után vagy ha kakis marad a feneke, de ha száraz az idõ és nem lesz sáros a lába akkor fölösleges minden séta után megmosnI!

Jajj dehogyis épp az hogy ez jó, így legalább mindig tiszta a kutyád, de nem kell minden séta után szerintem egy nap elég egyszer vagy ha sáros a lábuk mert esõs idõ van akkor minden kutya séta után vagy ha kakis marad a feneke, de ha száraz az idõ és nem lesz sáros a lába akkor fölösleges minden séta után megmosnI!
szerintem nem, én is ezt szoktam csinálni....
Mivel lakásban tartjuk a kutyusunkat, mi is minden séta után megmossuk neki, fõleg esõs idõben. Évek óta csináljuk és kutya baja. :)
Esõs idõben természetes, de nyáron minek? Inkább a padlót mosnám fel többször minthogy a kutyát állítsam bele napi 5ször a kádba! Szerencsétlen biztos unja már (én is unnám).
A kérdező hozzászólása: helyesbitek, csak nagywczés után, de amúgy azért, mert szeret felugrálni az ágyra (az elõbbi gazdája szoktatta rá), és még allergiások is vagyunk. de azért köszönöm a válaszokat.
Gond nem lehet, csak a szõrét ne mosd sokszor mert tönkrmegy.

Az nem baj ha a szoptatások után a következőig nem keményednek be a melleim? 13 napos a babám és 2 óránként eszik. Csak éjjel kel egyszer, akkor reggelre olyanok a melleim mint a kő. Ugye ettől még van elég tejem? Ha eszik a szája mellett folyik ki.

Bocsi ha buta kérdés, de els? babás kezd? anyuka vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Nem baj, mindenet jól csinálsz, erre utal az is, hogy ilyen szépen alszik éjjel. Én a Suttogó "beosztása", napirendje alapján kezdtem el, és minden rendben van a mai napig is (ha érdekel, olvasd el te is). Már négy hónapos a pici, szépen szopik, úgy, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Csak így tovább, egyél-igyál rendesen, ne hagyd, hogy begyulladjon a melled, ezért epdig annyit tehetsz, hogy sokat szoptatsz és ha kell, fejsz. Utóbbival szaporíthatod is a tejed, de arra még millió más módszer is van :)

Szia! Nem baj, mindenet jól csinálsz, erre utal az is, hogy ilyen szépen alszik éjjel. Én a Suttogó "beosztása", napirendje alapján kezdtem el, és minden rendben van a mai napig is (ha érdekel, olvasd el te is). Már négy hónapos a pici, szépen szopik, úgy, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Csak így tovább, egyél-igyál rendesen, ne hagyd, hogy begyulladjon a melled, ezért epdig annyit tehetsz, hogy sokat szoptatsz és ha kell, fejsz. Utóbbival szaporíthatod is a tejed, de arra még millió más módszer is van :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat, megnyugodtam hogy nincs gond. :)

Edzés után megettem 2 fehérjés csokit (64gramm fehérjét vittem be). Az baj, ha 2* annyi ettem mint kellet volna?

fehérje

Legjobb válasz: bajnak nem baj, fõleg ha még fiatal vagy és megfelelõ folyadékfogyasztásod van, csak feleslegesen terhelted a vesédet, és drága lesz a pisid:)

bajnak nem baj, fõleg ha még fiatal vagy és megfelelõ folyadékfogyasztásod van, csak feleslegesen terhelted a vesédet, és drága lesz a pisid:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
de baj mert jó egyén függõ de egyszere csak kb 30gramm fehérjét tud a szervezet feldolgozni. A szénhidrátot meg hanyagoltad tehát az energiát az izmaidból veszi el a szervezet.
Ezekben a csokikban pont, hogy van általában szénhidrát. Viszont nagyon nem éri meg, csak ha valami miatt csak ez a megoldás jöhet szóba. Hasonlítsd össze a fehérje ár-érték arányát a turmixéval. És vedd hozzá ehhez azt, hogy ezekben általában van zsír és szójafehérje is.
Nem gond, csak annyiban, hogy gazdaságtalanul vitted be a fehérjét, sok zsírral. A zsírok lassítják a felszívódást, edzés után pedig minél gyorsabb fehérje utánpótlás kell. Ezért sem jó a proteines csoki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)

Mûpuncihoz használtam kotont kb úgy 3x, kis idõ után mind 3 alkalommal kiszakadt. Most pedig félek, hogy mi van ha élõben is ki fog? Vagy csak mû. Lehet a baj, hogy nem megfelelõ anyagú?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: -.- Nem az óvszerrel van a baj, hanem veled... Valószínüleg rosszul tetted fel, lehet levegõs volt a teteje vagy bármi. Amugy pedig a mûpunci egyáltalán nem olyan mint az igazi.... Lehet, hogy azért szakadt ki mert a két mûanyag dörzsöli egymást,...elfáradt a gumi. A nõi nemiszerv nem mûanyag,.

-.- Nem az óvszerrel van a baj, hanem veled... Valószínüleg rosszul tetted fel, lehet levegõs volt a teteje vagy bármi. Amugy pedig a mûpunci egyáltalán nem olyan mint az igazi.... Lehet, hogy azért szakadt ki mert a két mûanyag dörzsöli egymást, ...elfáradt a gumi. A nõi nemiszerv nem mûanyag, .
A kérdező hozzászólása: ok, én ezt értem, egyébként erõs gumiból van a mûpunci, amit használtam. Igen az is meglehet, hogy rosszul tettem fel. :(
A mûpuncit nem arra tervezték, hogy kotonnal használják...Nem fogsz elkapni tõle semmit és teherbe sem esik majd ;)
milyen mûpuncid van? elküldenéd a fotóját? én is szeretnék egyet venni
A kérdező hozzászólása: Szimpla élvezetbõl csináltam azzal. Késõbb csinálok egy fotót róla és elküldöm.
nyugi, szerintem bõven jó lesz ez a gumi, csak raktározz be belõle bõven az elsõ alkalomra meg fõleg. ha elszakadna esetleg közben, akkor fogod, és lecseréled, ennyi a mûvelet, a múltkor hatot szakítottunk el egy menet alatt.
A kérdező hozzászólása: Az komoly. Nem lett terhes? Azért 6x ha gumi nélkül már , , bemegy..''

Menyit eszik egy 9-10 napos baba? Honnan tudom hogy elég a tejem, ha magátol abbahagya a szopizást akor eleget evett? Az hogy nem tudok lefejni tejet etetés után abbol amiböl evett baj, mert eddig mindig jött le 20-30 ml de már nem jön, mitöl van?

Félek hogy kevés lessz a tejem mert már nem tudok fejni szpi után,igy ha majd többet akarna enni hogy lessz elég neki?Szedek homeos bogyot és iszom a laktoherbet de eddig nem sokat segitettek,mennyi idö mire hat és meddig lehet szedni a homeos bogyot?

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj! A tested csodálatos módon tudja követni a kicsi babád igényeit. Ki látott már olyat a természetben, hogy egy emlõs fejt volna, miután megetette a kicsinyeit? Ha a babád éhes lenne, nem hagná abba a szopizást. És egyébként is hallatná az elégedetlenség hangját. Ha igény szerint szoptatsz, tehát ha a babád megéheizk, akkor megkínálod, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem lesz semmi baj:) Ugye tudod, hogy a bogyónál és a teánál is többet ér a nyugalom, az elszántság és a magabiztosság. Ha az anyák évezreek óta képesek táplálni a babájukat, akkor miért pont mi, mai anyák ne tudnánk? Boldog babázást kívánok neked!

Szia! Ne aggódj! A tested csodálatos módon tudja követni a kicsi babád igényeit. Ki látott már olyat a természetben, hogy egy emlõs fejt volna, miután megetette a kicsinyeit? Ha a babád éhes lenne, nem hagná abba a szopizást. És egyébként is hallatná az elégedetlenség hangját. Ha igény szerint szoptatsz, tehát ha a babád megéheizk, akkor megkínálod, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem lesz semmi baj:) Ugye tudod, hogy a bogyónál és a teánál is többet ér a nyugalom, az elszántság és a magabiztosság. Ha az anyák évezreek óta képesek táplálni a babájukat, akkor miért pont mi, mai anyák ne tudnánk? Boldog babázást kívánok neked!
Szia! Az én kislányom 15 hetes. A kórházból négy nap után jöttünk ki. A kórházban még nem nagyon evett, mert császárral született és késõbb indult be nálam a tejelválasztás. Amikor hazahoztam béreltünk egy mérleget, amin mindig lemérem etetés elõtt. Az enyém 10 naposan olyan átlag nyolvanakat evett. ( volt hogy 50-et volt, hogy 110-et). Azt mondta a védõnõ, hogy egy ekkora babánál 60 a "normális". És mivel az enyém sokat evett hasfájós is volt. Mára már kinõtte. Ha magától abbahagyja a szopizást és úgy gondolod keveset evett, akkor tarts egy kis szünetet, böfiztesd meg és próbáld meg újra mellre rakni.Ha már nem fogadja el másodszorra sem a cicit akkor elég volt neki. Nem tudom, hogy van-e mérleged otthon, mert az sokat segít. A fejésrõl pedig annyit, hogy nekem sem nagyon ment, fõleg ha kiszopizta a javát. Én is szedem a homeos bogyókat meg a teát is iszom. Annyit tudok tanácsolni hogy próbáld meg magad éjszaka lefejni. Én nekem mindig akkor sikerült a legtöbb. A homeos bogyokat szerintem addig szedd amíg van tejed. Én is lefagyasztottam a tejet jobb idõkre. Sokan azt tartják, hogy mindig egy mellbõl szopiztasd a gyereket a maradékot meg fejd le. Mások viszont arra esküsznek, hogy mind a két mellbõl szopiztassa meg az anyuka a bébit. Az tény hogy minél többször teszed mellre annál jobban fokozódik a tejed. A homeos bogyokon meg a teán kívül igyál sok folyadékot, fõleg rostban dús leveket. Nekem pl a narancslé nagyon csúszottés ahogy megidtam elindult a tejem magától. Igyál meg néha egy pohár sört is ( legjobb a barna)az is nagyon beindítj a tejet.( nem lesz a bébinek semmi baja az alkoholtól, ettõl nem kell félni) És nekem a rántott levesek is megtették a hatásukat. Pl: tojásleves Remélem azért tudtam segíteni tymy
Szia A homeos bogyóval azért vigyázz. Most már tudom hogy valószinü nálam a tej mennyisége ettõl esett vissza. Ugyhogy már nem szedem. Csak sok folyadék, tojásleves, és próbálok pihenni.

Lehet valami bajom, ha nem mosok minden kutyázás után kezet?

A kutya az enyém, és tiszta, egészséges. De mégiscsak állat.

Legjobb válasz: Én se szoktam, igaz a mienk szobakutya. Tudom, hogy tiszta és kész. Valamennyi kosz meg kell a szervezetnek. Nem élhetsz teljesen sterilen. Más kutyája után viszont mindig megmosom. Legyen az teljesen idegen vagy a legjobb barátnõmé.

Én se szoktam, igaz a mienk szobakutya. Tudom, hogy tiszta és kész. Valamennyi kosz meg kell a szervezetnek. Nem élhetsz teljesen sterilen. Más kutyája után viszont mindig megmosom. Legyen az teljesen idegen vagy a legjobb barátnõmé.
Lehet is meg nem is, elméletben elkaphatsz valamit, de gondolj vissza a gyerekkorodra. Egész nap az udvaron játszottál a homokban, mindent megfogtál, esetleg meg is csócsáltál, mindenbe belenyúltál, és tuti, hogy nem rohantál minden mozdulat után kezet mosni. Az egészséges szervezet le tudja gyõzni a hétköznapi baktériumokat, akkor van gond, ha valakinek le van gyengülve a szervezete. Akkor lehet veszélyes. Egyébként friss macskásként én is állandóan kezet mostam, de rájöttem, hogy ez kivitelezhetetlen, hisz nem fogok kirohangálni a fürdõbe minden egyes macskasimizés után... Persze ennek feltétele, hogy az állatka egészséges és beoltott legyen, na és hogy azért ne mondjuk fõzõcskézés közben simogassuk.
Pontosan ahogy írtad, még is csak állat. a veszélyes hogy a kutya lehet férges (még akkor is ha rendszeres féregtelenítés) és a férgek a végbélnyílás körül teszik le a petéket, amit a kutya a nyelvével tisztít, amit a bundájára ken egy mozdulattal. te megsimogatod és már nyúlsz is a szemedhez és viszed be a petéket a szemedbe ami vakságot is okozhat. aztán mikor kiviszed sétálni, bele hempereg a fübe és kitudja miket szed össze a bundájával.
Szobakutyqa vagy kintikutya ugyanugy lehetnek benne bacig és bélférgek.Egyszer a kutyám bélférges volt apám összevissza dögönyözte nem mosott kezet és ugy támadta le a hûtõt.Késõbb megis járta.Elkapta a kutyától a gilisztákat. Mégha nemis mosol kezet minden simogatás után legalább evés elõtt mossál kezet
igen mindenképpen moss kezet súlyos következményei lehetnek több féle bélféreg és más kórokozó lapulhat a kutyában
Nekem volt olyan ismerõsöm, aki együtt evett a kutyájával: kézel etette, aztán õ ugyanazzal a kézzel evett. nem lett baja, de én ezt mégsem ajánlanám. Evés, kajafogás elõtt mindenképp kell kezet mosni.

Baj, ha minden edzés után hajat mosok?

Azaz mindennap. Másfél órát futok. Nem bírom elviselni, hogy összeáll és érzem, hogy sós, meg viszket is.

Legjobb válasz: Már miért lenne baj?

Már miért lenne baj?
Használj direkt erre való sampont és a fejbõrödet ne dörzsöld át mindig a samponnal, mert nem árt, ha ki tud alakulni rajta a védõréteg.
Nem baj, csak felesleges. Elmondok egy viccet: Rozál, a cigányasszony egyszer megkérdezi a vajdát: - Bûn az, ha esténként meztelenül gyönyörködöm magamban a tükör elõtt? - Nem bûn az Rozál, csak tévedés.
F v L a kérdezõ? Én terembe járok és minden nap mosok hajat ! :) Van olyan is h 2x kell...nem monodm h egészséges nemtudom...nekem nincs vele bajom sosem ártott a fejbõrömnek és a hajamnak se...pedig már jóóópár éve így csinálom...olyan félhosszú göndör hajam van és a wax v zselé vagy hajlakk miatt ügye mindig kell mosni...(Sokan mondják h többet foglalkozok a hajammal és az Edzéssel mint minden mással ...xD Háth nah...nemvagyok b**zi de adok a megjelenésemre és a higiéniára ennyi) 23F

Baj ha orgazmus után mindig bekeményedik a hasam? 1-2 percig tart, nem fáj csak kőkemény lesz.30 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nem baj, de mostantól vigyázzatok jobban. Mi már az utolsó hetekben csak orálisan érintkeztük, iagz az orgazmus attól még meg van! :)) Szerintem még az is lehet, hogy neki is tetszik... :))))

Nem baj, de mostantól vigyázzatok jobban. Mi már az utolsó hetekben csak orálisan érintkeztük, iagz az orgazmus attól még meg van! :) ) Szerintem még az is lehet, hogy neki is tetszik... :) )))
Ameddíg nem okoz görcsöt, vagy vérzést nem baj, csak óvatosan a bejutó spermiumok megnyithatják a méhszájat. Inkább a lepedõre kerüljenek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!