Találatok a következő kifejezésre: Baj ha ulok, es ugy erzem (2 db)

Baj ha csak ulok, es ugy erzem hogy nedvesedek be? pedig nem gondolok semmire?

Legjobb válasz: Akkor baj ha azért van mert fertõzést kaptál és megnõtt a folyásod mennyisége. Sajnos ezt csak doki tudja megmondani. Ha nincs ilyen jellegû probléma ami nem feltétlen fáj , akkor talán kerítened kéne egy barátot aki eltereli a figyelmed az egyedüliücsörgésrõl: Nem derült ki hány éves vagy--különbözõ okok lehetnek!!! Üdv:Doc.

Akkor baj ha azért van mert fertõzést kaptál és megnõtt a folyásod mennyisége. Sajnos ezt csak doki tudja megmondani. Ha nincs ilyen jellegû probléma ami nem feltétlen fáj , akkor talán kerítened kéne egy barátot aki eltereli a figyelmed az egyedüliücsörgésrõl: Nem derült ki hány éves vagy--különbözõ okok lehetnek!!! Üdv:Doc.
A kérdező hozzászólása: Hat Doc, 16 vagyok:D...kosz

Mitől van az, ha ülök és rúg a baba, úgy érzem mintha egészen a popsimban érezném? Ez baj?

Már beléptem a 22hétbe de csak tegnap óta érzem ezt,mintha akkorát rúgna,hogy ott is érzem.Lehetséges?Tegnap voltam dokinál,hallottam a kicsim szívverését,csodás élmény volt:)

Legjobb válasz: Szia Nekem néha úgy rúgott arra hogy azt hittem ki is dugja ott a lábát :)

Szia Nekem néha úgy rúgott arra hogy azt hittem ki is dugja ott a lábát :)
Szia! Szerintem baj nem lehet, én is szoktam érezni van hogy elég sûrûn is. 35 hetes Kis mami
A kérdező hozzászólása: huh köszönöm a válszokat már azt hittem baj van:) Vajon ebbõl lehet következtetni, hogy fiú e vagy kislány?Még sajna nem tudjuk ja és jobb oldalon szokott rúgni:)
velem is ez történt.A dokim azt mondta azért érzem így, mert a baba popsija lent van, és így arra felé rúg a lábával:) ))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!