Találatok a következő kifejezésre: Baj ha hetesen nem minden nap (15 db)

Ha 17 hetesen nem minden nap érzem mozogni a babát, ez nem baj, ugye?

Már biztosan szoktam érezni, hogy ? mocorog odabent, de ma olyan csendben van.

Legjobb válasz: Nem baj, de azért oda kell figyelni, hogy ha 1-2 napot egyáltalán nem mozog, az nem biztos, hogy jó, legalábbis érdemes dokihoz menni, hogy megerõsítse, hogy minden rendben van-e. Nekem azt mondták, hogy a vége felé elég keveset fog mozogni, ahhoz képest megnyugszom, ha egy kicsit nem kukacoskodik!!:D Minden jót nektek!!! 38 hetes kismama

Nem baj, de azért oda kell figyelni, hogy ha 1-2 napot egyáltalán nem mozog, az nem biztos, hogy jó, legalábbis érdemes dokihoz menni, hogy megerõsítse, hogy minden rendben van-e. Nekem azt mondták, hogy a vége felé elég keveset fog mozogni, ahhoz képest megnyugszom, ha egy kicsit nem kukacoskodik!!:D Minden jót nektek!!! 38 hetes kismama
szia...:) Dehogy is baj!!! Ugyanigy voltam én is, most még olyan aprócska, hogy nagyon nehéz mindig határozottan érezni:) Majd meglátod, napról-napra fog erõsödni és te is egyre erõsebben fogod érezni. Ez saját tapasztalat! 19-20 héttõl érzem a rendszeres mozgésát a kicsi lányomnak. Most vagyok 21+3 tetes és itt már egyértelmû az érzés.:) Vannak olyan kismamik , itt olvastam , akik 24hét környékén érezték a babájukat! Jah és náluk is van pörgösebb nap és nyugisabb is! Jó egészséget kívánok Nektek!
Szerintem sem baj.Mozog Õ, nyugi, csak nem mindig úgy fekszik, hogy Te is érzékelhesd! :) Minden jót!! 3. babáját váró 16 hetes kismami
Én egyértelmûen csak 20 hetesen éreztem.Még gyenge, erõsödnie kell.

Baj ha 20 hetesen nem minden nap érzem hogy mozog a kisbabám?

nagyon félek hogy valami baj lehet..:(

Legjobb válasz: Szia! Az anyósom mesélte, hogy a férjem is ilyen volt. Volt, hogy csak minden második nap rugott egy kicsit. Lehet,hogy Õ is olyan nyugodt gyerek és felnõtt lesz mint az én párom. Tedd a kezed a hasadra és kérd meg, hogy jelezzen. Ezt egy könyvben olvastam. Saját tapasztalatom sajnos még nincs. De mi is tervezzük a kisbabát.

Szia! Az anyósom mesélte, hogy a férjem is ilyen volt. Volt, hogy csak minden második nap rugott egy kicsit. Lehet, hogy Õ is olyan nyugodt gyerek és felnõtt lesz mint az én párom. Tedd a kezed a hasadra és kérd meg, hogy jelezzen. Ezt egy könyvben olvastam. Saját tapasztalatom sajnos még nincs. De mi is tervezzük a kisbabát.
Szia! Én 21 hetes terhesen éreztem elõször a kislányomat. Nem volt egy aktív baba. Nem rugdosott csak el el lökte magát a hasamtól. Azon kívül volt olyan nap, hogy nem is éreztem még késõbb sem olyan sokszor. Az utolsó hónapban volt nagyon aktív amikor már kicsi volt a helye. Nem rugdosott nekem sem ne aggódj, csak mikor lefeküdtem és jobban odafigyeltem akkor éreztem de akkor is volt, hogy meg sem mozdult - illetve én nem éreztem. Õ még mozoghat attól, hogy te nem érzed. Most hogy kibújt már annál aktívabb. Figyeld csak meg a 9. hónapban hullámozni fog a hasad annyira helyezkedik majd. Ne aggódj nem lesz semmi baj. Sok sikert a babához!
Szia. Nincsen semmi gond, ne aggódj.Nem minden baba mozog egyformán.Van akinek nyugodtabb, van akinek mozge´konyabb.Nekem például sokat mozog, van, hogy aludni sem tudok töle. Gratula a babához, és sok boldogságot. 30 hetes kismama.
Szerintem se aggodj, nincs baj!! Gondolj arra, hogy a babadnak is megvan a maga ritmusa, alszik, pihenget.. lehet, hogy valami front van eppen..stb. Azt nem irtad hogy elso vagy hatsofali mehlepenyed van-e, mert ha elsofali (ezt valamelyik uh-n nezik, de nem tudom melyiken mert en Finnorszagban vagyok terhes es itt is fogok szulni) akkor elol jobban "ki vagy parnazva" es kevesebe vagy ritkabban fogod erezni a babat valoszinu a terhesseg vegeig. De akkor se aggodj!!!

38 hetes vagyok, és az baj ha babám szinte egész nap mozog? Talán még többet van ébren mint eddig? Nem fordítva kellene h legyen? Most illeszkedett be pár napja, mennyi időm lehet még?

Legjobb válasz: Én is ugyanezt tapasztalom bár én még 34 hetes vagyok de egyre többet mozog napközben,mint eddig.Szerintem nem baj,a lényeg,hogy mozog és ez enge nagyon megnyugtat.Könnyû szûlést

Én is ugyanezt tapasztalom bár én még 34 hetes vagyok de egyre többet mozog napközben, mint eddig.Szerintem nem baj, a lényeg, hogy mozog és ez enge nagyon megnyugtat.Könnyû szûlést
Szia!Én is 38 hetes vagyok, nállam is pont igy van.A szülésznõ ctg-n azt mondta még jól érzi bent magát a baba.Nekem 2hete mondta az orvosom, hogy teljesen lent van, bármikor kibujhat, hát a méhszájam még mindig zárt már én is várom mikor akar kibujni.Kitartás, könnyû szülést!


Nem baj, minden ember más és más, nem vagyunk egyformák, néha hál' istennek :D
Csak meg szeretnem kerdezni, hogy voltal e mar orvosnal?Ha igen mikor?Mert en is 7 hetes leszek es nem latjak a babamat.Ma megyek megint remelem minden rendben lesz.A melleim nekem is duzzadtak de nem annyira mint az elejen.Pisilni gyakran jarok, es szinte minden nap faj a hasam alja mint mikor meg akarna jonni.
Szerintem ezek természetes velejárói a terhességnek, persze egy terhesség sem egyforma! Én is ugyanígy voltam, de az orvos megnyugtatott: változik a tested, nyúlnak a méh tartószalagjai, stb. Nekem még menzesz-féle görcseim is voltak néha. A gyakori pisilés a mai napig jellemzõ! Azért mindenképpp említsd majd meg ezeket az orvosodnak is, de ne aggódj!Boldog babavárást! Egy 24 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Voltam orvosnál, 5 hetes pár napos voltam!Látta a babát mondta h minden rendben és most csak a 12 hetes ultr megyek elötte semmi meg vérvizs.küld 12 hetesen!

Baj ha nem sétálok az 5 hetes babámmal minden nap?

Legjobb válasz: Nem gond fõleg,hogy sokat esik,de minden nap min.fél órán keresztül szellõztess a lakásban,fõleg ahol alszik,arra az idõre vagy betakarod v.felöltözteted.

Nem gond fõleg, hogy sokat esik, de minden nap min.fél órán keresztül szellõztess a lakásban, fõleg ahol alszik, arra az idõre vagy betakarod v.felöltözteted.
Mivel elég picike még, szerintem nem baj. Csinálhatod azt is, hogy jól felöltözteted, berakod a babakocsiba, vagy a kiságyba, és amíg alszik kinyitod az ablakot. Én csináltam így mindkét gyerekemmel télen, mikor hideg volt. Bízzunk benne, hogy lesz még napsütés, és akkor kimehettek( és mi is). 2 gyerek anyukája
Nem baj ha nem kakil minden nap.Ha nem fáj a poci akkor ok minden:)

Hét hetes anyatejes babám nem kakil minden nap sőt van úgy hogy csak négy öt naponta! És ha kakil akkor is olyan híg mintha hasmenése lenne! Ez baj? Vigyem orvoshoz?

Legjobb válasz: szia én úgy tudom, hogyha anyatejes a baba, akkor nem baj, ha nem kakál minden nap, mert az anyatej majdnem 100 %-ban hasznosul a szervezetében, mert csak olyat tartalmaz,amire a babának szüksége van, minimális a salakanyag. Meg ugy tudom, hogy aranybarna a széklete tõle. Én csak 3 hónapig szoptattam, de sok pótlás kellett.

szia én úgy tudom, hogyha anyatejes a baba, akkor nem baj, ha nem kakál minden nap, mert az anyatej majdnem 100 %-ban hasznosul a szervezetében, mert csak olyat tartalmaz, amire a babának szüksége van, minimális a salakanyag. Meg ugy tudom, hogy aranybarna a széklete tõle. Én csak 3 hónapig szoptattam, de sok pótlás kellett.
vedono azt mondta 10napig nem kakil az anyatejes babuci az is normalis
Ne aggódj!Az én kislányom is így volt. Nekünk azt mondta a dokinénink hogy ez anyatejes babáknál természetes mivel a tej 100%-át hasznosítja a szervezete és így nem tud képzõdni salakanyag..Nálunk is volt hogy 5-7 napig nem volt kaki...Mikor pótlásra került a sor akkor már volt minden nap a tápszertõl....
Atya ééééég!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Utolsonak csak annyit ha ennyire zavarnak hogy vannak itt aggódó anyukák akkor szerintem ne gyere fel erre az oldalra!
JÓ!!De csak azért mert te írtad:P nem jövök többször:P

Nem baj ha a babám 3x is csuklik egy nap? Minden főétkezés után.29 hetes km

Legjobb válasz: Ne aggódj! Nekem is így volt,és van olyan nap, hogy még mindig így van. :) 36 hetes kismami

Ne aggódj! Nekem is így volt, és van olyan nap, hogy még mindig így van. :) 36 hetes kismami
Szia.Nekem is sokat csuklik a picur, napi 3-4-szer csuklik, bár ha jobban belegondolok mostanában már csak 1-2szer csuklik, de régebben sokat csuklott.Ne aggódj, a rekeszizma erõsödik így.Egyébként ilyenkor magzatvizet nyeli félre azért csuklik.Boldog babavárást.35hetes km.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!Minden jót nektek!

Baj az, ha 20 hetesen előfordul, hogy nem érzem a babát minden nap?

Vannak napok, amikor szétbokszolja a pocakom, vannak napok, amikor mozgolódik ugyan, de nyugodtabban, és vannak napok, amikor egyáltalán nem érzem mozogni, legalábbis nem veszem észre, azt hiszem.

Legjobb válasz: Nem baj, ha nem érzed, ugyanis ilyenkor még olyan sok a helye, hogy átrendezi magát olyan helyre, ahol nem érzed. Nekem ezt mondta a doki, elõre megnyugtatott. 19 hetes kismama

Nem baj, ha nem érzed, ugyanis ilyenkor még olyan sok a helye, hogy átrendezi magát olyan helyre, ahol nem érzed. Nekem ezt mondta a doki, elõre megnyugtatott. 19 hetes kismama
Egyáltalán nem, én múlthéten voltam 22 hetes és volt két és fél napom amikor nem mozgott a babó, gondolhatod a frász rám jött, elmentem dokihoz, aki meghallgatta a szívhangot(mikor meghallottam bõgtem, mint egy csacsi), megvizsgált és megmagyarázta hogy a pici háta van a hasam felõl és befelé rúgdos, amit én nem éreztem :) Úgyhogy nyugi! Nincs semmi baj! Bár én se lennék ilyen paramami! :D
Nyugodj meg, nem baj ha nem érzed minden nap.Én is így voltam ezzel.Most pedig a 30.hétben járunk és rengeteget ficánkol az én pici fiam.

15 hetes kismama vagyok. Baj-e ha minden nap sexelek a ferjemmel? Nem lesz baja a babanak?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem baj, semmi baj nem lesz:-) Én is megtenném, ha férjem nem napi 14 órát dolgozna és még lenne élet benne, mikor hazaér... :-) Ami neked jó, az a babának is jó:-) EGészségetekre!! amíg a doki nem tilt, akár szülésig lehet szexelni:-)

Egyáltalán nem baj, semmi baj nem lesz:-) Én is megtenném, ha férjem nem napi 14 órát dolgozna és még lenne élet benne, mikor hazaér... :-) Ami neked jó, az a babának is jó:-) EGészségetekre!! amíg a doki nem tilt, akár szülésig lehet szexelni:-)
Szia! Én mi is gyakran szeretkezünk, bár talán nem minden nap....Az én férjem is rengeteget dolgozik, így nem mindig van szívem még jobban kifárasztani:D...de olyan kívánós vagyok én is, hogy ha rajtam múlna akkor naponta szeretkeznénk. A babócának baja nem lesz tõle! Ha a doki nem tilt el, akkor lehet!:) 24 hetes kismama
problémamantes terhességnél az utolsó 6 hétben már nem nagyon ajánlnák a szexet, addig nyugodtan lehet. De van aki még ezt a 6 hetet sem tartja be, és semmi bajuk :D Amíg jólesik nektek és a doki valami zûr miatt nem tiltja, nyugodtan szexeljetek.
Egyáltalán nem baj. Én 22 hetes vagyok es még jobban kivánjuk egymást mint valaha. A nögyogyász már az elején közli veled ha nem lehet. A barátnömnek 2 honapig nem lehetett. Baja nem lesz , csak ovatossan. Nekem azt javasolták, hogy a kanal es a kutya poz a legjobb ilyenkor. A párod ha lehet ne legyen felül. Sok sikert a babahoz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!