Találatok a következő kifejezésre: Baj ha nem tud (137 db)

Miért jönnek itt a lányok mindig azzal, hogy örökkön örökké csak a férfiakkal van a baj, ha nem tudnak nõt szerezni, növesszenek önbizalmat, nõjenek magasabbra, legyen vonzóbb kinézetük, legyen nagyobb a dumájuk és több barátjuk?

Abba mondjuk nem gondolnak bele, hogy ennek a nagy része lehetetlen, itt nem nagyon segít a smink, meg mi nem tudjuk a melleket kipakolni és lesz nõnk. Meg nekünk nem elég 155 centiskének lennünk és úgyis lesz nõnk (nekik ugye apró nõként is simán lehet 180 as pasijuk). Meg nekünk nem lehet csendesnek lennünk, nekik meg simán lehet szürke kisegérnek lenni, mert az még erény is, ha visszahúzódók. Ezeket változtatni meg nem nagyon lehet. Ez olyan, ha valaki hülye matekból, az nem lesz szerintem soha matektanár, matematikus. Márpedig ezt várják el a lányok, úgy érzem. Meg belegondolok, hogy a Mo-on kapcsolatban élõ több millió pasi/férfi mind a magabiztosság, a kinézet, a gazdagság, hiperduma mintaképe? Nem hiszem, mégis ezt a tanácsot kapják a sikertelen pasik. Érthetetlen.

Legjobb válasz: Mégis kit érdekel az, hogy itt mivel jönnek a lányok?

Mégis kit érdekel az, hogy itt mivel jönnek a lányok?
Elhiheted, hogy teljességgel beleszarok a nõk véleményébe. Dugom õket és ennyi. Ehhez értenek :P
Aki nem kell senkinek ott vele van a baj, nem azoknál akikkel próbálkozik :) De lehet minden nap sírni, hogy a nõk hibájából vagyok forever alone, de mivel ez a 224252352532. ilyen kérdés, nem hiszem, hogy ez bárkit is meghatna.
A kérdező hozzászólása: Vele van a baj? Nem és nem és nem. Õ próbálkozott, tett a dolog érdekében. Egy nõ mikor tesz ennek érdekében? Szinte soha, csak ha Brad Pitt féle extra a pasi.
jól látod ostobák
Viszont a nõk nem is írnak ki minden nap 10 kérdést olyan témában, hogy miért nincs barátom? Ti viszont igen. Ezen gondolkozz el.

Szegeden hol van szüléselőkészítő tanfolyam? Ráérek a 7. hónaptól menni? Baj ha nem tud eljönni velem az apuka?

Legjobb válasz: Szegeden,a Dózsa György u 2/b sz.alatt található. Hétfõnként 16 órától.

Szegeden, a Dózsa György u 2/b sz.alatt található. Hétfõnként 16 órától.
Igen, a Dózsa Gy. utcában (a középsõ zöld ajtón kell bemenni), Ráczné Gyémánt Andrea a védõnõ neve. Nem szükséges bejelentkezni elõtte. Bármikor lehet csatlakozni, ne aggódj, nem vagy elkésve! Nem baj, ha nem megy az apuka, sajnos vannak így néhányan, az én férjem pl. mindig 5-ig dolgozik.

Baj, ha nem vagyok beszédes? A lányok azt szeretik, ha fél napig tudnak valakivel beszélni?

sokszor csak hallgatni szeretek másokat... Ez zavarja a lányokat?

Legjobb válasz: Nem baj. Nem mindig szeretem, ha valakit le sem lehet lõni. :)

Nem baj. Nem mindig szeretem, ha valakit le sem lehet lõni. :)
Keres egy csicsergõs lányt, és neki te leszel a tökéletes. Én társaságban kb néma vagyok, de kettesben csicsergõssé válok, a barátom pont az ellenkezõje így nagyon jól kijövünk. Otthon én röpködök, haverok között meg õ a nagydumás... :D
Szerintem nem baj, csak ha elhallgat a beszélgetõ partner, akkor próbálj valami témát feldobni, hogy ne legyen "kínos hallgatás". :)

Menotesztnél lehetséges, hogy nem tud eredményt adni a vizsgálat? (Olyan okból, hogy nem középső sugarú a vizelet majd egy pillanatra leállt majd újra idnult. ) A laborban azt mondták, nem baj, ha nem középső sugarú a vizelet.

Legjobb válasz: Valóban nem baj, ha nem középsugarú a vizelet. A lényeg, hogy a minta mennyisége legyen megfelelõ és lehetõleg a reggeli elsõ vizelet legyen. A reggeli elsõ vizeletben magasabb a hormon tartalom, mint az utána ürített vizeletben. Laboros vagyok.

Valóban nem baj, ha nem középsugarú a vizelet. A lényeg, hogy a minta mennyisége legyen megfelelõ és lehetõleg a reggeli elsõ vizelet legyen. A reggeli elsõ vizeletben magasabb a hormon tartalom, mint az utána ürített vizeletben. Laboros vagyok.
szia! Se a menotesztnél, se a házi teszteknél nem igazán számít, hogy középsugaras-e ; mert a hcg mennyisége(amit mérnek), az elején is ugyanakkora mint a folyamat végén :) Ami inkább ilyenkor jobban számít, hogy lehetõleg reggeli pisi legyen (nem muszáj a legelsõ!!!) ; mert abban a legmagasabb a hcg hormon mennyisége.

Ma úgy néz ki, hogy megyek bulizni de nem tudok nagyon táncolni Szerintetek az baj, hogy ha nem tud egy fiú táncolni?

Legjobb válasz: Hát erre a mai diszkó zenére nem nagyon tud senki se táncolni.Csak lépkedj ide-oda.:D

Hát erre a mai diszkó zenére nem nagyon tud senki se táncolni.Csak lépkedj ide-oda.:D
A kérdező hozzászólása: Voltam tegnap és valóban vhogy nem sikerült egyesüljek a zene rítmusával nem találtam benne azt az igazi tüzet :D

Ki tud olyan zenét ami arról szól hogy van egy célom és azt meg fogom csinálni nem baj ha nem magyar?

Legjobb válasz: Most hirtelen csak ez jutott eszembe,bár nem tudom hogy milyen stílusú zenéket szeretsz,de azért remélem tetszik :) http://www.youtube.com/watch?v=LLdLs4lZ03A

Most hirtelen csak ez jutott eszembe, bár nem tudom hogy milyen stílusú zenéket szeretsz, de azért remélem tetszik :) http://www.youtube.com/watch?v=LLdLs4lZ03A
A kérdező hozzászólása: köszi

Valaki nem tud olyan oldalt ahonnan le lehet tölteni a Whirlpool awe 2316 használati útmutatóját? Nem baj ha nem magyar.

Legjobb válasz: http://hu.diplodocs.com/marka-hasznalati-utmutato-utasitas/W.. Ide kell beírni a típus számát.

A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, ezt már próbáltam de ez a tipusú mosógép sajnos nincs fent.
Ha még nem sikerült megszerezni, küldj egy email címet és elküldöm pdf-ben
Elküldenéd nekem [email protected]
Ide beírjátok a típust "Whirlpool awe 2316" és le lehet tölteni a szervizkönyvet. Sajnos nem magyar. http://elektrotanya.com/?q=showresult Vagy, ide be kell írni a termékkódot (mosógépen lévõ vonalkód számai) és rákeresni. http://www.whirlpool.hu/app.cnt/whr/hu_HU/pageid/pgsrvifuhom..

Milyen étel lehet az, amit le tudnék gyûrni, lesz bajom, ha nem eszek?

Nem tudom mi van velem, de ma úgy keltem fel, mintha egy csomó lenne a gyomromban, egyszerûen, ahogy megpróbálok lenyelni valamit hányingerem van, ilyen nyomasztó érzés.. Pedig nem fáj a hasam, nincs semmi baja, ezt leszámítva..Olyan, mint mikor vizsga elõtt nagyon stresszel az ember.. Nem tudom mi a jobb, ha erõltetem az ételt vagy, ha nem eszem..
Mivan, elmaradt az utolsó két óra?
Ez így tényleg nehéz ügy. Mondjuk az, hogy ki tud-e elégíteni nem CSAK a mérettõl függ, de ha kicsi neki és neked sem elég, akkor semmi értelme kínlódni. A "használja az ujját és a nyelvét" típusú hozzászólók meg gondoljanak bele. Ha a nõ csak szájjal és kézzel tud kielégíteni, akkor az nektek elég? Nekem nem lenne elég. Ha összehozna a sors egy olyan nõvel, akinek akkora a hüvelye, hogy egyszerûen nem élvezném a vaginális szexet, akkor bizony én is elgondolkodnék. Vagyis ezt gondolom most. Fene tudja mi lenne élesben.
Nem sok jót jósolok nektek, szerintem fontos, hogy egyezzetek az ágyban IS!! Lehet van olyan nõ akinek ez a méret elég, de ez nem te vagy, úgyhogy húzhatod még az elkerülhetetlent, de elõbb utóbb vagy szakítasz vele, vagy megcsalod, ami nem fair vele szemben!! 27/F
Bárki bármit mond, nekem nem mindegy hogy az ujja vagy a [email protected] van-e bennem...Ég és föld, ráadásul csak a 18+ jöhet szóba. Egyéjszakásnak bohockodtam egy 7cm-essel, de az tényleg nevetséges volt (hiába nem tehet róla, de ennek ellenére elõadta a tenyészcsõdört) azzal a mérettel max egy macskát tud kielégiteni. Nyalni sem tudott ugyhogy nemtudom mit tartogat számára a.jövõ. Kapcsolatot azert sem tudtam volna vele elképzelni mert buta volt mint a tök!
Mennyire kicsi a szerszáma? Mennyi ideje vagytok együtt?
No most ez után megint tele lesz a gyk. egy csomó olyan kérdéssel hogy nekem kicsi vagy jó!
A kérdező hozzászólása: Õ élvezte velem 2x is elment egymás után, de én nem éreztem õt csak minimálisan hosszabb vastagabb szerszámra vágyom mivel idáig még ilyen téren el voltam kényeztetve hát most tapasztaltam ilyet elõször pedig nem mai csirke vagyok.
Pocok ez jó volt :D
Itt inkább az a kérdés, hogy téged mennyire dugtak szét.
A kérdező hozzászólása: És nem is vastag neki :-(
A kérdező hozzászólása: Akkora hogy szinte elfér a kezemben ráfogok és alig ér ki a a tenyerembõl ráadásul állítólag körül is metélték :-D.nem rég vagyunk együtt 2 hónapja talán.
Használja a nyelvét és az ujját!
A hüvely nagyon rugalmas. Egy idõ után megszokja a kisebb péniszt. És ugyanúgy körülöleli mint a nagyot. Gondolj bele, aki egy vastag péniszû férfivel van együtt az elején õt is rettentõen feszíti, egy idõ után pedig megszokja. Ugyan ez igaz visszafelé is. Ha ezen kívül minden jó akkor én még várnék a helyedben. Fél év múlva is szakíthatsz ha nem lesz jó a szex. Csináljátok hátulról és lovaglóban.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!