Találatok a következő kifejezésre: Baj ha kisfiam rágja a (2 db)

Baj ha a kisfiam rágja a nedves törlőkendőt?

áadásul Nivea törl?kend?. Nem sima camillás Pampersös.

Legjobb válasz: Egy biztos jót nem tesz neki. Nem tudom,hogy milyen anyagok vannak benne,de én nem engedném neki. Én vennék neki nyálkendõt. Biztos szeretni fogja.

Egy biztos jót nem tesz neki. Nem tudom, hogy milyen anyagok vannak benne, de én nem engedném neki. Én vennék neki nyálkendõt. Biztos szeretni fogja.
Hogy nem vitamin, az biztos, én nem hagynám. De hogy jut hozzá a popsitörlõhöz egyáltalán?
Az én lányom is annyira izgõ mozgó pelenkázás közben, hogy õ is néha megkaparintja. Én aggódni nem szoktam, nem hagyom hogy egye, de abban biztos vagyok, hogy bébiknek készült dolgokban nincs olyan anyag, ami káros lenne a csecsemõre nézve.
A kérdező hozzászólása: Úgy fér hozzá hogy egy popsitörlõvel hamarabb eljátszik mint egy legtündéribb csörgõvel vagy rágókával. És valahogy kiszedi...

Baj-e, ha 4 éves kisfiam nyalogatja a Nutrilite gyermekvitamint és nem rágja?

Az utolsó kis darabokat elrágja belõle, de addig csak nyalogatja. Akkor is van hatása?

Legjobb válasz: gondolom az egész bekerül a szervezetébe,ezért mindegy,hogy megrágja és lenyeli,vagy nyalogatja és lenyeli.

gondolom az egész bekerül a szervezetébe, ezért mindegy, hogy megrágja és lenyeli, vagy nyalogatja és lenyeli.
Nincs jelentõsége, az a lényeg, hogy lenyelje- õ egy kicsit körülményesebben teszi, de így is bekerül a nyállal a szervezetébe. Esetleg próbálj más márkát (vannak olyanok is, amik pl. zselés jellegûek és mindenképp szét kell rágni), hátha azoknak az állaga, színe, íze jobban bejön neki. Vagy esetleg kanalas, folyékony szereket, amiket akár hideg vízbe, teába stb. is bele lehet tenni.
A kérdező hozzászólása: Köszi Nektek, én is így gondoltam. Anyóstól van a vitamin és õ meg nem tudja megérteni, hogy miért csak nyalogatja.
Bocsánat, hogy beleszólok, de szerintem ne cseréld le a Nutrilite vitamint, mert ez a világ vezetõ márkájú vitaminja, nagyon jó összetételû, nincs annyi fölösleges, káros összetevõje, mint az összes többinek. Az nem baj, ha a kisfiad csak szopogatja. Az én fiam is sokáig szopogatta, késõbb kezdte csak rágni, a lányom is szopogatja. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!