Találatok a következő kifejezésre: Baj ha után (523 db)

Az nem baj ha elélvezés után gumival benne marad a lányban és úgy mozog? !

4-5 perccel kivettük és a gumi rajtam volt még mindig csak egy kicsit feljebb csúszot!így lehet vmi?

Legjobb válasz: Nem csak akkor van baj. Akció után azért kell AZONNAL kivenni, mert ha lelohadsz, akkor kicsorog belõle minden. Akkor meg ugye hatástalan az egész. Ha te olyan vagy, aki akció után is kemény marad (elég ritka) - akkor még egy kicsit mehet, ha nagyon vigyáztok. Akkor jön az, amit már mondtak, hogy a tele gumi sokkal könnyebben kidurran.

Nem csak akkor van baj. Akció után azért kell AZONNAL kivenni, mert ha lelohadsz, akkor kicsorog belõle minden. Akkor meg ugye hatástalan az egész. Ha te olyan vagy, aki akció után is kemény marad (elég ritka) - akkor még egy kicsit mehet, ha nagyon vigyáztok. Akkor jön az, amit már mondtak, hogy a tele gumi sokkal könnyebben kidurran.
Kb 1-2 hete volt, egy 16 éves lány írt hogy mit is tegyen mert így csinálták és szakadt a gumi, anyjáék meg nem tudják, hogy nemi életet él. Szóval egyáltalán nem biztonságos, mert ilyenkor amikor már benne van az "anyag" akkor a gumi sokkal sérülékenyebb és könnyen szakad (én így tudom). Most szerencsétek volt, de szerintem nem szabad az ilyenekkel játszani. (Elnézést ha nem így van, de én ezt olvastam.)
A kérdező hozzászólása: szval csak akkor lett volna baj ha kiszakad?és akkor most nincs? köv akk jobban figyelünk :S
A kérdező hozzászólása: a lánynak 1-2 napja lett vége a menstruációnak ! és akkor?
A kérdező hozzászólása: én úgy tudom akkor kevés rá az esély
Akkor valóban kevés rá az esély, viszont ahogy elmész, szedd le az óvszert.Mert kifolyhat.
Kevesebb az esély, de nem nulla. Ha viszont az óvszer kifolyik vagy kidurran, akkor nagyjából akkora az esély, mintha ott se lenne: tehát NE játssz ezzel!

Az baj ha közvetlen a 7 napos szünet után a tabit fél órával később vettem be és közvetlen evés után?

Legjobb válasz: Nem baj. Nem gyõzzük hangoztatni, hogy ott a betegtájékoztató, amit el kell olvasni. Szépen le van írva, hogy ha a megszokott idõtõl számolva 12 órán belül beveszed a tabit, akkor nem lesz semmi baj. Az meg tök mindegy, hogy épp elõtte ettél.

Nem baj. Nem gyõzzük hangoztatni, hogy ott a betegtájékoztató, amit el kell olvasni. Szépen le van írva, hogy ha a megszokott idõtõl számolva 12 órán belül beveszed a tabit, akkor nem lesz semmi baj. Az meg tök mindegy, hogy épp elõtte ettél.
Nem. :)

Az baj ha két lány tengerimalacot a ketrecében tartjuk együtt és folyton verekednek? Az baj hogy ha túl sokat eszik és sírdogál egy kicsit? Az normális dolog ha már 3-om nap után engedi hogy a kezedbe fogd? Az baj hogyha túl sok zöldet kapnak?

Van két tengerimalacunk.És folyton verekednek,civakodnak ez egy kicsit aggaszt minket mert úgy véljük hogy utálják egymást.De van még egy baj az hogy túl sokat esznek és utána túl sok az ürülékük.Mivel hogy túl sok zöldet kaptak ezért egy kicsit zöld,és lágy a kakájuk.Ez baj???Nagyon féltjük ?ket mert még csak három napja kerültek hozzánk és még csak kezd?k vagyunk a tartásában.Ezért kérjük aki tud segítsen!!Köszönjük!!!

Legjobb válasz: Nem írtad, hogy nagyjából milyen idõ malacokról van szó. Ha még fiatalok, akkor nem baj, ha verekednek, mert most szoknak össze. Ha már nagyobbacskák, akkor viszont annyira nem jó a bunyó. De ha együtt voltak eddig is, akkor lehet, hogy csak "szeretetbõl" bunyóznak. Nem csak kergetik egymást vagy ilyesmi? Nekem van 4 kislány malacom (2-2 külön), és nálunk úgy van, hogy 2 malac nagyon szereti egymást, õk sose verekednek, de a másik 2 sajnos elég sokat kergetõzik, ami elég nagy zajjal jár, de kárt sosem tesznek egymásban, inkább csak játszanak. Néha azért rájuk kell szólni... Azért ha már annyira verekednek a ti malacaitok, hogy kárt tesznek egymásban, szedjétek szét õket egybõl!!!!! Az nem baj, ha megengedi, hogy megfogd, elvileg szelíd állatok, nem lehet velük gond. Fõleg ha te adod nekik a kaját, akkor megszokják a szagodat, és tudja, hogy te nem bántod. Ezt képesek 3 nap alatt is megszokni. Viszont ne adj nekik olyan sok kaját. Elég naponta egyszer szárazkaja, és reggel-este egy kis uborka, paradicsom, alma, répa, saláta, ilyesmi. Esetleg még reggel szórj be nekik egy kis szénát, és akkor azt tudják napközben rágcsálni. Elõfordul, hogy sírnak a kajáért, de legyél "könyörtelen", elég nekik naponta kétszer enni. Lehet hogy azért sírnak, mert mégiscsak még új a környezet, ezt nekik is meg kell szokni, új hely, új illatok... Sok sikert!! Minden rendben lesz velük, ne aggódj, a tengerimalac a legédesebb állat a földön :)

Nem írtad, hogy nagyjából milyen idõ malacokról van szó. Ha még fiatalok, akkor nem baj, ha verekednek, mert most szoknak össze. Ha már nagyobbacskák, akkor viszont annyira nem jó a bunyó. De ha együtt voltak eddig is, akkor lehet, hogy csak "szeretetbõl" bunyóznak. Nem csak kergetik egymást vagy ilyesmi? Nekem van 4 kislány malacom (2-2 külön), és nálunk úgy van, hogy 2 malac nagyon szereti egymást, õk sose verekednek, de a másik 2 sajnos elég sokat kergetõzik, ami elég nagy zajjal jár, de kárt sosem tesznek egymásban, inkább csak játszanak. Néha azért rájuk kell szólni... Azért ha már annyira verekednek a ti malacaitok, hogy kárt tesznek egymásban, szedjétek szét õket egybõl!!!!! Az nem baj, ha megengedi, hogy megfogd, elvileg szelíd állatok, nem lehet velük gond. Fõleg ha te adod nekik a kaját, akkor megszokják a szagodat, és tudja, hogy te nem bántod. Ezt képesek 3 nap alatt is megszokni. Viszont ne adj nekik olyan sok kaját. Elég naponta egyszer szárazkaja, és reggel-este egy kis uborka, paradicsom, alma, répa, saláta, ilyesmi. Esetleg még reggel szórj be nekik egy kis szénát, és akkor azt tudják napközben rágcsálni. Elõfordul, hogy sírnak a kajáért, de legyél "könyörtelen", elég nekik naponta kétszer enni. Lehet hogy azért sírnak, mert mégiscsak még új a környezet, ezt nekik is meg kell szokni, új hely, új illatok... Sok sikert!! Minden rendben lesz velük, ne aggódj, a tengerimalac a legédesebb állat a földön :)
Nekünk volt két hímmalacunk, az egyik az apa volt, a másik pedig a fia. Összeszoktak, mert a kicsi tudta hogy õ maga az alárendelt. Aztán az apa malac meghalt egy éve. A fia most ötéves. Egyedül maradt. Hoztunk mellé egy lánymalacot. Beraktuk mellé, azon nyomban fogkocogtatás, kergetés, odacsípés, azonnal kivettük õt mert láttuk hogy nem fogadják el egymást. Szegény hímmalac utána amikor kivettük annyira stresszes volt hogy csak lógott a kezünkbe. A lánymalacot különraktuk. Hoztunk melléje egy másik lánymalacot ismét. Azóta is együttvannak, a hím és õ. Nem bántják egymást. Viszont a hímmalac nagyon féltékeny rá. Mindig kihúzza a kaját a szájából :) Egyik nap beraktuk a másik lányt a kettõ közé, hát mondhatni nem csípték nagyon..... szóval hanyagoltuk a témát. Szóval nem mindegyik tengerimalac fogadja el egymást, az viszont tény hogy társas lények, szeretik a társaságot. De azért egy pár nap kell hogy összeszokjanak!!!
Sok kaját ne adjál neki!!! Nem szükséges egy nap háromszor etetni, mi csak minden este adunk nekik tápot, meg répát. De így is mindegyik 1 kilós :) Túl sok zöldet ne adjál neki, mert hasmenés lesz a vége. Uborkát is csak izibe. Sárgabarackot azt totál ne. A szénát azt imádják, meg a salátát, almát, körtét, dinnyét. Répát azt mindig kapnak.
Ja, rengeteg vizet isznak!!! Egyfolytába vedelnek és ez nem baj!!! :DDDDD

Én most diétázok mert szálkásítok és az baj ha futnék minden nap? Mert hallottam már olyanról hogy ha edzés után futnák akkor leráznám az izom összehúzódást. Edzés után futnák egyébként és az baj szerintetek?

Legjobb válasz: Sárga kapszulát javaslom, kitisztulnának az ilyen dolgok, és az olvasás egyéb képességeket is fejleszt:)Például utána talán el tudod magyarázni, mi az a lerázni az izomösszehúzódást.

Sárga kapszulát javaslom, kitisztulnának az ilyen dolgok, és az olvasás egyéb képességeket is fejleszt:) Például utána talán el tudod magyarázni, mi az a lerázni az izomösszehúzódást.
Talán a nyújtásra gondoltál, kérdezõ, de azt el kell végezni, nem pedig ilyen alibi dolgokkal letudottnak vélni. Mellesleg aerob edzés szükséges szálkásításnál. De mivel a futás sokaknál kardió tartományban van, és te minden nap végeznéd az aerob edzést az ajánlott heti 3-4 helyett, így figyelnék, nehogy a túlzott kalória mínusz miatt izomvesztés legyen. Ja, és : futnék. Így a helyes.
A kérdező hozzászólása: A "lerázást" úgy értem, hogy ha mondjuk edzettem mellre meg mondjuk bicepszre, és ha utánna futnék akkor az baj lenne? Hogy futás közben ugye mozognak a végtagok és az nem rázza le az izomöszehúzódást?
A kérdező hozzászólása: Ja, és köszönöm a helyesírási hibám kijavítását, és a választ is.

4 év Mszp kormány után (94-98) 4 év Fidesz kormány volt (98-02).8 év Mszp kormány után (02-10) miért baj, ha 8 év Fidesz kormány (10-18) lesz?

Legjobb válasz: Nem baj, sõt a jelenlegi lehetõségek közül az lenne a legjobb, ha így lenne.

Nem baj, sõt a jelenlegi lehetõségek közül az lenne a legjobb, ha így lenne.
Ha a Fidesz újra gyõz, nem lesz több választás Magyarországon, ez a baj.
"Az Összefogás csak egy hajszál híján nem vitte csõdbe az országot. Most erre még pici esély sincs." Használt a fideszpropaganda, igaz?
A kérdező hozzászólása: Az Összefogás csak egy hajszál híján nem vitte csõdbe az országot. Most erre még pici esély sincs.
Mert akkor teljesen tönkreteszik az országot.
A kérdezõnek kitûnõ logikája van azt illetõen, hogy mi alapján adja le a szavazatát. Még 2-3 millió ilyen ember, aztán lehet faszán demokráciásat játszani.
A kérdező hozzászólása: "aztán jön valami normális párt" Kire gondolsz?
Még négy év aztán jön valami normális párt és végleg eltûnik a süllyesztõben a fidesz.
Õk is kapnak még 4 évet, "mert megérdemlik" aztán vége.
Mert a mostani Fidesz az eddigi 20 év legrosszabb kormánya.

Hányhat a kutya a vemhességtől? Illetve baj, ha fedeztetés után még mindig vérzik?

Nem akarok butaságot kérdezni, csak a kutyámat fedeztettem (először 5 napja, majd 3 napja is), tegnap pedig 4-szer hányt(igaz új tápot kapott, ami jobban megfelel egy vemhes kutyának). A vérzése sem maradt abba, sőt úgy vette fel a kant is, hogy vérzett közben. Voltam állatdokinál, aki már antibiotikummal akarta tömni a vérzés miatt. Viszont én inkább körültekintőbb lennék, mielőtt gyógyszert adok neki, főleg, ha vemhes. És nem vagyok szaporító, mielőtt bárki letámadna, hogy minek fedeztetek, ha nem értek hozzá.... Én is szeretnék egy kiskutyát megtartani, mert a másik kutyánk már nagyon beteg, illetve, a baráti körömben már most megvannak a gazdik (persze, ha sikerül minden).

Legjobb válasz: Nem hányhat a kutyád a vemhességtõl,max. vissza öklendezi az ételt a szülés elõtti órákban.Tehát a te esetedben nem ez a hányás oka! Baj ha fedeztetés után még mindig vérzik,ugyan is már a fedeztetéskor sem kellene véreznie, a megfelelõ idõpontban a péra ajkak duzzadtak és halvány piros átlátszó váladék van nem vér. Kedves állatgazdi tessék elvinni állatdokihoz a kutyát! Úgy látom minden áron kölyök kutyákat akarsz gyártani akkor pedig olvasgatni elõtte egy kis szaporodás biológiát... Egyébként nem olcsóbb egy császározás esetleg egy késõn felismert gennyes méh gyulladás esetén a méh eltávolítása sem mint egy ivartalanítás!

Nem hányhat a kutyád a vemhességtõl, max. vissza öklendezi az ételt a szülés elõtti órákban.Tehát a te esetedben nem ez a hányás oka! Baj ha fedeztetés után még mindig vérzik, ugyan is már a fedeztetéskor sem kellene véreznie, a megfelelõ idõpontban a péra ajkak duzzadtak és halvány piros átlátszó váladék van nem vér. Kedves állatgazdi tessék elvinni állatdokihoz a kutyát! Úgy látom minden áron kölyök kutyákat akarsz gyártani akkor pedig olvasgatni elõtte egy kis szaporodás biológiát... Egyébként nem olcsóbb egy császározás esetleg egy késõn felismert gennyes méh gyulladás esetén a méh eltávolítása sem mint egy ivartalanítás!
Nem attól leszel szaporító, mert a kiskutyáknak nem tudsz helyet találni. Hanem attól, hogy semmit nem tudsz a tenyésztésrõl magáról, és csak kedvtelésbõl/pénzszerzés céljából szaporítja az ember a kutyáját. Van törzskönyve a kutyádnak? Standardnak megfelel? Bizonyos genetikai adottságok alapján fedeztetted? Szóval csak azért mert nem tudod mit takar a szaporító szó maga attól még sajnos abba a kategóriába tartozol, mivel az egész dologról fogalmad sincs, belevágtál úgy, hogy akár még a kutyád életét is kockáztatod. Amúgy ha nem felel meg az állatorvosod szakértelme akkor menj másikhoz.
Ha vérzett, már fedeztetni sem kellett volna.Egyáltalán idõben volt? Sanszos a méhgyulladás. Ultrahangra kell vinni.
Tehát akkor mégis szaporító vagy. :S
Szóval szaporító vagy. Mindegy, ha ebben az orvosban nem bízol, akkor vidd másikhoz. Remélem, hogy nem fogantak meg a kicsik!
Volt már kölyke?
A kérdező hozzászólása: 15:16 :) Köszi a választ. Õ nem bevérzett, hanem simán tüzel, csak nem maradt abba vérzés akkor sem, amikor már a kant felvette. De az elsõ tüzelésnél is végig vérzett 21 napon keresztül! És sem méhgyulladása, sem semmi más baja nem volt. Persze, nem adatok neki antibiotikumot, legalábbis, amíg nem muszáj, addig biztosan nem. Egyébként már tegnap is alig vérzett, ma meg már egyáltalán nem. :) Remélem minden rendben lesz. Amúgy tegnap még utána olvastam, és azt találtam, hogy fedeztetés után, ha 8 napon túl is vérzik, akkor nem volt sikeres a fedeztetés. A 8. nap vasárnap lesz.
Aham, miért is vagyunk idióta bunkók? Én sehol sem látok olyan hozzászólást ami idióta lenne és bunkón írták volna. Leírtunk egy tényt, és attól, hogy neked nem tetszik attól még igaz. Tudod ez ":DDDDDD XDDDDDD :PPPPP" smileyk tömkelege eléggé irritáló... Na mindegy. Igazából azt csinálsz amit akarsz, úgy csinálod ahogy akarod, de ha lesz*rod a véleményünket akkor legközelebb ne itt kérdezz, mert hát itt úgyis csak idióta bunkók vannak.
Jártam anno én is így egy kutyámmal. Bevérzett fedeztetésnél. Persze, kölyök nem lett és ivartalanítás lett a vége. Lehet, nálad sem marad vemhes a szuka.Vemhességnél antibogyó azért nem jó . Egyáltalán nem jó a kiskutyákra a hatása. Az az alom már nem teljesen normális körülmények között fejlõdik. De Te tudod.
A kérdező hozzászólása: Még valamit kihagytam kedveskéim: az ellés után, mindenképpen ivartalaníttatni akarom!!!!! Csak szeretnék egy kuttyot megtartani, és miért fizessek érte súlyos tízezreket, ha egyszer meg tudom így oldani???? :DDDD Amúgy meg inkább azokat a gazdikat kellene megszólni, akik nem tudnak vigyázni a kutyájukra, aztán felcsinálja szegény kutyát ki tudja mennyi és milyen fajtájú kutya, aztán a kölyköket dobozba kidobják az út szélére.... Pffffff Ennyi.
A kérdező hozzászólása: A többinek meg üzenem, hogy lekakkantom, hogy mit gondolnak... XDDDD Oké, akkor legyek szaporító. Nem fáj ez nekem!!!! XDDD Megjegyzem amúgy meg mindenki elkezdte valamikor, és ha érdekel bárkit is, igenis tájékozódtam, nem is egy helyrõl, mielõtt elvittem a kanhoz. :P :DDD Csak tudjátok, mindig jönnek közbe váratlan dolgok! :P
A kérdező hozzászólása: Utolsó hozzászólónak, aki tudott normális hangnemben válaszolni: Igen, idõben volt, a tüzelés kezdetétõl számított 12. napon. A 11. napon pl. nem is engedte a kant magához közel. Voltunk dokinál, azt mondta várjunk pár napot a vérzéssel, és utána antibiotikum kúra. De ma már nem vérzik, csak nagyon halvány pár csepp van itt ott. :)
A kérdező hozzászólása: Ennyi idióta bunkót!!!!!! De azért köszi!! XDDDDD
A kérdező hozzászólása: Még nem volt! Most szeretnék elõször és utoljára.

VW Passat 1, 9 PDTDI 2001 évjárat. Tudja-ee valaki mi, mekkora lehet a baj, ha menet közben kb 50 km megtett út után kigyullad az ESP és az ABS lámpa a műszerfalon?

Most kb 3-4 alkalommal fordult el?, és egyszer mintha egy kicsit meg is torpant volna az autó. Még nem mentem sokat a hiba jelentkezése úta, csak 3-400 km-t.

Legjobb válasz: Ha világit az ESP,ABS akkor nemûködik.vidd el serelõhoz ráteszik szémitógépre és kimutatja a hibát.Szerintem nem nagy a baj lehet hogy kontakthiba vagy valamejik érzékelõ ment el.

Ha világit az ESP, ABS akkor nemûködik.vidd el serelõhoz ráteszik szémitógépre és kimutatja a hibát.Szerintem nem nagy a baj lehet hogy kontakthiba vagy valamejik érzékelõ ment el.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, bízom benne, hogy igazad van. :-) Minden jót!

Esküvő után baj ha nem tudom egyből át iratni az adataimat?

azt mondták 8 munkanapon belül ,de nem leszünk itthonés nem fogom tudni elindítani ilyenkor mi a helyzet nagy gond? ellen?rzik ezeket? el?re is köszi ezt nem kérdeztem meg:(

Legjobb válasz: rögtön utána régi útlevéllel nászútra mentem. semmi gond nem volt. esküvõ után kb. 2 hónappal lett meg minden papírom. sehol senki nem szólt miért csak most megyek! baj biztosan nem lesz belõle, ha nem intézed el 8 napon belül!

rögtön utána régi útlevéllel nászútra mentem. semmi gond nem volt. esküvõ után kb. 2 hónappal lett meg minden papírom. sehol senki nem szólt miért csak most megyek! baj biztosan nem lesz belõle, ha nem intézed el 8 napon belül!
Hivatalosan 30 napod van az irataid cseréjére, nem 8. Mi is a régi papírjaimmal voltunk nászúton, a kutyát nem érdekelte. Az adókártyám még mindig a régi nevemen van, egy év után is...
Megbüntetni nem fognak, elvileg a régi irataiddal semmilyen hivatalos ügyet nem intézhetsz
adó és tajkártyán anyának 15 éve még minig a volt férje neve van, pedig 10 éve elvált tõle, 6 éve meg más a férje neve, és hivatalosan felvette a nevét... senki nem szolt még érte...:D
A személyidet elég hamar érdemes átíratni ( úgyis az alapján írják át a többit ), a többi kicsit jobban ráér. Ha jó idõben mész kb negyed óra alatt végzel ( ajánlom a II.kerületet ) kb másfél hét után mehetsz is érte - szintén negyed óra. A TAJ kártyát azért érdemes a második helyen megcsináltatni, mert sok helyen "régi" névvel nem fogadják el. Nekem elfogadták, de azt mondták, hogy elvileg így érvénytelen...szóval jobb a békesség...nah, erre több idõt kell szánni, én kb másfél órát üldögéltem az ötperces ügyért, mert annyian voltak a Teve utcában... A szerzõdéseket ( pl ELMÛ ) sem rossz átíratni, ezzel elkerülheted a késõbbi kellemetlenségeket. Nem nagy cucc az egész, ha ügyes vagy, pár nap alatt elintézheted a dolgokat Az, hogy ellenõrzik-e?Nem tudom, de...hmmm... elvileg az esküvõ után az anyakönyvvezetõnek be kell jelentenie a névváltozást. Ha nagyon szerencsétlen vagy el tudom képzelni, hogy egy igazoltatásnál kínos lehet az ügy, de nem hiszem, hogy lenyakaznak érte ;-)
Tavaly júniusban volt az esküvõnk és azóta nem írattam át egyetlen papíromat sem. Mindent eltudtam eddig intézni, sõt szavaztam is, pedig a listában asszonynévvel voltam, a személyimben pedig a lánynevem szerepel.

A pozitív terhességi tesz után mennyi időre szokás nőgyógyászhoz elmenni? Baj ha én hamarabb megyek?

Legjobb válasz: bajnak nem baj, de a doki keveset fog látni és nem foglal majd határozottan állást, terhesnek akkor nyílvánítanak "hivatalosan", ha megindul a kicsi motorja és látszik is UH-n, addig a doki csak abban bízhat, amit Te mondasz... amúgy meg vigyázz, mert sajnos, ha lelkiismeretlen a doki, akkor ha durván vozsgál az árthat is. bár megértem, hogy minél hamarabb szeretnél többet tudni, én a 8. hét körüli dokilátogatás híve vagyok!

bajnak nem baj, de a doki keveset fog látni és nem foglal majd határozottan állást, terhesnek akkor nyílvánítanak "hivatalosan", ha megindul a kicsi motorja és látszik is UH-n, addig a doki csak abban bízhat, amit Te mondasz... amúgy meg vigyázz, mert sajnos, ha lelkiismeretlen a doki, akkor ha durván vozsgál az árthat is. bár megértem, hogy minél hamarabb szeretnél többet tudni, én a 8. hét körüli dokilátogatás híve vagyok!
Én korán mentem 5 hét 3 naposan, mert már volt egy vetélésem, és már ott dogobott a kicsi szive:)
Én is korán mentem 5 hét 6 napos elvileg, mert elveszítettünk 2 babát sajnos nemrég, egyiküket úgy, hogy azt hittük minden oké, pozitív volt 3 teszt is, aztán a 8.hét végén derült ki az UH-n hogy nincs szívhangja :((, addig beleéltük magunkat, tervezgettünk (fõleg a férjem..) szóval amint lehet mentem most!
Szia Nem baj ha elõbb mész csak semmi értelme a 6.héttõl már van szívhang így azt én megvárnám a helyedbe
én 8 hetesen mentem uh-ra. sajnos vizsgálat elõtt pont pisiltem, így ne láttunk semmit, így egy hét múlva ismét menni kellett. Szóval erre azért majd te is figyelj.:)
Kb. 5-6 hetes korban érdemes elõször menni. Önmagában nem baj ha hamarabb mész, csak lehet, hogy akkor még egy látogatás kell. A vélt fogamzás napjához viszonyítva 20-25 nap múlva lehet elõször ultrahangon valamit látni a terhességbõl. A 6. hét körül van már szívhang, a dokik azt tekintik igazából élõ terhességnek és errõl adnak igazolást. Ha túl hamar mész akkor vagy nem lát még semmit, vagy csak un. gesztációs gyûrût ás ilyenkor 1-2 héttel késõbbre visszarendel.
Milyen helyre mész? A doki ultrahangoz, vagy külön kell menni? az orvos már 5-6 hetesen már kitapintja, s engem utána 2 hétre küldött ultrahangra, mert neki nincs a rendelõbe. Így megtudtam, hogy tényleg kismama vagyok:) ), s mire mentem ultrahangra már szívhang is volt:) )

Az baj, ha valaki nem mosakszik meg együttlét után mindjárt, hanem másnap reggel?

Legjobb válasz: Bajnak nem baj, csak nem higiénikus, de végülis bajod nem lesz tõle.A sperma természetes dolog, nem fertõzõ.

Bajnak nem baj, csak nem higiénikus, de végülis bajod nem lesz tõle.A sperma természetes dolog, nem fertõzõ.
Bajnak tényleg nem baj, viszont utána mindenféleképpen jó ha pisilsz, ugyanis az esetleges baktériumok (melyet esetleg a párodtól elkaphatsz) így gyorsan távoznak szervezetedbõl. Hiába van tartós párkapcsolatod, így kapható el leggyorsabban a hólyaghurut, aztán vesemedencegyulladás, stb....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!