Találatok a következő kifejezésre: Baj ha nem akarok (256 db)

Miért baj, ha nem akarok hallani a nőkről?

Se kapcsolat, se kaland. Semmi. Ha kérdezik is mikor lesz már barátnőm, akkor is csak a vállam vonom, annyira érdektelen a kérdés számomra. Nem vagyok meleg, ha valaki félre értett volna. Egyszerűen nem értem meg, miért olyan fontos, hogy az embernek legyen egy társa, akit arra használ, hogy ne unatkozzon. Az is felidegesít, amikor minden kis [email protected] tizenéves sustorog, hogy kinek ki a valakije. SZÁNALOM.

Legjobb válasz: Ha tenyleg nem erdekel a tema es boldog vagy nelkuluk akkor tenyleg semmi baj! Ellenben ha ezzel a dumaval csak vigasztalni akarod magad, ami a szovegedbol itelve elegge eselyes, akkor viszont eleg nagy baj, foleg azert mert ezzel a legjobban csak magadat vered at...

Ha tenyleg nem erdekel a tema es boldog vagy nelkuluk akkor tenyleg semmi baj! Ellenben ha ezzel a dumaval csak vigasztalni akarod magad, ami a szovegedbol itelve elegge eselyes, akkor viszont eleg nagy baj, foleg azert mert ezzel a legjobban csak magadat vered at...
Nem baj, de ha ennyi nem érdekel a téma, akkor minek rakod fel itt kérdésbe.
kedves 16/l inkább te vagy szánalmas, hogy 16 évesen ilyen kis tapasztalatlan suttyóként, ilyen számodra érthetetlen dolgokba próbálsz beleugatni.
ha nem érdekel az egész akkor ne írj róla kérdést. h ülye vagy. de még mekkora.
Eléggé unatkozhatsz...
mond, hogy van. húha ehhez kell ám ész.
Attól még, hogy 16 vagyok, képes vagyok megmondani, hogy ki vagy mi a szánalmas. És te pont belesel abba a kategóriába. Ne csodálkozz ezek után, hogy nincs senkid. 16/L :)
Az a szánalom, hogy béna vagy, csak bebeszélted magadnak, hogy "nekem aztán nem kell senki", pedig csak túl béna vagy ahhoz, hogy felszedj egy lányt. 16/L
A kérdező hozzászólása: Milyen középpontban? Most figyel rám vagy kemény 3 ember, ettõl még az oviban is nagyobb sztár voltam.
Basszus, csak a középpontban akarsz lenni, mert nem viseled el, ha le se xarnak. Aztán itt játszod az eszed. Egyed tovább a xart, ha olyan jó neked ez. Az meg biztos, hogy egy ember sincs a földön, aki téged elviselne...
Leesett, hogy igazam van? Gondolom azért hárítasz, Mindegy.Ha nem érdekelnek a nõk, kapcsolat, kaland, az a te bajod.Neked így jó, akkor rendben van.
A kérdező hozzászólása: Olyat nem tudok elképzelni.
Olyan dolgokon nem szoktam gondolkodni, amin felesleges. Pedig már egy ideje itt vagy.
A kérdező hozzászólása: Mirõl beszélsz?
Én?Hogy nem érdekel a téma, de azért már órák óta körbe körbe magyarázod.Persze, nekem mindegy.
A kérdező hozzászólása: Ha nem érdekel a téma, akkor miért vagy még mindig itt?
Nem engem, hanem téged nem érdekel.Mert nem gondolkodsz olyanon, ami felesleges...
A kérdező hozzászólása: Mirõl beszélsz? Ne offolj már, teljesen eltértünk a témától.
olyan csajra gondoltam, aki egyetért vele..
A kérdező hozzászólása: Olyan dolgokon nem szoktam gondolkodni, amin felesleges. Hol lenne olyan felfogású nõ, mint én? Az egy paradoxon.
Hát akkor, ha legközelebb kérdezik, mondd, hogy nem érdekelnek a nõk, mert majdnem mind hülye, ezért nincs barátnõd.Ennyi.
a gyerek fogalomzavarban szenved. a kérdésednek és a hülyeségeidnek sincs semmi értelme. lássuk be, itt vered magadat, hogy mekkora faszacsávó vagy. gratula hozzá.
A kérdező hozzászólása: Ahhoz nem kell barátnõ, hogy megállapítsam, hogy viselkednek az emberek. Túl sokat láttam már, ami nekem bõven elég bizonyíték.
Még barátnõd se volt, de te aztán mindent tudsz...pff
Jó'van, megértettük, nem kell százszor elmondani.
amúgy kérdezõ, õszintén, te nem örülnél, ha pl. találnál egy ugyanolyan felfogású csajt, mint te?
talán az anyukád is ilyen negatív példa, meg az összes nõi rokonod?biztosan egy rendes nõ sincs a környezetedben. hol élsz ringlófalván?
A kérdező hozzászólása: És csak az tudja megállapítani, hogy rossz ízû a szar, aki már evett belõle?
(attól eltekintve, hogy erre mekkora az esély)
találna egy olyan csajt, mint õ? kb ezt csinálnák egész nap õ: nem érdekelnek a lányok, fúúúj lányok csaj: de utálom a pasikat, mind hülye õ: te sem vagy különb a többi csajnál csaj: jaj ezek a pasik amúgy sem érdekelnek õ: nem akarok hallani a nõkrõl mi a fa sznak vagy itt???? csaj: szakítok te szánalmas fiúú fúúj
Önmagad paródiája vagy! xD
A kérdező hozzászólása: Nem tudom minek kellett volna leesnie. De örülök, hogy elfogadod a döntésemet.
Én eddig is elfogadtam.Csak azt írtam, hogy ez a te dolgod. Csak azt nem értettem, hogy ha nem érdekel a dolog és nem érdekel mások véleménye sem ezzel kapcsolatban, akkor minek magyarázod órák óta......vagy kinek.És mit akarsz bebizonyítani....
mihez lenne késõ? sztem még korántsincs késõ semmi ilyesmihez, olyan meg biztos van akit el tudnál viselni, csak meg kell találni, ne legyél már ilyen makacs:D
A kérdező hozzászólása: Nem fogok kutakodni. Nem ér annyit az egész.
az a kérdés, hogy boldog leszel így? mert amúgy csak félsz, csak magadnak se ismered be.
A kérdező hozzászólása: Mitõl félnék?!
kérdezõ te milyen pasi vagy? gondolom nem lehetsz valami jó kan. a rossz pasik szokták ilyen általánosítva lenézni a nõket.
A kérdező hozzászólása: Átlagos vagyok.
Te komplexusos nyomorék. Az ilyenekbõl lesznek az iskolai lövöldözõk! Le se szarja õket senki, utálnak mindent és mindenkit, persze neten kiírják magukból a feszültséget (ahogy megtalálták például az iskolai lövöldözõk gépén fogalmazásokban, versekben), otthon egyedül nagyon nyomják, aztán a valóságban ismét visszahúzódóak. Szóval minket nem etetsz be, mert lerí rólad, hogy egy szerencsétlen vagy. Vagy a másik dolog, amire tudok gondolni, hogy kezdesz rájönni, hogy homár vagy, csak még az átmeneti identitászavar miatt nem vagy biztos benne, ezért utálod magadat és a világot.
A kérdező hozzászólása: Ez az utolsó kommentelõ hatalmas téveszmét képvisel. Egyáltalán nem szar le senki, van baráti társaságom, rendszeresen csinálunk közös programokat. Ezenkívül sportolok. Itthon sem sokat vagyok, csak ha nincs mit csinálni. Úgyhogy jobb lesz, ha állítasz a stílusodon, te kis kotonszökevény... Leírtam azt is, hogy nem vagyok b*zi. Sõt a hozzájuk hasonló stílusú csicskáktól is kiráz a hideg.
Cool story, bro. Ha meg mégis igaz, akkor m a probléma? Hát váljon egészségedre, hogy nem akarsz hallani róluk. Oké. De most mi erre mit mondjunk? Vagy kezdjünk el mi is így gondolkodni? Nekünk van rájuk szükségünk, neked nincs, ez tiszta sor, nincs gond vele.
Hehe, kibújt a szög a zsákból!
A kérdező hozzászólása: Jól van. De azért most már k*rvára befejezhetnéd itt a szánalmas reakcióid gyártását.
Hálaégnek! Téged se viselne el senki!
A kérdező hozzászólása: Nem akarok én semmit sem bizonyítani. Kérdeztetek, válaszolok.
Nem mi kérdeztünk, hanem te... -_-
Világos.Akkor most Dá szvidányá!:P
A kérdező hozzászólása: Csak nem nyugodsz addig, míg nem a tied az utolsó szó? Vagy van valami rangrendszer és gyûjtöd a hozzászólásokat?
Nem, nincs, éppen ezért köszöntem el.....
Majd kinövöd, jobb esetben. rosszabb esetben 35-40 évesen meghalsz magányosan szüzen. biztos írtad már, de nincs kedvem végigolvasni az egész irományt h hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 20 múltam.
egyébként én megértelek, a csajok 95%-val kapcsolatban én is ugyanezt érzem, de van egy olyan réteg amelyik elsõre megtud mozgatni, igaz ez elég ritka, és azoknak is egy résza caslódás lesz elõbb-utóbb, de akkor is kell lennie olyan nõnek, akivel boldog tudok majd lenni sokáig, ezért sztem megéri próbálkozni. legalábbis én nem akarok 30-35 évesen egyedül lenni. amúgy nekem is volt olyan idõszakom h 3 évig taszítottam magamtól minden csajt, de egyszer be kell látni, h kell vki melléd, ezért is írtam h sztem "ki fogod ezt nõni". 22/F
A kérdező hozzászólása: Szerintem meg nem. Ennyi idõs korára az emberek 99%-a túl van minden olyasmin, ami a szexuális élettel kapcsolatos. Én meg nem tudnám magam rávenni, hogy elkezdjem, meg amúgy is kifutottam már az idõbõl, ha úgy nézzük. Máskülönben nem hiszem, hogy el tudnék viselni magam mellett hosszútávon valakit.
A kérdező hozzászólása: Sajnos én nem úgy vettem észre, hogy nincs gond vele...
milyen tapasztalatról beszélsz te, ha még nõd se volt?
A kérdező hozzászólása: LOL! A tizenéves megmondja, ki a szánalom. Béna nem vagyok, mert még próbálni sem próbáltam felszedni senkit. Akivel meg jobb volt a "viszonyom" arra nem tekintettem nõként. Több is lett a barátságból az õ részérõl. De engem nem érdekel.
hol laksz? hány éves vagy? L/21
Na, látod, máris van egy közös dolog bennünk: Én is utálom a hazugságot. Választ vártál a kérdésedre és én válaszoltam is. Nem tehetek róla, ha még magadnak sem vagy képes beismeri, hogy egyszerûen az alacsony önbecsülésed miatt túlságosan félsz közeledni a nõkhöz. Szóval inkább lenézed õket, és bemesélted magadnak, hogy neked nem kellenek. De persze, áltasd csak magad. Mert ugye olyan egy igazi férfi, aki nem mer szembenézni a saját problémáival sem... 16/L
Az ilyeneknek csak a neten ismeretlenül nagy a pofája, aztán az utcára meg kidugni nem meri a képét. Szerintem inkább menyj és játszál tovább a gépeden valami öldöklõs játékkal. Az való neked. Melletted ki is halna az egész emberiség.
A kérdező hozzászólása: Vannak problémáim, ismerem is õket, de nem a nõkrõl - és fõleg nem a nõknek - szól.
akkor most már menj vissza WoW-ozni senkit nem érdekel a nyomorod , keress magadnak egy pasit és ámen.
A kérdező hozzászólása: Elég elkeserítõ látni, hogy itt a neten százszorosát kapom, annak, amit a kinti életben. Azt hittem ide azért írnak az emberek, hogy segítsenek a másiknak. Ennek ellenére csak csicskázni, szánalmasozni, betegezni járnak ide. Biztos közületek is van olyan, akit elutasítottam egy szórakozóhelyen. :)
és ha egy bombázó, vagy egy szupermodell menne oda hozzád, hogy bejössz neki, azt is elküldenéd?
"Az is felidegesít, amikor minden kis [email protected] tizenéves sustorog, hogy kinek ki a valakije. SZÁNALOM." Ilyen indítással nem érdemeltél mást. Akkor várhatsz el segítséget és tiszteletet, ha magad is megadod azt. Egyébként a kérdés kitaláció, hiszen 12 évesen nem lehetsz még túl annyi nõn. ;)
Kérdezõ, a 2. oldalon az utolsó válaszadó hozzászólását ajánlanám neked. Ott megkapod a kérdésedre várt választ. A támadóknak meg csak annyit, hogy mi lenne, ha nem ugatnátok és írnátok f*szságokat úgy, hogy nem is tudjátok a körülményeket? Kedves 55%-os hozzászóló neked meg csak annyit, hogy itt tolod a hülyeségedet arról, hogy menjen vissza WoW-ozni, hogy ne unatkozzon, de azért az vicces, hogy te még itt vagy és nem azért, hogy értelmes választ adj, hanem azért, hogy beugass valakinek értelmetlen, OFF hozzászólásokkal. Neked is sok izgalmas dolog lehet az életedben.:) Csak ennyi.
most elõadod itt a kõszobrot, de otthon ott sírsz anyádnak, hogy nincs senkid. maradj is egyedül, a te fajtádnak felesleges szaporodnia.
A kérdező hozzászólása: 16:36-ost szerkeszteném: *legyünk valakik
Na a támadóknak csak annyit, hogy a srác azt a kérdést tette fel, hogy MIÉRT baj, nem azt kérdezte, hogy "szerintetek gáz-e", tehát aki nem tud normális választ adni, annak nem kéne feleslegesen koptatni a billentyûzetet azért, mert unatkozik. Nos, mint srác én válaszolok a kérdésedre. Elõször is ez igazából NEM baj, csak a társadalom illetve a környezeted, mint észrevetted, nem tudják elfogadni azt a tényt, hogy nincs senkid sem. Miért? Mert az ember valójában társas lény és ezt õk sem tudják szabályozni, hogy beszóljanak-e emiatt vagy sem. Ellent mond a "mai civilizációnak". Tehát részben utalhatnak arra is, hogy te nem is vagy tagja a társadalomnak, mert idõvel egyszerûen KELL valaki melléd, nem élheted le úgy az életed, hogy abszolút senkivel sem voltál együtt. Hülyén hangzik, de így van. Nem azt akarom ezzel mondani, hogy a szingliség nem elfogadott. Elfogadott BIZONYOS KERETEKEN BELÜL! Minden esetre idõvel kifog alakulni benned az, hogy kell valaki. Ez az idõszak mindenkinek máskor jön el. Valakinek már 15 éves korában jelentkezik, valaki csak 25 évesen jön rá arra, hogy ez így nincs jól és kell neki valaki, de van olyan is, aki 40 évesen dönt úgy, hogy egyáltalán összeházasodik.
A kérdező hozzászólása: Azért, mert mindenki ezzel jön. Már irtó unalmas téma. Anyám is hetente kérdezgeti, hogy van-e barátnõm.
A kérdező hozzászólása: 16 éves lány létedre jó nagy pofád van. Többek között azért sem érdekelnek a nõk, mert túlnyomó többségük feminista királykisasszonynak hiszi magát. Te is itt csicskázol, közben meg annyi eszed van, hogy a tükörben fényképezed magad. Nem fogom azt mondani, hogy van, ha nincs. Utálom a hazugságot.
hány éves vagy? volt már barátnõd? esetleg valami csalódás válthatta ki belõled?
A kérdező hozzászólása: Szerinted volt már barátnõm, ha nem érdekel? Túl vagyok húszon.
"akit arra használ, hogy ne unatkozzon" Az a baj, hogy fogalmad sincsen egy párkapcsolat mibenlétérõl, lényegérõl, és menetérõl, így teljesen felesleges lenne bármiféle eszmefuttatásba belevágni. Mintha én akarnám megmagyarázni az atomfizikusnak, hogy milyen töltésû az elektron.
Hát ilyen gondolkodásmóddal nem is lesz barátnõd.
szerintem te beteg vagy. de jobb is így nem kell még egy pasi aki átveri a nõket, van elég belõlük :d
A kérdező hozzászólása: A kapcsolatok 90%-a azon alapul, hogy ne unatkozzunk, ne legyünk egyedül, vagy ne legyünk valakik. Egy jó nagy átverés az egész. Tényleg jó dolog... :)
A kérdező hozzászólása: Miért verném át õket, te hibbant? Most írtam, hogy utálom a hazugságot, de az együgyûséget még jobban, amivel te rendelkezel.
Javítom *51%-os
Mégis mit vártál? Õszintén. Amúgy meg... a "szánalmasozást" te kezdted, nézz csak rá a kérdésedre. De amúgy nyilván azért jársz szórakozóhelyekre, hogy mindenkit visszautasíts, mert ugye neked aztán nem kell senki. Nyilván... Az emberek pedig segítenek, annak akinek lehet. De ha szánalmasan viselkedsz, akkor nem értem, miért zavar, ha a szemedbe mondják. A neten nem ismersz senkit. Itt szinte mindenki igazat mond, mert nincs tétje. Nem baj, ha megbántod a másikat, mert nem ismered. Szóval az emberek nagy része szerint szánalmas amit csinálsz. Ezt valószínûleg az ismerõseid is így gondolják, csak nem mondják a szemedbe. És mivel nekem nincs okom hazudni neked, ezért nyugodtan elhiheted, hogy ez az igazság. 16/L
Kedves 16 éves lány! Most felteszek neked egy kérdést: TE HONNAN A francból szeded azt, hogy a srácnak nem lehetne bárkije? Lehet, hogy övé lehetne az összes bombázó, de õt nem érdekli. Itt látszik, hogy éretlen vagy még, el kéne felejtened ezt az oldalt szerintem, ameddig nem tudsz értelmes válaszokat adni..
Ne fáraszd már itt a népet, menyj inkább játszani a klánoddal.
A kérdező hozzászólása: Azt nem mondtam, hogy csúnyák. Nekem nem tetszettek javarészt.
Nem baj, de ne hangoztasd. Ez olyan mint, hogy én nem akarok gyereket.Nem reklámozom, mert nekem ugranak, hogy mit képzelek magamról, gyerek nélkül nem élet az élet...... ha neked így megfelel, semmi gond.De szerintem csak arról van szó inkább, hogy nem találkoztál még olyan lánnyal, aki megérdemli, hogy foglalkozz vele.
mondom én, hogy válogatós vagy, nem is kicsit, hanem nagyon. én is válogatós vagyok. eddig aki udvarolt nekem, egyik sem tetszett nekem. még soha nem volt pasim. de én szeretnék egyet nagyon.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok válogatós. Egyszerûen nem normális a legtöbb nõ. Nem ragoznám.
Te nem vagy normális.
hát te sem vagy éppen normális már bocsáss meg. így mégis mit vársz?
A kérdező hozzászólása: Miért ne lennék normális? Tapasztalatból beszélek és tényeket mondok.
senkit nem érdekel a tapasztalatod, bocs.
tehát eddig még csak csúnya lányok mentek oda hozzád szórakozóhelyen?
a második válaszolónak 16/L---> Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdező hozzászólása: Néhányan funkcionális analfabéták? Se kaland, se kapcsolat a részemrõl. Semmit nem teszek ennek érdekében. DE! Ha felajánlja egy bejövõs lány, akkor miért utasítsam vissza? Nem vagyok sem beteg, sem házas meg ilyenek. Máskülönben ilyen nincs, csak a pornófilmekben, úgyhogy nincs is mirõl beszélni.
õt azért csak nem rugdosnád ki az ágyadból: http://mywallpapersite.com/v/natalia-oreiro/natalia-oreiro-w..
szerintem túl válogatós vagy. próbálj ki egy kapcsolatot valakivel. egy próbát igazán megér, és lehet, hogy rá jössz, hogy milyen jó egy kapcsolat. tökéletes nõ nem létezik, szóval arra hiába vársz.
Mégis milyen segítséget vársz úgy, hogy ha te alapból nem adod meg senkinek a tiszteletet. Hiába akarunk segíteni neked, ha alapból elfojtod a segítséget. Ismerek valakit, aki pontosan ilyen, mint te. Baromi sokáig próbáltam rajta segíteni, de csak azt kaptam cserébe, hogy mekkora szemét vagyok. Elmart mindenkit maga mellõl. Sajnos ezzel a hozzáállással nem tud rajtad senki se segíteni!
ha Pécs-közelben laksz, akkor ma este elvihetsz randizni, mert unatkozom.
valamilyen szinten igazad lehet. szerintem is undorítóak az "álkapcsolatok", a csajok közti röhögcsélés és pletykálás, és az a normális, ha egy ember kapcsolat nélkül is VALAKI. viszont egy társat normális esetben nem arra "használ" az ember, hogy felvágjon vele másoknak vagy csak simán ne unatkozzon, a társ azért van, hogy legyen valaki, akivel az ember egy hullámhosszon van, aki megérti, szereti, akivel tud beszélgetni, nevetni, szexelni, vagy bármi mást, amit mindketten szeretnétek. a legtöbb embernek erre szüksége van, és ez nem jelenti, hogy nem vagy önálló, mert rá vagy utalva valaki másra, ez csak annyi, hogy kölcsönösen jól érzitek magatokat. ha neked ez nem kell, mert neked egyedül jó, akkor legyél egyedül, a te döntésed, másoknak nem nagyon van közük hozzá.. szerintem amúgy nem vagy szánalmas, csak elég szart láttál már. ez valamennyire érthetõ, de a felfogásod valószínû idõvel még változni fog.
A kérdező hozzászólása: Nem mindenki értett meg. Nem vagyok aszexuális. Ha egy bombázó vagy nem bombázó, csak egy olyan lány, aki bejön nekem odajönne, hogy az enyém az estére, miért utasítanám vissza? Semmi okom nincs rá. Attól függetlenül még nem érdekelnek a nõk, fõleg a kapcsolat velük. Tehát a kisujjamat sem mozdítanám, hogy legyen egy barátnõm.
valami itt nem stimmel. szóval döngeted a csajokat, de azt mondod, hogy hallani sem akarsz a nõkrõl. meg ha ennyire megfelel a szexuális életed, akkor mit zavar, hogy a tinilányok mirõl sustorognak?
A kérdező hozzászólása: NEM! Nem döngetem a csajokat. De olyan úgysem fog elõfordulni, hogy egy bombázó elém álljon és azt mondja, hogy dugjam meg. Ezért válaszoltam igennel. Tényleg nem foglalkozom velük olyan szinten, hogy megismerjem õket vagy kezdeményezzek vagy akármi más. És azért nem, mert nincs hozzá affinitásom. Meg, ahogy az elõzõ hozzászóló mondta, túl sok [email protected] láttam már, amibõl nem kérek. Így egyedül játszom le az élet nevû játékot.
a kérdésben írtad, idézem: "Se kapcsolat, se kaland. Semmi." most meg: "Ha egy bombázó vagy nem bombázó, csak egy olyan lány, aki bejön nekem odajönne, hogy az enyém az estére, miért utasítanám vissza?" most akkor mi van? döntsd már el, és csak azt az egy dolgot hazudd, akkor talán elhisszük
A kérdező hozzászólása: Akkor miért vagy itt már vagy 1 órája?

Baj ha nem akarom kiváltani a szopikat még egy ideig, és a szilárd kaja mellett folyamatosan napi 5 ször szopiztatom is?

Legjobb válasz: dehogy baj! sõt ajánlott is, amíg nem akarod, hogy elválassza magát. én lányom 8 hós, még 1 szopit sem váltottunk ki. 9 hósan akarom kiváltani az ebédet.

dehogy baj! sõt ajánlott is, amíg nem akarod, hogy elválassza magát. én lányom 8 hós, még 1 szopit sem váltottunk ki. 9 hósan akarom kiváltani az ebédet.
Háát ez attõl is függ ám, hogy mennyi idõs! Az én babám 9 hónapos és 3x szilárdat kap+ 2 szopi(reggeli, vacsi)
1 éves korig eleve hozzátáplálás van. Egyáltalán nem törvényszerû, hogy a kicsi 1 éves korára csupán napi 1-2x szopizzon vagy elválassza magát. legjobb, ha az õ igényeihez igazodsz. Ha neki jobban tetszik a szilárd kajánál a tejcsi, akkor legyen az a fõ tápláléka, a többi csak kiegészítés. Az enyém 6 hónapos korától kapott szilárdat, de az elsõ étkezést csupán 9-10 hónapos korában váltotta ki... Nem egy alultáplált gyerek... Az anyatej mindent tartalmaz, amire csak szüksége van, kiegészítésnek meg ott a szilárd kaja... z anyatejbõl sokkal jobban felszívódnak a különbözõ nyomelemek (pl. vas!), mint bármelyik szilárd ételbõl (nagy tévedés, hogy a zöldségekben lévõ vasat jól hasznosítja a szervezet).

Az baj, ha nem akarok családot, hanem egyedül akarom leélni az életemet?

Egyedül vagyok boldog. Nem kell idegeskedni.

Legjobb válasz: miért lenne baj, ha neked úgy jó?

miért lenne baj, ha neked úgy jó?
Én is így vagyok vele :) A baj inkább az, hogy sokan a környezetemben gyakran ezzel untatnak, hogy de ez így milyen. Nekem jó, akkor nem mindegy? Annak kellene lennie, én is toleráns vagyok velük és nem piszkálok senki, hogy minek házasodott vagy minek van gyereke. El kellene már jutni oda, hogy elfogadjuk egymást olyannak amilyen. 33N
Nem baj:) Egyébként én sem akartam sokáig családot, párt. 32 éves koromig nekem sem volt olyan kapcsolatom amire azt mondtam volna, hogy én ezzel a férfival akarom leélni az életem, vagy komolyan szerelmes lettem volna, inkább csak elütöttük egymással az idõt, de normálisan egyikkel sem költöztem össze, mert egyszerûen szerettem, hogy a magam ura vagyok. Aztán ahogy lenni szokott megismerkedtem a férjemmel 6 éve. Mákom volt, mert nagyon egy hullámhosszon vagyunk, gyereket õ sem akar. Én örülök, hogy õ van, olyan maradt volna ki az életembõl, ami nagyon jó dolog. De mi meg a gyerekkel vagyunk úgy hogy sose.
Ha neked jó, akkor mi lenne vele a baj?
Nem. Az baj ha: -csak azért csinálsz gyereket, hogy valaki veled legyen idõs napjaidon, vagy -társadalmi elvárások miatt vállalsz gyereket, házasodsz meg stb. Úgy egy csomó boldogtalan ember él majd egy rakáson. Amit írsz az korrekt. Tudod mik a határaid, nem készeríted magad olyan helyzetbe, amirõl tudod, hogy nem lenne számodra jó.
Ha neked úgy a jó, akkor miért lenne baj? Nem baj.
egyébként hány éves vagy? fiú-lány? bajnak nem baj, de nem tudom elképzelni, hogy ez így gondold X idõ múlva. mert ha egyszer szerelmes leszel, akkor az minden tervedet felboríthatja.. :)
Ellentmond a biológiai fajfenntartási ösztönökkel, de ha nekem így jó...
miért lettem lepontozva? ha egyszer majd beleszeret valakibe, akkor nem így fog gondolkodni
Nekem teljesen megfelel az egyedüllét, s egyre inkább érzem azt, hogy így érzem magam jól, ha minimális a kapcsolatteremtés másokkal, s naponta magamra jut legalább 2-3 óra, amit egyedül tölthetek. Persze vannak fizikai szükségleteim, de ennél kimerül. Ennek a hátulütõje, hogy ha külsõleg "kompatibilis" vagy a társadalom elvárásaival szemben, akkor csak néznek rád furcsán, meg értetlenkednek. Ha meg fiú vagy, akkor meg egy idõ után mehet a susmus, hogy esetleg "más" vizeken evezel....
Nem baj, ugyis túlszaporodott a Homo Sapiens
19es óóó hát ennyire fiatalon még nem csoda ha igy gondolkozol. azt hittem már valami bõven 30as valaki lehetsz :) még fiatal vagy. bulizz csajozz/pasizz aztán majd téged is megtalál a szerelem és egyszer csak azt veszed észre hogy de jó emellett a valaki mellett ébredni.
Nem baj, de arra felkészültél, hogy egyszer nem lesz senkid (ha már elhalnak a szüleid), aki egy tál levest vigyen a kórházba? A család háttér, az élet túl kegyetlen, hogy egyedül légy. Mindent nem fogsz tudni kitalálni és megoldani egyedül.
Kedves Kérdezõ! Erre reagálnék: "Meg nekem vannak állataim is. Jó persze, nem ugyanaz, mint egy család. Egyébként én nagyon nem vagyok bulizós, csavargós típus. " Vannak állataid. Jó ok. De mi van, ha eltöröd a lábad és már nincsenek rokonaid sem, akkor ki a f-szom fogja helyetted az állataidat gondozni? Nekem a karom volt eltörve, 8 hétig ápolt az anyám és helyettem vitte a kutyát sétálni, és gondozta a gyerekeimet. Egy barát ezt nem teszi meg, csak egy társ vagy egy gyerek vagy a szülõ. Ja te egyedül leszel, akkor az állataid vásárolnak majd be helyetted. Te sem leszel örökké egészséges és fiatal f-sza gyerek.
A kérdező hozzászólása: Igen, van benne igazság. Hát nem tudom. A jövõ titka, hogy lesz e családom valaha. Majd késõbb elkezdek ezen komolyabban gondolkodni.
Ha nem akarsz családot, akkor nem is lesz. Mert eleve minden kapcsolatodnak úgy mész neki, hogy nem akarod teljes szívvel(csak a fizikai szükséglet miatt, írta valaki, erre viszont azt mondom, hogy sokkal kevesebb cirkusszal jár, ha megoldod azt is magad.) A kapcsolatoknak az a lényege, hogy általuk az ember maga is alakul, fejlõdik, rossz és jó tapasztalatokat szerez. Ha néhányszor pofára estél, az csakis arra jó, hogy nem csinálsz ész nélkül gyereket, hanem majd akkor állapodsz meg egy társnál, ha azt valóban megfelelõnek találod. Vagy elkapnak a hormonok... (szerelem.)És amíg egyedül vagy boldog, addig élj egyedül.
én is egyedül akarok élni. ne szóljon senki bele, hogy mikor takaritok, vagy miért nem mosogattam el. és a dolgaim ott vannak ahová én teszem õket :) 32/n
Én is egyedül élek és ez nekem tökéletes. Az okokról könyvet tudnék írni, a lényeg annyi, hogy ha valaki egyedül akar élni, annak bizony oka van.
"te miért nem akarsz egyedül élni?" erre rengeteg válaszom van: mert jó haza menni a szeretteimhez, valakihez tartozni, játszani a gyerekeimmel, látni ahogy fejlõdnek, este a párommal összebújni. egy ideig tényleg jó egyedül, mert rengeteg elõnye is van, dehogy örökre..? abba én belepusztulnék
Én egy dolog miatt voltam egyedül sokáig: Nem találtam olyan férfit aki mellett el tudtam volna képzelni magam. Végül sikerült, nem tökéles, mert senki nem az, de nekem pont megfelel. Nem tudom mennyire jó vagy rossz tulajdonság, de én mindig tovább álltam, ha valami problémát felfedeztem. Nem akartam semmiben behódolni senkinek, vagy feladni az elveimet valakiért. Egyedül boldogabb lehet az ember, mint párkapcsolatban amikor egy hétbõl 1 nap "tökéletes" a másik hatot végig üvöltik,
Nekem nagyon megfelel az egyedül élés. Szabad vagyok, kötöttségek nélkül. Oda megyek, ahova akarok, senki nem kéri számon, hogy mikor jövök, azzal találkozom, akivel akarok, azt eszem és iszom, ami jólesik. A fizetésem meg pont elég arra, amire kell.
"nem kötözködésképpen kérdezem, csak tényleg érdekel, hogy:miért akarjátok egyedül leélni az életeteket?" Erre egy válasz van: mert így tetszik neki. Én is egyedül élek, mert ezt szeretem. Akinek más válasza van erre, az már nem jó. (Pl. mert nincs normális férfi/nõ, stb.) Te miért nem akarsz egyedül élni?
Én is így érzek, és nem is erõltetek zemmit, párkapocsolatot sem, csak azért, hogy na legyen. Mert mindenkinek van. Amúgy egy barátnõm most szak
Kedves kérdezõ!Nem baj az hisz nem vagyunk egyformák, de tudod egyedül leélni az életedet ? amíg fiatal vagy van munkád haverok addig jó hisz addig buli az élet.de ha már dolgozok legyen kiért hisz a bulis élet nem tart örökké vannak értékes dolgai is annak ha nem egyedül élsz egy család rengeteg szeretettel gondoskodással és persze idegeskedéssel jár.de értelemmel tölti el a mindennapokat!van kiért tenned küzdened.igen magadért is de egy idõ után mikor már megvan mindened a nyugodt élethez nem találod benne a boldogságod.Én személy szerint (nõ vagyok) ha nem lehetne gyermekem nem találnám értelmét életemnek család a legfontosabb.gondolj bele ha a szüleid is így gondolták volna most te sem lennél.de te érzed számodra mi a jó.remélem boldog életed lesz egyedül vagy családdal:)
nem kötözködésképpen kérdezem, csak tényleg érdekel, hogy:miért akarjátok egyedül leélni az életeteket?
Nincs baj vele. Miért lenne?Az emberek mind azt hiszik, hogy aki egyedül él az magányos vagy szomorú. Nem mindenkinek való egy életen keresztüli társas élet. Vannak akik jobban igénylik a magányt.Ez nem azt jelenti, hogy valaki nem érintkezik az emberekkel, hanem azt, hogy nem él velük egész nap. Ha boldog vagy így, akkor ez így normális, megvan az oka. Ha késõbb változik az érzés változtathatsz, de aki már gyerekeket csinál úgy, hogy nem is vágyik rá, akkor már késõ.

Baj ha nem akarok elmenni vele bulizni?

19 éves vagyok a barátom 22. Õ inkább a bulizós fajta én viszont annyira nem. Szeretne hétvégente eljárni bulizni, diszkóba én meg nem. De mindig mondom neki hogy menjen nyugodtan engem nem zavar. És tényleg nem is zavar. Nyugodtan elmehet, de ennek mindig az a vége hogy itthon marad mert velem szeretne lenni. Ez nagyon aranyos meg díjazom is de én is szeretném hogy néha szórakozzon a haverjaival. mindig azt mondja hogy csak akkor megy ha én is, de nekem legtöbbször nincs kedvem.

Legjobb válasz: Ne hagyd, hogy zsaroljon a mártír szöveggel. Ha nincs kedved, akkor nem is értem, miért erõlteti. Ha maradni akar, maradjon. Ha meg menni akar, akkor menjen, de az miért jó neki, ha te nem érzed ott jól magad, mégis elcibálna?

Ne hagyd, hogy zsaroljon a mártír szöveggel. Ha nincs kedved, akkor nem is értem, miért erõlteti. Ha maradni akar, maradjon. Ha meg menni akar, akkor menjen, de az miért jó neki, ha te nem érzed ott jól magad, mégis elcibálna?
Menj el vele, õ is díjazni fogja, mint te is azt, hogy otthon maradt veled. Fontos vagy neki és azért marad otthon veled, találjátok meg a középutat.
meg fogja unni. néha menj el vele, és akkor mindenki jól jár.
A kérdező hozzászólása: Nem akar elcibálni, megérti hogy nem akarok menni, de aztán õ se megy sehova :) Már pasi meg mindig arra panaszkodik hogy a barátnõje nem engedi sehova, nincs magánélete, én meg "elzavarom" hogy menjen már a haverjaival, erre nem!
Mondd, hogy néha szeretnél egyedül lenni, és zavar, hogy minden este a nyakadon lóg.
A kérdező hozzászólása: Nem lóg a nyakamon :D csak azt szeretném ha attól még szórakozna ha én nem is vagyok ott. Nemhogy inkább örülne hogy nem féltékenykedek stb.
És õ nem hihetné azt, hogy néha zavar?

Baj ha nem akarok másik gyerkőcöt? Tudom, hogy jó lenne a kisfiamnak (20 hós) egy testvér, de se én se a férjem nem akar másik gyerkőcöt. Ártok neki, hogy egyke marad?

Legjobb válasz: Sok pozitiv érv szól a tesó mellett,de azért ártani nem hiszem hogy árt.Szerintem gyereket válallni és nem vállalni is felelõs döntés,ha nem akartok,senki nem erõltetheti rátok.Részemrõl nem tudnám elképzelni(iker testvérem van)mindig is 2 gyerekre vágytam.Egyébként még "kicsi" a fiatok,és pár év múlva még a véleményed is változhat,tehát soha ne mond hogy soha :) 2éves és 25h.még pocakban lévõ kisfiú anyukája

Sok pozitiv érv szól a tesó mellett, de azért ártani nem hiszem hogy árt.Szerintem gyereket válallni és nem vállalni is felelõs döntés, ha nem akartok, senki nem erõltetheti rátok.Részemrõl nem tudnám elképzelni(iker testvérem van)mindig is 2 gyerekre vágytam.Egyébként még "kicsi" a fiatok, és pár év múlva még a véleményed is változhat, tehát soha ne mond hogy soha :) 2éves és 25h.még pocakban lévõ kisfiú anyukája
Én sem akartam, mindketten azt mondtuk egy gyerek elég lesz. Aztán telt múlt az idõ, a gyerkõc oviba ment, már ott is szinte mindenkinek volt tesója, vagy terhes volt az anyuka vagy épp tervezték a másodikat. Én még akkor is kijelentettem, hogy nekem nem kell, elég a fiam. 9 év után szültem a másodikat, most 10 hós, imádom, és már tudom hogy ez hiányzott az életembõl. Apa is odáig van, és most érezzük igazán, hogy egy család vagyunk. Teljesen más 2 gyerek, és a nagy is imádja a picit, nagyon várta hogy tesója legyen. Lehet neked is csak idõ kérdése, és megváltozik a véleményed!
Miért lenne baj, azt csinálsz amit akarsz....
A kérdező hozzászólása: hát ez az, mindenki rábeszél, hogy legyen tesó. De nálunk nagyon nyögve ment a babás hónapok, senkire nem tudtam rábízni, hogy egy kicsit kikapcsolódjak, és már olyan jó, hogy önálló. Most újra kezdeni az egészet elõrõl.... hát nem tudom, lehet hogy tényleg csak évek múlva változik a véleményem errõl...
Az ember gyereket szül, nem kistesót. Az számít, hogy ti várjátok, tervezitek, vagy nem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm Kedves Utolsó, te a szívembe láttál.... :)

Hogy mondjam meg anyának, hogy mi a baj, ha nem akarom, hogy elmondja apának? Félek ettől az egésztől

Mindent megbeszélnek apával és annyira félek,hogyha ez kiderül,akkor nekem végem.De anya látja,hogy van valami baj és egész nap kérdezgetett,hogy mi az,felakarta hívni a legjobb barátnőmet is már,mert nem mondok neki semmit. Tudom,hogy ő még talán megértené a problémámat,de apa biztosan nem.Anya pedig elmondaná neki,ez tuti. Csalódást okoznék nekik,hogyha megtudnák azt,ami bánt.De anya már kikészít,folyton kérdezget,hogy mi a baj és hogy miért nem mondom el neki,amikor mindent megbeszélünk...

Legjobb válasz: És milyen jellegû a baj?

És milyen jellegû a baj?
Hány éves vagy? Szerintem mond el anyudnak. Legyél túl rajta. Még a végén, ha nem adod ki magadból megbetegszel. Mondd el neki, hogy miért nem akarod, hogy elmondja apukádnak.
Utolsó, hivatalosan már akkor sem lehet baja a palinak ha a csaj elmúlt 14. Az más kérdés, hogy apuka valószínûleg helyreteszi a haverját, ha rájön a dologra.
En a helyedben a pasival beszelnek, hogy tudja, te tudod, hogy csak egy kaland volt. Es nem csak te neki, hanem, ahogy kiveszem a soraidbol o is neked, hisz ezzel a tudattal mentel bele a dologba. En inkabb azt javasolnam, hogy mar most szokj le a noi muhisztikrol, mert semmi ertelme. Viselkedj felnottkent. Nem feltetlenul kell tudnia a szuleidnek errol az afferrol, inkabb az lenne jobb, ha magadban tenned helyre a dolgokat ezzel kapcsolatban.
"Néha azt hiszem, hogy nem képesek elfogadni, hogy már nem kislány vagyok" Ez a vergõdés is azt mutatja, hogy még az vagy.
Itt a szüleid szemében nem te leszel a hunyó. Nem ám. Úgyhogy ne aggódj és mondd el anyudnak. Hagyd, hogy amikor szükséged van rájuk, melletted lehessenek és kiállhassanak melletted. Bármennyire is belementél a hapsi nem kétséges, hogy bunkó volt. Mégpedig a barátja lányával. Már pedig ha így tett akkor nem is a barátja. Ki tudja még mit sumákol apud háta mögött. Aki ennyire gerinctelen az bármire képes.
A kérdező hozzászólása: Nem mûhiszti ez az egész...Amióta megtörtént a dolog, csak rá gondolok és szörnyû volt látnom, ahogy másokkal jópofizik.Elakartam tûnni onnan, mielõtt a többiek is észrevették volna, hogy valami baj van.Akkor utánam jött és próbált velem beszélni, de nem akartam, hogy lássa, hogy majdnem sírok miatta, itthon pedig sírok, amióta hazajöttem. Az nem viselt meg ennyire, amikor levegõnek nézett, ha mások is voltak körülöttünk.De hogy a szemem láttára flörtölt másokkal úgy, hogy látta, hogy ott vagyok, azt már nem bírtam. Tegnap még úgy volt, hogy holnap vele leszek egész nap, de ezek után nem tudom, hogy mi legyen.
Kislány! Ha minden aktusod után rohansz beszámolni a szüleidnek, akkor valóban kislány vagy még...
Már akkor megmondtuk, hogy hagyd a francba a pasit mikor még nagyon magabiztos voltál. Emlékszem, nagyon le akartunk róla beszélni. Most már csak az van, hogy saját károdon tanultál. Anyunak elég annyit mondani, hogy szerelmi bánatod van, részleteket nem akarsz mondani. Amúgy is hazugság, hogy mindent megbeszéltek, azt sem beszéltétek meg, hogy mit tervezel.
Ez a pasas nem épeszû. Épp itt az ideje, hogy szembesüljön evvel õ is és a környezete is. Ne védd tovább! Hagyd, hogy apukád botrányt csapjon!
A kérdező hozzászólása: Én 17 éves vagyok, õ 33.Apa idõsebb nála jóval, akkor lettek jóba, amikor a pasi megvette az apa irodája melletti irodát(jogászok) és elkezdtek együtt teniszezni, napközbe is sokat beszéltek, apa vele és a többi haverjával ment síelni idén. Úgy kezelnek itthon, mint egy porcelán babát.Anya azon kiborul, ha késõn jövök haza és elfelejtek neki szólni.Félek, hogy mit reagálna anya.Néha azt hiszem, hogy nem képesek elfogadni, hogy már nem kislány vagyok. A pasi tuti nem mondaná el apának, nem hülye.
Ha kiskoru vagy, akkor a pasi elegge nagy bajba kerulhet, ha kiderul. Ha meg elmultal 18, mondd el nev nelkul. Pl. volt egy fiu es lefekudtunk, de szakitottunk es ezert van rossz kedvem.
Ettõl még ugyanúgy fognak téged szeretni. Ne szégyelld magad, te semmi rosszat nem tettél.
Kérd meg Anyukádat, ne mondja tovább a titkodat. Két lányom van, sok mindent elmondtak, de nem osztottam meg a titkukat a férjemmel. Egyben apjukkal is. Vannak nõi dolgok, amiket egy férfi nem, vagy csak nehezen értene meg. Nem azért, mert buta, vagy korlátolt, hanem mert ezek olyan nõs dolgok. Menstruációt például nehéz elmagyarázni annak, aki nem érintett. Mi nem segíthetünk a problémádon? Talán nem is olyan nagy a baj.
de mi a baj?
2: Azért én ilyen férfivel nem tudnék jóban lenni.:) Ha érzéseket, érzeteket szóban átadsz valakinek és nem érti meg, akkor érzelmi fogyatékos. Orvos is érti a panaszokat, még ha õ maga soha életében nem volt beteg, akkor is.
????Mi tortent??
Mi a baj?
Te korod, a pasi kora?
Ha segítségre van szükséged, mert méltánytalanság történt Veled és egyedül nem tudod megoldani, feldolgozni, akkor nyilván a kiderülés az a lépés, ami segít majd a megoldásban. Ha botrány lesz, azért lesz, mert botrányos dolog történt. Ha nem történt botrányos dolog, nem lesz botrány.
Huh, te ismered anyukádat hogy magában tudná e tartani. De lehet a pasi mondja el apukádnak és akkor jobb lenne ha már anyukád tudná. Hány éves vagy? A pasas apukáddal forma idõs?
Kedves kérdezõ. Megkaptad azt a bizonyos elsõ pofont. Sajnálom, hogy ilyen rossz helyzetbe keveredtél. Most virtuálisan megölelgetlek. Anyukád aggódik. Jó pont neki, hogy észreveszi rajtad, hogy gondod van, tudnod kell, hogy tényleg segíteni akar neked. Csalódna, de nem benned. Tudnod kell, hogy szeret téged, és jót akar. Megteheted azt is, hogy részinformációkat közölsz, inkább az õ, mint a te lelki békédrét. "Anya, egy kicsit összetörték a szívemet, és nem szeretnék beszélni róla. Ne aggódj, rendbejövök."

Baj, ha nem akarom, hogy belenyúlkáljon majd a szülinapi tortájába? Ez miért olyan vicces? Az csak a gyereknek rossz, ha utána vihetem mosakodni és átöltöztetni, ami neki kellemetlen.

Igazából nem értem ezt a szokást és lehet,hogy furcsán fognak nézni rám a nagyszül?k,ha én nem szeretném,hogy szétmarcangolja a tortáját.

Legjobb válasz: Én is úgy gondolom, ahogyan Te. Nekem is furcsa ez a szokás. De hát mindenki úgy csinálja, ahogyan akarja..... Nálunk sem lesz ilyen. Egy 8 hós kisfiú anyukája.

Én is úgy gondolom, ahogyan Te. Nekem is furcsa ez a szokás. De hát mindenki úgy csinálja, ahogyan akarja..... Nálunk sem lesz ilyen. Egy 8 hós kisfiú anyukája.
Sztem arra gondolt a kérdezõ, h szoktak venni a gyereknek egy külön tortát, amit csak õ szétmócsingol-én se csinálnám, de ahány ház, annyi szokás
Én is mostanában hallottam cask errõl. De mi ezt úgy csináltuk, hogy eleve nem is volt torta, hanem kis muffinok voltak, az övében volt egy szál gyertya :) Azt a kezébe fogva ehette, na de azért volt ott is maszatolás, de nem bántam, gondoltam ez az õ napja, hadd csinálja. Na jó is volt, kb a felét ette meg, mire oda néztem azt láttam, hogy a másik felét próbálja a kutya torkán letuszkolni, a kutya meg olyan mámoros boldogságban úszott, hogy eszméletlen :D Vicces volt, na :D
Én saját készítésû tortára gondoltam elsõ szülinapra, amit õ is megkóstolhat. Cukrászdait elsõ szülinapra nem való még, az pedig luxus lenne, hogy pár fotó kedvéért legyen egy másik torta. Az elõzõekben olvasott muffinos ötlet is nagyon tetszik.
Egy gyereknek az a dolga, hogy felfedezzen, és igen, ebbe az is beletartozik, hogy ha teheti, akkor szétmarcangolja a tortáját, ugyanis ebbõl is tanul, még ha ez anyukának igen bosszantó is, neki akkor is örömet okoz. Egyszer van egy évben szülinapja, szerintem ki lehet bírni és az az õszinte kis mosoly és boldogság az arcukon igenis megéri a bosszúságot. Én rosszul vagyok azoktól a szülõktõl, akik például a kiránduláshoz ráadják a gyerekre a szép ruhát és egész végig üvölt vele anyuka a tûsarkúban, hogy vigyázzon és ne koszolja össze magát, mert megpofozza. Könyörgöm, akkor minek viszi oda. Ennek sajnos szemtanúja voltam már sokszor a Rám-szakadéknál. Ez nem a kérdéshez kapcsolódott és remélem nem veszi magára a kérdezõ. Amúgy tény, hogy nem vagyunk egyformák. Majd úgyis meglátod az adott helyzetben, hogyan fogsz reagálni. Az is lehet, hogy nem tudsz majd ellenállni a Csemetédnek.
Második vagyok. Én még ilyesmit nem hallottam. Micsoda baromság, azért pénzt adni, hogy a gyerek szétmócsingolja.
Semmi baja nem lesz, ha szakálkát adsz rá. Akkor max a kezét kell megtörölnöd. Miért amikor eszik, akkor nem lesz maszatos? Ha olyan tortája lesz amibõl õ is ehet, akkor hogy fogja megenni maszatolás nélkül. A joghurt vagy túrótorta szerintem tökéletes elsõ szülinapra. Mert elsõrõl van szó, ugye? Az én lányomnak anyósomék csokitortát csináltattak, de a gyereket nem is érdekelte. Bele sem nyúlt és nem is evett belõle. (szerencsére) De az én joghurttorámat imádta.
A kérdező hozzászólása: Igen én is azt hallom, hogy van egy tortája amit szétmaszatolhat.Remélem, hogy nem fognak megsértõdni a nagyszülõk, hogy nem engedem.Én hülyeségnek tartom és kész.Azt hittem, hogy csak én gondolom így, de akkor nem vagyok egyedül.
A kérdező hozzászólása: értem, hogy örül ha megfoghatja a tortáját, de ez természetes, mert egy gyerek mindent meg akar fogni, mivel így ismerkedik, de a szülõnek kell okosabbnak lenni.nekem akkor sem éri meg ha belegondolok utána az öltöztetésbe stb.Szerintem akkor is örülni fog ha nem kell beleugrania egy tortába.És ezt tényleg nem lehet összehasonlítani a kirándulunk, de nem szabad összekoszolni magad történettel, mert a kettõ különbözõ, de értelmetlen dolgokkal már ne szívassuk szegényt.

A barátom azt akarja, hogy legyek én is társasági ember. Baj ha nem akarok az lenni?

A barátom mindenkit ismer a faluban, rengeteg haverja van, ésé nagy társasági ember, mindenkivel el tud beszél,getni. Én ennek pont az ellentétje vagyok. Kevés embert ismerek, kevéas barátom van - de azok igaz baráétok, és csendes vagyok, nem vagyok társasági ember, kerülöm a nagy társaságokat. Én így érzem jól magam és nekem nem is kell több barát. A barátom mondta hogy menjek el a falubaeli boigrácsozásra ahol ? csinálja a gulyást. Mondsdtam neki, h nem akarok mert ? a kajával lesz elfoglalva meg a haverokkal én meg ott ülnék csak mint egy hülye és halálra unná,m magam. Mondta hogy ez így van, de majfdf beszélgetek a korombeli lányokkal... mondtam neki h nem akarok, és mondta h pedig muszáj lesz. Nem fogok elmenni. Szerintetekmi lenne a helyes megoldás? Te elmennél a helyemben? én nem fogok :D de nem tudom h igazam van-e... szerintetek jogosan vagyok kiakadva ezen? h megakar változtatni a barátom? ? tudja h nem szeretem a nagy társaságot és tudja h nem tudok közösségekben beszélgetni, f?leg ha nem ismerek ott ssenkit... mert ha eljönne velem a bn?m akkor elmennék, de nem ér rá semelyikük aznap. 17/L

Legjobb válasz: Én is ilyen voltam, aztán változtattam rajta és nem is volt olyan nehéz. Csak mosolyogni kell, érdeklõdi a többi ember iránt és még barátokat is fogsz szerezni. A lényeg, hogy kapcsolódj be a beszélgetésekbe és menni fog.

Nem baj, ha nem akarsz az lenni.Én se vagyok az, imádo, ha egyedül lehetek.Kiürül a fej, lehet gondolkodni akár a semmirõl is.Elviselném, ha hetekig egyedül lehetnék. Megértelek...f/16
Vidd el magaddal valamelyik barátodat. Ha igaz barátok, akkor van köztük legalább egy, aki elmegy veled. Így talán még a többiekkel is könnyebben ismerkedsz majd. Hátha a te barátaid annyira nem zárkózottak. Az nem baj, hogy nem vagytok teljesen ugyanolyanok a barátoddal, de neked is jót tesz, ha kicsit kimozdulsz otthonról. Hidd el sok ember van, aki megérdemli, hogy egy kicsit beszélgess velük. És nem minden lány ugyanolyan. Az is lehet, hogy lesz még ott ugyanolyan helyzetben más is, mint te.
Én is ilyen voltam, aztán változtattam rajta és nem is volt olyan nehéz. Csak mosolyogni kell, érdeklõdi a többi ember iránt és még barátokat is fogsz szerezni. A lényeg, hogy kapcsolódj be a beszélgetésekbe és menni fog.
én is ilyen vagyok!:D teljesen ugyanez. én megpróbálnám, de úgy állnék hozzá, hogy megismerek pár új arcot. :D 16L
Mond meg neki, az igazat, hogy egyszerû vagy, mint a kilincs, kicsit butácska, mert nincs témád a beszélgetéshez idegenekkel és egy kicsit befordult is ez miatt, aminek a kisebbségi érzésed az igazi fõ oka. Szerintem meg fogja érteni.
A kérdező hozzászólása: de általában olyan témákról beszélgetnek a lányok amik engem tökre nem izgatnak és nem tudok hozzászólni semmit :S már ígyis tökre megváltoztram mióta a barátommal járok, sokkal bátrabb lettem, ennél többet nem várhat el tõlem :S
A kérdező hozzászólása: de tökre nincs kedvem elmenni mert tudom h ott fog hagyni a barátom egyedül õ meg elmegy a haverjaival focizni.... csak azt nem tom h akkor én minek kellek oda... mert nem mondom h nem mehet - nyugodtan focizzon, csak akkor nekem ne kelljen ott ülnöm és szétunnom a fejemet!
Én is ilyen vagyok. Felszínes locsogáshoz nincs türelmem, sem szükségem. Lelki dolgokról viszont szeretek beszélgetni. Ha elmész akkor csak addig maradj ameddig jól érzed magad, aztán ha unatkozol akkor eljössz. Vagy segítesz kaját csinálni ha van kedved.
Szerintem sem érdemes.
Szerintem ne menj el. Mit erõszakoskodik ha te nem szereted az ilyet. Nem nagyon hiszem, hogy vezet valahová ez a kapcsolat... Beszélj vele õszintén, ha nem akarja megérteni akkor jobb még idejében szakítani.

Milyen káros hatásai vannak annak, ha valaki egy kicsit kövér? Baj ha nem akarok lefogyni?

16 éves vagyok, 169 cm és 84 kg. 14 évesen nem lehettem több kb 50-52 kilónál, szóval elég sokat híztam ez elmúlt két évben. De nem akarok fogyózni, szeretek enni, és nem érzem gondnak, hogy kicsit nagyobb vagyok mint az átlag. Szerintetek ez nagy baj?

Legjobb válasz: nem kicsit vagy több, hanem sokkal. egy kis plusz nem árt, mert ha lebetegszel, akkor van mibõl fogynod, de ha sovány vagy akkor meg nincs. ha a hasadon koncentrálódik a zsír, akkor könnyen lehetsz cukorbeteg, általánosságba véve magas lesz a vérnyomásod és egyéb keringési betegségeid is lehetnek.

nem kicsit vagy több, hanem sokkal. egy kis plusz nem árt, mert ha lebetegszel, akkor van mibõl fogynod, de ha sovány vagy akkor meg nincs. ha a hasadon koncentrálódik a zsír, akkor könnyen lehetsz cukorbeteg, általánosságba véve magas lesz a vérnyomásod és egyéb keringési betegségeid is lehetnek.
A szívednek árt, sajnos.Amúgy jó az, ha elfogadod magad és nem akarsz fogyni.Én elfogadom és becsülöm az ilyen embereket, mint te.Nem kötelezõ lefogyni túlzottan sokat, és rövid határidõ alatt, de étkezhetnél kiegyensúlyozottabban is és egy picit kevesebbet is.Kicsit többet, gyorsabban sétálsz, még elõbb oda is érsz mindenhova.Szerintem ez így a korrekt.:) Csak magadnak teszel jót, ha nem hízol tovább és pár kg-t(sokat nem, de egy olyan 5 kg-t) pár hónap alatt le kellene fogynod, és aztán egészségesebb kajákat enni. Ennyi az egész, nem nehéz. Sok sikert!
az a baj ez már ne kis felelsleg. A kis felesleg az 5-8kg plusz. Könnyen lehet hogy hormon probléma miatt hitál meg ennyire, ez nemn járték kezeltesd ki. Azért baj mert ennek lehet következménye, pl cukorbetegség.
A "kicsit kövérség" nem káros, de ez nekem is soknak tûnik egy kicsit. Az ideálisnál 5-10 kilóval súlyosabbnak lenni teljesen rendben van (állítólag az ilyen testalkatú rákosok jobb eséllyel túlélik, mert ugye van mibõl fogyni, de még nem olyan kövérek, hogy ez is hátrányos legyen az egészségükre - sajna forrást most nincs idõm keresni, szóval ezt csak mérsékelten vedd komolyan), de te ennél több vagy.
Így igaz. Lehet, hogy jól érzed így magad, de árt az egészségednek! Lassan ugyan de olyan betegségek alakulnak ki, amik egyenes arányban vannak ezzel a túlsúllyal (cukorbetegség, magasvérnyomás, szív-, érrendszeri betegségek). Ahogy írják ilyen nagymértékû hízás lehet betegség következménye is (pl. pajzsmirigy alulmûködés, egyéb hormon betegségek). Nem ártana kivizsgálni! Majdnem 20 kilóval vagy több a kelleténél.
Ebbõl hosszútávon lehetnek olyan gondok, amiket a többiek már leírtak.
nem baj. ha szeretsz kövér lenni, ne fogyj le. én ennyi idõsen már bõven 100 kg fölött voltam, most meg 16 évesen 170 kilót nyomok. szeretek enni, és tisztában vagyok azzal, hogy egészségtelenül élek. élj úgy, hogy jól érezd magad! ha ez jelentõs hájjal jár, akkor úgy élj!

Baj ha nem akarok fogadott orvost vagy szülésznőt? Származhat ebből hátrányom?

Abszolút nem ragaszkodom fogadott orvoshoz, nem csak a pénz miatt, amúgy sem.

Legjobb válasz: Nekem nem volt. De azért úgy érzem, hogy legközelebb ha szülnék, akkor lenne választott dokim. Nem volt semmilyen negatív élményem, nagyon korrekt volt mindenki, de vannak olyan dokik, akik baromi ellenszenvesek, és szerencsém volt, hogy amikor szültem, nem ilyen volt bent. de egy szülést úgy végigcsinálni, hogy nem bízok a dokiban, nem szimpi, nem lenne túl jó. Szerintem a szülésznõ annyira nem lényeg, nekem a doki szerepe sokkal fontosabbnak tûnt. Szóval, ha a szülésznõ nem lett volna normális, az nem számít, mert igazából a beöntésen és borotváláson kívül semmit nem csinált. De azért ha még egyszer szülnék, fogadnék fel dokit, nem biztos hogy szerencsém lenne megint, és szimpi doki lenne bent.

Nekem nem volt. De azért úgy érzem, hogy legközelebb ha szülnék, akkor lenne választott dokim. Nem volt semmilyen negatív élményem, nagyon korrekt volt mindenki, de vannak olyan dokik, akik baromi ellenszenvesek, és szerencsém volt, hogy amikor szültem, nem ilyen volt bent. de egy szülést úgy végigcsinálni, hogy nem bízok a dokiban, nem szimpi, nem lenne túl jó. Szerintem a szülésznõ annyira nem lényeg, nekem a doki szerepe sokkal fontosabbnak tûnt. Szóval, ha a szülésznõ nem lett volna normális, az nem számít, mert igazából a beöntésen és borotváláson kívül semmit nem csinált. De azért ha még egyszer szülnék, fogadnék fel dokit, nem biztos hogy szerencsém lenne megint, és szimpi doki lenne bent.
Szerintem ugyanúgy kötelesek válaszolni a kérdéseidre. Nekem bár van fogadott orvosom, a terhesgondozáson is mindig megkérdezik van-e panaszom, kérdésem. A tanácsadós doki is ismer már elég jól, volt már néhány konfliktusunk is, ennek ellenére õ is odafigyel. Gondolom kórháza, és orvosa válogatja, de ahol én fogok szülni, ott minden kismamát tökéletesen ellátnak.
Nekem sem volt. Tökéletesen elégedett voltam mindennel, sõt a kádban vajúdtam, és az alternatív szobában szültem. Szerintem kórházfüggõ is. Én a Szent Imrében voltam.
Az utolsónak írom, hogy én is szültem, és nekem ez volt a tapasztalatom, hogy a szülésznõ nem csinált semmit. Borotvált, beöntést adott, aztán azt mondta, hogy menjek tusolni. Aztán ott vajúdtam (õ nem volt sosem ott a szobában), és amikor jöttek a tolófájások, akkor szóltunk neki, hogy ugyan jöjjön már be, benézett, kiment hívta a dokit, és ennyi. A doki vezette le a szülést, nem a szülésznõ. Szóval én neki egyáltalán nem tulajdonítottam nagy szerepet.
Nekem nem volt fogadott egyik sem.Szülésznõt érdemes szerintem is inkább fogadni de csak ha nincs semmi komplikációd.Én egy olyan orvosnál szültem akit sokan felfogadtak(sok pénzért).túlhordtam a fiamat egy héttel így azalatt hozzá jártam vissza vizsgálatokra is.Ingyen.Komplikált szülésem lett.Nagyon nagy baba.Nem mézesmázos a modora de profi volt.Azt mondták nem fog kiférni a fiam de kinyomtuk, így nem lett császár. 3/4 órán keresztül vart(szép lett), mindig bejött megkérdezni hogy vagyok, minden rendben van-e.Õ engedett haza is elátott információkkal.Megvoltam vele elégedve.A szülésznõ pedig egy tünemény volt.A péterfyben szültem két szülésznõt fogyasztottunk el és mind a kettõ hihetetlen kedves és figyelmes volt.
Nekem nincs fogadott orvosom, nem is lesz. Nem érzem szükségességét, viszont szülésznõt szívesen fogadnék.
Nálam az elsõ terhességemnél volt fogadott dokim is és szülésznõm is. Nálam is a szülésznõ csinált szinte mindent. Meg voltam elégedve a dokival is és a szülésznõvel is. Most még csak 13 hetes vagyok, de az orvosom Németországban van, a szülésznõm "kórházába" nem mehetek, mert nem oda tartozom, igy én úgy gondolom, hogy orvost nem szeretnék fogadni, szülésznõt viszont mindenképpen. Remélem nem mindenhol csak dokival együtt lehet.
Nekem egyik szülésemnél se volt fogadott orvosom meg szülésznõm se (bár eüsök vagyunk a férjemmel mindketten). Szerencsére minden oké volt mindkétszer, így most harmadjára sem fogadok. Ami rossz: felénk egyrészt lenéznek ha nem fogadsz orvost mert úgy értékelik nem ér meg neked 50-60 ezret a gyereked élete... Holott én is úgy voltam mint az elõttem válaszoló hogy az orvos a végén odanézett hogy ja nem kell gátmetszés? (ez a második szülésemnél volt) az elsõnél meg összevarrt 10 perc alatt és ennyi. Amúgy a szülésznõ vezette le lényegében. A másodiknál a szülésznõ kb. ott hagyott magamra még jó hogy a férjem ott volt, tudott szólni. Terhesgondozás terén is változó szerencsére nekem így harmadik babánál már nincs kérdésem de elsõnél lenne és felénk 2 perc alatt lerendezik a gondozást és még akkor is neked kell rákérdezni hogy mégis mikor gyere legközelebb stb. Na ez nem teljeskörû gondozás, meg nem is a mindent kérdésemre választ kapok kategória. Ha szerencséd van van egy jó védõnõd eközben (ami nem fizetõs) és sok mindenrõl engem pl. õ tájékoztatott.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!