Találatok a következő kifejezésre: Baj ha nem tud (131 db)

Miért jönnek itt a lányok mindig azzal, hogy örökkön örökké csak a férfiakkal van a baj, ha nem tudnak nõt szerezni, növesszenek önbizalmat, nõjenek magasabbra, legyen vonzóbb kinézetük, legyen nagyobb a dumájuk és több barátjuk?

Abba mondjuk nem gondolnak bele, hogy ennek a nagy része lehetetlen, itt nem nagyon segít a smink, meg mi nem tudjuk a melleket kipakolni és lesz nõnk. Meg nekünk nem elég 155 centiskének lennünk és úgyis lesz nõnk (nekik ugye apró nõként is simán lehet 180 as pasijuk). Meg nekünk nem lehet csendesnek lennünk, nekik meg simán lehet szürke kisegérnek lenni, mert az még erény is, ha visszahúzódók. Ezeket változtatni meg nem nagyon lehet. Ez olyan, ha valaki hülye matekból, az nem lesz szerintem soha matektanár, matematikus. Márpedig ezt várják el a lányok, úgy érzem. Meg belegondolok, hogy a Mo-on kapcsolatban élõ több millió pasi/férfi mind a magabiztosság, a kinézet, a gazdagság, hiperduma mintaképe? Nem hiszem, mégis ezt a tanácsot kapják a sikertelen pasik. Érthetetlen.

Legjobb válasz: Mégis kit érdekel az, hogy itt mivel jönnek a lányok?

Mégis kit érdekel az, hogy itt mivel jönnek a lányok?
Elhiheted, hogy teljességgel beleszarok a nõk véleményébe. Dugom õket és ennyi. Ehhez értenek :P
Aki nem kell senkinek ott vele van a baj, nem azoknál akikkel próbálkozik :) De lehet minden nap sírni, hogy a nõk hibájából vagyok forever alone, de mivel ez a 224252352532. ilyen kérdés, nem hiszem, hogy ez bárkit is meghatna.
A kérdező hozzászólása: Vele van a baj? Nem és nem és nem. Õ próbálkozott, tett a dolog érdekében. Egy nõ mikor tesz ennek érdekében? Szinte soha, csak ha Brad Pitt féle extra a pasi.
jól látod ostobák
Viszont a nõk nem is írnak ki minden nap 10 kérdést olyan témában, hogy miért nincs barátom? Ti viszont igen. Ezen gondolkozz el.

Szegeden hol van szüléselőkészítő tanfolyam? Ráérek a 7. hónaptól menni? Baj ha nem tud eljönni velem az apuka?

Legjobb válasz: Szegeden,a Dózsa György u 2/b sz.alatt található. Hétfõnként 16 órától.

Szegeden, a Dózsa György u 2/b sz.alatt található. Hétfõnként 16 órától.
Igen, a Dózsa Gy. utcában (a középsõ zöld ajtón kell bemenni), Ráczné Gyémánt Andrea a védõnõ neve. Nem szükséges bejelentkezni elõtte. Bármikor lehet csatlakozni, ne aggódj, nem vagy elkésve! Nem baj, ha nem megy az apuka, sajnos vannak így néhányan, az én férjem pl. mindig 5-ig dolgozik.

Menotesztnél lehetséges, hogy nem tud eredményt adni a vizsgálat? (Olyan okból, hogy nem középső sugarú a vizelet majd egy pillanatra leállt majd újra idnult. ) A laborban azt mondták, nem baj, ha nem középső sugarú a vizelet.

Legjobb válasz: Valóban nem baj, ha nem középsugarú a vizelet. A lényeg, hogy a minta mennyisége legyen megfelelõ és lehetõleg a reggeli elsõ vizelet legyen. A reggeli elsõ vizeletben magasabb a hormon tartalom, mint az utána ürített vizeletben. Laboros vagyok.

Valóban nem baj, ha nem középsugarú a vizelet. A lényeg, hogy a minta mennyisége legyen megfelelõ és lehetõleg a reggeli elsõ vizelet legyen. A reggeli elsõ vizeletben magasabb a hormon tartalom, mint az utána ürített vizeletben. Laboros vagyok.
szia! Se a menotesztnél, se a házi teszteknél nem igazán számít, hogy középsugaras-e ; mert a hcg mennyisége(amit mérnek), az elején is ugyanakkora mint a folyamat végén :) Ami inkább ilyenkor jobban számít, hogy lehetõleg reggeli pisi legyen (nem muszáj a legelsõ!!!) ; mert abban a legmagasabb a hcg hormon mennyisége.

Ma úgy néz ki, hogy megyek bulizni de nem tudok nagyon táncolni Szerintetek az baj, hogy ha nem tud egy fiú táncolni?

Legjobb válasz: Hát erre a mai diszkó zenére nem nagyon tud senki se táncolni.Csak lépkedj ide-oda.:D

Hát erre a mai diszkó zenére nem nagyon tud senki se táncolni.Csak lépkedj ide-oda.:D
A kérdező hozzászólása: Voltam tegnap és valóban vhogy nem sikerült egyesüljek a zene rítmusával nem találtam benne azt az igazi tüzet :D

Ki tud olyan zenét ami arról szól hogy van egy célom és azt meg fogom csinálni nem baj ha nem magyar?

Legjobb válasz: Most hirtelen csak ez jutott eszembe,bár nem tudom hogy milyen stílusú zenéket szeretsz,de azért remélem tetszik :) http://www.youtube.com/watch?v=LLdLs4lZ03A

Most hirtelen csak ez jutott eszembe, bár nem tudom hogy milyen stílusú zenéket szeretsz, de azért remélem tetszik :) http://www.youtube.com/watch?v=LLdLs4lZ03A
A kérdező hozzászólása: köszi

Valaki nem tud olyan oldalt ahonnan le lehet tölteni a Whirlpool awe 2316 használati útmutatóját? Nem baj ha nem magyar.

Legjobb válasz: http://hu.diplodocs.com/marka-hasznalati-utmutato-utasitas/W.. Ide kell beírni a típus számát.

A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, ezt már próbáltam de ez a tipusú mosógép sajnos nincs fent.
Ha még nem sikerült megszerezni, küldj egy email címet és elküldöm pdf-ben
Elküldenéd nekem [email protected]
Ide beírjátok a típust "Whirlpool awe 2316" és le lehet tölteni a szervizkönyvet. Sajnos nem magyar. http://elektrotanya.com/?q=showresult Vagy, ide be kell írni a termékkódot (mosógépen lévõ vonalkód számai) és rákeresni. http://www.whirlpool.hu/app.cnt/whr/hu_HU/pageid/pgsrvifuhom..

Milyen étel lehet az, amit le tudnék gyûrni, lesz bajom, ha nem eszek?

Nem tudom mi van velem, de ma úgy keltem fel, mintha egy csomó lenne a gyomromban, egyszerûen, ahogy megpróbálok lenyelni valamit hányingerem van, ilyen nyomasztó érzés.. Pedig nem fáj a hasam, nincs semmi baja, ezt leszámítva..Olyan, mint mikor vizsga elõtt nagyon stresszel az ember.. Nem tudom mi a jobb, ha erõltetem az ételt vagy, ha nem eszem..
Mivan, elmaradt az utolsó két óra?
Ez így tényleg nehéz ügy. Mondjuk az, hogy ki tud-e elégíteni nem CSAK a mérettõl függ, de ha kicsi neki és neked sem elég, akkor semmi értelme kínlódni. A "használja az ujját és a nyelvét" típusú hozzászólók meg gondoljanak bele. Ha a nõ csak szájjal és kézzel tud kielégíteni, akkor az nektek elég? Nekem nem lenne elég. Ha összehozna a sors egy olyan nõvel, akinek akkora a hüvelye, hogy egyszerûen nem élvezném a vaginális szexet, akkor bizony én is elgondolkodnék. Vagyis ezt gondolom most. Fene tudja mi lenne élesben.
Nem sok jót jósolok nektek, szerintem fontos, hogy egyezzetek az ágyban IS!! Lehet van olyan nõ akinek ez a méret elég, de ez nem te vagy, úgyhogy húzhatod még az elkerülhetetlent, de elõbb utóbb vagy szakítasz vele, vagy megcsalod, ami nem fair vele szemben!! 27/F
Bárki bármit mond, nekem nem mindegy hogy az ujja vagy a [email protected] van-e bennem...Ég és föld, ráadásul csak a 18+ jöhet szóba. Egyéjszakásnak bohockodtam egy 7cm-essel, de az tényleg nevetséges volt (hiába nem tehet róla, de ennek ellenére elõadta a tenyészcsõdört) azzal a mérettel max egy macskát tud kielégiteni. Nyalni sem tudott ugyhogy nemtudom mit tartogat számára a.jövõ. Kapcsolatot azert sem tudtam volna vele elképzelni mert buta volt mint a tök!
Mennyire kicsi a szerszáma? Mennyi ideje vagytok együtt?
No most ez után megint tele lesz a gyk. egy csomó olyan kérdéssel hogy nekem kicsi vagy jó!
A kérdező hozzászólása: Õ élvezte velem 2x is elment egymás után, de én nem éreztem õt csak minimálisan hosszabb vastagabb szerszámra vágyom mivel idáig még ilyen téren el voltam kényeztetve hát most tapasztaltam ilyet elõször pedig nem mai csirke vagyok.
Pocok ez jó volt :D
Itt inkább az a kérdés, hogy téged mennyire dugtak szét.
A kérdező hozzászólása: És nem is vastag neki :-(
A kérdező hozzászólása: Akkora hogy szinte elfér a kezemben ráfogok és alig ér ki a a tenyerembõl ráadásul állítólag körül is metélték :-D.nem rég vagyunk együtt 2 hónapja talán.
Használja a nyelvét és az ujját!
A hüvely nagyon rugalmas. Egy idõ után megszokja a kisebb péniszt. És ugyanúgy körülöleli mint a nagyot. Gondolj bele, aki egy vastag péniszû férfivel van együtt az elején õt is rettentõen feszíti, egy idõ után pedig megszokja. Ugyan ez igaz visszafelé is. Ha ezen kívül minden jó akkor én még várnék a helyedben. Fél év múlva is szakíthatsz ha nem lesz jó a szex. Csináljátok hátulról és lovaglóban.
Én nem vittem, és katasztrófa volt!Egyikkel sem tudtam foglalkozni rendesen. Aztán ovis lett :-) :-) Imádja. OVI szerintem.
Szerintem inkább ovi.
én tuti vinném oviba, ha nem is egész napra, de délig mindenképp, de inkább egész napra otthon tuti nem fejlõdik annyira, sõt a kicsi miatt inkább vissza
Én is vinném (vittem is mindkettõ nagyobbamat) de az egyik 3 éves koráig alig beszélt és egyszerûen muszáj volt neki a közösség hiába küzdöttem itthon vele (ott be is indult rendesen a beszéde) . De nem lesz semmi baja egy egészségesen normálisan fejlõdõ 3-4 év közöttinek ha még otthon van. Fõleg amit írtál hogy még 3 évet fog így is járni, ha sima korcsoportos csoport van az ovitokban akkor még jobban is jár mert végigmehet 3 évet ugyanazzal a csoporttal , óvónõkkel. Mert pl. mi most jártunk/járunk úgy hogy a nagyfiam másik csoportba kerül ( két-három társával együtt) mivel akikkel kezdett, 70%ban elmennek suliba szeptembertõl. A kisebbem pedig aki szintén novemberi, egy fél évet már járt oviba de most egy másik csoporttal kezdi elõrõl a kis csoportot hogy velük 3 évig végigmehessen.
A jövõre alatt azt érted, hogy majd novemberben?Szerintem hároméves gyereknek már pluszt ad az ovi :) az elsõ három év pedig otthon!Én vinném, pláne hogy a kisebbnek még csak te kellesz, rá viszont több idõd lesz.Amíg megteheted hozd el ebéd után, így az arany középutat választhatod! :) Mintha kötelezõvé is tették volna 3 éves kortól.
Szerintem az oviban többet fejlõdne mint otthon. Sokkal többet. 3 éves ovis kislány anyukája
Én csak 1 évig jártam oviba, egyszerûen nem akartam ott maradni, anyukám meg otthon volt. Semmi bajom nem lett tõle:) Azt is vedd figyelembe, hogy miután kötelezõ az óvoda, sajnos túlterheltek lesznek az ovik, az óvónõk, és így inkább gyermekmegõrzõ jellege lesz, kevesebb idõ jut a fejlesztésre.
Ráér jövõre! A legtöbb gyerek 3 évesen nem érett még arra, hogy a családjától külön legyen, fõleg a fiúk érnek késõbb meg a távolléthez, közösséghez. A legideálisabb 4 évesen menni oviba. Ezt gyermekorvos, pszichológus mondta.
Biztosan gyerekfüggõ is, de én már vágom a centit, hogy mikor mehet a nagy oviba. :-) Nagyon kíváncsi, folyamatosan a Már Óvodás Vagyok címû könyvbõl "kell" olvasnom. Mi is sokat járunk gyerektársaságba, de én már 2 éves kora óta úgy érzem, hogy kevés vagyok neki. Hiába fejlesztem, foglalkozom vele becsülettel, egész másként viselkedik, ha van még másik gyerek is. Nagyon bizakodó vagyok, hogy jól fog elsülni az ovi, pedig Õ éppen betölti a 3-at és úgy megy. Amúgy kezdetben én is délig viszem, aztán meglátjuk, hogy lesz a jobb. Ha mondjuk egybeesik a kicsi alvásával, és a nagy meg élvezi az ovit, akkor lehet ott is fog aludni. Majd kiderül. :-) Viszont a kisfiammal egyidõs az unokatesója. Õt , tuti nem vinném. Nincs el közösségben , borzasztó anyás, õ nem érett meg rá. Sztem a kisfiadat nézd, hogy mit szeretne. Esetleg olvass a fenti könyvbõl és figyeld mit, hogyan reagál le. :-)
szerintem meg nagyon jól gondolod! ha viszed mégis, akkor is elég ha délig viszed vagy heti 4 napot mondjuk. Ha megteheted minek vinnéd oviba? persze a gyerekközösség az kell, csak akkor tartsd otthon, ha biztosítani tudod neki a rendszeres játszóterezést, gyerekközösséget és programokat, foglalkozást!
Nagyban függ a gyerektõl. Engem is mindenki lehurrogott, és mondta hogy ovi! Nekem is novemberi a lányom, az ikrek akkor voltak 13 hósak, mikor megpróbáltuk a lánnyal szeptember végén az ovit, nem volt ugye még 3 éves egészen. Hát nem ment. Nem evett, nem ivott, csak sírt vagy csak nézett egész délelõtt. Csak délig volt, elõtte bent voltam vele többször is, hogy ismerkedjen a hellyel, óvónõkkel, akkor még oké is volt. De aztán nem nyitott senki felé, pedig egy nagyon-nagyon kedves óvónénit kapott. Aztán feladtuk pár nap után, miatta is, meg mivel neki nem tetszett, nem evett-ivott és amúgy is egy pici kislány, kisebb mint az átlag, és a kicsikkel együtt az elhordás is nagyon kemény volt, mert még nem mentek az ikrek egyedül, és a szomszéd faluban van az ovi, kocsival minden nap cipelni a 3 kicsit, (2 nem ment ugye, a harmadik meg ordít hogy nem akar menni), így feladtuk. Sokat fejlõdött itthon is, több verset tudott mint az oviban, és én is úgy gondoltam, hogy majd következõ õsszel megy és kész. Utána tavasszal mentünk az ovi felé, és közölte az akkor 3, 5 éves gyerek, hogy itt az ovi anyu, és szeretnék jönni. Onnantól jár, nem mondom hogy nem volt sírás néha, de már evett, és csak elváláskor sírt. Most idén már nagyon szeretett járni, de most nyáron itthon van, és itthon is imád lenni a testvéreivel. Jövõre már középsõs lesz. Szerintem látod a gyereken is, ha már nem lehet vele bírni, unatkozik, stb, akkor lehet kell az ovi, de ha szeret otthon lenni, akkor igenis fejlõdik otthon is, lehet többet mint az oviba (ha nem illeszkedik be, akkor nem tudják bevonni szinte semmibe úgysem, volt ilyen gyerek a lányom csoportjában) Esetleg megpróbáljátok, ha nem megy, nem tetszik, akkor viszed jövõre.
Én viném oviba , ha megszületik kicsi kevesebbet fogsz tudni a nagyal foglalkozni .
A kérdező hozzászólása: Idén novemberben tölti a hármat, és én igazából azt gondoltam, hogy csak következõ szeptembertõl vinném oviba, annak ellenére, hogy egyébként felvették. Rengeteget dobol itthon. Ezt az oviban biztos nem engednék. Azt eleve mondták, hogy otthoni játékot, hangszert nem is lehet bevinni. Bent meg gondolom, nincs dob. A szókicsét is szerintem még jobban lehet fejleszteni, ha itthon foglalkozunk vele, mintha egy ovónõ és egy fél dadus jut 26 emberre. A közösségbe pedig úgyis igazából középsõs kortól tudnak beilleszkedni, addig inkább egymás mellett játszás van, úgy tudom. Amúgy vegyes csoprtba vették fel, lesz egy csomó 6-7 éves, meg a többi 3 év körüli gyerek. Igazából, a kisfiamat ismereve csak az lenne, hogy kószálna bent a teremben, és egymagában eljátszana a játékokkal. De akkor meg már inkább itthon, velünk, ha már a kicsivel még itthon vagyok, és én viszem sokat játszótérre meg foglalkozásokra. De lehet, hogy nem jól gondolom, épp ez az, hogy olyan nehéz elõre megítélni, melyik megoldás a jobb.
A kérdező hozzászólása: Meg persze nemcsak fejlõdni, az érzelmi biztonság szempontjából is. Tudom, hogy kell a közösség, de amúgy sokat megyünk játszótérre meg foglalkozásokra is. De mivel meg évvesztes, még így is 3 évet fog az óvodában tölteni.
Mikor kisebbik lányom megszületett, a nõvére 3 éves volt. Nekem teljesen természetes volt, hogy itthon maradok a két gyerekkel, ezért a nagy csak 4 éves korától volt ovis, akkor is csak ebédig volt bent.. Nem bántam meg egy percre sem.
2014 január 1-tõl minden 3 évet betöltött gyerek napi 4 órai óvodai foglalkozáson köteles részt venni. Ez az új közoktatási törvényben van benne. Nekünk a beiratkozási plakáton is rajta volt ez a törvényi részlet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!